Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας μανουλες!

χρονια πολλα πολλα κ ευτυχισμενα στην Αναστασια κ τη Ραφαηλια! να τις χαιρεστε μανουλες κ να γεμιζουν την καθε σας μερα με χαμογελα!

εμεις ευτυχως με το φαγητο τα παμε καλα. πολλες φορες τρωει κ απο το δικο μας, αναλογως τι εχω μαγειρεψει, πατημενο με το πιρουνι κ το κρεας το κανω κομματακια με τα χερια. τα φρουτα τα αλεθω ακομα αλλα δεν τα κανω εντελως λιωμενα.

απο βηματακια ουτε ενα ακομα. βλεπω οτι φοβαται αν δεν τον κραταω. δεν πειραζει καποια μερα θα τα καταφερει κ μετα ποιος τον πιανει!

καλο βραδυ σε ολες!

Δεσποινάκι μην βιάζεσαι κοριτσάκι μου ούτως ή άλλως θα περπατ'ησει και μετά ποιος σας φτάνει....θα λέμε καλύτερα που ήταν στο καρότσι! εμένα θέλει να σπρώχνει το καρότσι και να περπατά μόνος του...άστα και γω τον κυνηγάω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Φιλάκια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φίλες μου!!

Εδώ βλέπω το καφέ πάει για κλείσιμο.... γλυκά δεν ποστάρω γιατί προβλέπω ότι θα φάω ξύλο...

Χρόνια πολλά στα μωράκια μας Αναστασία Ραφαηλία και Βασιλική!!! Χιλιόχρονα και ευτιχισμένα!!! Πάντα χαρές να έχετε περήφανες κουκουβάγιες μου!!!

Λοιπόν φίλη μου Δέσποινα αφ ενός ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το περπάτημά σας!!! Τώρα εμπρός καλά μου πόδια χαχαχαχαχα!!! Το νού σου τώρα γιατί δεν τα κρατάει τπτ απαξ και περπατήσουν!!! Εμένα αμα δει ανοιχτή την πόρτα του wc τρέχει να θαυμάσει το πιγκάλ και να σφαλιαρίσει το καπάκι της τουαλέτας!!! Περί ορέξεως.... Επίσης αμα δει ανοιχτή μπαλκονόπορτα έστω και λίγο προσπαθεί διακαώς να βγει έξω... Προσοχή σ αυτά...

Για την τούρτα εμάς 3 κιλά με το σχέδιο (την έχω στο φέις) από πάνω πήγε 55 ευρώ και ήταν 3 κιλά. Οριακά έφτασε για 25 άτομα. Για νηστήσιμα δεν έχω πρόταση, αλλά στάνταρ χορτόπιτακια ή πιροσκί με πατάτα, σαλάτες με ζυμαρικά και διάφορα λαχανικά (τα κατεψυγμένα ανάμεικτα...) κροκετούλες πατάτας κλπ... Γλυκάκια εξτρά δεν πήρα, είχα αγοράσει 4 ειδών σοκολατάκια και τα είχα στον μπουφέ.

Εμείς είμαστε με 39 και κάτι πυρετό από χτες το απόγευμα, από διάθεση όμως μια χαρά. Εγώ νυστάααααααζζζζζζζζζζζωωωωωωωωωωωω μια και το ξενύχτησα με την μικρή μου (η οποία κοιμόταν μεν, με πυρετό δε...). Πάντως ραγίζει η καρδιά μου να το βλέπω αρρωστούλικο....

Φαγάκι δίνω και εγώ πλέον κομματάκια, και το φρούτο (μπανάνα + αβοκάντο + πορτοκάλι) επίσης κομματάκια, αλλά ρε γμτ έχω απορία για την ποσότητα που πρέπει να τρώει... Πείτε εσείς που δίνετε μη αλεσμένα να παίρνουμε μια ιδέα....

Η παιδίατρος μας είχε πεί ένα πιατάκι του γλυκού νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουρη...

Κικιώ έκανες και το ταξιδάκι σου.... να πώ ότι ζηλεύω χωρίς να παρεξηγηθώ χιχι, αλλά με τον θηλασμό δεν μπορώ να κάνω ρούπι δυστηχώς προς το παρόν. Έχω αρχίσει και σκέφτομαι κάποια στιγμή να τον κόψω, αλλά πότε???

Όσες μανούλες θηλάζουν, για πέιτε πώς το βλέπετε για διακοπή? (αν το βλέπετε φυσικά....)

περαστικούλια σας γλυκιά μου!!!

1215566xg0as3rt6g.gif

Βικακι μα τι γελιο εριξα οταν διαβαζα για το wc, μα σαν να τον εβλεπα το δικο μου, μην παω προς το μπανιο τρεχει για να προφτασει να μπει και μετα αρχιζει, τι πιανει την τουαλετα, τι τα σαμπουαν...

Ευχαριστω και για τις συνταγες, μου εδωσες καλες ιδεες και ευκολες!Οσο για το θηλασμο, ειμαι σε φαση αποθηλασμου, θηλαζω μια με δυο φορες αλλα νομιζω οτι εχω πλεον σταγονες.Βεβαια εχθες που δεν τον εβαλα στο στηθος για 20 ωρες, ειδα οτι πρηστηκα οποτε μαλλον εχω ακομη γαλα.Μη νομιζεις και για μενα ειναι πολυ δυσκολο να σταματησω τελειως, αφου σκεφτομαι οτι δεν εγινε και τιποτα να τον βαζω που και που στο στηθος να ηρεμει και ας μην τρωει και οσο παρει (λαθος σκεψη και το καταλαβαινω..)

Φρουτο επειδη το αλεθουμε τρωμε ενα μηλο μια μπανανα και ενα αχλαδι καθε φορα με παραλλαγες αναλογως τα φρουτα που εχουμε σπιτι (οπως ειπες ανανα, πορτοκαλι, ακτινιδιο κτλ).

Α! και για οσες δινουν γαλα σκονη, ειδα στο Μασουτη στα βιολογικα το biolac απο την Ελβετια, βιολογικο γαλα, τα 400 ml περιπου 10 ευρω.

Κορίτσια προσοχή%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A7%CE%97.jpg με την τουαλέτα...τα απορρυπαντικά, σαμπουαν κλπ μακριά, εγώ τον βρήκα πάνω απο το μαλακτικό του και προσπαθούσε με μανία να το ανοίξει.....!!!

Κορίτσια προσοχή%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A7%CE%97.jpg με την τουαλέτα...τα απορρυπαντικά, σαμπουαν κλπ μακριά, εγώ τον βρήκα πάνω απο το μαλακτικό του και προσπαθούσε με μανία να το ανοίξει.....!!!

Συμφωνω απολυτως μαζι σου φιλεναδα!!!!!!!!!!!!Τρωνε τα πάντα στο μπάνιο κ οχι μονο στο μπάνιο σε όλους τους χωρους του σπιτιου!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι απιστευτο επισης τι σκαρφιζονται νακάνουν.Εμενα γλιφει μπρίζες!!!! γλυφει το χαλι δαγκωνει τις τριχες του χαλιου με δυναμη κ τις ξεριζωνει κ πολλα άλλα!!!Για να μη μιλησω για ατυχηματα. Μετα απο αυτα που έχει παθει η ραφαέλα ειμαι σιγουρη πια οτι τα παιδια μας τα φυλα συνεχεια ένας άγγελος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!

Απόψε είχαμε άλλο ένα καυτό βράδυ, ψηθήκαμε κυριολεκτικά, φτάσαμε μέχρι 40,1 το πρωί... Κάθε 3 ώρες ανεβάζει πάνω από 39 παίρνει αντιπυρετικό, την κάνω χλιαρό μπάνιο, της βάζω κομπρέσες και σε 3-3,5 ώρες πάλι ξανανεβαίνει. Έχω πάρει και την φίλτατη παιδίατρο 2 φορές από το πρωί αλλά δεν το σηκώνει, ούτε και παίρνει πίσω. Πάει, χάλασε και αυτή. Εγώ είμαι κομμάτια από το 2ο βράδυ αϋπνίας, και επειδή νιώθω "κάπως" (αυτιά-λαιμα) πήρα τον γιατρό μου τηλ και μου είπε να κάτσω σπίτι μην ανεβάσω και εγώ κανένα 40άρι, και θα πάω αύριο το απόγευμα να μου δώσει αδειόχαρτο.

Πάντως αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση και δεν βρώ και την γιατρό μέχρι το μεσημέρι, θα την ντύσω και θα την πάω στην ευρωκλινική παίδων.

Τώρα νυστάζω και εγώ αλλά έχω αγωνία και δεν κλείνει το μάτι....

Με τα απορρυπαντικά που λέτε τρέμει το φυλλοκάρδι μου, τα έχω ανεβάσει όλα σε ψηλό ντουλάπι, και τα του πλυντηρίου αυτά που είναι μεγάλα μπουκάλια και δεν μου χωράνε, τα κλείνω μέσα στην ντουζιέρα που δεν μπορεί να ανοίξει. Αλλά το πιγκάλ βλέπω να το γλύφουμε καμιά μέρα δεν το γλυτώνουμε...

GaiGp3.png

Καλημέρα!!

Βίκυ περαστικά για την μικρή,γρηγορά να γίνει καλά

Την περασμένη Πέμπτη/Παρασκευή η μικρή ανέβασε πυρετό μέχρι 39,+ διαρροιά μάλλον μας είπε ο γιατρός οτί είναι μια ιωσούλα..

Εγώ σαν "υπερβολική" πάλι την άρπαξα και την πήγα για γενική ούρων-αίματος στο Μήτερα και βρήκα ότι έχει ουρολοίμωξη..

σήμερα έκανα επαναληπτική για να είμαστε 100 %

είναι 2η φορά σε λίγότερο απο χρόνο και είμαι να σκάσω!!

Τα φιλιά μου στα ζουνουνιά σας!!

**Valia πως τα πας με την δουλειά ..είχαμε κανένα νέο?

k30rm7.png

μανουλίτσες καλημέρα.

α ρε βικακι γμτ παλι πυρετο το λουσακι; περαστικά σας μωρε. και εμενα χθες ηταν χαλια το βραδυ. καθε 1 ωρα ξυπνουσε, την ειχαμε μαζι μας αλλα δεν μπορουσε να χαλαρσει και να κοιμηθει. ιωση εχει; δοντια; δεν ξερω. κατα τις 4 παρα εδωσα ντεπον και κοιμηθηκε μεχρι τις 8 παρα οποτε και σηκωθηκε. τρεχει και λιγο η μυτουλα. ημουν και εγω χαλια πριν (λαιμα) και μαλλον την εχω κολλησει κατι. θα παω ποψε παλι παιδιατρο να δω τι θα πας πει. τη δευτερα που ειχαμε παει ηταν μια χαρα, 9250 και αχ δε θυμαμαι υψος παντως 2 ποντακια πηρε. δεν πηρε και πολυ βαρος (8650 πριν 2 μηνες) αλλα δε σχολιαστηκε τιποτα. επισης μου ειπε να δινω σιγα σιγα απο το φαι μας. ομως ρε κοριτσια οτιδηποτε; μονο οσπρια μου ειπε οχι ακομα. δηλ τυρι ναι; και γενικα οκ ας μαγειρευω αναλατα και ελαφρια ομως τα περισσοτερα φαγητα γινονται αρχικα με τσιγαρισμα στο λαδι, π.χ κιμας, μοσχαρακι, σπανακορυζο. ή να μην κανω τετοια αλλ μονο φουρνου; ουφ δεν ξερω. επισης να δωσω πουρε σπιτικο με γαλα; το βουτυρο επιτρεπεται; αυτη μου ειπε οτι μπορω να δινω κα κεκακι το απογευμα. καμια δικη μου κρεμουλα δεν μπορω να φτιαξω με φρεσκο γαλα; πρεπει να βαλω παιδικο; ουφ δεν ξερω.

σημερα της εφτιαξα μπιφτεκια στο φουρνο και πουρε. αναλατα τα δικα της, για να δουμε τι θα φαει. και τον πουρε της με λαδακι.

παντως οσον αφορα στους κινδυνους συμφωνω με ολα οσα ειπατε παραπανω!

οσο για το θηλασμο, και εμενα μου το δινει που δεν μπορω να κανω ρουπι χωρις την αλεξ. ομως μετα σκεφτομαι ολα τα θετικα και καπως ηρεμω. μετα παλι κατι γινεται και παλι σκεφτομαι την πληρη εξαρτηση και τσιτωνω λιγο και κοκ. δεν νομιζω να της το κοψω για παρτη μου παντως, δεν αντεχω να τη βλεπω να το ζηταει και εγω να ειμαι ανενδοτη. μονο αν αναγκαστω.

KOWTp3.png

Καλησπέρα φίλες!!! Τι κάνετε? Κατ' αρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στην Αναστασία μας και την Άννα! Βρε κορίτσια εσεις που επικοινωνείτε με την Νικόλ, πείτε μας κανενα νεο, πως είναι τα κορίτσια μας???

Βικυ περαστικά στο κοριτσάκι σου... Αν έχεις κανένα νέο πες μας...

Marakious εχετε κάνει περαιτέρω εξετάσεις??? Επειδή κι εμενα ο μικρός μου είχε κανει μια φορα ουρολοιμωξη γι αυτο ρωταω. Εμείς καναμε και υπερηχο και κυστεογραφια τελικα και δεν πονεσε καθόλου. Ολα καλα δοξα τον Θεο και ησυχασαμε κι εμεις. Μας ειπε η γιατρος οτι ηταν τυχαιο γεγονος κι οτι και να ξαναπάθει ουρολοιμωξη δεν χρειαζονται πάλι οι εξετασεις αυτες γιατι με αυτα τα προβληματα (πχ παλλινδρομηση) γεννιεσαι και δεν αποκτώνται στην πορεία...

Εμείς ξεκινησαμε παιδικο και ακομα ειμαστε σε φαση προσαρμογής... Στον παιδικο κλαίει λιγο και δεν τρωει καλα (αχ το αγόρι μου...) αλλα ευτυχως όταν ερχεται σπίτι αντιδρα λες και δεν εγινε τίποτα! Σήμερα μου τον εφεραν με το σχολικο :tongue:

Φιλιά σε όλες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Διαβάζω τα νέα σας και ελπίζω να είναι την ώρα που σας γράφω όλα τα μπεμπάκια καλά!!! Βίκυ μου κουράγιο! Θα περάσει!!!

Αννα μου ο θηλασμός δεν κόβεται στερώντας τους θηλασμούς που ζητάει το μωρό. Αρχικά, εγώ τουλάχιστον έκοψα, τα εξτραδάκια δηλαδή όταν τον έβαζα στο στήθος για να ησυχάσει. Ετσι είχαμε μόνο 2 θηλασμούς την ημέρα κι ό,τι έπινε το βράδυ. Μετά συνειδητοποίησα ότι το βράδυ δεν πεινούσε απλά ήθελε αγκαλίτσα. Σταδιακά μειώθηκαν οι θηλασμοί ανώδυνα για τον Νικόλα. Εμένα μου στοίχισε περισσότερο! Αλλά όλα είναι θέμα απόφασης.

Εγώ σήμερα είχα τη β' επιπέδου και η ζουζουνίτσα μου είναι μια χαρά. Εφτασε τα 450γρ. κι όλα φαίνονται φυσιολογικά.

Αύριο έχουμε τα πρώτα γενέθλια και το Σάββατο το πρωί θα τα γιορτάσουμε. Σας περιμένουμε.

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Έχω μέρες να μπω. Κ τώρα απ΄το κινητό γτάφω. Χρόνια πολλά σε όσα μωράκια δεν ευχήθηκα. Να είναι πάντα γερά, ευτυχισμένα και τυχερά.

Βικάκι μου, περαστικά στο Λουσάκι. Που την άρπαξε ρε γμτ πάλι; Ελπίζω να γίνει καλά απόψε κιόλας. Περαστικά κ σ΄ολα τ΄αλλα αρρωστούλικα μωράκια.

Τον θηλασμό εκεί που η Αθηνά δεν έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον είτε της δώσω είτε όχι, κ νόμιζα πως το πάει για κόψιμο, τώρα όταν ξυπνάει την νύχτα το ζητάει. Γάλα βέβαια πρέπει να έχω πολύ λίγο, όμως θέλει να πιπιλάει λίγο κ την ξαναπαίρνει ο ύπνος.

Σας καληνυχτώ όλες γιατί νυστάζω τρελά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπέρα κι από μένα!

αχ,πάλι σε αρρωστιάρικη φάση είμαστε ρε γμτ??????

περαστικά στη Λου και στη μανούλα της!πως είναι η μικρή Βικη?την είδε γιατρός?

περαστικά στη μικρή σου Μαρία και γρήγορα,καταλαβαίνω την αγωνία σου,κάνε λίγη υπομονή και θα περάσει,θα δεις!ξέρω οτι μπορεί να ξανασυμβεί σε ένα παιδάκι που το έχει ξαναπάθει,οπότε μην τρελένεσαι,καποια στιγμή θα το ξεπεράσει.η άντρια έχει απόλυτο δίκιο!

α!μήπως σας είπαν τι πρέπει να προσέχετε ιδιάιτερα για να μειώσετε τις πιθανότητες να ξανασυμβεί?????

Ειρήνη εσείς ξανακάνατε την καλλιέργεια?εύχομαι να είναι και πάλι αρνητική!

άννα πως είναι τώρα η μικρή?ελπίζω καλύτερα,να ήταν κατι περαστικό!για τα φαγητά τα ίδια αναρωτιόμαστε όλες λίγο πολύ φαντάζομαι...άστα,είναι λίγο σπαζοκεφαλιά,αλλά θα την βρούμε την άκρη!

ευχαρiστώ όλες σας για τη σχετική αναφορα στον προβληματισμό μου και κυρίως εσένα Ειρήνη,ένιωσα λίγο καλύτερα που υπάρχει κι αλλo μωρό σ'αυτόν τον κόσμο που αρνείται να δοκιμάσει νέες γεύσεις και νέες εμπειρίες!

και να προστεθούμε κι εμείς στο κλαμπ των αρρωστούλικων,απόψε έιχε λίγο πυρετούλη,37.5 και ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ:-(:sad::-(:sad:μακαρι να είναι κατι απλό...άλλο ένα βραδυ αυπνίας αναμένεται απόψε και δεν είμαι στα καλά μου κι εγώ-παλι κατι με ταλαιπωρεί,όμως θα το βρω και θα το ξετινάξω,που θα μου πάει:!:

Δήμητρα μπράβο για τα καλά σου αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!μπράβο και στη ζουζουνίτσα σου!!!!!!!!!!με το καλό να γιορτάσετε τα γενέθλιά του Νικόλα!!!!

αχ,χθες είχα πάει στο γυν/γο μου και είδα τόσες εγκυούλες και συγκινήθηκα οπως πάντα με το θαυμα που ζουν......αλήθεια,πως πιστεύεις οτι θα αντιδράσει ο Νικόλας??

άντρια ξεκινήσατε παιδικό?????????αχ μωρέ!καλέ,έχουμε παιδάκια και πάνε και σχολείο?είναι δύσκολη η φάση προσαρμογής και για τους δυο σας φαντάζομαι,αλλά όλα θα πάνε καλά!να είστε καλά!

Βαλια τι νέα?πως είσαι?

και τη Νανσυ σκεφτόμουν,μακαρι να είναι καλά το παιδάκι της!!!!!

όνειρα γλυκά σε όλες!

και ευχομαι αύριο όλοι να ξυπνήσουμε καλύτερα!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Marakious εχετε κάνει περαιτέρω εξετάσεις??? Επειδή κι εμενα ο μικρός μου είχε κανει μια φορα ουρολοιμωξη γι αυτο ρωταω. Εμείς καναμε και υπερηχο και κυστεογραφια τελικα και δεν πονεσε καθόλου. Ολα καλα δοξα τον Θεο και ησυχασαμε κι εμεις. Μας ειπε η γιατρος οτι ηταν τυχαιο γεγονος κι οτι και να ξαναπάθει ουρολοιμωξη δεν χρειαζονται πάλι οι εξετασεις αυτες γιατι με αυτα τα προβληματα (πχ παλλινδρομηση) γεννιεσαι και δεν αποκτώνται στην πορεία...

Ναι της έχω κάνει κυστεογραφία & υπέρηχο γιατί το είχε ξαναπάθει όταν ηταν 4μισή μήνων (τον περασμένο Αύγουστο)

Πήρα την απόφαση οτι αυτή την φορά θα το παλέψουμε με ομοιοπαθητική.

αντε να δουμε

k30rm7.png

Καλημέρα κορίτσια! Ελπιζω να ειστε όλες καλα! Βίκυ τι κάνει η Λουσυ μας? Μπες να μας πεις κανενα νέο!

Εμείς σήμερα πήγαμε σχολείο και περασε και τον πηρε το σχολικο.... Το αγορι μου μόλις τον έδωσα εβαλε τα κλαμματα... Μετα τα εβαλα κι εγω... Πηρα όμως τηλ στον παιδικο και μου ειπαν οτι εκει όταν εφτασε δεν εκλαιγε, και καθόταν ηρεμος κι επαιζε με τα αλλα παιδάκια! Και κάπως ανακουφίστηκα. Περιμένω να με πάρουν τηλ για νεότερα! Τάνια που είσαι??? Μπες να μου δώσεις κουράγιο!

Η αληθεια είναι ότι κάνουν πολυ καλη δουλεια στο σταθμο. Τις πρωτες μερες που ήμουν μεσα μαζι του κι εβλεπα ποσα πραγματα εχουν μαθει τα υπολοιπα παιδακια πολύ χαρηκα...

Marakious δηλαδη τι θα κάνετε για να το αντιμετωπίσετε??? Πες να ξέρω κι εγώ... Η γιατρός τι σας είπε???

Δήμητρα τέλεια τα νέα σου για την μικρή! Αντε τώρα μπαίνεις και στην τελική ευθεία! Με το καλό και τα γενεθλια του Νικόλα!!!

Μαρία μου ευχομαι να μην είναι τιποτα και να το ξεπεράσετε αμεσως!!! Περιμένουμε νέα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...