Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επέστρεψα... Νωρίτερα δεν πρόλαβα να ευχηθώ στις 3 κούκλες Αναστασία, Ραφαήλια και Αλεξάνδρα μας, να ζήσετε, να τα εκατοστήσετε, πάντα γερές κι ευτυχισμένες! Να σας καμαρώνουν οι μανούλες σας κ πάντα τυχερές να είστε!

Γυρίσαμε απ΄το πατρικό μου. Έχω τρελό πονοκέφαλο απ΄το πρωί κ δεν λέει να μου περάσει. Πάω να βάλω μπουγάδες μιας κ κοιμήθηκε η μπουμπού. Πολύ αργά απόψε, για μεσημέρι κοιμάται, κ προβλέπω ξενύχτι το βράδυ.

Φιλάκια μανουλίτσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μάνες!

Πολύχρονες, υγιείς και ευτυχισμένες οι 3 εορτάζουσες μας σήμερα! Να είναι πάντα καλά τα κοριτσάκια μας!

Εγώ έχω από την Πέμπτη που είμαι κρυωμένη, με λαιμό, μύτη και αυτιά αλλά όχι πυρετό. Καπου την άρπαξα. Λογικά δεν είναι ίωση αφού δεν έχω κολλήσει τον Νικόλα με τον οποίο είμαστε όλη μέρα μαζί και ελπίζω να μην τον κολλήσω και του χαλάσω τα γενέθλιά του.

Κατα τ'άλλα καλά είμαστε. Κάθε μέρα κάνει και περισσότερα βηματάκια και του αρέσει πολύ να περπατάει.

X4pTp3.png

nurserypic.jpg

μπαίνω πάλι για να ευχηθώ με όλη μου την αγάπη

στην Αναστασία μας

να τα εκατοστήσει!!!!!!!!!

η Παναγίτσα να την έχει καλά και να είναι γερή και δυνατή σε όλη της τη ζωή!

Νικόλ μου να σας ζήσει το θαυματάκι σας!

σας εύχομαι ολόψυχα οτι καλύτερο!

ελπίζω και εύχομαι να είστε και οι δυο καλά.

είστε πάντα στη σκέψη μου και τις προσευχές μου.

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Kaλημερα κοριτσια

Καλη εβδομαδα:D:D

Ευχαριστουμε για τι ευχες σας, Εχθες κάνεμε κ εμεις το πρωτο μας πάρτυ για τα γενεθλια μας. Ωραια περασαμε αλλα βρε κοριτσια η Ραφαέλα μας οταν ειναι μεσα σε πολυ κοσμο κλαιει . Σαν να τρομαζει απο τις φωνες κ αναστατωνεται . Ετσι λοιπον το κερακι μας το σβησαμε με κλάματα οπω ς ειχαμε κανει κ στην βαπτιση μας. Μετα απο αρκετη ωρα σαν συνηλθε κ ηταν καλυτερα. Ελπιζω να το ξεπερασει σιγα σιγα.

Πώς περασε έτσι ενας χρονος απιστευτο πως περναει οκαιρος!!!!!!!!

Να ευχηθω σε όλα τα παιδακαι που έφτασαν τα γενεθλια τους κ εγω να τα χιλιασουν μαζι με τους καλους γονεις τους.

Επισης να ευχηθουμε ιδιαιτερως στην Αναστασια που γεννηθηκε ίδια ακριβως μερα με τη Ραφαηλια.

Μαρια ατλαντις-μαλλον θελει χρονο στις αλλαγες η Γεωργια ε?????

Ανδριανα πώς πάει ο μικρος με το παιδικο προσαρμοστηκε???? Συγνωμη εχω χασει πολλλες μερες κ ειμαι πισω.

Τανια καλη αρχη στη δουλεια σου

images?q=tbn:ANd9GcT5Yt-xVVfYCf-nEKR8ZlppDqQ0-he7PEEov_Pa_JukoYpeACQLuQ

Καλημέρα μανούλες, γλυκές μου μανούλες!!! Καλό μήνα!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τις ευχές σας!!! Είχα πολύ τρέξιμο γιατί έκανα διπλή γιορτή και ΠΑρασκευή και Κυριακή και δεν πρόλαβα να μπω ανημερα να σας ευχαριστησω και να σας κεράσω. Περασαμε πολυ ωραια! ηταν απο τα καλυτερα Πσκ που ειχαμε, πολυ γεματο και πολυ χαρουμενο. Ασε τα δωρα, πηξαμε στα ρουχα και στα παιχνιδια!

Χρόνια ΠΟλλά και Γλυκά και χαρούμενα και τυχερά και στην Αναστασία και Ραφαηλία μας!!!!!

Μαρ'ια μου μην αγχ,ωνεσαι για το φαι. και εμενα δεν πορω να πω ότι θέλει κομματακια. ειχα προσπαθησει πριν 2 εβδομαδες να δωσω ετσι το φαγητο αλλα δεν. ειδικα το κρεας το εβγαζε αμεσως σχεδον. βεβαια αν της το δινω στο χερι ξεχωριστα το τρωει, στο κουταλι ομως μαζι με το υπολοιπο φαι οχι. επισης δεχεται σχετικα καλα το ζυμαρακι κανονικο αλλα σε συνδυασμο μα το κρεατακι σε ινες οχι. τι να κανουμε θα μας παρει λιγο χρονο. παντως ισως είναι και η ιδεα μου αλλα νομιζω οτι τα αγορακια του καφε πιο ευκολα δεχονται το φαγητο σε κομματακια παρα τα κοριτσακια. επισης τωρα τελευταια η δικια μου εχει παθει με το ζιζι κατι. τρελο κολλημα. θελει να πιπιλαει. τι αλλο ηθελα να πω;α ναι, στις θηλαζουσες τι κανετε οταν σας δαγκωνουν; επισης τα νευρα καλα κρατουν. σημερα εχουμε και εμεις παιδιατρο. για να δουμε, τι θα μας πει. παντως εγω ανυπομονω να τρωει απο τα δικα μας. βαρεθηκα να μαγειρευω συνεχεια 2 φαγητα. Α! χθες της εδωσα λιγο απο την τουρτιτσα της!!χιχιχιχι!!!!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλομανουλίτσες!!!!!

Τι μου κάνετε????? Μου λείψατε!!!!

Τρέχω και δεν φτάνω με τη δουλειά το σπίτι και τον Κωνσταντίνο!!!

Έκανα και ένα ταξιδάκι έτσι για να φορτίσω μπαταρίες!!!

Και πάλι τα ίδια!!!!

Γεια σας κοριτσια!!!

Εχω ευχηθει σε ολους ολες απο το φεις, αλλα εχω ξεχασει τη Βασιλικη και τη Ραφαηλια της!

Να σου ζησει λοι0πον! Και να ναι γερο και δυνταο το κοριτσακι σου!

Εμεις ειμαστε καλα, περασαμε κατι γαστρεντεριτιδες και διαφορα αλλα, αλλα τωρα ειμαστε και παλι καλα!

Να ειστε ολες καλα και τα παιιδακια μας ακομη καλυτερα!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα μανουλομανουλίτσες....

Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια...

Να τα εκατοστήσετε μωράκια Απριλίου αλλά και Μαρτίου....

2976399hqck34cvvl.gif

Εμείς καλά ετοιμαζόμαστε και μεις για το πρώτο πάρτι γενεθλίων.... απίστευτο μου φαίνεται και μενα πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός....

Δουλειά σκατά δεν τηρείτε το ωράριο οπότε φεύγω 15:00 - 15:30 και γενικά επικρατεί χάοςςςςς!!!

Υπομονή κάνω για να μην τους χέσω και φύγω....Αφήστε τα μανούλες καλύτερα στο σπίτι με το παιδάκι μου...αλλά τι να κάνω που δεν βγαίνει διαφορετικά....!!!!

Περιμένουμε το ΣΚ πως και πως για να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε με τον μικρό Σταθάκο...

περνάει όμως και αυτό νερό γμτ!!!!

Τελος πάντων εύχομαι σε όλες καλή εβδομάδα να έχουμε να φιλήσετε τα παιδάκια μας και πάλι χρόνια πολλά στις τσαπερδόνες Αναστασία, Ραφαήλια και Αλεξάνδρα...!!!

Καλό Βράδυ......................

889323f1ywrlz1a3.gif

γεια σας μανουλες!

χρονια πολλα πολλα κ ευτυχισμενα στην Αναστασια κ τη Ραφαηλια! να τις χαιρεστε μανουλες κ να γεμιζουν την καθε σας μερα με χαμογελα!

εμεις ευτυχως με το φαγητο τα παμε καλα. πολλες φορες τρωει κ απο το δικο μας, αναλογως τι εχω μαγειρεψει, πατημενο με το πιρουνι κ το κρεας το κανω κομματακια με τα χερια. τα φρουτα τα αλεθω ακομα αλλα δεν τα κανω εντελως λιωμενα.

απο βηματακια ουτε ενα ακομα. βλεπω οτι φοβαται αν δεν τον κραταω. δεν πειραζει καποια μερα θα τα καταφερει κ μετα ποιος τον πιανει!

καλο βραδυ σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες, χρονια πολλα στα κουκλακια μας που γιορταζαν και γιορταζουν!Ευχομαι υγεια, ολα τα αλλα θα ρθουν...

Εγω σαν κουκουβαγια που ειμαι και θελω να το μοιραστω μαζι σας, πλανταξα εχθες διοτι ο γιος μου περπατησε κανονικα!Δηλαδη γυριζει πλεον ολο το σπιτι (θα προσπαθησω να ανεβασω βιντεακι).Προχθες εκανε 4 βηματα και εχθες ρε κοριτσια περπατουσε κανονικοτατα!Οποτε για οσα μωρακια δεν περπατουν μην ανησυχειτε, ειναι πολυ κοντα η ωρα..

Για το φαγητο που λετε και εμεις δεν αλεθουμε πλεον, παταμε με πιρουνι και κοβουμε το κρεας με το χερι. Γενικα δεν τρωει την ποσοτητα που ετρωγε οταν το αλεθα αλλα νομιζω το χαιρεται πιο πολυ.Α! και του αρεσει γενικα να τα πιανει με το χερι (καταλαβαινετε οτι τα μισα φευγουν στο πατωμα και τα ψαχνει).

Ψαχνω συνταγες στο νετ τωρα για το παρτυ μας, εχετε κατι καλο υποψην;Κυριως χωρις κρεας διοτι οι περισσοτεροι καλεσμενοι νηστευουν.Α! και για πειτε εσεις που ηδη εχετε κανει παρτυ, τιμες για τις τουρτες σας, να ξερω τι να περιμενω..

Καλημέρα μανούλες!

Χρόνια πολλά κι από εμένα σε όλα τα μωράκια που χρονίζουν σιγά σιγά και καλή επιτυχία στα πάρτυ σας!

Εμείς είμαστε καλά, δεν περπατάμε ακόμα, προσπαθούμε-οχι με ιδιαίτερη επιτυχια-να φάμε μη αλεσμένα και μιλάμε συνέχεια!

Δέσποινα έχω συνταγές για νηστίσιμη σοκολατίνα και υπέροχο νηστήσιμο αμυγδαλωτ, αν θες. Από φαγητά μπορείς να κάνεις σίγουρα πίτσες χωρίς κρέας ή και εντελώς νηστίσιμες και ελιόπιτες.

mWsZp3.png

Καλημέρα φίλες μου!!

Εδώ βλέπω το καφέ πάει για κλείσιμο.... γλυκά δεν ποστάρω γιατί προβλέπω ότι θα φάω ξύλο...

Χρόνια πολλά στα μωράκια μας Αναστασία Ραφαηλία και Βασιλική!!! Χιλιόχρονα και ευτιχισμένα!!! Πάντα χαρές να έχετε περήφανες κουκουβάγιες μου!!!

Λοιπόν φίλη μου Δέσποινα αφ ενός ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το περπάτημά σας!!! Τώρα εμπρός καλά μου πόδια χαχαχαχαχα!!! Το νού σου τώρα γιατί δεν τα κρατάει τπτ απαξ και περπατήσουν!!! Εμένα αμα δει ανοιχτή την πόρτα του wc τρέχει να θαυμάσει το πιγκάλ και να σφαλιαρίσει το καπάκι της τουαλέτας!!! Περί ορέξεως.... Επίσης αμα δει ανοιχτή μπαλκονόπορτα έστω και λίγο προσπαθεί διακαώς να βγει έξω... Προσοχή σ αυτά...

Για την τούρτα εμάς 3 κιλά με το σχέδιο (την έχω στο φέις) από πάνω πήγε 55 ευρώ και ήταν 3 κιλά. Οριακά έφτασε για 25 άτομα. Για νηστήσιμα δεν έχω πρόταση, αλλά στάνταρ χορτόπιτακια ή πιροσκί με πατάτα, σαλάτες με ζυμαρικά και διάφορα λαχανικά (τα κατεψυγμένα ανάμεικτα...) κροκετούλες πατάτας κλπ... Γλυκάκια εξτρά δεν πήρα, είχα αγοράσει 4 ειδών σοκολατάκια και τα είχα στον μπουφέ.

Εμείς είμαστε με 39 και κάτι πυρετό από χτες το απόγευμα, από διάθεση όμως μια χαρά. Εγώ νυστάααααααζζζζζζζζζζζωωωωωωωωωωωω μια και το ξενύχτησα με την μικρή μου (η οποία κοιμόταν μεν, με πυρετό δε...). Πάντως ραγίζει η καρδιά μου να το βλέπω αρρωστούλικο....

Φαγάκι δίνω και εγώ πλέον κομματάκια, και το φρούτο (μπανάνα + αβοκάντο + πορτοκάλι) επίσης κομματάκια, αλλά ρε γμτ έχω απορία για την ποσότητα που πρέπει να τρώει... Πείτε εσείς που δίνετε μη αλεσμένα να παίρνουμε μια ιδέα....

Η παιδίατρος μας είχε πεί ένα πιατάκι του γλυκού νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουρη...

Κικιώ έκανες και το ταξιδάκι σου.... να πώ ότι ζηλεύω χωρίς να παρεξηγηθώ χιχι, αλλά με τον θηλασμό δεν μπορώ να κάνω ρούπι δυστηχώς προς το παρόν. Έχω αρχίσει και σκέφτομαι κάποια στιγμή να τον κόψω, αλλά πότε???

Όσες μανούλες θηλάζουν, για πέιτε πώς το βλέπετε για διακοπή? (αν το βλέπετε φυσικά....)

GaiGp3.png

Βικακι μα τι γελιο εριξα οταν διαβαζα για το wc, μα σαν να τον εβλεπα το δικο μου, μην παω προς το μπανιο τρεχει για να προφτασει να μπει και μετα αρχιζει, τι πιανει την τουαλετα, τι τα σαμπουαν...

Ευχαριστω και για τις συνταγες, μου εδωσες καλες ιδεες και ευκολες!Οσο για το θηλασμο, ειμαι σε φαση αποθηλασμου, θηλαζω μια με δυο φορες αλλα νομιζω οτι εχω πλεον σταγονες.Βεβαια εχθες που δεν τον εβαλα στο στηθος για 20 ωρες, ειδα οτι πρηστηκα οποτε μαλλον εχω ακομη γαλα.Μη νομιζεις και για μενα ειναι πολυ δυσκολο να σταματησω τελειως, αφου σκεφτομαι οτι δεν εγινε και τιποτα να τον βαζω που και που στο στηθος να ηρεμει και ας μην τρωει και οσο παρει (λαθος σκεψη και το καταλαβαινω..)

Φρουτο επειδη το αλεθουμε τρωμε ενα μηλο μια μπανανα και ενα αχλαδι καθε φορα με παραλλαγες αναλογως τα φρουτα που εχουμε σπιτι (οπως ειπες ανανα, πορτοκαλι, ακτινιδιο κτλ).

Α! και για οσες δινουν γαλα σκονη, ειδα στο Μασουτη στα βιολογικα το biolac απο την Ελβετια, βιολογικο γαλα, τα 400 ml περιπου 10 ευρω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...