Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμας!

Να ευχηθω Χρονια Πολλα στον Δημητρακη, τη Λουση και την Πολυξενη! Μανουλες να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!

Εμεις εδω και δυο μερες ειμαστε με πυρετο, πηγαμε στο γιατρο και εχουμε αμυγδαλιτιδα. Περνουμε αντιβιωση και ελπιζουμε να γινει γρηγορα καλα το μαραμενο πεταλουδακι μου!

Σε μια εβδομαδα περιπου εχουμε το παρτυ μας και αρχισαμε τις ετοιμασιες:tongue:. Και δυο μερες μετα αρχιζουμε δουλεια, τελειωσαν τα ψεματα!!

Δεν θυμαμαι κατι αλλο, ειναι και η ωρα δύσκολη!!!

Καλο βραδυ μανουλες!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα, χρονια πολλα στα μπεμπακια μας και περαστικα στα αρρωστουλια!Βρε Τανιτσα τι επαθε η φιλεναδα μας, δωσ της ενα μεγαλο φιλι απο το Λαζαρακο!

Εμεις προσπαθουμε να βγαινουμε καθε απογευμα βολτα στον ηλιο, του μικρου του αρεσει πολυ, κοιμαται κανενα μισαωρο στο καροτσακι και μετα χαιρεταει τον κοσμο, δινει φιλακια και τετοια.Η δολια η μανα εχει κατι μαυρους κυκλους να απο την αυπνοια , αλλα δε βαριεστε αφου περναει καλα το ζουζουνι μου αντεχω και εγω.

Καλημέρα μάνες!

Καλά τα δίδυμα τρελή επιτυχία! Ο Νικόλας όταν τα βλέπει χαίρεται και τους μιλάει.

Ηθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στην Αλεξάνδρα!!! Να τη χαίρεσαι Αννα και να περάσετε τέλεια σήμερα. Να είστε πάντα καλά και σύντομα να έχει αδερφάκι!

X4pTp3.png

Καλησπέρα!!!

Καλά πολύ γέλιο τα διδύμα, αν και η δικια μου με το που το βαζω αρχίζει τα κλάμματα! Μάλλον μπινελίκια ρίχνουν τα πιτσιρίκια και η δικια μου φοβαται, τι να πω?

Χρόνια πολλά στην Αλεξάνδρα, που έγινε και αυτή ενός, να την χαίρεστε Άννα, πολύχρονη να είναι και εύχομαι οτι καλύτερο!!!

Αυτά κοριτσάκια, εύχομαι να είστε όλες καλά!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλες!!!!Καλο μηνα να εχουμε!!!!!

Χρονια πολλα στην Αλεξανδρα!!!!!Αννα να την χαιρεσαι!Ευχομαι να ειναι γερη και ευτυχισμενη!!!!

Οντως το βιντεακι θεικο!Ο Γιωργος αρχισε να μιλαει οταν το εβλεπε και μετα γελουσε.......τι να λενε αραγε τα σκατουλια??????

Που χαθηκατε ολες???????

Φιλακιααααα

γεια σας μανουλες!

χρονια πολλα στην Αλεξανδρα! να ειναι παντα καλα κ ευτυχισμενη!

Τανια περαστικα στη Θεοδωρα μας! να γινει γρηγορα καλα για να περασει τελεια στο παρτυ της! κ ο βαφτιστικος μας αρρωστησε. κανει διαρροια κ βηχει ο καημενουλης μου:-(

το βιντεακι με τα μωρακια δεν εντυπωσιασε τον Ανασταση.:tongue: δεν εκανε τιποτα,ουτε γελουσε ουτε εκλαιγε. πλακα ειχαν παντως!

αντε κοριτσια μπειτε κ οι υπολοιπες να μας πειτε τα νεα σας,πολλη ησυχια!

καλο μηνα σε ολες κ καλο βραδυ!

pHNqp3.png9S1np2.png

blooming__35.jpg

καλησπέρα και καλό μήνα μανούλες και παιδάκια!!!!!!

να τα εκατοστήσουν η Πολυξένη και η Αλεξάνδρα μας!!!!!!!!

να μεγαλώνουν με υγεία και χαρά τα κοριτσάκια σας μανούλες!!!!!!!!!!!

να τα εκατοστήσουν!!!!!!!!!!!!

και να τα χαίρεστε κάθε μέρα,κάθε στιγμή!

Ελισαβετ,πολύ συγκινητικά τα λόγια της μητέρας σου...

να είναι πάντα γερή,να χαίρεται το εγγονάκι της!

Χριστίνα μπράβο στο αγοράκι σου που είναι καλά τώρα!χάρηκα,πάντα τέτοια!

περαστικά στο Γιαννάκη και τη Θεοδώρα,ευχομαι γρήγορα περαστικά!

Δέσποινα του έκανε καλό η επίσκεψή σας στην εκκλησία,ε?ηρέμησε,ε?το πιστευω...

εμείς είμαστε σε μια πολύ περίεργη φάση,προσαρμογής σε νέα δεδομένα...έχουμε αλλάξει πολλά στη διατροφή της μικρής μετά απο την επίσκεψή μας στη γιατρό και προσπαθούμε να βρούμε τους νέους ρυθμούς μας.

βασικά μας άλλαξε το γάλα,πίνει τώρα φρεσκο,μας είπε σιγά σιγά να κόψουμε τη φρουτόκρεμα και να τρώει τα φρούτα σε κομματάκια:shock::shock:,να τρώει γιαούρτι αντί κρεμας και να τρώει σιγά σιγά από το δικό μας φαγητό μεσημέρι και βραδυ.αυτό σημαίνει αλλάζουν και οι ώρες που έτρωγε..

και όλα αυτά σε μικρότερες ποσότητες γιατί πήρε ένα κιλό μέσα σε δυο μήνες=πολύ:(και εννοείται δεν της αρέσει καθόλου αυτό:mad:είναι 10600 γρ και 80 πόντους:!:

αργήσαμε λίγο να ξεκινήσουμε τα λιωμένα με πιρούνι και τα κομματάκια τροφής,είχαμε και ένα πισωγύρισμα με αναγούλες και εμετους λόγω δικής μου άσχημης αντίδρασης και τώρα πρέπει-λεει-να το κάνουμε λίγο πιο εντατικά επειδή το παιδί πρεπει να μπει σε αυτή τη φάση μια συγκεκριμένη περίοδο γιατί μετά δυσκολέυεται πολύ.

όμως η μικρή μου δεν θέλει όλες αυτες τις αλλαγές,δεν της αρέσουν οι νέες γευσεις και τα κομματάκια,τα θέλει όλα σε μορφή σούπας με πολύ ζουμάκι κι έχουμε τρελά γλέντια:-(εκείνη δεν ξέρει τι θα της έρθει κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της :shock::shock:κι εγώ τι να της δώσω κάθε φορά που τρώει:?::?:

προσπαθώ να σκέφτομαι ήρεμα,αλλά όλα αυτά με έχουν αγχώσει λίγο..ξέρω οτι παίρνει χρόνο όλο αυτό,περίμενα τέτοιες αντιδράσεις,αλλά δεν είναι δεκτική σε τίποτα νεο ρε γμτ..κι αν κρίνω από το οτι έκανε να φάει με το κουτάλι 3 μήνες,καταλαβαίνω τι με-την=μας περιμένει:tongue::tongue::tongue:

ξεχασα να πω πόσο μου άρεσε η εικόνα των μικρών στο πάρτυ της Λουσης,οπως την περιέγραψε η Βικη!!!να φροντίσετε να είναι η ίδια σε όλα τα γενέθλια των παιδιών καθώς μεγαλώνουν!

άντε,σας αφήνω!

να είστε όλες καλά!

όνειρα γλυκά!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Κοριτσια καλησπερα

Με θυμαστε????? ναι εγω ειμαι πάλι

Μπορει να εχει περασει κ ενας μηνας να τα πουμε

ποοοοοοοοοοοσο καιρο έχω να διαβασω νεα σας?????

Συγχωρεστε δεν ξερω νεα σας:(

Εχει άλλαξει πια ο ρυθμος μου της καθημερινοτητας , τρεχουν κάποια θεματα που που μ αγχωνουν την καθημερινοτητα,

Το παιδι ειναι πολυ απαιτητικο πια κ λογω όλων αυτων χαθηκα εντελως

Μου ελειψαν όμως οι συνομιλές μας........:rolleyes:

Ελπιζω να ειστε όλες καλα και υγειης.

Τα δικά μας???? Την κυριακη γινομασε ενος έτους!!!!!!!!!

Το μικρουλι μας πια εχει γινει ανθρωπάκι Το προσωπακι της πια ειναι νηπιακο κ οχι βρεφικο -ετσι νομιζω:D

Καλα τρωμε Κιαι μεις θα πάμει παιδιατρο μετα τα γενεθλια να δουμε τις αλλαγες. Εχουμε εμβολιο στους 12 μήνες???Δεν θυμαμαιι καθολου.

Τι κανετε οι εγκυες???? Πως πάει η εγκυμοσυνη??????????????:confused:

Ειναι πολυαργα κ πάω να πεσω

Καληνυχτα:-)

Καλημέρα μανουλίτσες! Έχω χαθεί κι εγώ. Δεν προλαβαίνω πιά.

Να ευχηθώ στην κουκλίτσα την Πολυξένη που νομίζω δεν ευχήθηκα Να Ζήσει 100 ευτυχισμένα χρόνια! Πάντα με υγεία και αγάπη η ζωή της. Μαράκι, να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας!

Βάλια μου, κι εσύ να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι! Πάντα ευτυχισμένη με την υπέροχη οικογένειά σου.

Έχει ερημώσει το καφέ μας.

Ωχ μμε φωνάζει..

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Την κυριακη γινομασε ενος έτους!!!!!!!!!

να τα εκατοστήσετε!!!!!!!!

χιλιόχρονη και ευτυχισμένη να είναι η Ραφαηλία σας!!!!!!!!!!!!!!!

να είστε καλά να τη χαιρόσαστε!!!!!!!

καλή δύναμη!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέεερα φιλες μανες!

Χρόνια πολλα στην Πολυξένη μας, στην Αλεξάνδρα μας και την Ραφαήλια μας! Να είναι πάντα γερα κι ευτυχισμένα!!!

Εμείς κάναμε χθες το πάρτυ των γενεθλίων μας και περάσαμε υπεροχα! Ο Δημητράκης μου ευτυχως το καταευχαριστηθηκε (δεν το περιμενα με τοσο κόσμο) κι επαιζε με τα άλλα παιδάκια! Ολοι μου έλεγαν τι ωραία που περπατάει κι εγώ η χαζομάνα καμαρωνα... Είναι μεγαλη στιγμη τελικά οταν αρχίζουν και περπατάνε! Ο Δημητρης με το που άκουσε το τραγουδι των γενεθλίων αρχισε να τσιρίζει και να κλαιει με λυγμούς (αναμενομενο, σε όλα τα πάρτυ κλαίει με το τραγούδι :tongue:)!!!

Φιλέναδα πολύχρονη κι απο εδώ, να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Τι άλλο??? Α νομίζω Μαρία εσύ είπες ότι εχεις προβλημα με το φαι... Γιατι δεν δοκιμάζεις να δωσεις φακες μη αλεσμένες, χυλοπίτες, τραχανα που ειναι όλα μικρα κομματακια και σουπιτσα και κατεβαινουν ευκολα! Εγω τα φρούτα του τα αλεθω και θα συνεχίσω να τα αλεθω γιατι μου αρεσει που τρωει σχεδόν 3 φρουτα, αλλα το μεσημεριανο το κανω με το πιρούνι και το κρεας το κοβω σε μικρα μικρα κοματακια με το χερι. Το τρωει, αλλα εχω παρατηρησει ότι τρωει λιγο λιγοτερο απο ότι όταν τα αλεθα.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα μανουλομωρακια

να τα εκατοστησουν τα ανθρωπακια μας

Εμεις καλα ειμαστε, αλλα πηζω στη δουλεια, τωρα μεχρι την επομενη Κυριακη ειμαι ΦΟΥΛ γι αυτο και σας εχασα.............αν και βλεπω οτι ολες λιγο-πολυ εχετε χαθει...με τοσες δουλειες

Μαρια (ατλαντις) να σου πω πως σε νιωθω απολυτα γιατι κ μενα η μικρη κανει ακριβως τα ιδια με το φαγητο!!! Βλεπω να της τα αλεθω ως τα δυο!!!!!! Εχω ακουσει κατι τετοιες περιπτωσεις

Καλο μας κουραγιο

φιλακια σε ολες

QuW0p3.png

Καλησπερα μανουλες!

ΑΠο οτι βλεπω το καφε μας εχε ερημωσει αλλα ειναι λογικο αφου απο τη μια τα ζουζουνια που μεγαλωσαν και πρεπει συνεχεια να τα κυνηγαμε και απο την αλλη οι δουλειες που πουτε δυστυχως δεν τελιεωνουν!

Αναστασια, Ραφαηλια και Αλεξανδρα να ειστε πολυχρονες!!! ΥΓΕΙΑ κια ευτυχια!!!

Εμεις ευτυχως τωρα ειμαστε καλα και ετσι χτες την πηγα στη μαμα μου για να παμε σε κατι φιλους μας και σημερα απο το πρωι δουλειες, δουλειες ,δουλειες... Τουλαχιστον τελειωσαμε (προς το παρον).

Ωρα να παω να παρω το κοριτσακι μου!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...