Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλέ θα τρελαθώ!

έφτιαξα καινούριο τικεράκι!!!!!!!!

με προορισμό τα 2 χρόνια!!!!!!!!!!!!

αχ,πότε ήταν που έφτιαξα το πρώτο μου,της εγκυμοσύνης?????????

να είμαστε καλά φιλενάδες!!!!!!!!!!

η Παναγίτσα να δίνει υγεία σε όλα τα παιδάκια του κόσμου...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες

Να τα εκατοστησεις Πολυξενη!!!!!!!!!!!

αλλο ενα μωρουλινι της παρεας ας χρονιζει κι ευχομαι ολα τα αστερακια μας να ειναι γερα και καλοτυχα!

Μαρια μου θυμισες να αλλαξω κι εγω τα τικερακια μου ;)

Καλο βραδυ

QuW0p3.png

images?q=tbn:ANd9GcRM2ep5chRs4sULmz82r7D7t0e2MveL9IHNmHxGTApMpC_JaSeS

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ,ΤΗ ΛΟΥΣΗ Κ ΤΗΝ ΠΟΛΥΞΕΝΗ!

μανουλες να χαιρεστε τα μωρακια σας! να ειναι παντα γερα , πολυ ευτυχισμενα κ να γεμιζουν την καθε σας μερα με χαμογελα!

Μαρακι χθες ο μικρος μου κοιμηθηκε καλυτερα. ευχαριστω που ρωτησες :-)

2 νυχτες ηταν χαλια κ το αποκορυφωμα ηταν χθες το μεσημερι. αφου ημουν σιγουρη οτι δεν θα κοιμοταν στο κρεβατακι του, τον πηρα στο δικο μου οπου κοιμαται παντα. μολις τον επαιρνε ο υπνος τιναζοταν, με εσφιγγε κ αρχιζε να κλαιει. ποτε δεν εκανε ετσι,σαν να φοβοταν κατι. τον πηρα κ τον πηγα στην εκκλησια κ ο παπας του διαβασε μια ευχη,πηγαμε κ μια βολτα στις κουνιες κ οταν γυρισαμε κοιμηθηκε σαν πουλακι. το βραδυ ξυπνησε αρκετες φορες αλλα δεν σπαραζε οπως τις προηγουμενες. ειμαι σιγουρη οτι μου το ματιασαν. δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ηρεμησε μετα την εκκλησια. αλλο να σας το λεω κ αλλο να το βλεπετε. η Παναγιτσα να φυλαει ολα τα μωρακια!

καλο βραδυ σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες μου!!!

Σας ευχαριστούμε όλες σας για τις ευχές σας!!!

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος, κι όμως είναι σαν μια στιγμή!

Να ευχηθούμε Χρόνια πολλά και εμείς στους φίλους μας και στις φιλενάδες μας που γιόρτασαν τα γενέθλιά τους,στον Κυριάκο,στη Δέσποινα, στον Κωνσταντίνο,στην Γεωργία , στον Δημήτρη και στην Πoλυξένη μας!!!

Χρόνια πολλά, με υγεία και χαρά, μανούλες και μπαμπάδες σας εύχομαι να σας κάνουν πάντα περήφανους τα παιδάκια σας!!

Κάναμε και εμείς το πρώτο πάρτυ μας την Δευτέρα, και περάσαμε τέλεια!!

Ευχαριστούμε πολύ τις φιλενάδες και τους φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην πρώτη αυτή γιορτή μας, τον Νικόλα, τον Γιώργο, την Χρυσάνθη, την Αθηνά, την Κατερίνα και όλα τα παιδάκια που μας τραγούδησαν το τραγουδάκι μαζί μας, αλλά και όλες τις φιλενάδες μου που με στηρίζουν τόσο καιρό και ήρθαν προχτές να γιορτάσουν μαζί μας!!

Παίξαμε όλοι μαζί -μια υπέροχη εικόνα- παιδάκια τόσο εξοικειωμένα μεταξύ τους, σπάνιο πράγμα πλέον, οι καλές παρέες...

Εύχομαι και ελπίζω αυτές οι φιλίες να τα συνοδεύουν πάντα στην ζωή τους!!

Χαθήκαμε λιγάκι αυτές τις μέρες, λείπαμε 5ήμερο εκτός και δεν είχα ίντερνετ, η Λου τα απογεύματα αυτές τις μέρες είχε μια απίστευτη μίρλα, και σήμερα τελικά ανακάλυψα 2 νέα δοντάκια που έσκασαν μύτη!! Είναι τα δοντάκια μετά τους κυνόδοντες, στην πάνω μεριά. Σήμερα ήταν πολύ καλύτερα, βέβαια επειδή ήμουν λιγάκι κομμάτια λιώσαμε μάνα και κόρη στον ύπνο όλο το απόγευμα, οπότε μετά δεν είχε γκρίνια.

Πάω να σας διαβάσω και ελπίζω να προλάβω να σχολιάσω απόψε!!!

Φιλιά πολλά!!!!!

GaiGp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας !!

έχω ανεβάσει φωτογραφίες στο facebook..το πάρτυ την Κυριακή ηταν μια ομορφια το χαρηκε και η Πολυξένη

Αντε και του χρόνου καλά να είμαστε θα τα μαζεψουμε ολα μαζι :):)

k30rm7.png

Καλημέρα μάνες!

Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά και χαρούμενα στη μικρή Πολυξένη! Να είναι πάντα καλά!

Πήγαμε κι εμείς στο πάρτυ της Λούσης και περάσαμε πολύ όμορφα. Την άλλη βδομάδα έχουμε κι εμείς τα γενέθλιά μας αλλά θα τα γιορτάσουμε το Σάββατο. Είστε όλες ευπρόσδεκτες.

Επιτέλους μετά από ένα μήνα στο νέο σπίτι μπήκε και το τηλέφωνο!!! Δε φτάνει που θα πληρώσουμε 60 τη μεταφορά μείναμε κι ένα μήνα εκτός.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι απλά τα πράγματα σε τούτον τον πλανήτη μωρό μου, ούτε ξεκάθαρα καταχωρημένα. Εσύ έκανες τον κόσμο μου απλό κι ανάλαφρο. Σφίξε το χέρι μου καρδούλα μου. Ξενάγησέ με! Να σεργιανάω στις αποχρώσεις των ματιών σου χρυσάφι μου. Με τις μέρες, με τα χρόνια…Να απολαμβάνω χρώματα και αποχρώσεις. Μεγάλη χάρη σου χρωστάω, χαρά μου.

Το έγραψε η μαμά μου για το αγοράκι μου..........

Με εκφράζει απόλυτα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Δεν είναι απλά τα πράγματα σε τούτον τον πλανήτη μωρό μου, ούτε ξεκάθαρα καταχωρημένα. Εσύ έκανες τον κόσμο μου απλό κι ανάλαφρο. Σφίξε το χέρι μου καρδούλα μου. Ξενάγησέ με! Να σεργιανάω στις αποχρώσεις των ματιών σου χρυσάφι μου. Με τις μέρες, με τα χρόνια…Να απολαμβάνω χρώματα και αποχρώσεις. Μεγάλη χάρη σου χρωστάω, χαρά μου.

Το έγραψε η μαμά μου για το αγοράκι μου..........

Με εκφράζει απόλυτα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας........

καλημέρα... είναι υπέροχο, πολύ με συγκίνησες.

KOWTp3.png

Καλησπέρα μανούλες! Είστε καλά; Έχω μέρες να μπω, από τη μία κυνηγάω τον Γιάννη, από την άλλη οι δουλειές που δεν τελειώνουν ποτέ... Ευτυχώς τα απογεύματα βοηθάει ο άντρας μου με τον μικρό και ξαπλώνω λιγάκι, καθώς οι αναγούλες συνεχίζονται... Πέρασε και μια ίωση ο μικρός και τον είχαμε με μάσκες aerolin και flixotide, τώρα όμως είναι καλύτερα...

Να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά στον Κυριάκο, τη Δέσποινα, τον Κωνσταντίνο, τη Γεωργία, τον Δημήτρη, τη Λούσυ και την Πολυξένη! Μανούλες να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα καμαρώνετε! Να σας χαρίζουν πάντα όμορφες στιγμές και να φωτίζουν τη ζωή σας!

Βάλια, σ' ευχαριστούμε που μας έβαλες στη λίστα γενεθλίων! Στις 26 του μήνα είμαστε εμείς και από τώρα φυσικά κάνω σχέδια για το πάρτι μας!

Σας φιλώ!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Να μαστε και μεις..υγιέστατοι πλέον και δυνατοί...Μανουλομανουλίτσες όλα καλά, αλλά περάσαμε λούκι....αφού όμως όλα αυτά είναι περαστικά...συνεχίζουμε...!!!

Αχχχχχ μας λείψατε!!!

tumblr_kouyo1hati1qzkuuyo1_400.gif

Χρόνια πολλά στον Κυριάκο, τη Δέσποινα, τον Κωνσταντίνο, τη Γεωργία, τον Δημήτρη, τη Λούσυ και την Πολυξένη:tongue::tongue::tongue:

Να σας χαιρόμαστε...............!!!

Είμαστε κουρασμένοι γιατί μόλις γυρίσαμε απο την γιαγιά, εγώ γραφείο, δουλειά μια τρέλα...αλλά συνεχίζω ακάθεκτη...τι να κάνω οι ανάγκες βλέπετε....

Εύχομαι όλες να είστε καλά...Φιλάκια σε σας και στα γλυκά πλασματάκια μας!!!

Alex 1979 μου περαστικά σας, σε νοιώθω γιατί τα πέρασα με το μικρό Σταθάκη κοντά ένα μήνα τώρα και σας καταλαβαίνω .....!!!

Μαράκι να ζήσει η Πολυξένη σου! Να τα εκατοστήσει, με υγεία κι ευτυχία!

Ελισάβετ, πολύ συγκινητικό αυτό που έγραψε η μανούλα σου. Να ΄ναι πάντα γερή να χαίρεται το εγγονάκι της.

Χριστινάκι σιδερένιος κ Αλεξάνδρα περαστικά στο κουκλάκι σου.

Δεν έχω κουράγιο να γράψω άλλα. Πάω για ύπνο...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...