Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Χαίρομαι πάρα πολύ για εσάς! Ένα θαύμα συνέβη που μακάρι να το βιώσουμε όλες μας κάποια στιγμή ❤️ εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη και σύντομα με το μωράκι σας αγκαλιά ❤️

Συμφωνώ με όσα έχεις γράψει και ας απέκτησα την κόρη μου με εξωσωματική. Θα πω μόνο ότι μην ξεχνάτε τα θέλω σας, και ναι να προτάσσετε τα θέλω σας, να έχετε πάντα την άποψη σας σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη, δεν θα κάνετε όσα λένε οι γιατροί αν δεν είστε σύμφωνες. Και το να αποδεχόμαστε τα θελήματα του θεού, πονάει αυτή η φράση όταν παλεύουν γυναικες χρόνια ολόκληρα λόγω σοβαρών προβλημάτων υγειας οι ιδιεσ Ή οι σύζυγοι τους. ΑΝ Το κάναμε αυτό δεν θα έπρεπε να κάνουμε εξωσωματική, γιατί ήταν θέλημα θεού να έχουμε αυτά τα πρόβλημα. Εκείνος μας δημιούργησε έτσι, με στραβές σάλπιγγες, με οπισθια μητρα, με κερσοκυλες, αυτοάνοσα. 
      να έχουμε πίστη ναι! αλλά να προσέχουμε όταν χρησιμοποιούμε αυτές τις φράσεις. 

Εχει ο θεός, δεν ήταν γραφτό σου, ο θεός ξέρει τι κάνει. Αυτές οι φράσεις μας οδηγούν στο να νιώθουμε ότι κάποιος μας «τιμωρεί».

στα γράφω ενώ έχω «περάσει» στην απέναντι όχθη. 

Και με πολύ αγάπη θα προσθέσω επίσης, δεν ψάχνουμε γιατρούς να μας χαϊδευουν τα αυτιά , να μας γλυκομιλανε, αλλά να ασχολούνται μαζί μας. Είσαι τυχερή που κατάφερες να ταιριάξεις με την πρώτη σου επιλογή και δεν είχατε αποτυχίες.  Για τον κ Π… έχουμε ακούσει καλά λόγια αλλά και 10000 κακές εμπειριες. 

Εύχομαι η εμπειρία σου να δώσει δύναμη στις περισσότερες γυναίκες!! 

καλή φώτιση ❤️

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Tyscake.jpg

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

Ειρηνάκι μου να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!!

ELISAVET και Μαρία να χαιρόσαστε κι εσείς τα παιδάκια σας!!! Να είναι όλα τα ζουζούνια γερά και καλότυχα στη ζωή τους!!!

Βικάκι και Αννη φιλεναδίτσα μου γλυκιά ναι χαιρόσαστε τη Λούση και τον Δημητράκη!!! Πάντα να είναι καλά και χαμογελαστά!!! Να τα εκατοστήσουν!!!

Θα επανέλθω σε λίγοοο

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βάλια από ξένες γλώσσες και γνώσεις η/υ πως τα πας;

Ξέρω αγγλικά, γαλλικά και πολύ λίγα ισπανικά (εκανα για ενα χρονο μόνο)

και απο υπολογιστές ξέρω τα προγράμματα της δουλειάς μου (photoshop, illustrator, in design, quark και τα βασικα απο office)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!!

Είχαμε τα πρώτα μας γενέθλια και περάσαμε φανταστικά!!!!!!!!

Κάναμε πάρτυ, ήρθαν πολλά παιδάκια, κόψαμε τούρτα........

Μεγάλωσε μωρέ το παιδάκι μου!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλα τα μικρούλια που έχουν τα πρώτα τους γενέθλια!!!!!

Θα επανέλθω με λεπτομέρειες από το πάρτυ μας.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Μανούλες μου καλημέρα!!!!!!!!

Χρόνια πολλά και γλυκά και όμορφα και τυχερά στα γλυκά μωράκια που είχαν γενέθλια τις προηγούμενες ημέρες, Κυριάκο, Δεσποινα, Κωνσταντινο και Γεωργία! Να τα χαίρεστε μανουλίτσες μου! Χρόνια πολλά Άννη μου στο Δημητράκη σου, πάντα γερό και χαρούμενο να είναι το αντράκι σου! Βίκυ μου πολύχρονη η Λόυση μας, γεμάτη υγεία και να είναι πάντα ευτυχισμένη!! Αχ ελ'πιζω να μην ξέχασα κανένα μωρούλι. αν ναι θα διαβάσω και αργότερα μήπως και συμπληρώσω τίποτα.

1 χρόνος με τα παιδακια μας και είμαστε όλες καλά και ευτυχισμένες!

Να ψάξω τη Νικόλ μας που πλησιαζουν και τα δικά τους γενέθλια; Η Μαρία (angicat) που είναι; ήταν θαμώνας, είναι καλά;;; επίσης η αλεξάνδρα με τη μικρή αννούλα;;;; η χριστίνα απο το ν δελχι ειναι καλά;

εμείς καλά είμαστε, ανυπομονώ για τα δικά μας γενεθλιάκια...

το βιντεάκι του θηλασμου ειναι σουπερ...

KOWTp3.png

Καλημερα και καλη βδομαδα!

Σας ευχαριστουμε για τις ευχες!

Να τα εκατοστησετε Κυριακο, Κωνσταντινε, Γιωργία και Τανίτσα μας!

Δημητρακη και Λουσακη happy birthday και για τα δικα σας γενεθλιακια σημερα

Εμεις πηγαμε χτες Πορτο Ραφτη και ριξαμε το νερακι της μπουμπους στη θαλασσα, πλυναμε τα λαδοπανα κλπ... Αραξαμε για καφεδακι στη λιακαδα αλλα η θκατουλα μου μας τρελλανε Δεν ειχε καθισιο! ........αλλο παιδι βρε κοριτσια, καμια σχεση με το Στελιο

σημερα ψιλοπηζω απο δουλεια και δεν εχει μεινει ουτε καλτσα σιδερωμενη, να δω ποτε θα τα προλαβω οοολα αυτααα

Σας φιλω!

QuW0p3.png

Xρονια πολλα στον Δημητρακη κ στην Λουση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να τα χαιρεστε μανουλες να τα δειτε να μεγαλωνουν οπως επιθυμειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας και απο εμάς φίλες μου!!!

Τανιτσα μου πολύχρονη για εχθές!Να σε χαιρόμαστε και να χαίρεσαι την σου!!

Μαρία να χαίρεσαι την Γεωργία!Πολύχρονο το ζουζουνι!

Βικακι και Αννη να χαιροσαστε τη Λουσιτσα και τον Δημητρακι!!!Να είναι γερά και ευτυχισμένα τα παιδάκια σας!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες και ζουζουνάκια!

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στον Δημητράκη και στην κολλητή μας φίλη Λούση!!!

Εύχομαι να είστε πάντα υγιείς και να σας καμαρώνουν οι γονείς σας!

Περιμένουμε φωτογραφίες από τα πάρτυ !

X4pTp3.png

712621bnockccvv7.gif

Χρόνια πολλά στον Δημήτρη,την Λούση ,τον Κυριάκο, την Δέσποινα, τον Κωνσταντίνο και την Γεωργία

να είστε πάντα γερά και ευτυχισμένα και να σας δούμε όπως επιθυμείτε :)

Κορίτσια να χαίρεστε τα μωρά σας

εμείς κάναμε ένα τραπέζι /party με τους κοντινούς συγγενείς χτες ,για να γιορτάσουμε τα αυριανά γενέθλια της Πολυξένης θα ανεβάσω φωτογραφίες στο Facebook μέσα στην εβδομάδα..

Φιλιά

k30rm7.png

Γεια σας και απο εμας, χρονια πολλα, καλα, γεματα υγεια και ευτυχια στη Λουσιτα και στο Δημητρακη!Πω πω ποτε περασε ενας χρονος βρε κοριτσια, σαν και εχθες μου φαινεται που εσπασαν τα νερα μου...

Χρόνια Πολλά φιλεναδίτσα μας Λούσυ και Δημητράκη!!! Να τα εκατοστήσετε!!! Πάντα ευτυχισμένα, γερά και τυχερά να είστε!

Πολύ συγκίνηση πρέπει να νιώθετε μανούλες ε; Εμείς ακόμα δεν έχουμε κλείσει τους 11 αλλά μόνο που το σκέφτομαι ότι πλησιάζουν τρελαίνομαι. Πώς περνάει ο καιρός...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπέρα!

να τα εκατοστήσουν η Λουση και ο Δημητράκης που σήμερα κλείνουν έναν ολόκληρο χρόνο ζωής!!!!!!!!!!!!!

Άννυ και Βικακι να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!να είναι πάντοτε γερά και ευτυχισμένα!!!!!

σας ευχαριστώ πολύ και εγώ και η Γεωργία μου για τις ευχές σας!!!!να είστε όλες καλά!!!!!!!

πολύχρονη Τάνια μου για χθες!!!!ξεχάστηκα,σορρυ!οτι επιθυμεις καλή μου!

(σκέφτομαι πως καμιά μας δεν σε έχει ρωτήσει πως νιώθεις πλεον για την απώλειά σου,όμως είμαστε εδώ,σε σκεφτόμαστε και αν κάποια στιγμή θελήσεις να μας μιλήσεις κάνε το,έτσι?φιλιά,να είσαι καλά!)

ναι,η Νικολ μας που είναι?????αν έχει καμιά νεα της πείτε μας..μας λείπει....

και η Αλεξάνδρα έχει πολύ καιρό να μπεί,έχεις δίκιο Αννα...Άντζυ αν επικοινωνείς μαζί της πες της να μπεί!

και η Μαρία..

Δέσποινα πως κοιμηθήκατε απόψε?εύχομαι καλύτερα..

μπράβο σε όλα τα ζουζουνάκια που κάνουν βηματάκια!!!!!!!!!

σας καληνυχτίζω!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...