Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

το γιατί σε μένα συνήθως το λέμε αφού έχουμε κάνει κατά γράμμα όσα μας έχει πει ο γιατρός, έχουμε κάνει τρομερές θυσίες και παραχωρήσεις και πάλι δεν το καταφέρνουμε. Οταν το λέμε δεν εννοούμε γιατί σε μένα και όχι σε κάποιον άλλον. Το λέμε γιατί αφού προσπαθούμε τόσο; Τι άλλο συμβαίνει. Προσωπικά δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στην ιατρική. 
      Μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο, η αποδοχή μέσα σου συνέβη αφού πετύχατε την φυσική σύλληψη; Ή έγινε κατά την διάρκεια των ωολληψιων; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες, χρονια πολλα στα νινακια που γιορταζαν και γιορταζουν,στο Δεσποινακι, Στον Κυριακο, στον Κων/νο και σημερα στη Γεωργια!Να τα εχει ο Θεος παντα μεσα στην αγκαλια του!

Ο Λαζαρακος καθε μερα κανει και ενα βημα παραπανω και εγω η κουκουβαγια τρελαινομαι!Καλα βεβαια τον Κωνσταντινο το φιλο μας δεν τον φτανει (τρελος ποδοσφαιριστης Ηρω, τυφλα να χει ο Μεσι!).Αν κοιμοταν και λιγοοοο παραπανω θα ειμασταν τελεια αλλα μην τα θελω ολα η μανα..

Την Τεταρτη που μας περασε ηρθαν σπιτι οι φιλοι μας , ο Αναστασης, η Θοδωρα και ο Κωνσ/νος και τρελαθηκαμε στο παιχνιδι.Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια, περασαμε τελεια, ο μικρος ηπιε 300 ml γαλα (ξεθεωθηκε) και ξυπνησε μονο μια φορα!Οποτε πρεπει να το κανουμε πιο συχνα.Φιλια πολλα σε ολες, καντε καμια βολτα σημερα μην κλειστειτε μεσα με τις δουλειες, αυτες δεν τελειωνουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι απο μένα φίλες!

ΦΙΛΗ ΤΑΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!

images?q=tbn:ANd9GcRncyCJ5F9gw0xWxuOAWMs95hBOf3enKnAAqwRqUBB0zKXd5A&t=1

Δεν έχω κατσει καθολου το 3ημερο,την Παρακευή πήγαμε μέ ένα ζευγαρι φίλους μας Λουτράκι με τα μωρά και παίξανε και περάσαμε πολύ ωραια! χτες έκανα όλο το σπίτι κ τωρα βάζω να σιδερώσω 4 πλυντήρια~!θεε μου!!!

γεννησε κι η φιλη μου προχτές ένα παίδαρο 4180 φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο!!!!!!! :-)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Κυριάκο,στον Κωνσταντίνο,στην Δεσποινούλα και στην σημερινη εορτάζουσα Γεωργια!! να ζήσουν και να ναι πάντα γερά!!

ποτε πέρασε ενας χρόνος ρε κορίτσια?!

μπραβο Βάλια για τη λίστα ,τελεια ιδέα!

φιλάκια παω για σίδερο πριν ξυπνησει κ τα ξανα λέμε μετά!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα φιλες μου!!!

Τανια χρονια σου πολλα φιλη!!!

Ειρηνουλα να χαιρεσαι και τη Δεσποινουλα σου!!! Βαλια κι εσυ τον Κωνσταντινο σου!!!

Εμεις συνεχιζουμε την ξεκουραση στη γιαγια μας!!! Η διαιτα φυσικα εχει παει καταδιαολου 3 μερες, αλλα χαλαλι!!!

Αντζυ μπραβο τη φιλη σου!!! Να της ζησει κιολας!!!

Δεσποινα κι εμεις περασαμε παρα πολυ ωραια!!! Οσο για το περπατημα του Λαζαρου, κι εκεινος περπαταει σχεδον κανονικα. Ολα αυτα εξαλλου συμβαινουν ξαφνικα σε μια μερα!!

τωρα σειρα μας να ερθετε σπιτι μας! ολες!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα κούκλες!!

Κωνσταντίνε, Κυριάκο, Δεσποινάκι και Γεωργία χρόνια σας πολλά! Να στε γερά και καλότυχα!

Βάλια, Ελισσάβετ, Ειρήνη και Μαρία να τους χαίρεστε και να τους καμαρώνετε!!!

Τάνια μου χρόνια σου πολλά και εδώ!

Βάλια ευχαριστούμε για την λίστα γενεθλίων!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

γλυκές μου μανούλες

σήμερα έχει τα γενεθλιά του το παιδάκι μου,το κοριτσάκι μου,η ζωή μου!

σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ακριβώς αγκάλιασα το όνειρό μου!

σαν σήμερα έγινα μητέρα...(και έβγαλα από το λεξιλόγιό μου τη λέξη ύπνοε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:)

δεν έχω λόγια να σας περιγράψω τη χαρά και την συγκίνησή μου.......

να είναι όλα τα παιδάκια μας γερά και ευτυχισμένα!!!!!

το μόνο που παρακαλάω το Θεούλη είναι να είναι καλά.

να μας έχει καλά,να στέκομαι δίπλα της και να τη δώ να μεγαλώνει.

σας κερνάω ένα κομματάκι τούρτα:

birthday%2Bchoc%2Bcake%2B2.jpg

(προσπαθησα να βαλω φωτο της τουρτας της ,που κόψαμε χθες στο πάρτυ της,αλλά ξεπερνα τις δυνατότητες :-(:-(:-(

ήταν μια υπέροχη,απλή παράσταση με ένα αρκουδάκι forever friends που κρατούσε ένα μπουκετο λουλουδια,με γεύση σοκολάτα φουντούκι!

η μικρή ήταν απίστευτη,όχι μόνο δεν χαλάστηκε με 40 άτομα μέσα στο σπίτι,αλλά καταενθουσιάστηκε!!!!περάσαμε τ ε λ ε ι α!!!)

83EPREorLWE

ʼʼΚοριτσάκι μου θέλω να σου φέρω τα φαναράκια των κρίνων να φέγγουν τον ύπνο σου.

Θέλω να σου φέρω ένα περιβολάκι ζωγραφισμένο με λουλουδόσκονη πάνω στο φτερό μιας πεταλούδας για να σεργιανάει το γαλανό όνειρό σου…ʼʼ

Γιάννης Ρίτσος

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Ελισάβετ

Ειρήνη και

Βάλια

να τα εκατοστήσουν τα αγγελούδια σας!!!!!!!!!!

να είναι πάντα στη ζωή τους γερά και τυχερά!

και χαμογελαστά!!!!!

σας ευχαριστώ μεσα από την καρδιά μου Δέσποινα,Άντζυ,Ηρώ και Δέσποινα για τις ευχές!

να είστε καλά κοριτσάκια!!

με το καλό να γιορτάσουμε τα γενέθλια όλων των μικρών!!!!!!!

σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπέρα μανούλες!

Χρόνια πολλά στη μικρή μας Γεωργία!!! Να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένη!! Μαρία να τη χαίρεστε!

Εύχομαι και στη φίλη μας την Τάνια να είναι πάντα καλά και χαρούμενη και να χαίρεται το παιδάκι της.

Εμείς είμαστε καλά και σιγά σιγά περπατάμε. Μεσα σε 3 μέρες από 2 βηματάκια έχουμε φτάσει τα 6-7.

X4pTp3.png

γεια σας γλυκιες μανουλες!

Τανια μου χρονια σου πολλα κ πολυ ευτυχισμενα με την πεταλουδιτσα σου κ τον αντρουλη σου! κ του χρονου με υγεια κ με ακομα ενα ζουζουνακι (μεσα ή εξω απο την κοιλιτσα)!

Μαρια να χαιρεσαι τη Γεωργια σου! να εχει ολα τα καλα που θα την κανουν ευτυχισμενη κ εσεις να την καμαρωνετε. πολυ ομορφο το στοιχακι σου.

images?q=tbn:ANd9GcQeGlDUaoNmkMIa65L5wCojcJJ-uLUQn662VkTtkB05dto3Nimy

εμεις χθες ειχαμε μια απο τις χειροτερες νυχτες μεχρι τωρα. ξυπνουσε καθε μιση με μια ωρα κ ουρλιαζε. εκανε σαν κατι να τον ειχε τρομαξει κ δεν ηθελε το κρεβατακι του. του εδωσα depon μηπως ειναι απο κανενα δοντι κ μετα απο πολλη ωρα ηρεμησε μεχρι τις 6 το πρωι που τον πηραμε στο κρεβατι μας για να κοιμηθουμε λιγακι. κ σημερα κοιμηθηκε μονο μια ωρα με το ζορι,αφου παλι ουρλιαζε μολις τον αφηνα στο κρεβατακι του. τι να επαθε ρε κοριτσια? να τον παω σε κανενα παπα να τον διαβασει?

καλο βραδυ σε ολες κ στα μωρακια σας!

pHNqp3.png9S1np2.png

Χρόνια Πολλά στην Γεωργία μας!!! Να τα εκατοστήσει!!! Μαράκι, πολύ συγκινητικά τα λόγια σου. Να'ναι πάντα γερό και τυχερό το κοριτσάκι σου. Και ευτυχισμένο! Κι εσείς μαζί του.

Τάνια μου, πολύχρονη κι εσύ καλή μου. Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου. Πάντα γεροί και ευτυχισμένοι όλοι σας.

Εμείς στα ίδια. Εξακολουθούμε να μην κοιμόμαστε, ή μάλλον να ξυπνάμε κάθε μία ώρα. Εγώ τα'χω παίξει απ΄την κούραση. Κατά τ'άλλα μιά χαρά. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο. μας τρελαίνει όλους. Για περπάτημα βέβαια έχουμε μέλλον ακόμα. Δεν πειράζει όμως, γιατί μετά ποιός την φτάνει. Αν κρίνω απ'το πώς μπουσουλάει ή πώς τρέχει με την στράτα, δεν θα την προλαβαίνουμε.

Σας φιλώ και σας καληνυχτώ. Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Δεσποινάκι, μαζί γράφαμε. Μήπως είδε κανά όνειρο και φοβήθηκε. Τι να πω? Ελπίζω να το ξεχάσει γρήγορα και να κοιμάται μιά χαρά και πάλι στο κρεβατάκι του. Μέχρι τότε μήπως να τον κοιμίζετε μαζί σας? Δεν ξέρω... Καλό κουράγιο και ελπίζω να το ξεπεράσει άμεσα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα μανουλες! ΣΑς ευχαριστω όλες παρα πολυ για τις ευχες σας!!! Ευχομαι οτι καλυτερο σε όλες σας!

Να ευχηθω με τη σειρα μου στα παιδακια που ειχαν γενεθλια! Κυριακο,Δεσποινα, Κωνσταντινε και Γεωργια χρονια σας πολλα γεματα υγεια και ευτυχια!!!

Ελισαβετ, Ειρηνη, Βάλια και Μαρια να χαιρεστε τα αγγελούδια σας!!!

ΣΑς εχουμε χασει τον τελευταιο καιρο αλλα η Θεοδωρα δεν με αφηνει να απομακρυνθω απο κοντα της, αμεσως αρχιζει τα κλαματα και τις φωνες! Ελπιζω να περασει γρηγορα αυτη η φαση!

Ελπιζω να ειστε όλες καλα!! Και για καληνυχτα οριστε ενα γλυκακι για να εχετε όνειρα γλυκά ...

images?q=tbn:ANd9GcTyisopTwyRVZAfLntoDHufF2ZTRm6gu-_DG-vO30QwLpPsprOF

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά στον Κυριάκο, στη Δέσποινα, στον Κωνσταντίνο και στη Γεωργία!!! Μανούλες να τα χαίρεστε, να είναι πάντα γερλα τα μωράκια σας και να σας χαρίζουν αμέτρητες στιγμές χαράς!!!

Επίσης φίλη Τάνια για ακόμη μια φορά χρόνια πολλά, να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι και να σε χαίρεται η οικογένεια σου!!!

Χάθηκα και εγώ αλλά όπως καταλαβαίνεται και εσείς από τα δικά σας παιδάκια, πλέον πολύ δύσκολα να με αφήσει να κάνω κάτι η Θεοδώρα, χωρίς να είναι στα πόδια μου και να γκρινιάζει. Δεν με αφήνει να κάνω βήμα. Η νέα της τρέλα τώρα είναι να θέλει να βγαίνει στο μπαλκόνι. Με το που ανοίγω καμιά πόρτα ορμάει κατευθειαν έξω. Για το περπάτημα που λέτε και η δικιά μου κάνει βηματάκια εδώ και καιρό, πλέον έχει φτάσει σε σημείο να διασχίζει ολο το σαλόνι περπατώντας, αλλά δεν το κάνει συνέχεια. 'Εχει την ευκολία του μπουσουλήματος, που πάει πιο γρήγορα, οπότε καταφευγει εκεί. Με τον ύπνο δεν έχουμε κάνει μια πρόοδο παρόλο που το βράδυ πλέον πίνει ξένο γάλα και δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνεται οταν γυρίσω στη δουλειά και τι θα την κάνει ο μπαμπάς της αν δουλεύω νύχτα?

Τέλοσπαντων πολλά είπα. Να είστε όλες καλά και καληνύχτα!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Kαλημερα μανουλια!

Κυριακο,Δεσποινα, Κωνσταντινε και Γεωργια χρονια σας πολλα και τυχερα γεματα υγεια !!!!!!!!!να τα χαιρεστε μανες τα ζουζουνια σας!

κ εγω απορω πως περασε ενας χρονος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω να περασατε ολες καλα το 3μερο.

κ μενα η Κλειω δεν μ αφηνει καθολου!κ εγω την κθνηγαω ολη μερα..παει τοιχο τοιχο σαν την αραχνη σε ολο το σπιτι κ εγω απο πισω της μην πεσει κ τσακιστει στα μαρμαρα!

καλη εβδομαδα να χουμε!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα φιλενάδες μου γλυκιες!!!

Σημερα γινομαστε ενος και σας κερναω τούρτα! Ενας υπεροχος χρόνος γεματος γελια και συγκινησεις απο αυτό το υπεροχο πλασματακι... τον Δημητράκη μου!!! Αυτός ο χρόνος μας βρίσκει να περπαταμε κανονικοτατα να ανεβαινουμε στο τραπεζακι του σαλονιου που είναι κοντο και γενικα να κανουμε πολλες σκανταλιες! Τον αγαπάω οσο τίποτα αλλο στον κοσμο και του ευχομαι να ζησει ευτυχισμένος και πάνω απο όλα υγιής!!!!

%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%A4%CE%91+%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%9A%CE%97.jpg

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...