Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κουκλες!

Καλα Βάλια εμεις τα λεμε παράλληλα και στο μσν, αλλα δεν υπάρχει ο τύπος...

Ο Δ κοιμάται κι εγώ πίνω καφεδάκι...

Αννα μπράβο στην κορη σου που περπατάει!!! Και σε όλα τα παιδάκια που είτε εχουν κάνει βηματα είτε εχουν περπατήσει! Μαράκι η δικια σου είναι πολύ μικρούλα ακομα, εγω δεν νομίζω ότι θα αργησει!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα

δε θα σχολιασω πολλα γιατι ειμαι σε πυρετο δουλειας!

Βαλια γιατι να παραιτηθεις? Το εψαξες καθολου?

Χαιρομαι που ερχονται σιγα σιγα τα πρωτα γεννεθλιακια μας

Εμεις κ ο Κωνσταντινος τα εχουμε κι επισημως το Σαββατο αν και τα περισσοτερα μωρακια βλεπω οτι αυτο το σ/κ θα σβησουνε κερακι!!!!!!!!! :)

Αντζυ τι γλυκακια εκλεισες?

Χριστινα να το χαιρεσαι το γιοκα σου! Αντε και τον αλλο μηνα να μας κερασεις διοροφη τουρτα! ;)

Κουραγιο στις ξαγρυπνες μανες

QuW0p3.png

Γεια σας μανούλες!

Τί κάνετε; Ελπίζω να έχουν αναρρώσει όλα τα μπεμπάκια από ιώσεις κ ό,τι άλλο τα ταλαιπωρεί!

Εμείς καλά, περάσαμε δύσκολη εβδομάδα που ο Θοδωρής ξυπνούσε συνέχεια και έμενε ξύπνιος ως και 2 ώρες, αλλά τα τελευταία 2 βράδια ευτυχώς ξυπνά, τρώει κ κοιμάται οπότε συνήλθαμε κ εμείς!

Ετοιμαζόμαστε κι εμείς για γενέθλια και μετά καπάκι μετακόμιση και είμαι από τη μια ενθουσιασμένη κι από την άλλη σκέφτομαι την κούραση... Αλλά εδώ μετακόμισε η Δήμητρα που είναι κι έγκυος εμείς δε θα τα καταφέρουμε;

Κατά τ' άλλα κηνυγάω το Θοδωρή που τριγυρνάει σε όλο το σπίτι και βρίσκει συνέχεια να παίξει με κάτι που δεν πρέπει!

Διαβάζω τα εργασιακά σας κορίτσια και δεν έχω παρά να ευχηθώ όλα να πάνε καλά!

Βάλια, προφανώς το έψαξες το θέμα, ελπίζω να σου κάνει την απολύση και να μπεις ταμείο ώσπου να βρεθεί κάτι άλλο!

Βίκυ, Άννυ και Ειρήνη, ελπίζω να βρεθεί κάτινα γίνει και για εσάς, είτε κάποια λύση για να μείνετε και να πληρώνεστε ή κάτι καινούργιο!

Ειρήνη, πολύ χάρηκα που είχε αίσια κατάληξη η περιπέτειά σας και να μην ξαναπεράσετε τέτοια στενοχώρια! Την παιδίατρο θα την αλλάξεις;

Δε σου ευχήθηκα κιόλας! Καλοφωτισμένη η Δέσποινα, γερή και χαρούμενη! Τα πραγματάκια της βάφτισης είναι πάρα πολύ όμορφα και πρωτότυπα! Μπράβο σου!

Χριστίνα, τί κάνει ο Στάθης; Πες μας νέα σας! Ο καημενούλης θα βρέθηκε αποδυναμωμένος από την προηγούμενη ίωση και κόλλησε κ άλλη... Έντε να αναρρώσει και να είστε μια χαρά!

Ατλάντις, η διάρροια από τί ήταν; Είναι καλύτερα τώρα από αυτό; Καλό εμβόλιο και ελπίζω να μην έχει και άλλο ανησυχία.

Χαρούμενα μηνογενέθλια σε όλα τα μωράκια και περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα γενέθλια!!!

Και για το γάλα, εγώ θα έδινα φρέσκο κατσικίσιο αν του άρεσε, ή βιολογικό αγελαδινο, κι αυτό γιατί πιστεύω πως το φυσικό είναι καλύτερο σε σχέση με τα τεχνητά εμπλουτισμένα είτε σκόνη είτε σε κουτί. Ειδικά αν είναι ισορροπημένη η διατροφή γενικά, και δεν χρειάζεται τα πρόσθετα τί καλύτερο από το φυσικό; Φυσικά όλα αυτά με την προϋπόθεση να του ερέσει και να τα πίνει!

Αυτά μανούλες, ξύπνησε και πάω να παίξουμε και να φάμε!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

bubbles - 16/03/2011 Μαρίνα

ELISAVET - 25/03/2011 Κυριάκος

irev - 26/03/2011 Δέσποινα

valia81 - 26/03/2011 Κωνσταντίνος

atlantis - 27/03/2011 Γεωργία

andria27 - 28/03/2011 Δημήτρης

angel_ - 28/03/2011 Λούση

Marakious - 29/03/2011 Πολυξένη

touki - 01/04/2011 Αλεξάνδρα

βασ32 - 03/04/2011 Ραφαηλία

nikole - 03/04/2011 Αναστασία

pik - 05/04/2011

dim_angel - 07/04/2011 Νικόλας

AngiCat - 07/04/2011 Λευτέρης

Iwanna - 09/04/2011 Θοδωρής

taniabell - 11/04/2011 Θεοδώρα

neraidoula - 12/04/2011 Γιώργος

argi - theo - 12/04/2011 Κωνσταντίνος

tatti - 13/04/2011

Αnnie - 13/04/2011 Κλειώ

despoina82 - 14/04/2011 Αναστάσης

Χριστίνα Τούχα - 15/04/2011 Στάθης

katerinakriti - 15/04/2011

Despina77 - 17/04/2011 Λάζαρος

angie - 23/04/2011 Xρυσάνθη

Taumataki - 23/04/2011

island - 24/04/2011 Κωνσταντίνος

elissavet1988 - 26/4/2011 Μάνος

thalia81 - 03/05/2011 Θεοδώρα

maraki2108 - 04/05/2011 Αθηνά

alex 1979 - Γιάννης

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

bubbles - 16/03/2011 Μαρίνα

ELISAVET - 25/03/2011 Κυριάκος

irev - 26/03/2011 Δέσποινα

valia81 - 26/03/2011 Κωνσταντίνος

atlantis - 27/03/2011 Γεωργία

andria27 - 28/03/2011 Δημήτρης

angel_ - 28/03/2011 Λούση

Marakious - 29/03/2011 Πολυξένη

touki - 01/04/2011 Αλεξάνδρα

βασ32 - 03/04/2011 Ραφαηλία

nikole - 03/04/2011 Αναστασία

pik - 05/04/2011

dim_angel - 07/04/2011 Νικόλας

AngiCat - 07/04/2011 Λευτέρης

Iwanna - 09/04/2011 Θοδωρής

taniabell - 11/04/2011 Θεοδώρα

neraidoula - 12/04/2011 Γιώργος

argi - theo - 12/04/2011 Κωνσταντίνος

tatti - 13/04/2011

Αnnie - 13/04/2011 Κλειώ

despoina82 - 14/04/2011 Αναστάσης

Χριστίνα Τούχα - 15/04/2011 Στάθης

katerinakriti - 15/04/2011

Despina77 - 17/04/2011 Λάζαρος

angie - 23/04/2011 Xρυσάνθη

Taumataki - 23/04/2011

island - 24/04/2011 Κωνσταντίνος

elissavet1988 - 26/4/2011 Μάνος

thalia81 - 03/05/2011 Θεοδώρα

maraki2108 - 04/05/2011 Αθηνά

alex 1979 - Γιάννης

images?q=tbn:ANd9GcQ3chHm0-nTjGAslXTxqCXDOGY9Zss4oGdayKR1tgQHeR8rUTiqiQ&t=1

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μάνες!

Εχω πάθει την πλάκα μου με τα εργασιακά. Παντού τέτοια ακούω. Και ο Ν. δεν έχει ακόμα πληρωθεί το 2011 αλλά ελπίζουμε. Εγώ είμαι ακόμα σε άδεια και 3 βδομαδες μετά την επιστροφή μου θα ξαναβγω με άδεια τοκετού άρα προς το παρόν δεν ανησυχώ.

Ευχομαι να πάνε όλα καλά. Βάλια από ξένες γλώσσες και γνώσεις η/υ πως τα πας;

Εμείς ακόμα δεν έχουμε τηλέφωνο και παιδείομαι και χρυσοπληρώνω το ιντερνετ.

Ο Νικόλας έιναι καλά. Επιτέλους χτυπάει παλαμάκια εδώ και και λίγες μέρες και όταν απλά λέμε τη λέξη παλαμάκια ξεκινάει. Εχει πολύ πλάκα. Περπατάει όπως και της Αντζυς όταν τον κρατάμε από το ένα χέρι και ανεβοκατεβαίνει άνετα καναπέ και κρεβάτι.

Να πω ότι πολύ χάρηκα για τη Δεσποινούλα που είναι καλά και ελπίζω κι όλα τα άλλα μωράκια να είναι καλά.

X4pTp3.png

Καλησπερα εξαφανισμενες μανουλες

Ιωαννα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ!!!

Βεβαια δε σας κρυβω οτι εχω μια ανησυχια μεχρι να επαναλαβουμε τη Δευτερα την καλλιεργεια Φοβαμαι μην ειχε οντως καποιο μικροβιο (ενταξει οχι τα τρελλα που εδειχνε η πρωτη η εξεταση) και εστω και με τις 3 δοσεις αντιβιωσης το καταπολεμησαμε--- και μη μας ξαναγινει τωρα

Στην ουσια, γι αυτο δεν πηγα ακομα να ξεχεσω τη γιατρο μας

Σημερα πηρα τηλ σχεδον ολους τους συνεργατες που ειχα 6 χρονια τωρα και τους εστειλα το βιογραφικο μου Βεβαια οι περισσοτεροι μου ειπαν οτι μετα βιας διατηρουν το προσωπικο που ηδη εχουν---αλλα αν προκυψει κατι θα με εχουν υποψη. Σκουρα τα πραγματα!

QuW0p3.png

Καλημέρα!!! Καλό τριήμερο!!! Ελισάβετ να χαίρεσαι τον κούκλο σου! Πολύχρονος, γερός και πάντα ευτυχισμένος να είναι!

Αχ κοριτσάκια, διαβάζω για τις δουλειές και πολύ στενοχωριέμαι. Ελπίζω όλα να πάνε καλά για όλες. Έτσι που μας έχουν καταντήσει, άλλοι δεν έχουν δουλειά και άλλοι δουλεύουν τρελά ωράρια χωρίς να πληρώνονται υπερωρίες φυσικά. Χθες γύρισα 8 παρά σπίτι μου. Κάθε μέρα γυρνάω γύρω στις 7:15 πλέον. Ο Κ. τα'χει πάρει στο κρανίο και έχει και δίκιο. Νομίζει ότι μπορώ να φύγω και δεν το κάνω. Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ παρ'όλο που κάθομαι μέχρι τόσο αργά (κανονικά το ωράριό μου είναι μέχρι 5:30). Αλλά φανταστείτε πόσο πίσω θα ήμουν αν δεν καθόμουν και τόσο. Δεν θα μπορούσαν να κοιμηθώ από το άγχος που με περιμένει αυτή η στοίβα εκκρεμότητες. Τώρα τουλάχιστον ξέρω ότι κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Εν των μεταξύ η μικρή μετά τις 5 το απόγευμα αρχίζει να φωνάζει μαμά μαμά και να κοιτάει απ΄το παράθυρο. Τουλάχιστον έτσι λέει ο Κ. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή θέλει να με κάνει να νιώσω τύψεις-λες και δεν θέλω να γυρνάω γρήγορα στο μωράκι μου. Τέλος πάντων...

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ευαγγελίες και Ευάγγελους! Δεν θυμάμαι αν έχουμε κανέναν εδώ μέσα.

Κορίτσια, δεν είναι τέλεια αυτή η ηλικία? Που προσπαθούν να μιμηθούν ότι λέμε, με πολύ αστεία αποτελέσματα? Κάθε μέρα και κάτι καινούριο! Τρελαίνομαι!

Χθες με έκανε και "μάκια" στο μάγουλο κανονικά! Πολύ σαλιωμένα αλλά τόσο γλυκά φιλάκια! Το είχε ξανακάνει στο παρελθόν αλλά όταν της το ζητούσα δεν το έκανε. Χθες όμως το έκανε και κατά παραγγελία! Είναι τρέλα!!!

Και το πρωί που ξυπνάει κάνει επίδειξη ότι ξέρει. Πολύ πλάκα!

Αχ, γερά να'ναι τα παιδάκια μας-και όλου του κόσμου βέβαια! Είμαστε τόσο τυχερές που τα έχουμε!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γεια σας μανουλες! την κοπανησατε για 3ημερο? καλα να περνατε οτι κ αν κανετε!

κατ'αρχην να ευχηθω χρονια πολλα στον Κυριακο της Ελισαβετ. να ειναι παντα καλα κ ευτυχισμενος!

images?q=tbn:ANd9GcR4suVirEHvxBzYoTbW6155d3yQE9PLQGyAo-grEsk2MseVRLMR

Βαλια ευχαριστουμε για τη λιστα με τα γενεθλια!

σημερα περασαμε τελεια! το πρωι πηγαμε για καφεδακι,μετα στις κουνιες κ για φαγητο με 2 ζευγαρια κ τα μωρακια τους. τωρα ο A κοιμαται,αφου κουραστηκε πολυ ολη τη μερα! πριν λιγες μερες αρχισε να πινει κ γαλατακι απο το μπιμπερο. απο το chicco δεν επινε με τιποτα κ πηρα της nuk. δεν θελω να σταματησω ακομα να τον θηλαζω αλλα καλο ειναι να μπορω να τον αφησω καποιο βραδυ κ να ξερω οτι θα πιει γαλα. του τριβω ψωμακι κ βαζω κ λιγο γαλα κ τρελενεται! πηραμε κ το αλμπουμ της βαφτισης κ ειναι τελειο!

Ειρηνη πολυ ομορφα τα πραγματακια της βαφτισης! το μηλο κ οι μπομπο τελειες!

καλο βραδυ σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Γεια σας μανουλες!

τι κανετε??? εμεις καλα! ηρθαμε στη μαμα μου που γιορταζε χθες και ξεκουραζομαστε γενικα! χρονια πολλα σε οσους γιορταζανε εχθες και χρονια πολλα στον Κυριακο! Να ειναι παντα γερος κι ευτυχισμενος!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

kalispera koritsiatikanete??emeis edw sto spiti kunigaw ton mano pou mou gkremizei to spiti!!!!ton koitazw k lew pws megalwse etsi...k san parusi tetoio kairo perimename pws pws k na erthei stin zwi mas!!!!!!pali sugkinithika i mana...

akouw oles parapona gia tis douleies sas apo olous ta idia akouw..pouthena kalutera ta nea!!!egw eutuxws kala eimai exw polu kales times k prwtotupa sxedia gia mpomponieres k stolismous k paw kala ws twra!!!

filakia polla koritsia

Βάλια και Ειρήνη να τα χαίρεστε τα κουκλάκια σας! Να τα εκατοστήσουν! Πάντα γερά κι ευτυχισμένα να ΄ναι!

Χαθήκατε όλες... Να περνάτε καλά!

Εμένα κοιμούνται και τα δυό μωρά μου κ βρήκα ευκαιρία να σερφάρω λίγο γιατί η μικρή δεν ξεκολλάει από πάνω μου όταν είμαι σπίτι. Δεν με αφήνει ούτε τουαλέτα να πάω κι ας είναι ο πατέρας της δίπλα. Τρελή εξάρτηση. Κ το καημένο το αφήνω τόσες ώρες όταν πάω δουλειά. Ελπίζω να μην μου πάθει κανά ψυχολογικό.

Φιλάκια σε όλες κ ελπίζω όσες έχετε εξαφανιστεί να περνάτε πολύ πολύ όμορφα κ να μάθουμε σύντομα νέα σας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω όλα καλα! Χρόνια πολλά ναχαιρεστε τα παιδάκια σας! Ελισσάβετ και Ειρήνη να είναι πάντα τόσο όμορφα, υγιή και χαρούμενα όσο τώρα! Φιλενάδα μου γλυκιά να τον χαίρεσαι τον γιο σου και από εδώ. Κορίτσια πήγαμε στο πάρτυ του Κωνσταντίνου και περάσαμε φανταστικά!!!!!!!! Γράφω από το κινητό και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, μόνο ότι η Βάλια μας τα είχε ετοιμάσει όλα με πολύ αγάπη για τον γιο της και ήταν απλά υπεροχα.... Περάσαμε πολύ πολύ ωραία!!!! Θα μπω αύριο να σας πω λεπτομέρειες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας και απο εμας μανουλες!!

Μπηκα στα γρηγορα να ευχηθω στα μωρακια!

Χρονια πολλα στον Κυριακο!Να τα εκατοστησεις ζουζουνε!Να τον χαιρεσαι Ελισαβετ!

Βαλια να χαιρεσαι τον Κωνσταντινο σου!Να ειναι γερος!!!!

Ειρηνη να χαιρεσαι την τοσοδουλα Δεσποινουλα σου!!!

Φιλακια πολλαααααααα!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...