Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

Και τα ορμονικά μου ήταν ανάστατα, η FSH υψηλή... Όταν πρωτοέγραψα εδώ σχεδόν καμιά δεν ήταν αισιόδοξη, όπως δεν ήταν και οι γιατροί. Μου λέγανε οι πιο πολλές ότι υψηλή FSH σημαίνει χαμηλή ποιότητα ωαρίων. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

φίλες έκλεισα κ τα γλυκά της βάφτισης σήμερα,έκανα τώρα ενα μπάνιο και πάω να ξεραθώ γιατι η μπισκ έιναι ξύπνια ακομα και έχει κι όρεξη! όσες θηλάζετε ή θηλάζατε έχει το peri thilasmou στο φεις ένα αφιερωμα βιντεάκι που αν θες βάζεις φωτο !

καληνύχτα!! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι από μένα.

Ειρήνη μου, πολύ όμορφα τα πραγματάκια της βάπτισης! Συγχαρητήρια! Άξια!!!

Πολύ χαίρομαι και για τα αποτελέσματα! Πάντα υγιέστατο να'ναι το κοριτσάκι σου και όλα τα μωράκια φυσικά. Δηλ. το μόνο σύμπτωμα ήταν ότι δεν πήρε πολύ βάρος ενώ πήρε ύψος? Η Αθηνά τον περασμένο μήνα έχασε βάρος και αυτό τον μήνα πήρε βάρος αλλά δεν πήρε ύψος. Η γιατρός όμως δεν ανέφερε τίποτα για ουρολοίμωξη. Μήπως θα'πρεπε να το κοιτάξουμε κι εμείς? Έχει πέσει καμπύλη στο ύψος. Εκεί που ήταν στο 90% τώρα πήγε 65%. Ελπίζω να μην έχει τίποτα. Μόνο αυτό είναι το σύμπτωμα της ουρολοίμωξης?

Βάλια μου, πολύ στενοχωρήθηκα με την δουλειά σου. Όμως νομίζω κι εγώ πως ακόμα δεν επιτρέπετε από τον νόμο να σου κάνει τίποτα. Για κοίταξέ το βρε κοριτσάκι.

Βικάκι, κι εσύ τα ίδια με την δουλειά ε? Καλό κουράγιο κορίτσια και ελπίζω να βρείτε κάτι καλύτερο πολύ πολύ σύντομα.

Τελικά ο ύπνος της Αθηνάς ήταν μεμονωμένο γεγονός και από την επόμενη μέρα επιστρέψαμε στις παλιές καλές συνήθειες του ξυπνήματος κάθε μία ώρα. Τα νεύρα μου κουρέλια, όπως καταλαβαίνετε.

Εμείς είμαστε αρκετά πίσω στο περπάτημα. Τώρα δεν θέλει καν να την κρατάμε κι απ΄τα χέρια να περπατάει γιατί προτιμάει να μπουσουλάει επειδή πάει όπου θέλει μόνη της με το μπουσούλημα, ενώ όταν την κρατάμε εξαρτάται από εμάς. Το παίζει πολύ ανεξάρτητη, όμως δεν κάνει λεπτό μόνη της. Από λεξούλες καλά πάμε. Μας μιμείτε πάρα πολύ. Προσπαθεί να πει ότι λέμε. Πετυχαίνει μόνο την πρώτη συλλαβή συνήθως βέβαια. Ξέρει πως κάνει το παπάκι, η κοτούλα και η αγελαδίτσα, στέλνει φιλάκια και χθες μου έδωσε ένα κανονικό φιλί στο μάγουλο! Τρελάθηκα! Αλλά μετά, όσο κι αν προσπαθούσα δεν το ξανάκανε. Ίσως το'κανε καταλάθος, αν και το'κανε τόσο καλά...

Όμως νομίζω ότι θα αργήσει πολύ να περπατήσει. Όποτε περπατάει, πατάει μόνο στις μύτες. Και στην στράτα και όταν την κρατάμε. Ούτε όρθια χωρίς να κρατιέται ακόμα.

Αυτά βρε κοριτσάκια. Σας φιλώ γιατί νυστάζω... Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες και μπεμπόνια!!!!

Δυστηχώς ο νόμος με καλύπτει μέχρι το παιδί να γίνει 12 μηνών (δλδ σε 3μέρες)... Ενώ αν είχα πάρει το 6μηνο του ΟΑΕΔ θα με κάλυπτε μέχρι 15 μηνών. Ετσι κι αλλιώς αυτός θα το κάνει από 4/4 οπότε είναι καλυμένος... Και πήρα πάλι σήμερα την επιθεώρηση και μου τα επιβεβαιώσαν όλα... Είναι πολύ χάλια η κατάσταση όλη.... Εγώ δεν μπορώ να συντηρίσω την οικογενεια μου με 376 ευρώ...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Δυστηχώς ο νόμος με καλύπτει μέχρι το παιδί να γίνει 12 μηνών (δλδ σε 3μέρες)... Ενώ αν είχα πάρει το 6μηνο του ΟΑΕΔ θα με κάλυπτε μέχρι 15 μηνών. Ετσι κι αλλιώς αυτός θα το κάνει από 4/4 οπότε είναι καλυμένος... Και πήρα πάλι σήμερα την επιθεώρηση και μου τα επιβεβαιώσαν όλα... Είναι πολύ χάλια η κατάσταση όλη.... Εγώ δεν μπορώ να συντηρίσω την οικογενεια μου με 376 ευρώ...

βάλια μου μπαίνω με τη μικρή στην αγκαλιά μου για να σου πω μόνο οτι έχεις δίκιο,είναι πολύ άδικο όλο αυτό....

σε σκεφτόμαστε κοριτσάκι μου,κανε υπομονή,είναι μια δύσκολη φάση και θα περάσει....

καλή δύναμη,μακαρι να σου πάνε όλα καλά...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

βάλια μου μπαίνω με τη μικρή στην αγκαλιά μου για να σου πω μόνο οτι έχεις δίκιο,είναι πολύ άδικο όλο αυτό....

σε σκεφτόμαστε κοριτσάκι μου,κανε υπομονή,είναι μια δύσκολη φάση και θα περάσει....

καλή δύναμη,μακαρι να σου πάνε όλα καλά...

Κοριτσάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ.... Εύχομαι να σταματησουν όλα αυτά τα άσχημα από όλο τον κόσμο.

Είναι απίστευτα δύσκολη φάση όχι για το ότι θα μείνω άνεργη, διοτι θα ψάξω πλέον για οτιδήποτε δεν με νοιαζει, αλλά το οικονομικό αυτή τη στιγμή είναι που μας "καίει"...

Ζητώ συγνώμη από όλες σας μανούλες που σας "ρίχνω" με τα δικά μου...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Καταρχήν να ευχηθώ περαστικά στα μωράκια που ακόμα ταλαιπωρούνται, ελπίζω να είναι ήδη όλα περδίκια, που θα πάει θα μπει η άνοιξη για τα καλά και θα ησυχάσουμε κι εμείς κι αυτά. Η μπουμπ έχει μύξες και βηχάκι από την Κυριακή, αλλά είναι κεφάτη, οπότε δεν σκάω.

Ειρήνη συγχαρητήρια για τα πραγματάκια της βάφτισης και μπράβο στην μικρή συνονώματη μου που είναι μια χαρά!

Βάλια δεν μας ρίχνεις, είναι μια υπαρκτή κατάσταση που επηρεάζει όλο και περισσότερο κόσμο, και δυστυχώς δεν φαίνεται και καμία ελπίδα βελτίωσης για την χώρα γενικά. Όλοι επηρεαζόμαστε είτε άμεσα, όπως εσείς, είτε έμμεσα, πχ εμένα οι γονείς μου μετά βίας τα βγάζουν πέρα. Δεν ξέρω αν σας το ξανάπα, εμάς εδώ τα τηλέφωνα μας χτυπάνε συνέχεια από γνωστούς και αγνώστους που ζητάνε πληροφορίες για Κύπρο, ήδη κατέβηκαν κ 2 γνωστά μας ζευγάρια και προσπαθούν να στήσουν την ζωή τους από την αρχή εδώ, ήταν και οι 4 άνεργοι, τι να έκαναν.

Αλλαγή κλίματος προσωρινά, το πάρτυ για τα γενέθλια της μπούμπ την Κυριακή ήταν πολύ όμορφο, η μικρή ως αναμενόταν δεν έσβησε το κεράκι, αλλά ενθουσιάστηκε με τα παιδάκια και τα μπαλόνια, πήγαινε σαν σβούρα μπουσουλώντας γύρω γύρω και πήρε πολλά όμορφα δώρα! Αν δεν κάνω λάθος σειρά εχουν ο Κωνσταντίνος και η Λούσυ, με το καλό φίλες να περάσετε υπέροχα!

mWsZp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια που είναι αρρωστούλικα ακόμα,γρήγορα να γίνουν καλά.

Βάλια μου κουράγιο και υπομόνη κάθε εμπόδιο για κάλο που λένε ..σου έυχομαι αυτή η ατυχία να σου φέρει κάτι πολύ καλύτερο.

Εμείς την Κυριακή θα κάνουμε τα γενέθλια της Πολυξένης γιατί 29 πέφτει Τρίτη,πότε πέρασε κιόλας ένας χρόνος.

Χρόνια πολλά και καλά με υγεια στα παιδάκια που είδη χρονίσαν

**Ειρήνη τέλεια τα βαπτιστικά σας..να δω πότε θα αξιωθώ να ανεβάσω εγώ τις δικές μας.

k30rm7.png

Βάλια μου σε καταλαβαίνω. Αυτό που σου συμβαίνει έχει γίνει πια καθεστώς για τους εργοδότες, οι περισσότεροι αυτό κάνουν.

Ελπίζω να βρεθεί μια λύση σύντομα.

Για όλους μας παιδιά έχει γίνει τόσο δύσκολη η επιβίωση..........

Πού μας κατάντησαν...........;;;;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

καλημερα μανουλες!

βαλια μου δε μας ριχνεις. να μας λες ο,τι θες. γμτ, τι ατυχια. πες μας το αντικειμενο σου μηπως εχουμε κατι υποψη. κουραγιο μανουλα.

ειρηνη μου μπραβο!!!! μια χαρα το δεσποινακι!

αντζυ μου με το καλο η βαφτιση, καλοφαγωτα τα γλυκακια!!!

εμεις περπαταμε πλεον, διασχιζουμε τα δωματια και που και που ακουμπαμε καπου η πεφτουμε στα γονατα! στα γενεθλια θα αλωνιζει!

KOWTp3.png

καλημέρα σε όλες!

η μικρή μου κοιμήθηκε και επανήλθα-έχουμε ξυπνήσει από τις 6+:shock::shock::shock::shock:

αν θεωρηθεί ύπνος αυτή η ταλαιπωρία που περνάμε το βράδυ....σήμερα μαλλον θα πάμε στη γιατρό να μας δει,να βεβαιωθούμε οτι δεν είναι κατι οργανικό και έχει τέτοια ανησυχία...

και αν είναι όλα καλά λέω να της κάνω και το εμβόλιο ,πριν έρθει σε επαφη με τόσα άτομα στο πάρτυ των γενεθλίων της και κολλήσει καμιά ιωσούλα και δεν μπορούμε να το κάνουμε μετά....βέβαια με τι κουράγιο θα αντέξω μια πιθανή γκρίνια δεν ξέρω...

Βαλια μου δε μας ρίχνεις καθόλου,να μας μιλάς αν σε βοηθάει να νιώθεις καλύτερα..άστα να πάνε..κι εμείς ζοριζόμαστε πολύ..κι επειδή έχουμε και δάνειο στο κεφάλι μας τρέμω για το τι θα επακολουθήσει...ο Θεος να δώσει να πάνε όλα καλά για ολους μας..εύχομαι να βρεις κατι καλό γρήγορα και να πάνε όλα καλά!

Ειρήνη πολύ χάρηκα με την αρνητική καλλιέργεια της μικρής!!μπράβο!

(από την δική μου εμπειρία μόνο θα σου έλεγα να επαναλάβεις την εξέταση γιατί καμιά φορά έστω μια μόνο δόση αντιβίωσης μπορεί να εξασθενήσει το μικρόβιο και να βγεί αρνητική η καλλιέργεια,αλλά σ'αυτή την περιπτωση υπάρχουν πυοσφαίρια στη γενική.φαντάζομαι δεν είχε,ε?μπράβο!)

με το καλό να γιορτάσουμε όλοι τα γενέθλια των παιδιών μας!!!

εμείς έχουμε την Κυριακή γενέθλια,αλλά επειδή έχει την ίδια μερα και ο μικρός των νονών της γενέθλια,εμείς θα κάνουμε το πάρτυ το Σάββατο!!!!!!!!!ετοιμάζω και ανυπομονώ!!!θα έχουμε αρκετό κόσμο,αλλά πραγματικά πρώτη φορά χαίρομαι τόσο πολύ που ετοιμάζω γιορτή!!

πάω να κάνω καμιά δουλίτσα,είχα μέρες να μπω και δεν θυμάμια πολλά,σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Κεραστειτε για τα τελευταια μηνογενεθλια μας με cupcakes, γιατι τον αλλο μηνα χρονιζουμε και θα σας εχω τουρτα!!!!!!:tongue:

χαρούμενα μηνογενεθλια!

ευχαριστούμε!

''εσείς κι εγώ...

καλημερα μανουλες!

βαλια μου δε μας ριχνεις. να μας λες ο,τι θες. γμτ, τι ατυχια. πες μας το αντικειμενο σου μηπως εχουμε κατι υποψη. κουραγιο μανουλα.

ειρηνη μου μπραβο!!!! μια χαρα το δεσποινακι!

αντζυ μου με το καλο η βαφτιση, καλοφαγωτα τα γλυκακια!!!

εμεις περπαταμε πλεον, διασχιζουμε τα δωματια και που και που ακουμπαμε καπου η πεφτουμε στα γονατα! στα γενεθλια θα αλωνιζει!

Είμαι γραφίστρια... αλλά πλέον ότι και να βρω και πέραν του επαγγελματος μου δεν με νοιαζει... Δουλειά να ειναι.

Ενα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες σας κορίτσια! Εχω ανάγκη να τα λέω κάπου.

Λοιπόν τα νεωτερα... Του είπα ότι παραιτούμε και ότι με τα λεφτά που θα μου δίνει δεν θα μπορέσω να βοηθησω την οικογενεια μου και του είπε ότι πιστευω να το καταλαβαίνει αυτο. Του ζήτησα μόνο σαν χάρη να μου κάνει εικονική απόλυση ώστε να μπω ταμείο ανεργίας και εγώ να του υπογράψω χαρτί ότι δεν απαιτώ καμια αποζημίωση απο αυτον.Και μου απανταει οτι δεν μπορει να μου απαντησει... να κανουμε 25ηΜαρτιου και θα εχουμε επικοινωνια

αντε γεια μιλαμε ο τυπος.... πραγματικα...

Μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν το περιμενε πράγμα που δεν το πιστευω...

Μπράβο Αννούλα μου στην κορούλα σου που περπατάει και σε όσα παιδάκια τα καταφέραν ήδη!!!!!!!

Οσο για τα γεννέθλια νομίζω πρώτα είναι ο γιοκας της Ελισάβετ, μετά ο δικός μου και η νεοφώτιστη μας Δέσποινα και μετά Λουσάκι και Δημητράκης!!!!! Αχ δεν θυμάμαι τις υπόλοιπες...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα μανουλια μου..

αχ Βαλια μου διαβαζω τι τραβας κ σε καταλαβαινω απολυτα.κ η δικια μας εταιρια παει απο το κακο στο χειροτερο..εχουν να πληρωθουν απο τον Οκτωβριο, εμενα θα πληρωσουν που δουλευω 2 μηνες??

μας ανακοινωσαν επισης οτι θα αρχισουμε τις αδειες κ μετα ανευ αποδοχων,οπως επισης οποιος θελει να ζητησει εικονικη απολυση!

Ερωτηση σε οσες ξερουν...εμεις που ειχαμε το 6μηνο μπορουμε να βγουμε στο ταμειο ανεργιας???εχουμε ενσημα?γιατι εγω προσωπικα δεν εχω τωρα ασφαλεια,γιατι το 6μηνο εχει μονο συνταξημα ενσημα...

κατα τα αλλα περαστικα σε ολα τα παιδακια μας πλεον κ οχι μωρα.

μεγαλωσαν ολα σε χρονο dt!

Ειρηνη ευτυχως δεν εχει τιποτα το Δεσποινακι!να πας να χωσεις το χαρτι στον κ#%$#% της γιατρου!

Κοριτσια για τον υπνο που λετε..το ιδιο μαρτυριο κ εμεις!

για το γαλα κ εγω θελω να της δωσω φρεσκο στον χρονο,τωρα καθε βραδυ της δινω το νεσλακ για να το συνηθιζει κ ποτε πινει ,ποτε οχι...

επανερχομαι...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Είμαι γραφίστρια... αλλά πλέον ότι και να βρω και πέραν του επαγγελματος μου δεν με νοιαζει... Δουλειά να ειναι.

Ενα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες σας κορίτσια! Εχω ανάγκη να τα λέω κάπου.

Λοιπόν τα νεωτερα... Του είπα ότι παραιτούμε και ότι με τα λεφτά που θα μου δίνει δεν θα μπορέσω να βοηθησω την οικογενεια μου και του είπε ότι πιστευω να το καταλαβαίνει αυτο. Του ζήτησα μόνο σαν χάρη να μου κάνει εικονική απόλυση ώστε να μπω ταμείο ανεργίας και εγώ να του υπογράψω χαρτί ότι δεν απαιτώ καμια αποζημίωση απο αυτον.Και μου απανταει οτι δεν μπορει να μου απαντησει... να κανουμε 25ηΜαρτιου και θα εχουμε επικοινωνια

αντε γεια μιλαμε ο τυπος.... πραγματικα...

Μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν το περιμενε πράγμα που δεν το πιστευω...

Μπράβο Αννούλα μου στην κορούλα σου που περπατάει και σε όσα παιδάκια τα καταφέραν ήδη!!!!!!!

Οσο για τα γεννέθλια νομίζω πρώτα είναι ο γιοκας της Ελισάβετ, μετά ο δικός μου και η νεοφώτιστη μας Δέσποινα και μετά Λουσάκι και Δημητράκης!!!!! Αχ δεν θυμάμαι τις υπόλοιπες...

τι δεν μπορει να απαντησει ρε ο βλαξ???

αν σου κανει εικονικη θα πρεπει να βαλει την αποζημειωση σου στην τραπεζα κ να του τα δωσεις πισω...ισως σκεφτεται αυτο...που να βρει το χρημα...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...