Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας σπάνια προσευχόμουν να μου δώσει ο Θεός ένα παιδί. Προσευχόμουν πάντα να αντέξω ό,τι έρχεται και να μην χάσω την πίστη μου.

Και αυτό γιατί τις μισές φορές όντως λύγιζα και θύμωνα και απελπιζόμουν... 🥹

Κι ακόμα και τώρα μάχη δίνω να μην θεωρήσω τίποτα δεδομένο και να φανώ αντάξια της Χάρης. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερουδια

σκορπο-καφε μας! Που ειστε καλε ολες? Ααααααχ μ αυτες τις κ@λοδουλειες...

Ηρω σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια

Στις λεξουλες κι εμεις ειμαστε χιλιοοοοοοοοοοομετρα πισω οπως εσεις Αλλα εσεις περπατατε κανονικοτατα ε? ΜΠΡΑΒΟ!!!

Οσο για το γαλα, η δικια μας παιδιατρος ειχε πει οτι μετα το χρονο καλυτερα ειναι τα χαρτινα της Νεσλακ (αυτα ειναι που διπλα απο τα εβαπορε---οχι το φρεσκο που ειναι στο ψυγειο)

Κλασικη περιπτωση, ο καθε γιατρος να λεει τα δικα του

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.Σε 3 μέρες έχουμε γενέθλια!!!!!!!!!!!!!

Πότε πέρασε ένας χρόνος που γέννησα το λουλουδάκι μου, δεν το πιστεύω!!!!!!!!

μακάρι να φτιάξει και λίγο ο καιρός να κάνουμε καμιά βολτίτσα.......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Για το γάλα μετά το χρόνο εμένα μου είπε το φρέσκο το παιδικό, χωρίς να προσδιορίσει ποιο ακριβώς.

Λίγο που κοίταξα λέω να δοκιμάσω το χάρτινο που είναι στο ψυγείο.Φαντάζομαι ότι έχει τα λιγότερα συντηρητικά.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα φίλες μου! Ελπιζω να ειστε όλες πολυ πολύ καλά! Ευχαριστώ για τις ευχες σας για τα γενεθλια μου :D Εχω καιρο να γραψω γι αυτο συγχωρεστε με αν ξεχάσω κάτι!

Καταρχήν Δεσποινα να χαίρεσαι την Μαρίνα σου!!! Να σου χαρίσει πολλες τέτοιες συγκινησεις μεγαλώνοντας όπως αυτες που σου χαρισε ενα χρόνο τωρα...

Δήμητρα εγκυουλα μας εφτασες κι ολας στην β επιπεδου!!! Πωπωπωπω! Αντε μετα θα σου ευχομαστε με ενα πονο ;) Ελπίζω ο Νικολας σου να ειναι καλα!

Αντζυ με το καλο η βάφτιση της μπισκοτινας!

Ειρήνη μου περαστικά στην κορη σου και την πεθερα σου :tongue: Πολυ θα ήθελα να την εβλεπα την ωρα που ακουσε το ονομα (χιχιχιχιχι). Να σου ζησει λοιπόν και το ονομα, τελειες και οι φωτο. Το εχεις το χαρισμα παντως. Εμεις που είχαμε ουρολοιμωξη μας εδωσε τις ιδιες εξετασεις (θα πάμε απο εβδομαδα τελικα). Η καλλιεργεια τι εδειξε γιατι εγω μπερδευτηκα....

Ηρω πολύ χαιρομαι που δεν εχει τιποτα ο Κωνσταντινος...

Αυτα θυμάμαι κοριτσια μου...

Α και για το γαλα κι εμας αυτο που είπε η Ειρήνη μας πρότεινε!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλίνια μου απο το γραφείο!μπήκα για μια γρήγορη καλημέρα!

ελπιζω να είστε όλες καλά! αχ μπραβο στα παιδάκια μας που περπατήσανε,εμένα πιάνεται απο παντού,στεκεται λίγο μόνη και μπουμ,κάθεται στον κωλΟ!ΑΝ την κρατάμε πάει με το ένα χερι,μόνη όχι όμως!έμαθε να κατεβαινει απο καναπέδες κ κρεβάτια και δεν καθεται πουθενά πια!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας φιλες

εχω πολυ καλα νεα

Το παιδακι μου ειναι υγιεστατο!!!!!!!!!!

Μιλησα με τη μικροβιολογο και η τοσοδουλα μου δεν εχει ουρολοιμωξη

Για καλο και για κακο θα επαναλαβουμε σε μια βδομαδα την καλλιεργεια

Καλημέρα φίλες μου! Ελπιζω να ειστε όλες πολυ πολύ καλά! Ευχαριστώ για τις ευχες σας για τα γενεθλια μου :D Εχω καιρο να γραψω γι αυτο συγχωρεστε με αν ξεχάσω κάτι!

Καταρχήν Δεσποινα να χαίρεσαι την Μαρίνα σου!!! Να σου χαρίσει πολλες τέτοιες συγκινησεις μεγαλώνοντας όπως αυτες που σου χαρισε ενα χρόνο τωρα...

Δήμητρα εγκυουλα μας εφτασες κι ολας στην β επιπεδου!!! Πωπωπωπω! Αντε μετα θα σου ευχομαστε με ενα πονο ;) Ελπίζω ο Νικολας σου να ειναι καλα!

Αντζυ με το καλο η βάφτιση της μπισκοτινας!

Ειρήνη μου περαστικά στην κορη σου και την πεθερα σου :tongue: Πολυ θα ήθελα να την εβλεπα την ωρα που ακουσε το ονομα (χιχιχιχιχι). Να σου ζησει λοιπόν και το ονομα, τελειες και οι φωτο. Το εχεις το χαρισμα παντως. Εμεις που είχαμε ουρολοιμωξη μας εδωσε τις ιδιες εξετασεις (θα πάμε απο εβδομαδα τελικα). Η καλλιεργεια τι εδειξε γιατι εγω μπερδευτηκα....

Ηρω πολύ χαιρομαι που δεν εχει τιποτα ο Κωνσταντινος...

Αυτα θυμάμαι κοριτσια μου...

Α και για το γαλα κι εμας αυτο που είπε η Ειρήνη μας πρότεινε!!!

Με μια φορα μονο ουρολοιμωξη σας στελνει κι εσας για υπερηχο και κυστεογραφια?

γεια σας μανουλίνια μου απο το γραφείο!μπήκα για μια γρήγορη καλημέρα!

ελπιζω να είστε όλες καλά! αχ μπραβο στα παιδάκια μας που περπατήσανε,εμένα πιάνεται απο παντού,στεκεται λίγο μόνη και μπουμ,κάθεται στον κωλΟ!ΑΝ την κρατάμε πάει με το ένα χερι,μόνη όχι όμως!έμαθε να κατεβαινει απο καναπέδες κ κρεβάτια και δεν καθεται πουθενά πια!

Εσενα τουλαχιστον κατεβαινει απο καναπεδες κλπ... Εμενα η θκατουλα δεν εχει καμια αισθηση του κινδυνου!

Ενα θα σας πω....καβαλαει τη μηχανη με το ποδογκαζο του Στελιου και κανει βολτες στο σαλονι.......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ω

ποτε θα φυγει απο πανω δεν ξερω......χιχι

QuW0p3.png

Καλημερα φιλες!!!

Ειρηνη πολυ χαιρομαι για το δεσποινακι σου!!! Πανε τωρα να τριψεις τα αποτελεσματα στα μουτρα του αλλου του γιατρου, αντε γιατι καμια φορα το παραχ3ζουν κι αυτοι!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα και απο εμενα.... Συγνωμη που δεν μπαίνω και δεν σχολιαζω τίποτα αλλα τα πράγματα με τη δουλειά πηραν άσχημη τροπη. Δυστυχώς βάση του κ@λ@νομου μπορει να επιβάλλει την 3ημερη εργασια χωρις την συγκαταθεση μας. Και το πόρισμα ειναι ως εξης: Δεν απολύει κανεναν και δεν δίνει καμία αποζημίωση, και τις 2 κοπέλες τις κανει 3ήμερες και εμενα 2ΗΜΕΡΗ... Δεν υπάρχει αυτό κορίτσια... Δεν γίνεται να δουλευω για 374 ευρω... δεν βγαίνουμε. Η μόνη λύση είναι να παραιτηθώ και να ρίξω τα μούτρα μου να τον παρακαλεσω να μου κάνει εικονική απόλυση μπας και μπω ταμειο ανεργίας... αν το κανει βεβαια. Είμαι να σκασω...

Ειρηνάκι Δόξα το Θεό που είναι υγιέστατο το κοριτσάκι σου!!!!!!!!!!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπέρα και απο εμενα.... Συγνωμη που δεν μπαίνω και δεν σχολιαζω τίποτα αλλα τα πράγματα με τη δουλειά πηραν άσχημη τροπη. Δυστυχώς βάση του κ@λ@νομου μπορει να επιβάλλει την 3ημερη εργασια χωρις την συγκαταθεση μας. Και το πόρισμα ειναι ως εξης: Δεν απολύει κανεναν και δεν δίνει καμία αποζημίωση, και τις 2 κοπέλες τις κανει 3ήμερες και εμενα 2ΗΜΕΡΗ... Δεν υπάρχει αυτό κορίτσια... Δεν γίνεται να δουλευω για 374 ευρω... δεν βγαίνουμε. Η μόνη λύση είναι να παραιτηθώ και να ρίξω τα μούτρα μου να τον παρακαλεσω να μου κάνει εικονική απόλυση μπας και μπω ταμειο ανεργίας... αν το κανει βεβαια. Είμαι να σκασω...

Εμεις τα λέμε και εκτος του φορουμ αλλα δως μου την διευθυνση να ερθω να του βάλω μπουρλότο του μ@λ@κ@.... Ουστ απο δω...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη μου πολυ χαιρομαι που δεν ειναι τίποτα! Ναι με μια φορά ουρολοιμωξη μας είπε να κάνουμε αυτες τις εξετασεις. Επειδη το εψαξα λίγο σε αγοράκι μεχρι 5 χρονων που κανει πρωτη φορα ουρολοιμωξη επιβάλλεται ο υπερηχος. Και η κυστεοριθογραφία είναι πιο εξειδικευμένη και είπαμε με τον αντρα μου να την κάνουμε μονο αν δειξει κάτι ο υπερηχος...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Ω ρε Βαλια καλα ειναι πολυ μπιπ ο εργοδοτης σου.Τι να πω απο το κακο στο χειροτερο παμε.Οσο σκεφτομαι οτι οι γονεις μου δωσανε μια περιουσια για να με σπουδασουν, στερηθηκαν οι ανθρωποι για να παιρνω 495 ευρω στο χερι τσατιζομαι αλλα τι να κανω, πες ευχαριστω σου λενε αλλοι που ειναι ανεργοι οποτε και εγω λεω δοξα το θεο και που θα παει θα φτιαξουν τα πραγματα (εκ φυσεως αισιοοδοξη..)

Κατα τα αλλα ο Λαζαρακος ξυπναει και 4 φορες μεσα στη νυχτα(δηλαδη καμια αλλαγη μη σας πω ειμαστε και χειροτερα) με κλαμματα, ολη μερα ταλιμπανιζει, ολο ορθιος ειναι και παει επιπλο επιλο και περπαταει.Εντωμεταξυ μας παιρνει τηλεκοντρολ, σουβερ κτλ και μας τα κρυβει κατω απο καναπεδες, στις γλαστρες απο πισω οπου βρει.

Ειρηνη μου σου το ειπα να δεις θα βγει καθαρη, δινε της πολλα υγρα και ολα θα πανε καλα.

Αννυ ευχομαι και σε εσας τα καλυτερα αποτελεσματα.

Ηρω εμεις θα τα πουμε και απο κοντα, καλα ο Κων/νος ειναι πολυ μπροστα, τρελο περπατημα!

kalispera manoulitses!!!!!!!!1ti kanete??exw kairo na mpw k na grapsa alla eimai kommatia to vradu pou teleiwnw,apo spiti ,paidi,magirema k douleia!!!!!!

o manos perptaei ligo k tsoup!katw...alla orthios steketai wres.....petaei ta panta k anevokatevainei se kanapedes krevatia ktlp!!!!

exw arxisei k pali na asxoloumai me mpomponieres k stolismous!!!paliotera tin eixa ws deuteri douleia alla twra tin kanw san kuria!!!!

den exw kamia voitheia me to paidi opote douleuw apo to spiti..exw anoiksei kai selida sto fb!

duskoloi kairoi koritsia...den ta vgazoume pera douleuontas mono o enas!!!

perastika sta arrwsta mwrakia kai upomoni stis aupnes manoules!!

filakia polla..

Καλησπέρα φιλενάδες μου,

Άννη μου χιλιόχρονη να είσαι!!! Να σε καμαρώνουν οι άντρες σου φιλενάδα μου!!!

Ειρήνη μου να ζήσετε και πάλι, υπέροχα τα πραγματάκια σας, είσαι όντως χρυσοχέρα!!

Καλά, απαράδεκτος ο προηγούμενος γιατρός, σαν την δικιά μου που μας είχε γράψει ένα σωρό αντίβιώσεις να πάρουμε για 10 μέρες και τελικά το παιδί δεν είχε τπτ και

δεν πήρε τπτ ευτυχώς.

Βάλια μου, έχω να πω ότι ο εργοδότης σου είναι μεγάλος τρόμπ@ς και εκμεταλευτής.

Νόμίζω όμως ότι υπάρχουν και παράμετροι για την μείωση των ωρών. Θα το κοιτάξω

γιατί με καίει και εμένα...

Εμείς κάναμε το μαντού στο κέντρο μάνας και παιδιου τελικά την Δευτέρα, μια χαρά ήταν, η παιδίατρος στο ίδιο μήκος κύματος με΄την ιδιώτη που είχαμε, μου έδωσε όμως την εντύπωση ότι το μαντού δεν έπρεπε να το κάνουμε ακόμα, αλλά αφού μας το είχε πει λέει η άλλη γιατρός είπε το οκ και αυτή. Μπερδεύτηκα .... Θα την ξαναπάω αύριο να κάνουμε έναν έλεγχο και να την εξετάσει.

Ηρώ τις καλύτερες μέρες που λες δεν τις βλέπω να έρχονται, μήπως έχασαν την πτήση για Αθήνα?

Για το φρέσκο γάλα πάντως είχα ρωτήσει και η παιδίατρος είχε πει ότι αν σταματήσω τον θηλασμό να δώσω σκόνη γάλα, είναι νωρίς για φρέσκο πάνω στον χρόνο.

Πάω να ηρεμήσω την κυρία που ωρύεται και επιστρέφω....

GaiGp3.png

Καλησπερα κοριτσακια και αγορακια

Σας ευχαριστω για τη θετικη ενεργεια!

Βρε Βαλια μου εισαι σιγουρη οτι ισχυει και για σενα που εισαι σε περιοδο προστασιας μητροτητας?

Εμενα παντως στην Επιθεωρηση μου ειπαν οτι απαγορευεται οποιαδηποτε μεταβολη στην εργασιακη μου σχεση με την εταιρεια--------μονο σε περιπτωση που συντρεχει "σπουδαιος λογος"---------- Οπως ηταν δηλαδη τωρα η μεταφορα εδρας... θα μπορουσα ειτε να υπογραψω νεα συμβαση ειτε να δεχτω νομιμως την απολυση (οπως και δεχτηκα αφου στην δικη μου περιπτωση ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΛΕΦΤΑ κι απλα αυξανοταν το χρεος)

Ειρηνη μου πολυ χαιρομαι που δεν ειναι τίποτα! Ναι με μια φορά ουρολοιμωξη μας είπε να κάνουμε αυτες τις εξετασεις. Επειδη το εψαξα λίγο σε αγοράκι μεχρι 5 χρονων που κανει πρωτη φορα ουρολοιμωξη επιβάλλεται ο υπερηχος. Και η κυστεοριθογραφία είναι πιο εξειδικευμένη και είπαμε με τον αντρα μου να την κάνουμε μονο αν δειξει κάτι ο υπερηχος...

Επειδη μετα την εμπειρια μας ρωτησα πολλες μανουλες που εχουν παιδακια απο 2 ως 17 χρονων....... Ολες μα ολες... μου ειπαν οτι δεν εκαναν κυστεογραφια (παρα μονο η θεια μου στο βαφτισιμιο μου που ταλαιπωρουταν 1μιση χρονο)αι καποιες εκαναν υπερηχο (σε περιπτωσεις 2-3 μηνων χοντρικα)

Το αναφερω κι αυτο απλα σαν εμπειριες οχι φυσικα για να υποδειξω κατι, αλλα μετα απο αυτη την περιπετεια...παλαβωσα...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...