Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω, η Αθηνά με ξύπνησε μόνο στις 2:30 απόψε!!! Αχ, μακάρι να συνεχιστεί! Ξύπνησα άλλος άνθρωπος!

Χρόνια Πολλά στην (ανδρια)-Αννυ μας!!! Να τα εκατοστήσεις γλυκιά μου! Να σε χαίρεται ο Δημητράκης κι ο αντρούλης σου!

Καλημέρα σε όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΝΥ!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ!! ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ :-)

Μαράκι μου μπράβο στην Αθηνούλα μας!! τι χαρά!μακάρι να το κάνουν όλα τα ξενυχτάκια μας απο δω και στο εξής συνήθεια!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μανουλομανουλίτσες μου εχθές μέχρι το απόγευμα κατα τις 18:00 είχαμε πάλι πυρετό σαν κοτόπουλάκι έχει γίνει το παιδάκι μου, κομένα τα ματάκια του, δεν τρώει πολύ άντε να δούμε σήμερα πως θα πάει μπαίνουμε στο 3ο 24ώρο.

Το βράδυ είχε υποθερμία 35,4 τα παίξαμε και τον πήραμε μαζί μας στο κρεββάτι για να τον έχουμε ζεστό κατά τις 3.50 άρχιζε και επανερχόταν στα φυσιολογικά 36,5 μέχρι τις 6 δεν μπορουσαμε να κοιμηθούμε, ο Πάνος και γω τον κοιτάζαμε συνέχεια μια στο μέτωπο, άλλες φορές στο λαιμάκι για να δούμε την θερμοκρασία, του έβαζα ανά 2ωρο θερμόμετρο και έτσι μία νύχτα πέρασε.....

Τώρα κοιμάται και έτσι μπήκα να δω τι κάνετε και σεις φιλενάδίτσες μου!!!

Angie μου άντε με το καλό η βάπτιση σας....καλά έκανες και δεν πήρες το κουτί άκου 4,5, να σου πω κάτι αφού δεν το κρατάει κανείς άλλος εκτός απο την οικογένεια τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. Αν τα έχεις καλύτερα να τα αξιοποιήσεις αλλού...ούτε εμείς κάναμε τραπέζι αφού βρε κορίτσια οι καιροί είναι δύσκολοι....φιλάκια στην μπισκοτ

Περαστικά στα παιδάκια που αναρρώνουν, μπράβο στη ζουζούνα που έκανε τα πρώτα βηματάκια, και μεις κάνουμε 3-4 και μετά βαριόμαστε και μπουσουλάμε...

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία!!!

Να είστε όλες καλά να φιλήσετε τα μπεμπάκια της παρέας μας και θα τα ξαναπούμε σύντομα..............

kardia_kafes_small.jpg

Μην ξεχνάμε το καφεδάκι μας ε????:-P

γεια σας μανουλες! ησυχια παλι στο καφε μας!

εμεις ημασταν απο την Πεμπτη στους γονεις μου κ γυρισαμε σημερα. καλα ηταν,ξεκουραστηκαμε λιγο, βγηκαμε χθες κ για μπυριτσα, πηγαμε κ στο Τζαμπο κ του πηραμε διαφορα για τα γενεθλια κ ενα ποδηλατακι δωρο απο μια θεια μου. του αρεσε πολυ κ θα τον βγαζω με αυτο βολτα οταν ο καιρος αποφασισει να ζεστανει λιγο. τελικα εκτος απο την Τριτη δεν ξανανεβασε πυρετο κ εσκασε μυτη κ το δοντακι του.

Αννυ χρονια σου πολλα κ πολυ ευτυχισμενα με τα αγορια σου!

Ιωαννα εμεις το πουλακι του δεν το πειραζουμε μεχρι να γινει 2 χρονων. μπραβο κ για τα βηματακια σας! εμεις ακομα ουτε μισο...

Ειρηνη μη σκας για την πεθερα. να χαιρεσαι που η μικρουλα σου εχει τοσο ομορφο ονομα. της μαμας σου ειναι αν δεν κανω λαθος,ε? ελπιζω τα αποτελεσματα των εξετασεων να ειναι καλα κ να μην ταλαιπωρηθειτε!

pik τι καλα που το μωρακι σου ειναι κοριτσακι! με το καλο να την κρατησεις στην αγκαλια σου σε λιγους μηνες!

Χριστινακι μου τι τραβαει ο Σταθακης σου! πολυ τον λυπαμαι γιατι υποφερουν τα καημενακια με τον παλιοπυρετο:-( ελπιζω αυριο να περασουν ολα.

Ηρω κ Μαρια που χαθηκατε? τι κανουν τα αγορακια σας?

καληνυχτα μανουλες κ ονειρα γλυκα!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες με τα γλυκα μωρακια!

Σημερα πηγαμε και για χρυσο δοντακι ;)

Αννυ να τα εκατοστησεις! να σε χαιρονται οι αντρες σου και να τους χαιρεσαι κι εσυ βεβαια!

Τι κανετε φιλεναδες;Εμεις περιμενουμε δυο φιλους να ερθουν για καφε αλλα ο μικρος μαλλον δε θελει, ειναι μεσα στην γκρινια.Τωρα πια η δικαιολογια οτι βγαζει δοντια δεν πιανει, τα πανω δοντακια εχουν βγει και αυτα οποτε μαλλον το αγυριστο κεφαλι μας φταιει.Δεν πηγαμε και καμια βολτα σημερα με αυτο τον παλιοκαιρο οποτε λαλησαμε μεσα στο σπιτι.

Περαστικα σας Χριστινακι, τι να πω, καντε κανα ευχελαιο!

Ειρηνουλα νομιζω οτι η δευτερη εξεταση θα ειναι καθαρη.Συνεβη το ιδιο ακριβως σε μια συναδελφο μου με την 3 ετων κορουλα της.

Αγγελικη η μπισκοτινα σου ολα τα λεφτα!Παρτης βρε κανενα κουταβακι..

Βικυ καλα η δικια σου που ανοιγει και την τηλεοραση τι να πω δεν εχω λογια, ο δικος μου απλα παιρνει το τηλεκοντρολ και το γυριζει προς την τιβι σαν να την ανοιγει!

Τανιτσα μας λειψατε...αντε να βρεθουμε!

τετοια λεγε μου να παιρνω θαρρος!!!!!!!! εχω μια αγωνια που δεν περιγραφεται βεβαια!

Χριστινακι ευχομαι να ηρεμησει επιτελους ο Σταθακος απο τους παλιοπυρετους και μπραβο του για τα βηματακια ------- και στη Θοδωρα μας επισης!

Η δικια μου ειναι τελειως χεστρου...χιχιχι

Ετσι ακριβως ηταν κι ο Στελιος... Αφου στην ουσια περπαταει μονη της (δεν κρεμιεται απο τα χερια μας), αν δεν "κραταει" και με τα χερακια τα δαχτυλα μας, δεν κανει βημα!

Αντζουλα με το καλο η βαφτιση σας. Καλα βρε παιδι μου και αν ηθελες κουτακι γιατι δεν κανεις μονη σου? Ακους εκει 4,50 ευρω Οτι γουσταρει ο καθενας ζηταει

Μη σας πω ποσα ηθελαν για τη μπομπο που εφτιαξα μονη μου...

Οσο για τα συμπτωματα...δε θυμαμαι ποια μανουλα ρωτησε (σορρυ) Η μονη μας ανησυχια ηταν που δεν παιρνει βαρος. Πηρε μονο 850γρ σε 5 μηνες

Βεβαια απο τοτε πηρε 5εκ υψις και 2εκ στο κεφαλι

Η αοπψη του δευτερου γιατρου ηταν πως ναι μεν ισχυει οτι η ουρολοιμωξη ειναι υπουλη και μπορει κ να μην κανει πυρετο ΑΛΛΑ αν αυτους τους 5 μηνες ειχε μικροβιο και μαλιστα τοσο καραμπινατο, το παιδι θα ηταν ηδη με 40φευγα πυρετο στο νοσοκομειο και αποκλειεται να ψηλωνε (για να μη σου πω λεει οτι θα εχανε κι ολας βαρος)

Τι να σας πω κι εγω????????!!!!!!

Απλα ευχομαι και προσευχομαι να εχει δικιο!

Αυτα φιλες

Ονειρα γλυκα κι ελπιζω αυριο τα αποτελεσματα να δικαιωσουν τον ντοκτορ, να ησυχασω κι εγω η μανα :-)

QuW0p3.png

Καλημέρα μανούλες.

Περαστικά στο Σταθάκο και τη Δέσποινα. Πω ρε Χριστίνα τι ταλαιπωρία είναι αυτή! Ελπίζω σήμερα κόλας να γίνει περδίκι! Κουράγιο!!

Αννυ χιλιόχρονη! Να χαίρεσαι τους άντρες σου!

Εμείς είμαστε καλά, όλη μέρα πίσω από τον Νικόλα. Εγώ φουσκώνω και έχω πλέον αρχίσει να την αισθάνομαι τη μικρούλα όταν είμαι σε ηρεμία.

Αυριο πάω για έξτρα εξετάσεις που θέλει ο γιατρός να κάνω, και καμπύλη, γενικές... Και στις 6 Απρίλη έχουμε τη β' επιπέδου.

Να σας ρωτήσω. Σας έχουν πει τίποτα οι παιδίατροι για μαντού ή όχι; Ξέρετε πότε θα το κάνετε;

X4pTp3.png

μανούλες καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!

χαθηκα εντελώς. δεν καταλαβα πως περασε ο καιρος και δεν ξερω απο ποτε εχω να γραψωή να σας διαβασω. ειμαι πτωμα καθε βραδυ. κανουμε την ανακαινιση και ο αντρας μου παει απο το αλλο σπιτι σχεδον καθε απογευμα και ειμαι ολη μερα μονη με το μωρο. ποτε βολτες ποτε δουλειες, ερχεται το βραδυ που την κοιμιζω και θελω μονο να αραξω. τεσπα. καλα ειμαστε, κανουμε και εμεις τα μικρα βηματακια μας, ποτε με θαρρος ποτε με φοβο. κοιμομαστε και καλα, δεν μπορω να πω. ετοιμαζω αι εγω για τα γενεθλια 2 ηβεντς. 1) ανημερα με γονεις και συγγενεις και ενα μκρο παρτακι την κυριακη 3/4 μεσημερακι σπιτι μας οπου θα ειναι φιλοι. ελπιζω να ερθουν και παιδακια που θα καλεσω. εχουμε θεμα τη φραουλα και προσκλησεις,τουρτα, ρουχακια και γενικα χρωμταα θα εινια σχετικα με αυτο. ανυπομονω. δεν εχω ακομα περιοδο και εχω στεναχωρηθει πια. το πιστευετε οτι νιωθω μιση σαν γυναικα; δεν πιστευα οτι θα ο ελεγα αυτο αλλα ετσι ειναι. τεσπα.

πολυ στεναχωρεθηκα με τα μωρακια που εκανα πυρετο και αρρωστησαν. αντε να φτιαξει ο καιρος για τα καλα να μην εχουμε πια ασθενειες και ιους.

βαλια, βικυ αντζυ κλπ τι να πω για τις δουλειες; αι στον κορακα ολοι τους.

ειρηνη μου αμαν και με τον παιδιατρο που θα εδινε ετσι τετοια αντιβιωση στο παιδι. περιμενουμε τα θετικα αποτελεσματα απο τη δευτερη εξεταση.

οσο για το θηλασμο, με καλυψε η ιωαννα. δεν εχω λογο να τον σταματησω, ομως που και που θα δινω και λιγο φρεσκο γαλα απο οταν επιτρεπεται. οχι τιποτα αλλο αλλα αν χρειαστει να λειψω βραδυ θα ηθελα να μπορει να κοιμηθει και χωρις εμενα.

ουφ τι αλλο; στανταρ ξεχναω, συγγνωμη, το κεφαλι μου καζανι. ελπιζω να ξαναμπω συντομα.

α ναι! πωπω ντροπη θα το ξεχναγα!!!!

χρονια πολλα και ευτυχισμενα στο πρωτο μωρακι του καφε μας που εκλεισε τα πρωτα του γενεθλιακια! δεσποινα να την χαιρεστε τη μπουμπινελ σας, παντα γερη και χαρουμενη!

KOWTp3.png

Γεια σας μανουλομωρουλακια

Εμεις το πρωι δωσαμε ουρα για καλλιεργεια και αυριο το πρωι θα μιλησω εμ τη μικροβιολογο να δουμε τι θα βγει και πως θα συνεχισουμε

Κι επειδη περασε μια βδομαδα κ ακομα δεν εχω φωτο απο το φωτογραφο, ειπα να βγαλω μερικες να σας δειξω............αν τα καταφερω

P3213169.gif

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

αυτα τα νανακια απο τζαμπο τα φυτεψα και τα εβαλα στα σκαλια με κοκκινα-κιτρινα υφασματα

P3213170.gif

και βεβαια το καστρο της χιονατης που εφτιαξα

P3213164.gif

ειχαμε και κουκλα αλλα την εχω στο κουτι της ... οποτε θα τη δειτε οταν εχω δειγματα απο το φωτογραφο

QuW0p3.png

Γεια σας κοριτσια κι απο μας!!!

Πολυ καιρο εχω να γραψω, αλλα ολο κατι τυχαινε, ο Κ. περπαταει πλεον κανονικοτατα και δεν τον προλαβαινω, ειμαι πτωμα, βγαζουμε παλι δοντια και η γκρινια ειναι ατελειωτη και ειχαμε και κατι εκτακτα με την υγεια μας και καταανησυχησα, αλλα σημερα πηραμε τα αποτελεσματα απο διαφορες εξετασεις και δοξα το θεο το ζουζουνακι μου δεν εχει τιποτα...

Μου εφυγε ενα τεραστιο βαρος!

Στα κοριτσια που ειχαν γενεθλια και τα μωρα μας επισης ευχηθηκα μεσω facebook οποτε δεν μπορειτε να με πειτε γαιδουρα!!!

Περαστικα στο Σταθακη Χριστινα και Ειρηνη νομιζω οτι η Δεσποινουλα σου (να σου ζησει και με το ονοματακι της πλεον) δεν θα εχει απολυτως τιποτα!!!

Τωρα τι να πρωτοσχολιασω... Μπραβο στα παιδακια που κανουν τα πρωτα τους βηματακια και λενε λεξουλες!!! Εμεις σε αυτον τον τομεα ειμαστε χιλιομετρα πισω!

Επιστρεφω!

ticker.png

CEPYp3.png

Και συνεχιζω!

Αντιγονη και Δημητρα με το καλο να ερθουν τα κοριτσακια σας στον κοσμο!!! Δημητρα καλα αποτελεσματα και στις εξετασεις σου!

Κοριτσια που ταλαιπωρειστε με τις δουλειες μη σκατε (οσο μπορειτε)! Που θα παει ελπιζω οτι θα ερθουν καλυτερες μερες!

Εχω πολλα θεματα που θελω να συζητησω μαζι σας αλλα που να προλαβω!!!

Εμεις το παρτυ μετα απο πολυ τρεξιμο και σκεψη θα το κανουμε σε αιθουσα, γιατι και τα λεφτα μας βγαινουν ιδια (8 ευρω/ ατομο περιπου με ποτα, αναψυκτικα, καφεδες, στολισμο, δωρεαν εισοδο στον παιδοτοπο και προσκλητηρια) και θα ειμαστε και ξεκουραστοι να παμε να χαρουμε τα γενεθλια του αγοριου μας με το καλο! Το θεμα θα ειναι μικυ, γιατι το λατρευει ο μικρος και ετσι θα μας στολισουν και την αιθουσα. Θα ερθουν και τα ξαδερφια μου απο Ναυπλιο με τις ανιψιες μου και ειμαι τρισευτυχισμενη!

Για το μαντου εγω δεν ακουσα τιποτα, αλλα αν ειναι θα το γραφει το βιβλιαριο, που δεν το κοιταω, γιατι παμε στη γιατρο καιτα κανουμε εκει χωρις να ξερω ποιο εμβολιο ειναι καθε φορα... Δεν τα θυμαμαι δηλαδη κι που μου τα λεει!!!

Αντζυ με το καλο η βαφτιση σας! Μακαρι να μπορουσαμε να ερθουμε! Αν και δεν το αποκλειω, γιατι ο Θ. εχει δουλεια ενα σ/κ στην Αθηνα και θα ερθουμε ουτως η αλλως. Μακαρι να ταιριαξει!

Ειρηνη τα πραγματαγια την κορη σου ηταν ολα τελεια! Ετοιμα να τα επαιρνες δεν θα ηταν τοσο ωραια! Μπραβο σου!

Ελισαβ. τι εγινε με τη διαρροια? Κι μεις κατι παρομοιο ειχαμε κι ετσι μπηκαμε στη διαδικασια για τις εξετασεις...

Ηθελα να πειτε τη γνωμη σας για το φρεσκο γαλα. 3 παιδιατρους ρωτησα, 3 διαφορετικες γνωμες πηρα ρε γμτ... Σε τρελλαινουν ωρες-ωρες... Ρωτησα τι ειναι καλυτερο, φρεσκο ή σκονη??? Ο ενας ειπε μακαρι ο γιος σου να πινει σκονη μεχρι να παει φανταρος. Ειναι οτι καλυτερο για τα παιδια. Τα φρεσκα λεει, οσο εμπλουτισμενα και να ειναι δεν ειναι τοσο καλα...

Ο αλλος ειπε ειναι το ιδιο. Κανε οτι αρεσει στο παιδι σου... Ισως και μερικα σε σκονη να ειναι καλυτερα...

Ο τριτος ειπε φρεσκο! Γιατι λεω? Ε γιατι ειναι φρεσκο και πέον μετα το χρονο δεν εχουν τα παιδια τοσες αναγκες σε εμπλουτισμενο γαλα οσο οι σκονες. Εκτος λεει αν το παιδι σου εχει αλλεργιες και ετσι του δινεις γαλα ειδικο υποαλλεργικο σε σκονη.

Για πειτε??? Βγαλατε ακρη???? Εγω παντως το συζητησα με τον Θοδωρη και μου ειπε ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΗ????????????? τωρα που βρηκαμε ενα γαλα που το πινει με ευχαριστηση θα δοκιμαζουμε αλλο??? Κι εχει δικιο... Αν τυχον το βαρεθει βουρ για φρεσκο... Ξερω κι εγω μωρε??? Εσεις ρωτησατε???

Συγνωμη για το πρηξιμο...

Καληνυχτα!:rolleyes:

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...