Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

sto babyline mou eipan 650 komple i kounia,stroma k proika..gia karotsi mou edeiksan ena me 3 kommatia 320 euro....kali timi nomizo k mallon tha to paro....to modi center pou einai;exei vrefika;sto mothercare exo vrei mia lefki kounia me allaxiera me sirtaria kapou 600euro....thelo na anevo athina omos...pires kounia;

οχι ακομα δεν έχω πάρει τα ψάχνω ειδικά τωρα που έχει εκπτώσεις στην αθηνα έχω μονο πάει στο mother baby sto περιστερι κάλες τιμες έχει και εκει σε πολλλά πραγματα .

Θελει λιγο τρέξιμο και δυστυχώς εχω ενα προβληματακι με τον τράχηλο τα Χριστουγεννα μου ειχε λιγο παραπάνω ανοξει απο το κανονικο και ημουν σε ακινησία . Τωρα ειμαι οκ αλλα μουπε ο γιατρός το πολύ κανα τεταρτο να περπατω προοληπτικά. Πως ομως να ψαξεις για κουνιες και τα λοιπά με ένα τεταρτο περπάτημα ???ουτε με σφαίρες δε γινεται στελνω τον αντραμ ου να κανει ερευνα και μου λεει τα νεα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

valia Μου ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΟΥ!!!!!!:P:p

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 7ο!!!!ΓΙΟΥΧΟΥ!!!!

Εισαι 27 εβδ ?? σε λίγο τον κλεινεις οχι απλά μπήκες εγώ ειμαι 29 εβδ δηλ μαπαινω στον 8. Απο τη μια χαιρομαι και απο την άλλη αχγώνομαι !!

σε ενα πρατήριο κοντά στο σπίτι μου βρήκα κούνια 350 χωρίς στρώμα....έχω μπερδευτεί να πώ την αλήθεια........

πως λεγεται π πρατήριο αυτο ????

όταν σουν λένε μια τιμη σκέτη την κουνια να υπολογισεις περίπου 150 ευρω ένα μεσο στρωμα και 80-100 η προικα Μέχρι 600 ευρω το πάρα πολυ νομίζω καλά εινα αλλά μπορεις ισως και να βρεις και κανα 500αρι περιπου κομπλέ οποτε ερευνησε το

Kαι εγώ έτσι νιώθω... απλά ακόμα δεν καταλαβαίνω όταν χτυπάει τι είναι τι...

Αν και τελικά το κεφάλι το αποκλείω γιατί είναι κάτω... :tongue::tongue:

Απο τώρα παιρνει θεση το μωρο ?? Απ οτον 7ο μηνα??? μπραβο !!!!!!!!!!

Εισαι 27 εβδ ?? σε λίγο τον κλεινεις οχι απλά μπήκες εγώ ειμαι 29 εβδ δηλ μαπαινω στον 8. Απο τη μια χαιρομαι και απο την άλλη αχγώνομαι !!

και εγώ στη 30η και είμαι ακόμα στον 7ο?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

και εγώ στη 30η και είμαι ακόμα στον 7ο?

αντζελ μου μπερδευτηκες??υπολογισε κάθε μηνας εχει 4 εβδομάδες. όταν ησουν στις 28 εβδομαδες έκλεισες τον 7ο μηνα γιατι 4*7=28 .Τωρα που εισαι 30 εισαι 7 και 2 εβδομάδες ή αλλιώς αρχισες να διανυεις τον δρομο προς τον 8ο δεν εισαι 8 αλλά προς τα εκει πας. Νομίζω εται πρεπει να ειανι ετσι τα υπολογιζω και εγώ

αντζελ μου μπερδευτηκες??υπολογισε κάθε μηνας εχει 4 εβδομάδες. όταν ησουν στις 28 εβδομαδες έκλεισες τον 7ο μηνα γιατι 4*7=28 .Τωρα που εισαι 30 εισαι 7 και 2 εβδομάδες ή αλλιώς αρχισες να διανυεις τον δρομο προς τον 8ο δεν εισαι 8 αλλά προς τα εκει πας. Νομίζω εται πρεπει να ειανι ετσι τα υπολογιζω και εγώ

και το τικερ ακόμα στον 7ο με έχει;);)

Δεν βαριέσαι μονίμως μπερδεύομαι (όχι ότι παίζει και ρόλο ο μήνας...) εγώ μήνα αλλάζω κάθε 31 του μηνός άρα σε μία εβδομάδα περίπου μπαίνω στον 8ο.

Έτσι δεν είναι?

GaiGp3.png

και εσυ αντζυ προς τον 7ο πας!! σε 2 εβδ τον κλεινεις.μια χαρα εισαι

Εγώ σημερα ειαμι μονη μυ στο σπίτι θα αργήσει πολύ να ερθει ο αντρας μου γιατι πηγε Αθήνα στο Παιδων να δει ενα ανηψακι μας που δυστυχώς ακομα δεν ξερουμε τι έχει. Μετα απο μια ιωση αρχισαν να τρεμει το κεφαλι της και να της γυρίζουν λίγο τα μάτια. Ακομα εξετάσεις κάνουν πάντως κάτι επικυνδυνο πρέπι να ειανι δενξερουμε ακομη δεν εχει βγει διαγνωση γιατι σημερα εγινε αυτο. Τι περιεργα πραματα μπορουν να μας συμβου΄ν στη ζωή Κάνεις ένα παιδι και δεν γνωριζεις τιποτα :-(

Έτσι πρεπαι να ειανι angel αλλά το καλύτερο για σιγουριά την άλλη φορά ρωτα και το γιατρο αλλά αυτοι πιο πολύ τις εβδομάδες μετρουν παρά τους μήνες

όπως και να χει όπως λςε και συ δε βαριέσαι !!!!!

τωρα τελευται παρατηρώ όταν καθομαι ωρα στον υπολογιστή πονάει η πλάτη μου!!! απο δω ακ πέρα όλο και κατι θα μας πονάει και κατι θα πιάνει Εγώ πάντως τώρα αρχισα να καταλαβαινω πραγματικά οτι ειμαι εγκυος. Ακουγα παλιά οτι πονάνε μεση πλάτες κοιλιά δυσκολία αναπνοής αλλά τοσο καιρο δεν ενιωθα τιποτα .Τωρα τα νιωθω όμως Εσεις κοριτσακια????

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Διαφημίσεις

Εγώ σημερα ειαμι μονη μυ στο σπίτι θα αργήσει πολύ να ερθει ο αντρας μου γιατι πηγε Αθήνα στο Παιδων να δει ενα ανηψακι μας που δυστυχώς ακομα δεν ξερουμε τι έχει. Μετα απο μια ιωση αρχισαν να τρεμει το κεφαλι της και να της γυρίζουν λίγο τα μάτια. Ακομα εξετάσεις κάνουν πάντως κάτι επικυνδυνο πρέπι να ειανι δενξερουμε ακομη δεν εχει βγει διαγνωση γιατι σημερα εγινε αυτο. Τι περιεργα πραματα μπορουν να μας συμβου΄ν στη ζωή Κάνεις ένα παιδι και δεν γνωριζεις τιποτα :-(

Περαστικά στο μικρούλι Βάσω ... πάντως στο παίδων έχουν την πείρα και είναι ότι καλύτερο στην Ελλάδα για τα μωράκια

GaiGp3.png

Έτσαι πρεπαι να ειανι αλλά το καλύτερο για σιγουριά την άλλη φορά ρωτα και το γιατρο αλλά αυτοι πιο πολύ τις εβδομάδες μετρουν παρά τους μήνες

Αμα τον ρωτήσω καμία τέτοια βλακεία θα χάσει πάσα ιδέα ο άνθρωπος ...:cool::cool:

Σημασία έχει το πότε γεννάς, και αυτό δεν μπορεί να σου το πεί κανείς..

GaiGp3.png

Τί έγινε κυρίες μου?! :D

Δεν σας προλαβαίνω πάλι!!!

Καλά αποτελέσματα εξετάσεων διαβάζω και μωράκια που μεγάλωσαν θεαματικά! :D :D :D

Χαίρομαι πάρα πολύ για όλες σας!

Χριστινάκι, εύχομαι τα καλύτερα για τον μπαμπάκα σου, να είναι καλά να καμαρώνει τον εγγονό του μεγαλώνοντας! Να σκέφτεστε θετικά, αυτό χρειάζονται οι άνθρωποι που δίνουν τον αγώνα τους!

Angie μου δεν κατάλαβα καλά μάλλον... Έχεις κι εσύ κάποιον ασθενή; :confused::rolleyes::confused: Αν ναι, τα παραπάνω ισχύουν και για σένα! Αν και εύχομαι να παρανόησα...

Σήμερα συμμάζευα το μελλοντικό παιδικό... Χαμός γίνεται εκεί μέσα! Προσπαθώ να τακτοποιήσω όοοολα μας τα πράγματα από εκεί μέσα σε 2 επιπλάκια στο σαλόνι και στο χωλ... :( Πάντως καλά προχωράει...

Από χθες έχω αλλάξει γνώμη πάλι για το παιδικό... :rolleyes: Σκέφτομαι να πάρω άλλες κουρτίνες και άλλο κάλυμμα για το καναπεδάκι, λίγο πιο αγορίστικα (πολύ λουλουδικό για αγόρι μου φαίνονταν!), θα κρατήσω το δέντρο και μάλλον θα κάνω φάσα με στένσιλ (γατάκι-σκυλάκι-κουνελάκι) σε 3 παστέλ χρώματα... Να δω πόσο θα κρατήσει αυτή η ιδέα!!! :confused:

taniabell, εσύ μου έγραψες για το δέντρο; (Καλέ, δεν θυμάμαι...γενικά!) Το κοίταξα πάλι αλλά λέει για 95 τεμάχια οπότε αποκλείεται να είναι ενιαίο...

Αυτό με τους μήνες είναι λίγο μπέρδεμα... Εκτός από την εβδομάδα νομίζω είναι βασικό να έχεις στο μυαλό σου πότε αλλάζεις μήνα. Από την ΠΗΤ αφαιρείς μήνες... Εγώ έχω ΠΗΤ 13 Απριλίου οπότε θα κλείσω τον 7ο (που τώρα τον διανύω, δλδ τώρα είμαι 6 μηνών και 1 εβδομάδας) στις 13 Φεβρουαρίου, τότε μπαίνω στον 8ο... καταλάβατε ή το μπέρδεψα περισσότερο?!

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

οχι ακομα δεν έχω πάρει τα ψάχνω ειδικά τωρα που έχει εκπτώσεις στην αθηνα έχω μονο πάει στο mother baby sto περιστερι κάλες τιμες έχει και εκει σε πολλλά πραγματα .

Θελει λιγο τρέξιμο και δυστυχώς εχω ενα προβληματακι με τον τράχηλο τα Χριστουγεννα μου ειχε λιγο παραπάνω ανοξει απο το κανονικο και ημουν σε ακινησία . Τωρα ειμαι οκ αλλα μουπε ο γιατρός το πολύ κανα τεταρτο να περπατω προοληπτικά. Πως ομως να ψαξεις για κουνιες και τα λοιπά με ένα τεταρτο περπάτημα ???ουτε με σφαίρες δε γινεται στελνω τον αντραμ ου να κανει ερευνα και μου λεει τα νεα

να προσέχεις κ άσε τον άντρα σου ν αποφασίσει......ο δικός μου έχει γούστο!:tongue:...θέλει πολύ τρέξιμο όντως....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...