Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νομιζω οτι τελικα εχουμε ενα θεμα με τα τικερακια.Εγω το αλλαζω καθε μερα μονη μου.Δεν ξερω τι να κανω!

Ενταξει Χριστινακι το τικερακι σου!

Επεξεργάστηκαν by neraidoula

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι τελικα εχουμε ενα θεμα με τα τικερακια.Εγω το αλλαζω καθε μερα μονη μου.Δεν ξερω τι να κανω!

Ενταξει Χριστινακι το τικερακι σου!

νομίζω ναι νεραιδουλα μου θα δείξει και αύριο....!!!θα θυμηθώ να δω αλλάζει την ώρα που το έφτιαξα....ευχαριστω!!!

βασ32, σε καταλαβαίνω... Στην αρχή ήμουν κάπως έτσι... Δεν είχα τόσο νεύρα, αλλά μεγαααάλη στενοχώρια... Βλέπαμε καμιά ταινία συγκινητική κι εγώ βαλάντωνα στο κλάμα (σε βαθμό αηδίας!). Δεν χαιρόμουν την εγκυμοσύνη. Το χειρότερο ήταν ότι ήμουν πολύ απαισιόδοξη σχετικά με το μωράκι. Ήμουν για κάποιο λόγο σίγουρη πως κάτι δεν θα πάει καλά. :-( Στις πρώτες επισκέψεις είχα ταχυκαρδία. Κι εμένα με βοήθησε πολύ ο άντρας μου, μιλώντας μου λογικά αλλά και διακωμωδώντας την κατάσταση και η μεγάλη αλλάγη και βελτίωση ήρθε όταν τα "φόρτωσα" στον καλό Θεούλη! Αποφάσισα πως όλες αυτές οι ανησυχίες ήταν πολύ μεγάλες και βαριές για μένα και δεν μπορούσα να τις σηκώσω ούτε και να κάνω κάτι ουσιαστικό για να μην εκπληρωθούν. Όλα είναι στο χέρι Του. Το να έρθει αυτό το μωράκι, να είναι υγιές και όλα να πάνε καλά. Εγώ κάνω ως εκεί που φτάνει το δικό μου χέρι, και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά! Συνειδητοποίησε κι εσύ μέχρι πού μπορείς να κάνεις και για τα άλλα μην τυρρανιέσαι. Οι ορμόνες σου ανήκουν στην κατηγορία αυτών που δεν μπορείς να ελέγξεις οπότε μη σκας! Το μωράκι φιλοξενείται σε έναν πολύ ωραίο χώρο, ζεστό, μαλακό, αγαπησιάρικο, μοναδικό εξοπλισμένο με όλα τα κομφόρ, πολλά γεύματα ημερησίως και λιχουδιές, χάδια και γλυκά λογάκια και πουθενά αλλού δε θα έβρισκε καλύτερα! Εντάξει, υπάρχουν λίγες ορμόνες παραπάνω αλλά δεν το πολυνοιάζει! Ούτε στα πιο υπερπολυτελή ξενοδοχεία δε θα έβρισκε τέτοια φιλοξενία! ;)

Χριστίνα, σε περιμένω για το στρούμφισμα που λέγαμε!

ΧΕΧΕΧΕ... Τρέμε μύτη...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια καλημέρα και σένα Χριστίνα.Χαιρομαι γιατι διακρίνω πολύ ενθουσιασμο.

Παρόλα αυτα οφείλω να ομολογήσω οτι έμενα μου συμβαίνουν πολλές κρισεις να το πω ?φάσεις να το πω? μεγάλησ κυκλοθυμίας όπως σήμερα που ειμαι στις μαυρες μου με τελείεως ασήμαντες αφορμες. Ακουω συχνά να λένε οτι ευθύνονται οι ορμόνες για τη συχνή αλλαγή της διαθεσης.

Συμβαινει και σε εσας????? Δυστυχώς εμένα μου συμβαινει τουλαχιστον μια φορά την εβδομάδα. Ευτυχώς με στηρίζει ο αντρας μου --ο οποίο τυγχάνει να ειναι Ψυχολόγος-- αλλά όπως και να το κάνεις χαλίεμαι τοσο πολύ πουουτε η σκέψη του μωρου με ευχαριστει ουτε τίποτα εκεινες τις μέρες. Ασε που βάζω και τα κλάματα. Εχω περιορισει και τη δουλειά κ αστα να πάνε

Ελπίζω να μη σας χάλασα τη διαθεση με τις μιζερες σκέψεις μου -συγχωρέστε με αν το ΄έκανα:-(

Βας μη στενοχωριέσαι φυσιολογικό είναι, οι ορμόνες έχουν πατήσει κόκκινο. Πάντως έχω ακούσει όσες έχουν έτσι κυκλοθυμίες ότι έχουν κοριτσάκι, γιατί λεέι διπλασιάζονται οι ορμόνες ενώ με αγοράκι έρχεσαι λίγο στα ίσα σου γιατι εξισορροπούν. Δε ξέρω αν ισχύει.

με ξεσηκώνεις και μενα και γω στο γραφείο είμαι και όπως καταλαβαίνεις όρεξη για δουλειά δεν εχω τι λέτε κορίτσια πάμε για καφεδάκι και shopping therapy???:tongue::tongue::tongue:

Εγώ έχω άλλες 2 ώρες... Ούτε φυλακισμένη να ήμουνα! Ου δουλεύεις Χριστινα? Εγώ στον ΟΤΕ στο Μαρούσι.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κι εμένα! Δεν θέλω να σας αγχώσω, απλώς να μάθω τί συνηθίζεται γενικώς στην εγκυμοσύνη!

Τί δουλειά κάνεις;! Εννοείς χαρτοκοπτικές και χειροτεχνίες για παιδιά;

Καλημέρα γλυκά κοριτσάκαι!!! Τι κάνετε? εγω επιτέλους σχολασα, Ιωάννα είμαι βρεφονηπιοκόμος και εννοούσα χαρτοκοπτικές και χειροτεχνίες για παιδιά. Αν θέλεις κατι πεσ κυκλοφοτούν υπέροχα σχέδια.:P:p:p:p

Στις μανούλες που έχει πέσει η διάθεση ελπίζω να ανέβει γρήγορα και να σκέφτονται μόνο θετικά και όμορφα πράγματα!!!

Αντέ να έρθει η άλλη Παρασκευή να δω την πεταλουδίτσα μου:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα γλυκά κοριτσάκαι!!! Τι κάνετε? εγω επιτέλους σχολασα, Ιωάννα είμαι βρεφονηπιοκόμος και εννοούσα χαρτοκοπτικές και χειροτεχνίες για παιδιά. Αν θέλεις κατι πεσ κυκλοφοτούν υπέροχα σχέδια.:P:p:p:p

Στις μανούλες που έχει πέσει η διάθεση ελπίζω να ανέβει γρήγορα και να σκέφτονται μόνο θετικά και όμορφα πράγματα!!!

Είμαστε συνάδελφοι!!! :D Εγώ όμως δεν δουλεύω. Σε δημοτικό ή ιδιωτικό είσαι; Και τί ηλικία έχεις;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

βασ32, σε καταλαβαίνω... Στην αρχή ήμουν κάπως έτσι... Δεν είχα τόσο νεύρα, αλλά μεγαααάλη στενοχώρια... Βλέπαμε καμιά ταινία συγκινητική κι εγώ βαλάντωνα στο κλάμα (σε βαθμό αηδίας!). Δεν χαιρόμουν την εγκυμοσύνη. Το χειρότερο ήταν ότι ήμουν πολύ απαισιόδοξη σχετικά με το μωράκι. Ήμουν για κάποιο λόγο σίγουρη πως κάτι δεν θα πάει καλά. :-( Στις πρώτες επισκέψεις είχα ταχυκαρδία. Κι εμένα με βοήθησε πολύ ο άντρας μου, μιλώντας μου λογικά αλλά και διακωμωδώντας την κατάσταση και η μεγάλη αλλάγη και βελτίωση ήρθε όταν τα "φόρτωσα" στον καλό Θεούλη! Αποφάσισα πως όλες αυτές οι ανησυχίες ήταν πολύ μεγάλες και βαριές για μένα και δεν μπορούσα να τις σηκώσω ούτε και να κάνω κάτι ουσιαστικό για να μην εκπληρωθούν. Όλα είναι στο χέρι Του. Το να έρθει αυτό το μωράκι, να είναι υγιές και όλα να πάνε καλά. Εγώ κάνω ως εκεί που φτάνει το δικό μου χέρι, και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά! Συνειδητοποίησε κι εσύ μέχρι πού μπορείς να κάνεις και για τα άλλα μην τυρρανιέσαι. Οι ορμόνες σου ανήκουν στην κατηγορία αυτών που δεν μπορείς να ελέγξεις οπότε μη σκας! Το μωράκι φιλοξενείται σε έναν πολύ ωραίο χώρο, ζεστό, μαλακό, αγαπησιάρικο, μοναδικό εξοπλισμένο με όλα τα κομφόρ, πολλά γεύματα ημερησίως και λιχουδιές, χάδια και γλυκά λογάκια και πουθενά αλλού δε θα έβρισκε καλύτερα! Εντάξει, υπάρχουν λίγες ορμόνες παραπάνω αλλά δεν το πολυνοιάζει! Ούτε στα πιο υπερπολυτελή ξενοδοχεία δε θα έβρισκε τέτοια φιλοξενία! ;)

Χριστίνα, σε περιμένω για το στρούμφισμα που λέγαμε!

ΧΕΧΕΧΕ... Τρέμε μύτη...

σου έρχομαι.......μύτη της Ιωάννας τρέμε το στρούμφισμα της στρουμφοχριστίνας...χαχαχα!!!

Εγώ έχω άλλες 2 ώρες... Ούτε φυλακισμένη να ήμουνα! Ου δουλεύεις Χριστινα? Εγώ στον ΟΤΕ στο Μαρούσι.

δουλεύω σε μια εταιρία με οικοδομικά-πυρίμαχα υλικά στο Ρέντη...αλλά να σου πω μια βολτούλα κεφαλάρι ή στην αγορά στο Μαρούσι ή Κηφισιά την έκανα ακόμα και προς τα Νότια Γλυφαδίτσα να δούμε αν κουνιούνται τα βαρκάκια...τι ωραίος καιρός μωρέ και μεις είμαστε κλεισμένες στα γραφεία...και κλεισμένες και έγκυες!!!:tongue::tongue::tongue:

Είμαστε συνάδελφοι!!! :D Εγώ όμως δεν δουλεύω. Σε δημοτικό ή ιδιωτικό είσαι; Και τί ηλικία έχεις;

Γειά σου συνάδελφε!!! Είμαι 26 και απο πέρσι δουλεύω σε δημοτικό παιδικό σταθμό. Εσύ, δεν δούλευεισ λόγω της εγκυμοσύνης? Εγώ πάντως δεν ξέρω πόσο θα αντέξω γιάτι πια δεν έχω πολύ υπομονή, άσε και τις ιώσεις... Απο την άλλη βαριέμαι να κάτσω στο σπίτι! Δεν ξέρω τι θέλω όπως κατάλαβες:P:p:p

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλώς ήρθες στην παρέα μας taniabellitsa όπως βλέπεις σήμερα λυσάμε...εγώ ειδικά δεν σηκώνω κεφάλι απο το φορουμ και την παρεϊτσα μας...τυχερούλα σχόλασες εμένα με βλέπω κατα τις 17:00 σήμερα σνιφφφ....!!!:cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...