Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

jLr3q-3EgiM

Στον ύπνο μου back2.gif
Στίχοι: Ανδρέας Θωμόπουλος
Μουσική: Ανδρέας Θωμόπουλος
Πρώτη εκτέλεση: Παύλος Σιδηρόπουλος

Στον ύπνο μου απόψε είδα πάλι
πως ήμουνα λέει σοφός

οι άνθρωποι γύρω χορτάτοι
κοιτούσαν και βλέπανε πως
κυλούσε γλυκά η ζωή τους
αφέντες κακό πουθενά

χιλιάδες παιδιά στα ποτάμια
ψαρεύανε φως στα νερά

πως ήμουνα λέει σωστός

πως δεν τραγουδούσα μονάχος
κι ο φόβος φευγάτος κι αυτός

δεν είχαν αξία τα λόγια
δεν είχε ο Ιούδας φιλιά

και το πιο περίεργο απ' όλα
φωλιά η βουλή για πουλιά

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλομωρακια

γιατι καλε τοσο σκορποχωρι? :-(:-(

Εμεις πηγαμε χτες στον αλλο παιδιατρο και μας ειπε "αν αυτο το παιδι εχει ουρολοιμωξη και μαλιστα τοσο βαρια, εγω σκιζω ολα τα διπλωματα μου" !!!!!!!!!!!!!!!

Δεν συναδει λεει η κλινικη της εικονα για να εχει τοσο βαρια λοιμωξη!

Και δεν συμπιπτουν τα αποτελεσματα της γενικης ουρων με την καλλιεργεια!

Με λιγα λογια ουτε αντιβιωσεις ουτε τιποτα!

Θα ξανακανουμε τη Δευτερα γενικη ουρων κ καλλιεργεια και αναμενεται να ειναι καθαρες!

Μλησα με ενα κεντρο εδω στη Ν Ιωνια και θα παω το παιδι πλυμενο, θα μου τον πλυνουν κι εκει με φυσιολογικο ορο και θα της βαλουν το σακουλακι να συλλεξουν μονες τους τα ουρα "για ασφαλεια"

Περιττο να σας πω αν εχει δικιο ο ανθρωπος, τι προκειται να κανω στην παιδιατρο μας και στη μικροβιολογο

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!

Σας αφηνω γιατι εχω παρει μια δουλιτσα για ενα μηνα (να κι ενα καλο...εστω και για ενα μηνα)

φιλιααααααα

QuW0p3.png

irev μου μακάρι να έχει δίκιο και να μην έχει τίποτα το παιδί τελικά.

Εμείς ακόμα ταλαιπωρούμαστε με τη διάρροια.έχει μειωθεί βέβαια αλλά ακόμα κάνει.

Για το ταξίδι με το αεροπλάνο ρωτούσα, τί χαρτιά χρειάζονται

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Ειρήνη μου, καλά αποτελέσματα. Να μην έχει τιποτα το κοριτσάκι σου. Αλήθεια, τι συμπτωματα έχει;

Ελισαβετ, περαστικά στην διάρροια. Να μην ταλαιπωρηθεί άλλο.

Καληνύχτα μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ!!!η κορούλα μου δεν ήθελε να καταλάβει οτι ειναι Σάββατο σήμερα και κοιμόμαστε παραπάνω κι έτσι με ξύπνησε απο τώρα ανεβαίνοντας στο κεφάλι μου και χτυπώντας παλαμάκια!ξυπνάει καλέ με τέτοιο κέφι που με κάνει και χαίρομαι κι ας σηκώθηκα 7:30 η ωρα!!χαχα!μαζόχα! :-) καλά έχει φάει 2 κολλήματα,το ένα είναι με το φως,όπου πάμε κοιτάει και δείχνει τα φωτιστικά και λέω το το το (κινέζικα!) και το άλλο ειναι με ένα σκυλάκι εδω απέναντι που της δείχνει ολη μέρα η μάνα μου οταν τρώει κτλ κ τώρα έχει μάθει και κάνει με τα χείλια της σαν φιλάκι σαν να το φωνάζει οταν της λέμε που είναι το σκυλάκι και συγρόνως κανει και τα δάχτυλα της οπως κάνουμε για να φωνάξουμε ένα σκυλάκι (χωρίς εικονα δεν είμαι καλή στις πεεριγραφές χαχα!)

αρκετά κουκουβάγισα!!πάμε στα άλλα!

Ειρήνη μου καταρχάς να σας ζησει και παλι η νεοφώτιστη!περιμενουμε φώτο !κι ευχομαι και με το θεμα της δουλειάς και με την ουρολοίμωξη σας να πάνε όλα καλά :-)

Βάλια και Βικάκι μια απο τα ίδια είμαστε,το λουκέτο ειναι πια πολύ κοντά σε όλους...

δεν ξέρω τι θα κάνουμε,πάντως με οποιον μιλάω είναι ή απολυμένος ή άνεργος γενικά.

Δημητρούλα εγκυούλα μας τι κάνεις?

pik με το καλο να δεχτείτε κι εσείς το μωρό σας! κι εγω περιμένω τη φίλη μου την Γεωργία απο μέρα σε μέρα να γεννήσει !!!

Ελισσάβετ περαστικά στον Κυριάκο σου (ο ντοκ τι είπε που συνεχίζει η διάρροια?)

εγώ στις 10 θα πάω να βάψω τα μαλλιά μου,δυστυχως το χα προγραμματισει κ χτες πήγα το αμάξι για σέρβις κι ήταν 200 ευρω κι έχω πάθει εγκεφαλικό...το κομμωτήριο με μάρανε,αλλα θα πάω τελοσπάντων.

δε θυμαμαι τι άλλο ξεχνάω ρε φίλες,μην παρεξηγήστε!

ετοιμάζομαι και για τη βάφτιση! σήμερα θα κλείσω επιτέλους κ μπομπο και προσκλητήρια,την άλλη βδομάδα θα δω τα γλυκά και ψάχνω και παπούτσια..

ΣΤΙΣ 14 ΜΑϊΟΥ ,ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 σας το λέω απο τώρα ότι είστε ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΠΙΣΚΙΤ ΜΑΣ και θα σας περιμένω με χαρά!!

για οικονομία χρόνου και χρήματος στην προκειμένη περιοδο μην κάτσω και γράψω 30 προσκλητήρια!! όποια θέλει να έρθει να μου το πει και θα της πω λεπτομέρειες ε!

φιλάκια πολλά σε όλες,πάω να παίξουμε λίγο γιατι έχει πετάξει ο,τι υπήρχε στο σαλόνι κάτω!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

gud-morning-wish-for-orkuthi5myspace-22.gif

Καλημέρα Μανουλομανουλίτσες μας και καλό ΣΚ να έχετε όλες...

Εμείς την Παρασκευή πάλι τρέχαμε, έχουμε γίνει μόνιμοι πελάτες στην Ευρωκλινική!

Ενώ ο Σταθάκος ήταν μια χαρά την Παρασκευή στην γιαγιά του πήγα να τον πάρω όπως συνηθίζεται μετά την δουλειά και ήταν όλο χαρούλες και παιχνιδάκια.....ξαφνικά το απόγευμα βλέπω ένα ταρζανάκι να μεταμορφώνεται σε ένα νωχελικό και νυσταγμένο ανθρωπάκι ( το μεσημέρι είχε κοιμηθεί ένα δίωρο) τον παίρνω αγκαλίτσα και το παιδάκι μας έκαιγε, του βάζω θερμόμετρο 39,4.

Άντε πάλι λέω...Μιλάω με τον Πάνο φεύγει απο το γραφείο και έρχεται και μας παίρνει για το γιατρό.

Κορίτσια για να μην σας κουράζω δεν μπορούσε να του κάνει περαιτέρω εξετάσεις διότι με την αντιβίωση που έπαιρνε δεν θα έδειχνε κάτι, μας είπε τσάμπα λεφτά θα μας έπαιρνε.

Τον ακροάστηκε (δεν βρήκε ακροαστηκά είχαν εξαλειφθεί) του κοίταξε αυτάκια, λαιμό (ήταν λίγο κόκκινος) και του έκανε την εξέταση για το οξυγόνο στα πνευμονάκια του (όλα καλά) μας είπε ότι πρέπει να περιμένουμε τρία 24ώρα και άν συνεχίσει ο πυρετός τότε την Δευτέρα πάμε για καλλιέργεια. Μάλλον ξανακόλλησε κάνα ίο.

Τι να πω του δίνουμε depon εναλλάξ με postan 2 βράδια τώρα δεν έχουμε κοιμηθεί όταν ανεβάζει πολύ του βάζουμε κομπρεσούλες και συνεχίζουμε.....

Μας μούτζωσαν??? :-(:-(:-(:-(:-(

Κατα τ άλλα τα ίδια!!!! αισιοδοξώ και λέω δεν πειράζει αποκτάμε αντισώματα τι να πω η δόλια η μάνα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αngie καλημέρα φιλάκια στην μικρή σου και καλό κουράγιο στο τρέξιμο με τις μπομπο και τα υπόλοιπα...εμείς αν είμαστε καλά θα χαρούμε πολύ να δουμε το μπλουμ της μπισκοτίνας, θα μιλήσουμε και με την valia και την Αννυ και ίσως έρθουμε μαζί με τα αγοράκια μας!!!

Ελισάβετ περαστικά στον Κυριάκο σου και σας εύχομαι γρήγορα-γρήγορα να αναρρώσετε...Αμαν οι παλιόαρρώστιες μακριά απο τα παιδάκια μας μωρέεεεεεε!!!

Irev μου περαστικά και σε σας καλά έκανες και πήρες και 2 γνώμη. Καλά αποτελέσματα για τη ζουζουνίτσα σου κράτα μας σε επαφή!!! Υπομονή και σε σένα που θα πάει θα τα σκοτώσουμε τα μικροβιάκια, όσον αφορά για την αντιβίωση δεν μπορώ να σου πω κάτι διότι εμείς παίρναμε klaricid

Αν ξέχασα κάτι sorry άλλα καταλαβαίνεται ότι το μυαλό μου είναι και στο μικρό που γκρινιάζει αυτή τη στιγμή γι αυτό σας αφήνω.....

Φιλάκια σε όλες και περαστικά στα παιδάκια μας...

1647848po2jw3nzlj.gif

Καλημέρα και Καλό ΣΚ!!!

Αντζούλα, το ίδιο ακριβώς κάνει κι η Αθηνά με τα φωτιστικά! Το είχα ξαναγράψει νομίζω, πάει καιρός. Τα δείχνει όλα, αλλά έχει αδυναμία στα φωτιστικά, και λέει (α)τό, τό τό δηλ. αυτό! Πολύ πλάκα θα ΄χει κι αυτό με το σκυλάκι!

Στην βάπτιση πολύ θα θέλαμε κι εμείς να έρθουμε να δούμε το διδυμάκι μας να κάνει μπλουμ. Αν βέβαια υπάρχει χώρος κ δεν μαζέψεις 500 άτομα στο τέλος.

Χριστινάκι, περαστικούλια σας κι εσας. Τι τραβάνε κι αυτά τα καημένα μέχρι να δυναμώσουν. Καλό κουράγιο και περαστικά γρήγορα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες μου!!

Χριστίνα τί να πω βρε παιδί μου, μούντζα ποια? Περαστικά σας πάντως!

Ειρηνάκι πραγματικά είμαι πολύ περίεργη να δω΄τί θα δείξουν οι δεύτερες εξετάσεις...

Άντζυ μου εμείς δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρούσες στο μπλούμ της μπισκοτ μας, εκτός απροόπτου φυσικά...

Και εμείς μια από τα ίδια, κοιμηθήκαμε καλά, ξυπνήσαμε στις 6 για μαμ και μετά αγκαλίτσα μέχρι τις 8.00 που αποφάσισε ότι πρέπει να σηκωθούμε, το σαϊνι μου, σηκώνεται και πιάνει το τηλεκοντρόλ από το κεφαλάρι και ανοίγει την τηλεόραση (αμεεεε χαχαχαχα) και περιμένει να της βάλω παιδικά, κοπανώντας το τηλεκοντρόλ στο κεφάλι μου (χαχα...ωχ). Κάναμε κάποιες δουλίτσες, πλυντήριο κλπ, μαγείρεψα το μεσημεριανό της, της έδωσα την μανταρινάδα της, και τώρα κάνει νανάκια. Θέλω να πάμε Ικέα για προστατευτικά, παπουτσοθήκη και χάζι, και Τζάμπο για πιατάκια χάρτινα, καπελάκια κλπ για το παρτάκι της. Δυστυχώς το σπιτάκι μας είναι πίκολο οπότε δεν θα κάνω καμια υπερπαραγωγή, αλλά είσαστε όλες και όλα τα ζουζούνια καλεσμένοι να μας δείτε να φυσάμε το κεράκι μας στις 28/03!!! (πρέπει να κάνουμε προπόνηση στο φύσημα).

Τελευταίο και φαρμακερό το σ/μ......και μετά το καταραμένο σίδερο γγγκκκκρρρρρρ

Εμένα τρέχει (και δεν φτάνει η άτιμη) η μύτη μου από την Τρίτη το βράδυ, δεν είναι ίωση, ή κρύωμα είναι (το πιθανότερο) ή καμιά αλλεργία, δεν ξέρω ρε γμτ, απλά είμαι με ένα μαντηλάκι στο χέρι και όλη μέρα φρουτςςςςςςςςςς χαχαχαχα.

Την Δευτέρα έχω κλείσει ραντεβού στο κέντρο μάνας για το μαντού της Λου, αλλά ρε γμτ η παιδίατρος είχε γράψει να το κάνουμε στις 30/03 και αναρωτιέμαι μήπως πειράζει που θα το κάνουμε 8 μέρες νωρίτερα, εσάς τί λέει η πείρα σας? Σκέφτομαι κιόλας μην τα πάρει κατά κράνος η δικιά μας παιδίατρος και μετά μας κάνει κόνξες στα τηλέφωνα αν προκύψει τπτ... Αλλά σκέφτομαι ρε γμτ ότι είναι αμαρτία για ένα εμβόλιο που σου κάνει το ΙΚΑ να δίνεις ένα πενηντάρικο για να μας πει να φάμε και ψάρι ή το ασπράδι πχ και να μας μετρήσει. Είναι και οι καιροί δύσκολοι ελαφρώς....

Anyway, σας ζάλισα πρωινιάτικα...

Φιλάκια πολλά σε όλα τα μπεμπάκια!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλες!

Πόσο καιρο εχω να μπω και πρεπει να ομολογησω οτι μου λειψατε!

Σταθακο,ΔΕσποινουλα, Λαζαρακο, Ανασταση και Κυριακο περαστικα σας!!! Ευχομαι ολα τα μωρακαι να γινουν γρηγορα καλα!!

Εμεις ειαστε επιτελους μόνες!! ειχαμε εδω τα πεθερικα μου και την κουνιαδα μου και σημερα φυγανε! Σε γενικες γραμμες καλα τα περασαμε, ειδε και η πεταλ τον παππου και τη γιαγια και τη χαρηκανε και αυτοι!

Αρχισαμε να κανουμε και βηματακια μονες μας, οχι πολλα μεχρι 3 εχουμε φτασει αλλα ειναι σχεδον ετοιμη η πεταλουδιτσα μου! Μπορει να μας το κανει δωρο για τα γενεθλια της! Και εμεις τα γενεθλια μας λεμε να τα κανουμε στο σπιτακι μας με παππουδες - γιαγιαδες κια λιγους φιλους, μαζευομαστε καμια 20 αρια ατομα κα ιπραγματικα δεν ξερω πως θα χωρεσουμε, μας βλεπω να αρχιζουμε τις περικοπες:rolleyes:

Βαλια και Βικυ υπομονη με τη δουλεια κια κυριως καθαρο μυαλο για να παρετε τη σωστη αποφαση!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Τι κανετε φιλεναδες;Εμεις περιμενουμε δυο φιλους να ερθουν για καφε αλλα ο μικρος μαλλον δε θελει, ειναι μεσα στην γκρινια.Τωρα πια η δικαιολογια οτι βγαζει δοντια δεν πιανει, τα πανω δοντακια εχουν βγει και αυτα οποτε μαλλον το αγυριστο κεφαλι μας φταιει.Δεν πηγαμε και καμια βολτα σημερα με αυτο τον παλιοκαιρο οποτε λαλησαμε μεσα στο σπιτι.

Περαστικα σας Χριστινακι, τι να πω, καντε κανα ευχελαιο!

Ειρηνουλα νομιζω οτι η δευτερη εξεταση θα ειναι καθαρη.Συνεβη το ιδιο ακριβως σε μια συναδελφο μου με την 3 ετων κορουλα της.

Αγγελικη η μπισκοτινα σου ολα τα λεφτα!Παρτης βρε κανενα κουταβακι..

Βικυ καλα η δικια σου που ανοιγει και την τηλεοραση τι να πω δεν εχω λογια, ο δικος μου απλα παιρνει το τηλεκοντρολ και το γυριζει προς την τιβι σαν να την ανοιγει!

Τανιτσα μας λειψατε...αντε να βρεθουμε!

καλησπερα μανουλια κ απο εμας!

εμεισ σημερα τρεχαμε για διαφορα γιατι αυριο εχω τα 40 του μπαμπα μου..

ηρθανε κ τα πεθερικα μου πριν λιγο κ γιναμε πολλοι!:?

οσο για τα φωτιστικα που λετε ,κ η Κλειω τα δειχνει ολα κ λεει τζιζ,οπως ανοιγει κ αυτη την tv!

κατα τα αλλα ολο ταρζανιες ειναι.

Ειρηνη ελπιζω το Δεσποινακι σου να μην εχει τιποτα κ να περασουν ολα!

κ για τον Σταθακο τα ιδια!

σας φιλω!να περνατε καλα ολες!

μακια

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

jLr3q-3EgiM

Στον ύπνο μου back2.gif

Στίχοι: Ανδρέας Θωμόπουλος

Μουσική: Ανδρέας Θωμόπουλος

Πρώτη εκτέλεση: Παύλος Σιδηρόπουλος

πως ήμουνα λέει σοφός

οι άνθρωποι γύρω χορτάτοι

κοιτούσαν και βλέπανε πως

κυλούσε γλυκά η ζωή τους

αφέντες κακό πουθενά

χιλιάδες παιδιά στα ποτάμια

ψαρεύανε φως στα νερά

πως ήμουνα λέει σωστός

πως δεν τραγουδούσα μονάχος

κι ο φόβος φευγάτος κι αυτός

δεν είχαν αξία τα λόγια

δεν είχε ο Ιούδας φιλιά

και το πιο περίεργο απ' όλα

φωλιά η βουλή για πουλιά

Μόλις το έβαλα να το ακούσω κι η κόρη μου δαγκώνεται και χοροπηδάει λες κι ακούει τα ζουζούνια!χαχα!έλεος!μα δεν ξεχωρίζει αυτό το παιδί ό,τι ακούσει νομίζει πως χορεύεται!:-P

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλημέρα φίλες!σήμερα με ξύπνησε 8:15 με λυπήθηκε λίγο!χαχα!

τι κάνετε,πως είστε?

μπράβο στην πεταλουδένια μας Θεδώρα που έκανε βηματάκια( βγάλε ένα βιντεο να δούμε ρε φίλη !!)και στο Λουσάκι μας με τις τρέλλες της! καλέ αυτό το κορίτσι σας το λέω είναι πολύ μπροστά!!Βικάκι εγώ μέχρι τωρα απο όσο την έχω ρωτήσει τη δικιά μας δεν έχουμε κανένα θέμα να το κάνουμε και 15 μέρες πριν ή μετά,δεν παθαίνει κάτι.και οι καιροι δεν είναι για 50ρικα στο ιατρείο με τίποτα.

κι εμείς ήταν να κάνουμε τραπέζι στη βάφτιση,αλλά τώρα όπως είμαστε το ξεχνάμε.κάναμε στο γάμο πέρυσι,δεν πειράζει και τους καλέσαμε κι όλους..

Χριστινιώ μου περαστικά σας,πως είναι σήμερα ο Σταθάκης σου?ελπίζω απύρετος!

Μαράκι εσείς όλες χωράτε σίγουρα μην το συζητάς!! θα σας περιμένω με χαρά! χτες έκλεισα και τα προσκλητήρια ,ήθελα αρχικά ενα κουτάκι κι αν έχετε το Θεό σας πόσο είχε???

4,5 ευρω! ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!ΕΛΕΟΣ! λέω καλά ας ξεχάσω την πρωτοτυπία,θα πάρω απλά ενα φάκελο.

'αντε ξυπνήστε πάω να βάλω τη σούπα της!καλέ χτες το απόγευμα έφαγε 2 κρέμες βανιλίνο!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...