Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

XRONIA POLLA STHN MARINA:p:p:p:tongue::tongue::tongue:

Σε λίγο αρχιζουν τα γενεθλια όλων μας!!!! Πώς περνάει έτσι ο καιρος!!!!!

Θα πω μια γνωμη στη Βαλια αλλα ειναι προσωπικη άποψη: Εγω θα επελεγα να πηγαινω 3 μερες την εβδομαδα παρα ξαφνικα να φαω απολυση κ μετα ανεργία. Θα προτιμουσα δηλ την ημηαπασχοληση (αν βεβαια και αυτη ήταν σιγουρη χωρος το ενδεχομενο της απολυσης) απο την ανασφαλεια της απολυσης.

Παρ όλα αυτα εσυ κ ο αντρας σου αποφασιζετε!!!

Οπως ξαναειπα σε καταλαβαινω απολυτα Εγω ζω καθημερινα την ανασφαλεια κ δεν αντεχεται. Ναι τωρα έχω αρκετα μαθηματακια αλλα ειναι με ημ/νια λήξης αφου το καλοκαιρι σταματουν τα παιδια κ όλο το καλοκαιρι πεφτει φτωχεια !!!!!!Και το Σεπτεμβρη αν θα ξεκινησουν πάλι και πάλι απο την αρχη αγωνία.

Τα παιδια μας σκεφτομαι ρε κοριτσια σε τι κοσμο θα μεγαλώσουν κ με ποσες ανσφαλεις κ προβληματα?????? Μονο ο θεος μα ςσωζει.

Συγνωμη για την απισιοδοξια αλα ήταν μερικες σκεψεις μου και αγωνιες!!!!!!!!!!!:-(:sad::-(:sad::-(:sad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

images?q=tbn:ANd9GcSuNq7PvYCIQgPeubK6dHjOGrIeq6q3RUZpw1T7eLRjaIzq4kEh

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ Κ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

ο Αναστασης μου περασε ενα πολυ δυσκολο βραδυ. ειχε πυρετο 38,7 κ δεν ελεγε να πεσει μεχρι το πρωι. τον ειχα παρει να κοιμηθει μαζι μας κ καποια στιγμη του εβαλα θερμομετρο κ με πηρε ο υπνος. οταν ξυπνησα κ το εβγαλα ειχε σταματησει στο 39,2! ευτυχως απο το πρωι δεν ξανανεβασε κ επιτελους εσκασε μυτη κ το 2ο δοντακι του. ελπιζω να ηταν απ'αυτο κ να ησυχασει.

σημερα του πηρα αλλο μπιμπερο να δοκιμασουμε μηπως πιει αλλα τιποτα, ουτε σταγονα. δεν ξερω ποσο καιρο θα μας παρει να το καταφερουμε. μαλλον θα δοκιμασω αλλο γαλα.

Βαλια κριμα γμτ για τη δουλεια. παρε στον εποπτη εργασιας να ρωτησεις τι δικαιουσαι κ μετα αποφασισε. τα πραγματα πανε χαλια για ολους μας. ελπιζω να βρεθει η καλυτερη λυση. ο Κων/νος σου τι κανει?

Χριστινα χαρουμενα μηνογενεθλια! ωραια η τουρτιτσα!

pHNqp3.png9S1np2.png

Πραγματικά σας ευχαριστώ όλες σας για την συμπαράσταση. Είναι μεγάλη υποθεση για εμένα αυτη τη στιγμή να έχω ανθρώπους που με στηρίζουν και πάλι ζητώ συγνώμη που σας "χαλάω" με αυτό το θέμα...

Χρόνια πολλά στο Μαρινάκι μας!!! Η πρώτη της παρεας μας χρόνισε... Να είσαι γερή και καλότυχη κοπέλα μου!!!! Να την χαιρόσαστε Δεσποινάκι μου!

Χαρούμενα μηνογεννέθλια σε όλα τα ζουζούνια!!!

Ειρηνάκι μου να σας ζήσει η νεοφώτιστη κορούλα σας!

Εύχομαι όλες να εισαστε καλά!

Χριστινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Πραγματικά είμαι πελαγωμένη...

Λοιπόν μίλησα σήμερα με μια φίλη μου που είναι λογίστρια και μου είπε ότι δεν με συμφέρει να μείνω με 3 μέρες εργασία διοτι και οι αποδοχες μου θα είναι μειωμένες, τα ένσημα το ίδιο και η άδεια το ίδιο. Και δεν μου εγγυάται και κανεις οτι μετά απο 2-3 μήνες θα αποφασισει να με διωξει και όλα θα υπολογιστούν βάση του νέου μειωμένου μισθού και χάνω ότι δικαιούμε για τα 7 χρόνια που δουλεύω εκει μέσα.

Αν του πω να με απολύσει (μπορεί από 26/3 και μετά) με προειδοποίηση μπορει να το κανει 3 μήνες μετα απο την ημέρα που θα μου το πει και δουλευω αυτο το διαστημα κανονικά. και πέρνω μιση αποζημιωση, μπαίνω στο ταμείο ανεργίας και ψάχνω για δουλειά και μενω σπίτι και μεγαλώνω το παιδί μου.

Το θέμα ειναι ότι είμαστε 3 υπάλληλοι και το εχει πει σε όλες μας. Αν πουμε και οι 3 ότι θέλουμε απόλυση και διωξει τη μια, κρατήσει τις άλλες 2 και πει ότι κάνει μείωση μισθού αλλά 5νθήμερο τι κάνουμε;;;; Ax κορίτσια... ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΪΣΩ ΡΕΜΑ...

Και η επιθεώρηση εργασίας που μίλησα τα ίδια είπε για μισθούς, ενσημα κλπ...

Ο Κωνσταντινακος μου είναι μια χαρά και έχει αρχισει και κάνει 1,5 βηματάκι αλλά φοβάται το αγοράκι μου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΙΝΕΛΑΚΙ ΜΑΣ ΓΛΥΚΟ!!!

ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ!!

να την χαιρεστε φίλη Δέσποινα και να είστε πάντα ευτυχισμένοι !

1stbday2.gif

επανέρχομαι αργότερα για κουτσομπολιά! πάω για μπάνιο!

φιλάκια σε όλες μανουλίνια μου!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!

Πολύ συγκινητική μέρα η σημερινή αφού άρχισαν τα γενεθλιάκια! Με το καλό να τα γιορτάσουν όλα τα μωράκια!

Εμείς καλά είμαστε -πλέον!- χθες πήγαμε στο γιατρό κι εμείς και εκτός από εμβόλιο, μέτρημα και ζύγισμα ο ντοκ του κατέβασε περισσότερο από τις άλλες φορές το τσουτσούνι και είχαμε δράματα... Το βράδυ έκλαιγε σπαρακτικά όποτε έκανε τσίσα (εκεί που καθόταν κ ήταν μια χαρά, ξαφνικά έβαζε τα κλάματα), του έδωσα ντεπόν το οποίο κ έκανε εμετό μετά από λίγο αλλά ευτυχώς κοιμήθηκε όπως κάθε νύχτα. Ξαναέδωσα ντεπόν βέβαια στο πρώτο ξύπνημα αλλά το πρωί αφού ξαναέκλαψε μια δόση, με κατούρησε :D όταν τον άλλαζα χωρίς ουρλιαχτά και κατάλαβα πως ήταν εντάξει. Σας έφτιαξα ε?

Αγορομάνες πείτε μου τί κάνει ο δικός σας γιατρός επί του θέματος... Εμάς μας είχε πει να μην το πειράζουμε καθόλου, όπως και κάναμε. Αλλά χθες με έπιασε η καρδιά μου που τον έβλεπα έτσι. Το κακό είναι πως έχει και συνέχεα γιατί είπε πως άνοιξε μόνο το μισό. :-(

Εκτός αυτού, είναι 10.320 και 76 πόντους και απ' ότι μας είπε βγάζει τα 4 πάνω δόντια μαζί! :shock: Θα περάσουμε όμορφα προσεχώς!

Σήμερα πάντως άρχισε να περπατάει μόνος του κανονικά! Προετοιμάζεται για να την κοπανίσει την επόμενη φορά που θα πάμε στο γιατρό! ;)

Αυτά τα δικά μας!

Βάλια, δεν ξέρω τί να σου πω βρε κορίτσι... Ιδέα δεν έχω από αυτά, αλλά φαίνεται πως αν δεχτείς τα μειωμένα κ κάνει απόλυση μετά, θα βγεις χαμένη. Εσύ ξέρεις τί θέλεις και τί σας παίρνει να κάνεις... Καλά ξεμπερδέματα πάντως και καλό κουράγιο.

Δέσποινα, περαστικά του, ελπίζω να ήταν από τα δόντια και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο!

Ειρήνη, που είσαι να μας πεις για τη βάφτιση? Πώς την είπατε τελικά; Περιμένουμε και φωτό!

Χριστίνα, χαρούμενα μηνογενέθλια να τον χαίρεσαι τον Σταθάκο!!!

Υγ. ελπίζω η εικόνα παραπάνω να μην δημιουργεί πρόβλημα στην οθόνη κάποιας!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σας φιλες

να χαιρομαστε τις Θοδωρουλες και το Θοδωρη (εστω κ καθυστερημενα)

Δεσποινα να ειναι χιλιοχρονη η μπουμπινελ (κατα κοσμον πλεον Μαρινα...χιχι)

Να τη χαιρεστε και να ναι παντα γερο το παιδακι σου

Σορυ που δε θα σχολιασω τιποτα αλλο Μονο θα σου πω Βαλια οτι με την προειδοποιηση απολυσης παιρνεις μιση αποζημιωση και μπαινεις στο ταμειο ανεργίας ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!

Αναλογα ποσα χρονια δουλευες, οριζεται και ο χρονος προειδοπιησης

http://reviews.in.gr/finance/forologia/article/?aid=1231060257

Οσο για τη βαφτιση οντως ο καιρος ηταν ΤΕΛΕΙΟΣ!!!

και η τοσοδουλα εγινε Δέσποινα

Βεβαια η πεθερα μου ειχε τα μουτρα ως το πατωμα και με το ζορι ηρθε μετα στο τραπεζι, μπουκωθηκε και σηκωθηκε κι εφυγε...:twisted: :twisted: :twisted:

Μου βγηκε το λαδι να τα φτιαξω να τα κανω ολα μονη μου, αλλα θεωρω οτι για ερασιτεχνικη δουλεια --- καλα τα καταφερα

QuW0p3.png

Κατα τα αλλα τα νεα μας ειναι μαυρο χαλι!!!!!!!!

Σημερα ειχαμε το προγραμματισμενο τριπλεξ καρδιας το οποιο ηταν αδυνατο να κανει ο γιατρος αφου η μικρη εκλαιγε γοερα...

Θα παμε στις 23/3 το μεσημερι να την "ναρκωσουν" να της το κανουν

Ηταν καθησυχαστικος, μαλλον φυσηαμ ακουει, το καρδιογραφημα ηταν καλο αλλα χωρις τριπλεξ βεβαια ο ανθρωπος δεν μπορει να μας πει

Και το δραμα μας ειναι οτι εχουμε βαρια ουρολοιμωξη

Ξεκινησαμε σημερα αντιβιωση Εχουμε προγραμματισει υπερηχο νεφρων/ουρητηρων/κυστεως

και κυστεογραφια (εχει κανει κανενα μωρακι? ποσο πολυ ποναει βρε κοριτσια?)

Εχω σκασει και φυσικα προχτες που πηραμε τα αποτελεσματα εκλαιγα ολο το βραδυ

Τοσο σκατα που ειμαστε τον τελευταιο καιρο, το μονο που λεγαμε με το Β ηταν τουλαχιστον να ειναι γερα τα παιδακια μας............και τωρα αυτο!

Ταλαιπωρια και για τη μικρουλα μου...και λεφτα που δεν υπαρχουν για να γινουν οι εξετασεις...

Κοντευω να τρελλαθω...

σορυ αν σας ζαλισα

σας φιλω!

QuW0p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια και μωράκια! Με θυμάστε? :oops: Εχω χαθεί εντελως, δουλειά, σπίτι, ευτυχώς που είμαι ακόμη πολύ κινητική λες και δεν είμαι έγκυος! Μετακομίσαμε και στο δικό μας σπιτάκι στις αρχές Ιανουαρίου. Δύσκολο πράγμα η μετακόμιση, ακόμη κ αν την κάνει εταιρία. Να ξυπνας στο ένα σπίτι κ το βράδυ να κοιμάσαι το δικό σου μαζί με 70 κιβώτια!! Ευτυχώς, που έρχονταν οι γονείς μου για μιά εβδομάδα (κατά την οποία δεν πήγα στη δουλειά) και τακτοποιήσαμε σχεδόν τα πάντα. Τοποθετησαμε κ τις κουρτινες μας πριν 1 μηνα. Τώρα μας έχουν μείνει τα φώτα κ να τακτοποιήσουμε 4-5 κιβώτια με πράγματα.

Διάβασα τις τελευταίες 4 σελίδες του καφέ για να μπω λίγο στο κλίμα.... Περαστικούλια στα άρρωστα μωράκια, με το καλό να γίνουν οι βαφτίσεις, και με το καλό τα πρώτα γενέθλια όλων των μωρών μας!

Οσο για το νέο μωράκι μας είναι κοριτσάκι!!!! Ξετρελάθηκα όταν μου το είπε ο γιατρός.

Πολλά φιλάκια κοριτσάκια

Νυστάζω κ εγώ απίστευτα, με περιμένει το κρεβατάκι μου...

vrowp3.png

cwGLp3.png

Καλημέρα μανούλες! Μπήκα να ευχηθώ στο μπουμπινελάκι/Μαρινάκι να είναι χιλιόχρονο, γερό, τυχερό κι ευτυχισμένο! Δεσποινάκι να την χαίρεστε κ να την καμαρώσετε όπως ποθείτε κ ποθεί.

Ρικ, με το καλό κ το κοριτσάκι σου!!! όλα να πάνε τέλεια και καλορίζικο το σπιτάκι σας!

Ετοιμάζομαι για δουλειά... Ίσως καταφέρω να μπω το βράδυ για περισσότερα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανες

που ειστε καλεεεεεεεεε????????

Πικ με το καλο να υποδεχτεις και το κοριτσακι σου!

Ελισαβετ τι εννοεις στο εσωτερικο? Γιατι για να ταξιδεψουν στο εσωτερικο χρειαζονται χαρτια να το συνοδευουν? Υποθετω οτι εννοεις με αεροπλανο ε?

Να ρωτησω κατι Εχει δωσει καμια μανουλα ζιναντολ?

Εμενα μου το ξερναει η μικρη και η γιατρος λεει πως δεν υπαρχει αλλο

Αν δεν το πινει πρεπει να της δωσουμε ενδοφλεβια, που σημαινει εισαγωγη στο νοσκομειο μινιμουμ 15 μερες, καθετηρες, ορους κλπ...

ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Στις 5 θα παμε και σε δευτερο παιδιατρο για μια ακομη γνωμη

QuW0p3.png

γειά σας φιλες μου!!!

είχα γράψει ένα κατεβατό, και έκανα αντιγραφή στο τέλος ένα λινκ για την εικονίτσα και τα έχασαααααααααααααααα

μπουχουυυυυυυυυυ

Εν τάχη.....

Μπουμπινέλ μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Πολύχρονη και ευτυχισμένη κοριτσάρα μου, να σε καμαρώνουν πάντα οι γονείς σου!!!

first-birthday-wish.png

Ειρήνη μου να μας ζήσει η νεοφώτιστη Δέσποινα!!!!!!! Με το καλό και νυφούλα τώρα!!!!!! Επίσης περαστικά σας!!!

Pic, με το καλό να το υποδεχτείτε το κοριτσάκι σας!!!!

Χαρούμενα μηνογεννέθλια στα μωράκια που γιόρταζαν, και περαστικά στα αρρωστούλικα!!

Το Λουσάκι είναι καλύτερα, το καρούμπαλο ψιλοέπεσε, την πήρε όμως 3 μέρες να ξεπεράσει την τούμπα. Τώρα είναι καλά. Στην δουλειά μου παρακαλάω να με διώξουν (όπως και όλοι) γιατί η επιχείρηση πάρα πολύ σύντομα θα κλείσει. Τουλάχιστον να πάρουμε τις αποζημιώσεις μας..... Μετά ΟΑΕΔ και έχει ο Θεός. Θκατούλες δλδ.

GaiGp3.png

Γεια σας μανούλες! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εμείς από υγεία μια χαρά δόξα το Θεό, όμως σκέφτομαι να κάνω επειγόντως ευχέλαιο... Μας τράκαραν το αυτοκίνητο σήμερα, δεύτερη φορά μέσα σε 20 μέρες... Προχθές το πήραμε από το συνεργείο και σήμερα μας το έκαναν πάλι καλοκαιρινό... Ευτυχώς ο αντρούλης μου που οδηγούσε δεν έπαθε τίποτα... Πραγματικά αδιαφορώ για τις λαμαρίνες, αγχώνομαι μόνο μη συμβεί κάτι με το παιδί και τρέχουμε να βρούμε ταξί... Θεός φυλάξει...

Κατα τ' άλλα ο Γιάννης είναι μια χαρά και αλωνίζει σε όλο το σπίτι, ενώ το σποράκι μεγαλώνει! Ακούσαμε καρδούλα και σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε αυχενική!

Να ευχηθώ, αν και με μεγάλη καθυστέρηση, χρόνια πολλά στις Θοδωρούλες και τον Θοδωράκη!! Μανούλες, να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας!

Δέσποινα, χιλιόχρονη κι ευτυχισμένη να είναι η κορούλα σου! Να τη βλέπετε να μεγαλώνει και να την καμαρώνετε!!

Ειρήνη, να σας ζήσει η νεοφώτιστη Δέσποινα!! Πολύ όμορφο όνομα, όσο για την πεθερά, ας πιει ξύδι... Περαστικά με την ουρολοίμωξη, πες μας τι σας είπε ο δεύτερος παιδίατρος. Όλα να πάνε καλά!

Περαστικά και στα μωράκια που ταλαιπωρούνται με πυρετούς, καρούμπαλα και άλλα...

Ιωάννα, παίδαρος ο Θοδωράκης! Περπατάει κιόλας, μπράβο!! Το πουλάκι εμάς δεν το έχει κατεβάσει ακόμα ο γιατρός, οπότε δεν ξέρω τι να σου πω...

Pik, με το καλό το κοριτσάκι σου και καλορίζικο το νέο σας σπίτι!

Ελισάβετ, εμείς ταξιδέψαμε αεροπορικώς και μας ζήτησαν ληξιαρχική πράξη γέννησης του Γιάννη.

Βάλια, υπομονή κορίτσι μου και εύχομαι ό,τι γίνει να είναι για καλό...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

καλησπέρα!

αχ,λυπάμαι πολύ για αυτήν την εξέλιξη στη δουλειά σας Βικη και Βάλια...φαντάζομαι την αγωνία σας και πραγματικά εύχομαι και για τις δυο σας να γίνει οτι καλύτερο και σύντομα να λήξει αυτή η αβεβαιότητα...

Βαλια μου δεν ξέρω στη θέση σου τι θα έκανα..ακολούθησε το ένστικτό σου και οτι βγεί,ε?δεν μπορείς να κανεις και πολλά πραγματα....πες μας τι αποφάσισες,ε?υπομονή κοριτσάκι μου...

Δέσποινα πως είναι ο Αναστάσης σήμερα?εύχομαι καλύτερα!

Ιωάννα εσένα ο μικρός?αχ,τι τραβάτε οι αγορομάνες....κι εγώ δε θα το άντεχα...

Pik,καλορίζικο το νέο σας σπίτι!και με το καλό να έρθει στον κόσμο το σπορακι σας!!!!!

Αλέκα τέλεια!καλα απότελεσματα στην αυχενική!!

Ειρήνη μου έπαθα πλάκα με την ουρολοίμωξη της μικρής..

(σας έχω ξαναπεί οτι έιναι ο φόβος και ο τρόμος μου γιατί έχω ταλαιπωρηθεί η ίδια και δεν θελω να το πάθει ποτέ η μικρή μου...)

περαστικά της καταρχήν...αχ,το πουλάκι....

για τη ζιναντολ δεν ξέρω να σου πω,αλλά αν κάνατε αντιβιόγραμμα φαντάζομαι και ελπίζω οτι θα έδειξε πως το μικρόβιο είναι ευαίσθητο και σε άλλες αντιβιώσεις,οπότε θα σου έλεγα να μιλήσεις παλι με τη γιατρό και να προσπαθήσετε όπως μπορείτε να αποφύγετε τη νοσηλεία-δεν φαντάζομαι την ταλαιπωρία για το παιδί και εσάς....

βρες και έναν ουρολόγο εν ανάγκη,σίγουρα θα υπάρχει και άλλη λύση εκτος από τη νοσηλεία...

κανατε τον υπέρηχο?εύχομαι να είναι καλός!κυστεογραφία δεν έχω κάνει,είμαι όμως σίγουρη οτι δεν θα πονέσει.κι αν πονέσει θα είναι πολύ παροδικο και να θυμάσαι έιναι για το καλό της,ε?

όταν βρείτε λύση,ηρεμήσεις και βρεις χρόνο πες μας σε παρακαλώ τι συμπτώματα είχε το παιδί και οδηγηθήκατε εκεί.

περαστικά της και γρήγορα εύχομαι..τι σας είπε ο δευτερος παιδίατρος?

καλή δύναμη σε σένα,μια δοκιμασία είναι και θα περάσει,να σκέφτεσαι θετικά,ε?

αχ ρε παιδιά,είμαι πολύ προβληματισμένη-όπως όλες φαντάζομαι-με όλη αυτήν την κατάσταση που ζούμε στη χώρα μας...πάρα πολύ...λυπάμαι πολύ όταν ακούω ανθρώπους να χάνουν τη δουλειά τους...και τελευταία δεν ακούς τίποτα άλλο...κι όλη αυτή η τρομοκρατία για τα επιπλέον μέτρα,για την καταρρευση της οικονομίας κτλ,δε μπορώ...πραγματικά πολλές φορές αναρωτιέμαι σε τι περιβαλλον θα μεγαλώσουν τα παιδιά που φέρνουμε στον κόσμο και με πιάνει απελπισία...είναι μεγάλη αδικία να πληρώνουμε τα λάθη άλλων και να ζούμε καθημερινά μεσα στην αβεβαιότητα για το αύριο...

συγνώμη αν σας βαραίνω βραδιάτικα,δεν έχουν ίσως θέση μέσα στο καφε μας τέτοιοι προβληματισμοι...

απλά θα ήθελα να κυλήσει η ζωή όλων μας ήρεμα,γλυκά...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...