Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν σχολιάζω τίποτα και συγχωρέστε με...

Είμαι να σκάσω... Σημερα μας ανακοινωσε ο μ@λ@κ@σ στη δουλειά (στα 3 ατομα που δουλεύουμε) ότι ή θα δουλέυουμε από εδώ και πέρα 3 ημέρες την εβδομαδα (εννοειτε με όλα τα επακολουθα μειωμένα) ή μας κάνει προειδοποιητική απόλυση. Δεν ξέρω τι να κάνω. Τι με συμφέρει να κάνω; Και αν πάρω το δρόμο της προειδοποιητικής απόλυσης δικαιούμαι κάποια αποζημίωση, δικαιούμαι να μπω στο ταμειο ανεργίας;;;

Δεν αντέχετε όλο αυτό... Είναι να σπάσει το κεφάλι μου...

ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ... Εϋχομαι να είσαστε όλες καλά και τα μπεμπόνια σας το ίδιο!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν σχολιάζω τίποτα και συγχωρέστε με...

Είμαι να σκάσω... Σημερα μας ανακοινωσε ο μ@λ@κ@σ στη δουλειά (στα 3 ατομα που δουλεύουμε) ότι ή θα δουλέυουμε από εδώ και πέρα 3 ημέρες την εβδομαδα (εννοειτε με όλα τα επακολουθα μειωμένα) ή μας κάνει προειδοποιητική απόλυση. Δεν ξέρω τι να κάνω. Τι με συμφέρει να κάνω; Και αν πάρω το δρόμο της προειδοποιητικής απόλυσης δικαιούμαι κάποια αποζημίωση, δικαιούμαι να μπω στο ταμειο ανεργίας;;;

Δεν αντέχετε όλο αυτό... Είναι να σπάσει το κεφάλι μου...

ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ... Εϋχομαι να είσαστε όλες καλά και τα μπεμπόνια σας το ίδιο!

αχ βρε Valia μου έχεις απόλυτο δίκιο θέλεις να το ψάξω και να σε πάρω αύριο να σου πω??? επίσης έχω να σου προτείνω κάτι για δουλειά αλλά είναι Ρέντη σε ενδιαφέρει αν ναι πάρε με να σου πω? Ξέρεις Γερμανικά?

Ο πριγκιπάς σου είναι καλά? Να του δώσεις φιλάκια απο μένα και πολλά χαιρετίσματα απο το Στάθη!!!:tongue:

e4a42d1205067a4b6666d9d18ae6b8a4_093b9f24337974d2ddc54f58b254d727.gif

με τίποτα όμως δεν θα χαρίσεις ούτε ένα euro δεν θα φύγεις από μόνη σου θα το συζητήσεις πρώτα και μετά με καθαρό μυαλό αποφασίζεις.

Σε ότι μπορώ να βοηθήσω είμαι στην διάθεση σου!

181390-s88.gif

Χριστινιώ Χαρούμενα Μηνογενέθλια!!! Να τα εκατοστήσετε σε χρόνια!

Βάλια μου, τι να πω; Ολοένα και πιο συχνά ακούω τέτοιες ιστορίες. Απ΄το κακό στο χειρότερο πάμε. Δεν ξέρω τι σε συμφέρει. Ίσως να μείνρις κ συγχρόνως να ψάχνεις για κάτι άλλο; Κάλλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Γιατί το ταμείο ανεργίας τελειώνει σε 6 μήνες νομίζω κ αν δεν έχεις βρει δουλειά... Απ΄την άλλη, αν τώρα δικαιούσαι καλή αποζημίωση ίσως σε συμφέρει να φύγεις τώρα γιατί μετά με μειωμένο ωράριο ίσως μειώνεται κι η αποζημίωση. Αχ, δεν ξέρω... Κουράγιο καλή μου κ ότι είναι για καλό.

Δεσποινάκι περαστικά κ σε σας.

Μαράκι, ατλαντίς, χαίρομαι που είσαι καλά.

Άννυ, κ Ιωάννα, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές αποθηλασμού. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Προς το παρόν της δίνω το βράδυ που ξυπνάει γιατί τις άλλες ώρες κάθεται λίγα δευτερόλεπτα κ φεύγει απ΄το στήθος. Ή δεν έχω πιά γάλα ή δεν θέλει. Χθες το βράδυ όμως που ξύπναγε ανά μία ώρα, της έδινα σχεδόν κάθε φορά γιατί την βοηθάει να ξανακοιμηθεί.

Τα υπόλοιπά κορίτσια πού έχετε χαθεί;

Πέρα από την αρχηγό μας που μας έχει ξεχάσει, έχω καιρό να δω και την μαρία-αντζικατ νομίζω. Και πολλά άλλα κορίτσια βέβαια, όπως η Νικολίτσα μας κ τόσες άλλες. Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Βικάκι, τι έγινε με την δουλειά; Το καρουμπαλάκι της Λου πώς είναι, πέρασε;

Καληνύχτα σε όλα τα κοριτσάκια και μπεμπάκια. Ελπίζω χωρίς πολλά ξυπνήματα απόψε...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σεόλες

χανομαι λιγο η μικρη πια κ διαφορες υποχρεωσεις δεν αφηνουν χρονο

Θα σταθω μονο σε αυτο της Βαλιας:

Καταλαβαινω απολυτα το προβλημα σου και πραγματι θελω να αρχισω να φωναζω οτι δεν αντεχουμε άλλο την εργασιακη απειλη κ ανασφάλεια. Αλλα φοβάμαι πώς μονο σε αυτο το καθεστως θα δουλευουμε όλοι.

Εδω σε λίγο θα απολυουν στο Δημοσιο , εμας στον ιδιωτικο θα λυπηθουν ????????????Δεν αντεχουμε άλλο........................

Καλημέρα μανούλες!!!

Σήμερα είναι τα πρώτα γεννέθλια του καφε μας!!! ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ!!!!

birthday004.gif

Δεσποινάκι να την χαίρεστε και να την δείτε να μεγαλώνει και να γίνετε ένα χαρούμενο παιδάκι!!!

Να ευχηθώ τώρα στην Ειρήνη, να σου ζήσει η νεοφώτιστη κορούλα σου!!! Εύχομαι όλα να έγιναν όπως τα περίμενες!

Περαστικά και στον Λαζαράκο της Δέσποινας, ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα.

Βίκυ προχθες που έγραψα, ξέχασα να σχολιάσω τα νέα σου. Ελπίζω η Λου να είναι καλύτερα και να της έφυγε το καρουμπαλάκι. Όσο για το θέμα της δουλειάς ειλικρινα ρε κορίτσια (και για σένα Βάλια) δεν ξέρω τι να σας πω, πάντως πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση ρωτήστε τι δικαιούστε και τι υπάρχει περίπτωση να χάσετε, ώστε να είστε ενημερωμένες απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις των εργοδοτών σας. Εύχομαι σύντομα να βρείτε κάτι καλύτερο και να τελειώσει αυτη η προσωρινή αβεβαιότητα.

Επίσης για τον αποθηλασμό που συζητάτε εμείς ήδη μπήκαμε σε διαδικασία, μιας και σε 2 μηνες επιστρέφω στη δουλειά. Ευτυχώς άρχισε και πίνει το γάλα. Της δίνουμε μόνο το βράδυ και όταν γυρίσω στη δουλειά θα της κόψω σταδιακά και τα άλλα γεύματα. Επίσης για τα νεύρα που λέτε και εδώ τα ίδια έχουμε. Φανταστείτε η πρώτη λέξη που είπε το παιδι μου είναι "αντεεε" για να μας μαλώνει.

Αυτά για την ώρα, πολλά έγραψα πρωινιάτικα, εύχομαι να είστε όλες καλά!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα μανούλες!

Σήμερα το μικρό μου μπουμπινελάκι γίνεται ενός! Είμαι τόσο συγκινημένη και περήφανη, σαν να κάναμε κάποιο κατόρθωμα, η χαζομαμά - κουκουβάγια!

Μου επιτρέπετε σήμερα να κουκουβαγίσω λίγο και να σας πω ότι είναι ένα υπέροχο μικρό πλασματάκι, γελάει πολύ, κάνει αγκαλίτσες την μαμά, λέει "hellooo" (αλλόου..) και μας φωνάζει όταν της λέμε όχι!

Ήταν η πιο σημαντική χρονιά της ζωής μου αυτή φίλες, όχι πάντα καλή αλλά όταν ένα τοσοδούλι ανθρωπάκι ξυπνάει το πρωί και σου χαμογελάει τίποτα άλλο δεν έχει σημασία!

Και επειδή την χρονιά αυτή την μοιραστήκαμε μαζί σας, σας στέλνω σε όλες πολλά φιλιά και σας εύχομαι να καμαρώνετε κάθε μέρα τα παιδάκια σας, να είναι γερά και ευτυχισμένα!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Μπουμπινελάκι μας, Μαρινάκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!!!!!! Να τα χιλιάσεις!

happy-birthday.gif

Δέσποινά μου σας εύχομαι κι εσένα και του Τ. να απολαμβάνετε κάθε μέρα του μικρού σας θαύματος.

Μαράκι μου μην ανησυχείς για τον αποθηλασμό. Σίγουρα δεν χρειάζονται χάπια. σταδιακά μειώνονται οι θηλασμοί, πάνε μέρα παρά μέρα, μέχρι που κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις 10 μέρες να θηλάσεις. Αυτό συμβαίνει τώρα σε μένα. Λίγο γάλα έχω ακόμα αλλά δεν με ενοχλεί. Και φαντάζομαι θα έχω αφού είμαι έγκυος.

Μαρία (ατλαντίς), μια χαρά πάει η εγκυμοσύνη. Ζορίζομαι λίγο με τα βάρη τωρα και προσπάθώ να μην παίρνω πολλές αγκαλιές τον Νικόλα. Και ναι φουσκώνω !!! Και που είσαι ακόμα!!!

Βάλια κουράγιο με τη δουλειά. Περνάμε δύσκολες εποχές. συζήτα το με τους δικούς σου και δες τι σε συμφέρει.

X4pTp3.png

στο μικρό μας μπουμπινελάκι που σήμερα γίνεται ενός

και ανοίγει τον κύκλο των πρώτων γενεθλίων

όλων των μικρών του καφέ μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1596739frq1hljnpc.gif

να σας ζήσει

Δεσποινακι!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Μαρινακι να σε χαιρομαστε!!!Να εισαι παντα υγιης και ευτυχισμενη, να ειναι καλα οι γονεις σου να ζησουν πολλα πολλα χρονια και να σε καμαρωνουν!

Στα δικα μας: Ο Λαζαρακος εβγαλε και τα πανω δοντακια οποτε το μωρο μου απο το πρωι ειναι πιο ηρεμο, ας ελπισουμε να μπορεσει να φτιαξει λιγοοο και τον υπνο του, παρολα αυτα ομως και μονο που ηρεμησε μου αρκει.Δεσποινακι ο Αναστασης πως ειναι;

Απο τα δοντια ειναι ο πυρετος και εμας δυο φορες εχει αρρωστησει και μετα εβγαλε δοντακια.

Βαλια τωρα τι να πω, υπομονη και να σκεφτεσαι το ζουζουνι σου.θυμωνεις το καταλαβαινω αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.

Καλησπερα φιλες μανουλες!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΜΠΙΝΕΛΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!

Περαστικα στον Σταθακο!Τι περασε ο ερημος?

Βαλια δεν ξερω τι να πω.....δυσκολες καταστασεις γμτ!Και ειναι μονο η αρχη!

Ειρηνη να σου ζησει η νεοφωτιστη!Περιμενουμε νεα και φωτο!

Μπραβο στον Λαζαρακο για τα καινουρια δοντακια!!!

Βικυ μου πως ειναι το Λουσακι???Εσυ τι κανεις με την δουλεια?Τι εγινε ρε συ?

Εμεις ειμαστε καλα!Πηγαμε εχθες παιδιατρο καναμε και τη 2η δοση της μηνιγγιτιδας, φτασαμε τα 10200 ειμαστε και 77 ποντους και γιναμε αντρες:tongue::tongue::tongue:Βγαζουμε και τα 2 πλαινα κατω δοντια και εχουμε γκρινια και ποιος μας πιανει...(ο πονοκεφαλος μας πιανει αλλα λεμε τωρα..............)

Κλασσικα κατι ξεχναω παλι αλλα το μυαλο δεν...

φιλακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...