Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμενα, χρονια πολλα εστω και με μια ημερα καθυστερηση στις δυο Θεοδωρες, στο Θοδωρη, στον συζυγο Θοδωρη και σε οποιον αλλο εχουμε.Να ειστε ολοι και ολες καλα, με υγεια να γιορτασουμε και του χρονου!

Καλε τι φοβερο καιρο κανει αυτες τις μερες;Καλοκαιρι.Ολο βολτες ειμαστε με τον Λαζαρακο, ο οποιος εχει μια γκρινια αλλο πραγμα.Εκανε και μια μερα πυρετο και μαλλον ειναι απο τα επανω τα δοντακια.

Λοιπον αναφερομαι στις συντοπιτισσες , σας περιμενω την Τεταρτη το απογευμα στο σπιτι μου, μας λειψατε πολυ και ιδιως η πεταλουδιτσα (χα χα αυτο το λεει ο Λαζαρος...).

Θα μιλησουμε την Τριτη για να σας δωσω και οδηγιες για το που μενουμε αλλα γενικα ειναι ευκολο.

Βικακι τι εγινε με τη δουλεια βρε κοριτσι;Αννυ μου πολυ χαιρομαι οταν διαβαζω νεα σας,Αγγελικη τι κανει το μυρωδατο μπισκοτο;Χριστινακι και παλι περαστικα σας, ειμαι σιγουρη οτι θα γινει καλα γρηγορα ωστε να βγειτε βολτουλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!

Να ευχηθώ χαρούμενα μηνογενεθλια στο Γιωργάκη μας για χθες και στην Κλειούλα σήμερα.

Εμείς είμαστε καλά. Λιαστήκαμε και χθες και σήμερα στο Φλοίσβο και ήταν πολύ ωραία. Πολύς κόσμος όμως!!! Αλλά είναι ωραία!

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες! Δυό μέρες έλειψα και επιτέλους είδα αρκετά μηνυματάκια.

Να ευχηθώ κι εγώ με μιά μέρα καθυστέρηση στην πεταλουδίτσα, την φραουλίτσα και τον σούπερμαν-Θοδωρή! Να τα χαίρεστε τα κουκλάκια σας κορίτσια! Πάντα γερά κι ευτυχισμένα να'ναι! Ηρώ, κι εσύ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου. Πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι να΄στε κοριτσάκι.

Χαρούμενα μηνογενέθλια και στον Γιωργάκη και την Κλειούλα μας. Να τα εκατοστήσουν σε χρόνια, πάντα γερά και ευτυχισμένα κι αυτά.

Βικάκι, τι έγινε με την δουλειά ρε γμτ? Το Λουσάκι καλά? Υποχώρησε το πρήξιμο? Τι έπαθε κι αυτό το καημενούλι! Περαστικά!

Ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές και την συμπαράσταση.

Εμείς παρόλο που η Αθηνούλα έχει ακόμα μυξούλες (μάλλον έχουν κατέβει και βήχει κάπου κάπου) επωφεληθήκαμε του ήλιου και όμορφου καιρού και πήγαμε βολτούλες. Απλώς δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δούμε φίλους με μωράκια για να μην τα κολλήσουμε. Περάσαμε όμορφα όμως. Έκανε καλό και στον Κ. γιατί η Αθηνά ήταν πολύ ήρεμη και χαρούμενη όλο το ΣΚ. Εκτός δηλ απ΄το βράδυ που μέχρι τις 5 ξύπναγε ανά 2ωρο και μετά τις 5 ανά 20-30 λεπτά. Μου άλλαξε τα φώτα. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Απ΄το κακό στο χειρότερο τα βράδυα μας...

Σας φιλώ γιατί απόψε θέλω να πάω νωρίς για ύπνο. Είμαι ένα πτώμα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κι από μένα.

Κατέβηκα για λίγο στο γραφείο αλλά θα φύγω γιατί το λουκουμάκι μου είναι άρρωστο.Μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα με πυρτό και διάρροιες.Δυο μέρες τώρα υποφέρει το μωρό μου, πονάει και κλαίει.Από ύπνο μαύρα χάλια......Είναι και ο άντρας μου με πυρετό κι ργώ κάνω τη μαμα Τερέζα.Δεν προλαβαίνω να δίνω φάρμακα και να φτιάχνω σούπες.....

Είπαμε κι εμείς έφτιαξε ο καιρός θα βγούμε λιγάκι αλλά πού;;;;;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

καλημέρα μανούλες!!! καλή εβδομάδα!!!!

λειπω μερες και εχω να πω τα εξης...

Ειρ'ηνη μου να σου ζησει το νεοφωτιστο κοριτσάκι σου! γερο και ευτυχισμενο να ειναι παντα! εκανε και τελεια ημερα χθες ε; περιμενουμε νεα!

χρονια πολλα και ευτυχισμενα κα τυχερα και με υγεια για τις θεοδωρουλες και το θοδωρακη μας!

βικακι το εγινε με τη δουλεια;ευχομαι ολα για καλο...

χρονια πολλα και στα μωρακια για τα μηνογενεθλια τους!

μαρακι γιατι ετσι η αθηνουλα; μωρε δοντακι θα βγαζει να το δεις. αχ πως ταλαιπωρουνται.

χριστινα μου ευτυχως μια χαρα ο σταθακος σου. σας διαβαζα και τρομαξα ρε παιδι μου. αντε περδικακι να ειναι απο εδω και περα.

ελισσαβετ μου περαστικα σας μανουλα. υπομονη. αχ ολα τα αντεχει η μανα!

α βικακι θυμηθηκα και την πτωση της λου! πωπω ρε παιδακι μου.

και μιας και ανεφερε η δεσποινα την γκρινια του λαζαρακου. ρε κοριτσια η δικια μου εχει γινει πολυ νευρικη! θυμωνει πολυ ευκολα πια ν δεν της κανουμε τα χατηρια πχ να της δωσουμε κατι που δεν μπορει να το παιξει. μιλαμε οτι κανει τοξο το σωμα της και χτυπαει το κεφαλι της στο πατωμα, στον τοιχο στο καρεκλακι γενικα οπου βρει. μιλαμε για μεγαλο κτυπο. δαγκωνει κιολας πολυ! μολις νιωσει οτι πας κατι να κανεις που δεν της αρεσει αμεσως δαγκωνει και με λυσσα! τι ειναι τουτη η συμπεριφορα τωρα; που εχει δει τετοια ξεσπασματα; παιζει ομορφα, γελαει, εχει γινει και τρυφερη και με αγκαλιαζει σφιχτα αλλα αν θυμωσει τη φοβασαι! της περναει δεν μπορω να πω αλλα ειμαι περιεργη; ετσι κανουν και τα δικα σας; καπου διαβασα οτι τα νευρικα ξεσπασματα ειναι αναπτυξιακα σωστα αλλα νομιζα οτι θα ερθουν αργοτερα. απο τωρα;;;;

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες!

τι κανετε? ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Ειρηνη να σας ζησει η κουκλιτσα σας! περιμενουμε νεα κ φωτο!

να ευχηθω αν κ καθυστερημενα χρονια πολλα στις Θεοδωρες κ το Θοδωρη μας! να ειναι παντα γερα κ να τα χαιρονται οι μανουλες τους!

touki κ μενα νευριαζει τελευταια κ αν τον παρω αγκαλια για να τον απομακρυνω απο εκει που δεν θελω να ειναι κλωτσαει κ αρχιζει να με χτυπαει. τον μαλωνω βεβαια κ του κραταω τα χερια για να σταματησει γιατι δεν μ'αρεσει να χτυπαει. τι αλλο μας περιμενει???!!!!!!!!!

κοριτσια εσεις που θηλαζετε ποτε σκεφτεστε να σταματησετε?

απο τη μια δεν θελω αλλα οταν μεγαλωσει κ καταλαβαινει δεν θα ειναι πιο δυσκολο? προσπαθησα να του δωσω ξενο, φρεσκο κ σκονη αλλα δεν το επινε με τιποτα. χθες ετριψα ψωμι κ εβαλα κ λιγο φρεσκο γαλα κ το εφαγε ολο. μετα εβαλα γαλα στο μπουκαλι κ αρχισε να ουρλιαζει. τι να κανω, πειτε μου τη γνωμη σας please!!!!!!

σημερα ο μικρουλης μου εγινε 11 μηνων! αρχιζει η αντιστροφη μετρηση για το πρωτο παρτυ μας! κεραστειτε απο αυτα κ τον αλλο μηνα τουρτα!

images?q=tbn:ANd9GcRPdI-H-BYFDj0aJ8W5huit3o61SJzTCuLIVQpZ5rJcpqNWluMmGw

pHNqp3.png9S1np2.png

Αννούλα, αυτό με τα νεύρα νομίζω όλα το ΄χουν τελικά. Μιλάμε για πολύ τσαμπουκά αν δεν γίνει το δικό της! Το άλλο που κάνει είναι ότι μας χτυπάει, μας γρατζουνάει, μας τραβάει τα μαλλιά ή δαγκώνει κ νομίζει πως είναι αστείο. Εμείς ουρλιάζουμε κι αυτή γελάει! Πώς να της δώσουμε να καταλάβει ότι πονάμε;

Ειρηνιώ, να σου ζήσει η νεοφώτιστη! Πάντα γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη! Όλα θα πήγαν τέλεια φαντάζομαι. Περιμένουμε φωτό!

Δεσποινάκι, ΧαροΎμενα μηνογενέθλια!!! Να τα εκατοστήσετε σε χρόνια! Με τον θηλασμό υποτίθεται πως συνεχόζω αλλά πραγματικά πλέον έχω ελάχιστο γάλα. Εδώ κ έναν μήνα περίπου της δίνω συμπλήρωμα κ ευτυχώς το πίνει. Άλλοτε λιγότερο, άλλοτε περισσότερο, αλλά το πίνει ευτυχώς.

Δεν ξέρω πότε θα της το κόψω τελείως αλλά δεν φαίνεται να το ζητάει η Αθηνά. Περισσότερο για μένα νομίζω της δίνω, γιατί νιώθω τύψεις που την αφήνω τόσες ώρες, αλλά πραγματικά κ να μην της δώσω το ίδιο της κάνει πιά. Ευτυχώς γιατί λογικά δεν θα δυσκολευτώ να το σταματήσω τελείως. Αλήθεια, όποια μανούλα ξέρει πώς κόβεται χωρίς φάρμακα, αν μπορεί ας μας πει.

Εν τω μεταξύ μου είπε η κοπέλα που γεννήσαμε μαζί πως σε μια ομιλία παιδοψυχολόγου είπαν πως τα μωρά έως 3 χρονών δεν καταλαβαίνουν ότι η μαμά φεύγει κ το θεωρούν εγκατάληψη! Αχ, ελπίζω να μην ισχύει. Θέλω να ΄ναι ευτυχισμένο το μωράκι μου, κ όλα τα μωράκια, είναι κρίμα να νομίζουν ότι τα εγκαταλείπουμε.

Καληνύχτα μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μανούλια!

Τί κάνετε; Ελπίζω μια χαρά κι από αρρώστιες κι από ατυχήματα και καρούμπαλα και γενικά από όλα τα άσχημα!

Ο Σ. έχει κάνει κάτι με ένα στικάκι -δεν έχω ιδέα τί!!!- και μπορώ να μπαίνω στο ίντερνετ με κάποιους περιορισμούς βέβαια! Οπότε βρήκα ευκαιρία!

Εμείς είμαστε καλά, τη μέρα περνάμε μια χαρά αν δεν χρειάζεται να κάνω πολλές δουλειές γιατί πρέπει να τον κυνηγάω ταυτόχρονα, οι νύχτες μας είναι ακόμη κάπως, νευράκια έχει όταν του παίρνεις κάτι με το οποίο παίζει αλλά για πολύ λίγο ευτυχώς. Έχουμε άλλο θέμα εμείς! Δεν μπορώ να πάω πουθενά μόνη μέσα στο σπίτι! Ούτε για 10 δευτερόλεπτα δεν μπορώ να λείψω! Ακόμη κι αν παίζει το αντιλαμβάνεται αμέσως και αρχίζει τα κλάμματα. Δεν τον παρηγορεί ούτε να του μιλάω, και σταματά μόνο αφού γυρίσω με δει και τον πάρω αγκαλιά... Τα δικά σας το κάνουν αυτό;

Εγώ το έχω ξαναπεί πως δεν σκοπεύω να σταματήσω το θηλασμό ακόμη, δεν με έχει κουράσει, το αντίθετο μάλιστα. και αν συνεχίσουμε έτσι μάλλον ο Θ. θα γυρίσει να μου πει: " Μαμά, νομίζω πως πρέπει να αποθηλάσω τώρα που θα πάω φαντάρος!" :P:D:tongue: Είμαστε κι οι 2 χαρούμενοι και δεν βρίσκω κάποιο λόγο προς το παρόν. Το νωρίτερο που θα το έκανα όμως είναι στον χρόνο πάνω που θα μπορούσα να του δώσω φρέσκο. Σας καταλαβαίνω όμως εσάς που θέλετε σιγά σιγά να αποθηλάσετε και ο πιο φυσικός τρόπος είναι η μέθοδος "δεν προσφέρω-δεν αρνούμαι" και σίγουρα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα του θηλασμού. Τα χάπια δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα πάρει κάποια μαμά πιστέυω.

Τα πρώτα γενέθλια πλησιάζουν και ανυπομονώ...! Όταν το σκέφτομαι εκ πρώτης, μου φαίνεται απίστευτο πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός χωρίς να το καταλάβω αλλά μετά θυμάμαι τον πρώτο καιρό και τις νύχτες 11 μηνών και συνέρχομαι! :D

Πρώτη αν δεν κάνω λάθος είναι η Μαρίνα της Δέσποινας! Με το καλό!

Είναι να μην αρχίσω να γράφω... Σταματημό δεν έχω!

Φιλάκια και καλή, ξεκούραστη και αξύπνητη νύχτα σε όλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα κι από μας.

Εχουμε ξυπνήσει από τις 6:30 και μου φαίνεται πως μεσημέριασε. Εμείς κλασικά τα βράδια μας, επίσης έχουμε και εμείς μαμίτιδα. Δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς τον Νικόλα. Μόνο αν πάρει την πρωτοβολία ο Νικόλας να αλλάξει δωμάτιο, οπότε όμως θα πρέπει να αφήσω ό,τι κάνω και να τον ακολουθήσω. Οπως τώρα. Επανέρχομαι.

X4pTp3.png

goodmorning girls!!!!!!!!!

τι κάνετε καλές μου μανούλες?τι κάνουν τα παιδάκια σας??εύχομαι όλοι να είστε καλά!δεν προλαβαίνω να μπω τον τελευταίο καιρόκαι συγνώμη που δε θα αναφερθώ σε όλα όσα διάβασα:cool:

κοιμάμαι πολύ αργά πλεον γιατί με τη μικρή τσίτα που έχω είναι αδύνατον να κάνω οποιαδήποτε δουλειά μέσα στη μέρα.φτιάχνω και τις προσκλήσεις για τα γενέθλιά της-ουαου!!!!!!,οπότε δεν έχω καθόλου χρόνο..άσε που όταν ανοίγω τον υπολογιστή θυμώνει γιατί ξέρει οτι δε θα ασχοληθώ μαζί της για καποια λεπτά..ειδικά όταν βλέπει τα χρώματα του καφέ μας,βάζει φωνές:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να ευχηθώ χρόνια πολλά στην Θεοδώρα,στην Θεοδώρα και στο Θοδωρή!!!!!να τα χαίρεστε μανούλες Τάνια,Θάλεια και Ιωάννα τα ζουζουνάκια σας!!!να ειναι πάντα γερά και τυχερά εύχομαι!!!!!

Ειρήνη να σου ζήσει η Χιονάτη σου!!!!!καλοφωτισμένη και γερή να είναι!!!!!!

Βίκη πως είναι το καρουμπαλάκι της Λου?αχ,σιδερένια!όσο κι αν προσέχουμε,όλο κάποιο ατυχηματάκι συμβαίνει ρε γμτ...τι να κάνουμε?

περαστικά στο Σταθούλη(τι ήταν κι αυτό Χριστινάκι?αχ,τρόμαξα...ευτυχώς όλα καλά,ε?μπράβο το παλικαράκι!)στην Αθηνούλα και στον Κυριάκο!

να,ξύπνησε,θα επανέλθω!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Kαλημερα μανουλες κ απο εμας.

ελπιζω να ειναι καλα τωρα τα αρρωστουλικα μωρακια.

Η Κλειω χθες εκανε ενα εμετο αλλο πραμα.ηπιε 120γρ γαλα ! κ μετα θηλασε κ εκανε εμετο.η καημενη,μαλλον της κα8ισε βαρυ γιατι δεν το επινε κ χθες ξαφνικα ηπιε!

για τον θηλασμο που λετε κ εγω στον χρονο θελω να αποθηλασω αλλα δεν ξερω πως γιατι δεν δεχεται τα γαλατα.ελπιζω να πιει φρεσκο στον χρονο.με προβληματιζει πολυ παντως αυτο...

οι νυχτες μας το ιδιο μαρτυρικες.

Μαρακι μπορεις να αποθηλασεις φυσικα.δηλ θα θηλαζεις ανα 2 μερες ,μετα ανα 3 ,οσο παει κ λιγοτερο δηλ κ μετα σταματαει.

Οσο για τα νευρα..αφηστε..αλλο πραμα.κ η Κλειω χτυπαει το κεφαλι της στο καρεκλακι προς τα πισω με φορα ,κ αν την μετακινησω η αν της παρω κατι απο το χερι ,παει ορθια μπροστα στον καναπε κ το χτυπαει με φορα στον καναπε στα μαξιλαρια.με πιανουν τα γελια αλλα νευριαζω κιολας οταν κανει ετσι.

δεν θυμαμαι κατι αλλο κοριτσαρες.θα επανελθω...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα Δήμητρα!ή μάλλον καλό μεσημέρι!6.30,ε?κουράγιο!τι κάνει το σποράκι σου???πως νιώθεις?έχεις φουσκώσει καθόλου?

κι εμένα κορίτσια θυμώνει τρελά,το έχω ξαναπεί..φωνάζει,κλαίει,χτυπιέται κάθε φορά που δε γίνεται κατι όπως το θέλει αυτή...και όσο κι αν προσπαθώ με ηρεμία,χαμηλή φωνή κτλ να την ηρεμήσω,να της εξηγησω,αυτή επιμένει και δεν ξεχνιέται καθόλου εύκολα..ελπίζω να ηρεμήσει,αν και απ'οτι ξέρω ο χαρακτήρας του παιδιού ουσιαστικά διαπλάθεται τον πρώτο χρόνο:cool::cool::cool::cool:

επίσης ούτε κι εγώ μπορώ να απομακρυνθώ από κοντά της χωρίς να διαμαρτυρηθεί έντονα.ούτε στην τουαλέτα να πάω.μαλιστα το κάνει πολλές φορές ακόμα κι όταν την αφήνω με το μπαμπά της..με προβληματίζει,δε θέλω να στεναχωριέται έτσι και προσπαθώ-όπως διάβασα-να απομακρυνομαι από κοντά της αρκετές φορές μέσα στη μέρα έστω για μερικά λεπτά,για να συνειδητόποιήσει οτι πάντα ξαναγυρνάω.σε δυο μήνες+ επιστέφω στη δουλειά,τι θα γίνει τότε????????

Ιωάννα ακριβως το ίδιο νιώθω για τα γενέθλια!φτιάχνω τις προσκλήσεις και έχω τρελαθεί!!!!!!!!!ειναι υπεεεεροχες,αλλά πολλή δουλειά!

δεν το πιστευω οτι πέρασε ένας χρόνος!πόσα πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα έχουμε βιώσει από την αρχή της εγκυμοσύνης μας ως τώρα,ε?νομίζω δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος...έχω μια διπλή διάσταση πια..κάθε στιγμή,κάθε δεπτερόλεπτο η καρδιά μου κάνει διπλούς χτύπους................

με το καλό να γιορτάσουμε όλες τα πρώτα τους γενέθλια!!!!και να είναι πάντοτε γερά!

ναι,νομίζω είναι πρώτη η Μαρίνα της Δέσποινας,μετά η μικρή της Μαριας(μαρακιους),μετά η Χιονάτη της Ειρήνης και μετά η μπουκίτσα μου!!!!!!!!έτσι δεν είναι?αααααααααα,ανυπομονώ!!!!

η Νικολ δεν έχει μπει καθόλου,ε?έχετε καμια νέα της?αν μας διαβάζεις Νικολ μου να μας τη φιλήσεις την Αναστασία μας,δε φεύγετε από τη σκέψη μου και τις προσευχές μου.

άντε,κούτσα κούτσα έγραψα πολλά πάλι,

σας φιλώ,

να είστε καλά!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια σας μανουλες, γυρισα πριν λιγο απο τη δουλεια, ο μικρος κοιμαται.Ειχαμε ενα φοβερο απογευματοβραδο εχθες, με πολλη γκρινια, κλαματα με δακρυα, μυξες και βηχα.Του βαζω ορο, το ρουφηχτηρι ομως δε βγαζει πολλα πραγματα.Μαλλον εχουν κατεβει κατω εχουν γινει φλεματα και εννοειται πως τον πνιγουν.Πηρα τον παιδιατρο ο οποιος μου ειπε να βαζω λιγο λαδακι στη μυτουλα να μην ξεραθει και να τον παρακολουθω, αν δε βλεπω βελτιωση να του δωσω ενα σιροπι για να τα βγαλει τα φλεματακια.Α! και πολλα πολλα υγρα.

Καλα σκεφτομαι οτι ισως να ειναι και απο τα δοντια που μας ταλαιπωρουν μια εβδομαδα τωρα.Αντε να βγουν να ηρεμησουμε.Εννοειται πως ειμαι ξαγρυπνη γιατι το βραδυ κοιμηθηκε 3 ωρες συνεχομενα (λογω του ντεπον) και μετα επειδη δεν μπορουσε να κοιμηθει οριζοντια τον ειχα αγκαλια καθιστη στον ωμο μου.Και απο φαγητο τιποτα...του κοπηκε η ορεξη.

Εντωμεταξυ ενω προσπαθω να αποθηλασω σιγα σιγα τωρα με αυτα και με αυτα τον βαζω συχνα στο στηθος γιατι μονο ετσι ηρεμει.

Κανουμε βηματακια, 2-3, μη φανταστειτε..γενικα εχουμε περισσιο κεφι εως το απογευμα, μετα μαλλον λογω κουρασης αρχιζει η γκρινια.

Γενεθλια θα κανουμε στο σπιτι με συγγενεις, κουμπαρους και δυο τρεις καλους φιλους.Μαζευομαστε 20 ατομα, αλλα επειδη για εμας γενεθλια και γιορτη πεφτουν μαζι(και γιορτη του αντρα μου) ειπα πρωτη χρονια να τους γιορτασω στο σπιτι.

Κοριτσια δε μου ειπατε τελικα, το αυριανο ισχυει;Θα μιλησω με το Δεσποινακι το απογευμα, εγω δεν εχω προβλημα με το Λαζαρακο αλλωστε σε γυαλα θα το βαλω το μωρο αλλα δειτε το εσεις, παρολο που νομιζω οτι κρυωμα ειναι και οχι ιος.

ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ:

ΒήχαςΕίναι ένα συνηθισμένο και σπάνια επικίνδυνο σύμπτωμα στην παιδική ηλικία. Πολύ συχνά έρχεται μετά από μια ίωση με 2-3 ημέρες πυρετό και μύξες (μεταλοιμώδης βήχας).

KATΑΡΧΗΝ ΜΗΝ ΠΟΛΥΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ (αντιβηχικά ή βλενολυτικά).

Φροντίστε βασικά να έχετε τη μύτη του παιδιού ανοιχτή χρησιμοποιώντας θαλασσινό νερό σε μορφή σπρέι ή αμπούλας που θα βρείτε στο φαρμακείο. Είναι ακίνδυνο και μπορείτε να κάνετε αρκετές ρινικές πλύσεις την ημέρα. Αν αυτό δεν αρκεί για να αποσυμφορήσει την μπουκωμένη μύτη χρησιμοποιήστε ρινικές σταγόνες Otrivin 0,05% (1-2σταγ. 3 φορές την ημέρα, 10 λεπτά πριν το φαγητό ή τον ύπνο).

Δώστε συχνά διαυγή υγρά (π.χ νερό, τσάι, χυμό) καθώς και ένα κουταλάκι μέλι (>1 χρονών) που βοηθούν στο να κατεβάσει το παιδί τα φλέματα. Bοηθά να δώσουμε μια δύο γουλιές την ώρα που αρχίζει να βήχει το παιδί. Είναι καλό να μειώσετε ή να κόψετε για λίγες μέρες το αγελαδινό γάλα που φέρνει συχνά περισσότερο μύξες και φλέματα.

Επίσης βάλτε το παιδί για ύπνο αποφεύγοντας την οριζοντίωση του σώματος του αλλά ανασηκώνοντάς το ελαφρώς με 2-3 μαξιλάρια.

Δοκιμάστε να στάξετε μερικές σταγόνες ευκαλύπτου στο σεντόνι του παιδιού καθώς και σε βραστό νερό για να αναπνεύσει τους υδρατμούς. Ένα άλλο “κόλπο” που βοηθά μερικά παιδιά με φλέματα είναι να κόψετε ένα κρεμμύδι! στα 4 και να το βάλετε σε ένα πιατάκι δίπλα στο κρεβάτι του παιδιού!!! Αλλιώς μπορείτε να δώσετε σιρόπι Trebon 5 ml 3 φορές την ημέρα σε πολύ υγρό βήχα.

Αν την ώρα που βάζετε το παιδί για ύπνο το βράδυ του έρχεται ξηρόβηχας δώστε το σιρόπι Aerolin (για παιδί 6 κιλών(Kg) δώστε 1.5ml, 10kg δώστε 2,5ml, 14kg δώστε 4 ml, 20kg δώστε 5ml). Αν αυτό βοηθήσει έστω και για 1 ώρα επικοινωνήστε με τον γιατρό σε ώρες γραφείου.

Υποψιαστείτε λαρυγγίτιδα στο παιδί με σκληρό βήχα σαν γάβγισμα, βραχνή φωνή και δυσκολία στην αναπνοή τις νυχτερινές ή πρώτες πρωινές ώρες. Mέχρι να εξεταστεί το παιδί από γιατρό θα πρέπει να το διατηρήσετε ήρεμο, χωρίς πανικό να το βγάλετε για 2-3 λεπτά στον κρύο αέρα , να εισπνεύσει υδρατμούς και να κοιμηθεί σχεδόν καθιστό σε δωμάτιο με ανοιχτό παράθυρο.

Καλησπέρα Μανουλομανουλίτσεςςςςς!!!

good_evening_scraps_3.gif

Εμείς γυρίσαμε από την δουλειά και από τη γιαγιά και παίζουμε στο παρκάκι μας!

Είμαστε καλύτερα μέρα με την ημέρα οπότε πιστεύουμε ότι αυτό το σκ θα πάμε και καμιά βολτίτσα να ξεδώσει λίγο ο Σταθάκης μας!!Άννυ!

Ειρήνη μας να σου ζήσει η Χιονάτη σου! περιμένουμε φωτογραφίες!!!

Βίκη το καρουμπαλάκι της Λου είναι καλά?

Άννυ περαστικά στο Κλειουλίνη....!!!

despoinaki 77 περαστικούλια και σε σας!!!

Ιωάννα ετοιμαζόμαστε για γεννεθλιάκια ε??? αχ βρε κορίτσια πως πέρασε ο καιρός???

atlantis μου μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε!!!

touki μου φιλιά στην Αλεξανδρούλα.....!!! να μας γράφεις πιο συχνά όταν μπορείς ε???

Ειρηνάκι να φιλήσεις και συ το αντράκι σου και την κουκλάρα σου!!!

Πιστεύω να μην ξέχασα κάτι αν ναι sorry είμαι ζαλισμένη ακόμα απο το γραφείο

Angie, valia, Αννυ εύχομαι να είστε καλά και σεις και τα μπεμπάκια μας!!!

filakia_.._34954.gif_320_320_256_9223372036854775000_0_1_0.gifφιλάκια σε όλες σας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...