Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!! σημερα γιορταζουμε και σας κερναμε γλυκακι!!!

DSCN0515.JPG

οσοι μπορείτε να περασετε να σας κερασουμε και απο κοντα!!!

Θαλεια και Ιωαννα να χαιρεστε και εσεις τα παιδακια σας!! Να ναι γερα και ευτυχισμενα!

Ηρω να χαιρεσαι και συ τον αντρουλη σου!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη που σημερα γιορταζει το κοριτσακι μου!

Χριστινα μου ευχομαι να γινει γρηγορα καλα ο Σταθης σου! και να σταματησουν επιτελους αυτες οι παλιο ιωσεις!!

Ειρηνη μου με το καλο να βαφτισετε αυριο την τοσοδουλα σας! Τελικα πως θα την πείτε?

ΣΑς φιλω γλυκα,φευγω για φρουτοκρεμα!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά Θεοδώρα!!!, Θεοδώρα!!!! και Θοδωρή!!!

Να σας χαιρόμαστε και να είστε πάντα γεροί και τυχεροί!!

Σήμερα έχουμε το πάρτυ του βαφτιστικού μας και σε 1 βδομάδα το δικό μας!!!!

Ειρήνη σήμερα βαφτίζετε; Με το καλό!

Φιλιά σε όλες

mWsZp3.png

Καλημερα μανουλες και καλο Σ/Κ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΘΕΟΔΩΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΜΑΣ!!!!Να χαιροσαστε τα ζουζουνια σας γλυκες μανουλες!!!!!

Χριστινα περαστικα στον Σταθακη σου!Ευτυχως που ειναι καλυτερα!!

Μαρακι τι τραβας και εσυ ρε κοριτσι???Κουραγιο!!!Δεν ξερω τι αλλο να πω!Ελπιζω να ηρεμισουν κορη και πατερας για να ηρεμισεις και εσυ!

Ειρηνη με το καλο η βαφτιση σας!!Τελειο καιρο θα εχει αυριο!Μια χαρα!!

Δεσποινακι να περασετε τελεια στο παρτυ σας!!!

Εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου, με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου και η πεθερα χειροτερεψε και ειναι εντατικη.........ο Θεος μαζι μας πλεον!

Ο μικρουλης μου μια χαρα,μεγαλωνει και νοικοκυρευει για τα καλα το σπιτι!Και μιας και σημερα κλεινουμε 11 μηνες σας κερναμε ενα γλυκακι...tourta%20%285%29.jpg

Φιλακια.....

Γεια σας κοριτσια!!!

Ειρηνη με το καλο αυριο η βαφτιση σας!!!

Χριστινα περαστικα σας!!! Ελπιζω να ειναι καλυτερα ο Σταθακης!!!

Θαλεια και Τανια να χαιρεστε τα κοριτσακια σας και Ιωαννα το Θοδωρη σου!!!

Εμενα γιορταζει ο Αντρουλης μου και ηρθαν και οι δικοι μου απο Θεσνικη, να κρατησουν και το μικρο και να βγουμε σημερα παρεα! Αυριο γιορταζει η πεθερα (Κυριακη της Ορθοδοξιας/Ευδοξια τη λενε) και θα μας εχει ολους τραπεζι οποτε ολα τελεια!!!

Μαρακι υπομονη, πιστευω αν γινει καλυτερα η Αθηνα θα καλυτερεψουν και τα νευρα του Κ.! Αλλιως παρε καμια αδεια να κανει κι εκεινος κανενα διαλειμα! Δεν ειναι και ευκολο... Θα ξεκουραστεις κι εσυ θα δεις και το μωρο σου παραπανω και θα αλλαξει κι εκεινος λιγο παραστασεις.

Σας αφηνω γιατι ξυπνησε!!!!

Φιλια!!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Μπήκα να ευχηθώ περαστικά στα άρρωστα μωράκια. Εύχομαι γρήγορα να είναι πάλι καλά.

Με το καλό αύριο η βάφτιση της μικρής σου Ειρήνη.

Να ευχηθώ πολλά πολλά και ευτυχισμένα χρόνια στις Θεοδώρες μας και στον Θοδωρή. Ηρώ να χαίρεσαι κι εσύ τον καλό σου.

Φιλάκια μανούλες.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες και μωράκια!!

Χρόνια πολλά Θεοδώρα, Θεοδώρα και Θοδωρή μας!!!!!! Να τα χαιρόσαστε φιλενάδες μου!!!

Βασούλα μου χαρούμενα μηνογεννέθλια! Να ευχηθώ και ότι καλύτερο για την γιαγιούλα σας..

Δεσποινάκι μου να χαίρεσαι τον βαφτισιμιό σας, με το καλό και η μπουμπινέλ να ανοίξει την αυλαία!!

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια, να γίνουν σύντομα όλα καλά!

Μαρία τα σίδερα ξαναγίνονται, να είναι σιδερένιοι οι γονείς σου!!

(μόλις μου έμεινε το πλήκτρο με το W στο χέρι χαχαχαχαχαχα, α ρε Λουσάκι...)

Μαράκι μου, είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα διαβάζω, ρε γμτ τί θα μπορούσες να κάνεις? Μήπως να κοίταζες για κανένα βρεφικό σταθμό? Ή αν κάποια γιαγιά μπορεί να αναλάβει φουλ τάιμ μπειμπι σιτινγκ για 1-2 μέρες την βδομάδα? Εύχομαι όλα να πάνε καλά πάντως...

Α!!! Επειδή θα είμαι άνεργη μάλλον από βδομάδα, να μου την φέρνεις εδώ την Αθηνούλα, να έρχεται και η εγκυούλα Δημητρούλα με τον Νικόλα να περνάμε ζάχαρη!!!

Εμείς φάγαμε χτες μια ΠΕΛΩΡΙΑ τούμπα από το κρεβάτι της γιαγιάς μας που είναι πανύψηλο, το κεφάλι της είναι ολάκερο ένα καρούμπαλο, αφού για να καταλάβετε δεν φαίνεται η κύστη που έχει στο κούτελό της από το πολύ πρήξιμο. Αγκαζέ στην τιμή του ενός, έχουμε και μελανιά και κάτι σαν γδάρσιμο. Πάλι καλά που ήταν πάτωμα και όχι πλακάκια.....

Κατά τ' άλλα όλα καλά, τώρα θα τσιμπήσω κάτι και θα την ετοιμάσω να πάμε μέχρι τις κούνιες μαλλον φλοίσβο , όσο έχει ήλιο...

Φιλάκια πολλά μανούλες!!!!

Α, για τον ύπνο που λέτε, η ώρα παίζει από 22.00 (σπάνια) μέχρι 23.30. Τουλάχιστον με αποζημιώνει με 1 ξύπνημα μόνο τώρα τελευταία.

GaiGp3.png

Καλησπέρα και απο εμάς!!!

Να σας κεράσουμε και εμείς για την γιορτή μας!

dscf7379.jpg

Να ευχαριστήσω και όλα τα κορίτσια που μας θυμηθήκατε και να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου Χρόνια Πολλά στην Θεοδώρα της Τάνιας και τον Θοδωρή της Ιωάννας, να είναι γερά και ευτυχισμένα τα παιδάκια μας!!!

Ηρώ να χαίρεσαι και εσύ τον άντρα σου!

Ειρήνη με το καλό η βάφτιση της μικρής σας, όλα να πάνε τέλεια!

Βάσω χαρούμενα μηνογεννέθλια στον Γιωργάκη σας, άντε με το καλό και τα πρώτα σας γεννέθλια σας!

Αυτά για την ώρα, ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Mανούλες μου γλυκές χαίρετε!

Τί κάνετε???

Μου έχετε λείψει απίστευτα, αλλά έχω τεχνικά προβλήματα (ο σκληρός μου μας χαιρέτισε, πάει, γειά σας...!), χάος στο σπίτι μετά το ταξίδι και καπάκι με το που συμμαζευτηκαμε άρχισαν οι ετοιμασίες για τη γιορτή του Θοδωρή και τα τραπεζώματα!

Τώρα γράφω από το λαπτοπ της αδερφής μου! :D Το κακό είναι πως αύριο φεύγει... :(

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας! Να είστε καλά!

Θεοδώρα-Πετάλ και Θεοδώρα-φραουλίτσα, χρόνια σας πολλά και καλά, με υγεία και χαρά! Τάνια και θάλεια να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

Έχω τόσο καιρό να μπω κ δεν τα έχω διαβάσει όλα δυστυχώς...

Θέλω να ευχηθώ στην Αλέκα με το καλό να έρθει στον κόσμο το μωράκι της, γερό και με ευκολία! Πολύ χάρηκα με το νέο!!!

Χριστίνα και Μαρία περαστικά στο Στάθη και την Αθηνά! Άντε να γίνουν γρήγορα καλά χωρίς άλλη ταλαιπωρία!

Έχουμε 2 εβδομάδες που συναντηθήκαμε με τις Αθηναίες φίλες και ακόμη σας σκέφτομαι!!! Ήταν πραγματικά το highlight του ταξιδιού!!!!

Όλες οι μαμάδες ήταν όπως ακριβώς τις ήξερα εδω και φυσικά ακόμη καλυτερες και τα μωράκια κουκλάκια και γλυκάκια!

Ο Θοδωρής παρόλο που φοβόμασταν πάρα πολύ για το 5ωρο ταξίδι ήταν άψογος ως εκ θαύματος! Κατεβαίνοντας δεν κάναμε ούτε μια στάση γιατί έπαιζε κ κοιμόταν κ στον γυρισμό μόνο μία για να ξεμουδιάσουμε...

Και το κορυφαίο ήταν που στην Αθήνα κοιμόταν σερί τα βράδια κ μόλις γυρίσαμε σπίτι ξαναγυρίσαμε στα κλασσικά μας... :(

Πήγαμε και το κρεβάτι του στο δωμάτιο του και κοιμόμαστε πιο άνετα πλέον γιατί τον ξαναγυρίζουμε εκεί μετάαπό κάθε ξύπνημά του... Μπορεί βέβαια να είναι λίγο σκότωμα τα πήγαινε-έλα αλλά τουλάχιστον δεν ξυπνάει συχνότερα και τουλάχιστον απλωνόμαστε στο κρεβάτι μας...

Και ελπίζουμε πως θα έρθουν καλύτερες νύχτες! ;)

Αυτά μανούλες... Ποιός ξέρει πότε θα τα ξανακαταφέρω να μπω, ελπίζω σύντομα... Πάω να οριζοντιοποιηθώ γιατί είμαι κουρασμένη.

Σας γλυκοφιλώ, να είστε όλες καλά!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Kαι να προσθέσω:

Ηρώ, να χαίρεσαι κι εσύ το Θοδωρή σου! Γεροί να είστε κι οι 3 σας και να χαιρόσαστε ο ένας τον άλλο!

Ειρήνη με το καλό η βάφτισή σας αύριο!!! Όλα καλά και περιμένουμε φωτό!!!

Βίκυ, τί έγινε παιδί μου με τη δουλειά??? Κλείνει η επιχαίρηση που δουλεύεις; Ελπίζω όλα καλά να πάνε κι ακόμη και άνεργη να μείνεις να ξεκουραστείς όσο θέλεις και να βρεις γρήγορα άλλη, καλύτερη δουλειά!

Φιλάκια σε όλες και λυπάμαι για όσα ξέχασα/παρέλειψα...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημέρα αγαπημένες μου φίλες!!καθυστερημένα θα ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην γλυκιά μας Θεοδώρα πεταλουδίτσα,στην γαλανομάτα Θεοδώρα φραουλίτσα,στον κούκλο ζουμπουρλή μας Θοδωρή!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!να είναι όλες τους οι γιορτές γεμάτες με αγάπη:-)

Ηρώ μου κι εσυ να χαίρεσαι τον Θοδωρή σου,πάντα ευτυχισμένοι να είστε!

Μαράκι φιλενάδα περαστικά στην Αθηνούλα μας και Χριστινάκι στον Σταθάκη,ελπίζω να περασε η ολη ταλαιπωρία σας και ολα να είναι μια χαρά τώρα!Μαράκι μου δυστυχώς έχεις αναλάβει βαρύ και δύσκολο ρόλο,είσαι όλη μέρα στη δουλειά και σε αντικαθιστά στην ουσια ο Κώστας,που ως άντρας θα νευριάσει,θα πελαγώσει κοκ.εσύ κοιτα ή συννενοήσου με καμια γιαγιά οπως λέει το Βικάκι ή δες τι άλλο μπορεί να γίνει,γιατι κάποια στιγμή θα εκραγείς κι εσύ και θα ναι αργά!

Ειρηνη μου με το καλό σήμερα να βαφτιστεί η τοσοδούλα μας!αναμένουμε φώτο!καλά ο καιρός σας έκατσε τέλεια ε! πολύ λιακάδα :-)

Δεσποινάκι μου να χαίρεστε τον βαφτιστικό και να περάσετε τέλεια στο πάρτυ!

Βικάκι τόσο πολύ ρε συ η Λου? τώρα πως είναι?μα αυτα τα παιδιά με τις πτώσεις δεν μαζεύονται...με την δουλειά τι έγινε,χάλια? ρε γμτ...δε μπορεί ομως ρε φιλενάδα να σε διώξει,15 μήνες μετά τη γέννα είπαμε..μακάρι να γινει η ανατροπή και να πάνε όλα καλά.

Βασουλίνι μου χαρούμενα μηνογενέθλια στον Γιωργάκη μας :-)

εμείς καλά,είχε έρθει χτες η νονά μου σπίτι και με απορρόφησε όλη μέρα!ευτυχως που είχα καθαρίσει το πρωί κι ευτυχώς που προνόησε ο Κώστας και πήρε σουβλάκια γιατι είχα κάτσει σέ ένα καναπέ και δεν σηκωνόμουν!!

φόρεμα για τη βάφτιση πήρα,τα βαφτιστικά τα κλείσαμε με τον αδερφό μου,μου μέινανε προσκλητήρια και μπομπο που θα πάω αυτές τις μέρες.

σήμερα θα πάμε στη Σταμάτα σε θείους μου να τους δούμε και βολτίτσα και θα φάμε κι εκει(πάλι γλύτωσα!) χαχα!

πω πω πολλά ειπα,ας κεράσω και ένα καφεδάκι και ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕ!!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

gcweekend53.gif

Καλημέρα μανουλομανουλίτσες...!!!

Χρόνια πολλά Θεοδώρα πεταλουδίτσα,Θεοδώρα φραουλίτσα και στο πιο γλυκό Θοδωράκι της παρέα μας!!! Κορίτσια να τα χαίρεστε, πάντα με υγεία και ευτυχία.....

283011-Name-day-e-card.jpg

Εμείς είμαστε καλύτερα, συνεχίζουμε τη θεραπεία και ελπίζουμε ότι το άλλο σκ θα κάνει καλό καιρό να βγούμε και μεις λιγάκι έξω...να τον δει και λίγο ο ήλιος το φουκαράααααα!!!

Εχθές πήγα στον μπαμπά μου γιατί σαν εχθές γιόρταζε, ο Πάνος κράτησε τον μικρό, γενικά δεν έχω να σας πω κάτι άλλο γιατί είμαστε στο σπίτι και δεν έχουμε βγει στον έξω κόσμο. Αύριο θα πάω γραφείο και ο μικρός θα κατέβει στην γιαγιά του!

Κατά τ άλλα καλά!

Ειρήνη μου με το καλό σήμερα η βάπτιση της μικρή σου!!! pic.php?oid=AQB21xhHooQ593Pvv2RUWgcN9AWgFPVGwdGFccZ0QjY9DdkJvecegGOb-sHe1FR07zw&size=normal&usedef=1

Αγγελικούλα είστε καλά? καλημέρα πως είναι η μπισκοτίνα μας???Ευχαριστούμε για το όμορφο καφεδάκι...!!!

Ανταποδίδουμαι με γλυκάκι

cakes-1-large.jpg

Kαλησπερα μανουλες κ καλη Κυριακη!

να ευχηθω κ εγω αν κ καθυστερημενα τα χρονια μας πολλα στην Θεοδωρα-Θεοδωρα κ Θοδωρη!

κ στον αντρα της Ηρους φυσικα!

αν κ την Θεοδωρα-φραουλα την ειδαμε χθες κ απο κοντα!!!

ελπιζω ολες να ειστε καλα κ τα μωρακια σας ακομη καλυτερα!

Βικυ μου ευχομαι να βρεις συντομα την καλυτερη δουλεια για σενα ,αλλα κ εγω απορω πως μπορει να σε διωξει...??

παμε για καφε με τον μπαμπα μας ,σας φιλω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...