Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανουλίτσες καλησπέρα.

Μαρία, και μη χειρότερα! Ευτυχώς που δεν χτύπησαν οι άνθρωποι.

Χριστινάκι, τι έπαθε το καημενάκι σου; Περαστικά κοριτσάκι μου! Αν βρεις ευκαιρία πες μας για τα συμπτώματα. Η Αθηνά έχει ακόμα μυξούλες. Όμως έχουν μειωθεί αισθητά. Πυρετό δεν έχει κάνει καθόλου παρά μόμο 37,1 την πρώτη μέρα. Τώρα όμως έχει κ λίγο βήχα. Φαίνεται να είναι από τις μυξούλες που κατεβαίνουν. Η γιατρός την Παρασκευή μας είπε πως είναι ένα κοινό κρυολόγημα. Όμως τότε δεν είχε βήχα. Τρομάζω με όλα αυτά που ακούω. Ελπίζω να περάσει κ να μην είναι τίποτα. Τους κρατάνε κ τόσο πολύ τα κρυώματα ρε γμτ!

Βασούλα, συγχαρητήρια για τα μαθήματα! Είδες που στενοχωριόσουν; Όλα καλά να πάνε κοριτσάκι!

Χαρούμενα μηνογενέθλια σε όλα τα μωράκια που γίνονται 11 μηνών! Σε λίγο καιρό αρχίζουν κ τα πρώτα γενέθλια!!!

Αντζούλα, τυχερούλα που δεν πήγες δουλειά! Εμείς κανονικά αφού ελάχιστα είχαν ασπρίσει εδώ τα πράγματα. Εν τω μεταξύ έχει καθιερωθει το να φεύγω στις 7 το βράδυ κ δεν παλεύεται. Πέρα από την κούραση δεν βλέπω αρκετά το κοριτσάκι μου! Κ δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω τόση δουλειά που ούτε δουλεύοντας τόσες ώρες δεν την προλαβαίνω.

Αλέκα, αυτές οι ανακατωσούρες ίσως σημαίνουν κοριτσάκι! Με το καλό και γερό, ότι κ να ΄ναι!

Καληνύχτα μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλομανούλες μας, ακόμα μια μέρα χάλια δεν μπορούσε το βράδυ να αναπνεύσει ο καημενούλης εγώ απο την Δευτέρα κοιμάμαι μαζί του στο δωμάτιο η μαμά μου στο σαλόνι και ο μπαμπάς μας στην κρεββατοκάμαρα.

Εχθές δεν μπορούσαμε να τον πάμε να τον ξαναδούν στην Ευρωκλινική διότι ο Πάνος γύρισε 9 το βράδυ και εγώ δεν είχα αυτοκίνητο, όπως καταλαβαίνεται με τέτοιο κρύο δεν θα μπορούσα να τον βγάλω με το καρότσι. Πήρα την γιατρό και μου είπε για σήμερα οπωσδήποτε.Αχ βρε μανούλες μου μακάρι να μην μας κρατήσει μέσα. Έχει ταλαιπωρηθεί συνέχεια του κάνω με το μυξομηχάνημα που τις βρίσκει όλες αυτές τις μύξες Θεούλη μου. Πυρετό ευτυχώς δεν ξαναέκανε μέχρι 37,2 αν και η γιατρός μας είπε ότι αυτή η ίωση δεν κάνει πυρετό. δεν ξέρω πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά.

Δεν έχω μόνο αυτό έχω και το κολ.γραφείο που πρέπει οπωσδήποτε να πάω αύριο γιατί η ιδιαιτέρα του προέδρου εγκαταλείπει και πρέπει να μου παραδώσει...άστα να πάνε!!! Μου είπε ο Π ότι θα πάρει άδεια εκείνος για να κάτσει με το παιδί γιατί ως γνωστόν η μανούλα μου επειδή έχει ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας δυστυχώς δεν μπορεί να κρατήσει το μικρό Στάθη μόνη της.

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση σας εύχομαι καλημέρα και να προσέχετε τα ζουζούνια μας!!!

111039.gif

Μανουλίτσες καλησπέρα.

Μαρία, και μη χειρότερα! Ευτυχώς που δεν χτύπησαν οι άνθρωποι.

Χριστινάκι, τι έπαθε το καημενάκι σου; Περαστικά κοριτσάκι μου! Αν βρεις ευκαιρία πες μας για τα συμπτώματα. Η Αθηνά έχει ακόμα μυξούλες. Όμως έχουν μειωθεί αισθητά. Πυρετό δεν έχει κάνει καθόλου παρά μόμο 37,1 την πρώτη μέρα. Τώρα όμως έχει κ λίγο βήχα. Φαίνεται να είναι από τις μυξούλες που κατεβαίνουν. Η γιατρός την Παρασκευή μας είπε πως είναι ένα κοινό κρυολόγημα. Όμως τότε δεν είχε βήχα. Τρομάζω με όλα αυτά που ακούω. Ελπίζω να περάσει κ να μην είναι τίποτα. Τους κρατάνε κ τόσο πολύ τα κρυώματα ρε γμτ!

Βασούλα, συγχαρητήρια για τα μαθήματα! Είδες που στενοχωριόσουν; Όλα καλά να πάνε κοριτσάκι!

Χαρούμενα μηνογενέθλια σε όλα τα μωράκια που γίνονται 11 μηνών! Σε λίγο καιρό αρχίζουν κ τα πρώτα γενέθλια!!!

Αντζούλα, τυχερούλα που δεν πήγες δουλειά! Εμείς κανονικά αφού ελάχιστα είχαν ασπρίσει εδώ τα πράγματα. Εν τω μεταξύ έχει καθιερωθει το να φεύγω στις 7 το βράδυ κ δεν παλεύεται. Πέρα από την κούραση δεν βλέπω αρκετά το κοριτσάκι μου! Κ δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω τόση δουλειά που ούτε δουλεύοντας τόσες ώρες δεν την προλαβαίνω.

Αλέκα, αυτές οι ανακατωσούρες ίσως σημαίνουν κοριτσάκι! Με το καλό και γερό, ότι κ να ΄ναι!

Καληνύχτα μανουλίτσες!

Μαράκι μου περαστικούλια και σε σε σας μην τρομάζεις η κάθε μια περίπτωση είναι διαφορετική εσύ απλά συμβουλέψου το γιατρό σου. Συγνώμη αν σε τρόμαξα απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Αυτό που πρέπει να προσέχουμε όλες μας είναι ότι δεν πρέπει να αφήνουμε τα κρυώματα στην τύχη τους πρέπει πάντα να συμβουλεύομαστε το γιατρό και ας μην είναι τίποτα...Φιλάκια καλή μου!!!

hello106.gif

Xριστινα περαστηκα στον Σταθακο σου!να περασει γρηγορα κ να μην ταλαιπωρηθει αλλο!

Μαρια τωρα διαβασα για τους γονεις σου!Παναγια μου!ο Θεος να φυλαει!ευτυχως που ειναι καλα κ οπως ειπε και η Αλεκα οι λαμαρινες ξαναγινονται!

Annie μου καλημέρα και πολλά φιλάκια από την χιονισμένη Αθήνα:tongue:

myspace-glitter-graphics-good-morning1.gif

Μωρέ τί περάσατε....;;;;;Περαστικά εύχομαι, γρήγορα να γίνει καλά ο Σταθούλης.

Ζουζούνα μου φιλάκια πολλά και σας ευχόμαστε με το Σταθούλη Καλημέραααα

good-morning-glitter-pictures-002.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες... Εχει ερημώσει πολύ το καφέ μας. Εύχομαι να είσαστε όλες καλά. Εχω πολύ καιρό να γράψω και για να δούμε τι θα θυμηθώ.

Καταρχήν Καλή Σαρακοστή σε όλες. Ελπίζω να περάσατε καλά αν και ο καιρός δεν ήταν και ο καλύτερος.

Δημητρα συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου!!! Ενα και ένα! Τι καλά!!! Καλορίζικο και το σπιτάκι σας!

Μαρία μου περαστικά στους γονείς σου... Οι λαμαρίνες φτιάχνονται... Ευτυχως που είναι καλά οι άνθρωποι.

Αχ βρε Χριστινάκι μου... τι τραβάει το αγοράκι σου. Εύχομαι να γινει γρήγορα καλά. Αντε να ανοιξει και λίγο ο καιρός και να βρεθούμε!

Χαρουμενα μηνογεννέθλια σε όσα παιδάκια είχαν! Εμείς κοντεύουμε να χρονίσουμε... (σε 2 εβδομάδες) και μου φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Να είναι γερά τα παιδάκια μας. Εχω αρχίσει να προετοιμάζομαι και για τα πρώτα του γεννέθλια!!! Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρασε κιολας ενας χρόνος. Περσυ τετοιες μέρες είχαμε όλες μας την αγωνία της γέννας. Τα σκέφτομαι και συγκινούμε.

katerinakriti καλως μας ήρθες! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου!

Αννα μου τι κάνεις κοριτσάκι μου; Η Αλεξάνδρα σου;

Aντζυ, Αννη, Θάλεια, Βάσω, Μαράκι, Ειρήνη, Αλεξανδρα, Αλέκα, Βικάκι, Δέσποινες, Τάνια και ΟΛΑ τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; Τα παιδάκια σας;

Η Νικόλ μας τι κάνει; Πως είναι η γλυκιά μας Αναστασία; Εχει καμιά σας νέα; Εκανε τις εξετάσεις στην μικρή;

Tα δικά μας τα νέα... Στη δουλειά είμαι εδω και 2 εβδομάδες μόνη μου διοτι η αλλη κοπέλα που δουλεύουμε μαζί είχε τροχαίο και είναι με ραγισμένο δάχτυλο στο χέρι και με κολάρο στον αυχένα. Αν όλα πανε καλά θα επιστρεψει απο βδομάδα.

Ο Κωνσταντίνος μου, εχει αρχίσει και γίνεται ανταρτάκι... Δεν καταλαβαίνει απο όχι και μη. Σηκώνεται συνέχεια στο τραπεζάκι (και φυσικά όπου αλλού βρει) του σαλονιου και τα πετάει όλα κατω... Εχει αρχίσει και εκνευρίζεται με παιχνίδια και τα πετάει κάτω και κλαίει από τα νεύρα του, πράγμα το οποίο δεν μου αρέσει και με προβληματίζει και ΝΑΙ συνεχίζει να ξυπνάει τα περισσότερα βράδυα... Πόσο θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν ξέρω... εχουν αρχίσει και μειωνονται οι αντοχές μας.

Το γάλα μου το έχει ελλατωσει και όλα αυτά τα ωραία...

Πολλά είπα πάλι..... και σίγουρα κάτι θα ξεχνάω... :(:(:(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Kαλησπέρα μανούλες!!!

Να ευχηθώ κατ΄αρχήν περαστικά στον Στάθη της Χριστίνας και την Αθηνούλα της Μαρίας, ελπίζω να γίνουν σύντομα καλά τα μικράκια σας και να μην ταλαιπωρούνται.

Και εγώ από χθες ανέβασα πυρετό αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Ευτυχώς έμεινε σπίτι ο Γ σήμερα και κράτησε την μικρή οπότε συνήλθα γρήγορα.

Μαρία ευτυχώς που το ατύχημα των γονιών περιορίστηκε σε υλικές ζημιές και είναι μια χαρά!

Βάλια ακριβώς όπως περιγράφεις τον μικρό σου έτσι κάνει και η δικιά μου. Νομίζω οτι είναι της ηλικίας και σιγά σιγά θα ηρεμήσουν. Ελπίζω δηλαδή γιατί διαφορετικά θα το γκρεμίσει το σπίτι!;););)

Εμείς από χθες προσπαθήσαμε να της δώσουμε ξένο γάλα, μιας και σε 2 μηνες γυρνάω στη δουλειά και επειδή δουλεύω βάρδιες θα χρειαστεί και βράδυ να λείπω οπότε πρέπει να συνηθίσει. Δυστυχώς ήπιε το πολύ 2-3 γουλιές και έδειξε να μην της αρέσει καθόλου. Ξεκινήσαμε με νεσλακ μιας και πάνω στο χρόνο θα μπορέσει να πιεί φρέσκο. Είπαμε θα προσπαθήσουμε ακόμα λίγες μέρες και μετά βλέπουμε.

Αυτά θυμήθηκα για την ώρα ελπίζω να είστε όλες καλά!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπερα μανουλες

ειμαι τρελλα εξαντλημενη και σωματικα (αφου εφτιαξα σχεοδν ολα τα πραγματα για τη βαφτιση μονη μου) και ψυχικα (σφου με το πρωην αφεντικο απο το κακο στο χειροτερο...)

Xριστινα περαστηκα στον Σταθακο. Ελπιζω να γυρισατε σπιτακι σας

Μαρια ευτυχως που ειναι καλα και οι δικοι σου μετα το τροχαιο

Συγνωμη που δε σχολιαζω αλλα για μια καλησπερα περασα κοριτσακια μου μιας και απο χρονο... μηδεν!!!

φιλακια

QuW0p3.png

Καλησπέρα μανούλες γυρίσαμε από το γιατρό μας είπε ότι πάει καλύτερα και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να τον κρατήσει για extra μάσκες αδρεναλίνης (ευχαριστώ Παναγίτσα μου).

Συνεχίζουμε την θεραπεία για 10 μέρες και προσοχή με το κρύο!!! Μανουλομανουλίτσες σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση σας αγαπάμε πολύ

a4427ebe534a4377c5ac.gif

Αύριο δυστυχώς θα πρέπει να κατέβω στο γραφείο άλλα ο μπαμπάς μας πήρε άδεια για να προσέχει το μικρό μας πρίγκιπα!!!

Καληνύχτα σας και thanks_friend.gif

γεια σας μανουλες!

σημερα πηγαμε στη φιλη μας την πεταλουδιτσα κ περασαμε πολυ ομορφα! ο Α συνεχιζει να μας ταλαιπωρει με τον υπνο. μαλιστα τελευταια εκοψε κ τον πρωινο υπνο κ το μεσημερι κοιμαται λιγοτερο απο πριν. αυτο που με κουραζει πολυ ειναι το βραδυ που περναει τις 10:30 για να κοιμηθει. εσας τι ωρα κοιμουνται ρε κοριτσια? αργα δεν ειναι 10:30?

Μαρακι ευτυχως οι γονεις σου ειναι καλα! θα τρομαξες πολυ! ο Θεουλης ηταν μαζι τους! τωρα εχουν επιστρεψει στην Πυλο? πως ειναι?

Βασω τι εγινε τελικα με το θηλασμο? παντως εγω πιστευω αν θελεις μπορεις να τη θηλαζεις εστω κ μια φορα μεσα στη μερα. εσυ ξερεις βεβαια γιατι κ εγω κουραστηκα κ οπου να ναι θα παρω φρεσκο γαλατακι να δω πως θα του φανει κ να αρχισουμε σιγα σιγα τον αποθηλασμο. τις τελευταιες μερες κατι με εχει πιασει κ βλεπω οτι μεγαλωσε πια κ δεν πολυθελω να τον βαζω στο στηθος.

Χριστινακι τι να πω για το Σταθη σου? περαστικα του! ευχομαι ποτε ποτε να μην ξαναρρωστησει ο γλυκουλης!

Βαλια κ μενα ειναι οπως τα λες! ενα ανταρτακι! κ το βραδυ ξυπναει κ εγω νυσταζω κ δεν θελω να σηκωθω! ποτε θα βελτιωθει αυτη η κατασταση?

φιλακια μανουλες κ καλο βραδυ!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Μανούλες καλησπέρα.

Κοιμήθηκε και το δικό μου αγριμάκι. Τελικά όλα τα ίδια κάνουν. Χθες το βράδυ πρέπει να ξύπνησε τουλάχιστον 10 φορές. Κάθε μισή ώρα . Από τις 2:20 μέχρι τις 4:50 ήμουν ξύπνια. Στο διάστημα αυτό κάθε 10 λεπτά ξύπναγε. Περιττό να σας πω πώς ήμουν σήμερα στην δουλειά. Δεν ξέρω τι έχει αλλά παρακαλάω να μην συνεχιστεί κι απόψε γιατί δεν την παλεύω.

Χριστινάκι, καλά κάνεις κ μας τα λες για να προσέχουμε, κι ας μας αγχώνεις. Τώρα όμως είμαι πιο πονηρεμένη κ προσέχω πιό πολύ τον βήχα της. Ευτυχώς δεν βήχει παρά ελάχιστα. Η μυτούλα όμως ακόμα βουλωμένη. Περαστικά στον Σταθάκο. Χαίρομαι που ΄άει καλύτερα.

Πολύ γκρίνια είχε σήμερα κ ο Κ. ήταν όλο νεύρα. Κακά τα ψέματα δεν είναι εύκολο για έναν άντρα. Εμείς έχουμε περισσότερες αντοχές. Γυρνάω κι εγώ αργά κ δεν βοηθάει κι αυτό...

Βάλια μου, ευχαριστώ που πάντα με θυμάσαι. Υπομονή κ σε σένα. Ποιός ξέρει τι τα ενοχλεί κ δεν κοιμούνται. Όσο για τα παιχνίδια κ τα τραπέζια, κι η Αθηνά τα ίδια. Πολύ νεύρο έχει κ ανησυχώ. Όλα τα πετάει κάτω, δεν κάθεται καθόλου στο καρεκλάκι της, έχει βαρεθεί το πάρκο... Θέλει συνέχεια να είσαι από πάνω της.

Θάλεια κ Δεσποινάκι, υπομονή κ σε σας κοριτσάκια. Θα ηρεμήσουν, πού θα πάει!

Σας φιλώ γιατί τα μάτια μου κλείνουν... Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανουλομανούλες μας, ακόμα μια μέρα χάλια δεν μπορούσε το βράδυ να αναπνεύσει ο καημενούλης εγώ απο την Δευτέρα κοιμάμαι μαζί του στο δωμάτιο η μαμά μου στο σαλόνι και ο μπαμπάς μας στην κρεββατοκάμαρα.

Εχθές δεν μπορούσαμε να τον πάμε να τον ξαναδούν στην Ευρωκλινική διότι ο Πάνος γύρισε 9 το βράδυ και εγώ δεν είχα αυτοκίνητο, όπως καταλαβαίνεται με τέτοιο κρύο δεν θα μπορούσα να τον βγάλω με το καρότσι. Πήρα την γιατρό και μου είπε για σήμερα οπωσδήποτε.Αχ βρε μανούλες μου μακάρι να μην μας κρατήσει μέσα. Έχει ταλαιπωρηθεί συνέχεια του κάνω με το μυξομηχάνημα που τις βρίσκει όλες αυτές τις μύξες Θεούλη μου. Πυρετό ευτυχώς δεν ξαναέκανε μέχρι 37,2 αν και η γιατρός μας είπε ότι αυτή η ίωση δεν κάνει πυρετό. δεν ξέρω πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά.

Δεν έχω μόνο αυτό έχω και το κολ.γραφείο που πρέπει οπωσδήποτε να πάω αύριο γιατί η ιδιαιτέρα του προέδρου εγκαταλείπει και πρέπει να μου παραδώσει...άστα να πάνε!!! Μου είπε ο Π ότι θα πάρει άδεια εκείνος για να κάτσει με το παιδί γιατί ως γνωστόν η μανούλα μου επειδή έχει ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας δυστυχώς δεν μπορεί να κρατήσει το μικρό Στάθη μόνη της.

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση σας εύχομαι καλημέρα και να προσέχετε τα ζουζούνια μας!!!

111039.gif

Καλημέρα!!!Πού είστε καλέ;;;

Χριστίνα μου τί έγινε, έχουμε κανα νέο;Πάντως το ότι δεν έχει πυρετό καλό σημάδι είναι.Εύχομαι όλα να είναι καλά.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλά, τι έχει γίνει; 4 μέρες στην ίδια σελίδα είμαστε!

Ελπίζω όλες να είσαστε καλά κ να περνάτε όμορφα, γι ΄αυτό να είστε εξαφανισμένες.

Η Αθηνά μου ακόμα μπουκωμένη, με αρκετή γκρίνια. Ο Κ. έχει κουραστεί πολύ. Όλο νεύρα είναι μαζί της. Ελπίζω να ηρεμήσουν κι οι δυό σύντομα γιατί δεν αντέχω. Προσπαθώ να κάνω τον καραγκιόζη ώστε να μην εντείνω κι άλλο την ατμόσφαιρα. Γυρνάω από την δουλειά ένα πτώμα κ ψυχολογικά από την πίεση της δουλειάς αλλά κ σωματικά λόγω αυπνίας, κ το παίζω μες στην τρελή χαρά ενώ μου ΄ρχεται να βάλω τα κλάμματα. Κάποια ώρα φοβάμαι οτι θα ξεσπάσω κ θα γίνει χαμός. Προσπαθώ να κρατηθώ.

Αχ, σας ζάλισα με τα προβλήματά μου. Υγεία κορίτσια. Γερά να ΄ναι τα μωράκια μας κι εμείς κ τα υπόλοιπα παλεύονται.

Φιλάκια σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερουδια και καλο σ/κ

καλε ρημαξε τελειως το καφε μας :-(

Χριστινα πολυ χαιρομαι που ειστε σπιτι κι ευχομαι αυτη να ηταν η τελευταια επισκεψη σας στο νοσοκομειο

Δεσποινα...τι ωρα κοιμουνται??? Χτυπησες φλεβα κοριτσι μου!!!

Ενα παραδειγμα θα σου φερω...Χτες το βραδυ ειχαμε κοσμο και τρωγαμε σουβλακια στις 11μιση το βραδυ, οπου η μικρη ενω λαγοκοιμοταν στο καροτσι της, της μυρισαν, ξυπνησε και ζητουσε μεζε!!! Κοιμηθηκαν και τα δυο στις 12μιση!!!

Μαρακι ευχομαι να ηρεμησουν πριν εκραγεις εσυ!! χιχι

Εγω ειμαι κουρελι κοριτσια απο τις ετοιμασιες

αλλα τουλαχιστον πιστευω οτι ολα θα πανε καλα αφου ο κυριοτερος φοβος μου ηταν ο καιρος και τελικα προβλεπονται 15 βαθμοι για αυριο!!! :lol::lol::lol:

σας αφηνω να αρχισω τις δουλειες μιας και μπικικινια δεν υπηρχαν για εξω κι ετσι θα κανουμε εδω αυριο τραπεζι (μονο για τους νονους και τους γιαγιαδο-παππουδες βεβαια)

φιλιααααααααα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...