Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τράκαραν οι γονείς μου χθες στον γυρισμό από Νάουσα. Το αυτοκίνητο είναι για πέταμα αλλά οι ίδιοι είναι καλά. Χτύπησαν καραμπόλα στον μπροστινό και ο από πίσω έπεσε κι αυτός πάνω τους όταν φρενάρισε ο μπροστά απότομα για ένα φορτηγό που βγήκε στο αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς είχε κίνηση και δεν έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα. Φορούσαν και ζώνη. Αλλά ένα σοκ το έπαθα όταν τους πήρα να δω τι κάνουν και μου είπαν το σκηνικό. Δόξα το θεό σώθηκαν.:(

mU4Ep3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΝΕΑ ΣΑς . ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕς ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕς ΚΑΛΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Β ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟς ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 81!!!!!!!!!!!

ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ-ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Μ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΛΙΓΟ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ -ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ Κ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ :D:D:D:D

ΑΠΛΑ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ Μ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΜΕ ΤΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΔΙΠΛΑ Μ ΝΑ ΠΕΤΑ ΤΟΥς ΝΤΟΣΙΕΔΕΣ Μ ΤΑ ΦΥΛΑΔΙΑ Κ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ Κ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ:shock::shock::shock:

ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΤΑΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΕς ΤΙς ΣΥΝΘΗΚΕς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΣΕΙς ΠΩς ΕΙΣΤΕ?????ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ

ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΤΗς!!!!!!!! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΟΗ Κ ΑΒΛΑΒΗς.:!::!::!:

Διαφημίσεις

ΓΙΝΑΜΕ Κ ΜΕΙς 11 ΜΗΝΩΝ!!

Κ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΖΩΗΡΟΥΛΕς:D:D:D:D:D:D:shock::shock::!::!:

Α...ΤΟ ΓΑΛΑ Μ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑΓΟΝΕς !!!!! ΤΕΛΟΣ:-(

ΚΑΠΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΩΡΕ!!!!!!!!! ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΑΓΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ????? ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑς ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΠΩς ΣΕ ΟΛΕς ΜΑς ΑΛΛΩΣΤΕ!!!!!!!!!

ΤΗς ΑΡΧΙΣΑ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΙΑΙΥΡΤΙ Κ ΔΕΝ ΤΗς ΑΡΕΣΕΙ ΤΗς ΒΑΖΩ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΆΛΙ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΕς ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ 2-3

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑς:tongue::tongue:ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ

Λιώσανε γμτ...ήταν όλα κατασπρα,έβγαλε ήλιο και δεν έμεινε τίποτα όρθιο~!τουλάχιστον κάτσαμε σπίτι!

Μαρία ευτυχώς οι δικοι σου μια χαρά.ε!τι τρομάρα θα πήρες!

οι υπολοιπες φίλες τι κάνετε?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα σε όλες

κ εδω στο Αργος ξυπνησαμε καιι ειχε χιονια στις σκεπες κ στα περβαζια κ λιγο στα αυτοκινητα!!!Χρονια ειχαμε να το δουμε αυτο !!!!!!!!:P:p

Τωρα ήλιο πάλι.......

Εχω πάει λιγο τη μπεμπα στη μαμα μ να διαβασω λιγο για τα μαθηματα μ κ οτι άλλο προλαβω

Να ειστε όλες καλα!!!

φιλιά:)

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Τι κάνετε; Έχω μέρες να μπω, αφού όλη μέρα κυνηγάω τον Γιάννη που αλωνίζει... Όταν εκείνος κοιμάται, προσπαθώ να κάνω καμιά δουλειά ή το ρίχνω κι εγώ στον ύπνο... Μιλάμε για απίστευτη υπνηλία, ενώ έχω και μια μόνιμη ανακατωσούρα στο στομάχι...

Δε θυμάμαι και πολλά... Μαρία, ευτυχώς που δε χτύπησαν οι γονείς σου... Όσο για το αυτοκίνητο, λαμαρίνες είναι δεν πειράζει... Φτάνει που είναι καλά οι άνθρωποι!

Βασιλική, συγχαρητήρια για τα μαθήματα!!! Πάντα έτσι καλά να πηγαίνουν οι δουλειές!

Με φωνάζει πάλι...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

καλημέρα μανούλες! χαθηκα παλι! ευχομαι καλη σαρακοστη! αντε και καλο πασχα!

χρονια πολλα στην κλειουλα που γιορταζε πριν μερες! να τη χαιρεσαι αννη μου, πανυα γερη και ευτυχισμενη!!!

χρονια πολλά και στα μωρακια για τα μηνογενεθλιακια τους!

μαρια μου τι σοκ αυτο με το τρακαρισμα. δοξα τω θεω, ειναι καλα οι δικοι σου. φρικαρα και εγω οταν το διαβασα.

μαρακι μου περαστικα στην αθηνουλα, κανεις αρκετο ορο και ρουφηχτηρι; θελει συχαν ορο για να διαλυονται οι μυξουλες.

καλως ηρθες κατερινακι απο την πανεμορφη και αγαπημενη μου κρητη!

εμ τι αλλο;;;;

αλεκα μου πολυ σε νιωθω εγκυουλα με την υπνηλια σου. τι να πω; κουραγιο; ξαπλωνε στα πατωματα και ασε το γιαννακη να παιζει.

αντζυ μου συγγνωμη και παλι αν σε αναστατωσα με το μνμ. ακουσα φευγαλεα την ειδηση, δεν ηξερα λεπτομερειες. παντως οντως σας σκεφτηκα αμεσως και δεν μπορουσα να μπω στο φορουμ και να περιμενω αν θα ακουσω νεα σου! οποτε επραξα αναλογως!

χιονισε ναι! αλλα ο ηλιακος μας τα ελιωσε ολα!

παω τωρα γιατι ξυπνησε.φιλακια

KOWTp3.png

Καλησπέρα Μανούλες...

Μαράκι ευτυχώς που οι δικοί σου είναι καλά. Φαντάζομαι τρομάρα που θα πήραν οι άνθρωποι. Να ανάψετε και κανα κεράκι!

Μανουλομανουλίτσες εμάς τα νέα μας δεν είναι τόσο καλά ο Σταθάκος υποτροπίασε Την Δευτέρα το απόγευμα, το μεσημέρι είμασταν καλά με λίγο μπούκαμα και ενα 37,2 το απόγευμα εύηχε πολύ το παιδί η μαμά μου που είναι και πιο έμπειρη μας λέει παιδιά μου δεν τον ακούω καλό τον βήχο μήπως να το κοιτάξετε?

Εμείς δίναμε περιθώριο μέχρι την Τρίτη γιατί λόγω καθαράς Δευτέρα λέγαμε άστο μωρέ αφου δεν έχει πυρετό θα πάμε την Τρίτη στην ξαδέρφη μου και θα τον δει.

Έλα που το παιδί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα απο το βήχα , ντυνόμαστε και τον πάμε στην Ευρωκλινική Παίδων στα επείγοντα. Του έκαναν φαρυγγικό επίχρισμα (υγρό απο φάρυγγα), του πήραν υγρό απο την μυτούλα, τον ακροάστηκαν και του έκαναν και κάποιες άλλες εξετάσεις για ιούς κλπ. Τελικά βγήκε θετικός σε αντιγόνο αναπνευστικού συγκατιακού ιού RSv σε ρινοφαρυγγικό έκπλυμα + ακροαστικά.

Μείναμε εκεί το βράδυ για να του κάνουν μάσκα αδρεναλίνης και τα ξημερώματα που φύγαμε πήραμε την αγωγή για το σπίτι, μάσκα aerolin, flixotide και αντιβίωση klaricid. Τι να πω βρε κορίτσια ο φουκαράς ειναι ταλαιπωρημένος ευτυχώς τα δέχεται όλα και τις μάσκες και ν απίνει την αντιβίωση....σας κούρασα αλλά ένα θα σας πω μην αφήνεται το παραμικρό για αύριο γιατί και μεις λέγαμε δεν είναι τίποτα και να τώρα.

Η γιατρός μας είπε ότι είναι μια ίωση σε έξαρση και κολλάει απο παιδάκι σε παιδάκι. Πολύ Προσοχή!!!

Εύχομαι σε όλες καλό βραδύ, ξανά συγνώμη αν σας κούρασα και τα ξαναλέμε.

Σήμερα θα ξαναπάμε για να τον δει αν γυρίσουμε νωρίς και καταφέρω και μπω θα σας ενημερώσω. Ευχηθείτε μόνο να μην μου τον κρατήσουν γιατί παίζει και αυτό το σενάριο!

Μανουλομανουλίτσες εμάς τα νέα μας δεν είναι τόσο καλά ο Σταθάκος υποτροπίασε Την Δευτέρα το απόγευμα, το μεσημέρι είμασταν καλά με λίγο μπούκαμα και ενα 37,2 το απόγευμα εύηχε πολύ το παιδί η μαμά μου που είναι και πιο έμπειρη μας λέει παιδιά μου δεν τον ακούω καλό τον βήχο μήπως να το κοιτάξετε?

Εμείς δίναμε περιθώριο μέχρι την Τρίτη γιατί λόγω καθαράς Δευτέρα λέγαμε άστο μωρέ αφου δεν έχει πυρετό θα πάμε την Τρίτη στην ξαδέρφη μου και θα τον δει.

Έλα που το παιδί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα απο το βήχα , ντυνόμαστε και τον πάμε στην Ευρωκλινική Παίδων στα επείγοντα. Του έκαναν φαρυγγικό επίχρισμα (υγρό απο φάρυγγα), του πήραν υγρό απο την μυτούλα, τον ακροάστηκαν και του έκαναν και κάποιες άλλες εξετάσεις για ιούς κλπ. Τελικά βγήκε θετικός σε αντιγόνο αναπνευστικού συγκατιακού ιού RSv σε ρινοφαρυγγικό έκπλυμα + ακροαστικά.

Μείναμε εκεί το βράδυ για να του κάνουν μάσκα αδρεναλίνης και τα ξημερώματα που φύγαμε πήραμε την αγωγή για το σπίτι, μάσκα aerolin, flixotide και αντιβίωση klaricid. Τι να πω βρε κορίτσια ο φουκαράς ειναι ταλαιπωρημένος ευτυχώς τα δέχεται όλα και τις μάσκες και ν απίνει την αντιβίωση....σας κούρασα αλλά ένα θα σας πω μην αφήνεται το παραμικρό για αύριο γιατί και μεις λέγαμε δεν είναι τίποτα και να τώρα.

Η γιατρός μας είπε ότι είναι μια ίωση σε έξαρση και κολλάει απο παιδάκι σε παιδάκι. Πολύ Προσοχή!!!

Μωρέ τί περάσατε....;;;;;Περαστικά εύχομαι, γρήγορα να γίνει καλά ο Σταθούλης.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Xριστινα περαστηκα στον Σταθακο σου!να περασει γρηγορα κ να μην ταλαιπωρηθει αλλο!

Μαρια τωρα διαβασα για τους γονεις σου!Παναγια μου!ο Θεος να φυλαει!ευτυχως που ειναι καλα κ οπως ειπε και η Αλεκα οι λαμαρινες ξαναγινονται!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...