Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπερα μανουλες κ καλη σαρακοστη!

Καλως μας ηρθες Κατερινα!

Μαρια εγω δεν θα θυμωνα που ηρθε στις 5 αλλα θα τον πλακωνα στο ξυλο που ηθελε να παιξει τον Μπομπ τον μαστορα!

Τανια που εισαι???

Θαλεια μου τελικα δαγκωσε την γλωσσα της,σημερα ειδα το σημαδι.τα εγκαινιασε τα δοντια της για τα καλα!αφου χοροπηδαει σαν τρελη !!!!

σημερα ημασταν παλι στην γειτονια σας.πηγαμε στην εκκλησια σας κ κοινωνησε η Κλειω,μετα πηγαμε με τον Κ κ ηπιαμε κ ενα γρηγορο καφεδακι κ γυρησαμε σπιτι μας.εγω μαγειρευω κ κανω δουλειες ,η Κλειω κοιμαται ,κ ο Κ στο πισι του.

Αννη κ Μαρια να γινουν γρηγορα καλα τα παιδακια σας ΤΩΡΑ !!!!

να περασετε καλα κοριτσαρες μου...

α!σημερα κανουν τυροπιτες????δεν το ηξερα!κ η γιαγια μου την κοπανησε!θα την βαλω το βραδυ να κανει!χαχαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα ζουζουνομανούλες...κοιμηθήκαμε λίγο το μεσημέρι και τώρα ετοιμαζόμαστε για καφεδάκι...!!!

Κατερινάκι

welcome.gif

να χαίρεσαι το γιόκα σου...πες μας κι άλλα πράγματα για σενα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Image371.jpg κουράγιο φιλενάδα Μαρία σου στέλνω τον φίλο μας το μπομπ να αποκαταστήσει την βλάβη!!!

Άννυ μου σιδερένιο το πουλάκι του Δημητράκι εμείς του το κατεβάζουμε κάθε μέρα αυτό το σκατοπετσάκι άλλα τίποτα πολύ φοβάμαι ότι έρχεται και η δική μας ώρα...Φιλάκια γλυκιά μου σε σενα και το Δημητράκι σου!!!

Ειρηνάκι καλή Σαρακοστή να έχετε και να μου φιλήσεις τα ζουζούνια!!!

Καλε εσυ Χριστινακι τι ωραιες εικονιτσες ειναι αυτες που ανεβαζεις, μου εφτιαξες τη διαθεση!Εδω βρεχει, εχει κρυο και βλεπω να μην πεταμε αυριο χαρταετο.Θα παμε στους κουμπαρους μας που μενουν λιγο εξω απο την Καβαλα να γιορτασουμε με θαλασσινα και χαλβα!!

Που ειστε οι υπολοιπες, για πειτε πως περνατε το 3ημερο;

Μαρια ευχομαι υπομονη και καλη ξεκουραση μετα το καθαρισμα..

Ανδριαννη εμενα νομιζω οτι ειναι ψιλοκατεβασμενο το πουλακι του, αλλα θελω να ρωτησω και τον γιατρο οταν παμε με το καλο.

Κατερινακι καλως μας ηρθες κοπελια!Πες μας λιγα πραγματα για σενα και τον κανακαρη σου..

Οποια κανει τυροπιτα ας στειλει και κανενα κομματι κατα εδω.

Παω για το βουνο σιδερο...ευχομαι να εχω τελειωσει εως τις 9!

σας ευχαριστω πάρα πολύ όλες για το καλοσώρισμα! πραγματικά νιώθω πολύ ωραία που μπήκα στην παρέα σας

λίγα πράγματα για μένα:

είμαι 32 χρονών, μένω στα νότια του νομού ηρακλείου και είμαι καθηγήτρια (τώρα σε άδεια!)

15 απριλίου γέννησα το γιόκα μου στο ηράκλειο καί όπως είναι φυσικό μου άλλαξε τη ζωή μου!!

χάρηκα που βρήκα κι άλλες μανούλες απριλίου!θα τα λέμε!!!

γέννησε καμιά άλλη στις 15?

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμας!

Απο χτες (μετα απο πολυ καιρο)αποφασισα πως πρεπει επιτελους να βγω απο το σπιτι, ετσι πηρα την ποντικινα μου κια γυρναμε! Χτες πηγαμε το πρωι για καφεδακι και το βραδ μεχρι τις 12 σε κατι φιλους για ρετσινουλα, οπου η Θεοδωρα ήταν υπόδειγμα παιδιού πραγματικα, ήταν σαν μην υπήρχε!

Σήμερα κατεβηκαμε στην παρελαση, η μικρη τρομαξε αρκετα και ηταν κοκαλωμενη για αρκετη ώρα! Συναντησαμε και τον Λευτερακη - μαιμου στο δρομο! Μετα πηγαμε για φαγητο, κοιμηθηκαμε λιγακι και μετα παλι για καφε! Το ευχαριστηθηκαμε ομως!!!

Θαλεια μου νομιζω πως πρεπει να φέρουμε σε επαφη τις 'θεοδωρες να δειρει η μια την αλλη μπας και το κοψουν το χομπι!:tongue::tongue:

Κατερινα καλως μας ηρθες ! Να σου ζησει το αγορακι σου!!

Με το καλο και οι βαπτισεις που έρχονται!!

Αννυ μυο ταρζαν και η κλειω??? Τι μας περιμενει ακομα...

Καλο βράδυ και καλα να περασετε αυριο!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπερα κι απο μας κοριτσια!

Κι εμεις πριν λιγο μαζευτηκαμε... Ολη μερα απο δω κι απο κει... Εχουμε και κοσμο και ειμαστε ολο βολτες. Και αυριο λεμε να παμε να φαμε σε μια ταβερνα πανω στο βουνο, αλλα σκεφτομαι μωρε τα τσιγαρα και την καπνα για τον μικρο... Ο θ. λεει να παμε μια βολτα και βλεπουμε. Ετσι μαλλον θα κανουμε γιατι δεν θελω να του χαλασω χατηρι.

Χαιρομαι που ολες ειστε καλα, και περνατε μια χαρα κι ας μην ειναι ο καιρος καλος! Κι αυριο λεει χαλια, χιονια κτλ... τι να πεις... Ατελειωτο το πετρελαιο και τα κοινοχρηστα! 222 ευρω παρακαλω και ειδα της πεθερας μου σημερα, 377 ευρω παρακαλω... επαθα τρελλο εγκεφαλικο.

Αννυ χαιρομαι που σας αρεσαν. Κι εμενα αν θυμασαι ακριβως το ιδιο χτυπημα εκανε τις προαλλες. Τι να κανουμε... Περαστικα να ναι...

Αν προλαβω θα σας ανεβασω κι εγω καμια φωτογραφιουλα απο το αγορι μου.

Κατερινα καλως ηλθες και καλως μας βρηκες!

Ανδριανα μου, μπραβο που ειναι καλυτερα το παιδακι σου... Αχ ο καημενος τι τραβηξε μωρε με το πουλακι! Το σκεφτομαι και τρελλαινομαι. Εγω οταν το ειχαμε ξανασυζητησει αν θυμαστε σας ειχα πει οτι ειχα ρωτησει και μας ειπε η γιατρος μεχρι τα 2 δεν πειραζουμε ΤΙΠΟΤΑ. αχ ευτυχως γιατι ακομα δε νιωθω ετοιμη... Βεβαια, παλι ολονων μας οι γιατροι ελεγαν ο καθενας το δικο του!

Απο τη Νικολ κανενα νεο??? Εχει καμια σας??? Κατι εξετασεις δεν θα εκαναν??? Ελπιζω να ειναι ολοι τους καλα!

Καληνυχτα σε ολες κι ελπιχω να μην ξεχναω και τιποτα!

ticker.png

CEPYp3.png

σας ευχαριστω πάρα πολύ όλες για το καλοσώρισμα! πραγματικά νιώθω πολύ ωραία που μπήκα στην παρέα σας

λίγα πράγματα για μένα:

είμαι 32 χρονών, μένω στα νότια του νομού ηρακλείου και είμαι καθηγήτρια (τώρα σε άδεια!)

15 απριλίου γέννησα το γιόκα μου στο ηράκλειο καί όπως είναι φυσικό μου άλλαξε τη ζωή μου!!

χάρηκα που βρήκα κι άλλες μανούλες απριλίου!θα τα λέμε!!!

γέννησε καμιά άλλη στις 15?

:tongue::tongue::tongue::tongue: Καλημέρααααααα Κατερινάκη και γω το Σταθάκη μου 15 Απριλίου γέννησα θα έχουμε μαζί γενέθλια...

Μπορεί το καλοκαίρι να συναντηθούμε γιατί η καλύτερη μου φίλη είναι απο τα Σφιακιά και έχουν σπίτι στο Λουτρό...Μακάρι να κάτσει και να τα πούμε και απο κοντά....Φιλάκια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1187265e9vj20oua0.gif

Good Morning Σε όλες τις μανούλες και τα παιδάκια μας...Εμείς ξυπνήσαμε, ο καιρός χάλια οπότε δεν το βλέπω να βγαίνουμε θα πάω να πάρω την μανούλα μου από τον Πειραιά και θα κουλουμιάσουμε εδώ...!!! Φοβάμαι για τον μικρό Στάθη είναι ακόμα μπουκωμένος και έχει και ψιλοδέκατα!!!

Σας ευχόμαστε καλή ΚαθαροΔευτέρα και καλή Σαρακοστή

newego_LARGE_t_821_2272398_type11495.jpg

Καλημέρα κι από μας! Κατερινάκι καλώς ήλθες! Κρίμα που δεν έχουμε άλλες μανούλες από Κρήτη να βρισκόσασταν...

Θάλεια μου, μήπως το ´χουν τα παιδιά Μαΐου αυτό το επιθετικό; Δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τον ενθουσιασμό τους. Κι η Αθηνά τα ίδια κάνει. Τα τρομάζει τα παιδάκια αφού απλώνει χέρια στα προσωπάκια, τραβάει μαλλιά, βγάζει δυνατές φωνές. Ελπίζω να καταλάβει αργότερα γιατί θα τα πλακώνει στο ξύλο έτσι όπως πάει.

Μαρία, δικαιολογημένα τα νεύρα σου. Ελπίζω να διορθώθηκε η ζημιά κ να μην πλυμμηρήσατε. Κ συμφωνώ, εφόσον ήταν οι δικοί σου εκεί, μπορούσε να γυρίσει λίγο νωρίτερα, εκτός κι αν ήταν καμμιά ειδική περίπτωση, πχ μπάτσελορ κανενός φίλου κλπ. Αν ήταν απλή έξοδος ας κρατούσε λίγο τα προσχήματα κι αυτός.

Ανδριανή, θα σε λέω κι εγώ έτσι να μην μπερδευόμαστε, χαίρομαι που συνήλθε ο Δημητράκης. Θα πρέπει να υπέφερε το καημενούλι. Τι τραβάνε κι αυτά τα καημένα. Κ να μην ξέρεις αν είναι για το καλό τους αφού κάθε γιατρός τα δικά του πάλι!

Η Αθηνά πάλι ξύπναγε κάθε 1-2 ώρες, παρ´όλο που ακούγεται λιγότερο μπουκωμένη. Κ κλασσικά με ξύπνησε στις 7, την κοίμισα κ εγώ δεν τα κατάφερα...

Καλή Σαρακοστή!!! Έτσι δεν εύχονται σήμερα; Πολύ χαίρομαι που δεν δουλεύω.

Φιλάκια σε όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή Σαρακοστή!

Σήμερα έχουμε και μηνογενέθλια και ναι γινόμαστε 11 μηνών.

Χθες περάσαμε πολύ όμορφα αφού επιτέλους ο άντρας μου είχε ρεπό Κυριακή και μπορέσαμε να πάμε μια εκδρομούλα σε καλούς φίλους. Φάγαμε του σκασμού κι έτσι μου'ρχεται να νηστέψω 40 μέρες μπας και συμμορφωθώ λιγάκι.

Σήμερα ο καλός μου πάλι δουλεύει κι έτσι δε θα πάμε πουθενά. Ο 3 μας (μην πω 4) στο νέο μας σπίτι και θα φτιάξω καλαμαράκια, και τα υπόλοιπα τα έχω πάρει έτοιμα.

Κατερίνα καλως ήρθες!

Αννη σιδερένιος ο Δημητράκης. Αυτό με το πουλάκι με φρίκαρε. Ευτυχώς εμείς το κατεβάζουμε από την αρχή λίγο λίγο και τώρα έχει ανοίξει τελείως.

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια!

Πάω να δω τις φωτογραφίες!

X4pTp3.png

Τα μωρά μου κοιμούνται ακόμα και κατάφερα επιτέλους να μπω στο κομπιούτερ μου και στο φέις μετά από 2 βδομάδες! Τι τέλειες φωτό!!!

Αλήθεια, Κατερινάκι, εσύ έχεις φέις?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημερα κουκλες κ καλη σαρακοστη!

Δημητρα χαρουμενα μηνογενεθλια στο Νικολα σου! αντε σε ενα μηνα θα σβησει το πρωτο του κερακι!

Χριστινακι καλη προσαρμογη στη δουλεια!

Αννυ να χαιρεσαι τον αντρα σου,πολυχρονος! μακαρι να ρθειτε Καβαλα να σας ξαναδουμε απο κοντα! ωραια η ιδεα της Μαριας για μπακαλιαρο σκορδαλια!

Κατερινα καλως ηρθες στην παρεα μας. εγω γενησα στις 14,μια μερα διαφορα εχουν τα αγορακια μας:)

Μαρια μη στεναχωριεσαι για το υψος της Αθηνουλας! εμενα τον προηγουμενο μηνα δεν ειχε παρει βαρος κ στεναχωρηθηκα λιγο αλλα αυτο το μηνα πηρε μισο κιλο κ ησυχασα. θα συμβαινουν αυτα απο δω κ περα.

το πουλακι του Ανασταση κ μεις δεν το πειραζουμε μεχρι να γινει 2 χρονων. ο παιδιατρος το κατεβαζει οταν πηγαινουμε αλλα λιγο.

απο την Παρασκευη ειναι εδω οι γονεις μου. θα φυγουν σημερα. ο Α εχει πολλη γκρινια κ το βραδυ μου βγαζει την πιστη μεχρι να κοιμηθει. χθες πηγε 11:30! ειναι δυνατον ενα μωρακι να κοιμαται τετοια ωρα!

καλα να περασετε κοριτσια! φιλια σε ολες!

να κερασω κ κατι,μιας κ εχουμε φουρνο!

lagana.jpg

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα και καλή σαρακοστή.

Εμείς χθες μια νύχτα υπερπαραγωγή!!! Ξυπνούσε κάθε μια ώρα για πιπίλα και ξανακοιμόταν αμέσως. Εύκολο. Τουλάχιστον γλίτωσα το κούνημα. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και να πεινάει το βράδυ γι αυτό άρχισε τα νυχτερινά ξυπνήματα. Τι να πω.

Σήμερα έδωσα και 30γρ ξένο. Φουλ μπουκάλι δεν παίρνει με τίποτα έτσι αναγκαστικά το αναμιγνύω με δικό μου αλλά και πάλι δεν το θέλει. Σήμερα το πρωί του έφτιαξα 170μλ δικό μου με 30μλ ξένο και με τα χίλια ζόρια το ήπιε. Άνοιγε το στόμα, έπινε μια ρουφιξιά και το έκλεινε. Ξανανοιγε το στόμα, πάλι τα ίδια. Τελικά αποφάσισε να το πιεί. Ήπιε 180μλ από αυτό το μείγμα. Πάμε πολύ καλά. Επιτέλους έγινε η αρχή. Εγώ έχω κόψει την μεσημεριανή άντληση από την Κυριακή. Πρήζομαι λίγο μέχρι το βράδυ αλλά ελεγχόμενα. Το πρώτο 24ωρο πρήστηκα πολύ, χθες όχι τόσο.

Έχει ΕΝΑΝ ΑΕΡΑ σήμερα εδώ! Άλλο πράγμα! Στις περισσότερες περιοχές χιόνισε ε; Καλή σας μέρα κουκλίτσες.

Χθες γίναμε κι εμείς 11 μηνών.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...