Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα μανουλινια κ απο εμας!

Σαββατο σημερα αλλα παλι στο τρεξιμο ημουν ολη μερα!

απο το πρωι ετρεχα για ψωνια ,μετα λιγο να καθαρισω το σπιτι,μετα πηγα εκανα ενα μνημοσυνο τον πατερα μου με ενα απιστευτο παπα,που τον συμπαθησα πολυ κ με εκανε να ηρεμησω λιγο..

ελπιζω αυριο να ξεκουραστουμε λιγο..

σας ανεβασα φωτος απο την χθεσινη συναντηση καρναβαλιων!

σημερα η Κλειω εφαγε ενα σουτι αλλο πραμα!την ειχα στο κρεβατι της κ χοροπηδουσε σαν το κατσικι κ χτυπησε το στομα της στα καγκελα κ ετρεχε αιμα,αλλα δεν καταλαβα απο που.την επλυνα γρηγορα αλλα δεν ειδα απο που εβγαινε το αιμα γιατι σταματησε γρηγορα.τα δοντια της ειναι οκ παντως.

παρεπιπτοντως χθες εβγαλε κ το αλλο πανω δοντι!!!!επιτελους...

ειδε εδω κατι φοτος να γελασετε...

http://korfiatis.blogspot.com/2011/03/blog-post_6353.html

σας καληνυχτω!να περασετε ομορφα ολες!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά φίλη οι φωτο φοβερές!πολύ γέλιο,μιλάμε για καλλιτέχνιδα η μαμά ε!!! :-)

Κατερίνα καλως μας ήρθες και να χαίρεσαι το μωράκι σου! αγόρι ή κορίτσι?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κατερίνα καλως μας ήλθες! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου. Από Κρήτη προφανώς είσαι ε; Αν θες πες μας για σένα να σε γνωρίσουμε. Μας διαβάζεις καιρό ή τώρα μας βρήκες;

Καλησπέρα και στις υπόλοιπες μανούλες. Ελπίζω να περάσατε μια όμορφη μέρα.

Εμείς μείναμε σπίτι γιατί η Αθηνά ακόμα κρυωμένη. Εδώ κ δυό ώρες που κοιμάται ξυπνάει κ πάλι κάθε μισή ώρα, ή κ συχνότερα γιατί βήχει. Το λυπάμαι το καημενάκι μου. Προβλέπετε κ πάλι μια δύσκολη νύχτα...

Αντζούλα, μπράβο που έφτιαξες το σπίτι! Εγώ από τότε που έπιασα δουλεια- τον Σεπτ. - δεν έχω αξιωθεί παρά μόνο τα χοντρά να κάνω. Χάλια! Όσο για το μπισκοτάκι, είναι μιά κυρία! Θέλει να δείχνει την καλή της ανατροφή έξω.

Σόρρυ, νυστάζω πάρα πολύ κ δεν μπορώ να σχολιάσω άλλα. Καληνύχτα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

good_morning_1.gif?w=490

Καλημέρα μανουλομανουλίτσες μας...!!!

Εμείς είμαστε καλύτερα. Εχθές πήγαμε στον μπαμπά μου λόγω ψυχοσάββατου αχ βρε κορίτσια πόσο ανακουφίζομαι όταν πάω, τα βγάζω όλα από μέσα μου και αισθάνομαι καλύτερα!

Να είσαι καλά μπαμπάκα μου εκεί που είσε και να ξέρεις ότι σ αγαπάμε πολύ-πολύ!!!

Maraki2108 Κουράγιο και υπομονή οι περισσότεροι άντρες γκαρμπον είναι...μήπως θέλει τρόπο ο συγκεκριμένος??? βρες το κουμπί και κάνε επίθεση!!! Φιλάκια στην Αθηνούλα σου και περαστικά σας.

Bubbles καλημέρα κοριτσάκι μου και με το καλό η βάπτιση σας!!!

Angicat φιλάκια πολλά....αυτό για τις μανούλες μας πρέπει να το λέμε πιο συχνά...η πολύτιμη βοήθεια...αν δεν είχαμε και αυτές.....

Angie φιλάκια στην μπισκοτίνα σου και καλή καθαρή Δευτέρα να έχουμε!!!

Annie super οι φωτογραφίες...!!! φιλάκια και σε σας και να περάσετε καλά!!!

Μανούλες καλή καθαρά Δευτέρα να έχετε και καλά να περάσουμε...!!!

%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%82.jpg

Διαφημίσεις

162443-food.jpg

Σήμερα λέω να απολαύσουμε το πρωινό μας κοντά στη θαλασσίτσα:tongue::tongue::tongue::tongue: μας γιατί αύριο θέλουμε βουναλάκι για να πετάξουμε τον χαρταετό μας ε???

Μην επηρεαστείτε απο τον σημερινό καιρό σκεφτείτε λίγο ήλιο και η φαντασία σας θα σας μεταφέρει ακριβώς εκεί που θέλουμε!!!;););););)

Φιλάκια.........

Καλημέρα κοριτσάκια! Πόσο χαίρομαι που αύριο δεν δουλεύουμε!

Σήμερα θα πάμε στους δικούς μου για φαγητό. Θα γιορτάσουμε την «τυρινή». Εγώ θα φτιάξω μανιταρόπιτα με πολλά τυριά.

Αύριο θα κάνουμε Κ. Δευτέρα με τον πεθερό μου.

Το Αθηνούλι απόψε κοιμήθηκε λίγο καλύτερα. Ξύπναγε ανά δύωρο. Το κλασσικό της δηλ. Βέβαια είναι ακόμα μπουκωμένο το καημενάκι μου. Τελευταία φορά ξύπνησε στις 7 κ ενώ την ξανακοιμίσαμε, ο Κ. δηλ. γιατί με εμένα δεν κοιμόταν, εγώ δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ...

Χριστινάκι καλό που νιώθεις έτσι σχετικά με τον πατέρα σου. Είναι δύσκολο να φτάσει κανείς σ´αυτό το σημείο. Είσαι πολύ ισορροπημένο και δυνατό άτομο. Δυσεύρετο την εποχή μας.

Όσο για τον Κ. τουλάχιστον είναι πολύ καλός με την μικρή...

Σας φιλώ μανουλίτσες! Καλημέρα σε όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ φίλες μου!μόλις με ξύπνησε η κορη μου κι ακούει παριζάκι και χαίρεται!!

κερνάω σουφλεδάκι που το λιγουρεύτηκα!

souffle_h_633_451.jpg

εγώ θα κάνω παστίτσιο σήμερα,μάλλον θα έρθουν κάτι φίλοι μας με το αγοράκι τους!

ε,θα κανει κι η μαμα καμια τυρόπιτα για την τυρινή ,δε μπορεί!χαχα!

ξυπνήστεεεεε!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερουδια

κι ευχαριστουμε για τα κερασματα

Χριστινα καλή προσαρμογη στη δουλεια---join the club!

Αρχηγε μη σκας. Θα πρεπει να συνηθισεις το σπιτι λιγο ανω κατω, πιστεψε με! Εμενα παντως που ειναι και δυο τα θκατουλια το πως το κανουν δε λεγεται! Συμμαζευω, καθαριζω και το περισσοτερο που κραταει το συμμαζεμα ειναι 2 μερες! Μεατ δεν μπορεις να περασεις απο τα παιχνιδια Στην αρχη με επιανε υστερια αλλα τωρα συνηθισα Κοιταω να ειναι καθαρα κι ας ειναι λιγο ανω κατω απο τα παιχνιδια, τι να κανουμε?

Μαρια αυτες οι γιαγιαδες αποδυκνεινοται πολλες φορες σωτηριες! Η μαμα μου κατεχει τον τιτλο της καταφερτζους στο τάισμα! Εδω και καμια 20ετια εχει ταισει ολα τα "δυσκολα" παιδια του σογιου, γνωστων κ φιλων Παρ ολα αυτα η τοσοδουλα της εβαλε τα γυαλια!!! Βεβεαια της δινει περισσοτερο απο οσο εγω, αλλα αν το σφραγισει η ατιμη το στομα...ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΕ!

Ξεχασα κατι που σκεφτηκα χθες!

ΕΙΡΗΝΗ: για τη δουλεια, ηθελα να σου πω γιατι δεν κανεις κατι σχετικο με βαφτισεις, οπως προσκλητηρια, αφου το χερι σου πιανει τοσο πολυ??? Ενα σωρο βλακειες κυκλοφορουν, εσυ δεν θα τα καταφερνες? Ειμαι σιγουρη. Και χειροποιητα και οικονομια. Το σκεφτηκες καθολου??? Μεσω ιντερνετ παντα μιλαμε!

Ηρω ολοι οι γνωστοι μου αυτο μου λενε, αλλα πιστευω πως ηδη "βρωμαει ο τοπος". Υπαρχουν τοσες πολλες κοπελες που το κανουν...

ευχαριστώ πολύ, καλώς σας βρήκα!αγοράκι έχω

Καλως μας ηρθες και να χαιρεσαι το αντρακι σου!

Ελπιζω να μην ξεχασα πολλα

φιλαααααακια

QuW0p3.png

Kαλημέρα κοριτσάκια!!! Πως είστε?

Εμεις μια χαρά! Για δεύτερο συνεχομενο Σάββατο η κόρη μου κοιμηθηκε σερι 6 ώρες! Τις υπόλοιπες μέρες στα συνιθησμένα της. Κάτι έχει το Σαββατο! Χαχαχα!

Λοιπον ανέβασα και εγω φωτο στο φεις απο την καρναβαλοσυναντηση μας, που περάσαμε πολύ ωραία! Βεβαια η κόρη μου, πολυ φιλόξενη, τα έκανε όλα τα παιδάκια να κλάψουν. Την Κλειώ την χτύπησε, τον Θοδωρή του τράβηξε τα μαλλιά και το άλλο το κοριτσάκι που μένει από κάτω και του εχει πιο πολυ αέρα, και το χτυπησε και το εριξε και του τράβηξε τα μαλλιά! Ξέρω πως τα κάνει από χαρά, αλλά πρέπει με κάποιο τρόπο να της το κόψω γιατι σε λίγο θα παίζει μόνη της.

Άννυ μου μεγειά το δοντάκι σας! Πως τα κατάφερε και χτυπησε τόσο η Κλειώ? Πάντως μαλλον στα ούλα θα μάτωσε αλλιως αν ήταν αλλού, θα έβλεπες σημάδι.

Μαράκι, περαστικά στην Αθηνούλα, ελπίζω να φύγουν γρήγορα οι μυξούλες και να κοιμάται καλύτερα!

Να καλωσορίσω και το καινούριο κορίτσι με το αγοράκι της στην παρέα μας!

Αυτά για την ώρα, καλή αποκριά και Κ.Δευτέρα σε όλες σας, καλά να περάσετε αν και μας τα χάλασε λίγο ο καιρός.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα για μένα δεν είναι δυστυχώς. Ενώ όλα κυλούσαν τόσο όμορφα έπρεπε να γίνει χαμός.

Όταν ξύπνησαν όλοι, ο Γ αποφάσισε να βάλει την μπαταρία στον νεροχύτη η οποία σημειωτέων δεν είχε τίποτα, απλά ήθελε αυτός να είναι ψηλότερη και πήρε καινούρια να την αλλάξει χωρίς φυσικά να το έχει ξανακάνει! Η πίεση μου ανέβηκε στα 1000 αλλά δεν του είπα τίποτα. Επίσης είχε προσπαθήσει ήδη 3 φορές άλλες μέρες να το κάνει και δεν του έβγαιναν οι συνδέσεις.

Οι γονείς μου δεν ήθελαν να κοιμηθούν στην κρεββατοκάμαρα για να μην ενοχλήσουν και προτίμησαν τους καναπέδες έτσι απέκλεισαν και την τηλεόραση αφού πήγαν για ύπνο μαζί με τον Λ από τις 10! Ήταν κουρασμένοι από το ταξίδι. Ο Γ είπε να βγει βόλτα με τον φίλο του όπως πάντα, μη χάσει. Ο δε μπαμπάς μου ροχάλιζε ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!! που φοβήθηκα ότι θα μου ξυπνήσει το παιδί. Εν τω μεταξύ δεν άκουγα και το παιδί με τόσο θόρυβο με αποτέλεσμα να τον πάρω στο κρεββάτι κατά τις 12 για να έχω τον νου μου. Φοβόμουν κιολας να μην μου πέσει αφού ο Γ έλειπε. Άκουγε και τον πατέρα μου και γκρίνιαζε μες τον ύπνο του. Εγώ να μην μπορώ να κοιμηθώ. Χάρμα!

Ο Γ επιστρέφει στις 5+! Ούτε να ντραπεί τους δικούς μου ρε ο αναίσθητος! Κοιμηθήκαμε μέχρι τις 8 που με ξύπνησαν οι γονείς μου να με χαιρετήσουν γιατί θα έφευγαν. Ο δε Λ ξύπνησε μια ώρα αργότερα και εκεί που πήγα στην κουζίνα να του ζεστάνω γάλα, πατάω ΦΛΑΤΣ πάνω στο βρεγμένο χαλί (με την κάλτσα!!!!!!!!!!)........................

Είχε τρέξει η βρύση από μέσα από το ντουλάπι, μούσκεμα όλα τα πράγματα από κάτω από τον νεροχύτη, μούσκεμα τα ντουλάπια και το χαλί! Είμαι για να σκάσω. Περιμένω να έρθει η πεθερά μου να πάω κάτω να της γκρινιάξω λίγο να ξεδώσω. Ο Λ ευτυχώς κοιμήθηκε τον πρωινό τον ύπνο εύκολα κι ελπίζω να κοιμάται καμιά ώρα.

mU4Ep3.png

Καλημέρα φίλες μάνες!!! Τι κάνετε? Εμεις είμαστε επιτέλους καλά! Ο Δ απο χθες το απογευμα ευτυχως επανηλθε σε θεμα συμπεριφοράς και είμαι πολυ χαρούμενη! Το γιαβρί μου ταλαιπωρήθηκε πολύ με αυτη την ιστορία και ιδιως με το πουλάκι του που το κατεβασε η παιδίατρος και ηταν 4 μερες μεσα στην γκρινια, δεν ησυχαζε με τίποτα... Εγω βέβαια έτοιμη να σκασω που το παιδί μου τραβηξε τετοια ταλαιπωρια και το επετρεψα αλλα ελπιζω να ήταν για καλό...

Το μεσημέρι θα πάμε εξω για φαγητό με παρέα και το βραδυ θα έρθουν κάποιοι φίλοι απο Καρδίτσα! Αύριο θα έρθει ο μπαμπάς να κάνουμε κούλουμα!!!

Μαρία ούτε στον εχθρό μου το βράδυ που πέρασες! Χαρα στην υπομονη σου!

Αννυ πολύ γέλιο οι φωτό!

Α δεν σας είπα κατι μου πεταξε ο αντρας μου για να ερθουμε στην Καβάλα 25 Μαρτιου!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...