Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα μανουλινια κ σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!να ειστε καλα ολες εσεις κ τα μωρακια σας κ οι οικογενειες σας με πολυ υγεια!!!!

η Κλειω λεγεται Κλεονικη κανονικα!(Αλλα δεν το λεμε,)χαχαχα.του Αγ Κλεονικου ηταν χθες ...

σημερα πηγαμε στις Θαλειας και...φαγαμε ξυλο!!χαχαχαχα

πλακα κανω.περασαμε υπεροχα,φαγαμε τις τελειες μαγειρικες της Θαλιας,πεξαν τα καμαρια μας,με λιγα κλαματα κ γενικα ηταν υπεροχα κ ευχομαι να το ξανακανουμε συντομα!!!η Θεοδωρα ειναι Θεα!σχεδον περπαταει!!τι σχεδον κανει βηματα μονη της κ ο Θοδωρης εχει γινει ακομη πιο κουκλος απο τοτε που ειχαμε να τον δουμε!η Κλειω προσπαθει ακομη..να σηκωσει το βαρος της!στεκεται ολο ορθια κ ολο ειμαι απο πισω μη πεσει γιατι πεφτει με το κεφαλι!

το βραδυ θα ανεβουν κ φωτος...

σας φιλω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας μανουλομωρακια

Σημερα οοοοοοοοολη μερα εκανα δουλειες, παρ οτι άυπνη απο χτες το βραδυ απο τη θκατουλα μου η οποια θυμηθηκε στις 3 το πρωι οτι πειναει

Μοιλς καταφερα να κανω ενα μπανακι κι ειπα να δω κ τα μαιλς μου

Με το καλο και η βαφτιση της Μαρινας. Κλεισατε εκκλησια? Ποτε βαφτιζεστε?

Σορρυ βρε Ηρω, αλλα δε μου περασε απο το μυαλο οτι πινουμε κι απο κει. Το θεωρουσα σαν κλασικο θερμοσιφωνα

Ανδρια να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου και με το καλο και τα γεννεθλια της υπολοιπης οικογενειας

Ααα δε σας ειπα, αποψε θα κοιμηθει για πρωτη φορα η τοσοδουλα μου στο παιδικο δωματιο με το Στελιο. Ο Θεος βοηθος!

ονειρα γλυκα κι ευχομαι μια ησυχη νυχτα ιδιως στις μανουλες που ακομα ταλαιπωρουνται με ξυπνηματα

QuW0p3.png

Σας κερνάμε πρωινό γιατί όπως βλέπω πρώτοι ξυπνήσαμε...

Δευτέρα άρχισα δουλειά και γω γι αυτό δεν μπήκα καθόλου...'εβδομάδα προσαρμογής!!!

Ο Σταθάκος έβγαλε άλλα 2 δοντάκια, είχαμε και πυρετό 2 μερούλες γενικά ήταν μια δύσκολη βδομάδα. Ευελπιστώ η επόμενη βδομάδα να είναι καλύτερη!!!

Αννυ μου να χαιρεσαι τον αντρούλη σου!!!

Χρόνια πολλά και στο Κλειουλίνι μας! Να την χαίρεσαι Αννυ μου,

Μαράκι περαστικά σας!!!

Περαστικά στην Αθηνούλα και στον Δημητράκη και σε όλα τα μπεμπάκια που είναι αρρωστούλικα!!!

Ιωάννα μου σε έχασα στην συνάντηση και ήθελα πραγματικά να σε γνωρίσω, δυστυχώς δεν μπήκα καθόλου στο internet δεν μιλήσαμε και με τις Αθηναίες μανούλες δια τηλεφώνου και έτσι το έχασα...δεν πειράζει μια άλλη φορά!!!

Sorryyyyyy.........

Valia, Angie, σας στέλνω την γλυκιά μου καλημέρα και πιστεύω να τα πούμε και απο κοντά βρε κορίτσια!!!

Φιλάκια σε όλες τις μανουλίτσες και τα παιδάκια μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες κ μωράκια! Καλό τριήμερο!!!

Εμείς ακόμα κρυωμένες. Χθες πήγαμε στην γιατρό για να την δει γενικώς κ να μας πει κ για το κρύωμα. Ευτυχώς είναι ένα απλό κρυωματάκι είπε. Ούτε ακροαστικά, ούτε τίποτα άλλο. Μόνο ορό σύστησε. Η Αθηνά δεν πήρε καθόλου ύψος. 73 εκατοστά είναι ακόμα. Πήρε βάρος όμως κ είναι στα 8600. Η γιατρός την βρήκε μιά χαρά, εγώ βέβαια στενοχωρήθηκα που δεν πήρε ύψος. Από φαγητά μας είπε να δοκιμάσουμε κ τομάτα που ακόμα δεν έχει φάει, κ μετά τα πάντα. Ότι τρώμε κι εμείς, μέσα στα πλαίσια της λογικής φυσικά. Είπε ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε κ μέλι.

Το βράδυ ξύπναγε κυριολεκτικά κάθε μισή ώρα, εκτός από δυό φορές που ξύπνησε στην μία ώρα. Το καημενούλι δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Όσο κ να κάνω με το μυξορουφηχτηράκι δεν καθαρίζει ρε γμτ. Το λυπάμαι το καημενάκι.

Εν τω μεταξύ κι εγώ σαν να χειροτερεύω. Εκει που ήμουν σχεδόν καλά, τώρα είμαι πάλι μπουκωμένη. Φυσικά κι η αυπνία δεν βοηθάει.

Ο Κ. μου ´σπασε τα νεύρα σήμερα. Του λέω μιας κ θα πας για κούρεμα με τον μπαμπά σου νωρίς, πηγαίντε κ βιολογική λαϊκή για την μικρή ώστε να μην την βγάζουμε έξω που είναι κρυωμένη-κι εγώ επίσης. Τώρα κοιμάται βέβαια κ δεν ξέρω αν θα το κάνει τελικά αλλά δεν φάνηκε πρόθυμος. Δεν φτάνει που κάθεται σπίτι όλη την βδομάδα κι εγώ δουλεύω, αν δεν κάνει κ αυτό θα τα πάρω πολύ χοντρά. Έχω άδικο; Κ μιλάμε για εξαίρεση επειδή είμαστε άρρωστες! Θύμωσα τόσο που δεν με παίρνει ύπνος κι ας είμαι άυπνη, κρυωμένη κ εξαντλημένη.

Ενιγουέι, μη σας ζαλίζω κι εσάς. Καλή μέρα να ´χουμε κ καλό τριήμερο!!!

Άννυ μου, παρεπιπτόντως το Κλεονίκη μου αρέσει πολύ.

Άννυ-άνδρια, πώς είναι ο Δημητράκης;

Θάλεια μου, καλώς μας ξανάρθες. Να εκατοστήσει τα χρόνια κ η μπουμπού σου που προχθές έγινε 10 μηνών.

Με το καλό κ οι βαπτίσεις που θα γίνουν ακόμα.

Ηρώ, κι εγώ δεν έχω ξαναακούσει να πίνουν το ζεστό νερό της βρύσης. Ίσως επειδή είναι πολύ καινούρια η πολυκατοικία σας.

Τι άλλα, ξέχασα. Σόρρυ, αλλά είμαι συγχισμένη.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Χριστίνα καλή προσαρμογή στην δουλειά!

Μαρία περαστικά και στις 2 σας! Και μην σκας βρε, εγώ θα απορούσα αν έλεγες ότι ο άντρας σου προθυμοποιήθηκε μετά χαράς να πάει:tongue::tongue: Αν δεν θες να βγάλεις την μικρή πάρτε λίγα φρουτολαχανικά από κανένα συνοικιακό εκεί κοντά σας και ας μην είναι βιολογικά, δεν πειράζει για μια φορά. Είμαστε όλες τόσο κουρασμένες που είναι κρίμα να δυσκολεύουμε την ζωή μας!

mWsZp3.png

\

Με το καλο και η βαφτιση της Μαρινας. Κλεισατε εκκλησια? Ποτε βαφτιζεστε?

Ααα δε σας ειπα, αποψε θα κοιμηθει για πρωτη φορα η τοσοδουλα μου στο παιδικο δωματιο με το Στελιο. Ο Θεος βοηθος!

\

Πώς πήγε η πρωτη νύχτα στο παιδικό;

Η βάφτιση θα γίνει Δευτέρα του Πάσχα στο Αλιβέρι, οπότε η εκκλησία δεν είναι πρόβλημα, αν και μας είπαν ότι η Μητρόπολη έδωσε λέει οδηγίες να μην γίνονται μυστήρια σε ξωκλήσια, που εμείς ξωκλήσι κλείσαμε και μας είπαν οκ. Ελπίζω μεσα στην βδομάδα να ξεκαθαρίσει το θέμα γιατί θέλω να κλείσω τα προσκλητήρια, μην γράφουν λάθος εκκλησία πάνω:rolleyes::rolleyes:

mWsZp3.png

Δεσποινάκι, με το καλό κι η δική σας βάφτιση! Θα ´ναι τέλεια στο ξωκλήσι. Αφού σας είπαν το οκ από εκεί δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα.

Όσο για τον Κ. τώρα μου λέει ότι θα πάει σ/μ μόνος του. Θα πάρει από εκει τα βιολογικά.

Κάτι είναι κι αυτό...

Καλημέρα σε όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Μπηκα να πω ενα γεια μονο, χωρις να πολυσχολιασω γιατι δεν ειχαμε καλο βραδυ (μαλλον παλι εχουν αρχισει τα δοντια μας)....

Περαστικα σε ολους και ολες, με το καλο οι βαφτισεις σας!

Καλο τριημερο να χουμε και καλα να περασετε ολες και να ξεκουραστειτε!

Φιλακια

ticker.png

CEPYp3.png

Ξεχασα κατι που σκεφτηκα χθες!

ΕΙΡΗΝΗ: για τη δουλεια, ηθελα να σου πω γιατι δεν κανεις κατι σχετικο με βαφτισεις, οπως προσκλητηρια, αφου το χερι σου πιανει τοσο πολυ??? Ενα σωρο βλακειες κυκλοφορουν, εσυ δεν θα τα καταφερνες? Ειμαι σιγουρη. Και χειροποιητα και οικονομια. Το σκεφτηκες καθολου??? Μεσω ιντερνετ παντα μιλαμε!

ticker.png

CEPYp3.png

Κορίτσια καλά να περνάτε. Για την συνάντηση εγώ μπορώ αύριο και την Δευτέρα. Γενικά μπορώ τα Σάββατα και τις Κυριακές τα απογεύματα (τελείωσε ο Γ τα μαθήματα εκείνες τις μέρες). Ελπίζω να τα πούμε σύντομα.

Το προβληματάκι ύπνου λύθηκε. Τελικά ζεσταινόταν γιατί εγώ άναβα το σώμα λαδιού και έσκαγε και ξυπνούσε μες τα νεύρα. Από τον φόβο μου μην μου κρυώσει. Τώρα το βάζω στο χαμηλό και όλα καλά κοιμάται σερί πάλι.

Ξένο ακόμα δεν έδωσα. Από μέρα σε μέρα το πάω. Έχω το φρεζυλακ και διαβάζω ότι πολλά μωρά δεν το θέλουν. Τεσπά θα δούμε.

Σήμερα τον τάισε η μαμά μου σε χρόνο μηδέν 300μλ φρουτόκρεμα. Από εμένα δεν έχει φάει ποτέ τόσο και από κανέναν άλλο δεν τρώει φρούτα! Του έδωσε και το μεσημεριανό και είμαι σίγουρη ότι και τον τραχανά θα του δώσει κι εγώ θα κάθομαι στον καναπέ. Μανούλες! Τι πολύτιμη βοήθεια.

Τώρα κοιμούνται όλοι τον μεσημεριανό ύπνο κι εγώ αφού μαγείρεψα και τους τάισα, τώρα κάθομαι και περιμένω να ξυπνήσουν όλοι.

Τους μαγείρεψα κριάρι κοκκινιστό με πιλάφι, μπιφτέκια, χοιρινό στον φούρνο με πατάτες και διάφορες σαλάτες (πατατοσαλάτα, ανάμεικτο λάχανο, τζατζίκι). Ωραία ήταν. Ο καιρός τέλειος! Αυτά, φιλιά.

mU4Ep3.png

γεια σας μανουλάκια μου κι απο μένα μετά απο μια εξαντλήτική μέρα γενικης καθαριότητας στο σπίτι!! σήμερα μετά απο 19 μήνες ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ξανά :-( μούφα..πονάει η κοιλιά μου πολύ..

έκανα με τη συμμετοχή του αντρούλη μου(ναι ναι κι ομως!!) όλο το σπίτι(καλά μη φανταστείτε τη μικρή κράταγε ,έπλυνε και κάτι κατσαρολικά) άρρωστος θα ναι! αλλά επιτέλους μετά απο 1 μήνα στη δουλειά το σπίτι λάμπει!τις καθημερινες δεν προλαβαινω τίποτα γμτ..

Μαρακι έτσι ειναι ολοι τους,οι ημερες σαν αυτη ειναι απλα για εορτασμό!σπανιες και δυσέυρετες!η Αθηνουλα μας πως είναι?

εμεις χτες πηγαμε το απογευμα στη φιλη μας τη Γεωργία που γεννάει σε λιγες μέρες κ η μπίσκ έπαιξε με τη φιλενάδα της που είναι μισο χρόνο μεγαλύτερη!~

καλέ οταν παμε σε αλλα σπιτια δεν ξερω αν σας το χω πει,αλλα το παιζει παντα σοβαρη,αμιλητη κ δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ απο οσα κάνει στο σπίτι! ελα χριστε και παναγία!

απο φαι καλά πάμε,κρεμα απογευματινη δεν τρωει ποτέ εδώ και κανα 2 μήνες-καλά δεν έφαγε κ ποτέ ιδιαίτερα- τρωει γιαούρτι ή τραχανά!

είπα κ στη μαμα το μεσημερι να σταματησει να της τα αλέθει κ να αλεθει μονο το κρέας κ έτσι 3 μέρες τωρα τα τρώει έτσι!

τι άλλα? μου λέιπετε κ δε μπορω να βρω ΑΚΟΜΑ ΡΥΘΜΟ...

με το καλό ολες μας οι βαφτισεις οι τελευταίες της παρέας!περαστικά σε όλα τα φιλαράκια μωράκια!

και να περασουμε ένα ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ και αγαπησιάρικο 3ημερο όλες!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...