Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

άννυ μου στα 250 με 300 βγαίνει, πολύ καλή τιμή για τριπλό΄, αλλά με πήραν το πρωί και μου είπαν ότι τελικα υπάρχει μόνο σε λαχανί και τα υπόλοιπα χρώματα θα κάνουν 2-3 μήνες.Το λαχανί είναι καλό για κοριτσάκι?δεν ξέρω τι να κάνω...

touki kai elisavet μπράβο για τα αποτελέσματα!!!!

Χριστινάκι μου, όλη η θετική μας ενέργεια για να γίνει καλά ο πατερούλης σου και να δει το εγγονάκι του!!

taniabell και εμεις λαχανι πηραμε για την μπεμπα μας. γιατι οχι???? ειναι ουδετερο χρωματάκια δε νομίζεις???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την μέση μου αλλά χτες και σήμερα με πόναγε πολύ και απλά φοβήθηκε μηπως ήταν συσπάσεις της μήτρας και γι' αυτό μετρησε τράχηλο!!! Με το καλό και εσύ το μωράκι σου!!! :tongue::tongue:

gi auto rotisa gia tin mesi gt ponao k ego k orismenes fores poli.....autes tis sispaseis den tis polikatalavaino i asxetiiiiiiiiiii.........:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Μανούλες γύρισα από τον γιατρό! Ολα είναι μια χαρά Δόξα το Θεό! Το ζουζουνάκι μου είναι 1500gr... Ολόκληρο αντράκι!!! Είναι λεει ψιλόλιγνο μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια!Κάναμε και doppler, oλα οκ! Μου είπε ο doctor ότι το στοματακι και η μυτούλα του είναι δικά μου!!! Του είπα και για την μέση μου και μου μέτρησε τον τράχηλο αλλά ευτυχώς είναι μια χαρά!!! Για τον αιματοκρίτη να κάνω ότι καλύτερο μπορώ με την διατροφή μου και θα έχουμε το νου μας στον τοκετο να μην χάσω πολύ αίμα.

Θα ξαναπάω σε 3 εβδομάδες...

Το βάρος των μωρών μας διπλασιάζεται δραματικά απο εδώ και στο εξής και μενα το ισιδιο μου πε πριν 205εβδομάδες ο γιατρος οτι την επομεν η φορα που θα πάω θα ναι 1,5 κιλο!!!!!

Τωρα πια έχω αρχίσει κ νιωθω πολύ εντονα να τετώνεται η κοιλιά μου πολύ !!!! Σαν ανοιγουν τα μεσα μου ενα πράμα Και εσεις το ίδιο???

na rotiso times gia kounies;nafplio pou rotisa apo 450 euro k pano mou lene.....polla den einai i mou fenetai;

Νικολ σε ποια μαγαζία έχεις πάει στο Ναυπλιο???? Καλές τιμ΄ς βρήκα στο baby line (πριν το στρατοπεδο) αλλά και στη πηγη στο Αργος Μάλιστα η πηγη κάνει λιγο μεγαλύτερη εκπτωσ απο το aby line να φανταστεις στο καροτσι μας ακριβώς το ιδιο μοντέλο 300 στο baby line 280 στη Πηγη

450ευρω εξαταται τι περιλαμβάνει ??μονο κουνια ή και στρώμα???

εδώ αργος με 450 ευρωβρηκα κουνια και στρωμα χωρις την προικα

Επίσης το baby line exeι σουτιεν εγκυμοσύνης και θηλασμου μονο 10ευρωπροσφορά ριξε μια ματιά.

Πεσ μου που άλου ειδες ομως καλς τιμε΄ς γιατι και εγώ θελω να κοιτάξω πάλι. Στο Μοντι σεντερ λεει τιποτα????

Βρε νικολ μου δεν το γυριζεις στα ελληνικα να σε διαβαζουμε πιο άνετα??????

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Διαφημίσεις

Το βάρος των μωρών μας διπλασιάζεται δραματικά απο εδώ και στο εξής και μενα το ισιδιο μου πε πριν 205εβδομάδες ο γιατρος οτι την επομεν η φορα που θα πάω θα ναι 1,5 κιλο!!!!!

Τωρα πια έχω αρχίσει κ νιωθω πολύ εντονα να τετώνεται η κοιλιά μου πολύ !!!! Σαν ανοιγουν τα μεσα μου ενα πράμα Και εσεις το ίδιο???

Kαι εγώ έτσι νιώθω... απλά ακόμα δεν καταλαβαίνω όταν χτυπάει τι είναι τι...

Αν και τελικά το κεφάλι το αποκλείω γιατί είναι κάτω... :tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

megalonoun grigora ta mpempakia mas.....k fisiologiko na katalavainoume kathe kinisi tous toso entona....ti mpempoula mou ti noiotho xamila...kapoies fores,einai kalo auto;:?:

Grya.jpgGryap3.png

Μανούλες γύρισα από τον γιατρό! Ολα είναι μια χαρά Δόξα το Θεό! Το ζουζουνάκι μου είναι 1500gr... Ολόκληρο αντράκι!!! Είναι λεει ψιλόλιγνο μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια!Κάναμε και doppler, oλα οκ! Μου είπε ο doctor ότι το στοματακι και η μυτούλα του είναι δικά μου!!! Του είπα και για την μέση μου και μου μέτρησε τον τράχηλο αλλά ευτυχώς είναι μια χαρά!!! Για τον αιματοκρίτη να κάνω ότι καλύτερο μπορώ με την διατροφή μου και θα έχουμε το νου μας στον τοκετο να μην χάσω πολύ αίμα.

Θα ξαναπάω σε 3 εβδομάδες...

καλησπέρα μανούλες,

διαβάζω ευχάριστα σήμερα από τους γιατρούς σας μπράβο κορίτσια!!!!!

Καλέ βλέπω ολόκληρος άντρας έγινε!!!! Μπράβο Valia !!! έκανες καλή δουλίτσα μανούλα και μεγάλωσε το αγοράκι σου!!!!

Αντε πότε θα έρθει η Δευτέρα να δώ και εγώ την κοντέσα μου?

GaiGp3.png

Νικολ σε ποια μαγαζία έχεις πάει στο Ναυπλιο???? Καλές τιμ΄ς βρήκα στο baby line (πριν το στρατοπεδο) αλλά και στη πηγη στο Αργος Μάλιστα η πηγη κάνει λιγο μεγαλύτερη εκπτωσ απο το aby line να φανταστεις στο καροτσι μας ακριβώς το ιδιο μοντέλο 300 στο baby line 280 στη Πηγη

450ευρω εξαταται τι περιλαμβάνει ??μονο κουνια ή και στρώμα???

εδώ αργος με 450 ευρωβρηκα κουνια και στρωμα χωρις την προικα

Επίσης το baby line exeι σουτιεν εγκυμοσύνης και θηλασμου μονο 10ευρωπροσφορά ριξε μια ματιά.

Πεσ μου που άλου ειδες ομως καλς τιμε΄ς γιατι και εγώ θελω να κοιτάξω πάλι. Στο Μοντι σεντερ λεει τιποτα????

sto babyline mou eipan 650 komple i kounia,stroma k proika..gia karotsi mou edeiksan ena me 3 kommatia 320 euro....kali timi nomizo k mallon tha to paro....to modi center pou einai;exei vrefika;sto mothercare exo vrei mia lefki kounia me allaxiera me sirtaria kapou 600euro....thelo na anevo athina omos...pires kounia;

Grya.jpgGryap3.png

Angie το e-bay απόσο ξέρω είναι κατά κανόνα μεταχειρισμένα.

αν ειναι μεταχειρισμενο γραφει πανω πανω Used .δεν ειναι κανονας αυτο.εχουμε ψωνισει παρα πολλα πραγματα απο το e-bay

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ !!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΛΙΑ !!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΑΛΗΣΩ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ !

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΠΟΛΛΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΡΩ !

ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΘΑ ΚΛΑΙΩ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ !

Αννα μου δουλευει στο εξωτερικο ο αντρας σου?? Μονο εκει πρει να ειναι για αυτη τη δουλεια?? Ειναι δυσκολο το φαντάζομαι ειδικά αυτη την περίοδο. Εδω λίγες ώρες φευγει ο δικός μοτ και στεναχωριέμαι !!!Σε καταλαβαίνω Εσυ δουλευεις ??Καλο ειναι να κανεις και εσυ δραστηριότητες για να ξεχνιέσαι εξάλλου τώρα θα εχεις στο νου σου διάφορα για τις ετοιμασίες του μωρου την προικα κάποια ψωνια ααπαραιτητα!!! όλο και θα βρεις κατι και εχεις και εμας φυσικα

καλησπέρα μανούλες,

διαβάζω ευχάριστα σήμερα από τους γιατρούς σας μπράβο κορίτσια!!!!!

Καλέ βλέπω ολόκληρος άντρας έγινε!!!! Μπράβο Valia !!! έκανες καλή δουλίτσα μανούλα και μεγάλωσε το αγοράκι σου!!!!

Αντε πότε θα έρθει η Δευτέρα να δώ και εγώ την κοντέσα μου?

με το καλό να δείς τη μικρή σου......θα υπολογίσω πόσο είναι κ η δική μου με όσο πεις εσύ γιατί εχουμε 3 μέρες διαφορά...:tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

με το καλό να δείς τη μικρή σου......θα υπολογίσω πόσο είναι κ η δική μου με όσο πεις εσύ γιατί εχουμε 3 μέρες διαφορά...:tongue::tongue:

πάνω κάτω όντως πρέπει να είναι στα ίδια......;)

Μου έλειψε όμως η άτιμη έχω ένα μήνα να πάρω την δόση μουυυυυυυυ

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...