Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλινια μου!!!

σημερα δεν πηγα δουλεια γιατι ετρεχα παλι για την τρελη γραφειοκρατια της χωρας μας.κ αυριο παλι τα ιδια!

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΚΛΕΙΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ και σας κερναμε!!!!

kylie_lambert_cupcakes.jpg

Περαστικα κ παλι σε ολα τα μωρακια κ τις μαμαδες!

Αλεκα ποιο ειναι αυτο το γαλα που λες?guigoz?πρωτη φορα το ακουω!εγω της δινω το frezomel αλλα λεω αυριο να παω να παρω κανα Almiron.γιατι μονο 2 φορες μου κανε την χαρη να πιει.το σφραγιζει κ πιανει το μπουκαλι κ το τιναζει περα δωθε κ γεμιζει παντου γαλατα!

οσο για την δουλεια που λετε..κ εγω Off γυρναω καε μερα!αλλα τι να κανουμε...

ξεχασα τι αλλο ηθελα να πω,θα επανελθω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα φιλες!

Αννυ μου να χαιρεσαι το ομορφο κοριτσακι σου, να ναι παντα γερο κα ευτυχισμενο! Και εσυ υπομονη οσο μπορεις με την γραφειοκρατια!

Χρονια πολλα και στη θαλεια για χτες και την Αλεκα που ειχε τα γενεθλια της! Πολυχρονες!!!

Εμεις καλα ειμαστε, οι μερες περνανε γρηγορα και ουτε που καταλαβαινω ποτε φτανει το βραδυ και φανταστειτε να αρχισω και δουλεια!

Εχει πολυ κρυο αυτες τις μερες και δεν βγαιναμε καθολου, σμερα ομως το απογευμα την εντυσα καλα πηραμε και τον μπαμπα μας και πηγαμε μια βολτα στο λουνα παρκ - παζαρι που εχει στηθει ενοψη της αποκριας! Κρυωσαμε αρκετα αλλα το ευχαριστηθηκαμε! Ελπιζω το σκ να εχει καλυτερο καιρο ωστε να μπορεσουμε να βγουμε τις βολτες μας!

Δεσποινα οποτε ερθετε θα σας περιμενουμε! και εσενα Δεσποινακι απο Καβαλα! Και απο τωρα να αρχισουμε να κανονιζουμε ποτε θα ρθουμε σε εσας! Οι υπολοιπες τι λετε? Πότε σας βολευει?Αντε γιατι μας λειψατε!:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Χρόνια Πολλά στο Κλειουλίνι μας!!! Να ´ναι πολύχρονη, γερή και πάντα ευτυχισμένη η κουκλίτσα σου Άννυ μου!

Άννυ (άνδρια), πώς είναι ο Δημητράκης σου; Τι είπε ο γιατρός;

Εμάς οι μυξούλες καλά κρατούν, όμως μες στο τρελό κέφι η Αθηνά. Δεν χαμπαριάζει ούτε κρυολογήματα ούτε τίποτα αυτό το παιδί. Ευτυχώς πήρε κ κάτι από μένα! Μόνο το βράδυ ξυπνάει κάθε μισή ώρα λόγω μπουκώματος το καημενούλι. Σήμερα πήγα δουλειά κ ήμουν τόσο καλά (λόγω αδρεναλίνης) που λέω δεν θα με πιστεύουν ότι είμαι άρρωστη. Φυσικά όταν γύρισα σπίτι ήμουν πτώμα. Τώρα πάω νάνι γιατί δεν αντέχω.

Αντζούλα, προσπαθούσα να δω τις φωτό στο φέις κ δεν μπορώ να δω το γκρουπ μας. Μήπως σβήστηκα; Ή επειδή ψάχνω απ´το κιν. δεν μπορώ;

Μαρία, εννοείτε ότι δεν χρειάζεται πλέον αποστείρωση. Μας το ´χει επιβεβαιώσει κι η γιατρός μας εδώ κ καιρό, απλά ζεσταίνεις το νερό κ ετοιμάζεις το γάλα. Εγώ της πήρα το Holle που είναι βιολογικό. Το βρήκα σε μαγαζί με βιολογικά 12,31 ευρώ κ είναι 600 γραμ. Σε σύγκριση με αυτά στα σ/μ που έχουν 8 ευρώ περίπου αλλά είναι 400 γραμ. είδα ότι αξίζει. Κ σε γεύση που το δοκίμασα ήταν αρκετά καλό. Παλιότερα παίρναμε το φρεζυλακ αλλά έκανε 18 ευρώ. Πολύ πιο ακριβό.

Πλέον κάθε βράδυ της δίνω κ ξένο. Το δικό μου έχει μειωθεί πάρα πολύ που πλέον δεν την φτάνει.

Σας φιλώ μανούλια! Καληνύχτα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Τανια οντως οι μερες περνανε τοσο γρηγορα! περυσι τετοιο καιρο ειχα σκασει κ δεν αντεχα να περιμενω ποτε θα ερθει η μερα που θα γενησω κ απο τοτε αλλαξαν ολα τοσο πολυ!

μαλλον για Παρασκευη λεμε να ρθουμε. τα μαγαζια τοτε δεν ειναι κλειστα?

Ηρω μαλλον δεν ειδες το μηνυμα μου! εσεις μπορειτε?

Δεσποινα εσυ ποιες μερες μπορεις να ρθουμε? εμεις εκτος απροοπτου μπορουμε καθε απογευμα. ας προτεινουν καποια μερα τα κοριτσια απο Ξανθη που ειναι πιο μακρυα κ θα σας πω αν μπορουμε.

Αννυ να χαιρεσαι κ να σε χαιρεται η γλυκια Κλειω σου! ευχαριστουμε για το γλυκο,να κ ενα δωρακι:P

images?q=tbn:ANd9GcThUvdK8tI1bH6-M1rT7YRcExGP14bYHHgDIQLJTC9SHnl8VuUu

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα σας Αννυ μου κι απο δω!

Κουραγιο με τη μαλ@κογραφειοκρατεια.... Που θα παει....

Περαστικα στα αρρωστα μπεμπακια μας και στις μανουλες...

Κοριτσια τα ειδα τα μην. σας, αλλα δεν μπορω να ξερω απο τωρα για την αλλη εβδομαδα, αφενος γιατι θα εχω κοσμο απο καρναβαλια και μετα για 1 εβδομαδα, οποτε δεν ξερω τι γινεται, αφετερου δεν ξερω με τη δουλεια ο Θ. τι μπορει να κανει, αλλα επισης εμεις σαν Διευθυνση Δευτεροβαθμιας (στη δουλεια μου) μετακομιζουμε σε καινουργιο κτιριο κι ο Δ/ντης μου ειπε οτι μπορει να μας χρειαστει κανενα απογευμα οποτε ολα ειναι λιγο χυμα...

Κανονιστε σε καποια μερα που μπορειτε οι περισοοτερες και σας λεω κι εγω!

Σορυ....

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπερα μανουλακια

Πολυχρονη η Κλειουλα!

Τι γιορτη ειναι σημερα καλε?

Ειρηνη δεν εχουμε θερμοσιφωνα! Εχουμε ηλιακο και μποιλερ. Οποτε ολη μερα εχουμε ζεστο νερο, και τις μερες που εχει ηλιο και αυτες που δεν εχει εφοσον αναβουμε το καλοριφερ!

Πως σου ηρθε ο θερμοσιφωνας????!!! χαχα

και παλι βρε Ηρω...απο αυτους τους σωληνες κανει να πινετε? Δεν ξερω βασικα γιατι δεν εχουμε ηλιακο :roll: απλα μου φανηκε περιεργο

Εγω σημερα ειχα στειλει το Στελιο στη μαμα μου και θα πηγαινα κ τη μπουμπου το απογευματακι για να παω για καφεδακι με τις φιλες μου Λιγο πριν την ετοιμασω... εφαγε μια τουμπα απο το καροτσι Σακαταευτηκε το καημενακι μου

Επεσε πανω στη βαση του ηχειου (σιδερενια) στη γωνια, εσκισε το μετωπακι της, ετρεχαν αιματα, σε δευτερολεπτα αρχισε να μελανιαζει και τα 'κανα πανω μου!

Καλα μαρακι μ αρεσει που δοκιμαζεις το γαλα Εγω με κλειστη μυτη το δινω --- ουτε να το μυρισω

Αυτο το γαλα το guigoz ειναι τοσο παλιο που το επινα εγω οταν γεννηθηκα! Απλα ολο βγαινουν και καινουρια και ο καθε γιατρος προτεινει κι οποια μαρκα θελει νομιζω.

Σας καληνυχτιζω γιατι εχω πρωινο ξυπνημα!

QuW0p3.png

Ειρηνη κι εμεις και το παιδι, οπως και ολη η πολυκατοικια απο εκει πινουμε!

Δεν εχει παθει κανεις μας τιποτα!

Μηπως εξαλλου οι σωληνωσεις που εχουν ολες οι πολυκατοικιες που πινουν το κανονικο το νερακι , ή κατι παμπαλαια σπιτια, ή ακομα και οι σωληνωσεις της εταιρειας υδρευσης ειναι καθαροι???!!!:tongue: Εμας τουλαχιστον η πολυκατοικια ειναι και 3 ετων καινουργια.

Επισης περαστικα για την τοσοδουλα... Πηγατε τιποτα για ραμματα??? Ελπιζω οχι...

Καληνυχτα σε ολες, τα λεμε αυριο!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημερα επιτελους Παρασκευη!!!Λοιπον κοριτσια εγω μπορω την επομενη εβδομαδα μονο Πεμπτη και μετα την μεθεπομενη δηλαδη απο 14 Μαρτιου και μετα, αν το κανονισετε να ρθειτε μπορω οποτε θελετε εκτος Τριτης και Παρασκευης που παω γυμναστηριο.Απλα πειτε μου αν ειναι να ρθειτε με αντρες να ξερω να πω και τον Λεωνιδα μηπως να πανε αυτοι για κανενα καφε να μεινουμε εμεις σπιτι να ειμαστε πιο ανετα.Μαρακι (Angicat) εσενα ποτε σε βολευει μηπως και καταφερουμε να γνωριστουμε και εμεις απο κοντα;

Καλημέρα μανούλες και μπομπιράκια!

Πάλι έχω έναν αιώνα να γράψω, συγχωρέστε με a priori για όσα δεν θα σχολιάσω!

Περαστικά στην Αθηνούλα και στον Δημητράκη, έχουμε κι άλλους αρρωστούληδες;

Χρόνια πολλά κι από εδώ στην Κλειώ! Αλέκα πολύχρονη και με το καλό το σποράκι!

Ειρήνη με το καλό η βάφτιση!

Εμάς κορίτσια τα γενέθλια μας έχουν πλησιάσει..επικίνδυνα! Ήδη είναι ετοιμες οι προσκλήσεις μας, σχεδόν έτοιμο το μενού και πρέπει να πάμε για ψώνια να πάρουμε όλα τα απαραίτητα για το 1ο μας πάρτυ!

Ταυτόχρονα ετοιμάζουμε και την βάφτιση της μικρής Μαρίνας αν και πλέον έχει κατοχυρωθεί το μπουμπινέλ και βλέπω έτσι να την φωνάζουμε:D:D

Τέλος σας λέω ότι τις τελευταίες 3 μέρες η μπουμπ ξυπνάει με πάρα πολλές τσίμπλες στα ματάκια της, τόσο που το 1 ματάκι είναι σχεδόν κλειστό και πήρα τηλ. την παιδίατρο και λέει κυκλοφορεί ίωση και πρέπει να βάλουμε σταγόνες:rolleyes:

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Σήμερα έχει γενέθλια ο αντρας μου γι αυτό θα σας κεράσω πρωινο! Αυτό το μήνα έχουμε γενεθλια και οι 3 μας!!!

2A71B02592C885D1B2AEFE631D8F7FD6.jpg

Χρόνια πολλά και στο ομορφο μας Κλειουλίνι!!!! Να την χαίρεσαι Αννυ μου, να είναι γερή και ευτυχισμένη!

Μαράκι περαστικά σας, αν και δεν την κοβω την κόρη σου να το βάζει ευκολα κάτω!!!

Εμείς είμαστε απυρετοι απο προχθες, πήγαμε και στην παιδιατρο και μας είπε ότι είναι λιγο κοκκινος ο λαιμός του. Το κυριοτερο όμως είναι ότι του κατεβασε το πουλάκι του εντελώς και ο γλυκός μου βαλαντωσε στο κλάμα... και χθες καθε φορα που κατουρουσε τον έτσουζε και δεν χρειαζεται να σας πω τι γινόταν... Φυσικά το εμβόλιο που είχαμε να κανουμε δεν το κάναμε.... Τεσπα, το παιδάκι μου να είναι καλά κι όλα τα αλλα γινονται!

Βρε Ειρήνη τι τρομάρα θα πήρες... Ελπίζω να μην ήταν σοβαρο χτύπημα...

Μια ερωτηση έχει μιλήσει καμια με την Νικόλ? Η εξεταση που έκανε βγήκε? Ελπίζω όλα να είναι καλά για την Αναστασία μας!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Δέσποινα με το καλο η βάφτιση και το πάρτυ σας! Κι εμενα είχε ο Δ παλιά τσίμπλες και βάλαμε tobrex!!!

Κι εμάς αυτό μας έδωσε το tobrex! Ελπίζω να μην είναι τίποτα! Και ξανά περαστικά σας και όχι άλλες ιώσεις για φέτος!

mWsZp3.png

Κι εμάς αυτό μας έδωσε το tobrex! Ελπίζω να μην είναι τίποτα! Και ξανά περαστικά σας και όχι άλλες ιώσεις για φέτος!

Ευχαριστούμε! Οσο για το tobrex δεν είναι τιποτα, ούτε κορτιζόνη εχει ;)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα μανούλες!

Χάθηκα και εγώ πάλι, αλλά δεν είχα το λαπτοπ μου. Τώρα πήρα καινουριο οπότε ελπίζω να βρισκω χρονο να μπαίνω. Η Θεοδώρα είναι μια χαρά και απο χθες αρχισε να κάνει βηματάκια. Δύο μονο και το κάνει για να πάει απο επιπλο σε έπιπλο αλλά νομίζω οτι έκανε την αρχή. Κατά τα άλλα είναι μεγάλος ταρζάν και δεν αφήνει τπτ όρθιο!

Να ευχηθώ και εγώ περαστικά σε όλα τα μωράκια που είναι αρρωστούλικα και εύχομαι όπως λέει και η δέσποινα να τελειώσαμε με τις παλιοιώσεις.

Να ευχηθώ και χρόνια πολλά στην Κλειώ μας που γιόρταζε χθες, αν και θα σας τα πούμε και από κοντά μιας και σας περιμένουμε για την καρναβαλοσυνάντηση μας!!!

Αυτά κορίτσια προς το παρόν, εύχομαι όλες να είστε καλά!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...