Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε??? Εμεις οπως παντα καλα!

Ειμαι στη δουλεια. Βασικα για να καταλαβετε, ερχομαι μια φορα την εβδομαδα και βοηθαω, ετσι για να ξεσκαω αλλα πιο πολυ για να βλεπει ο διευθυντης μου τι καλη υπαλληλος ειμαι, μπας και με αποσπασει και ειμαι εδω του χρονου, γιατι αλλιως θα πρεπει να γυρισω στη θεση μου, που ειναι στη Ροδο και δεν θα το αντεξω ουτε οικονομικα, αλλα πιο πολυ ψυχολογικα!

Αν γινει κατι τετοιο θα παρω την αδεια που δικαιουμαστε για αντροφη παιδιου παλι, αλλα ανευ αποδοχων για 2 χρονια.

Ουτως η αλλως και να παω παλι τα ιδια λεφτα θα τρωω, μην πω παραπανω και θα ειναι και το παιδι χωρις πατερα, αλλα και στον παιδικο μονο του κι αν αρρωσταινει δεν θα μπορω να κατσω σπιτι να τον περιποιηθω. Οποτε καταλαβαινετε...

Αυτα απο μας...

Που χαθηκατε οι υπολοιπες???

Βαλια, Θαλεια, Δεσποινες, Αννυ, Αντζυ και οσες ξεχναω???

σας φιλω!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κι απο εμας

Κοιμηθηκαμε και οι 3 ως τις 9μιση κ νιωθω αρκετα ξεκουραστη σωματικα, γιατι ψυχολογικα...... αφηστε τα καλυτερα

Δε φτανει ολη η αναμπουμπουλα με τη δουλεια κ τα οικονομικα, ακουγα και τον καιρο και λεει καλος ως την Κυριακη και χιονια απο Κ Δευτερα... Την Τριτη λεει θα κατεβει ως Χαλανδρι ... και μετα απο 5 μερες βαφτιζομαστε :mad::mad::mad:

:twisted::twisted::twisted:

QuW0p3.png

Καλημέρα στα γρήγορα από δουλειά. Ο Λ πάλι ξενύχτης (αν και αποκοιμήθηκε μόνος του) και το θέμα είναι ότι παλιά κοιμόταν στο κρεββάτι μας όταν τον έπαιρνα τις νύχτες που έκλαιγε, τώρα ούτε κι εκεί. Με ανησυχεί λίγο. Νόμιζα το κάνει μόνο Δευτέρες λόγω της αλλαγής αλλά χθες το έκανε και ήταν Τετάρτη.

Αρχίζω να σκέφτομαι μήπως δεν τον χορταίνει το γάλα και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για σκονόγαλα. Χθες έβλεπα στον ύπνο μου ότι του ετοίμαζα μια μπουκάλα γάλα (υποσυνείδητο!).

Αυτά, σήμερα τελευταία μέρα αφού αύριο και Δευτέρα είμαστε κλειστά. Ανυπομονώ!!!!!!!!!!!

mU4Ep3.png

Κορίτσια για το σκονόγαλα, για να το ετοιμάσεις λέει βράζεις νερό, το αφήνεις να κρυώσει στους τόσους βαθμούς, αναμιγνύετε την σκόνη προσθέτετε κι άλλο νερό και αφήνεις να κρυώσει στους τόσους βαθμούς κτλ κτλ κτλ

Είναι δυνατόν να κάνεις έτσι γάλα με την τσίμπλα στο μάτι; Μπορείτε να μου πείτε τι κάνετε;

mU4Ep3.png

Μαρακι εχω βρασει νερο απο πριν, το εχω στο θερμος και μετα οταν ειναι να κανω γαλα το τσεκαρω σε τι θερμοκρασια ειναι και αναλογως προσθετω κρυο ωστε να ρθει στη θερμοκρασια που το θελει το μωρο(το προτιμα ζεστουτσικο που τον χαλαρωνει κιολας).Με τις αποστειρωσεις δεν τρελαινομαι, αν βολευει αποστειρωνω αλλιως απλα πλενω.

Διαφημίσεις

Mαρια εννοειται πως δεν αποστειρωνω πλεον ΤΙΠΟΤΑ!

Το γαλα δεν το βραζω, εφοσον βραστο δε δινω ουτε οταν πινει νερο. Η παιδιατρος ειπε δε χρειαζεται ουτε για το γαλα. Οποτε ανοιγω τη βρυση στο ζεστο (εχει μονιμα εφοσον αναβουν τα καλοριφερ). Ετσι κανω το γαλα.

Τωρα αν ειναι να βγουμε, το ζεσταινω απλα στο βραστηρα, τοσο οσο (δεν το βραζω δηλαδη) και το δινω.

Αυτα...

ticker.png

CEPYp3.png

Κοριτσια

κοντευουν να χρονισουν τα μωρουλια μας

Δε χρειαζεται βρασμενο νερο, μονο ζεσταμα

Τον αλλο μηνα σιγα σιγα θα αρχισουν να τρωνε απο τα δικα μας φαγητα.

Ηρω...σορρυ...αλλα δεν καταλαβα, του δινεις νερο απο το θερμοσιφωνα????? :shock:

QuW0p3.png

γεια σας μανουλες!

ειδα τις φωτο απο τη συναντηση σας κ εχω να πω οτι ειστε ολες κουκλες κ τα μωρακια σας πανεμορφα με τις στολες τους!

Ελισαβετ τι παιδαρος ειναι ο γιος σου! να ειναι γερος!

Ειρηνη πανεμορφο το προσκλητηριο σας! με το καλο να γινει κ η βαφτιση. τελικα θα την πειτε Αρσινοη?

Αλεξανδρα τι καλα νεα απο το σπορακι! με το καλο να ακουσετε να χτυπαει μια δυνατη καρδουλα!

Αννυ περαστικα στο Δημητρακη σου! πολυ ταλαιπωρηθηκε τους τελευταιους μηνες ο μικρουλης :-(

Τανια κ Ηρω την αλλη βδομαδα Πεμπτη ή Παρασκευη σας βολευει να βρεθουμε? θα ρθουμε Ξανθη για να παει ο Γ σε ενα γιατρο κ θα θελαμε να σας δουμε! κ τη Μαρια φυσικα αν δεν εχει φροντιστηριο.

εμεις κατα τ'αλλα καλα. ο υπνος μας δυσκολευει μονο. πολλες φορες με νευριαζει κ για να μην του βαλω τις φωνες τον αφηνω στον Γ να τον κοιμισει. εχω μια υποψια οτι πρεπει να τον κανουμε μπανιο πιο νωρις γιατι του αρεσει πολυ κ ουρλιαζει οταν τον βγαζουμε. ισως αν τον κανουμε πιο νωρις να ηρεμει μεχρι να ερθει η ωρα του υπνου. ολο καινουργια κολπα ειναι!

αχ σε λιγο καιρο ολες θα εχουμε καινουργια τικερακια,αφου αυτα ειναι μεχρι 1 ετους! τι καλα! ηδη ψαχνω συνταγες για παιδικο παρτυ!

pHNqp3.png9S1np2.png

Γεια σας μανες!Τι κανετε???

Αννυ περαστικα στον Δημητρακη!Μαλλον καμια παλιοιωση θα ειναι....

Μαρακι περαστικα και σε εσας!!!!

Χαρουμενα μηνογενεθλια στην Αλεξανδρα και την Γεωργια και το Λουσακι μας!!

Αλεκα χρονια πολλα για τα γενεθλια σου!!!Οτι επιθυμεις και με το καλο το μπεμπακι σου!

Ειρηνη ολα μια χαρα θα πανε στη βαφτιση!Θα εχει φιαξει ο καιρος μεχρι τοτε!

Εγω το νερο για το γαλα το βαζω στο βραστηρα και το αφηνω ισα ισα μεχρι να γινει χλιαρο αντε και λιγο πιο ζεστο, βαζω και τη σκονη χτυπαω και ετοιμο!Μπαμ μπαμ!Την αποστειρωση την κοψαμε και εμεις απο 6 μηνων!

Εμεις ειμαστε μια χαρα!Ταρζανευουμε κανονικοτατα και μας εχει στο τρεξιμο ο μικρος και σε συνδιασμο με την δουλεια και το σπιτι βγαινω νοκ αουτ!

Να πω και εγω οτι περασαμε ΤΕΛΕΙΑ την Κυριακη και η Ιωαννιτσα μας ειναι μια γλυκα!Οπως και ο θοδωρης μας βεβαιως βεβαιως!!!:tongue::tongue::tongue:

Αυταααααα.......

Φιλακια πολλα

Εγω το νερο για το γαλα το βαζω στο βραστηρα και το αφηνω ισα ισα μεχρι να γινει χλιαρο αντε και λιγο πιο ζεστο, βαζω και τη σκονη χτυπαω και ετοιμο!Μπαμ μπαμ!Την αποστειρωση την κοψαμε και εμεις απο 6 μηνων!

Κι εγώ κάπως έτσι σκεφτόμουν να το κάνω Βάσω. Έχεις ρωτήσει την παιδίατρο σου αν είναι σωστός τρόπος; Δεν ξέρω αν το νερό πρέπει να πάρει μια βράση πρώτα ή όχι. Αν όχι γλιτώνω από πολύ κόπο. Θερμό δεν έχω και δεν είμαι για έξοδα. Νερό κανονικά του δίνω από την βρύση και δεν το βράζω. Ευχαριστώ για την απάντηση.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ κάπως έτσι σκεφτόμουν να το κάνω Βάσω. Έχεις ρωτήσει την παιδίατρο σου αν είναι σωστός τρόπος; Δεν ξέρω αν το νερό πρέπει να πάρει μια βράση πρώτα ή όχι. Αν όχι γλιτώνω από πολύ κόπο. Θερμό δεν έχω και δεν είμαι για έξοδα. Νερό κανονικά του δίνω από την βρύση και δεν το βράζω. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μα κι εγω το ιδιο δε σου ειπα??????:confused: Το ζεσταινω στο βραστηρα τοσο οσο! Οπως ξαναεγραψα λοιπον ρωτησα την παιδιατρο και δε χρειαζεται βρασιμο!

ticker.png

CEPYp3.png

Ειρηνη δεν εχουμε θερμοσιφωνα! Εχουμε ηλιακο και μποιλερ. Οποτε ολη μερα εχουμε ζεστο νερο, και τις μερες που εχει ηλιο και αυτες που δεν εχει εφοσον αναβουμε το καλοριφερ!

Πως σου ηρθε ο θερμοσιφωνας????!!! χαχα

ticker.png

CEPYp3.png

OK! Πολύ ωραία! Δεν κατάλαβα πριν. Λέω αύριο πρωί να του δώσω πρώτη δόση. Τελικά τι θα κάνεις με το ιδιαίτερο;

Αντε με το καλο!

μμμμμ.... ο Θοδωρης λεει να μην το παρω..... κι εγω βαριεμαι.... πες τους οχι. Αν δεν βρουν οι ανθρωποι στην εσχατη περιπτωση, ξαναπες μου.

Δεν μπορω ρε Μαρια... Δεν θελω να μπλεξω ξανα με ιδιαιτερα.... Ξερω κι εγω???? Ευχαριστω παντως που καθε φορα με σκεφτεσαι!!!;)

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...