Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέεεερα! Τι κάνετε?

Αλέκα να τα εκατοστήσεις! Χαίρομαι που έχουμε ευχάριστα νέα για το σποράκι!

Ειρήνη τέλειο το προσκλητήριο!!! Αντε με το καλό...

Ελισσάβετ μπράβο ολόκληρος παίδαρος εγινε!

Μαράκι μου γλυκό ευχομαι να μην είναι τίποτα και να γίνει γρήγορα καλά η Αθηνούλα...

Τα δικά μας νέα είναι οτι οι εξετασεις δεν εδειξαν να υπάρχει μικρόβιο αλλα ο πυρετος συνεχίζει βρε κορίτσια κι εχω στεναχωρηθεί πολύ.... Το απογευμα μαλλον θα πάμε στην παιδίατρο...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας μανουλίτσες. Άννυ μου κι η Αθηνά ακριβώς το ίδιο. Κλαίει μες στον ύπνο της, σηκώνεται όρθια βέβαια στην κούνια, κ φυσικά αν καθυστερήσουμε λίγο κλαίει πολύ πιο δυνατά κ ξυπνάει για τα καλά με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να την κοιμίσουμε μετά. Δεν ξέρω αν είναι όνειρα ή πονάκια ή κ τα δύο, πάντως δεν παλεύεται κάθε δύο ώρες ή κ συχνότερα. Ευχαριστούμε πολύ κ για τα περαστικά.

Μαρία, ευχαριστούμε κι εσένα για τα περαστικά κ την όμορφη φωτό. Μάλλον αυτό που λες είναι. Συνηθίζει το ΣΚ που είστε μαζί κ την Δευτέρα του λείπεις κατά την διάρκεια της ημέρας κ θέλει να αναπληρώσει.

Η Αθηνούλα είναι πολύ ευδιάθετη για αρρωστούλα. Παίζει κ γελάει σαν να μην έχει τίποτα. Μόνο το μυτάκι της που τρέχει. Εγώ από την άλλη νιώθω χάλια.

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια, τι ποσότητες φαγητού/γάλα δίνεται; Διάβασα 300 γραμ γάλα κ μου φάνηκε τρελό. Εμείς έχουμε μείνει στα 250 γραμ η μερίδα αλλά επειδή έχουμε κ δυό μήνες να πάμε στην γιατρό δεν ξέρω μήπως έπρεπε να το είχαμε αυξήσει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Άννυ μου, μαζί γράφαμε. Ευχάριστο που δεν είναι το μικρόβιο. Τώρα για τον πυρετό, τι να πω; Περαστικούλια. Ίσως καμμια ίωση να ΄ναι. Κυκλοφορούν κ πολλές. Πες μας τι θα πει η γιατρός.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημεραααααααααααα!!!

Τι κανετε??? Εμεις δοξα το θεο καλα!!!

Σημερα ο Κ. για πρωτη φορα στη ζωη του (κυριολεκτικα), δεν ξυπνησε καθολου το βραδυ, οπως επεσε και κοιμηθηκε στο κρεβατι του ετσι κι εμεινε μεχρι τις 6 που πεινασε κι εφαγε!!! Πωπω νιωθω αλλος ανθρωπος!!!

Επισης η υπνικη εκπαιδευση μας παει μια χαρα. Το ξερει τι πλεον κοιμαται εκει, και χρειαζεται γυρω στις 10 φορες να τον ξαναξαπλωσω και μετα κοιμαται μονος του. Με εσωσε επισης η καμερα!!! Την πρωτη φορα που τον εβαλα εκει, τον ξαπλωσα 206 φορες!!! τις μετρουσαμε με τον αντρα μου!!! Τελειο?????!!!

Αννυ μου δινω γαλα 3ης βρεφικης ηλικιας. Δηλαδη απο 12 μηνων κι επανω! Η πρωτη βρεφικη ειναι 0-6, δευτερη 6-12, και τριτη 12 και πανω. Τωρα οπως εγραψα το απταμιλ 3, ειναι 3ης, αλλα ξεκιναει απο 10 μηνων οχι απο 12. Αν πας στο σουπερ θα το δεις. Ειναι πολυ νοστιμο (εχω δοκιμασει οσα εχω αγορασει και οντως ειναι!) και του αρεσει. Παλι καλα δε λες??? Το φρειζιλακ το βιολογικο εμενα ουτε να το φτυσει. Ασε που αυτο του ξεκινησα μωρο (απο την κλινικη), αλλα δυστυχως μας προκαλεσε αλλεργια κι ετσι το κοψαμε. Δεν το επινε ουτως η αλλως ομως.

Αλεκα μπραβο με το γαλα. πρεπει να βρεις ποιο του αρεσει. Στο εγραψα και χθες.

Οι φωτογραφιες σας κοριτσια τελειες, αλλα τα μωρα σας ακομα πιο τελεια!

Μαρακι περαστικα σας βρε! Καλα εκανες και δεν πηγες στη δουλεια! Θα χειροτερεψεις πολυ αν δεν προσεξεις λιγο τον εαυτο σου!

Αννυ και Μαρακι αν νομιζετε οτι πονανε απο δοντια, δινετε ντεπον. Εμεις ετσι τη βγαλαμε τοσο καιρο... Ειναι κριμα μωρε να υποφερουνε ετσι. Να δω ποτε θα σταματησει αυτο το βιολι!

Ειρηνη μπραβο σου για την οργανωση της βαφτισης! ολα ειναι πολυ ομορφα! Με το καλο λοιπον να βαφτισετε και τη μικρη σας!

Γεια σας απο μας!

ticker.png

CEPYp3.png

Ειμαι και το πρωτο ουφο!!!!!!!!!!!!

Ξεχασα την Ανδριανααααα!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!

Ευτυχως δε λες που δεν ειναι ουρολοιμωξη παλι???? Καμια ιωσουλα θα ειναι!! πες μας αν πας στο γιατρο!

φιλια στο δημητρακη!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Λες να είναι απλά μια φάση; Έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα αυτό... Να σε ρωτήσω, προσπαθούσες να του δώσεις το γάλα με άλλους τρόπους, πχ στην απογευματινή κρέμα του ή στο μεσημεριανό; Το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά μήπως δεν είναι σωστό;

Συγγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω αλλά πλάκωσε δουλειά.

Προσπάθησα να του το δίνω στον ύπνο του κασι άλλοτε πετύχαινε άλλοτε όχι.Σε άλλες ώρες η αλήθεια είναι δεν του έδωσα γιατί έτρωγε τα άλλα γεύματα και δεν ήθελα να χάσει την όρεξή του.

Επίσης δοκίμασα και άλλα γάλατα χωρίς ιδιαίτερα θεαματικά αποτελέσματα, οπότε επέστρεψα στο παλιό.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

μανουλίτσες καλημέρα!!!!

ειρήνη μου κταπληκτικό το προσκλητήριο! φοβερη ιδεα για χιονατη! με το καλό!

αλεκα μου χιλιόχρονη και ευτυχισμένη και με ενα δευτερο υγιες μωράκι!

μαρακι μου περαστικά σας και στην αθηνούλα σου. μόνο υπομονή χρειάζεστε, θα περασει γρήγορα.

αννη μου πως είναι ο δημητρακης σου; ευτυχως παντως που δεν ειναι ουρολοιμωξη.

ηρω μου μπραβο!!!!!! αντε να κοιμηθει το αγορακι σας και να ξεκουραστεις και εσυ λιγακι! μπραβο! εγινε η αρχη!

οσο για το γαλα, νομιζω πως όλα τα μωρακια περνανε φαση. καπου στο φορουμ διαβασα οτι καποια παιδακια αφου αποθηλασαν δεν ξαναηπιαν γαλα και μια χαρα μεγαλωσανε. επισης το ιδιο το εχω διαβασει και σε βιβλιο. οτι δηλ δεν ειναι και τοσο τρομερο εφοσον το παιδι παιρνει οτι χρειαζεται απο τα τυρια και τα γιαουρτια και τους ξηρους καρπους, ταχινι κλπ που ειναι πλουσια σε ασβεστιο. μην αγχωνεστε. περνανε φασεις. εμενα δε με δαγκωνε; τωρα ηρεμησε παλι.

φιλακια

α! τελειες οι φωτο σας!

KOWTp3.png

Γεια σας μανούλες!!!!

Οπως τα μάθατε στην κοιλίτσα ( που δεν τη λες και ...ιτσα) έχω ένα κοριτσάκι. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Να ευχηθώ κι εγώ συγχαρητήρια στην κοπέλα που έμεινε έγκυος και να ευχηθώ τα καλυτερα. Χρόνια πολλά επίσης σε όσες μανούλες γιόρταζαν και στα μωράκια που έκλεισαν τους 11 μήνες.

Να ευχαριστήσω και το Βικάκι που χάρη σε αυτή έχω ίντερνετ τώρα αγού μου δάνεισε το στικάκι της.

Εμείς κοντεύουμε να τακτοποιηθούμε στο νέο μας σπίτι. Είναι μεγαλύτερο και ο Νικόλας έχει άφθονο χώρο για παιχνίδι. Βέβαια οι πρώτες μέρες του ήταν πολύ δύσκολες αλλά τώρα δείχνει να έχει μάθει τους χώρους.

Αυτά τα ολίγα από μας. Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω. Σιγά σιγά.

Φιλιά

X4pTp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες, να ευχηθω περαστικα στην Αθηνουλα και στο Δημητρακη, ευχομαι ο Μαρτης να ειναι καλυτερος μηνας για ολα τα μωρα, που σιγα σιγα χρονιζουν!Λοιπον τι εχω να σχολιασω, το γαλα σκονη και εμενα ο Λαζαρακος δεν πινει παντα τις ιδιες ποσοτητες, του δινω μονο το βραδυ και αλλες φορες πινει 150 και αλλες πινει 50!Εχω ξαναγραψει οτι το φρισολακ της νουνου του αρεσει πιο πολυ απο το βιολογικο της φρεσυντερμ που πινει τωρα (δοκιμαστε το και εσεις και θα καταλαβετε) οποτε νομιζω οτι ειναι και λιγο θεμα γευσης.Εχω διαβασει οτι λογω των διαφορων φασεων που περνουν, αλλαζει και η ορεξη τους καθως και η διατροφη τους.

Κοψαμε το αλεσμενο μεσημεριανο και ξεκινησαμε πατημενα τα λαχανικα και το κρεας, τα υπολοιπα οπως οι φακες ολοκληρα.Τα φρουτα ακομη τα αλεθω.Δεν εκανε καμια διαφορα στο παιδι περα απο το οτι κανει ωρεςςς μεχρι να φαει τα ml που ετρωγε πριν.

Ειρηνη πολυ ομορφο το προσκλητηριο, Αγγελικη καλο κουραγιο με τα τρεξιματα της βαφτισης,Δημητρουλα καλη προσαρμογη στο καινουριο σπιτι και παω στο φεις να δω τις φωτο που ανεβασατε απο τη συναντηση!Φιλια σε ολες!

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα.

Να πω ότι και εγώ πέρασα καταπληκτικά την Κυριακή και έχω να πω τα καλύτερα για όλες σας και κακώς τόσο καιρό που δεν είχα έρθει για καφέ :)

Βίκυ και εγώ χάρηκα και θα πιούμε και άλλους καφέδες εννοείται.

Ειρήνη με το καλό η βάπτιση το θέμα σας είναι πολύ ωραίο (ούτε που θα μου πήγαινε ποτέ το μυαλό) και η κόρη σου μια κούκλα

Στην εορτάζουσα χρόνια πολλά και καλά με υγεία και ευτυχία και με το καλό το μωράκι :)

Περαστικά σε όλα τα μωράκια να γίνουν γρήγορα καλά ..Υπομονή με τα δόντια !!!!

Ρε κορίτσια έχουμε γίνει Αγγλία τι πράγμα και αυτό με τις βροχές έριξε πολύ νερό πάλι...

Εμείς ετοιμαζόμαστε για τα γενέθλια μας στης 29/3 αλλά θα τα κάνω 27 γιατί θα κατέβουν και οι δικοί μου από πάνω(Πότε πέρασε ο καιρός)

Και η Πολυξένη έκανε σήμερα τα πρώτα της βήματα βρε κορίτσια να της φορέσω παπούτσια μέσα στο σπίτι γιατί έχω πάτωμα και αποτι κατάλαβα πρέπει να δυσκολεύεται γιατί γλιστράει ....

Τα φιλιά μου πάω να κάνω το φαί της μικρής ...βρε κορίτσια δεν μου φτάνει η μέρα τώρα με την δουλειά τι πράγμα είναι αυτό

k30rm7.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το προσκλητηριο

Περαστικα και στην Αθηνουλα που την κολλησες την καημενη και στο Δημητρακη

Ανδριανα τουλαχιστον ησυχασες πως δεν ειναι ουρολοιμωξη, καμια ιωσουλα θα ναι μωρε

Εγω εχω το Στελιο απο το Σαββατο με μυξουλες και τη μαμα μου αρρωστη κ τρεμω μην μου κολλησουν την τοσοδουλα μου, ιδιως εν οψει βαπτισης...

Δημητρουλα καλη προσαρμογη στο μικρο Νικολα

και καλο κουραγιο στις μανουλες που ακομη ταλαιπωρειστε με τον υπνο

Οσο για τα ζουζουνια που κοιμουνται πλεον ολη νυχτα, καλη αρχη ευχομαι κ μακαρι να συνεχισουν ετσι!

παω να δοκιμασω την πιτα που εφτιαξα

φιλιααα

QuW0p3.png

καλησπέρα!

και καλό μήνα!!!!!!!!

τι κάνετε?

εύχομαι γλυκά γλυκά νανάκια!

πάμε στα γρήγορα να δούμε τι θυμάμαι:rolleyes:

Αλέκα να τα εκατοστήσεις!!!!!!!να είσαι πάντα γερή,να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό να υποδεχτείς το νέο μελος της!!!!!!!!!!!!!!

Αννη μου πολύ χαρηκα που δεν ήταν ουρολοίμωξη!καμια ιωσούλα θα είναι,θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει,ε?υπομονή1πως είναι τώρα το παλικαράκι μας?

Ειρήνη περαστικά στον μικρό και τη μαμά σου και σκέψου θετικά,δε θα αρρωστήσει η τοσοδούλα,δε θα αρρωστήσει η τοσοδούλα!ανέφερες νομίζω τη λέξη άνεργη..τι αποφάσισες τελικά?

άννα εμείς τα είπαμε,αλλά διάβασα οτι ήδη προχωρήσατε και πολύ χαίρομαι!!!με το καλό λοιπόν να μετακομίσετε και να δεις που όλα θα έρθουν στον καιρό τους!

Μαράκι περαστικά στην Αθηνούλα,έυχομαι να μην είναι τίποτα!

σε ευχαριστώ εσένα και τη Βίκη που δείξατε ενδιαφέρον να με γνωρίσετε και ξαναλέω,εύχομαι να γίνει σύντομα!

ρώτησες για τις ποσότητες..εμένα η μικρή μου έπινε πάντα πολύυυυυυυυυυ.το πρωί πίνει 240-300 και το βράδυ 300-380:cool::cool::cool::cool:

η γιατρός μας από την πρώτη ημέρα μου έλεγε να της δίνω όσο θέλει,οπότε πάντα αυτό έκανα.αν ήθελε παραπάνω η Αθηνούλα θα σου το έδειχνε φαντάζομαι,ε?

Δήμητρα μπράβο στον μικρό Νικολα που προσαρμόστηκε γρήγορα!καλέ πότε πέρασε ο καιρός,είδα τώρα είσαι 17+ εβδομάδων,κοντεύεις στα μισά δηλαδή??????????με το καλό!!!!!!

εγώ είμαι καλύτερα ευτυχως-Βικη thanks!πήγα στο γιατρό και μου είπε οτι είναι ιογενες αυτό που έχω.και ενώ ήλπιζα οτι η Γεωργία μετά από μια εβδομάδα που ταλαιπωρούμαι εγώ θα τη γλιτώσει,μου είπε οτι κάποιες ιώσεις έχουν χρόνο επώασης ως και 18 μέρες και με έστειλε:confused:τι να πω,μακαρι να μην κολλήσει..

Άννυ και Μαράκι,βαλτε μας και εμάς στο κλαμπ σας,τα ίδια και χειρότερα κάνει και η δική μου....οι παιδίατροι τι σας λένε,που το απόδίδουν?εμένα στα δόντια,και όντως,έχει ήδη 6,αλλά καμια φορά περνάνε τρελά σενάρια από το μυαλό μου........δεν παλευεται κάποιες νύχτες η κατάσταση,είναι τρέλα.........

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Μαράκι ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ σου να ξέρεις:confused::confused::confused:

χρονια πολλά Γεωργία μας κι ευχαριστουμε για το κέρασμα!

φίλες παω να φαω κ ερχομαι να σας πω τα νεα μας κ ποσο ωραια περάσαμε!!

άντζυ θα τρελαθώ!!!δε γίνεται αυτό παιδί μου,πως,μα πως συμβαίνει?αφού πέρνω κανονικά αναφορά...

μπορεί να φταιει το δικό μου κινητό,είναι λίγο παλιό,όμως δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ με κανέναν άλλο αυτό.

κάτι συμβαίνει με αυτά τα δυο συγκεκριμένα τηλέφωνα προφανώς.........

απίστευτο πάντως....

σας μεταφέρω έστω από εδώ και καθυστερημένα το μήνυμα:''τι κάνετε κοριτσάκια μου??αχ,σας σκέφτομαι και θα'θελα να ήμουν εκεί,μαζί σας!!!φιλιά σε όλες τις μανούλες και τα ζουζουνάκια τους από μένα και τη Γεωργία!''

σας γλυκοκαληνυχτίζω!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημεραααα περα για περα.Εχει πολυ κρυο εξω, κατι λεγανε για χιονι αλλα μπαα...

Βρε Μαρακι μηπως δεν εχεις το τηλ. της Αγγελικης και το στελνεις αλλου το μηνυμα;Θα μου πεις και αυτος ο χριστιανος που το εβλεπε δε θα εστελνε ενα μηνυμα που να λεει οτι το στελνεις λαθος;

Ο μικρος Λαζαρακος δεν τρωει οπως ετρωγε εννοω απο αποψη ποσοτητας, γκρινιαζει συνεχεια και γενικα δεν κοιμαται.Πιστευω οτι ειναι απο τα πανω δοντια αλλα ειμαστε ακομη στην αρχη,ουτε καν μυτουλα δεν εχουν κανει.

Να σχολιασω βεβαια και τα πρωτα περπατηματα των μωρων, χαιρομαι παρα πολυ που τα βλεπω στα βιντεο να κανουν τις προσπαθειες τους!

Καλημέρα μανούλες! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!

Απόψε κοιμηθήκαμε και οι τρεις μαζί, γιατί δεν άντεχα να πηγαινοέρχομαι συνέχεια στο δωμάτιό του... Πολλή γκρίνια και ανησυχία, ακόμα και ανάμεσά μας που τον έβαλα στριφογύριζε συνεχώς... Από προχθές έχουμε και μυξούλες, άρα πάλι έχει θέμα με τα δοντάκια του... Ευτυχώς όμως πίνει κανονικά το γάλα του πια, γύρω στα 200μλ. Αnnie, με είχες ρωτήσει ποιο γάλα του δίνω. Ξεκινήσαμε με το frisomel και τώρα το άλλαξα και του δίνω το guigoz. Moυ είπε ο παιδίατρος πως έχει πιο γλυκιά γεύση, η αλήθεια όμως είναι πως και τα δύο μου μυρίζουν άσχημα, σαν ψαρίλα. Σκέφτομαι μετά το χρόνο να πάμε στο φρέσκο αγελαδινό.

Atlantis, περαστικά και εύχομαι να μην κολλήσει η μικρούλα σου! Εντυπωσιάστηκα με τις ποσότητες γάλακτος που πίνει! Μπράβο το κοριτσάκι! Φτου σκόρδα!!

Ειρήνη, εύχομαι και η τοσοδούλα σου να τη γλιτώσει, περαστικά στο Στελάκο και με το καλό η βάφτιση!

Μαρακιους, για να μη γλιστράει η μικρή σου μπορείς να της βάλεις χοντρά καλτσάκια με αντιολισθητικές πατουσίτσες! Νομίζω πως θα είναι κουραστικό να φοράει συνέχεια παπουτσάκια μέσα στο σπίτι.

Δήμητρα, καλή προσαρμογή στο νέο σας σπίτι! Η μεγάλη κούραση πέρασε φαντάζομαι. Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου την κορούλα σου!!!

Ηρώ, σου απάντησα στο πμ. Και πάλι ευχαριστώ για τις συμβουλές, με βοήθησες πολύ!

Μαράκι, περαστικά στην Αθηνούλα και σε σένα! Ελπίζω να είστε καλύτερα!

Άντρια, ευτυχώς που δεν είναι ουρολοίμωξη! Τι γίνεται με τον πυρετό, έπεσε; Πήγατε στο γιατρό;

Άντζικατ, ευχαριστώ για τις ευχές και για την εικόνα! Μπορεί το δεύτερο να είναι κοριτσάκι, χιχι! Μπράβο στο Λευτερη που πινει τοσο γαλατακι από τη μαμά του και μακαρι να το καθιερωσει να κοιμαται μονος του! Για το βραδινο ξυπνημα κουραγιο, τελικα λιγο πολυ ολες το περναμε...

Παω να μαγειρεψω μακαρονια με κιμα και την κοτοσουπα του Γιαννη!

Καλημερα σε ολες!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...