Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες, καλησπέρα!

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, ευτυχώς πριν λίγο ήπιε 180 μλ και τώρα κοιμάται το πουλάκι μου!!!! Χάρηκα τόοοοοσο πολύ! :D

Του άλλαξα γάλα, δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, αλλά δε νομίζω! Ελπίζω να ήταν τόσο απλά τα πράγματα και να ξαναβρεί τους ρυθμούς του!

Άντρια, περαστικά στον Δημητράκη!!!!!!!! Εύχομαι οι εξετάσεις να βγουν πεντακάθαρες και να είναι απλά μια ιωσούλα! Περιμένουμε νέα σου!

Ειρήνη, το προσκλητήριο απλά τέλειο!! Με το καλό να βαπτιστεί η κουκλίτσα σου!

Άντζι, με το καλό και σε σας! Πώς πάνε οι προετοιμασίες; Είδα τις φωτό από τη συνάντηση στο φεις και ήσασταν κούκλες! Τα μωράκια βέβαια ήταν όλα τα λεφτά με τις χαριτωμένες στολές τους! Φαίνεται ότι περάσατε πολύ ωραία!

Άννα, καλή δύναμη με την ανακαίνιση/μετακόμιση! Εμείς μέναμε σε ένα μικρό σπιτάκι δυόμιση χρόνια, μετακομίσαμε όταν ο Γιάννης έγινε 6 μηνών γιατί θέλαμε να πάει σε δικό του δωμάτιο, κυρίως όμως γιατί ήταν στα άμεσα σχέδιά μας το δεύτερο μπεμπάκι. Έχοντας λοιπόν την εμπειρία θα σου πω ότι ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα, όμως ο καιρός περνάει γρήγορα και ούτε που θα το καταλάβεις. Εγώ δεν κατάλαβα πότε πέρασαν δυόμιση χρόνια. Να σκέφτεσαι το μετά.

Χρόνια πολλά σε όλα τα μπεμπάκια που είχαν μηνογενέθλια, το Σάββατο γίναμε κι εμείς 10 μηνών!!!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

images?q=tbn:ANd9GcRzIn_5RDhgSTG8iW5cuWgLvmUjlrCserMYZhk4czaf4jRaqOmonQ

Σήμερα έγινα 32!! Κερνάω τουρτίτσα!

Ειρήνη, ευχαριστώ για τις ευχές!

Έχω και νέα για το σποράκι μου! Το είδαμε την Παρασκευή, είναι 25 χιλιοστά, φαινόταν ήδη καρδιακή λειτουργία και σε δυο βδομάδες θα ξαναπάμε να το ακούσουμε! Πητ 21/10/2011!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, Αλεξάνδρα Χρόνια Πολλά, με υγεία κι ευτυχία για όλους σας και όλα καλά με την εγκυμοσύνη, με ένα πόνο και ένα γερό υπέροχο μωράκι.

Χαρούμενα μηνογενέθλια κ στα μωράκια που έγιναν 10 κ 11 μηνών. Δεν το πιστεύω ότι σε ένα μήνα έχετε γενέθλια!!!

Εμείς μάλλον κρυολογήσαμε. Εγώ από χθες πονόλαιμο κ σήμερα μπούκωμα. Η μικρή τρέχει η μυτούλα της. Έχω στενοχωρηθεί πολύ γιατί δεν είχα αρρωστήσει όλο το χειμώνα κ δεν θέλω να αρρωστήσω το κοριτσάκι μου. Δεν ξέρω πώς την πάθαμε.

Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί είμαι πολύ κουρασμένη κ γράφω απ´το κινητό.

Μόνο οτι περάσαμε τέλεια κ πολύ χαρήκαμε που είδαμε την φιλενάδα μας από Θες/κη κ την υπέροχη οικογένειά της. Αυτό που λες Βικάκι το ένιωσα κι εγώ. Λες κ γνωριζόμασταν χρόνια.

Γνωρίσαμε κ την Πολυξένη που είναι υπόδειγμα παιδιού! Πρέπει να σας βλέπουμε συχνότερα μήπως κ μάθει κ το δικό μου ταρζανάκι κ ηρεμήσει λίγο.

Εν τω μεταξύ έχει ξυπνήσει δυό φορές ως τώρα. Προβλέπεται μθα δύσκολη νύχτα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

ΕΙΡΗΝΑΚΙ μου με το καλό!καλά είναι φοβερό ε! πως τό έκανες ρε θηρίο? κι η φωτογράφιση της τοσοδούλας με το στέμμα χιονάτης και το μήλο φοβερό concept!!!

μπράβοοο :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εορταζουσα τελεια τα νεα σου για το σπορακι

κι ευχαριστουμε για το κερασμα, αλλα δε θα παρω Εχω χασει 5 κιλα και τρεμω μην τα ξαναπαρω........εχω γενικα πολυυυυυυ κατηφορο ακομα---χιχιχι

Μαρακι περαστικα κ καλη ξεκουραση Ελπιζω να μην κολλησεις τη μικρη

Αντζουλα φωτοσοπ---τι αλλο? Χαχαχα Τελικα μπαλαρινα θα κανετε εσεις? Αν μπορω να βοηθησω καπου, εδω ειμαι... Τωρα που ειμαι και ανεργη ουουουουουουουυυυ

Οσο για το στεμα-μηλο-τσαντακι ειναι πικρη ιστορια γιατι οπως φανταζεστε ηταν αδυνατο να την πετυχω σε φωτο ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ και να κοιταζει και στο φακο

Τελικα την πετυχα, αλλα χωρις το τσαντακι. Εεεεεμ σιγα μην εσκαγα. Το φωτογραφισα και της το "φορεσα" στο φωτοσοπ χαχαχαχαχα

QuW0p3.png

Επανήλθα. Όλο το βράδυ ξύπναγε κάθε μισή ώρα. Η μυτούλα της έτρεχε κ αν κρίμουμε από αυτό που έχω εγώ, ίσως να πόναγε ο λαιμός της. Πολύ ταλαιπωρία το κοριτσάκι μου. Της δώσαμε ντεπονάκι αλλά δεν άλλαξε κάτι. Σήμερα το πρωί έκαιγε. Το θερμόμετρο έλεγε 37,1 αλλά επειδή η κανονική της θερμοκρασία είναι 35,6 αυτό είναι πυρετός για εκείνη. Κι εγώ έχω τα χάλια μου. Ο Κ. νευρίασε γιατί ήθελα να πάω δουλειά. Τελικά έκατσα σπίτι. Ευτυχώς γιατί σαν να με ενοχλούν και τα εντεροστομαχικά μου, εκτός των άλλων. Μάλλον με κόλλησε το αφεντικό.

Ειρήνα τέλειο το προσκλητήριο! Κ το θέμα σου μου αρέσει πολύ! Με το καλό η βάπτιση.

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες κ μωράκια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Kαλημερα κ απο μενα απο την μουχλιασμενη Θεσ/νικη!

Χρονια πολλα στην Αλεξανδρα κ σε ολα τα μωρακια που εχουν μηνογενεθλια!!

σε ενα μηνα ερχονται τα γενεθλια μας!!!!!!ποσο χαιρομαι!

Μαρακι μην στεναχωριεσαι,ευχομαι να περασει σημερα κιολας κ να μην ταλαιπωρηθειτε!!!!

κ εμας οι νυχτες μας μαρτυριο,εκτος απο τα δοντια που μαλλον την πονανε κ κλαιει ενω κοιμαται σκεφτομαι οτι μπορει να την ποναει κ η κοιλια της γιατι σφιγγεται κ κανει προυτς!!τι να την κανω δεν ξερω....

αν την αφηνω να κλαιει ξυπναει κ κλαιει ακομη πιο πολυ,παλι ολη νυχτα αγκαλια την βγαζουμε!

Αλεξανδρα πιο γαλα δινεις?εγω της δινω το φρυζολακ για να αρχισει να το μαθαινει,αλλα πιθανον να μην την αρεσει.βεβαια 2 φορες ηπιε 120γρ αλλα ως συνηθως πινει 10-20γρ με το ζορι!

Ηρω δηλ δινεις γαλα 3ης ηλικιας?δεν καταλαβα....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Αν και προσπάθησα να σχολιάσω με την σειρά δεν τα καταφέρνω λόγω χρόνου. Ο Λ μας έχει τρελάνει με τις ταρζανιές του και πλέον καθιερώσαμε το ξενύχτι κάθε Δευτέρα βράδυ. Ξυπνάει στις 2-3 και δεν κοιμάται με τίποτα. Θέλει όλο αγκαλιές. Λέτε να είναι επειδή τις Δευτέρες μένει με την γιαγιά και δεν του αρέσει η αλλαγή; Μα με την γιαγιά περνάει τέλεια.

Τα καλά νέα είναι ότι άρχισε να κοιμάται μόνος του, εντελώς τυχαία και εύχομαι να το καθιερώσει. Το έχει κάνει ήδη 3 φορές και σήμερα το έκανε και στον ενδιάμεσο πρωινό ύπνο.

Εμείς περιμένουμε τους γονείς μου το ΣΚ και χαίρομαι γιατί θα μου φέρουν πράγματα από το χωριό για το παιδί.

Το γάλα μου έχει πιάσει πάτο αλλά "ευτυχώς" ο Λ έκοψε τα 200μλ ενδιάμεσο απογευματινό οπότε αντέχω ακόμα. Του προσφέρω κάθε μέρα αλλά δεν το πίνει. Επίσης το πρωινό δεν το τελειώνει όλο γιατί βιάζεται να σηκωθεί να παίξει. Έτσι καταλήγουμε σε 180-200μλ το πρωί και 300μλ το βράδυ, έχει τύχει να πιεί και το ενδιάμεσο 200αρι αλλά σπάνια πλέον.

Περπατάει αλλά όχι με αυτοπεποίθηση οπότε αν θέλει να πάει κάπου πιάνεται από τα έπιπλα και αν δεν έχει πέφτει στα γόνατα και μπουσουλάει.

Δοκίμασα μη αλεσμένα αλλά αηδιάζει! Οπότε μακρύς ο δρόμος αυτός για εμάς.

Για το πάρτυ γενεθλίων δεν ετοιμάσαμε απολύτως τίποτα ακόμα.

Α ναι έχουμε 7 δόντια και ούτε κατάλαβα πότε τα έβγαλε.

Αυτά σε γενικές γραμμές. Σας φιλώ.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...