Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανούλες καλημέρα! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα, ελπίζω να είστε καλά εσείς και τα μωράκια σας!

Έχω πρόβλημα με τον Γιάννη, όποια μπορεί ας μου δώσει μια συμβουλή please!!!!!!!!!!!!!!! Έχει τώρα πάνω από ένα μήνα που ξεκινήσαμε ξένο γάλα, το φριζομέλ συγκεκριμένα. Στην αρχή του το έδινα μετά το θηλασμό συμπληρωματικά και έτρωγε 120-150 μλ. Τις τελευταίες 2 βδομάδες σταματήσαμε το θηλασμό μετά από σύσταση της γυναικολόγου μου, έτσι κι αλλιώς όμως βαδίζαμε προς το τέλος. Ενώ τις πρώτες μέρες έπινε χαλαρά 180-210 μλ, άρχισε σιγά σιγά να το μειώνει μέχρι που σήμερα το πρωί ήπιε μόνο 60 μλ και μετά σφράγισε το στόμα του... Είναι δυνατόν μετά από 8 ώρες ύπνου να χόρτασε με 60 μλ;;;;;; Δεν ξέρω τι να κάνω, φοβάμαι μη μου το κόψει τελείως... :(:(:(:( Μίλησα και με το γιατρό, μου είπε ότι μπορεί να βγάζει δόντι και να μην τον πιέζω, όμως βρε κορίτσια νηστικό να το αφήνω το παιδάκι μου;;;;;;;;;; Ηρώ, αν θυμάμαι καλά είχες παρόμοιο πρόβλημα, τι έκανες τελικά;

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

΄Καλό μήνα μανούλες και χρόνια πολλά στα μπεμπουλίνια που έχουν μηνογενέθλια!!!!!!Τον άλλο μήνα με το καλό θα έχουμε κανονικά γενέθλια!!!!!Εμείς γεννηθήκαμε 25η Μαρτίου οπότε θα κάνουμε το πάρτυ μας εκείνη τη μέρα.

Μόλις πήγαμε στο γιατρό.Είμαστε 10700γρ και 78 εκατοστά.Όλα καλά μόνο που μου είπε ότι έχει λίγο μεγάλες αμυγδαλές, χωρίς να είναι κάτι το ανησυχητικό.

κατά τα άλλα μας είπε να φάμε ψαράκι και γάλα από τα χάρτινα τα φρέσκα που είναι για παιδιά.Αυτά μου είπε θέλουν μόνο ζέσταμα, όχι βράσιμο.Για μέλι ξέχασα να ρωτήσω, αλλά μάλλον θα δώσω από μόνη μου μετά το χρόνο.

Αυτά.........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Μανούλες καλημέρα! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα, ελπίζω να είστε καλά εσείς και τα μωράκια σας!

Έχω πρόβλημα με τον Γιάννη, όποια μπορεί ας μου δώσει μια συμβουλή please!!!!!!!!!!!!!!! Έχει τώρα πάνω από ένα μήνα που ξεκινήσαμε ξένο γάλα, το φριζομέλ συγκεκριμένα. Στην αρχή του το έδινα μετά το θηλασμό συμπληρωματικά και έτρωγε 120-150 μλ. Τις τελευταίες 2 βδομάδες σταματήσαμε το θηλασμό μετά από σύσταση της γυναικολόγου μου, έτσι κι αλλιώς όμως βαδίζαμε προς το τέλος. Ενώ τις πρώτες μέρες έπινε χαλαρά 180-210 μλ, άρχισε σιγά σιγά να το μειώνει μέχρι που σήμερα το πρωί ήπιε μόνο 60 μλ και μετά σφράγισε το στόμα του... Είναι δυνατόν μετά από 8 ώρες ύπνου να χόρτασε με 60 μλ;;;;;; Δεν ξέρω τι να κάνω, φοβάμαι μη μου το κόψει τελείως... :(:(:(:( Μίλησα και με το γιατρό, μου είπε ότι μπορεί να βγάζει δόντι και να μην τον πιέζω, όμως βρε κορίτσια νηστικό να το αφήνω το παιδάκι μου;;;;;;;;;; Ηρώ, αν θυμάμαι καλά είχες παρόμοιο πρόβλημα, τι έκανες τελικά;

Κι εμένα πριν κανα μήνα περνούσε μια φάση που δεν ήθελε το γάλα του.Βέβαια εγώ δεν θήλαζα.Πάντως έπινε πολύ λίγο, πρίπου 100 πρωί και βράδυ.Πριν μερικές μέρες άρχισε πάλι να πίνει 200.Νομίζω ότι περνάνε απλά φάσεις που δεν το θέλουν και πολύ....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Κι εμένα πριν κανα μήνα περνούσε μια φάση που δεν ήθελε το γάλα του.Βέβαια εγώ δεν θήλαζα.Πάντως έπινε πολύ λίγο, πρίπου 100 πρωί και βράδυ.Πριν μερικές μέρες άρχισε πάλι να πίνει 200.Νομίζω ότι περνάνε απλά φάσεις που δεν το θέλουν και πολύ....

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Λες να είναι απλά μια φάση; Έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα αυτό... Να σε ρωτήσω, προσπαθούσες να του δώσεις το γάλα με άλλους τρόπους, πχ στην απογευματινή κρέμα του ή στο μεσημεριανό; Το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά μήπως δεν είναι σωστό;

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημέρα φίλες μάνες!

Χρόνια πολλά στα μπεμπάκια μας που είχαν μηνογενέθλια. Χθες είχαμε κι εμεις και η Λούσυ! Ξεκινάμε αντιστροφη μετρηση για τα πρωτα μας γενεθλια!

Τα δικά μας.... Σάββατο απογευμα κι ενω εχουμε ντυθει για να πάμε βόλτα βλέπω τον Δ υποτονικο, βάζουμε θερμόμετρο 38,5!!! Εγώ ετοιμη να σκάσω, φοβηθηκα μηπως υποτροπιασε και ήταν πάλι ουρολοίμωξη γιατι δεν είχε κανενα αλλο συμπτωμα (βήχα ή μυξες). Την Κυριακή εφτασε 39,5 και πηγαμε για καλλιεργεια. Χθες το βραδυ πηρε η παιδιατρος και της ειπαν ότι δεν έχει αναπτυχθεί μικρόβιο οποτε μου λεει μάλλον ιωση. Σήμερα όμως θα ξέρουμε σίγουρα. Η αληθεια είναι ότι απο χθες απογευμα εχει αρχισει να υποχωρει ο πυρετός. Ανα 7 ωρες κανει και μεχρι 38,5. Αν υποθεσουμε (ξου ξου) ότι είναι πάλι ουρολοίμωξη θα τον πάω σε παιδοχειρούργο να δει το πουλάκι του...

Θα μπω μόλις εχω νεοτερα (αν είναι τελικά ουρολοιμωξη ή οχι) να σας ενημερώσω...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Αλέκα καλημέρα! Κι εμένα ο Δ δεν έπινε το γάλα και τελικα δεν ήθελε αγκαλιά. Τυχαία ανακάλυψα ότι όταν τον ξαπλώνω στην κουνια το πίνει μια χαρα. Σκεψου ότι πολλά βράδια είχε τυχει να μην πιει καθόλου...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Να χαιρεστε τα μωρακια σας που ειχαν μηνογενεθλια!

Ανδριανα μου μη στεναχωριεσαι. Θα σε παρω τηλεφωνο μετα. Σιγουρα λαμια ιωση θα ναι!

Αλεκα για σενα μπηκα στα κλεφτα! Λοιπον εγω ειχα τεραστιο προβλημα. Κοντευα να σαλταρω που λενε!!

Τον καιρο που δεν ετρωγε (ειμαι πλεον σιγουρη οτι δεν του αρεζε το γαλα το συγκεκριμενο που δοκιμαζα καθε φορα), εδινα τραχανα το βραδυ με τυρακι και ψωμακι. Και το ασβεστιο ετρωγε και χορτατος κοιμοταν!

Μετα απο πολλες ερωτησεις σε διαφορους παιδιατρους, καταληξαμε οτι το γαλα ειναι η βασικη τροφη του βρεφους μεχρι τον 5 μηνα κι οχι τον 1 χρονο.

Δε χρειαζεται λοιπον να βαζεις το γαλα σε αλλες τροφες, εφοσον του δινεις κανενα γιαουρτακι μεσα στη μερα και τρωει και τυρακι σε κανενα γευμα!

Εγω για να σε βοηθησω,, η τελευταια συμβουλη της παιδιατρου μου τελικα ηταν κι αυτη που μας εσωσε... Μου ειπε να δοκιμασω το απταμιλ 3 που ειναι γαλα 3ης βρεφικη ηλικιας, αλλα για βρεφη ανω των 10 μηνων κι οχι οπως τα αλλα που ειναι για 1 ετους. Επισης ειναι πολυ γλυκο και τα μωρα τρελλαινονται. Αυτο κι εκανα. Και πινει μια χαρα. Ελπιζω να σε βοηθησα, σου στελνω το κινητο μου με πμ, μη διστασεις να παρεις αν θελεις οτιδηποτε!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημερα μανουλες και μωρακια

Χαρουμενα μηνογεννεθλια σε ολα τα μωρακια (κι εμεις ειχαμε το Σαββατο)

πωπωωωωω σε λιγο καιρο καλε χρονιζουμε!!!!! Θα αρχισουε μια μια τις τουρτες και τα κερακια :

Αλεκα δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν θηλασα καθολου

Οι υπολοιπες μανουλες, "πιστες" του "αθληματος" θα ξερουν να σου πουν τις δικες τους εμπειριες

andria ελπιζω να μην ειναι ουρολοιμωξη

Εμεις σημερα επιτελους καταφεραμε να μαζεψουμε ουρα και τα πηγα για εξεταση Αν και η μικροβιολογος ηταν επιφυλακτικη γιατι ηταν πολυ λιγα και δεν ειναι σιγουρη οτι θα φτασουν και για γενικη και για καλλιεργεια

Την περασμενη Πεμπτη καναμε και του Στελιου τις εξετασεις. Θα ηταν σημερα ετοιμες, αλλα μαλλον αυριο θα παω

QuW0p3.png

Ξεχασα να σχολιασω κι εγω για το μελι που ελεγες Ηρω

Αυτο με την "ελεφαντιαση" κλπ...

Εγω στο Στελιο δεν το ηξερα Δεν ειχε τυχει να το συζητησω με την παιδιατρο και του ειχ δωσει απο 4 μηνων!!!!!!! Ευτυχως δεν επαθε τιποτα

Αλλα τωρα που το ξερω, στη μικρη δεν εδωσα---μετα το χρονο

Βασικα ειναι λεει ενα μικροβιο που γεννιεται στο μελισι και το μεταφερουν :confused:

αυτααααα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QuW0p3.png

Ξεχασα να σχολιασω κι εγω για το μελι που ελεγες Ηρω

Αυτο με την "ελεφαντιαση" κλπ...

Εγω στο Στελιο δεν το ηξερα Δεν ειχε τυχει να το συζητησω με την παιδιατρο και του ειχ δωσει απο 4 μηνων!!!!!!! Ευτυχως δεν επαθε τιποτα

Αλλα τωρα που το ξερω, στη μικρη δεν εδωσα---μετα το χρονο

Βασικα ειναι λεει ενα μικροβιο που γεννιεται στο μελισι και το μεταφερουν :confused:

αυτααααα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και πολυ καλα εκανες Ειρηνουλα. ηδη ομως σιγα σιγα μπορουμε να δινουμε, ρωτησα σημερα. Πλεον το εντερο τους μπορει να διωξει το μικροβιο, ειδικα εφοσον εχουν δοκιμασει πολλα αλλα τροφιμα.

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες μου!!

Άννη μου να χαιρόμαστε τα μηνογεννέθλιά μας φιλενάδα μου, σε λίγες μέρες θα φυσήξουμε και το πρώτο μας κεράκι, αχου..... Ελπίζω να είναι μια επίμονη ιωσούλα και τπτ άλλο, περαστικά σας και σύντομα!!!... Φιλάκια από το Λουσάκι να του δώσεις!!

Αννα μου να την χαιρόμαστε την Αλεξάνδρα μας!!! Χαρούμενα μηνογεννέθλια γλυκιά μου!

Γεωργία μου χαρούμενα μηνογεννέθλια κουκλίτσα μου!!!!!!!! Μαμά Μαρία να την χαιρεσαι!!! Πήγες στον γιατρό ? πώς είσαι?

Αλέκα μου εγώ ακόμα θηλάζω την Λου οπότε δεν έχω κάποια συμβουλή να σου δώσω. Απλά θέλω να πω ότι μέχρι να χρονίσουν λένε ότι η πρωταρχική τους τροφή είναι το γαλατάκι και οι στερεές είναι συμπληρωματικές. Εκτός και αν ο γιατρός σας σου εξασφαλίσει ότι παίρνει από άλλες πηγές όλα τα απαραίτητα συστατικά.

Για το μέλι κορίτσια η αλλαντίαση είναι κάτι αρκετά σοβαρό. Στο γούγλη με μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι ακόμα και τώρα υπάρχουν θάνατοι μωρών από κάτι τέτοιο. Φυσικά πολύ μικρό ποσοστό αλλά μιλάμε για ευρώπη και όχι για τριτοκοσμικές χώρες. Οφείλω όμως να πω ότι έχω ακούσει από πάρα μα πάρα πολλές παλιές ότι βουτούσαν τις πιπίλες στο βάζο με το μέλι για να μην κλαίνε τα μωράκια και φυσικά όλα αυτά τα παιδάκια δεν έχουν πάθει τπτ. Οπότε είναι καθαρά θέμα τύχης φαντάζομαι.

Την Κυριακή περάσαμε φανταστικά, συναντηθήκαμε από κοντά και με την Ιωαννα μας και τον Θοδωρή, οφείλω να πω ότι ένοιωσα λες και την είχα δει πολλές φορές, πολύ οικεία, είναι η πολύ ζεστή και γλυκια Ιωάννα που διαβάζουμε σχεδόν 2 χρόνια από εδω... Το ίδιο και η γλυκιά μας Μαρία με την Πολυξένη μας, χαρήκαμε πάρα πολύ που σας γνωρίσαμε από "κοντά", και ελπίζουμε να πιούμε και άλλους πολλούς καφέδες παρεούλα!! Σχεδόν όλα τα μωράκια ήταν ντυμένα αποκριάτικα, γατούλες νεράιδες λιονταράκια τιγράκια μικυ μάους πειρατινα κινεζούλα !!!! Ήταν φανταστικά!!!

Υλικό θα ανεβάσω και στο φέις!! (λέιτερ..).

Φιλάκια πολλά μανούλες!!!

υγ. πού χαθήκατε οι λοιπές φίλες? Βάλια, Άλεξ πού είσαστε και εσείς οι τακτικούλες?

GaiGp3.png

μανουλομανουλάκια μου δεν έκατσα να σας γραψω καθόλου,νυστάζω και πολύ γμτ...περνάω τώρα όλες τις φώτο της υπεροχης συνάντησης μας στο φεις να τις δείτε!

Ιωαννάκι να μας ξαναρθεις,σ'αγαπάμε :-)

και οι υπόλοιπες παρακαλώ ανηφορήστε-κατηφορήστε...ελάτε πάντως φίλες!!θα σας περιμένω ΟΛΕΣ 14/5 στη Βάφτιση μας!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπερα μανουλες

ειμαι πολυ περηφανη γιατι καταφεραμε να μοιρασουμε οοολα τα προσκλητηρια επιτελους!!!

εεε 2 βδομαδες εμειναν

Σας βαζω και φωτο να τα δειτε Και φυσικα ολα απο τα χερακια μου

(αν τα καταφερω)

?action=view&current=P2233109.gif

?action=view&current=xionati_final.gif

QuW0p3.png

μονη μου θα μιλαω σημερα μου φαινεται.........:confused:

αλλα ειδα τις φωτο απο τη συναντηση και ησασταν φοβερες μανουλες

και τα μωρουλια σας απιστευτα!

Επισης ειδα οτι η Αλεξανδρα εχει γεννεθλια

να τα εκτοστησεις mummy!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...