Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας φιλες, εδω εχει απιστευτο κρυο, ειμαστε μεσα ολη μερα, ο μικρος εχει ξεσαλωσει και εγω εχω κατι απιστευτα νευρα που κοντευω να σκασω (μεγαλη ιστορια..).Δημητρουλα ευχομαι τα καλυτερα σε εσενα και την κορακλα σου! Εσεις φιλες Αθηναιες να περασετε καλα με τα ζουζουνια και να βγαλετε πολλες φωτο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ??

πήρα την Αλεξάνδρα και τη Βάσω να μου πουν γι αύριο που δεν ξέρω το δρομο κ δεν βρήκα καμία :-( :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

TO HΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΑΚΛΑ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ!!!!!!

Δεν θυμαμαι κατι αλλο να σχολιασω δυστυχως!

μονο χαιρομαι πολυ κ ζηλευω ακομη πιο πολυ για την αυριανη σας συναντηση!να περασετε τελεια φιλεναδες μου κ να πιετε κ ενα καφεδακι κ για μας!!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μανούλες καλησπέρα. Μόλις γυρίσαμε από αποκριατικο πάρτυ. Η μικρούλα κοιμήθηκε αμέσως, ελπίζω ως το πρωί.

Άννυ (ανδρια) θα ´ρθει κι ο δικός μου ο άντρας.

Αντζούλα, ελπίζω να βρήκες τα κορίτσια κ να κανονίσατε. Αν όχι, είναι πολύ εύκολο να το βρεις. Αν θες πάρε με αύριο να σου πω.

Καληνύχτα μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα!!! Έχω ξυπνήσει από τις 7:30. Το αγγελούδι μου ξύπναγε κάθε μιάμιση ώρα το βράδυ. Ήθελε μια αγκαλίτσα ή λίγο ζιζί κ κοιμόταν αμέσως. Ακόμα κοιμάται φυσικά αλλά εγώ δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ. Θα σέρνομαι όλη μέρα...

Κ είχα μια ελπίδα ότι αφού κοιμήθηκε τόσο αργά θα το πάει σερί αλλά πού τέτοια τύχη.

Καλημέρα σε όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου! επιτελους καταφερα να σας γραψω! ο μικρος μου δεν με αφηνει πλεον να κανω τιποτα. συνεχεια μπουσουλαει, σηκωνεται κ γενικα ειναι πολυ ζουζουνι. κ μενα εφαγε μια τουμπα προχθες αλλα ευτυχως απο χαμηλα.

Βασω εμενα οταν ειχε πρωτοβγαλει δοντι με δαγκωσε 2-3 φορες, του το εδειξα οτι πονεσα, εκλαψε λοιγακι κ δεν το ξανακανε. οσο για τα μισκοτακια δινω της nutricia, τα οποια εχουν σουκροζη.

αληθεια δινει καμια μανουλα αλλα μπισκοτακια?

Ηρω μου τι τουμπα εφαγε ο Κ? πω,πω πρεπει να τρομαξες πολυ! τα φαγητα κ εγω ετσι τα δινω οπως εσυ αλλα φροντιζω ωστε να εχουν κ λιγο ζουμακι για να μη δυσκολευεται να τα καταπιει.

Δημητρα τι ευχαριστα νεα! με το καλο να ερθει στον κοσμο η μπεμπουλα!

Μαρια(atlantis) περαστικα σου!

touki που κλασικα ξεχναω το ονομα σου, δεν ηξερα οτι το σουσαμι ειναι αλλεργιογονο. του ειχα δωσει πολλες φορες να φαει κουλουρι οποτε αν ειχε αλλεργια θα γαινοταν απο κει. το ταχινι ομως δεν του αρεσε γιατι σκετο ειναι πικρο. ζαχαρη δεν λεει να προσθεσω οποτε θα περιμενω να του δωσω οταν θα κανει να φαει μελι για να τα ανακατεψω.

φιλακια σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Kαλα ειστε πολυ γαιδαρες!!!ειπαμε πηγατε για καφε αλλα ουτε να μπειτε να μας πειτε πως περασατε??φτου σας!:mrgreen:

εγω δεν καταλαβα πως περασε το παλιο σου/κου.αναωτιομουν σημερα αν ειναι σαββατο ή κυριακη.δυστυχως αυριο παλι δευτερα....

εμεις εχουμε πολλες μυξες κ δεν κα8εται να της τις βγαλω!εσκασε το πανω δεξι μας δοντι επιτελους αλλα περιμενω κ το διπλα τωρα!

χθες προσπαθησα κ εγω να της δωσω μη αλεσμενο φαι,μονο πατημενο με πιρουνι,με αποτελεσμα να μην φαει τιποτα,να τα φτυνει κ να αναγουλιαζει,κ μετα που το εκανα πουρε παλι δεν το ηθελε!οποτε δεν εφαγε κα8ολου μεσημεριανο.σημερα εφαγε ευτυχως....

περιμενω να δω νεα σας κ φωτογραφιες!καλο βραδακ σε ολα τα νινια!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπερα κοριτσια μου!

Τι κανετε???

Φανταζομαι θα περασατε τελεια!!! Καλα λεει η Αννυ, ουτε μπηκε καμια να μας πει πως περασατε??? Και καμια φωτογραφια καλε!!!

Εμεις προσπαθουμε να κοιμησουμε. Παει καλυτερα. Το χει παρει αποφαση αλλα ακομη αντιστεκεται!!!

δεσποινουλα εγω μελι δινω στον Κων/νο. Και καμια φετουλα με ψωμι κανενα απογευμα (πολυ αφρατο και ψιχα), αλλα και στο γιαουρτι το βαζω, οπως και στο τσαι οταν ηταν αρρωστος και ειχε το βηχα. Δε ρωτησα τη γιατρο βεβαια... δεν κανει??? τωρα παει... Το ταχινι μου αρεσει πολυ! Θα παρω αυριο και θα δοκιμασω!!!

Αννυ μου οι μυξουλες σιγουρα ειναι απο τα δοντια, οπως κι εμας!! Καθε φορα τα ιδια σκ@τ@! Οσο για το βγαλσιμο, μην το συζητας! ουτε για αστειο!!!

Εμεις τα περασαμε ομορφα (οπως λεει και το τραγουδακι). Πηγαμε βολτα στο λουνα παρκ και στα μαγαζακια κατω (τα στηνουν καθε χρονο πριν την παρελαση) και μετα πηγαμε φαγαμε σε ενα καινουργιο μαγαζι μακαροναδα. Του εχω παρει απο το αμαζον ενα τελειο καρεκλακι που εφαρμοζει στις καρεκλες και καθεται μαζι μας, οποτε ηταν μια χαρα. Εφαγε ολο το μαγαζι και μετα αρρχισε τις γκρινιες.... οποτε ο Θ. κουρασμενος πηρα τη μαμα του και ηρθε με τις πυτζαμες παρακαλω!!! και τον πηρε σπιτι!!! χαχα! Ετσι καθησαμε κι εμεις λιγο ησυχα!!!

Αυριο παλι Δευτερα, παλι μοναξιες...

Αυτα για αποψε!!

Καληνυχτα και καλο μας ξημερωμα!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Γεια σας μανουλες

μου λειπει το παρεακι σας αλλα τρεχω και δε φτανω με τα προβληματα με τη δουλεια και την προετοιμασια της βαφτισης

Σκεφτειτε ειναι σε 2 βδομαδες κι ακομα δεν μοιρασαμε ολα τα προσκλητηρια

Κατα τα αλλα στην υγεια μας μια χαρα ειμαστε...δοξα το Θεο

Βολταρατε σημερα ε? Περιμενουμε φωτο

Δημητρουλα ειδες που σου ειπα οτι θα τα ζευγαρσεις? Με το καλο

Αλεκα με το καλο και το δικο σας νινακι! Ολα να πανε τελεια!

φιλακια σε ολες

QuW0p3.png

καλημέρα μανούλες!

εύχομαι να έχουμε όλες μια ήσυχη εβδομάδα!

καλή δουλειά στις εργαζόμενες-νομίζω πλεον οι πιο πολλές,ε?

αχχχχ,άτιμη φτώχια!καλή δύναμη κοριτσάκια!

εμείς είμαστε καλά,αν και δεν κοιμόμαστε πολύ,η μικρή λόγω ιδιοσυγκρασίας:tongue::tongue::tongue:κι εγώ λόγω βήχα:-(:sad::-(το απόγευμα μαλλον θα πάω στο γιατρό..μακαρι μόνο να μην κολλήσει το παιδί κι ας υποφερω εγώ..

δεν ξέρετε πόσο σας σκεφτόμουν εσάς της συνάντησης χθες-εστειλα και μήνυμα στην Αντζυ!

θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω,ελπίζω να γίνει κάποια στιγμή!

πως τα περάσατε?φαντάζομαι υπέροχα!

χθες η Γεωργία μου έγινε 11 μηνών!!!!!!!!!!!!!!

γι'αυτό κερνάμε!!!

6a011570601a80970b0115721b8d5b970b-800wi

Δήμητρα κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!τέλεια!!!!!!με το καλό να την κρατήσεις στα χέρια σου!

Ηρώ απ'όσο γνωρίζω μέλι δεν επιτρέπεται να δώσουμε ακόμα...ψάξε το στο νετ ή μίλα με το γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι και επικίνδυνο....

Ειρήνη τι θα κάνεις τελικά με τη δουλειά?καλές ετοιμασίες!!!!

Δέσποινα κι εγώ αυτά τα μπισκοτάκια δίνω,αν και ανυπομονώ να μπορεί να φάει τα πάντα κια να της φτιάχνω εγώ δικά μας!οι υπόλοιπες τι δίνετε???

Άννα και Βασιλική τι γίνεται με το γαλατάκι σας?μη στεναωχριέσται αν σταματήσει,τα καταφέρατε τόσο καλά μανούλες!

αχ,δε θυμάμαι άλλα,σορρυ!

σας φιλώ!

να είστε όλες καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!!!! καλή εβδομάδα!!!

συναντηθήκατε χθες; ειχα ενα σκ σκετη τρελα. δουλειες, δουλειες και παλι δουλειες. μια ανακαινιση ειπαμε να κανουμε και τρεχαμε ολημερις στα μαγαζια, κουζιναδικα, μπανιεραδικα κλπκλπ κλπ, χρωματα, πλακακια κλπκλπ. ουτε να χτιζαμε! τι σπιτι σαν βομβαρδισμενο και με υποχρεωση την κυριακη το μεσημερι! δεν με επαιρνε να ερθω κοριτσακια. αλλιως δε θα προλαβαινα τιποτα και δεν μπορω να κανω δουλειες στο σπιτι οταν ειμαι μονη με το παιδι. επρεπε να καθαρισω γιατι η αλεξ μου ειναι ο τελειος καθαριστης. καλα οι τουφες σκονη, τις βλπεω και εγω, ολα τα αλλα μικρα σκυπιδακια τα διαλεγει προσεκτικα με το δακτυλο και τα τρωει!

ουτε στο φορουμ δεν ειχα χρονο και διαθεση να μπω να ενημερωσω!

δεσποινουλα ευχαριστω που απαντησες. θα τι ψαξω λιγο ακομα για το ταχινι. για το μελι περιμενε λιγο κανα μηνα ακομα ε;

ηρω μου τι λες ρε θηριο; δινεις τα παντα ε; μπραβο!

δημητρουλαααααααααααααα με το καλο να υποδεχθειτε το κοριτσακι σας!!!!!!!! τι χαρα!!!!!!!

με το θηλασμο συνεχιζουμε μαρακι. εχει παει ξανα να μεδαγκωσει αλλα νομιζω οτι το κανει οταν δε πειναει πολυ και αργει λιγο να κατεβει το γαλα, οποτε και παιζει. παντως με ποναει πολυ σε ενα σημειο το αριστερο στηθος, στη θηλη και ενω νομιζα οτι ηταν απο το δαγκωμα ειδα και ενα ασπρο σημαδακι σημερα ακριβως εκει που εχω την ενοχληση. τι να ειναι; τεσπα. παω γιατι ξυπνησε! φιλακια

α! μονο μπακαλιαρο δινετε; λεω να κανω λαυρακι σημερα γιατι ο μπακαλιαρος ειναι δυσευρετος. τον εκανα στον ατμο και τα λαχανικα και λεω πρωτη φορα σημερα απλα να τα λιανισω με το πηρουνι. για να δουμε...

KOWTp3.png

καλημέρα μανούλες!

εύχομαι να έχουμε όλες μια ήσυχη εβδομάδα!

καλή δουλειά στις εργαζόμενες-νομίζω πλεον οι πιο πολλές,ε?

αχχχχ,άτιμη φτώχια!καλή δύναμη κοριτσάκια!

εμείς είμαστε καλά,αν και δεν κοιμόμαστε πολύ,η μικρή λόγω ιδιοσυγκρασίας:tongue::tongue::tongue:κι εγώ λόγω βήχα:-(:sad::-(το απόγευμα μαλλον θα πάω στο γιατρό..μακαρι μόνο να μην κολλήσει το παιδί κι ας υποφερω εγώ..

δεν ξέρετε πόσο σας σκεφτόμουν εσάς της συνάντησης χθες-εστειλα και μήνυμα στην Αντζυ!

θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω,ελπίζω να γίνει κάποια στιγμή!

πως τα περάσατε?φαντάζομαι υπέροχα!

χθες η Γεωργία μου έγινε 11 μηνών!!!!!!!!!!!!!!

γι'αυτό κερνάμε!!!

6a011570601a80970b0115721b8d5b970b-800wi

Δήμητρα κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!τέλεια!!!!!!με το καλό να την κρατήσεις στα χέρια σου!

Ηρώ απ'όσο γνωρίζω μέλι δεν επιτρέπεται να δώσουμε ακόμα...ψάξε το στο νετ ή μίλα με το γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι και επικίνδυνο....

Ειρήνη τι θα κάνεις τελικά με τη δουλειά?καλές ετοιμασίες!!!!

Δέσποινα κι εγώ αυτά τα μπισκοτάκια δίνω,αν και ανυπομονώ να μπορεί να φάει τα πάντα κια να της φτιάχνω εγώ δικά μας!οι υπόλοιπες τι δίνετε???

Άννα και Βασιλική τι γίνεται με το γαλατάκι σας?μη στεναωχριέσται αν σταματήσει,τα καταφέρατε τόσο καλά μανούλες!

αχ,δε θυμάμαι άλλα,σορρυ!

σας φιλώ!

να είστε όλες καλά!

Μαράκι ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ σου να ξέρεις:confused::confused::confused:

χρονια πολλά Γεωργία μας κι ευχαριστουμε για το κέρασμα!

φίλες παω να φαω κ ερχομαι να σας πω τα νεα μας κ ποσο ωραια περάσαμε!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας φιλες!

Μπηκα να σας πω μια καληνυχτα μονο!

Μαρια να χαιρεσαι τη Γεωργια σου!

Οσο για το μελι το τρωει εδω και 6 μηνες. Αν ηταν να παθει κατι θα το χε παθει πιστευω. Καμια αλλεργια η οτι αλλο. Οποτε δεν ανησυχω καθολου.

Καληνυχτα σαςςςςςςςςςςςςςςςςς!!

ticker.png

CEPYp3.png

Κι επειδη το εψαξα κιολας τωρα, λεει οτι κατω του ενος ετους απαγορευεται γιατι το παιδι μπορει να παθει αλλαντιαση. Εκδηλωνεται με υποσιτισμο, ασθενες κλαμα και ληθαργο. Ειναι ομως λεει εξαιρετικα σπανιο ακομα και σε αυτες τις περιπτωσεις.

Οποτε μια απο τα ιδια. Οπως προσεχουμε για τα ολα τα αλλα, ετσι επρεπε και γι αυτο. Ειμαι ομως λιγο επιφυλακτικη με ολα αυτα και οτι ειναι σχετικα με το καθε παιδι.

Σε αλλες χωρες και κουλτουρες λεει οτι το δινουν. Σκεφτειτε μονο τι τρωνε τα παιδια των φυλων που ζουνε στις ζουγκλες!!! Μυρμηγκια, ενα σωρο διαφορετικους χυμους απο κατι απιστευτα φυτα και δεντρα και εγω δεν ξερω τι αλλο. Τα διαβαζα προσφατα!!! Οσο για αποστειρωση ουτε λογος λεει!!! Ειχε πολυ πλακα το αρθρο, αν το βρω θα σας το ποσταρω!

Οποτε τι ειναι το μελι μπροστα στο πατε μυρμηγκιων?????? χαχαχα:tongue:

ticker.png

CEPYp3.png

images?q=tbn:ANd9GcT0UZb4Kyz4wRLUFubVBGl4O-uXv9v1ieUeBE2hp7g8nXf93zD4

καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!! καλή άνοιξη!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα μανούλες!!!!!!!!!!!!

κερναμε 11α μηνογενεθλια!

images?q=tbn:ANd9GcSW7nNRRXJWhY6mxXClkfOmO2gmZLJMbexG2pl5C9RqSwxugX06xw

μαρια μου χρόνια πολλά στη γεωργία σου για εχθες!!! τωρα θυμηθηκα τα ωραια γλυκακια που μας κερασες!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...