Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανες!Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας για τα γεροντικα συμπτωματα που με επισκεπτονται:tongue::tongue::tongue:Η μεση τα ιδια χαλια και περιμενω να αρχισω τις θεραπειες μπας και.......

Μολις εκατσα απο μια ακομη ξεθεωτικη ημερα!Καταφερα και εκανα και μπανιο!!!yessssss!!!χαχαχα!!

Βικακιιιι που εισαι ρε φιλη???

Χαθηκαμε με τις παλιοδουλειες γμτ:(:(

Υπεροχα τα νεα απο τη Δημητρουλα μας!!Μπραβοοοο!:D:D:D

Ερχετε και ο κοριτσαρος!!!!

Και εγω ειμαι οκ για την Κυριακη φτανει να μην χαθω........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαρακι και εγω θα τον ντυσω τον μικρο κυριο:tongue::tongue:

Παλι κατι ηθελα να πω αλλα το μυαλο δεν συνεργαζεται.....

Φιλια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Για πες Βικακι τι επαθε η Λου??? Με αγζωσες λιγο τωρα??? Λες να μην κανω καλα???

Όχι καλή μου, δεν το εννοούσα έτσι....Ούτως ή άλλως τα πισωγυρίσματα είναι κλασική συμπεριφορά σε αυτές τις ηλικίες... Απλά ήθελα να πω ότι από εκεί που είχαμε ξεπεράσει τα αλεσμένα, είχαμε πάει στα ψιλοκομμένα, τα φάγαμε και αυτά και πήγαμε στα κομμάτια τα οποία τσάκιζε εν ριπή οφθαλμού, ξαφνικά αν δεν είναι πουρέ το φαί της (όχι το δικό μας;);) που πάντα δοκιμάζει) δεν το τρώει με κανέναν τρόπο....

Τα ίδια μου κάνει τώρα και με το ψωμί-μπισκότα. Εκεί που έτρωγε σαν ποντικάκι κρατς κρουτς, τώρα τα δαγκώνει, δεν τα καταπίνει, και βάζει το χέρι μέσα στο στόμα, βγάζει το σαλιωμένο-παπαριασμένο μπισκότο και το τρίβει στο χαλί, στα μαλλιά της, στα ρούχα της κλπ.... Φυσικά αυτό κάνει και με το ψωμί στο τραπέζι, οπότε για να φάει κουταλιά, της λες βγάλε το ψωμάκι, το βγάζει, βάζεις την κουταλιά και το ξαναβάζει:mrgreen::mrgreen:.

Άβυσσος......

Πάντως η Λου είναι ιστορία μου αμαρτία μου με το φαγητό, οπότε δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης... χαχαχα

GaiGp3.png

καλησπέρα μανούλες..

είμαι πολύ λυπημένη,γιατί από χθες είμαι αρρωστούλα κι έτσι δε θα μπορέσω να έρθω Αθήνα και να σας γνωρίσω....

και λυπάμαι πολύ...

άρχισε με πονόλαιμο και μετά βηχα,μπουκωμα κτλ,θα είναι καμιά ίωση και δεν υπάρχει περίπτωση να έρθω,να κολλήσει κανένα ζουζουνάκι,θα τρελενόμουν...

ελπίζω μόνο να μην κολλήσει η μικρούλα μου.....

γμτ,έτυχε τώρα,έχω τρελά νεύρα.....:mad::x:x:x:x:x

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια σας μανες!Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας για τα γεροντικα συμπτωματα που με επισκεπτονται:tongue::tongue::tongue:Η μεση τα ιδια χαλια και περιμενω να αρχισω τις θεραπειες μπας και.......

Μολις εκατσα απο μια ακομη ξεθεωτικη ημερα!Καταφερα και εκανα και μπανιο!!!yessssss!!!χαχαχα!!

Βικακιιιι που εισαι ρε φιλη???

Χαθηκαμε με τις παλιοδουλειες γμτ:(:(

Υπεροχα τα νεα απο τη Δημητρουλα μας!!Μπραβοοοο!:D:D:D

Ερχετε και ο κοριτσαρος!!!!

Και εγω ειμαι οκ για την Κυριακη φτανει να μην χαθω........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαρακι και εγω θα τον ντυσω τον μικρο κυριο:tongue::tongue:

Παλι κατι ηθελα να πω αλλα το μυαλο δεν συνεργαζεται.....

Φιλια!!!

Σιδερένια να 'σαι γιαγιούλα μου:tongue::tongue:

Ά ρε φιλενάδα, ΚΑΠΗ καταντήσαμε...... (και εγώ λέω να ξεκινήσω φυσιοθεραπείες...πονάει ο απαυτός μου χαχαχα)

Για την Κυριακή, είναι εύκολο, είναι επί της Λ.Βουλιαγμένης η είσοδος, οπότε δεν το χάνεις εύκολα. Εσύ όμως είσαι σουμάχερ και ξέρω ότι δεν σε σταματάει τπτ...

http://www.athensmetromall.gr/gr/athens-metro-mall/prosvaseis-orario-leitourgias/

GaiGp3.png

καλησπέρα μανούλες..

είμαι πολύ λυπημένη,γιατί από χθες είμαι αρρωστούλα κι έτσι δε θα μπορέσω να έρθω Αθήνα και να σας γνωρίσω....

και λυπάμαι πολύ...

άρχισε με πονόλαιμο και μετά βηχα,μπουκωμα κτλ,θα είναι καμιά ίωση και δεν υπάρχει περίπτωση να έρθω,να κολλήσει κανένα ζουζουνάκι,θα τρελενόμουν...

ελπίζω μόνο να μην κολλήσει η μικρούλα μου.....

γμτ,έτυχε τώρα,έχω τρελά νεύρα.....:mad::x:x:x:x:x

Έλα καλέ μανίτσα μου, περαστικά σου!!! Μην στεναχωριέσαι γι' αυτό...

Εμείς εδώ είμαστε και όπως βλέπεις πετάμε την σκούφια μας για ωραίες συναντήσεις. Στην επόμενη ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί τσουπ και ήρθες!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά και περαστικά αρρωστούλα!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Έλα καλέ μανίτσα μου, περαστικά σου!!! Μην στεναχωριέσαι γι' αυτό...

Εμείς εδώ είμαστε και όπως βλέπεις πετάμε την σκούφια μας για ωραίες συναντήσεις. Στην επόμενη ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί τσουπ και ήρθες!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά και περαστικά αρρωστούλα!!

σ'ευχαριστώ Βικάκι!

απλά ήθελα πολύ να έρθουμε,είχα ενθουσιαστεί που θα γνώριζα κάποιες από εσάς...

κλαψ......

τι να κάνουμε,δεν πειράζει,μια άλλη φορά,ε?

να περάσετε τέλεια!!!!!!!

καληνύχτα!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Αθηναίες σας ερχόμαστεεεεεεεεε!!!

Μπράβο για το κοριτσάκι της Δήμητρας! Με το καλό! :D :D :D

Δεν σχολιάζω τπτ άλλο, λυπάμαι αλλά θα κοιμηθώ 4 ώρες όλες κι όλες...

Τα λέμε την Κυριακή στο νέο σημείο, ελπίζω να καταφέρω να μπω κι αύριο για τις λεπτομέρειες του ραντεβού -φαντάζομαι είναι τεράστιο το εμπορικό!- αλλιώς θα πάρω τηλέφωνο!

Τα λέμε από κοντά! Καλό Σ/κ σε όλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα!!! Βικάκι ευχαριστούμε για το πρωινό! Χρυσοχέρα είσαι παιδάκι μου!

Η Αθηνά ξύπνησε απ´τις 8:00 ενώ είχε κοιμηθεί στις 11:00 το βράδυ με δύο ή τρία διαλλείματα. Έτσι τώρα νύσταζε κ μετά από μισή ώρα νανούρισμα κατάφερα κ την κοίμισα. Ένα πολύ παράξενο πράγμα, όσην ώρα την νανουρίζω με διάφορα αυτοσψέδια κ όχι μόνο νανουρίσματα, δεν τα καταφέρνω με τίποτα να την κιιμίσω. Γκρινιάζει, στριφογυρίζει στην αγκαλιά μου, τεντώνεται κλπ κλπ. Με το που αρχίζω τον μικρό τυμπανιστή ηρεμεί, κλείνει τα μάτια κ κοιμάται. Μου το ´χε πει ο Κώστας αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη διαφορά έχει. Κ όταν της το βάζουμε στο you tube καθηλώνεται κ το παρακολουθεί.

Εσάς έχουν κάποιο αγαπημένο νανούρισμα/τραγούδι; Αν όχι, δοκιμάστε τον μικρο τυμπανιστή. Στην Αθηνά κάνει θαύματα!

Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη. Η Αθηνά ξύπνησε χθες το βράδυ σε κάποια φάση κλαίγοντας με λυγμούς. Δυσκολευτήκαμε πολύ να την συνεφέρουμε. Δεν το ´χει ξανακάνει. Κανά όνειρο θα είδε το καημενούλι. Πολύ στενοχωρήθηκα. Ευτυχώς το ξεπέρασε γιατί δεν ξέρω τι θα κάναμε, αφού πλέον δεν θέλει να κοιμάται μαζί μας. Όποτε την παίρνουμε στο κρεβάτι τρέχει να σηκωθεί όρθια να ανάψει το φως. Όσο κ να νυστάζει το βλέπει παιχνίδι το κρεβάτι μας πιά. Κι εγώ την ήθελα να κοιμάται μαζί μας τα πρωινά...Ήταν ωραία που ξυπνούσαμε όλοι μαζί.

Πολύ πάρλα μ´έπιασε.

Καλό ΣΚ μανούλες κ ανυπομονώ να σας δω αύριο! Ιωάννα μου καλό δρόμο κ με το καλό να σε γνωρίσουμε κι από κοντά.

Μαράκι, περαστικούλια. Κρίμα που δεν θα τα καταφέρετε αυτή τη φορά. Next time...

Βασούλα εσύ θα ´ρθεις; Βάλια; Ειρήνη; Ελάτε όλες οι Αθηναίες να καλωσορίσουμε την Ιωάννα μας!

Φιλάκια μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα!!!

Σας διαβάζω αλλα δεν προλαβαινω πραγματικα να σας γραψω, η Θεοδωρα με τρεχει, αλλα και επειδη εμεινε ενας μηνας πριν αρχισω δουλεια θελω να συμμαζεψω καποια πραγματακια στο σπιτι! Χτες πηγαμε στην Δεσποινα στην χρυσουπολη και ο Αναστασης με την Θεοδωρα επαιξαν πολυ ωραια ντυμενα καρναβαλάκια( θα βαλω φωτο σε λιγακι). Σημερα θα παμε στα Γιαννιτσα γιατι εχουμε τα 40 της γιαγιας του Γ.

Δημητρουλα χάρηκα πάρα πολυ με τα νεα σου!!! Με το καλο να υποδεχτειτε το κοριτσακι σας!!!

Παλι συναντηση κανονιζετε? Τυχερουλες!!! Να περασετε υπέροχα μανουλες!!!

Ηρω να μην ακους κανεναν δεν υπαρχει λογος να στεναχωριεσαι με τις βλακειες που λεει ο καθενας!!!

Μαρια σχετικα με τον παιδικο, ο δικος μας στην Χρυσα δεν ειναι ιδιωτικος και τα διδακτρα ειναι 50 - 150 αναλογα με το εισοδημα του καθενος. Στους ιδιωτικους τα διδιακτρα φτανουν στην ξανθη τα 350 για βρεφικους ,στους παιδικους ειναι πιο οικονομικα.

Τωρα σχετικα με το ποτε να στειλεις τον Λ παιδικο, εφοσον εχετε τη γιαγια καλο θα ηταν αποφυγετε τον βρεφικο και να πατε κατευθειαν παιδικο απο τα 2,5 και μετα.

Να εχετε ενα υπεροχο σαββατοκυριακο !!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια τελικά στις 11:30 αύριο ?

θα τα έχετε ντυμένα αποκριάτικα τα μικρά ??????

φιλεναδομανουλίνια μου γεια κι απο μένα!μαγειρεύω κ κάνω δουλίτσες για να μην έχω τίποτα γι αύριο!! λοιπόν αναμένω απάντηση απο την Αλεξ να μου πει αν θα έρθει,ξέχασα να σας ρωτήσω άντρες θα φέρουμε μαζί??

και ναι Μαράκι να τα ντύσουμε αποκριατικα θα ναι όλα μαζί και ντυμένα ΤΡΕΛΛΑ!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα μάνες! Τι μου κάνετε???

Λοιπόν τελεια που θα βρεθούμε αυριο!!!!!!!!!!! Εγώ θα έρθω με τον αντρα μου, please ας ερθει και κανενας άλλος μην λαλησει ο γλυκός μου!!!!

Δήμητρα χαρηκα λες και το εμαθα για εμενα!!! Με το καλο η κόρη λοιπον!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

φιλεναδομανουλίνια μου γεια κι απο μένα!μαγειρεύω κ κάνω δουλίτσες για να μην έχω τίποτα γι αύριο!! λοιπόν αναμένω απάντηση απο την Αλεξ να μου πει αν θα έρθει,ξέχασα να σας ρωτήσω άντρες θα φέρουμε μαζί??

και ναι Μαράκι να τα ντύσουμε αποκριατικα θα ναι όλα μαζί και ντυμένα ΤΡΕΛΛΑ!!!!!!

Μια χαρά :)

εμένα ο δικός μου δουλεύει αύριο και δεν θα μπορέσει να έρθει

k30rm7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...