Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρονιά πολλά κορίτσια ,σας εύχομαι καλό τσίκνισμα ..εμείς την περάσαμε μέσα λόγω καιρού...και εγώ έτσι άκουσα για τον καιρό,αν αποφασίσετε για Αγ.Δημήτριο είμαι μεσα

Τα φιλιά μου σε όλες

k30rm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

επιτελους κοιμηθηκε!σημερα ειχα τρελη μερα,μετα την δουλεια παλι ετρεχα σαν τον μ@λ@κα παλι για την γραφειοκρατια της χωρας μας!κ αυριο παλι τα ιδια!

Μαρια οπως τα λες..ουτε να πενθισεις δεν μπορεις!

δυστυχως ουτε ο δικος μου πατερας ειχε διαθηκη (ηταν αλλωστε πολυ νεος για τετοια)ουτε παντρεμενος ηταν κ ετσι κ εγω τρεχω κ δεν φτανω με δικηγορους κ δικαστηρια!αστα χεστα....

να εχετε ενα ξεκουραστο βραδυ ολες κ να περασετε τελεια οσες βγηκατε εξω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα μανούλες! Χάθηκα. Σας διαβάζω απ´το κινητό αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Σήμερα ξύπνησα νωρίς κι έτσι μπήκα για μια καλημέρα.

Κατ´αρχήν να ευχηθώ στην νεο-εγκυμονούσα μας. Συγχαρητήρια!!! Όλα να πάνε τέλεια!!! Να έχεις μιά υπέροχη εγκυμοσύνη κοριτσάκι!

Δεύτερον, ´Αννυ μου, τι να πώ; Ότι φημιζόμαστε για την γραφειοκρατία μας είναι γεγονός. Σε τέτοιες περιπτώσεις ομως είναι αισχρό. Κουράγιο κ υπομονή κοριτσάκι μου.

Τέλος, συγχαρητήρια στα παιδάκια που κάνουν βηματάκια, κ για τα διάφορα κατορθώματά τους. Μαρία, αντζικατ, συντονίστηκαν τα παιδάκια μας κ κάνουν το ίδιο πράγμα. Πλάκα έχουν!

Να ευχηθώ περαστικούλια σε όλα τα αρρωστούλικα κ κυρίως στο μπεμπάκι με την παλινδρόμηση. Όλα καλά να πάνε μανούλα.

Στην φίλη μας στο Νέο Δελχί, καλή προσαρμογή.

Στην Δημητρούλα μας καλορίζικο το νέο σπιτάκι. Σήμερα μαθαίνεις φύλο;

Όσο για την συνάντηση, μέσα είμαστε. Συμφωνώ με το Βικάκι για τον Αγ. Δημήτριο γιατί ο καιρός θα ´ναι χάλια λένε.

Συγνώμη που δεν τα σχολίασα όλα. Γράφω ήδη 20 λεπτά-αν θέλετε το πιστεύετε. Πολύ αργώ απ´το κινητό. Πάω να ετοιμαστώ για δουλειά.

Καλημέρα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε?

Μπήκα μόνο για να πω ότι συμφωνω με χιλια για Metro Mall στον Αγ. Δημητριο να μην εχουμε αγχος για τα μπεμπόνια μας! Θα εχει παλιοκαιρο!!!

Θα επιστρεψω για σχόλια!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!! καλα μου ειστε;

για αγ. δημητριο μεσα και εγω. ηθελα και να παω κιολας καποια στιγμη.

χθες πηγαμε σε σπιτι και τσικνισαμε αλλα πριν αφησω το μωρουλι μου στεναχωρεθηκα. πηγα να τη θηλασω και δεν επινε. με δαγκωνε μονο. εντωμεταξυ ακομα και σχετικα χορτατη να ηταν παντα ρουφουσε εστω και λιγο. χθες μονο με δαγκωνε! δεν το εχει ξανακανει. τελικα με τα πολλά αλλα ξα στηθος και της το ειπα πιο ηρεμα να μη με αδαγκωνει και οτι η μαμα ποναει και μπραβο, μπραβο ηπιε και κοιμηθηκε. 9.30 λοιπον αποκοιμηθηκε, ξυπνησε 5 παρα που παλι αν και ηπιε αρκετα με ψιλοδαγκωνε που και που και μετα σηκωθηκαμε 8.30 οποτε και παλι ηπιε πολυ λιγο. τρεμω πλεον το δαγκωμα της. τι ειναι αυτο τωρα; μηπως βαρεθηκε και θελει μονο να παιζει; μηπως δεν πειναει πολυ και γι αυτο; λεω να παρω κανα κουτι φρεζυλακ να εχω μπας και μου τα ξανακανει και δεν ξερω τι να κανω. λετε να αποθηλαζω; το θελω αλλα και δεν το θελω. ουφ.

KOWTp3.png

Καλησπέρα μανούλια!!!!

Σαν τα χιόνιααααααααααααααααααααααααααααααααα

Δεν σας ξέχασα αλλά μια το ένα μια το άλλο δεν έμπαινα

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας ακόμα καλύτερα!

Φιλάκια

φιλες!!!!!!!!!! μόλις κουρευτηκα λιγάκι και θα φάω πίτσα γιατι δεν έχω μαγειρέψει ούτε σήμερα!!ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ επιτέλους!!:-) λοιπον περιμένω πως κ πως την Κυριακάτικη συνάντηση μας,εγώ δεν ξέρω καν που είναι ο Αγιος Δημήτριος-ας μου πει κάποια !- αν έρθει η φίλη Αλεξ που την ακολουθώ πάντα δε θα χω πρόβλημα :-) :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα φιλενάδες μου!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Oh Yeah!!!!!!!!

Και ανυπομονώ και εγώ για την κυριακάτικη συνάντησή μας!!! Οπότε λέμε για τον Άγ. Δημήτριο έτσι? 11.30 ας βρεθούμε, τα τηλ τα έχουμε όλες έτσι?

Και τώρα στο ψητό..... Έχω νέα από την Δημητρούλα μας, προσπαθεί να τακτοποιήσει το καινούργιο της σπιτικό, πήγε στον γιατρό, όλα είναι καλά, μαμά και μωράκι και η αποκάλυψη ......

images?q=tbn:ANd9GcShOC5f2zc1PHLswM_KqQgCDnNAL1pMg2Xcu_ceRHIeXHiOcI01&t=1

Άλλη μια σταρ στην παρέα μας!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα Κικιώ !!! Σε χάσαμε κοριτσάρα και εσένα, τρέχεις φαντάζομαι και εσύ!!

Αντζούλα καλή όρεξη μανούλα μου!!!

Λοιπόν την Κυριακή θα είμαστε:

Ιωάννα

Δήμητρα

Μαρία

Βίκυ

Άννη

Άννα

Άντζυ

Άλεξ (?)

Μαρία

για περάστε!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Βικάκι, είμαι πολύ συγκινημένη με τα νέα της Δημητρούλας! Θα ´ναι τρισευτυχισμένοι ε; Καλά, ότι και να ´ταν αλλά νομίζω ακόμα παραπάνω τώρα!

Ανυπομονώ κι εγώ για την Κυριακή. Αύριο βράδυ έχουμε αποκριάτικο πάρτυ στου θείου μου. Δεν έχω ιδέα αν θα ντυθώ κ τι να βάλω. Αν έχετε καμμιά ιδέα εύκολη pls πείτε μου!

Σας καληνυχτώ γιατί νυστάζω.

Α, την Κυριακή θα τα ντύσετε τα μωράκια σας; Εγώ έχω σκοπό να την ντύσω, αν βέβαια επιζήσει η στολή απ´το προηγούμενο βράδυ.

Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Δημητρουλαααααααααααααα τι υπεροχα νεα!!!! Με το καλο η κορακλα!!! Φανταζομαι ποσο ευτυχισμενη θα σαι!!!! Χαιρομαι γι ασενα!!!

κικη γεια σου... τρεχαματα κι εσυ ε???? φιλια στον Κ. σου!

Εμεις δυστυχως δεν τα καταφεραμε να παμε στη Δεσποινα γιατι ο γιοκας μου αποφασισε να κοιμηθει στις 5 και ξυπνησε 7, οποτε που να παμε??? Οποτε εχω κανονισει κατι επιτηδες το κανει και κοιμαται οσο ισα για να μην παμε! Τι ατιμος ειναι!

Απο χθες αποφασισα κοριτσια να μην μαγειρευω πια για το μωρο. Οτι τρωμε κι εμεις. Ουτως η αλλως δεν αλεθουμε εδω και 2 εβδομαδες. Προχθες ειχα σπανακορυζο το οποιο το εφαγε ολο, χθες κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο και αυτο και σημερα φασολακια λαδερα. Τιποτα εξεζητημενο δεν κανω γιατι ετσι κι αλλιως κανω διαιτα. Αυριο φακη και Κυριακη ψαρι, οποτε μια χαρα. Την πατατα την παταω με πιρουνι, τα κραετικα τα ψιλοκοβω. Εχουμε και το καρεκλακι που ειναι κρεμασμενο πανω στο τραπεζι μας και ετσι τρωμε ολοι μαζι για να μαθαινει κι εκεινος σιγα σιγα. Ε μα κουραστηκα. Αυτο που με τρελλαινε ηταν το αλεσμα... Σα βομβαρδισμενη ηταν η κουζινα. Και μετα χωρισε τα σε μεριδες, και βαλε καταψυξη και βγαλε απο καταψυξη και χ3σ3 μεσα πολυχρονη...

Μια ξυνη σημερα μου ειπε, ε αφου ολα τα βαριεσαι να τα κανεις τι το ηθελες το παιδι??? Για αξεσουαρ της ειπα! Ετσι οπως ειναι στο σλινγκ ταιριαζει τελεια με το μπουφαν μου! Απο δω και περα ετσι θα απανταω!!! Οπως και στα σχολια του τυπου: (και καλα 4 χρονια δεν κανατε παιδι, πως εγινε ξαφνικα???) Σε ποιον μοιαζει καλε το παιδι και ειναι ξανθο??? εσεις και οι 2 μελαχρινοι??? Με το γειτονα κυρα μου! Τον ειδα ξανθο ξανθο και τον λιμπιστηκα!

Συγχυστηκα παλι βραδιατικα!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και σας ζηλευω που θα βρεθειτε...

Καληνυχτα!!!:mrgreen:

ticker.png

CEPYp3.png

Μαρακι εγω σου χω ευκολη λυση, την εχω κανει και ηταν πολυ καλη!

Σακουλα σκουπιδιων!!! Βαλε μια απο πανω (ανοιξε τρυπες για χερια) και βαλε και μια απο κατω, δεστην στη μεση σου με το κορδονι που εχει που σουρωνει, φορα κλολαν απο κατω και την υπολοιπη που ειναι σα φουστα, σκιστην σε λωριδες στυλ χαβανεζας! Αν βαλεις και χρωματιστες σακουλες θα σαι ακομα πιο τρεντυ!!!

Ελπιζω να βοηθησα!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Μαράκι μου και εγώ λέω να την ντύσω, ελπίζω βέβαια να μου κάτσει και να μην φρικάρει με την στολή - καπέλο - γκέτες κλπ χαχαχα....

Ηρώ μου μην χαλάς την ζαχαρένια σου χρυσή μου για κανέναν, δεν νομίζω ότι αξίζει να απαντάς σε κακοπροαίρετα σχόλια από πικρόχολους ανθρώπους (και ζηλιάρηδες μην πω...). Όσο για το φαγάκι σας ζηλεύουμε, μια και εμείς κάναμε προ καιρού την αρχή με μη αλεσμένα και τελικά είχαμε ένα πισωγύρισμα βαρβάτο και τώρα με το δίκαννο να φάει τα 3/4 του φαγητού και αυτό εντελώς νια νια.....

GaiGp3.png

Ηρώ μου μην χαλάς την ζαχαρένια σου χρυσή μου για κανέναν, δεν νομίζω ότι αξίζει να απαντάς σε κακοπροαίρετα σχόλια από πικρόχολους ανθρώπους (και ζηλιάρηδες μην πω...). Όσο για το φαγάκι σας ζηλεύουμε, μια και εμείς κάναμε προ καιρού την αρχή με μη αλεσμένα και τελικά είχαμε ένα πισωγύρισμα βαρβάτο και τώρα με το δίκαννο να φάει τα 3/4 του φαγητού και αυτό εντελώς νια νια.....

Για πες Βικακι τι επαθε η Λου??? Με αγζωσες λιγο τωρα??? Λες να μην κανω καλα???

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...