Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα Βασιλικη.ναι μενουμε πολυ κοντα με την μαμα μου κ βλεπομαστε καθε μερα,παιρνει κ την Κλειω αλλωστε το πρωι στο σπιτι της.και γενικα ειμαστε πολυ δεμενες.

η απωλεια ειναι μεγαλη για αλλους ,ειδικα οσο περνανε οι μερες.γενικα δεν τον εβλεπα συχνα τον πατερα μου,γιατι ζουσε σε αλλη χωρα λογω δουλειας ,αλλα τωρα πια εχει περασει πολυς καιρος που εχω να τον ακουσω,απο τοτε δηλ που μπηκε στο νοσοκομιο κ η ελειψη του πλεον ειναι αισθητη!

τελευταια φορα τον ειχα δει στις αρχες Δεκεμβρη που ειχε ερθει να δει την Κλειω και 19/12 μπηκε στο νοσοκομιο..οποτε καταλαβαινεις...

τελος παντων..μην σας στεναχωρω κ εσας με αυτα....

την μικρη αστην οπως ειναι στο παρκο,μονο σκεπασε την!!!ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΣ!!!!ααχαχαχα

δεν μας στεναχωρεις ετσι που ειναι η ζωη ανα πασα στιγμη όλες μπορει να βρεθουμε στην ιδια θεση κάποια στιγμη χωρις να το περιμενουμε.

Ναι οντως η απωλεια φαινεται όσο περνα ο καιρος. Τοτε φαινεται σισγα σιγα η διαφορα. Δεν εχω ζησει τετοιο με τοσο κοντινο προσωπο αλλα προσπαθω να μπω στη θεση σου κ να το καταλάβω. Η μητερα σου πώς ειναι??θα της κάνει πάρα πολυ καλο που εχει την μικρη στο σπιτι καθε μερα θα ξεχνιεται ευχαριστα!!!! για λιγες ωρες εστω):|

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, ξεκινώ τα σχόλια!

despina77 κι εμείς έχουμε να βγούμε καιρό έξω. Μόνο ΣΚ και σε σπίτια πλέον. Βγήκαμε το περασμένο Σάββατο και Κυριακή, πέρασε ωραία αλλά ξεκίνησε το κρύο πάλι. Το ΣΚ των Αποκριών έρχονται οι γονείς μου οπότε και αν κάνει κρύο θα έχει πολύ παρέα, θα ξεσκάσει. Δεν φαίνεται να βαριέται σπίτι αλλά χαλαρώνει πολύ με το έξω.

Τάνια πάλι χάθηκες; Ελπίζω να είσαι καλά. Νόμιζα ότι σου έστειλα μνμ να βρεθούμε το περασμένο ΣΚ και στεναχωρήθηκα που δεν απάντησες αλλά το μυστήριο διελευκάνθει όταν είδα ότι τελικά δεν το είχα στείλει το μνμ, προφανώς λόγω Λ. Κάτι θα έκανε εκείνη την ώρα και θα έτρεξα από πίσω του! Κλασσικά! Πότε λες να στον στείλω κι εγώ τον Λ στον παιδικό; Σκέφτομαι να περπατήσει και να μιλήσει πρώτα (και να καθαρίσει;) εσύ τι γνώμη έχεις; Τι ώρες είναι ανοιχτός; Εμένα που δουλεύω απόγευμα δεν θα με βολεύει από ωράρια αλλά τι να κάνουμε, θέλω να ξεσκάει ο μπαγάσας λίγο γιατί από επαφές είμαστε μείον.

Μαράκι ευχαριστούμε για το λινκ της Φλόγας. Εγώ έχω ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα με τον μικρό Παναγιωτάκη. Το είδατε αυτό το θέμα; Βοηθήσατε; Αν και δεν στέλνω λεφτά σχεδόν ποτέ έτσι σε αγνώστους, εκεί έστειλα και κάθε μέρα μπαίνω να δω τα νεα του. Εύχομαι να γίνει καλά.:eek:

bebos πολύ στενάχωρα κι εσάς τα νέα σας. Εμείς είχαμε απλή παλινδρόμηση μέχρι 5 μηνών και είχα φρικάρει. Σκέψου τι περνάς κι εσύ κορίτσι μου. Εύχομαι ότι καλύτερο για το παιδάκι σου. Γερό να είναι, αυτό μόνο μετράει! :? Να μας λες νέα σας κι εμείς θα ευχόμαστε για σας να είστε καλά.

atlantis Μαράκι εμείς δεν έχουμε επιχειρήσει έξοδο χωρίς τον Λ. Τυχερή μανούλα. Λες να φωνάξω κι εγώ την μικρή για babysitting? Έκανε αυτή μια μικρή επεμβασούλα και αναρρώνει τώρα και μια εβδομάδα. Όταν βγάλει τις γάζες και τα ράματα είπε θα έρθει να μας δει. Κουράγιο με τις αυπνίες και εύχομαι κι εσείς να κοιμάστε καλύτερα κουκλίτσα.

Βίκυ 77 εκατοστά!!!!!! Καλέ τι μεγάλο μωρό φτου σκόρδα!!!!!! Όσο για την δίαιτα και τον διατροφολόγο εγώ λέω να σταματήσω. Πήγα με 85 κιλα (84 με ζύγισε αυτός) την τελευταία φορά ήμουν 78κ στην ζυγαριά του και τώρα, ένα μήνα μετά είμαι 76κ στην δική μας ζυγαριά και ?100 ελαφρύτερη στην τσέπη. Επειδή λοιπόν η τσέπη δεν την παλεύει και δεν χρειάζεται να κάνει η τσέπη δίαιτα γιοκ ο διατροφολόγος. Πλέον ότι κάνω μόνη μου. Εμένα μου είπε πει 15-17κ για το ύψος μου! Είναι τρελοί όμως, θέλει να με κάνει μοντέλο; Πάντως ας φτάσω 70-71 και μια χαρά θα είμαι πιστεύω. Η δε κοιλιά απτόητη.

Α ναι να σχολιάσω επίσης το τσιγάρο στις εξόδους. Αν και πρώην καπνίστρια δεν το αντέχω πλέον λεπτό. Μου βρωμάνε όλα και καπνίζουν παντού. Σιγά τον νόμο, μη χε. Οι αλήτες!

τέλος σχολιασμού σελ. 1137 :-P

mU4Ep3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Χάθηκα πάλι, αλλα δεν εχω το λαπτοπ μου και ειναι δυσκολο απο τον υπολογιστη να σας γραψω, μιας και δεχομαι επιθεση απο την μικρη!!!:D:D:D Σας διαβαζω ομως που και που. Εμεις ειμαστε καλα, αν και οπως συνηθως αυπνες! Καναμε μια προσπαθεια να κοψουμε τους πολους θηλασμους το βραδυ με αγκαλια και κουνημα, αλλα το αοτελεσμα δεν μας δικαιωσε. Κόψαμε ατελειωτα χιλιομετρα για να κοιμηθει περα δωθε, κοπηκαν τα χερια μας και μολις την ακουμπουσαμε στο κρεββάτι κλάματα. Οπότε ξαναγυρισαμε στα συνηθισμένα μας και ελπίζουμε καποια στιγμη να το κοψει μονη της. Ισως αργοτερα ξαναπροσπαθησουμε κατι αλλο, ισως τη δικια σας μεθοδο Ηρώ, που απο οτι μου ειπε και η αννυ ειναι πιο κοντα στα μετρα μας, γαιτι ξερω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να την αφηνω να κλαιει ασταματητα και εγω να καθομαι στον καναπε και να κοιταω το ρολοι!

Λοιπον για να δουμε τι θα θυμηθω τωρα!

Νάνσυ περαστικά στο αγοράκι σου ελπίζω να ξεπεράσει γρηγορα το θέμα την παλλινδρόμηση και να μην χρειαστει να μπει στη διαδικασια εξετασεων και ποσο μαλλον και κάποιας επέμβασης.

Δήμητρα όλα καλά να πάνε με την μετακομιση, μην ξεθαρευεις με τις δουλειες και κουράζεσαι. Περιμένουμε νέα σου και από τον γιατρο!

Άλεξ συγχαρητηρια για τα νέα σου, εύχομαι να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσυνη!

Χριστίνα καλή εγκατασταση στο Ν.Δελχί!!! Μπράβο και στον μικρο σου για τα βηματακια του και ελπίζω να το επαναλαβει!

Μαρία (ατλαντις) μπραβο στο κοριτσακι σου που κοιμηθηκε καλά ελπίζω να το επαναλάβει και να της γίνει και συνήθεια!

Βασ32 καλά αποτελέσματα και σε εσενα για τις εξετασεις σου, ελπίζω να μην είναι κατι.

Άννυ εμεις θα μιλησουμε για να κανονισουμε και με την Ιωαννα την αποκριατικη συναντηση μας! Τι τσάμπα τις πήραμε τις φραουλοστολες?

Συγνωμη αν ξεχασα κατι, εύχομαι σε ολα τα κοριτσια που δεν ανεφερα να είστε καλά και εσεις και τα μπεμπακια σας!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημερα φιλες μανες!!

Τι κανετε???

Ηρω ξεχασα να σου πω μπραβο στο προηγουμενο ποστ για τα 5 κιλαααα!!!!Πρεπει και εγω να το παρω αποφαση γμτοοοοο!Καλα αυτο με το κλαμα και να το αφηνεις και αν θα κανει εμετο το διαβασα και εφριξα!Πω πωωωω!Μα καλα στ αληθεια το εννοουν??

Βασιλικη η σταση του υπνου στο παρκο πρεπει να ηταν ολα τα λεφτα ε??χαχαχα

Στα δικα μας......εγω πηγα γιατρο ειδε την μαγνητικη εχω κηλη (οπως το ξεραμε)δεν ειναι για χειρουργειο ΑΚΟΜΗ.....Αυτο το ακομη ειναι που με τρελενει ομως!Πρεπει να χασω κιλα και να ξεκινησω γυμναστικη!Απο Δευτερα ξεκιναω φυσιοθεραπειες.Αντε να δουμε τι θα γινει......

images?q=tbn:ANd9GcQ0OUtVxCV-En-tTz_Nz85O5gnyp8tYBs5xtStXq3tUUx5-psICwQ

καλημέρα μανούλες!!!!

images?q=tbn:ANd9GcSOBKzlvU7bxcAA7-sValpO-LKuPQ9jLf8bHkJfJSSnlSKhKRL9_A

καλή τσικνοπέμπτη!!!!!!

δε θυμαμαι και πολλά κλασικά.

αλεκα μου συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!!!! να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και να γεννησεις ενα υγιεστατο μωρουλι!!!! μπραβο, πολυ χαρηκα για σενα!!!!

μαρια μου μπραο στη γεωργια σου!!!!!!! συγχαρητηρια! τελικα ειδες που μπορει να κοιμηθει το μικρουλι σου; τωρα που τα καταφερε θα δεις θα κοιμαται ολο και πιο πολυ!

δημητρουλα καλη αρχη στο νεο σας σπιτι, χαλαρα ε;μη μου κουραζεσαι.

μαρια μου να εισαι καλα, και εσυ και οι αλλες κοπελες μου δινετε κουραγιο. εχουμε ηδη ξεκινησει τις διαδικασιες ανακαινισης και ολα πανε καλα, μονο που κοστιζουν...

μη λετε για δεη! μη λετε για δεη!!!

δεσποινα82 ψωμι με ταχινι; ετσι σου ειπε ο γιατρος; δεν ειναι αλλεργιογονο λογω σησαμιου; μακαρι να ειναι οκ γιατι και εγω τρελαινομαι για ταχινι και πολυ θα ηθελα να της δινω.

ηρω μου μαθηματα υπνου κανετε ε; πως τα πατε; παντως και εγω που διαβασα για τον υπνο εγραφε αυτο που λετε και οτι αρχικα θα νομιζετε οτι χειροτερευουν τα πραγματα και οτι ποτε δε θα φτιαξουν αλλα τελικα μαθαινει το παιδακι. οχι βεβαια οπως εγραφε το αλλο βιβλιο,με τον εμετο. ο χριστος και η παναγια!

βασουλες που ταλαιπωρηστε με τα ιατρικα ( αιμα και κηλη) πολυ σας σκεφτομαι. ειναι που ειναι αγωνας να τα φερνεις βολτα με το μωρο σκεφτομαι να υπεφερα και απο καποιο προβλημα πως θα τα καταφερνα; μην ανησυχειτε ομως, και οι εξετασεις και οι φυσικοθεραπειες για καλο θα γινουν. ευχομαι καλη αναρρωση και καλα αποτελεσματα.

χριστινα μου στο ν. δελχι εννοειται οτι θα αλλαξουν οι εντυπωσεις. εδω διακοπες παμε και τις πρωτες 2-3 μερες ξενερωνω και δε μα ρεσει τιποτα. φαντασου, διακοπες που εισαι και χαλαρος και στον τοπο σου. μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε, θα ανακαλυψεις σιγα σιγα τις χαρες του τοπου.

εγω εχω παρατηρησει μειωση στο γαλα μου. εκοψα και τους ημερησιους θηλασμους και πλεον θηλαζω για βραδυ, αν ξυπνησει και πρωι αν δεν εχει ξυπνησει 2η φορα μεχρι τα ξημερωματα. δηλ καταφερνω και την κοιμιζω μεσα στην ημερα χωρις να θηλασει. λεω οταν χρονισει να της δωσω και εγω ξενο γαλα για βραδυ και οσο μου κρατησει για τα ξυπνηματα. παντως ακομα και τωρα που θηλαζω λιγο και αραια, ακομα δεν εχω περιοδο. μωρε λετε να εχω τιποτα;

μεσα σε 2 μερες χτυπησε 2 φορες το κοριτσακι μου. προχθες εκανε ενα τεραστιο καρουμπαλο στο μετωπο και χθες εσκισε λιγο τη βαση της μυτουλας της. αφηστε τα εκλαιγα και εγω. κατα τα αλλα στεκεται αρκετα μονη της, περπαταει συνεχεια πιασμενη απο επιπλα και τοιχους και κανει προσπαθειες να κανει μονη της βηματακια. μεχρι 1 το κανει. με αυτο που λιωνω ομως ειναι οι αγκαλιες που κανει. με σφιγγει τοσο πολυ!

αποψε θα παμε σε φιλικο σπιτι και δε θα την παρω μαζι. θα ερθει η μαμα μου να την κρατησει. α! κυριακη αν εχει καλο καιρο ( δηλ δε βρεχει γιατι κρυο θα εχει σιγουρα) ειμαι μεσα αν το κανονισετε κατα τις 11.30. δεν μπορω ουτε εγω αργοτερα γιατι εχουμε κανονισει εξοδο μεσημεριανη μετα.

καλη διασκεδαση μανουλιτσες! καλο τσικνισμα!!!!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες ή μάλλον καλησπέρα!!! Εγώ θα κεραστώ απο την φίλη Αννα!!!!

Βασιλική θυμάμαι που ειχες προβλημα στην εγκυμοσυνη κι ειχες ερθει στο Ιασω αν θυμαμαι καλα???? Ευχομαι να μην είναι τίποτα και να μην ταλαιπωρηθεις!

Βασω υπομονη (όση μπορείς τελοσ πάντων) με την μέση! Να σχολιασω κι απο εδω ότι μου αρεσαν πολύ τα ρουχαλάκια του Γιώργου στη βαφτιση κι εσυ είχες τέλειο μακιγιάζ και χτενισμα!!!

Αννα δεν ξέρω αν θυμάσαι κι εγω που δεν θηλαζα δεν είχα περίοδο για πολύ καιρο... Απο τα Χριστούγεννα και΄επειτα αποκαταστάθηκε... Αν θες θα τα πούμε κι απο κοντά!

Χριστινάκι τι κάνετε??? ο Στάθης??? Ελπίζω να τα πούμε την Κυριακή!

Τα δικά μας τώρα! Τούμπες, τουμπες και πάλι τούμπες! Το Σαββατο επεσε και έσκισε λιγο τα χείλη του κι εβγαλε αιμα (κι εγω τρελλαθηκα μεχρι να καταλαβω τι εγινε), μετα πρηστηκε και τωρα περασε...

Ο Δ όταν τον αφηνω ορθιο στεκεται για 3 δευτερόλεπτα και μετα περπαταει μεχρι το πιο κοντινό στηριγμα :tongue:

Το καινούργιο που κάνει είναι οτι πάει στο τζάμι και κάνει με την ανασα του και θολώνει το τζάμι, γελάει και μετά το γλύφει.... Αυτά τα ωραία...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια μανούλες!

Τί κάνετε; Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά!

Αλέκα, συγχαρητήρια!!!!

Με το καλό να φέρεις στον κόσμο το αδερφάκι του Γιάννη και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Εύχομαι και στις υπόλοιπες μαμάδες που θέλουν κι άλλο μωράκι σύντομα να έχουν ευχάριστα νέα!

Βάσω, περαστικά ρε κορίτσι! Να τις κάνεις τις φυσιοθεραπείες σου και ελπίζω να είσαι σύντομα καλύτερα!

Δήμητρα, με το καλό η μετακόμιση και με το μαλακό!

Να τακτοποιηθείτε αμέσως και να ξεκουραστείτε! Πότε πηγαίνεις στο γιατρό; Περιμένουμε νέα από το μπεμπούκι!

Ατλάντις, μπράβο στη Γεωργία μακάρι να συνεχίσει έτσι!

Ηρώ, καλή επιτυχία με το σύστημα ύπνου! Μακάρι να πιάσει!

Θαυματάκι, καλή αρχή και καλή διαμονή! Εύχομαι να προσαρμοστείτε γρήγορα!

Εμείς καλά, χθες ήμασταν με το Θοδωρή όλη μέρα στους παππούδες όπου περάσαμε πολύ ωραία, τη Δευτέρα ήταν εδώ η μαμά μου και γενικά ήταν καλή εβδομάδα ως τώρα!

Για τη συνάντηση τώρα... Το πρωί της Κυριακής, ο Στέλιος με το αδερφό του έχουν μια υποχρέωση μακριά και δεν θα μπορέσουμε να είμαστε στο Φλοίσβο πριν τις 12. Οπότε συναντηθείτε αν θέλετε εσείς στις 11.30 και εμείς θα έρθουμε όσο γίνεται πιο σύντομα!

Σας φιλώ κ πάω να μαγειρέψω!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σας και παλι!

Σας ευχαριστουμε για τις ευχες και το κουραγιο για τις προσπαθειες υπνου!

Βασουλα, καλυτερα που δεν θελει εγχειρηση! Δεν τις μπορω καθολου τις εγχειρησεις. Κανε τις φυσιοθεραπειες, κανε και λιγο γυμναστικη και σιγουρα θα νιωσεις καλυτερα.

Οσο για τις τουμπες, απανταω σε ολες! Εμεις να δειτε!!! Δεν τα γραφω γιατι συμβαινει συνεχεια. Χθες πηγαμε για κρασι στον κουνιαδο μου και παρολο που βαλαμε και παπλωμα και κουβερτα στο τραπεζι του σαλονιου, χτυπησε τοσο δυνατα που ετρεχε το αιμα ποταμι... μεσα απο το στομα, και σημερα εχει και μια μελανια απο την εξω μερια... Και μετα απο 20 λεπτα εφαγε και το κεφαλι του σε αλλο σημειο, κι εκει μελανια κτλ. Αφηστε τα.... Η αληθεια ειναι πως τρομαξε απο χθες πολυ, και σημερα δισταζει να περπατησει. Ολες τις αποστασεις τις κοιταει καλα καλα κι αν ειναι πανω απο ενα βημα τις κανει μπουσουλωντας!!! χαχα! καλυτερα....

Μαρια, δηλαδη για να καταλαβω ρε φιλη, εσυ σε 2 εβδομαδες εχασες 10 κιλα??? Γιατι αν θυμαμαι καλα για 2 εβδ. δεν ειχες παει και δεν την εκανες κιολας! Μπραβο σου παντως αν ειναι ετσι. Εγω εχει 2 μηνες σχεδον κι εχω χασει 5. Σημερα παλι ζυγιστηκα κι εχασα αλλα 700 γρ σε 1 εβδομαδα. Βεβαια οπως λεει κι η διαιτολογος, αν εκανα εστω και λογο γυμναστικη θα ειχα χασει τα διπλασια. αλλα δεν μπορωωωωωωωωωωωωωωωωω... Παρολαυτα την αλλη βδομαδα εχω δοκιμαστικο σε ενα καινουργιο γυμναστηριο curves λεγεται, που ειναι εκει τα πραγματα λιγο διαφορετικα. Ας παω μια φορα και βλεπουμε! Μισω τη γυμναστικη και μου φαινεται αλλωστε!

ticker.png

CEPYp3.png

Ξεχασα!

Αυριο κοριτσια εγω τελικα μαλλον δεν μπορω γιατι ο Θ. εχει δουλεια και το αμαξι μου το εχει δανειστει ο κουνιαδος μου. Τωρα αν μπορει να με φερει η Τανια καλως. αν οχι ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Θα τα πουμε αλλη φορα!

Σας αφηνω να κανω μπανακι (εστειλα μπεμπουλινο γιαγια του) και να συμμαζευτω λιγο γιατι το βραδυ εχουμε κανονισει παρεουλα σε ενα καινουργιο μαγαζι με ζωντανη μουσικη. Ειπα την πεθερα να ερθει αυτη εδω, για να μη χαλαμε καθολου το προγραμμα υπνου, μεχρι να μαθει (ετσι ελεγε και το βιβλιο), αλλιως αν κατι αλλαξεις τις πρωτες 15 μερες θα εχει πισωγυρισματα (ξερω κι εγω τωρα???)!

Σας επρηξα, σορυ!

Φιλια!

ticker.png

CEPYp3.png

Θάλεια καλως την πάλι κ εσυ στον αγωνα με ττο μικρο σου όπως όλες μας

Ηρω τι καλα που θα πάτε έξω να τσικνισετε!!!!! Αν κ τετοια μερα χαμος θα γινεται.

Βρε η γυμναστικη ειναι ωραια ειδικα τα αερομπικ που συνοδευεται με μουσικη ειναι διασκεδαστικο αλλα κκτα curves που λες ειναι κατι καινουριο αλλα δεν ξερω τι. αντεξεκινα κ πες πώς ειναι......

Βάσω δισκοκήλη ε????? ποναει πολύ??????? με το παιδι πώς τα καταφερνεις????? Ευχομαι καλο κουραγιο

Παρεπιπτοντως εκανες μαγνητικη ειπες??Αν δεν κανω λαθος εχεις ΤΕΒΕ ποσο συμμετοχη πληρωσες???? Εχει κ ο αντρας μ θεμα και θελουμε κ μεις μαγνητικη.

Οσο για τη Ραφαηλια που κοιμηθηκε μεσα στο παρκο -ναι ειχε πολυ πλακα με το πισινουλη τουρλοτο κοιμοταν αλλα δεν αντεξε κ πολυ πιαστηκε μαλλον κ ξυπνησε συντομα!!!!!!!

Βρε Αννα δε πιστευ να σου συμβαινει τιποτα (απο εγκυμοσυνη τουλαχιστον--τι στο καλο θα το χες καταλάβει...) Τωρα αν σε ανυσυχει κανε μια ερωτηση στο γυναικολογο σου.

Ανδραννα μπραβοσου έχεις καλο μνημονικο. Καθε μηνα ερχομουν στο Ιασω για μια εξεταση που εκανα. Τωρα θα κάνω πολλες κ βλέπουμε τι ειναι

Εσενα τουλαχιστον το παιδι σου γλυφει το τζαμια....γιατι εμενα γλυφει το χαλι!!!!!!!!!!δεν την προλαβαινω..............απο τις χαζομαρουλες

Διαφημίσεις

Ξεκινάω σχολιασμό σελ. 1138! Καλέ πόσα έχασα;

Μαράκι κι εμείς φιλιόμαστε με τον Γ μπροστά στον Λ και δεν φαίνεται να ενοχλείται.

bebos εύχομαι να μην χρειαστεί χειρουργείο το ζουζουνάκι σου και να περάσει γρήγορα. Είμαι σίγουρη πως θα έχεις δει κι άλλους γιατρούς αλλά αν δεν έχεις πάει μήπως να ζητούσες και δεύτερη γνώμη βρε κοπέλα μου; Αυτό που λες με το φάρμακο κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι. Είναι δυνατόν να μην χειροτερέψει χωρίς αυτό; Από την άλλη αν δεν χειροτερέψει; Αποφάσεις της μάνας δεν μπορεί να είναι αυτές. Πρέπει ο γιατρός να συμβουλέψει κι είναι καλύτερο για το παιδάκι. Κουράγιο μανούλα. Υπομονή.

Αντζούλα μια χαρά τα πας με τις προετοιμασίες την βάφτισης και έχεις και την δουλειά. Άντε με το καλό. Κι εμένα μου άρεσε το φόρεμα της Αθηνάς. Εγώ έγραψα και πιο πάνω πως πάει η δίαιτα. Και στο μεταξύ μου είπε και μια από τις καθηγήτριες ότι έχω χάσει αρκετά κιλάκια. Επιτέλους. Απόψε όμως θα φάω το καταπέτασμα!!!!!!!!!!!

despina77 εγώ του πήρα δύο στολές του Λ. Μια κάπα με καπέλο βελουτέ για να τον ντύσω πρίγκηπα και μια ολόσωμη με γαντάκια και σκουφί για να τον ντύσω μαϊμουδίτσα. Είναι μια μαϊμού, είναι μια μαϊμού, είναι μια μαϊμού ναζιάρα, μια τσαχπινογαργαλιάρα! χαχαχαχα Η δε πεθερά μου που νευρίαζε όταν ήταν μικρός που τον λέγαμε μαϊμού μας την είπε "δεν φτάνει που τον λέτε μαϊμού, τώρα τον ντύσατε κιόλας. χαχχαχα εντελώς καρναβάλια. Τώρα και για μας έχω στολές αλλά δεν θα τις φορέσω φέτος, μάλλον θα πάρω καμιά μάσκα ή κάτι τέτοιο για τις φωτό μόνο. Ευτυχώς περιμένω κόσμο. Δεν ξέρω ποιές μέρες θα έρθουν αλλά μπορούμε να κάνουμε ένα ΜΑΣΚΕ την Παρασκευή πριν τις απόκριες. Τι λέτε; Θα είχε πλάκα.

Άννυ μου θα μείνω στην γραφειοκρατία που είπες γιατί πραγματικά για τα άλλα δεν έχω λόγια. Όταν πέθανε ο πεθερός μου (δεν είχε αφήσει διαθήκη) είχαμε πάθει ΣΟΚ και τρέχαμε όλοι πανικόβλητοι για τα χαρτιά και τις αποδοχές. Μέχρι και για τον τάφο ήθελαν πιστοποιητικά και χαρτιά ότι του ανήκει. Να έχεις τον πόνο σου, να έχεις και κάθε αναίσθητο να σε στέλνει πόρτα πόρτα. Μιλάμε η πεθερά μου τα παιξε. Κάνε όμως υπομονή κοπέλα μου και κοίτα να τα οργανώσεις όλα γιατί εδώ είχαν κάνει λάθος στην αποδοχή και τρέχανε σαν τον βέγγο να τα διορθώσουν! Ελλάς το μεγαλείο σου, ούτε να πενθήσει κάποιος δεν αφήνουν. Υπομονή. Αν χρειαστείς συμβουλές πες μου, μπορεί να γνωρίζω.

Ειρήνη και σε σας καλή προετοιμασία της βάφτισης. Αλήθεια ρε παιδιά τόσο ακριβοί είναι οι παιδικοί; Ή εμένα μου φαίνονται. Τάνια τόσο πάει και ο δικός μας εκεί πάνω; Να ξέρω αν είναι να μην το σκέφτομαι καν γιατί εμένα ?500 δεν μου περισσεύουν για τον χρόνο, όχι για τον μήνα.

Ηρώ όντως με την δουλειά ξεσκάς κιόλας αλλά φρικάρεις εις διπλούν γι αυτό πουλάκι μου μην ανυπομονείς. Ευχαριστήσου την άδειά σου! Όσο για τα παπά εμείς φοράμε 20. Για την τυπική μέρα θα τα πούμε και στο τηλ. Α και για το αμάξι τι να σου πω, εμείς νύχτα τον πάμε στο χωριό οπότε και δεν το καταλαβαίνει. Γενικά όμως για μικρές διαδρομές κάθεται. Δεν έτυχε να πάμε πουθενά μακριά. Που να πας με τέτοιο σκ...τοκαιρο;;;;; 23 νούμερο παπούτσι δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο με τέτοιον μπαμπά. Λαμπάδα! Τυχερή μανούλα, κυπαρισσένιο κορμί που λέει και το τραγούδι!

Χριστίνα έχω μια αδυναμία στους Κρητικούς χορούς! Έχω παρακολουθήσει και ζωντανά γάμο σε χωριό της Κρήτης. Είμαι σίγουρη περάσατε τέλεια τότε. Πως και άντεξες τόσες ώρες μακρυά; Η αλήθεια είναι ότι και εγώ τον Γ τον εμπιστεύομαι για τον μικρό (τις περισσότερες φορές).

Δέσποινα κι εγώ σου εύχομαι να σου πάει καλύτερα η χρονιά Δυστυχώς πολλά άσχημα διαβάσαμε εδώ μέσα, εύχομαι να ηρεμήσουμε όλες και να γεμίσουμε ηρεμία και ευτυχία. Με το καλό η βάφτιση και σόρρυ δεν θυμάμαι πως θα την ονομάσετε; Έχει αναφερθεί; Αν ναι συγνώμη αλλά μου διαφεύγει τελείως. Το ξυπόλυτο τάγμα στην ξάνθη το λένε ξυπόλυτο σύνταγμα και μου είχε κάνει πολύ εντύπωση η έκφραση γενικότερα! χαχαχαχα

Αυτά και από την σελ. 1138! Άντε πάμε για άλλα. Πάντως περνάει ευχάριστα η ώρα όσο γράφουν το τεστ τριμήνου τα παιδιά.

mU4Ep3.png

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ....ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΤΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ.......ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕΕΕΕ...!!!

καλησπέρα μανούλες μου

χρόνια και ζαμάνια χεχε, σας διάβασα μόλις και εν τάχη σας εύχομαι σε όλες καλό τσίκνισμα!!!!

Εμείς τσικνίσαμε εντός, γιατί η οικοδέσποινα που μας κάλεσε είναι σε ανάρρωση από κρύωμα ή γρίπη και δεν το ρισκάραμε. Εξάλλου είμαστε κουρασμένοι και οι 2 και αύριο είναι εργάσιμη και πάλι... Το Λουσάκι είναι πλέον όλη μέρα όρθια και περπατάει συνέχεια, και φυσικά εμείς τρέχουμε πίσω της. Έξω είναι ποιο επιφυλακτική και θέλει χεράκι αλλά μέσα ξεσαλώνει. Επίσης τις τελευταίες 2-3 μέρες κάνει δίαιτα και μου έχει βγάλει την πίστη. Της αρέσει να δοκιμάζει από τα δικά μας φαγητά, χτές έφαγε 10 πιρουνιές σπανακόρυζο, προχτές γιαούρτι τοτάλ 2% παρακαλώ (είναι φιτ χαχαχα), σήμερα μπιφτέκια και πουρέ, τί να μας πεί η μπισκοτόκρεμα και η φαρίν.....

Λοιπόν (γιατί η Λου γκρινιάζει για νάνι), την Κυριακή λέει ότι θα έχει παλιόκαιρο, με αέρα και κρύο οπότε να προτείνω αντί του φλοίσβου να βρισκόμασταν στο Metro mall στον Αγ.Δημήτριο που είναι και δίπλα σε μετρό, έχει υπόγειο πάρκινγκ, πολύ και κλειστό χώρο για βόλτα και μπόλικο χώρο με τραπέζια για καφεδάκι. Στον φλοίσβο δεν έχει καφέ με μπόλικο εσωτερικό χώρο και την Κυριακή γίνεται κόλαση εκείνη την ώρα. Απλά το προτείνω καθαρά για διευκόλυνση και για να περάσουμε καλύτερα.

Αυτά από εμάς, δεν προλαβαίνω να σχολιάσω περισσότερα γιατί εδώ άρχσε να με δαγκώνει το πιρανχας.

φιλάκια!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...