Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω πολυ Χριστινακι! α! πολυ μου αρεσουν οι εικονες που βαζεις! μου θυμιζεις τις παλιες εποχες που γινοταν χαμος απο εικονες(κυριως βεβαια με φαγητα,γλυκα κ καμια φορα κ το εξαφανιζολ)!

αυριο που ειναι τσικνοπεμπτη περιμενω να δω τι θα βαλεις!:P

κοριτσια για τη συναντηση μας,μπορειτε την Παρασκευη κατα τις 6:30-7:00? ντυστε κ τα μωρακια σας καρναβαλακια να τα βγαλουμε κ φωτο! Ηρω κ Δεσποινα νομιζω μπορειτε,ας μας πουν κ η Τανια με τη Μαρια.

ο Αναστασης χθες κοιμηθηκε κατα τις 10:30 κ μετα απο 2-3 ωρες ξυπνουσε συνεχεια κ ετσι τον πηραμε στο κρεβατι μας. τα σαλια του τρεχουν συνεχεια αλλα δεν βλεπω αλλο δοντακι. οσο για το θηλασμο νομιζω οτι ο μικρος μου θα σταματησει μονος του σιγα σιγα. θηλαζει μονο για 5 λεπτα κ σταματαει κ αν τον ξαναβαλω παιζει κ δεν πινει. ρωτησα το γιατρο κ ειπε δεν πειραζει κ οτι εφοσον τρωει τα υπολοιπα φαγητα δεν εχει θεμα θρεπτικων συστατικων. μου εδωσε κ μια καλη ιδεα, ψωμι με ταχινι! πηρα κ το απογευμα θα του δωσω να δοκιμασει.

Ειρηνη που εισαι? μπες να μας πεις τα νεα σου?

φιλια σε ολες!

Δεσποινα εμεις ειτε συναντηθουμε ειτε οχι θα ερθουμε χρυσουπολη λογω φωτογραφου, οποτε αν γινει και συναντηση ακομη καλυτερα!:tongue:

Ταχινι ε? επιτρεπεται δηλαδη?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ευχαριστω πολυ Χριστινακι! α! πολυ μου αρεσουν οι εικονες που βαζεις! μου θυμιζεις τις παλιες εποχες που γινοταν χαμος απο εικονες(κυριως βεβαια με φαγητα,γλυκα κ καμια φορα κ το εξαφανιζολ)!

αυριο που ειναι τσικνοπεμπτη περιμενω να δω τι θα βαλεις!:P

κοριτσια για τη συναντηση μας,μπορειτε την Παρασκευη κατα τις 6:30-7:00? ντυστε κ τα μωρακια σας καρναβαλακια να τα βγαλουμε κ φωτο! Ηρω κ Δεσποινα νομιζω μπορειτε,ας μας πουν κ η Τανια με τη Μαρια.

ο Αναστασης χθες κοιμηθηκε κατα τις 10:30 κ μετα απο 2-3 ωρες ξυπνουσε συνεχεια κ ετσι τον πηραμε στο κρεβατι μας. τα σαλια του τρεχουν συνεχεια αλλα δεν βλεπω αλλο δοντακι. οσο για το θηλασμο νομιζω οτι ο μικρος μου θα σταματησει μονος του σιγα σιγα. θηλαζει μονο για 5 λεπτα κ σταματαει κ αν τον ξαναβαλω παιζει κ δεν πινει. ρωτησα το γιατρο κ ειπε δεν πειραζει κ οτι εφοσον τρωει τα υπολοιπα φαγητα δεν εχει θεμα θρεπτικων συστατικων. μου εδωσε κ μια καλη ιδεα, ψωμι με ταχινι! πηρα κ το απογευμα θα του δωσω να δοκιμασει.

Ειρηνη που εισαι? μπες να μας πεις τα νεα σου?

φιλια σε ολες!

μάλλον νυστάζω ε?? ή μάλλον θα ήθελα και γω να έρθω σε εσας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

%25CE%25BD%25CF%258D%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B1.jpg

Δεσποινα εμεις ειτε συναντηθουμε ειτε οχι θα ερθουμε χρυσουπολη λογω φωτογραφου, οποτε αν γινει και συναντηση ακομη καλυτερα!:tongue:

Ταχινι ε? επιτρεπεται δηλαδη?

images?q=tbn:ANd9GcTlZfbApkFUsoAQunOMzyEkr-lTQd51Fl5lRQnzURq4PGsyroidHg&t=1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια πάλι σε ακαταλληλη ώρα μπήηκα και ειναι καμια δεν πειραζει θα μιλήσω λιγο μονη μου.

Ο αντρας μ ακομα να ερθει μια φορα τη βδομαδα δουλευει στην Τριπολη και αργει μερικες φορες να τελειώσει.Ετσι ειμαι μονη Μετα δυσκολίας κοιμισα τη μπέμπα στην κουνια ξυπνάει συνεχει απο το βηχα της κ γενικα ξυπνάει συνεχει. Να δουμε τι νυχτα θα έχουμε.

Εγω την άλλη εβδομάδα θα πάω στο Αραταιειο Νοσοκομειο να κάνω ένα μεγαλο ελεγχο Θρομβοφιλιας Δεν ξερω αν θυμάστε απο την εγκυμοσυνη --δεν το ειχα αναφερει βεβαια κ πολυ-ειχα ενα προβλιματακι θρομβοφιλιάς . Η αιματολογος που με παρακολουθουσε μ ειπε μετα τη γεννα να κάνω το μεγαλο ελεγχο θρομβοφιλιας να δουμε αν ηταν της κυησης ή ειναι κατι που το έχω γενικώς . Μάλλον φοβαμαι οτι θα ειναι το δευτερο . Ανυσηχω λιγο γιατι ειχα υψηλες κατι τιμες που σχετιζονται κ με κάτι ρευματικα νοσηματα και αυτο με έχει αγχωσει λίγο-ουτε ξερω τι με περιμένει. Πάντως ένα ξερω οτι έχει η μανα το μεταφερει στην κορη. Αυτο έχω απο τη μανα μ κ πολυ φοβαμαι κ για το δικο μου το κοριτσακι.:cry::cry::cry:

Τι καθομαι κ λεω νυχτιακτικα τωρα......ε.. σκεφτομαι διαφορα...:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δεσποινα 82 και μενα δεν θελει το στηθος (βεβαια σε μενα τωρα δεν βρισκει κ γαλα παρα μονο σταγονες εχω ) μονο το πρωι το αναζητα που ξυπνα -κατα ταλλα μονο να παιζει θελει με τις θηλες και να με δαγκωνει ναι εσας σας δαγκωνουν???:confused:

Δημητρα τι εγινε με την μετακομιση???????????τελειωσατε?????μην κανεις καυμενη μου δουλειες!!! τιποτα ασε τους άλλους να κάνουν :):)

Ασχετο τωρα :δινει καμια παιδικα μπισκοτακια??και ποια ειναι αυτα?? στο σ/μ κοιταξα και βρηκα κατι παιδικα αλλα τα συστατικα ηταν ολο ζαχαρες και τετοια !!για αυτα προκειται????

Α δεν σας το πα : Αρχισε η Ραφαηλια να πινει στυμμενο χυμο πορτοκάλι το οποιο δεν ηθελε ουτε να βλέπει!!! Σημερα ηπιε σχεδον 100μλ πρωτη φορα μετα το αυγουλάκι της.:D

Συγνωμη βραδυ ειναι κ λεω οτι μου κατεβαινει--αν θελει καμια ας μου σχολιασει τιποτα ετσι σε κουβεντουλα να μαστε!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

Kαλημερα!για να δουμε τι θυμαμαι....

καταρχην Αλεκα συγχαρητηριαααααααααααα!!!!!!ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!!!!!

Μαρια μπραβο στην Γεωργια για τον υπνο της!ευχομαι να συνεχιζεται!!!

Ηρω πως τα πατε εσεις?κλαιει οταν τον αφηνεις στο κρεβατι??διαβαζα ενα βιβλιο για τον υπνο που προτεινει αυτο που κανεις,να τα βαζεις στο κρεβατι,αν σηκωνονται να τα ξαπλωνεις παλι,αν κλαινε να πηγαινεις μετα απο 5 λεπτα να τους μιλας κ να τα χαιδευεις αλλα να μην τα παιρνεις αγκαλια κ υποσχεται το βιβλιο οτι σε 10 μερες το πολυ μαθαινουν κ κοιμουνται μονα.απλα λεει οτι η περιοδος που βγαζουν δοντια ειναι η πιο δυσκολη κ ισως να εχουμε πισωγυρισματα για αυτο λεει οτι αυτη η εκπαιδευση καλο ειναι να γινεται πριν τους 5 η μετα τους 12 μηνες!:?ευχομαι να τα πηγαινετε καλα!!!

Νανσυ ευχομαι το παιδακι σου να ξεπερασει πολυ συντομα το προβλημα αυτο κ να ηρεμησεις κ εσυ!!!

Χριστινα πολιτισμικο σοκ το Νεο Δελχι ε?

τα δικα μας νεα ειναι τα ιδια..η Κλειω εχει μυξες,βλεπω το πανω δοντι που κατεβηκε αλλα δεν λεει να σκασει το ουλο!ο υπνος μας τα ιδια...η διαθεση μου τα ιδια...ειμαι κ λιγο κρυωμενη...θκατουλες δηλαδη...

ΘΑΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ που εισαι?εμεις θα το κανουμε το καρναβαλικο σουαρε???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ αααααααααα

Καλε ειναι κανεις εδω ή πάλι μονη μου μιλάω????????????:confused:

Σημερα βρεχει απο το πρωι συνεχεια. Δεν μπορεις να πάς πουθενα!!

ΤσικνοΠέμπτη σημερα !Ετοιμαζετε τιποτα?? Εμεις θα πάμε στα πεθερικα μ που κάθε χρονο ψηνουν στα κάρβουνα κ θα το τσικνισουμε εκει. Απλα πραγμτα δηλ μη φανταζεστε τιποτα ιδιαιτερο. Δεν υπαρχει κ ορεξη δηλαδη!!!

Η μικρη μου για πρωτη φορα πριν απο λιγο κοιμηθηκε μεσα στο παρκο καθως επαιζε σε μια πολυ άβολη σταση. Θα πιαστεί εκει μεσα ετσι αλλα φοβαμαι να τη σηκώσω μην ξυπνησει!!!!:?

Καλημερα Αννυ.

Πώς εισαι απο ψυχολογια????? Η μητερα σου μενει κοντα σε σενα??? Πώς ειναι εκεινη????? Θα ταν καλο φανταζομαι τωρα στην αρχη να ειχατε λιγο παρεα η μια την άλλη . Αλλα κ συ με τη δουλεια που να προλάβεις κ να θελεις!!!!! Για όλους ειναι περιεργα τωρα στην αρχη φανταζομαι !!!:(

Διαφημίσεις

Καλημερουδια, ευχομαι μια ομορφη τσικνοπεμπτη κοριτσια!Εγω το τσικνισα εχθες, το καψα το φαγητακι μου.Για την ακριβεια το αφησα στον αντρα μου να το προσεχει μεχρι να πεταχτω σε μια δουλεια και ξεχαστηκε οποτε σημερα θα φαμε απεξω!

Λοιπον κοριτσια εγω αυριο εχω εξοδο το βραδυ,εχει ο συλλογος του αντρα μου χορο και ειπαμε να παμε, τωρα που προλαβαινουμε οσο ειναι η πεθερα εδω και μπορει να κρατησει το παιδι βραδυ (φευγει για εναμιση μηνα στην Ελβετια στο αλλο το εγγονι).Οποτε για τη συναντηση μας δε θα μπορεσω, λυπαμαι, σας περιμενω απο εβδομαδα οποτε βολευει σε εμας.

Καλημερα Αννυ.

Πώς εισαι απο ψυχολογια????? Η μητερα σου μενει κοντα σε σενα??? Πώς ειναι εκεινη????? Θα ταν καλο φανταζομαι τωρα στην αρχη να ειχατε λιγο παρεα η μια την άλλη . Αλλα κ συ με τη δουλεια που να προλάβεις κ να θελεις!!!!! Για όλους ειναι περιεργα τωρα στην αρχη φανταζομαι !!!:(

Καλημερα Βασιλικη.ναι μενουμε πολυ κοντα με την μαμα μου κ βλεπομαστε καθε μερα,παιρνει κ την Κλειω αλλωστε το πρωι στο σπιτι της.και γενικα ειμαστε πολυ δεμενες.

η απωλεια ειναι μεγαλη για αλλους ,ειδικα οσο περνανε οι μερες.γενικα δεν τον εβλεπα συχνα τον πατερα μου,γιατι ζουσε σε αλλη χωρα λογω δουλειας ,αλλα τωρα πια εχει περασει πολυς καιρος που εχω να τον ακουσω,απο τοτε δηλ που μπηκε στο νοσοκομιο κ η ελειψη του πλεον ειναι αισθητη!

τελευταια φορα τον ειχα δει στις αρχες Δεκεμβρη που ειχε ερθει να δει την Κλειω και 19/12 μπηκε στο νοσοκομιο..οποτε καταλαβαινεις...

τελος παντων..μην σας στεναχωρω κ εσας με αυτα....

την μικρη αστην οπως ειναι στο παρκο,μονο σκεπασε την!!!ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΣ!!!!ααχαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερα κοριτσαρες!!!

εμεις τα ιδια! Προσπαθουμε και ξαναπροσπαουμε, ε καθε μερα κατι καταφερνουμε!

Αννουλιτσα μου γλυκεια, μαλλον το ιδιο βιβλιο εχουμε!!! Επρεπε κι εγω καποιον να συμβουλευτω.... Απο μονη μου που??? Ειχε πολλα βιβλια, αλλα προτιμησα αυτο, γιατι τα αλλα ελεγαν για τις γνωστες μεθοδους crying out κι εγω δεν μπορω να να βλεπω το παιδι μου να κλαιει για δευτερολεπτα, ποσο μαλλον να πλανταξει μεχρι να κοιμηθει. Διαβασα σε ενα ελεγε: αφηστε το παιδι να κλαψει οση ωρα χρειαζεται. Αν τωρα κανει εμετο απο το κλαμα, πηγαιντε, παρτε το, πλυντε το χωρις να του μιλησετε, αλλαξτε τοκαι ξαναβλτε το στο κρεβατι! τι αλλο!!! Ειπαμε να μαθει, αλλα μην το χ3σουμε κιολας το πραμα!

Εχεις δικιο για την ηλικια, αλλα μωρε, εμεις πια ημασταν κατακοποι... Ειμαστε και μεγαλοσωμοι... Ο Θ. ειναι 1.93 στο υψος με αναλογα κιλα κι εγω 1.93 στο φαρδος :tongue:, οποτε καταλαβαινεις... Ασε που απο προσωπικες σχεσεις ηταν σχεδον ανυπαρκτες.... Τεσπα...

Παρηγγειλα και τη ρημαδοενδοεπικοινωνια, γιατι δε γινεται. Πηγαινουμε μεσα για ψυλου πηδημα, ενω θελω να πηγαινω μονο οταν σηκωνεται. Να ναι καλα η πιστωτικη της πεθερας! Κι αυτην βεβαια με δοσεις θα την ξεπληρωνω.

Μου ηρθε η ΔΕΗ 200 ! Χριστε μου!!! Και σκεφτομαι τωρα, αν παρω του χρονου την αδεια ανευ αποδοχων για 2 χρονια, πως θα τα βγαζουμε περα με στεγαστικο και ολα τα υπολοιπα?????

ολο σας πρηζω με τα δικα μου, αλλα δεν εχω και κανεναν να τα πω...

Καλημερα!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλε Ηρω και εμας μας ηρθε εναντι 230 ευρω!Και σιγ ατο σπιτι που εχουμε.Καλα για το πετρελαιο δεν το συζητω, γι α40 ημερες 220 ευρω!Ενας μισθος φευγει σε ενοικιο και λογαριασμους μη σας πω και παραπανω.

Ayto με τη ΔΕΗ εχει ξεπερασει καθε όριο. τρεμουμε καθε φορα που ερχεται εχει παρει κ αυξηση τωρα. οσο κ οικονομια να κανουμε στο ρευμα το ιδιο μ φαινεται ειναι:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ηρω όλοι τα ιδια χάλια ειμαστε οικονομικα---εγω τα εχω αναφερει τα δικα μας χαλια πολλες φορες κ φοβαμαι οτι θα γινω κουρσατικη αν τα πω πάλι. καθε μερα μεγαλη ανασφάλεια. εμεις να φανταστεις ειμαστε κ οι δυο ελευθεροι επαγγελματιές κ ουτε ξερουμε το μηνα αν κ ποσα εσοδα θα εχουμε--δεν μπορουμε να προγραμματισουμε τιποτα κ οι γονεις βοηθανε ακομη.

αστα ουτε α τα σκεφτομαι δεν θελω

Εσυ σκεφεσαι για ανευ αποδοχων λογω μακρινου διορισμου αν θυμαμαι καλα?????????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...