Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικυ μου η Αντζυ λεει ισως για το αλλο Σαββατο το πρωι, αν συμφωνησουμε. Εσυ μπορεις τοτε?

καλησπέρα Μαράκι

Για Σάββατο κανένα πρόβλημα, όπως και για τις άλλες μέρες. Φτάνει να κανονιστεί, εγώ μέσα.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μιση μερα ελειψα και γραψατε ποσες σελιδες!!!αα κεφια ειχατε!

taniabell Μου ειναι τελειο τολαχανι..εμενα μου αρεσει πολυ σαν χρωμα κ θα κανει κ για το επομενο νινακι αν ειναι αγορι...μηπως ξερεις που μπορω να βρω τετοια μαρκα?

angel_ Μου εγω το εβαψα με οικολογικο χρωμα το δωματιο κ ειχα 2 μερες ανοιχτα απο εκεινο το δωματιο...δεν μυριζει οπως τα αλλα, αλλά ίσως να σε ενοχλήσει πάλι..οποτε καταλαβαινεις...πρεπει να την κανεις για κανα 2 μερες..

Χριστινακι μου γλυκο ολες οι ευχες του κοσμου να ναι μαζι σας κ να προστατευουν τον πατερουλη σου!ολα θα πανε καλα κ να το πιστευετε !!!

Αντζυ μου παραπονιαρα!!!πηγα σημερα στην δουλεια για αυτο ελειπα απο εδω!

παω μεχρι την γιαγια να παρω σπιτικο χαλβα κ σας ξαναρχομαι!!!:lol::lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ !!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΛΙΑ !!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΑΛΗΣΩ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ !

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΠΟΛΛΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΡΩ !

ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΘΑ ΚΛΑΙΩ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ !

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Επιτέλους να και μια συντοπίτισσα. Μας έχουν νικήσει οι Αθηναιες!!!!! Σε ποιο μήνα ειασι κοπέλα μου?? Νμ΄ζω Απριλιο μου ειχες γάψει στο άλλο μην. Καλυτερα να μιλάμε σε αυτο το φόρουμ γιατι στο άλλο δν μπαινω συχνά. Πα΄ς στο έλανα για γιατρο Εισαι ευχαριστημένη??

φιλιά τα ξαναλέμε

avrio mpaino stin 30h vdomada.......teleiono me ton 7o siga siga...eixa giatro kai tha gennousa sto mitera...milisa me mia fili mou k mou sistise kapoia giatro sto elena gt opote anevena gia yperixo sti dikia mou perimena 2-3 ores k plirona 130 euro...piga loipon sto elena eida ti giatro k mou fanike mia xara.....i fili mou gennise k to moro erxotan me to xeri k tiligmeno me to loro...se idiotiko maieutirio tha tin evazan gia kesariki....sto elena gennise fisiologika k ola ok.....opote theoro oti kala ekana k apofasisa na genniso sto elena:tongue:esi poso minon eisai;o giatros sou sto argos einai;

Grya.jpgGryap3.png

avrio mpaino stin 30h vdomada.......teleiono me ton 7o siga siga...eixa giatro kai tha gennousa sto mitera...milisa me mia fili mou k mou sistise kapoia giatro sto elena gt opote anevena gia yperixo sti dikia mou perimena 2-3 ores k plirona 130 euro...piga loipon sto elena eida ti giatro k mou fanike mia xara.....i fili mou gennise k to moro erxotan me to xeri k tiligmeno me to loro...se idiotiko maieutirio tha tin evazan gia kesariki....sto elena gennise fisiologika k ola ok.....opote theoro oti kala ekana k apofasisa na genniso sto elena:tongue:esi poso minon eisai;o giatros sou sto argos einai;

Καλησπερα καλως ορισες στην παρεα μας ( δεν σε εχω ξαναδει)

Εγω ηθελα να γεννησω στο ΙΑΣΩ αλλα θα γεννησω στο ΕΛΕΝΑ οχι μονο το οικονομικο αλλα κι οτι πιστευω πως ειναι καλυτερα απο οτι σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ! η γνωμη μου ειναι

Κι επιδη πριν χα ψαξει για τιμες κι γενικα πληροφοριες με ιδιωτικα δεν μου αρεσαν κι πολυ κι αποφασισαμε σε δημοσιο.Οχι οτι η γιατρος μου δεν ειναι καλη.Ειναι πολυ καλη η γιατρος μου κι δεν εχω παραπονο απο αυτο.Ειναι ΙΑΣΩ .

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα καλως ορισες στην παρεα μας ( δεν σε εχω ξαναδει)

Εγω ηθελα να γεννησω στο ΙΑΣΩ αλλα θα γεννησω στο ΕΛΕΝΑ οχι μονο το οικονομικο αλλα κι οτι πιστευω πως ειναι καλυτερα απο οτι σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ! η γνωμη μου ειναι

Κι επιδη πριν χα ψαξει για τιμες κι γενικα πληροφοριες με ιδιωτικα δεν μου αρεσαν κι πολυ κι αποφασισαμε σε δημοσιο.Οχι οτι η γιατρος μου δεν ειναι καλη.Ειναι πολυ καλη η γιατρος μου κι δεν εχω παραπονο απο αυτο.Ειναι ΙΑΣΩ .

kalispera anna k kalos sas vrika tis manoules....poio giatro exeis sto elena;pote genas;allakses giatro na fantasto e;kapos etsi k m emena.....oi ypiresies pou prosferoun den aksizoun tosa...nomizo!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

kalispera anna k kalos sas vrika tis manoules....poio giatro exeis sto elena;pote genas;allakses giatro na fantasto e;kapos etsi k m emena.....oi ypiresies pou prosferoun den aksizoun tosa...nomizo!!!!!!

Θυμαμε μονο το μικρο του Ελευθεριος ( κι τον ανδρα μου ετσι λενε) εχει ξεγεννησει ολο του το σοι ( εχει πρωτα 18 ξαδερφια) κι μας ειπανε να παμε σε αυτον καλυτερα.Επιδη φοβομουνα να παω να γεννησω σε ιδιωτκο μετα απο οσα ειχα διαβασει κι ειχα φρικαρει. Μαλλον γενναω 26/04/2010 αλλα δεν το βλεπω θα αργησω.Αλλαξα γιατρο λογο γαμου που εκανα με τον ανδρα μου κι αλλαζω ολους τους γιατρους θελω δεν θελω ( ειχα καλους γιατρους ποιος τους βρισκει παλι)

Συμφονω οτι δεν αξιζουν οι υπερεσιες τους με τοσα λεφτα

RVysp3.png

uF2hp3.png

Θυμαμε μονο το μικρο του Ελευθεριος ( κι τον ανδρα μου ετσι λενε) εχει ξεγεννησει ολο του το σοι ( εχει πρωτα 18 ξαδερφια) κι μας ειπανε να παμε σε αυτον καλυτερα.Επιδη φοβομουνα να παω να γεννησω σε ιδιωτκο μετα απο οσα ειχα διαβασει κι ειχα φρικαρει. Μαλλον γενναω 26/04/2010 αλλα δεν το βλεπω θα αργησω.Αλλαξα γιατρο λογο γαμου που εκανα με τον ανδρα μου κι αλλαζω ολους τους γιατρους θελω δεν θελω ( ειχα καλους γιατρους ποιος τους βρισκει παλι)

Συμφονω οτι δεν αξιζουν οι υπερεσιες τους με τοσα λεφτα

gt allazeis tous giatrous sou den katalava;....oso gia to pote gennas pote den ksereis ti tha apofasisei to mpempe.ti exeis agori i koritsi;

Grya.jpgGryap3.png

Μιση μερα ελειψα και γραψατε ποσες σελιδες!!!αα κεφια ειχατε!

taniabell Μου ειναι τελειο τολαχανι..εμενα μου αρεσει πολυ σαν χρωμα κ θα κανει κ για το επομενο νινακι αν ειναι αγορι...μηπως ξερεις που μπορω να βρω τετοια μαρκα?

angel_ Μου εγω το εβαψα με οικολογικο χρωμα το δωματιο κ ειχα 2 μερες ανοιχτα απο εκεινο το δωματιο...δεν μυριζει οπως τα αλλα, αλλά ίσως να σε ενοχλήσει πάλι..οποτε καταλαβαινεις...πρεπει να την κανεις για κανα 2 μερες..

Χριστινακι μου γλυκο ολες οι ευχες του κοσμου να ναι μαζι σας κ να προστατευουν τον πατερουλη σου!ολα θα πανε καλα κ να το πιστευετε !!!

Αντζυ μου παραπονιαρα!!!πηγα σημερα στην δουλεια για αυτο ελειπα απο εδω!

παω μεχρι την γιαγια να παρω σπιτικο χαλβα κ σας ξαναρχομαι!!!:lol::lol:[/quote

και εγώ όσο το κοιτάω μου αρέσει, οπότε μάλλον το λαχανί. Δεν ξέρω που μπορείς να τα βρεις δες στον site τους αν λέει τίποτα :http://www.babyjunior.com/default.asp?LangId=254

πάντως η τιμή του είναι πολύ καλή για τριπλό, το καλο με το συγκεκριμένο είναι και ότι κλείνει σαν μπαστούνι οπότε δεν πιάνει και πολύ χώρο.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Μανούλες γύρισα από τον γιατρό! Ολα είναι μια χαρά Δόξα το Θεό! Το ζουζουνάκι μου είναι 1500gr... Ολόκληρο αντράκι!!! Είναι λεει ψιλόλιγνο μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια!Κάναμε και doppler, oλα οκ! Μου είπε ο doctor ότι το στοματακι και η μυτούλα του είναι δικά μου!!! Του είπα και για την μέση μου και μου μέτρησε τον τράχηλο αλλά ευτυχώς είναι μια χαρά!!! Για τον αιματοκρίτη να κάνω ότι καλύτερο μπορώ με την διατροφή μου και θα έχουμε το νου μας στον τοκετο να μην χάσω πολύ αίμα.

Θα ξαναπάω σε 3 εβδομάδες...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες γύρισα από τον γιατρό! Ολα είναι μια χαρά Δόξα το Θεό! Το ζουζουνάκι μου είναι 1500gr... Ολόκληρο αντράκι!!! Είναι λεει ψιλόλιγνο μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια!Κάναμε και doppler, oλα οκ! Μου είπε ο doctor ότι το στοματακι και η μυτούλα του είναι δικά μου!!! Του είπα και για την μέση μου και μου μέτρησε τον τράχηλο αλλά ευτυχώς είναι μια χαρά!!! Για τον αιματοκρίτη να κάνω ότι καλύτερο μπορώ με την διατροφή μου και θα έχουμε το νου μας στον τοκετο να μην χάσω πολύ αίμα.

Θα ξαναπάω σε 3 εβδομάδες...

valia81 xeromai gia ta kala sou apotelesmata:D k me to kalo o mpempakos sou....ti provlima exeis me ti mesi sou;ton traxilo gt ston metrise;prosoxi me ton aimatokriti sou k ola tha pane kalaaaaaaaaa.....:tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

καινούργια ζουζούνα μας εσύ που είσαι στο όμορφο Ναύπλιο πως θα κατέβεις Αθήνα για καφεδάκι....απλά είχαμε πει αν ήταν εφικτό να συναντιόμασταν κάπου να γνωριζόμασταν απο κοντά και να μην είμασταν ραντεβού στα τυφλά!!! Αυτό......αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε καταφέρει....

που είσαι σενιοριτα angie???? αχ ρε κορίτσια προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά δεν μπορώ να μην το μοιραστώ όλο λέω απο το πρωί να το πω αλλά δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι....

Ο μπαμπάκας μου δεν πάει καλά και την Δευτέρα ξανα κάνουμε εισαγωγή στο Μεταξα πάλι, αν έχετε και σεις πίστη όπως εγώ κάντε μια προσευχή και για τον δικό μου πατερούλη να κρατηθεί στη ζωή....Ευχαριστω....:(

Περαστικά στον μπαμπάκα σου! Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να πάνε όλα καλά όπως πήγαν καλά και πριν λίγα χρόνια στο δικό μου πατερούλη.

X4pTp3.png

ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!ΚΑΛΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΙ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ :-(

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!

ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗΣ ΜΙΝΝΙΕ ΠΟΥ ΒΑΛΑ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ Ε-ΒΑΥ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ?

Angie το e-bay απόσο ξέρω είναι κατά κανόνα μεταχειρισμένα.

X4pTp3.png

valia81 xeromai gia ta kala sou apotelesmata:D k me to kalo o mpempakos sou....ti provlima exeis me ti mesi sou;ton traxilo gt ston metrise;prosoxi me ton aimatokriti sou k ola tha pane kalaaaaaaaaa.....:tongue::tongue::tongue:

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την μέση μου αλλά χτες και σήμερα με πόναγε πολύ και απλά φοβήθηκε μηπως ήταν συσπάσεις της μήτρας και γι' αυτό μετρησε τράχηλο!!! Με το καλό και εσύ το μωράκι σου!!! :tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Κοριτσάκι συγνώμη που σε ζαλίζω πάλι σε ευχαριστώ για την πληροφορία που μου δίνεις εκει που μου γράφεις την τιμή φαινεται στο pc 89και δίπλα ένα κουτάκι να φαντα στώ οτι λες 89 ευρώ και το ευρώ βγαινει με κουτάκι???

ωραια πάντως κ κουνια έχει και άλλα σχεδια εχει και κουνιες με συράρια εκει στο καταστημα???? Συγνωμη και πάλια για τις πολλές ερωτησεις μου

Ναι ευρώ είναι. Για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται σωστά το σύμβολό του.

Εχει κι άλλα σχέδια, και με συρτάρι και χωρίς. Τα χρώματα που παίζουν είναι λευκό, κόκκινο, μπλε και στου ξύλου.

Εγώ προτίμησα λευκό γιατί λεέμ να κάνουμε και κοριτσάκι μετά ;).

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...