Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα, εδω οι περισσοτεροι απεργουν μονο εμεις οι μπιπ ειμαστε εδω.Τελοσπαντων, τι κανετε μανουλες;σα να ανοιξε λιγο ο καιρος και λεω να βγαλω το μωρο καμια βολτα το απογευμα, μηπως και κοιμηθει το βραδυ σερι οπως εκανε πριν κανα δυο εβδομαδες.

Μαρια που λες ο γιατρος μας λεει μετα τους 12 μηνες μπορεις να δωσεις φρεσκο αγελαδινο οποτε και αυτο θα κανω, ευχομαι βεβαια να μην εχουμε θεμα δυσκοιλιοτητας. Τωρα του δινω που και που κατσικισιο γαλα το οποιο νομιζω οτι του αρεσει.Εχθες του δωσαμε το βιολογικο της fresyderm αλλα δεν του αρεσε, μοου φανηκε και εμενα οτι μυριζε λιγο, νομιζω αυτο της νουνου που περναμε ηταν πιο γλυκο.

Δεσποινακι αν κανονισετε τιποτα για την Παρασκευη και αν ειναι απογευμα πειτε μας μηπως και καταφερουμε και ερθουμε και εμεις.Παντως και εγω σας περιμενω κοριτσια!

Goodmorning from Cyprus μανούλες!

Αλέκα συγχαρητήρια! Με το καλό!

Δημητρούλα με το καλό η εγκατάσταση στο καινούργιο σπίτι! Και προσεκτικά!

Χριστίνα καλή αρχή στην δουλειά σου από Δευτέρα!

Αννη διάβασα για τον παιδικό, αλλά δεν θυμάμαι πότε ξεκινάτε, καλή αρχή και καλή προσαρμογή και στους 2 σας!

Δεν θυμάμαι άλλα κορίτσια μου, απλά θα ξαναδηλώσω για άλλη μια φορά ότι ζηλεύω πολύ τις συναντήσεις σας! Καταραμένη ξενιτειά:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

mWsZp3.png

καλημερα φιλες μου απο το παλιο γραφειο!το κεντρο κλειστο,πορειες,χαμος..τι ηθελα κι ηρθα δεν ξερω.

Αλεκα μου με το καλο να δεχτεις το νεο μελος της οικογενειας και να χεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!Μπραβο,αυξανονται οι εγκυουλες μας!!

Χριστινακι εδω ειμαι,αλλα μια η βαφτιση,μια η δουλεια,μια η υπνηλια μου δεν προλαβαινω ουτε τον Κωστα να δω...:-(

Μαράκι μπραβο στην Γεωργια μας!!και εις ανωτερα!!μακαρι ολα μας τα μωρα να κοιμουνται σερι απο δω κ περα!! θα ρθετε λες αθηνα??

οσο για τη συναντηση εγω μεσα ειμαι για Φλοισβο,ωρα ας πουμε 11,30-12 και μαζευομαστε!!gps μου Αλεξ θα με συνοδευσεις??

αντε Ιωαννακι ανυπομονουμε να σε γνωρισουμε!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα!

ELISAVET ελπίζω να είστε καλύτερα τώρα μετά τις ιώσεις.

Βασιλική για μένα ο θηλασμός δεν ήταν ποτέ σχέση στοργής. Μου στέρησε το παιδί μου για 48 ώρες τις πρώτες μέρες που νοσηλεύτηκε και έκτοτε ζούσα με το άγχος αν τρέφεται σωστά. Όταν αντλούσα και θήλαζα ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένη γιατί απο την μια ήξερα ότι έτρωγε και από την άλλη θήλαζε και με ξεκούραζε πολλές φορές με την αγκαλιά του. Όταν δε, μετά από σύγχυση θηλής σταμάτησε να θηλάζει, ναι στεναχωρήθηκα αλλά kai ψόφησα στην κούραση με την αποκλειστική άντληση.

Ιωάννα με το καλό να ταξιδέψετε στην Αθήνα και καλά να περάσετε στις συναντήσεις σας. Θεσσαλονίκη μένετε; Συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι.

maraki2108 ελπίζω τουλάχιστον να πληρώνεσαι υπερωρίες με τόση δουλειά. Εμείς λέμε εγκί κι εσείς λέτε το! Τι αστείο που κάνουν το ίδιο τα μικράκια μας. Όσο για τον μπαμπά, άξιος! Και είναι και καρμπόν!

Ηρώ τόσο καπάτσα που είσαι με την καθαριότητα όλα θα τα καταφέρνεις και είμαι σίγουρη μέχρι και το δικό μου θα προλαβαίνεις να κάνεις εσύ! Πότε είναι να γυρίσεις ρε συ; Ξεχνάω.

Βάσω εσύ προσεκτικά με την μέση σου, άτιμο πράμα. Πες μας πως πήγε η μαγνητική. Κι εγώ θέλω να κάνω στον γοφό. Μπορείς αν θηλάζεις; Δεν το έψαξα. Καλά αποτελέσματα κουκλίτσα. Πότε βγαίνουν οι φωτό της βάφτισης;

andria27 πωπω τώρα διάβασα το κόστος του παιδικού. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!! Πολύ ακριβό! Χαλάλι, για τα παιδιά μας ότι να ναι, όσα να ναι!

to be continued............

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

καλημερα φιλες μου απο το παλιο γραφειο!το κεντρο κλειστο,πορειες,χαμος..τι ηθελα κι ηρθα δεν ξερω.

Αλεκα μου με το καλο να δεχτεις το νεο μελος της οικογενειας και να χεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!Μπραβο,αυξανονται οι εγκυουλες μας!!

Χριστινακι εδω ειμαι,αλλα μια η βαφτιση,μια η δουλεια,μια η υπνηλια μου δεν προλαβαινω ουτε τον Κωστα να δω...:-(

Μαράκι μπραβο στην Γεωργια μας!!και εις ανωτερα!!μακαρι ολα μας τα μωρα να κοιμουνται σερι απο δω κ περα!! θα ρθετε λες αθηνα??

οσο για τη συναντηση εγω μεσα ειμαι για Φλοισβο,ωρα ας πουμε 11,30-12 και μαζευομαστε!!gps μου Αλεξ θα με συνοδευσεις??

αντε Ιωαννακι ανυπομονουμε να σε γνωρισουμε!!

Μανουλομανουλίτσα χαίρομαι που είσαι καλά γιατί άρχιζα να ανησυχώ....αναρωτιόμουν μήπως σου έχουμε κάνει κάτι.

Εγώ με το Στάθη εννοώ.... μήπως είπαμε κάτι χωρίς να το θέλουμε βέβαια και σε πείραξε! τέλος πάντων να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε να παίρνεις δύναμη και κουράγιο για την δουλειά και να μου φιλήσεις την μικρή σου...Μάλλον θα τα πούμε και απο κοντά την Κυριακή:tongue::tongue::tongue:

Την Δευτέρα θα σου στείλω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς απο το γραφείο:cry::cry::cry:

Στείλε μου και συ το κιν σου γιατί τα έχω χάσει όλα!!! Φιλάκια....

Κοριτσια γεια σας!

Εχω χαθει το ξερω, αλλα ας οψεται η μετακομιση....

Λοιπον, φτασαμε Νεο Δελχι! Δε μπορω να πω οτι ξετρελαινομαι κιολας, αλλα δε μπορω να κανω κατι περα απο υπομονη....

3 του μηνος ομως θα ειμαστε Ελλαδα για λιγες μερες, αλλα και για κατι διαδικαστικα.

Να σας πω οτι σημερα εκανε 2 βηματακια μονος του;;;;;;;;;;; Πηγα στο σαλονι και τον ειδα να πιανεται απο το καναπε και να κανει πλαγια βηματακια, σα καβουρακι! Απο τη χαρα μου ουρλιαξα ''Μπραβο αγαπη μου!!!'', αλλα τον τρομαξα κι εκατσε κατω κι ουτε που ξανασηκωθηκε! :(

21 Μαϊου βαπτιζομαστε κιολας (Ελλαδα βεβαια)!!!!!

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Goodmorning from Cyprus μανούλες!

Αλέκα συγχαρητήρια! Με το καλό!

Δημητρούλα με το καλό η εγκατάσταση στο καινούργιο σπίτι! Και προσεκτικά!

Χριστίνα καλή αρχή στην δουλειά σου από Δευτέρα!

Αννη διάβασα για τον παιδικό, αλλά δεν θυμάμαι πότε ξεκινάτε, καλή αρχή και καλή προσαρμογή και στους 2 σας!

Δεν θυμάμαι άλλα κορίτσια μου, απλά θα ξαναδηλώσω για άλλη μια φορά ότι ζηλεύω πολύ τις συναντήσεις σας! Καταραμένη ξενιτειά:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μην στεναχωριέσαι κάποια στιγμή θα έρθεις και συ....σύντομα ε!!!!που θα πάει θα σου κάτσει κανα ταξιδάκι προς τα δω;);););)

Κοριτσια γεια σας!

Εχω χαθει το ξερω, αλλα ας οψεται η μετακομιση....

Λοιπον, φτασαμε Νεο Δελχι! Δε μπορω να πω οτι ξετρελαινομαι κιολας, αλλα δε μπορω να κανω κατι περα απο υπομονη....

3 του μηνος ομως θα ειμαστε Ελλαδα για λιγες μερες, αλλα και για κατι διαδικαστικα.

Να σας πω οτι σημερα εκανε 2 βηματακια μονος του;;;;;;;;;;; Πηγα στο σαλονι και τον ειδα να πιανεται απο το καναπε και να κανει πλαγια βηματακια, σα καβουρακι! Απο τη χαρα μου ουρλιαξα ''Μπραβο αγαπη μου!!!'', αλλα τον τρομαξα κι εκατσε κατω κι ουτε που ξανασηκωθηκε! :(

21 Μαϊου βαπτιζομαστε κιολας (Ελλαδα βεβαια)!!!!!

Πόσο χαίρομαι που ξαναμαθαίνουμε νέα σου...μπράβο μανούλα για το μπεμπάκο σου και με το καλό η βάπτιση! πλάκα δεν έχουν όταν πάνε κουτσου-κουτσου με πλάγια βήματα έτσι και ο δικός μου πιάνεται απο παντού και πάει!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Μακάρι όταν έρθεις να καταφερούμε να σε δούμε και σενα!!! Φιλούθκια πολλά σε σενα και τον μικρό σου!!!:P

Καλημερα φιλες!

Τι κανετε???

Εμεις καλα. Τωρα παλι μου πηρε 1 ωρα για να τον κοιμησω, αλλα που θα μου παει, θα μαθει! Μια βδομαδα, 10 μερες??? το πηρα αποφαση.

το κακο ειναι απλα, οτι κοιμαται λιγο και ξυπναει συνεχεια, γιατι δε νιωθει την ασφαλεια που ενιωθε στο κρεβατι μας. Αλλα οπως ειπα, που θα παει???

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα σε γενικες γραμμες!

Μαρια ελπιζω η Γεωργια να συνεχιζει να κοιμαται τα βραδια!

Μαρια εγω επεστρεψα απο την Κυριακη!

Κοριτσια για τη συναντηση τι λετε??? Παρασκευη στης Δεσποινας??? Να ντυθουμε και καρναβαλια ή οχι??? Εγω μπορω, εκτος πια αν συμβει κατι απροοπτο!

Καλη συνεχεια απο εμας, τα λεμε αργοτερα!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Xristina απο ττο Νεο Δελχι !!!!Τι αισθηση να εισαι αναμεσα σε Ινδους???????????? Σοκαριστικο ή απλα παραξενο???????????:confused::confused::confused:

Μαρακι(angicat) ναι ξερω την εξαντληση που λες οπως σου ειπα την εχω βιωσει και ακομα αυτο κάνω.Δενπειραζει ομως αφου εστω κ ετσι δινουμε απο το δικο μας χαλαλι σε λιγο δεν θα το θυμομαστε:tongue:

Ηρω κανε κουραγιο κ συνεχισε οσο μπορεις την προσπαθεια με τον υπνο σιγουρα θα μαθει αλα θα κουραζει για αρχη. Και εμεις απο τα ιδια με πολυ δυσκολια στην κουνια της εχουμε κ κλαματα κλπ Υπομονη............

Ta λεφτα για παιδικο στην Αθηνα ειναι πολλα. Εδω επαρχια γυρω 350 με σχολικο. Τι ναπω. Βεβαια εδω οι αποστασεις ειναι μικροτερες στην αθηνα θελουν κ τοσο βενζινη θα μ πεις!!!!!!!!!!

cupcakes.jpg

Επισης κεραστειτε!!!!

Γιναμε 10 μηνων σημερα!!!

Χρόνια Πολλά:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Ευχαριστούμε για το κερασματάκι μετά το φαγητό ήταν ότι έπρεπε!!!!;)

Καλημερα φιλες!

Τι κανετε???

Εμεις καλα. Τωρα παλι μου πηρε 1 ωρα για να τον κοιμησω, αλλα που θα μου παει, θα μαθει! Μια βδομαδα, 10 μερες??? το πηρα αποφαση.

το κακο ειναι απλα, οτι κοιμαται λιγο και ξυπναει συνεχεια, γιατι δε νιωθει την ασφαλεια που ενιωθε στο κρεβατι μας. Αλλα οπως ειπα, που θα παει???

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα σε γενικες γραμμες!

Μαρια ελπιζω η Γεωργια να συνεχιζει να κοιμαται τα βραδια!

Μαρια εγω επεστρεψα απο την Κυριακη!

Κοριτσια για τη συναντηση τι λετε??? Παρασκευη στης Δεσποινας??? Να ντυθουμε και καρναβαλια ή οχι??? Εγω μπορω, εκτος πια αν συμβει κατι απροοπτο!

Καλη συνεχεια απο εμας, τα λεμε αργοτερα!

images?q=tbn:ANd9GcQ3chHm0-nTjGAslXTxqCXDOGY9Zss4oGdayKR1tgQHeR8rUTiqiQ&t=1:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

despoina82 θα σε περιμένουμε και μην ανησυχείς το που θα συναντηθούμε θα το βρούμε...το σπίτι μας είναι ανοιχτο και σε σενα όποτε μπορέσεις να έρθεις να παίξουμε!!! Φιλιάααααα!

ααααα και μην ξεχνάς ποτέ τα δοντάκια σας ε!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ευχαριστω πολυ Χριστινακι! α! πολυ μου αρεσουν οι εικονες που βαζεις! μου θυμιζεις τις παλιες εποχες που γινοταν χαμος απο εικονες(κυριως βεβαια με φαγητα,γλυκα κ καμια φορα κ το εξαφανιζολ)!

αυριο που ειναι τσικνοπεμπτη περιμενω να δω τι θα βαλεις!:P

Ηρω μου υπομονη,σιγουρα θα τα καταφερεις καποια στιγμη! τωρα ειναι νωρις κ του φαινεται περιεργο αλλα θα το συνηθισει.

κοριτσια για τη συναντηση μας,μπορειτε την Παρασκευη κατα τις 6:30-7:00? ντυστε κ τα μωρακια σας καρναβαλακια να τα βγαλουμε κ φωτο! Ηρω κ Δεσποινα νομιζω μπορειτε,ας μας πουν κ η Τανια με τη Μαρια.

ο Αναστασης χθες κοιμηθηκε κατα τις 10:30 κ μετα απο 2-3 ωρες ξυπνουσε συνεχεια κ ετσι τον πηραμε στο κρεβατι μας. τα σαλια του τρεχουν συνεχεια αλλα δεν βλεπω αλλο δοντακι. οσο για το θηλασμο νομιζω οτι ο μικρος μου θα σταματησει μονος του σιγα σιγα. θηλαζει μονο για 5 λεπτα κ σταματαει κ αν τον ξαναβαλω παιζει κ δεν πινει. ρωτησα το γιατρο κ ειπε δεν πειραζει κ οτι εφοσον τρωει τα υπολοιπα φαγητα δεν εχει θεμα θρεπτικων συστατικων. μου εδωσε κ μια καλη ιδεα, ψωμι με ταχινι! πηρα κ το απογευμα θα του δωσω να δοκιμασει.

Ειρηνη που εισαι? μπες να μας πεις τα νεα σου?

φιλια σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...