Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλέκα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!! Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Να μας ενημερώνεις!!! Αντε κορίτσια να πέρνετε και οι υπόλοιπες σειρά!!!

Βάσω μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον γιατρό. Κοίτα να ξεκουράζεσαι όμως και λιγάκι, ε; ;)

Hρώ μου τελικά δεν είναι μόνο ο δικός μου Κων/νος που έχει μεγάλη πατούσα αλλά και ο δικός σου... Ακόμα φοράμε το 20 αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε σιγά σιγά μεγαλύτερο. Εύχομαι να στρώσει και με τον ύπνο. Εμείς έχουμε ενδοεπικοινωνία με κάμερα και την έχω βολευτεί πολύ!

Νάνσυ, εύχομαι να πάνε καλά όλα με το μικράκι σου. Μακάρι να μην χρειαστεί νοσοκομείο...

Βικάκι τι κάνει το Λουσάκι μας; Εύχομαι να έχει αναρρώσει πλήρως.

Μαρία μου ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στην Γεωργία που κοιμήθηκε!!! Εύχομαι να το συνεχίσει!

Αντζούλα καλό κουράγιο με τις ετοιμασίες της βάπτισης! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι τέλεια!

Ιωάννα μου με το καλό να μας έρθεις!!! Εγώ δεν ξέρω ακόμα αν θα τα καταφέρω για την Κυριακή... :?:???:

Αννη μου, εδώ είμαστε για εσένα. Μην το ξεχνάς. ;)

Μαρία εύχομαι να ηρέμησες λιγάκι...

Δήμητρα κουράγιο με την μετακόμιση... Την Παρασκευή θα δεις και το σποράκι σου, ε;;; Αχ θα περιμένουμε νέα!!!

Χριστινάκι και Αννούλα τι κάνετε;

Θάλεια, Μαράκι, Νικόλ, Αλεξάνδρα, Ειρήνη και όοοολα τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;;;;

Eμείς την Κυριακή είχαμε πάει στην νονά του μικρού που έκανε πάρτυ στο αντράκι της και περάσαμε πολύ πολύ ωραία! Ντύθηκε και πειρατής ο μικρός μου!!! :P:p:p

Την Πέμπτη έχουμε να πάμε το απόγευμα σε παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο και το σκέφτομαι με τις κ@λ@ ιώσεις που κυκλοφορούν :confused::confused::confused: Δεν ξέρω τι να κάνω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και απο εμας!!

Αλεκα συγχαρητηρια!!! Να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! οτι καλυτερο σου ευχομαι!!!

Νανσυ μου ελπιζω να τελιεωσει γρηγορα η ταλαιπωρεια σας και να μην χρειαστει να νοσηευτει το αγορακι σου!!

Ατλαντις μπραβο στη Γεωργια!!!! Μακαρι να συνεχισετε ετσι!!!

και γω για την συναντηση μπορω μεσα στην εβδομαδα, πειτε μου που και ποτε :tongue: ευκαιρια να ντυθουμε και καρναβαλακια!!!

Ωστοσο εμεις την Παρασκευη θα ερθουμε μαλλον χρυσουπολη για να δουμε το αλμπουμ του γαμου πριν εκτυπωθει, οποτε κανονιστει δεν κανονιστει κατι(να κανονιστει ομως γιατι σας πεθυμησαμε) Δσποινακι αν μπορειτε να σας δουμε.

εμεις ειμαστε καλα,ζωηρευουμε εχουμε πολλα νευρα(και δεν ξερω τι θα γινει με το προβλημα μας) και γενικα τρεχουμε ολημερις. Ευτυχως το βραδυ σταματαει για να φορτισει μπαταριες!!!

Αρχισαμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα κια τα γενεθλια μας, (ασχετα αν προηγειται η γιορτη μας) αλλα ανυπμονω για τα πρωτα γενεθλια !!!

Αυτα απο εμας!!!

πολλα πολλα φιλακια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Polla ομορφα νεα ειδα μετα απο τοσο καιρο που ειχα ν αμπω!!!!!!!!!!!!!!

Καταρχην συγχαρητηρια Αλέκα!!!!!!!ΘΥμαμαι οτι το ηθελες αλλα μου φαινοσουν διστακτική. Μπραβο που το αποφασισατε κ εσεις. Ευχομαι όλα

ν α πάνε όπως θελετε!!!!!!!!!

Μαρακι πρεπει να ταν απιστευτη ασθηση που κομηθηκες χωρις ιδιαιτερες ενοχλησεις.Δυο ξυπνηματα για πιπιλα δεν ειναι κ τιποτα

Εμας η Ραφαηλια εχι μια ξωφαλτση ιωση με βηχα αλλα τιποτα άλλο ουτε ακροαστικα ουτε πυρετο. Δεν παιρνουμε φαρμακα θα περασει μονο του μας ειπε ο ντοκ

κατα τα λλα με τον υπνο δεν παμε καλα όλο στα χερια θελει φωναζουμε κτλ. Ποτε θα μαθουν αυτα τα παιδια να κοιμουνται κανονικα????? :confused::confused::confused::confused:Ιδου η απορια

ξαναερχομαι αργοτερα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπερα και απο μας μανουλες! Εχει ερθει η μαμα μου απο χθες να βοηθησει λιγο την κατασταση, οποτε ειμαι λιγο πιο ελευθερη αυτες τις μερες, αυριο λεω να παω jumbo με τη Μαριλενα(την κορη μου)μηπως βρω καμια στολη και για τα μικρα.

alex θερμα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου! Με ενα γερο μωρακι αγκαλια!

Atlantis τι ωραια που κοιμηθηκε το κοριτσακι σου! Μακαρι να το συνεχισετε ετσι, να ξεκουραστεις κι εσυ λιγακι!

Αννυ ευχομαι συντομα να καταλαγιασει ο πονος που νιωθεις, και ν αρχισεις παλι να χαμογελας.

Αντζι κι εμεις ακομα δεν εχουμε βαφτισει το μικρο, κι ετσι οπως ειναι τα πραγματα ουτε που ξερω ποτε θα τον βαφτισουμε, απολαυσε οσο μπορεις τις ετοιμασιες χωρις αγχος, ειναι νομιζω απο τις πιο ωραιες διαδικασιες!

Εμεις φοραμε παπουτσι νο 20, αλλα γενικα δε θελει καθολου τα παπουτσια, οταν του τα φοραμε καθεται και τα κοιταει ολο περιεργεια και δεν κανει βημα.

Να σας ευχαριστησω παρα παρα πολυ για τις ευχες σας, μακαρι να πιασουν βρε κοριτσια γιατι δεν αντεχω να το περασει ολο αυτο το μικρουλι μου. Απο χθες παλι δεν τρωει τιποτα τιποτα, μονο γαλα πινει και δεν ξερω τι να κανω, να ειναι τα δοντια? Το φαρμακο δεν τολμαω να του το κοψω ακομα, μεχρι τουλαχιστον να αρχισει παλι λιγο να τρωει. Κι απο την αλλη μου ρχεται να τον βουτηξω οπως ειναι και να ανεβουμε στο νοσοκομειο τωρα, να τελειωνουμε, να ξερω τουλαχιστον σιγουρα τι εχει...ουφ, ολο αγχος.

Σας εχω πει οτι περπατησαμε? 7/2 εκανε τα πρωτα 3 βηματα, κι απο τοτε καθε μερα και πιο πολλα, και τωρα αλωνιζει ολο το σπιτι και κυνηγαει την αδερφη του! Αχ το βασανο μου!

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Διαφημίσεις

Nansy τι ταλαιπωρια βρε κοριτσακι με το παιδακι σου????? ευχομαο να μη χρειαστει νοσοκομειο . Φανταζομαι ειστε σε εγρηγορση όμως.:roll::roll:

Τανια ειναι οντως περιεργο να την εχεις στο ιδιο τμημα --ακομα δεν ειναι κ σε θεση να καταλάβει τους διαφορετικους ρολους που θα έχεις.......εγω θα το συυζητουσα με καμια συναδελφο που έχει αντιστοιχη εμπιρια για καμια συμβουλη. Θα το δεις κ στην πραξη βεβαια ......Ποτε ξεκινας????

Η δικη μας τον τελευταιο μηνα της εχει μειωθει πολυ η ορεξη με το ζορι το μεσημερινσο με το ζορι το γιαουρτι με το ζορι τα φρουτα. Μονο για μπανανα κ αυγο κ ψωμι τρελενεται. Βεβαια μ ειπε ο παιδιατρος οτι εινι φυσικο να μειωνεται επειδη έχει μειωθει ο ρυθμος αννπτυξης του παιδιου κ αυτο κορυφωνεται στα 2 ετη. Οποτε λεω να μη σκαω καιτην κυνηγαω σε όλο το σαλονι καθιστικο κτλ γυρω απο το σπιτι.:P:p:p:p

Δινει καμια προβειο γιαουρτακι??? Εγω της δινω τα Νουλακ που της αρεσει αρκετα αλλα σκεφτομαι να μπουμε σε τιποτα πιο υγειινο. Τα προβεια ομως ξινιζουν κ φοβαμαι οτι δεν θα τα τρωει. Σκεφτηκα λοιπον μήπως να της τριβω μεσα καμια μπανανα ή κανα παιδικο μπισκοτακι για να γλυκισει η γευση???Τι λετε???:confused::confused::confused:

Μετά από ένα νυχτέρι αγρύπνιας 12-4 και μισό λίτρο γάλα, είμαι για τα μπάζα. Αυτός κοιμάται κι εγώ αντλώ. Ούτε καλημέρα δεν έχω όρεξη να πω. Βρέχει, είμαι αδιάθετη (με 20 μέρες καθυστέρηση και πονάει η μέση μου αφόρητα), έχω χτυπήσει το πόδι μου και κουτσαίνω, κρυώνω και τα νεύρα κρόσια με τον Γ που η αναισθησία του δεν έχει όρια.

Τα είπα και ξαλάφρωσα, οπότε μου βγαίνει να πω και μια Καλημέρα.

Ακουγεται πολυ δυσκολη μερα για σενα Μαρια μου. Εγινε κατι κ με τον αντρα σου???????? Ελπιζω να αποκατασταθει το προβλημα:(:(

Αλέκα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!! Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Να μας ενημερώνεις!!! Αντε κορίτσια να πέρνετε και οι υπόλοιπες σειρά!!!

Βάσω μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον γιατρό. Κοίτα να ξεκουράζεσαι όμως και λιγάκι, ε; ;)

Hρώ μου τελικά δεν είναι μόνο ο δικός μου Κων/νος που έχει μεγάλη πατούσα αλλά και ο δικός σου... Ακόμα φοράμε το 20 αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε σιγά σιγά μεγαλύτερο. Εύχομαι να στρώσει και με τον ύπνο. Εμείς έχουμε ενδοεπικοινωνία με κάμερα και την έχω βολευτεί πολύ!

Νάνσυ, εύχομαι να πάνε καλά όλα με το μικράκι σου. Μακάρι να μην χρειαστεί νοσοκομείο...

Βικάκι τι κάνει το Λουσάκι μας; Εύχομαι να έχει αναρρώσει πλήρως.

Μαρία μου ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στην Γεωργία που κοιμήθηκε!!! Εύχομαι να το συνεχίσει!

Αντζούλα καλό κουράγιο με τις ετοιμασίες της βάπτισης! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι τέλεια!

Ιωάννα μου με το καλό να μας έρθεις!!! Εγώ δεν ξέρω ακόμα αν θα τα καταφέρω για την Κυριακή... :?:???:

Αννη μου, εδώ είμαστε για εσένα. Μην το ξεχνάς. ;)

Μαρία εύχομαι να ηρέμησες λιγάκι...

Δήμητρα κουράγιο με την μετακόμιση... Την Παρασκευή θα δεις και το σποράκι σου, ε;;; Αχ θα περιμένουμε νέα!!!

Χριστινάκι και Αννούλα τι κάνετε;

Θάλεια, Μαράκι, Νικόλ, Αλεξάνδρα, Ειρήνη και όοοολα τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;;;;

Eμείς την Κυριακή είχαμε πάει στην νονά του μικρού που έκανε πάρτυ στο αντράκι της και περάσαμε πολύ πολύ ωραία! Ντύθηκε και πειρατής ο μικρός μου!!! :P:p:p

Την Πέμπτη έχουμε να πάμε το απόγευμα σε παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο και το σκέφτομαι με τις κ@λ@ ιώσεις που κυκλοφορούν :confused::confused::confused: Δεν ξέρω τι να κάνω...

Καλησπέραααααα....!!! Μανούλα είμαστε καλά τι λέτε θα συναντηθούμε την Κυριακή εμείς είμαστε μέσα εκτός απροόπτου!!! Μπορούμε να τα ντύσουμε κιόλας τα ζουζούνια στη βόλτα...(πειράζει να έρθει και ο μπαμπάς μας γιατί μετά θα πάμε για φαγητό???:confused::confused::confused::confused:)

Πειρατής ε???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Κούκλος θα ήταν!!! Ανυπομονώ να βρεθούμε!!!:P:p:p

Αλέκα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και απο μας !!! με το καλό!!!

Μαρία ΜΠΡΑΒΟ στην κουκλίτσα σου που κοιμήθηκε!!! Εύχομαι να της γίνει συνήθεια και τέλος πια τα ξενύχτια!!!

Valia μου να πας στο πάρτυ άμα είναι να κολλήσει θα κολλήσει και στις απλές βόλτες που τα βγάζουμε έξω!!! εκτός αν ξέρεις ότι κάποιο παιδάκι ήταν ή είναι άρρωστο εκεί αλλάζει το πράγμα!!! Φιλάκια στον μικρό σου!!! ααααα στείλε μου το κινητό σου και της Αννυ γιατί άλλαξα κινητό (συσκευή) και τα έχασα τα τηλ σας !!!

Εμείς είμαστε καλά σήμερα είμασταν Πειραιά στην Γιαγιά μας και κάναμε βολτούλες!!!

Σας καλησπερίζουμε όλες και καλό σας Βράδυ...!!!

images?q=tbn:ANd9GcQ8MtnVrnlXBRS5J2O9ZR4BJsOzgd6kS58EcCCNvpUM2YC4gbdQSw&t=1

Valia μου κι εγώ φοβόμουν πολύ να τον πάω σε αποκριάτικο πάρτυ, αλλά είπα ότι δεν είναι λύση να το κρατήσω στο σπίτι μέχρι το καλοκαίρι....

Έτσι τον πήγα και περάσαμε τέλεια!!!!!!

Ο Θεός μαζί μας, να μη μας βγει ξινό....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες!

γυρισα πριν λιγο απο την οδοντιατρο μου:mrgreen: εκανα καθαρισμο κ απο βδομαδα θα παω κ για ενα σφραγισμα. ευτυχως ειναι τα μονα που μου βρηκε μετα απο σχεδον 2 χρονια που ειχα να παω. τη ρωτησα κ για τα δοντακια του μωρου κ μου ειπε να τα καθαριζω με ενα βρεγμενο βαμβακακι μετα απο τα γευματα.

Μαρια μπραβο στη μικρουλα σου! μακαρι να της γινει συνηθεια! αληθεια,απο που εισαι?

Αλεξανδρα με το καλο να φερεις στον κοσμο κ το 2ο μωρακι σου!

Ηρω μου εμεις εχουμε την απλη ενδοεπικοινωνια. οταν ξυπναει δεν τον ακουτε με αυτη? ο Α μπορει να μην κλαιει αλλα σιγουρα μουρμουριζει!

Βαλια περιμενουμε φωτο του μικρου πειρατη!

Νανσυ μπραβο στον μικρο εξερευνητη που περπατησε! δεν τρωει ουτε κρεμουλα? ισως αν ηταν πιο αραιη?

Βασω εχω δωσει προβειο γιαουρτι. το εφαγε κ σκετο αλλα μια φορα εβαλα μεσα κ φρουτα κ παλι το εφαγε μια χαρα!

Τανια την Παρασκευη θα σας περιμενουμε! κ τα υπολοιπα κοριτσια βεβαια! ντυστε τα μωρακια σας καρναβαλακια κ ελατε να παιξουμε!

α! Αθηναιες μανουλες πολυ πιθανον 8 Μαϊου να ρθουμε Αθηνα σε μια βαφτιση. θα ειναι στην Κηφισια κ λογικα καπου εκει θα μεινουμε. μενει καποια μανουλα εκει κοντα? θα χαρω πολυ αν μπορουσα να σας γνωρισω. εχουμε βεβαια καιρο αλλα η αδεια του Γ πρεπει να κανονιστει απο νωρις.

φιλακια:tongue:

pHNqp3.png9S1np2.png

Γεια σας μανούλες.

Μπήκα να σας χαιρετήσω κι έπεσα στα χαρμόσυνα νέα την Αλέκας. Να'χεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Εμείς αύριο μετακομίζουμε και είμαι λιγάκι αγχωμένη αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά. Θα είμαι για αρκετό καιρό χωρίς σύνδεση αλλά ελπίζω να υπάρχει κανένας φιλεύσπλαχνος γείτονας με ξεκλείδωτο ιντερνετ.

Ελπίζω να είστε όλες καλά και θα τα πούμε σύντομα.

X4pTp3.png

Σήμερα θα σχολιάσω αν και πληκτρολογώ πολύ γρήγορα είμαι σίγουρη ότι θα μου πάρει απίστευτα πολλή ώρα! χιχιχιχι

Καταρχάς Χριστίνα καλορίζικο το καρούμπαλο!!! :tongue: Κι εμείς είχαμε κάνει ένα αλλά δεν καταλάβαμε πως έγινε γιατί απλά το είδαμε φουσκωμένο από το πρωί που σηκώθηκε και έφαγε μέχρι να του βγάλουμε τις πυτζάμες δλδ σε 10-15 λεπτά! Ήταν γλυκούλι και έφυγε γρήγορα, σε 1-2 μέρες.

Το γάλα το βγάζω με νοσοκομειακό θήλαστρο (έχω αγοράσει το Pump in Style Medela) σε 15-20 λεπτά αλλά αντλώ φυσικά περισσότερη ώρα για το ερέθισμα αλλιώς δεν μπορώ να διατηρήσω γαλουχία.

koulini εμείς δίνουμε και μπισκότα και ψωμί. Τώρα κανα μήνα του δίνουμε μια κουμούτσα ψωμί για να κάτσει μαζί μας στο τραπέζι όσο τρώμε εμείς γιατί αλλιώς γκρινιάζει. Για να δούμε για πόσο ακόμα θα κάθεται. Έχει αρχίσει να μην τον χωράει ο τόπος. Τα μπισκότα τον ενδιέφεραν παλιότερα (ξεκινήσαμε στον 6ο) αλλά πλέον τα βαρέθηκε και προτιμά το ψωμί.

Φιλενάδα Ηρώ έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε. Έχεις γράψει πολλά και θα τα σχολιάζω με την σειρά που τα βλέπω. Καταρχάς ο Κων/νος έχει εξελιχθεί σε μεγάλη μούρη! Τον καμαρώνω κάθε φορά με τα κατορθώματά του και μου έλειψε πολύ. Πέστου θα τον πάω για καφέ τώρα που περπατάει. Άντε να περάσουν οι μυξούλες να έρθουμε. Ο Λ σταμάτησε το περπάτημα και ξανάπεσε στα τέσσερα! Το τεμπέλικο!

atlantis μπράβο που είναι καλή η βιοψία της μανούλας σου, εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί ποτέ ξανά από τίποτα. Πως πάτε με τα σπυράκια. Ελπίζω να βρείτε σύντομα πιο την πειράζει. Τα στοπ στις πόρτες εμείς τα βγάλαμε αφού τα έτρωγε το τέρας! Κι ο Λ όλη μέρα θέλει σουλάτσο στο σπίτι αγκαλιά. Το κάνει στην γιαγιά του. Δείχνει, λέει εγκί και θέλει να τον πας. Πολύ αστείος. Χθες μέτρησα 5 εγκί σε 10 δευτερόλεπτα!!!!! Πανικός.

andria27 Λουλουδοχώρα για το μπουμπουκάκι σου! Εύχομαι να περάσει πολύ όμορφα εκεί. Καλή αρχή γλυκιά μου.

dim_angel καλή σου επιτυχία με την μετακόμιση και με το καλό να μπείτε στο σπίτι σας στο οποίο μόνο χαρές να έχετε. Πολύ ψηλό παιδάκι ο Νικόλας! Μπράβο σας!!

angie! Καταρχάς το μπισκοτάκι είναι μια κούκλα. Την είδα στο φέις και είναι πανέμορφη. Υπομονή με την δουλειά είναι απλά μια συνήθεια. Θα βρεις την σειρά σου και θα οργανωθείς. Να δεις πως θα περνάει και ο καιρός. Με το καλό και η οργάνωση της βάφτισης.

despina77 πολύ καλά τα έχεις πάει με τον θηλασμό και ο παίδαρος θα σε καταευχαριστεί όταν μεγαλώσει. Πες μου όμως αυτό με το φρέσκο. Όταν χρονίσει θα δώσεις φρέσκο; Να το συζητήσουμε λίγο. Τι λένε οι παιδίατροι σας; Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα γι αυτό ρωτάω. Και χαρούμενα μηνογενέθλια κουκλάκι!

alex 1979 εσένα θα σε σχολιάσω μετά! :cool:

Βάλια μου πολύ ζουζούνι ο Κων/νος! Ταρζανάκι! Κι εσύ να μας γράφεις πιο συχνά! Με τα πεθερικά πως τα πας; Καιρό έχεις να σχολιάσεις κάτι.

irev Ειρηνούλα στενάχωρα νέα με την δουλειά σου. Ελπίζω να πράξεις το καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου. Από μένα καλή τύχη κοπέλα μου. Παιδεύεσαι κι εσύ!

touki Τι μεταβολισμό η Αλεξάνδρα; Μπράβο! Στυλάκι! Να πάτε κοπέλα μου στο άλλο σπίτι. Να κάνετε οικονομία, είναι δύσκολοι καιροί. Εύχομαι να καταφέρετε να μαζέψετε λεφτάκια για να χτίσετε. Ως τότε το σπίτι το κάνουν οι άνθρωποι όχι τα ντουβάρια. Υπομονή κι ας ξεβολευτείτε.

Και μόλις τελείωσα να σχολιάζω την 1136 σελίδα! Τα άλλα αργότερα! Πάω να φάω!

mU4Ep3.png

Καλημέρα Μανουλομανουλίτσες...εμείς ξυπνήσαμε 6:30 ώρα, ο Σταθάκος παίζει στο πάρκο του και γω φτιάχνω γαλλικό καφεδάκι με άρωμα βανίλια...κερνάμε καφέ και πρωινό για όλες τις μανούλες και γαλατάκι + μπισκοτάκι στα μωρουλινάκια μας!!!

Angicat ζουζουνομανουλίτσα μας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πληροφορίες και γω της medela είχα άλλα δεν μου άρεσε τόσο πολύ γιατί έκανα και γω πάνω απο μισάωρο για να βγάλω γάλα...τέλος πάντων τώρα δεν το χρειάζομαι πια γιατί δίνω ξένο άλλα θα ήθελα να είχα κάποιο υποψιν μου για μια τυχον 2 εγκυμοσύνη στο μέλλον!!! Ο Λευτεράκης σου καλά είναι ε? να του δώσεις χαιρετισμούς απο τον μικρό μου Στάθη και απο μενα πολλά-πολλά φιλάκια!!!:P

dim_angel όλα καλά θα πάνε με την μετακόμιση, μην έχεις άγχος, σίγουρα θα υπάρχει και κάποιος με ασύρματο internet και έτσι δεν θα χαθούμε θα μαθαίνουμε και θα μαθαίνεις νέα μας...φιλάκια πολλά, να προσέχεις, να μην κάνεις τίποτα εσυ και να φιλήσεις τα ζουζουνάκια σου το Νικολάκι και το σποράκι...!!!:tongue:

despoina82 θα σε περιμένουμε και μην ανησυχείς το που θα συναντηθούμε θα το βρούμε...το σπίτι μας είναι ανοιχτο και σε σενα όποτε μπορέσεις να έρθεις να παίξουμε!!! Φιλιάααααα!

ααααα και μην ξεχνάς ποτέ τα δοντάκια σας ε!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

elisavet μου καλημέρα και σε σενα και φιλάκια στο μικρό...εύχομαι να είστε καλά!!!:):):):)

Angie μανουλομανουλίτσα μου τι κάνεις είστε καλά??? δεν μου έχεις απαντήσει και αναρωτιέμαι μηπως σε έχουμε στεναχωρήσει σε κάτι:cry:??? ξέρεις ότι σε άγαπάμε:tongue: και σενα και τη μικρή Χρυσανθούλα, εΥχομαι να είστε καλά και καλή δύναμη στη δουλειά σου. Εγώ ξεκινάω την δευτέρα...ωχχχχχ!!!

Φιλάκια και Καλημερούδια σε όλες......!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...