Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κουφαλες παλι θα βρεθειτε ε???????χαχαχα

(οπως βλεπετε δεν ξεχναω τα κοσμιτικα μου!χαχαχ)

Ηρω μ@λ@κια εκανες που δεν πηρες,ισα ισα εγω αφορμη ψαχνω να φυγω εκτος σπιτιου γιατι εδω μεσα με πιανει παλαβωμαρα...οταν ειμαι εξω ξεχνιεμαι.

την επομενη φορα θα βρεθουμε σιγουρα.το ονειρο οντως κουλό.

θα συμφωνησω μαζι σου για τα ενστικτα μας,θελοντας κ μη,:tongue:γιατι ελπιζω να μην κανω ''κακο'' στον υπνο του παιδιου μου...αντε να δουμε.....

σας ευχαριστω κ παλι ολες για την συμπαρασταση σας.βλεπω την φωτογραφια του κ νομιζω οτι απλα λειπει...μετα σκεφτομαι τι εχει γινει κ θελω να βαλω τα κλαματα κ να ουρλιαζω αλλα εχω την Κλειουλα κ κρατιεμαι...

παμε για μπανακι!σας φιλουμε!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!

Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά!

Άννη μου, τί να πω ρε μανούλα μου; Όποτε νιώθεις έτσι να αγκαλιάζεις το Κλειουλίνι σου για να παίρνεις κουράγιο... Κι ο μπαμπάς σου σίγουρα θα ήθελε να είσαι όσο καλύτερα γίνεται...

Νάνσυ, εύχομαι πραγματικά να μην χρειαστεί ούτε σε γιατρό να πάτε ξανά για αυτό το θέμα. Με στενοχωρεί πολύ και δεν μπορώ να φανταστώ πόσο περισσότερο εσένα... Να κάνεις κουράγιο μανούλα, και πού ξέρεις καμιά φορά, τα φάρμακα κάποιες φορές τα συνηθίζουμε και στην πραγματικότητα είμαστε καλύτερα χωρίς αυτά. Ελπίζω αυτή να είναι η περίπτωση με εσάς! Τα καλύτερα εύχομαι!

Αθηναίες μου, χαίρομαι πολύ που θα σας δω και είστε αρκετές εσείς που θα έρθετε! :D :D :D

Βλέπω πως οι περισσότερες λέτε για Κυριακή, απ' ό,τι κατάλαβα πριν το φαγητό. 12 με 12:30 δλδ; Συμφωνείτε ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε; Για το μέρος δεν έχω ιδέα από Αθήνα αλλά θυμάμαι πως συναντιόσαστε στο Φλοίσβο (και μου είχε αρέσει πολύ στις φωτογραφίες :D) , έψαξα λοιπόν στο google maps και βρήκα πως είναι κοντά μας κι εμάς μας βολεύει! Εσάς; Ελπίζω να σας βολεύει όλες ή τουλάχιστον τις περισσότερες! Είπα να σας κάνω λοιπόν την πρόταση για να γίνουν πιο συγκεκριμένα τα πράγματα! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό εδώ είμαστε!

Εμείς καλά είμαστε, σήμερα ήταν η μαμά μου εδώ και περάσαμε πολύ όμορφα!

Δυστυχώς η γιαγιά μου δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί σε όλα κι έτσι γύρισε πίσω την ίδια μέρα αλλά κάτι ήταν κι αυτό!

Αύριο έχω να βγω απαραιτήτως και εύχομαι να μην βρέχει όπως τώρα... Μου κακοφάνηκε που χάλασε έτσι ο καιρός πάλι. Πάνε οι βόλτες μας...

Τα βραδινά μας ακόμη τα ίδια είναι, πλέον ξυπνάει το βράδυ, θηλάζει αλλά δεν ξανακοιμάται... Μπορεί να μείνει ξύπνιος και μια ώρα και αυτό να συμβεί πάνω από μια φορά! Περνάμε χάρμα, λέμε! ;)

Άντε σας καληνυχτώ, να έχουμε μια καλή νύχτα χωρίς διακοπές!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημερααα, καλε εγω εχθες το πρωι εγραψα ενα κατεβατο και τωρα βλεπω οτι δεν υπαρχει!Με τη σκατοδουλεια μαλλον δεν πατησα το υποβολη..Λοιπον να ξαναθυμηθω τι ειχα σχολιασει:ενα ειναι οτι ο Λαζαρακος φοραει 19.5 με 20.Το φαγητο μας εχει ως εξης, ξυπνημα- θηλασμος στις 7.30, στις 9 αναλογως αυγο(ολοκληρο) ή κανενα αλλο σνακ (το συνηθες ειναι ψωμι με τυρι), στις 10.30 φρουτοκρεμα( μια μπανανα, ενα μηλο, ενα αχλαδι), μετα υπνος καμια ωριτσα, μεσημεριανο τρωει στις 2 (τρωει το φαγητο του και οτι τσιμπησει και απο το δικο μας), στις 6 του δινω κρεμουλα που φτιαχνω εγω( βραζω κατσικισιο γαλα, δυο κουταλιες σιμιγδαλι και μπανανα να γλυκαινει) ή κανενα τραχανα με τυρακι ή κατσικισιο γιαουρτακι ή τελοσπαντων οτι βρω.Το βραδυ τον θηλαζω και του δινω συμπληρωμα γαλα.Κατσικισιο γαλα παρολο που ο γιατρος μου ειπε μετα το ετος εγω του δινω απο τωρα, ειναι βιολογικο απο τη Λαρισσα, δειχνει να του αρεσει.

Τι αλλο;εχθες βγηκαμε βολτουλα με το μικρο και μετα πηγαμε jumbo μηπως βρουμε καμια στολη, αλλα δεν ειχε μεινει τιποτα.Βεβαια jumbo σημαινει επισκεψη και πενηνταρικο και ας παιρνουμε χαζομαρες.

Δημητρουλα ευχομαι καλοριζικα στο καινουριο σπιτι και με το καλο να ρθει και το μπεμπε!

Ηρω γουελ νταν που λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοι, ετσι ετσι ολο και να κατεβαινει η ζυγαρια.Κοριτσακια για τη συναντηση που λετε, εμεις ειμαστε μεσα με τον Λαζαρακο, σας περιμενουμε και σπιτι αν μπορειτε να ρθειτε οι Ξανθιωτισσες, μπορει να ειναι μικρο αλλα ειναι baby friendly, τα εχουμε τραβηξει ολα στην ακρη και τον αφηνουμε το Λαζαρο να μπουσουλαει και να μασουλαει ανενοχλητος ο,τι βρει.

Ηρω πως κοιμηθηκε ο Κωνσταντινος στο κρεββατι του, για πες...

Βρε Ιωαννα πραγματικα πιστευω ωρες ωρες οτι το γαλα μας εχει red bull μεσα, δεν εξηγειται αλλιως το ξυπνημα που κανουν.Ο δικος μου το μεγιστο που εχει κοιμηθει στη διαρκεια της ημερας ειναι 13 ωρες που αλλα μωρακια τοσο κοιμουνται μονο το βραδυ.

Μετά από ένα νυχτέρι αγρύπνιας 12-4 και μισό λίτρο γάλα, είμαι για τα μπάζα. Αυτός κοιμάται κι εγώ αντλώ. Ούτε καλημέρα δεν έχω όρεξη να πω. Βρέχει, είμαι αδιάθετη (με 20 μέρες καθυστέρηση και πονάει η μέση μου αφόρητα), έχω χτυπήσει το πόδι μου και κουτσαίνω, κρυώνω και τα νεύρα κρόσια με τον Γ που η αναισθησία του δεν έχει όρια.

Τα είπα και ξαλάφρωσα, οπότε μου βγαίνει να πω και μια Καλημέρα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!

σήμερα πετάω!!!!!!!

η Γεωργία κοιμήθηκε!!!!!!!!!

ναι,καλά διαβάσατε!!!!!!!!!!!!

κοιμήθηκε 9 ώρες,με μόνο 2 ξυπνήματα,που της έβαλα την πιπίλα και ξανακοιμήθηκε!!!!!!!!

ακούτε,κοιμηθήκαμε σας λέω!!!

αφού δεν το πίστευα,νόμιζα κατι έπαθε:tongue::tongue:

και ο καλός μου δεν πήγε για δουλειά,και η μικρή μας έκανε τη χάρη να κοιμηθεί λιγάκι παραπάνω και να μας αφήσει να καλημεριστούμε:tongue:

διάβασα τα νέα σας και πάμε!

το πιο σπουδαίο είναι η συνάντησή σας!!!!!

τι θα λέγατε αν ερχόμασταν κι εμείς??????????

μας θέλετε????????

είπατε για 27 έτσι?

παντρευεται ο ξάδερφος του Α.στις 26 και του είπαμε οτι θα πάει μόνο ο Α.γιατί δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρήσω το παιδι,όμως αν είναι να σας γνωρίσουμε νομίζω θα κάνω μια εξαίρεση και θα παραβλέψω τη γκρίνια της μικρής στη διαδρομή και την πιθανή αυπνία της σε ξένο σπίτι......

το σκέφτομαι πολύ σοβαρά,θα μιλήσω και με τον αντρούλη μου και θα δουμε!

μήπως να ξεσηκωθούμε όλες,να την κάνουμε πανελλαδική τη συνάντηση?:tongue::tongue::tongue::tongue:

Νάνσυ μου περιμένουμε νέα σας,καταλαβαίνουμε την αγωνία σας και ελπίζουμε κι εμείς για το καλύτερο!!!

Αντζυ με το καλό η βάπτιση!!πότε είπες είναι?

η Θάλεια μας που είναι?

Δέσποινα χαρηκα που είχαμε νέα σας και εύχομαι να είναι ολα περαστικά όσα σε προβληματίζουν..να είστε καλά!!

άννυ κράτα γερά...όπως μπορείς...σε σκεφτόμαστε!

να,κοίτα τώρα,ξύπνησε από τον υπνάκο της,δεν προλαβαίνω άλλα,σας αφήνω!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια σας και απο εμας φιλες μανουλες!

Νανσυ εχομαι να πανε ολα καλα και να μην χρειαστει να νοσηλευτει ο ζουζουνος!Γαμωτο ειναι κριμα να βασανιζονται ετσι!

Ιωαννακι εννοειτε οτι και εγω ειμαι μεσα να σε γνωρισω επιτελους απο κοντα!!!!Και για Φλοισβο και παλι ειμαι μεσα αφου και εμενα μ αρεσει πολυ το μερος!Ανυπομονω!

Ηρω και εμεις φοραμε 19-20..........Ο Κωνσταντινος μαλλον ακολουθει τα χναρια του μπαμπα;);)

Στον υπνο εχουμε και εμεις πλεον ενα θεματακι που δεν μπορω να το καταλαβω....αλλα βραδια κοιμαται σερι στο κρεβατι του, αλλα ξυπναει και κλαιει και τον παιρνω και κοιμαται μαζι μας, αλλα παλι κλαιει και τον ξανακοιμιζω και τον βαζω στο κρεβατι του.....με εχει μπερδεψει αυτο το παιδι!Δεν ξερω τι να πω!Το να τον παρω στο κρεβατι μας δεν με ενοχλει....ισα ισα μ αρεσει :tongue::tongue::tongue:αλλα φοβαμαι πολυ μην τον χτυπησουμε ρε γμτ και ειδηκα ο Φ..........Τελος παντων!Εγω πηρα τη μαγνητικη η οποια δειχνει να εχω κηλη σε καποιον δισκο και ετσι περιμενω να παω στον γιατρο να δω τι θα μου πει!Αυτα τα νεα μας!

Καλημέρα από μια μέλλουσα μανούλα Οκτωβρίου 2011!!!

Είμαι έγκυος και πετάω απ' τη χαρά μου!!! Σας είχα πει πόσο το θέλαμε! Έχω κάνει δυο χοριακές που βγήκαν πολύ πολύ καλές και την Παρασκευή θα πάμε για τον πρώτο υπέρηχο! Αν το υπολογίζω σωστά είμαι γύρω στην 6η εβδομάδα!

Αυτά τα νέα μου κοριτσάκια, θα διαβάσω και τα δικά σας τώρα που κοιμάται ο Γιάννης και θα επανέλθω! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Είμαι έγκυος και πετάω απ' τη χαρά μου!!! Σας είχα πει πόσο το θέλαμε! Έχω κάνει δυο χοριακές που βγήκαν πολύ πολύ καλές και την Παρασκευή θα πάμε για τον πρώτο υπέρηχο! Αν το υπολογίζω σωστά είμαι γύρω στην 6η εβδομάδα!

Αυτά τα νέα μου κοριτσάκια, θα διαβάσω και τα δικά σας τώρα που κοιμάται ο Γιάννης και θα επανέλθω! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

αααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!!!!!

σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό τον Οκτώβρη να κρατήσεις στα χέρια σου ένα υγειές μωράκι!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα κι από εμένα!

Μπηκα για λιγο και δεν προλαβαίνω να σχολιασω αλλα δεν μπορώ και να μην δώσω συγχαρητηρια στην Γεωργία που κοιμήθηκε!!!!!

Λοιπόν κι εγώ είμαι μεσα για Φλοίσβο αλλα λίγο πιο νωρίς, κατα τις 11.30 γιατί μετα εχουμε κανονισει για φαγητό και θελω να προλάβω να σας δω με άνεση χρόνου!!!

Θα επανελθω!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Πολλά πολλά συγχαρητηρια!!!! Να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!! Τέλεια νέα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Συγχαρητήρια μανούλα!!!!Με το καλό το νέο μέλος της οικογένειάς σας.

Άντε να παίρνουμε κι άλλες σειρά....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τις ευχές!!!!

Λοιπόν, ο Γιάννης κοιμάται ακόμα, κράτησα τις σημειώσεις μου και ξεκινάω!

Νάνσυ, εύχομαι όλα να πάνε καλά για το μωράκι σου και να μη χρειαστεί καν να νοσηλευτεί... Κρίμα απ' το Θεό να υποφέρει μια σταλιά παιδάκι... Καλή δύναμη, μανούλα!!

Βίκυ, ελπίζω η μικρή να είναι ήδη καλύτερα! Όσο για το θηλασμό, σίγουρα υπάρχει ανασφάλεια αν καλύπτει τις ανάγκες του παιδιού, αλλά κρίνοντας από τον Γιάννη, όταν άρχισε να μη χορταίνει μου το έδειξε με τον τρόπο του. Έχουμε ένα μήνα τώρα που τρώει ξένο και σιγά σιγά αποθηλάζουμε...

Ατλαντίς, τέλεια που κοιμήθηκε η Γεωργία!!! Πάντα τέτοια!!! Φιλιά και αγκαλίτσες κάνουμε μπροστά στον Γιάννη, αλλά καρφί δεν του καίγεται! :tongue:

Άντζι, καλή συνέχεια με τις προετοιμασίες της βάφτισης! Θα κουραστείς, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!

Άννι, είμαι σίγουρη ότι η γλυκιά Κλειώ σου δίνει τη δύναμη που χρειάζεσαι αυτόν τον καιρό! Για το παπ που έλεγες, η δική μου γιατρός μου το έκανε ενώ θήλαζα... Κάθε γιατρός τα δικά του τελικά...

Ιωάννα, με το καλό να έρθεις στην Αθήνα! Μακάρι να τα καταφέρω κι εγώ να σας γνωρίσω από κοντά!

Ηρώ, μπράβο με τη δίαιτα! Τι πατουσάρα είναι αυτή που έχει το παιδάκι σου! Σε βλέπω να κάνεις ειδική παραγγελία στο μέλλον! :tongue: Εμείς ακόμα δεν του φοράμε κανονικά παπούτσια... Ο γιατρόςείπε πως είναι νωρίς ακόμα... Αρχίζω να έχω αμφιβολίες βέβαια...

Δέσποινα, εύχομαι να στρώσουν τα πράγματα σύντομα... Μπράβο για τα κοφτερά σας τα δοντάκια! Με το καλό τα γενέθλια και η βάφτιση!

Βάσω, περαστικά και εύχομαι να είναι κάτι που αντιμετωπίζεται εύκολα!

Άντρια, ο Δημητράκης πίνει 240 μλ γάλα; Μπράβο!! Ο Γιάννης από 180-210 κι αυτό με το ζόρι... Ακόμα και τούμπες να κάνω, αν δε θέλει δε θα πιει άλλο... Για πες κανένα κόλπο. Μήπως να τον ταίζω κοιμισμένο;

Σόρι για το κατεβατό, αλλά είχα μέρες να μπω!

Φιλιά σε όλες και καλό μεσημέρι!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπερα κι απο μας!

Αλεξ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Με το καλο να υποδεχτειτε και το νεο μελος της οικογενειας!

Αννυ μου οντως μαμακια... Επρεπε να σε παρω! Την αλλη φορα οπωσδηποτε!

Βασουλα γραψε μας τα νεα απο το γιατρο οταν πας!

Μαρια περαστικα βρε. Που χτυπησες το ποδι?????

Δεσποινα εγω δεν εχω προβλημα να βρεθουμε οποτε και οπου θελετε! Ακομα και σε μας αυτη τη φορα!

Να σας πω τα δικα μας??? Αναγκαστικα! χαχα!

Το πρωτο βραδυ εκανε 1,5 ωρα να κοιμηθει. Σηκωνοταν κι εμεις τον ξαναβαζαμε συνεχεια χωρις να του μιλαμε και φευγαμε. Και κοιμηθηκε και σχετικα καλα. Χθες μας πηρε μιση ωρα μονο, αλλα ξυπνησε 5 παρα εικοσι και απο τοτε μεχρι τις 7 ουρλιαζε, οπου εδωσα ντεπον και τον πηρα στο κρεβατι.

Τωρα εκανα και παλι 1 ολοκληρη ωρα να τον κοιμησω τον ατιμο! Τι πεισμα εχουνε!!! Κοιμοτανε ορθιος αλλα ηθελε να παω να τον παρω. Εγω σημασια, πηγαινα μονο και τον ξαπλωνα μεχρι που κοιμηθηκε μονος του. Αυτα. Λυπαμαι που του το παιζω σκληρη, αλλα καποια στιγμη πρεπει να το κανω. Αντοχες δεν εχω, αλλα οπως πηγαινε δεν θα ειχα ποτε...

Τωρα απλα για να μη σηκωνομαστε συνεχεια το βραδυ με καθε θορυβο, λεω να παρουμε μια ενδοεπικοινωνια με καμερα. Ωστε να πηγαινουμε μονο οταν τον βλεπω ορθιο. Με την απλη που εχουμε δε γινεται τιποτα. Τι λετε??? Απλα ειναι ακριβη μωρε (γυρω στα 200) και σιγουρα δε μου περισσεουν. τι λετε??? Θα με βοηθουσε κατι τετοιο, εσεις που εχετε τα μωρα σας στα δωματια τους???

Βικακυ σου χρωσταω μια απαντηση για τη διαιτα, αλλα ειναι περιπλοκη μωρε και δε βρισκω ποτε το χρονο. Δεν το ξεχναω ομως!!!

Φιλια σε ολες!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...