Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασούλα περαστικά σου και καλά αποτελέσματα....περιμένουμε νέα σου!!!

Νάνσυ ο μικρός σου ταλαιπωρείται ακόμα βλέπω!!!. Σας εύχομαι όλα να σας πάνε καλά....

Βικούλα περαστικά στο Λουσάκι! Καλή Δύναμη....

Ηρώ μπράβο σου για τα κιλά

49812-%CE%A3%CE%A5%CE%93%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99%CE%91%20%CE%9A%CE%99%CE%9D.gif

Αντζύ να χαίρεσαι την Χρυσανθούλα-μπισκοτίνα, με το καλό η βάπτιση της!!!

Ο μικρός Στάθης φοράει γύρω στο Νο 21 στα παπουτσάκια του!!!

Ιωάννα σε περιμένουμε είναι ευκαιρία μήπως και καταφέρουμε να συναντηθούμε όλες μαζί !!!

Αν ξέχασα κάτι sorry!!!

Εμείς σκ είμαστε συνέχεια έξω....περάσαμε superrrrrr. Ο μπαμπάς μας κράτησε τον μικρό Στάθη απο το πρωί του Σ γιατί εγώ με την μαμά μου πήγαμε Κομμωτήριο και μετά για Μανικιουρ, είχαμε βλέπετε έξοδο σε Κρητικό χορό. Η ξαδέρφη μου είναι σε σύλλογο και έτσι το βράδυ πήγαμε να την δούμε να χορεύει στο κέντρο Ομαλός...Ευχαριστούμε μπαμπά μας που πρόσεχες τον Στάθη...!!! Γυρίσαμε 4.30 το πρωί είχα να κάνω τέτοιο ξενύχτι 2 χρόνια το καταευχαριστηθήκαμε. Κοιμήθηκα κάνα 5ώρο στην μανά μου στον Πειραιά και μετά ανέβηκα στο σπίτι μου όπου μας πήρε ο Π να πάμε βόλτα για φαγητό και καφεδάκι!!!

Πήγαμε στη Βουλιαγμένη στο Westin που είχε Φεστιβαλ Σοκολάτας....Όνειρο τι να σας πωωωω!!!! Τελος πάντων μην σας κουράζω με τα δικά μας ήταν ένα υπέροχο ΣΚ και ο μικρός Στάθης πέρασε πολύ όμορφα...θέλω να πιστεύω γιατί δεν μιλάμε κιόλας χιχιχχι!!!

Φιλάκια σε όλες....

Valia, Aννυ πότε θα τα πούμε απο κοντά βρεεεε??? φιλάκια στους μικρούς σας πρίγκιπες!!!

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα!!!

Καλημέρα μανούλες,

έχω να γράψω κάτι αιώνες, διαβάζω τα νέα σας, αλλά γενικά δεν με πάει κ πολύ καλά αυτή η χρονιά κ δεν έχω κέφια πάντα, ας ελπίσουμε να στρώσει σιγά-σιγά!

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω όλα όσα έχω χάσει, με συγχωρείτε!

Με την Άννη τα είπαμε, δυστυχώς συνέχεια ακούμε τελευταία δυσάρεστα μαζεμένα κι όλο νέοι άνθρωποι, τι να πεις.

Νάνσυ περαστικά στο παιδάκι σου εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί άλλο, πολύ στενοχωρήθηκα με την περιπέτεια σας.

Περαστικά κ στην μικρή Λου κ σε όσα παιδάκια κ γονείς ταλαιπωρούνται με ιώσεις, δόντια κι ο,τι άλλο.

Η μικρή μπουμπινέλ είναι καλά, ταλαιπωρείται λίγο με δόντια τις τελευταίες μέρες, εξακολουθεί να κοιμάται αγκαλιά με την βυζοπιπίλα της, δεν κάνει καμία προσπάθεια να περπατήσει (μάλλον την βόλεψε το μπουσούλημα) κ τρώει με τα χέρια της ότι της δώσουμε, φρούτα, ψωμί, μπισκότα, μέχρι κ κοτόπουλο βραστό. 2 δοντάκια έχουμε μόνο αλλά φαίνεται...κόβουν!

Παπουτσάκι που ρώτησε η Ηρώ φοράει 19,5 ή 20 αλλά συνέχεια τα βγάζει...ξυπόλυτο τάγμα την λέμε.

Κατά τα λοιπά είμαστε σε πυρετό διοργάνωσης πάρτυ γενεθλίων και βάφτισης, ελπίζω να προλάβω και να γίνουν όλα όμορφα.

mWsZp3.png

Καλημέρα μανούλες,

έχω να γράψω κάτι αιώνες, διαβάζω τα νέα σας, αλλά γενικά δεν με πάει κ πολύ καλά αυτή η χρονιά κ δεν έχω κέφια πάντα, ας ελπίσουμε να στρώσει σιγά-σιγά!

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω όλα όσα έχω χάσει, με συγχωρείτε!

Με την Άννη τα είπαμε, δυστυχώς συνέχεια ακούμε τελευταία δυσάρεστα μαζεμένα κι όλο νέοι άνθρωποι, τι να πεις.

Νάνσυ περαστικά στο παιδάκι σου εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί άλλο, πολύ στενοχωρήθηκα με την περιπέτεια σας.

Περαστικά κ στην μικρή Λου κ σε όσα παιδάκια κ γονείς ταλαιπωρούνται με ιώσεις, δόντια κι ο,τι άλλο.

Η μικρή μπουμπινέλ είναι καλά, ταλαιπωρείται λίγο με δόντια τις τελευταίες μέρες, εξακολουθεί να κοιμάται αγκαλιά με την βυζοπιπίλα της, δεν κάνει καμία προσπάθεια να περπατήσει (μάλλον την βόλεψε το μπουσούλημα) κ τρώει με τα χέρια της ότι της δώσουμε, φρούτα, ψωμί, μπισκότα, μέχρι κ κοτόπουλο βραστό. 2 δοντάκια έχουμε μόνο αλλά φαίνεται...κόβουν!

Παπουτσάκι που ρώτησε η Ηρώ φοράει 19,5 ή 20 αλλά συνέχεια τα βγάζει...ξυπόλυτο τάγμα την λέμε.

Κατά τα λοιπά είμαστε σε πυρετό διοργάνωσης πάρτυ γενεθλίων και βάφτισης, ελπίζω να προλάβω και να γίνουν όλα όμορφα.

Καλημέρα Μανούλα και σε σενα!!! να χαίρεσαι την μικρούλα σου και καλή δύναμη με το ψάξιμο για πάρτυ και βάπτιση....!!!:tongue:ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες! καλή εβδομάδα! έγραφα μια ώρα και σβήστηκαν όλα...

να πω μόνο στη νανσυ οτι σφλιχτηκε η καρδια μου στο ενδεχομενο να ποναει και να υποφερει το μωρακι σου. ευχομαι να αποφυγετε τις εξετασεις αλλα ακομα και αν γινουν, να θυμαστε οτι θα γινουν για καλο, θα μαθετε τι συμβαινει, πως θα βοηθησετε καλυτερα το μικρουλι σας. ευχομαι όλα για καλό να είναι.

αννη μου πολυ χαρηκα που ειχαμε νεα σου. κουραγιο μανουλα.

ηρω μου οταν δινω κροκο δινω και λιγο ψωμακι και μετα απο καμι ωρα την φρουτοκρεμα και μετα φαγητο, κανα σνακ (θηλασμος, χυμος κλπ) και μετα γιαουρτιή κρεμα. η παιδιατρος μου ειπε αν πειναει να δινω και λιγο απο το μεσημεριανο αλλα οχι και να μην πειναει και να μην πινει το γαλα.

βικακι περατστικα σας και παλι! πολυ γελασα με τα σχολια για τον διαιτολογο,χαχαχα!

αχ δε θυμαμαι τι αλλο.

μαρια μου (ατλαντις) εχεις πμ.

μαρακι (angicat) που χαθηκες; δε μας εχεςι συνηθισει σε τετιοες απουσιες!

αντζουλα με το καλο η βάφτιση λοιπόν!

κουραγιο οσες μανουλες ταλαιπωρηστε με τις αυπνιες απο τα δοντακια!

δημητρουλα σκεφτομαι και τη μετακομιση που θελω να κνω και εγω και πολυ σε νιωθω. κουραζομαι και που το σκεφτομαι, που να ημουν και εγκυος. να σε ρωτησω, αγκαλια δεν τον παιρνεις πια τον κωνσταντινο σου; μονο καθιστη;

φιλακια

KOWTp3.png

Kαλημερα κ απο μενα..απο την δουλεια..τι ηρθα να κανω δεν ξερω..καθομαι κ κοιταω εξω απο το παραθυρο..

Ηρω πως με εβλεπες?τι εκανα?ποτε θα βρεθουμε απο κοντα ρε?

ελπιζω να ειχατε καλη αρχη με το δωματιο του.εγω την ειχα βαλει 2,5 μηνων αλλα ειδικα την τελευταια βδομαδα κοιμομαστε ολοι μαζι παλι στο ιδιο κρεβατι!:?κλαιει συνεχεια μες στον υπνο της κ δεν ξερω τι της φταιει!!:eek:παπουτσι φοραει 19,5-20.

η Κλειω ακομη δεν τρωει αυγο,τρωει το πρωι φρουτοκρεμα κατα τις 9¨30-10 κατα τις 12 λιγο κρεμα η γιαουρτι,3 το φαγητο της,5 παλι λιγο γιαουρτι κ 7¨30-8 φαριν.πριν τον βραδυνο θηλασμο προσπαθω να της δινω κ λιγο γαλα..αλλα ματαια..πινει το πολυ 40 γρ!κ ολη νυχτα βυζι-πιπιλα!

πηρα κ τον γυναικολογο σημερα μπας κ παω για κανα ΠΑΠ αλλα δεν με θελει!γιατι θηλαζω ακομη κ θα βγει οτι να ναι λεει το παπ.

τι αλλο ηθελα να πω???....κενο...........

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μάνες! Τι κάνετε?

Νάνσυ να ευχηθω κι εγώ ολοψυχα το καλυτερο για το παιδάκι σου και να μην χρειαστει να νοσηλευτεί...

Αντζυ μεγεια τα πραγματάκια σας!!!! Αντε με το καλο η βαφτιση!

Ηρώ κι εμενα 19 φοράει αλλά του είναι στενα και θα αρχισω να του φοράω τα 20 που του είναι άνετα! Οσο για τα γεύματα είναι τα εξης: Το πρωι 200-240 γάλα, 11 η ωρα φρουτοκρεμα(2 αχλαδια, 1/2 μηλο, 1/2 μπανανα) στις 14.30 φαγητο (400γρ περιπου) το απογευμα στις 17.30 κρεμα με 200μλ νερο και το βράδυ στις 21.30 200-240μλ γάλα.

Δεσποινάκι φαντάζομαι θα περασες σούπερ με τους γονείς!!!

Βικυ περαστικά σας! Αντε να μην ειναι τίποτα να ειδωθουμε την Κυριακη!

Ιωαννα θα σου στειλω με πμ το κινητό μου!

Χριστίνα 21 νουμερο?????? :shock: Να μιλησουμε όποτε θες για να βρεθούμε!

Αννυ να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι συνεχεια...

Σορυ γκρινιαζει ο Δ δεν προλαβαίνω..........

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε???

Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Ειδικα με το φαγητο με σωσατε. Αρα μπορω κι εγω να του δινω μετα το αυγο λιγη φαριν ή ενα γιαουρτακι γιατι τρωει το αυγο κατα τις 6-7 και κατα τις 9-10 λυσσαει. Βαζω ψωμακι με τον κροκο, αλλα δεν τον πιανει. Ελεγα μηπως παρατρωει μωρε. Γιατι πολλες φορες τον βλεπω λιγο δυσανασχετει και ισως τον ποναει λιγο το στομαχι και τελικα λεω μηπως ολα ειναι ιδεα μου (οτι πειναει). Παντως με την πεινα μου το κανει αυτο εδω και 2 εβδομαδες. Σκεφτηκα μηπως κανει παλι αλμα αναπτυξης! Ξερω κι εγω???!!

Εμεις παπουτσια με το ζορι 21-22. Χθες πηγα του πηρα 23! Βλεπεις ενα παιδακι κι απο κατω μια παπουτσαρα τεραστια! Κι ο μπαμπας του ετσι ηταν. Τωρα φοραει 47-48, οποτε καταλαβαινετε τι με περιμενει!!!!

Τον εστειλα στη γιαγια του για να κανω δουλειες που ειναι ατελειωτες. Σκεφτομαι σιγα σιγα να παρω και μια γυναικα καθε 20 μερες, οπως ειχα πριν. Γιατι τωρα που καλοκαιριαζει τα μπαλκονια, τζαμια και παντζουρια δεν θα μπορω να τα κανω συνεχεια.

Νανσυ περαστικα να ναι, και πιστευω οτι πραγματικα το παιδακι σου θα καλυτερεψει και χωρις το φαρμακο.

Αννυ μου, ηθελα να σας παρω κι εσενα και τη Θαλεια τωρα που ηρθα, αλλα μωρε διστασα. Σκεφτηκα οτι ακομα δεν θα εχεις κεφια για βολτες και γνωριμιες. το ονειρο ηταν πολυ μπερδεμενο. Δεν μου αφησε καθολου ωραια γευση. Βρεθηκαμε λεει στο κοσμος με ταμωρα μας κι εγιναν διαφορες παρεξηγησεις και μετα καποιος μας κηνυγουσε και τρεχαμε να κρυφτουμε, με τα μωρα στις αγκαλιες και αστα να πανε....

Το βραδυ πηγε μια χαρα. Εχει 2 μερες που περασαν οι μυξες και κοιμαται καλυτερα, ετσι το αποφασισαμε. μπορει να σηκωθηκε ορθιος και 120 φορες... Τον ξαναβαζαμε ομως για υπνο μεχρι πουκαποια στιγμη ψοφησε απο την κουραση. Ξυπνησε στις 3, 3:30, 5:30 και ηπιε γαλα, μετα 9 παρα τεταρτο ξαναηπιε γαλα και τελος ξυπνησε 12 παρα τεταρτο. Νομιζω τα πηγε πολυ καλα για πρωτη φορα! Η ωρα που ξυπναει μη σας φαινεται περιεργη, γιατι κοιμαται 12:30 - 1, οποτε λογικο ειναι.

Αννυ εγω επιτηδες κοιμομουν μαζι του μεχρι τωρα, και ηθελα να το συνεχισω μεχρι να γινει 1, αλλα δε γινεται. Ειμαι μονιμως πιασμενη και στριφογυρναω συνεχεια με αποτελεσμα να ξυπναω κι αυτον... Σε καταλαβαινω απολυτα!!! Το οτι δεν κοιμοταν καλα μεχρι τωρα ηταν ακομη ενας λογος που το εκανα.

Πιστευω ακραδαντα, πως η καθε μια απο εμας εχει τοσο ισχυρο ενστικτο, που κανει παντα το καλυτερο για το μωρο της!

Ειναι που λενε, οτι γεννιομαστε μητερες, εμεις οι γυναικες!

Εχω να σας πρηξω κι αλλο, αλλα θα το κανω με διαλλειματα!:D

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τρέχω με την μετακόμιση, κόψε ΔΕΗ, βάλε ΔΕΗ, ατελείωτες ώρες αναμονής. δεν έχω φουσκώσει και τόσο ώστε να περνάω μπροστά...σκ@τ@

Λογικά Τετάρτη μπαίνουμε στο καινούριο σπίτι άρα θα κάνουμε λίγο καιρό να τα ξαναπούμε.

δημητρουλα σκεφτομαι και τη μετακομιση που θελω να κνω και εγω και πολυ σε νιωθω. κουραζομαι και που το σκεφτομαι, που να ημουν και εγκυος. να σε ρωτησω, αγκαλια δεν τον παιρνεις πια τον κωνσταντινο σου; μονο καθιστη;

φιλακια

Αννα μου, τον Νικόλα τον παίρνω αγκαλιά κανονικότατα απλά δεν έχω τις αντοχές που χρειάζονται όταν δεν λέει να κοιμηθεί με τίποτα. Αλλά μέχρι μισή ώρα αντέχω...

X4pTp3.png

Καλημέρα!

Τρέχω με την μετακόμιση, κόψε ΔΕΗ, βάλε ΔΕΗ, ατελείωτες ώρες αναμονής. δεν έχω φουσκώσει και τόσο ώστε να περνάω μπροστά...σκ@τ@

Λογικά Τετάρτη μπαίνουμε στο καινούριο σπίτι άρα θα κάνουμε λίγο καιρό να τα ξαναπούμε.

Αντε με το καλό! Μακάρι να κανονισουμε για την Κυριακη και να μπορεσεις να έρθεις κι εσυ! Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε νέα σου απο τον γιατρό! Πάρε την Βίκυ να κάνει αναμετάδοση :tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αντε με το καλό! Μακάρι να κανονισουμε για την Κυριακη και να μπορεσεις να έρθεις κι εσυ! Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε νέα σου απο τον γιατρό! Πάρε την Βίκυ να κάνει αναμετάδοση :tongue:

Μην με ξεχάσετε και μένα την Κυριακή να με πάρετε τηλ ή εσύ ή η Valia εντάξει???;););)

ναι βρε μανουλομανουλίτσα περίπου 21 μπορεί και 20 σε άλλα φοράμε 20 σε άλλα 21 ανάλογα την φόρμα!!! πατουχάρα είναι???:(:(:(:(

μην ξεχνάμε ότι ο μπαμπάς μας είναι 2 μέτρα ε??? Φιλάκια0101011_kisses.jpg

Kαλημερα κ απο μενα..απο την δουλεια..τι ηρθα να κανω δεν ξερω..καθομαι κ κοιταω εξω απο το παραθυρο..

Ηρω πως με εβλεπες?τι εκανα?ποτε θα βρεθουμε απο κοντα ρε?

ελπιζω να ειχατε καλη αρχη με το δωματιο του.εγω την ειχα βαλει 2,5 μηνων αλλα ειδικα την τελευταια βδομαδα κοιμομαστε ολοι μαζι παλι στο ιδιο κρεβατι!:?κλαιει συνεχεια μες στον υπνο της κ δεν ξερω τι της φταιει!!:eek:παπουτσι φοραει 19,5-20.

η Κλειω ακομη δεν τρωει αυγο,τρωει το πρωι φρουτοκρεμα κατα τις 9¨30-10 κατα τις 12 λιγο κρεμα η γιαουρτι,3 το φαγητο της,5 παλι λιγο γιαουρτι κ 7¨30-8 φαριν.πριν τον βραδυνο θηλασμο προσπαθω να της δινω κ λιγο γαλα..αλλα ματαια..πινει το πολυ 40 γρ!κ ολη νυχτα βυζι-πιπιλα!

πηρα κ τον γυναικολογο σημερα μπας κ παω για κανα ΠΑΠ αλλα δεν με θελει!γιατι θηλαζω ακομη κ θα βγει οτι να ναι λεει το παπ.

τι αλλο ηθελα να πω???....κενο...........

Αnnie μας καλησπέρα ελπίζω να είσαι καλύτερα να δώσεις φιλάκια στην μικρή Κλειούλα σου!!!:tongue:

γεια φιλεναδες! ειμαι ενα πτωμα σημερα,περπατησα παρα πολυ...ολη την Αθηνα σβουρες εκανα..αν τα καταφερω κ την κοιμισω θα σας γραψω το βραδυ,αυριο εχει εμβολιο,θα τηνν παει η μαμα μου.πρωτη φορα δε θα την παω εγω.

δε θυμαμαι κ τι ηθελα να σας πω...

αα!για ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ που θα ρθει κι η Θεσσαλονικια μας Ιωαννούλα εγώ είμαι ΜΕΣΑ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...