Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

περαστικά τους Βικάκι....

εύχομαι να την περάσει ξωφαλτσα την ιωσούλα η μικρή!

ναι,άστα δεν παλεύεται έξω με τον καπνο....

ειδικά με τα παιδί για καφεδάκι,τρελένομαι..

άντε,να ανοίξει ο καιρός να είμαστε έξω!

ερώτηση κρίσεως:

φιλάτε τους καλούς σας-στα πεταχτά εννοείται-στο στόμα μπροστά στα μικρά?

εμάς έχει αρχίσει και μας κοιτάζει περίεργα:cool:

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα.

Νάνσυ εύχομαι ο μικρούλης σου να το ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό.

Μαρία μου εμείς με τον άντρα μου χαλαρά και φιλιόμαστε και αγκαλιαζόμαστε. Τι πιο φυσικό από 2 αγαπημένους γονείς;

Βίκυυυυ πάλι την άρπαξε το Λουσάκι; Γμτ...περαστικά!!!

X4pTp3.png

Μαρια κι εμεις με τον αντρα μου δινουμε τα φιλακια μας μπροστα και στα δυο παιδια. Δεν νομιζω να πειραζει η εκδηλωση τρυφεροτητας, αφου η κορη μου τωρα εχει μαθει και οταν τη φιλαει ο μπαμπας της για καληνυχτα του λεει φιλα τωρα και τη μαμα.

Βικυ περαστικα στο λουσακι σου, πολλες ιωσεις ρε γμτ, ολοι αρρωστοι ειναι, αντε να ερθει το καλοκαιρι να ηρεμησουμε τουλαχιστον απ αυτα.

Η παλλινδρομηση συνηθως περναει μολις το παιδι αρχισει στερεες, εμεις δυστυχως ειμαστε πιο δυσκολη περιπτωση, ακομα το καημενο μου ολο βασανιζεται και καταπινει τις απανωτες γουλιες, δεν μπορει να τις βγαλει τουλαχιστον να ανακουφιστει λιγακι. Μετα λενε οτι συνηθως 12-18 μηνων περναει, μονο πολυ βαριες περιπτωσεις μπορει να χρειαστουν επεμβαση, για να δουμε τι μας ξημερωνει...

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Μιας και ειναι μια απο τις σπανιες φορες που και τα δυο ζουζουνια μου κοιμουνται ταυτοχρονα, να σας πω τι εχει γινει με τον μικρο. Τις τελευταιες μερες το κακομοιρο δεν ετρωγε τιποτα, του εβαζα με τα χιλια ζορια μια κουταλια στο στομα και μπορει να την κρατουσε και 20 λεπτα χωρις να καταπινει, μεχρι που νερωνε τελειως και του ετρεχε απο τα χειλη, κι ετσι ανεβηκαμε Αθηνα σε παιδογαστρεντερολογο. Αυτη λοιπον μας ειπε να του δωσουμε περιθωριο καμια δεκαρια μερες γιατι εχει και τα δοντια του, και μετα σταδιακα να του κοψουμε το φαρμακο γιατι το παιρνει παρα πολυ καιρο και δεν παει αλλο. Αν λοιπον χειροτερεψει χωρις το φαρμακο, πρεπει να μπουμε νοσοκομειο για να του κανουμε γαστροσκοπηση και πεχαμετρια. Με τρομαζει τοσο πολυ αυτο το ενδεχομενο, οχι μονο για τις ιδιες τις εξετασεις που ειναι δυσκολες για τοσο μικρο παιδακι, αλλα και για το τι θα δειξουν αυτες, αλλα πλεον δεν εχουμε επιλογη. Υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο να μη χειροτερεψει, αλλα εγω ειμαι εκ φυσεως απαισιοδοξη, και περα απο αυτο, αφου το βλεπω το παιδι οτι εχει πολλες γουλιες, ειναι δυνατον να μη χειροτερεψει χωρις το φαρμακο? Εδω με φαρμακο και δεν τα παει καλα. φοβαμαι μην ξανακανει πληγη στον οισοφαγο, και ποναει και υποφερει. Επομενως οι μερες που ερχονται ειναι γεματες αγωνια για μας, αυτα τα νεα μας και ευχομαι το καλυτερο αλλα προετοιμαζομαι για το χειροτερο...

7rEQp3.png

fnlVp3.png

φιλες εδώ είμαι κι εγώ!έκανα όλο το σπίτι σήμερα,πήγα και με τον αδερφό μου κι έκλεισα τα βαφτιστικά της μπέμπας -του νονού- και μένουν τα δικά μας,μπομπο,προσκλητήρια κτλ!Μαράκι αν θυμάσαι πες μου απο που ήταν το φόρεμα της Αθηνούλας που μ αρεσε πολύ!

κατά τα άλλα καλά,ο καιρός βέβαια χάλια,μέσα μείναμε!

Βικάκι ελπιζω να μην είναι τιποτα κι η Λούση μας να ναι ήδη μια χαρά!

Νάνσυ μου περαστικά και μακρυά απο νοσοκομείο πια,στο εύχομαι ειλικρινά! φανταζομαι τι παίδεμα είναι για σας και για το μπέμπη βέβαια..

Ηρώ μπράβο για τα κιλάκια σου!καλά πάμε!Μαρία εσύ πως πας με τη δίαιτα?

ελπίζω για όλες μας τις άυπνες τα βράδια-ολονυκτίες να σταματήσουν άμεσα!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Πω πω ευχομαι bebos να πανε ολα καλα με το νινι, ειχε και μιας φιλης μου παλινδρομηση και ειχανε ζορια αλλα οπως ειπες νομιζω εκει στον εκτο μηνα ηρεμησαν.Καλα και εγω εχω παλινδρομηση και ζοριζομαι με την γαστροσκοπηση που ειμαι ολοκληρη γαιδαρα, οχι να κανει το μωρο..μακαρι να μη χρειαστει να κανει τιποτε απο ολα αυτα.

Βικυ περαστικα σας βρε, καλα αυτο με το τσιγαρο εξω ειναι ενα θεμα, εδω ευτυχως το πρωι και μεχρι τις 10 το βραδυ δεν τολμουν να αναψουν τιποτε, μετα τις 10 ομως τεκες γινονται τα μαγαζια.

Καλε που λετε για καρναβαλια, εγω δεν σκοπευα να ντυσω τιποτε το Λαζαρακο,αλλωστε και που να τον παω τωρα με τοσες αρρωστιες, αλλα η νονα μου εβαλε χερι και μου ειπε οτι θα του παρει αυτη, θα ντυσει και τη δικη της και θα κατεβουμε βολτα κατω.Τι λετε να τα ντυσετε λοιπον;;;

Και τελος και εμεις φιλιομαστε, αγκαλιαζομαστε και γκουχ γκουχχχ πιανομαστε με τον αντρα μου μπροστα στο παιδι, μας κοιταζει και χαμογελαει, νομιζω σα να λεει "..ε και εγω θελωωω..."

Καλησπερα μανουλες μου.σας διαβαζω που κ που οταν βρισκω χρονο αλλα δεν εχω κ πολυ ορεξη να γραφω...

σας ευχαριστω πολυ ολες σας για τα λογακια σας που με συγκινησαν.σημερα ειχαμε τα 9 του μπαμπα.εγω ακομη προσπαθω να καταλαβω τι εχει γινει γιατι δεν εχω βρει κα8ολου χρονου να το σκεφτω!τρεχω πανικοβλητη απο το πρωι ως το βραδυ,η δουλεια,η Κλειω,κ οοολλλλληηηηη αυτη η γραφειοκρατια!

να ξαναπω περαστικα σε ολα τα μωρακια μας!να γινουν γρηγορα καλα!!!!!

φιλια κ αγκαλιες κ εμεις δινουμε,δεν νομιζω οτι ειναι κακο αυτο,ισα ισα...

επισης η Κλειω θα ντυ8ει κ αυτη φραουλα,μολις ετοιμασει η Θαλεια το σουαρε γιατι αλλιως που να την παω ντυμενη???

οι νυχτες μας ιδιες!κ τα 3 τελευταια βραδυα κοιμομαστε ολοι μαζι ,οικογενεια Χωραφα!χαχα

το βραδυ της δινω κ εγω λιγο συμπληρωμα,προσπαθω δηλ,πινει περιπου 40-50-γρ απο ποτηρι ομως γιατι μπιμπερο ουτε να φτυσει!μετα θηλαζει κ κοιμαται.αυτο το κανω για να συνηθισει να πινει κ καποιο αλλο γαλα,μπας κ αποθηλασουμε στον χρονο!να δω πως ομως...

Ειρηνη κ εγω πιστευω πως καθε εμποδιο ειναι για καλο.δεν κοιτας για καποια αλλη δουλεια??

Μαρακι φρικη το 10ωρο!το εκανα πριν την Κλειω κ δεν την παλευα ,ποσο μαλλον να γυρνας κ να χεις κ ενα παιδι!

Ηρω μπραβο για τα κιλα!

δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα,παμε για μπανιο κ θα επανελθω αν ξεχασα κατι.

σας φιλω κοριτσαρες!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας μανουλες

Ιωάννα με το καλό να μας έρθεις αν και δυστυχως εγω δε θα μπορεσω να σε γνωρισω απο κοντα

Ειμαι στο τρελλο τρεξιμο με τις ετοιμασιες της βαφτισης...εχουμε να παμε και σε γαμο-βαφτιση στις 26 :roll:

Ηρω συγχαρητηρια για το 5αρι! Και εις...κατωτερα!!! χιχι

Για τον παιδικο που λεγατε, ο ξαδερφος μου δινει 480 το μηνα και το ευτυχημα ειναι πως δεν κλεινει ποτε Χριστουγεννα, Πασχα και τετοια... μονο τον Αυγουστο 20 μερες και παλι με κανενα 100αρι το πιο πιθανον του ειπαν θα τη βολεψουν την κατασταση γιατι συνηθως ενδιαφερονται κι αλλοι γονεις

Δημητρα ξερεις ε...λαου λαου Να προσεχεις το μπεμπακι μας

Περαστικα Βικακυ ... Μεγαλωσατε!!! Εμεις ακομα στασιμες ειμαστε...και παρα τις τοοοσες προσπαθειες να τις παρω ουρα δεν τα εχω καταφερει

Τη Δευτερα θα παρω απο αλλου σακουλακια γιατι εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν μπορει να ειναι ετσι κολημμενα και να φευγουν τα τσισακια απ εξω

Εχει μαζεψει καμια αλλη μανουλα ουρα σε μπεμπα να μου πει? Γιατι στο αγορι ειναι σαφως διαφορετικα.

Νάνσυ ευχομαι ολοψυχα να μη χρειαστει να πατε νοσοκομειο

Δεσποινα εμεις θα ντυθουμε πειρατης & γατουλα! ... αν αξιωθουμε να παμε κ πουθενα... Κι αυριο βροχες και κρυο λεει---που να πας?

Σορρυ για οσα ξεχασα φιλες

QuW0p3.png

Καλώς τις φιλενάδες μου!!!

Άντζυ μου με γεια τα πραγματάκια της βάφτισης!!! Σιγά σιγά έρχεται και η σειρά σας και το μπισκότο θα γίνει Χρυσάνθη!!χιχιχι!!! Πες στον πάτερ να πει Χρυσάνθη -μπίσκοτ!!

Άννυ μου κοριτσάρα μου τώρα τρέχουν όλα μαζί ε? υπομονή γλυκιά μου. Πάντως μας έλειψες πάρα πολύ τρελοσαλονικιά μου!!

Νάνσυ μου βάρβαρο ακούγεται, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί η νοσηλεία

και πως χωρίς το φάρμακο τα πράγματα θα πάνε καλύτερα σιγά σιγά..

Ειρηνάκι εμάς μας είχαν βάλει στο μαιευτήριο σακουλάκι για τα ούρα και μου φαινόταν εύκολο σχετικά στην τοποθέτηση... αλλά δεν μπόρεσαν ακόμα και οι ίδιοι τελικά να δουν αν είχε αρκετά ούρα τότε θυμάμαι... Δοκίμασε να πάρεις καμια αλλη μάρκα ή πήγαινε να στο βάλουν αυτοί.

Και εμείς καμια αγκαλιά την κάνουμε που και που μπροστά στην Λου και δεν δείχνει να ενοχλείται. Μια φορά ήθελε και αυτή συμμετοχή χαχα....

Λοιπόν, και εμείς πήραμε στολή, πειρατίνα χαχαχα, πολύ γλύκα!!!

Έχω μια απορία για το γάλα όσο αφορά τον θηλασμό... Από πού μπορούμε να καταλάβουμε ότι πίνουν επαρκή ποσότητα για την ηλικία τους? Μια ανησυχία την έχω γενικώς....

GaiGp3.png

Μανουλίτσες μου καλησπέρα. Δεν θα σχολιάσω πολλά γιατί είναι αργά κ νυστάζωωωω.

Άννυ μου, σε σκεφτόμαστε συνέχεια. Μας έλειψες πολύ. Καλό κουράγιο. Δυστυχώς η χώρα μας φημίζεται για την γραφειοκρατία της-μεταξύ άλλων. Ελπίζω εύκολα κ ανώδυνα να ξεμπερδέψετε με αυτά. Φιλιά στο αγαπημένο μας Κλειουλίνι.

Δημητρούλα, αν απευθυνόσουν σε μένα για την μέση, εμένα το πρόβλημά μου ήταν-κ είναι- ο κόκκυγας. Δεν έχει περάσει κ απ´ότι φαίνεται δεν θα περάσει κιόλας.

Καλό πακετάρισμα κ φιλιά στον Νικόλα απ´την Αθηνά.

Βικάκι, δεν είδα καμμία αλλαγή στον ύπνο της με το συμπλήρωμα. Μια απ´τα ίδια... Τώρα, για το αν πίνουν αρκετό ή όχι, νομίζω εσένα η ανάπτυξη της Λούσης τα λέει όλα! Τι ανησυχείς παιδί μου; Γυναικάρα έχει γίνει, άρα μια χαρά τρώει! Αρρώστησαν πάλι ρε γμτ; Περαστικά! Ο Θ. ήταν άρρωστος ή της μετέφερε το μικρόβιο;

Τις θερμότερες ευχές μου για το μωράκι με την παλλινδρόμηση. Εύχομαι ολόψυχα να καλυτερέψει κ να μην χρειαστείτε νοσοκομειο.

Αντζούλα, από το Κορωπί το πήρε η νονά το φορεματάκι. Αν υπάρχει πιθανότητα να πάτε τόσο μακριά πες μου να σου πω πού.

Καλές προετοιμασίες!

Σας καληνυχτώ γιατί είμαι κομμάτια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες, βασικα τι καλημερα καλησπερα λεμε τετοια ωρα.Ο μικρος εχει ξεσαλωσει, ειναι και μεσα στην γκρινια εχει να βγει τοσες μερες το παιδι απο το σπιτι αλλα που να το παμε με τετοιο καιρο...ισως λεμε το απογευμα να τον ντυσουμε καλα και να βγουμε καροτσαδα για κανενα μισαωρο.

Εσεις τι μου κανετε κυριακατικα??

Kαλησπερα κ απο εμας!μου κανε την χαρη η Κλειω κ κοιμηθηκε ως τισ 9 σημερα κ ετσι ξεκουραστηκα λιγο.αφου βεβαια ηπιε κ αυτη κ εγω ντεπον το βραδυ γιατι ειχε 37,4 ,απ τα δοντια να υπο8εσω γιατι σημερα ειναι μια χαρα...

πηγαμε ηπιαμε καφεδακι στην ξαδερφη μου κ πηγαμε κ στις κουνιες κ καταχαρηκε.τωρα κοιμαται στο καροτσι.

Δεσποινα κ εδω εχει πολυ κρυο αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να μην βγαλεις το παιδι.αν το ντυσεις καλα δεν υπαρχει θεμα.αντιθετως πιστευω πως αν τα εχουμε κλεισμενα σπιτι με το πρωτο κρυουλακι που θα αντιμετωπισουν θα αρρωστησουν!εγω κα8ε μερα την βραζω,θελοντας κ μη γιατι παει στην γιαγια μου καθε πρωι που φευγω στην δουλεια.

ευχομαι να εχετε μια υπεροχη Κυριακη ολες σας

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αννυ και εγω της ιδιας αποψης ειμαι, απλα μωρε εδω βρεχει κιολας και θα πρεπει να βαλουμε τη βλακεια αυτο το πλαστικο που τι να καταλαβει το παιδι.Συμφωνω παντως οτι πρεπει να τα βγαζουμε, σας λεω οσες μερες ειχε καλο καιρο και τον εβγαζα ο κυριος κοιμοταν 10ωρα και γενικα δεν ειχε καθολου γκρινια.

Γεια σας φιλες μου!

Εχω τοσα να σας γραψω ου δεν ξερω απο που να αρχισω. Γενικα δεν ειμαι καλα στα ψυχολογικα μου. Νομιζω πως φταει το οτι δε δουλευω τοσο καιρο. Και δεν θα δουλευω για αλλο τοσο... Τελος παντων

Γυρισαμε απο τους δικους μου. Ο Κ. στο δρομο δεν καθεται στο καρεκλακι πανω απο 1,5 ωρα κι ετσι καθε φορα μου βγαζει την πιστη. Και πως να τον σηκωσεις?? Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει στο δρομο. Αμα φρεναρει αποτομα ο Θ. θα πεταχτει σαν το σκ@το μπροστα... Τι παιχνιδια, τι τραγουδια... Ουφ....

Κι εγω της ιδιας αποψης ειμαι με τις εξοδους! Οσο κρυο και να χει εξω και παλι εξω!

Ηθελα να σας ρωτησω 2 πραγματα: τι νουμερο παπουτσια φορανε τα ζουζουνια σας στα κανονικα παπουτσακια κι οχι της αγκαλιας??? Θελω απλα να δω ετσι που βρισκομαστε απο μεγαλο ποδαρι γιατι βλεπω το παιδι μου και ειναι ειλικρινα σαν τον γκουφη!

Επισης ρε κοριτσια πειτε μου μια τυπικη ημερα σας τι τρωνε τα μωρα σας. Θελω να δω κατι γιατι εμενα δε χορταινει πια το απογευμα και λεω να βαλω και κατι ακομα. Επισης αν γινεται να μου περιγραψετε μια μερα που να περιεχει και αυγο (γιατι εμενα αυτο δεν τον πιανει καθολου).

Ευχαριστω!

Περαστικα στους αρρωστους μας!

Αντζυ καλη ευκολια με τη βαφτιση κι εσυ Ειρηνη το ιδιο.

Αννυ ελπιζω να εισαι οσο το δυνατον καλυτερα.

Χθες το βραδυ σε εβλεπα στον υπνο μου! Και προχθες ολη νυχτα τη Νικολ.

Οι αλλες που χαθηκατε?

Σας αφηνω για τωρα.

πρεπει να ετοιμασω το δωματιο του γιοκα μου γιατι σημερα λεμε επιτελους πρωτη φορα να τον βαλουμε στο κρεβατι του!

Καλη μου επιτυχια!

Θα μπω μετα να σας συνεχισω;)

ticker.png

CEPYp3.png

γεια σας μανουλιτσες!

γυρισαμε σημερα απο τους δικους μου κ επιτελους θα εχω η/υ καθημερινα. μου λειψατε!

koulini καλως ηλθες στην παρεα μας! μπισκοτακι του δινω της nutricia αλλα το βουταω σε νερακι για να μαλακωσει ή του κοβω εγω μικρα κομματακια γιατι αλλιως γινεται χαλια.

Ηρω μου ο Κ ειναι φοβερος! μπραβο κ σε σενα για τα κιλα!

Μαρια(ατλαντις) χαιρομαι για τη μανουλα σου! ευχομαι να μην ξαναπερασετε ποτε τετοια αγωνια! οσο για τα φιλακια κ εμεις κανονικα φιλιομαστε μπροστα του αλλα ο μικρος συνηθως αδιαφορει.

Δημητρα με το καλο να μπειτε στο καινουργιο σας σπιτι κ ολα να πανε καλα κ στο γιατρο. αρχισες να νοιωθεις κινησεις του μωρου?

Αννυ μου πολυ καλος φαινεται ο παιδικος! ευχαριστω που με αναζητησες!

αχ Ειρηνακι τι ηταν αυτο με τη δουλεια?:( μακαρι να βρεθει καποια λυση...

Βασω περαστικα με τη μεσουλα σου κ καλα αποτελεσματα!

Νανσυ κριμα που ο μικρουλης ταλαιπωρειται ακομα. μακαρι να πανε ολα καλα. εισαι πολυ δυνατη μανουλα, να εισαι παντα καλα κ ολα να περασουν συντομα!

Βικυ περαστικα στο Λουσακι! κοπελαρα παντως,φτου φτου!

Δεσποινακι μου απο τοτε που δινεις συμπληρωμα κοιμαται ολο το βραδυ? εμενα ο doc μου ειπε οταν σταματησω το θηλασμο να του δινω κατσικισιο. εσυ τι λες?

σορρυ για το μεγαλο ποστ αλλα ειχα μερες να μπω.

αντε Δεσποινακι,Ηρω,Τανια κ Μαρια να βρεθουμε μια απο αυτες τις μερες! καλο βραδυ!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...