Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέεεεερα! Τι κάνετε κορίτσια??? Εμείς όλα καλά!

Ηρώ μου 500 ευρώ το μηνα είναι η τιμη με σχολικο μια διαδρομη (το μεσημέρι θα τον παίρνω εγώ). Οσο για τις ημέρες που θα κλείνει το καλοκαίρι είναι το ζόρι που κλεινει ενα μηνα... Τον υπολοιπο χρονο κλείνει μόνο στις αργίες! Λοιπόν το καλοκαίρι θα παίρνω 2-3 εβδομαδες αδεια και τον υπολοιπο καιρο θα κατεβαζω την πεθερα μου απο Καβαλα! Ποιος την χάρη σου που φευγετε για Θεσσαλονίκη!

Βάσω ελπίζω να μην δείξει τίποτα η μαγνητική και όλα να είναι καλα. Πρεπει να είναι τρελό ζόρι ο πονος στη μεση!

Αννα μου μην αγχώνεσαι εγώ πιστεύω ότι θα σας βγει σε καλό! Θα σκεφτεσαι ότι θα πάρετε καινουργιο σπίτι και θα περάσει γρήγορα ο καιρός!

Ελισσάβετ περαστικά και στους δυο σας! Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθηκατε πολύ!

Αννυ κοριτσάρα όποτε θέλεις πέρνα να μας πεις ένα γεια...

Ιωαννα εγώ λογικά μεσα είμαι για την συνάντηση.. Νομίζω Κυριακη θα βολευε καλύτερα... Ας πουν και οι υπόλοιπες!

Μαράκι πραγματικά μπράβο σου με τόσες ωρες δουλεια και τόσο ξενύχτι είσαι αξια συγχαρητηρίων!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρώ μου μπράβο που έχασες 5 κιλά σε 5 μηνες. Είμαι της αποψης ότι όταν τα χανεις σιγα σιγα δεν τα ξαναπαιρνεις εύκολα! Μέχρι το καλοκαιρι θα έχεις χασει και τα υπολοιπα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εμείς καλά είμαστε, σήμερα ο Θ. ήταν σχεδόν όλη μέρα στους παππούδες κι εγώ κατέβηκα για ψώνια στο κέντρο! Μια φορά το τρίμηνο καλά είναι! Το ωραίο είναι πως εκεί του άρεσε το κλίμα και κοιμήθηκε το μεσημέρι ένα δίωρο σερί! Σε εμένα εδώ δεν το έχει κάνει ποτέ εκτός κι αν κοιμόμαστε μαζί του κι αυτό σπάνια! Τελοσπάντων... Το άλλο το ωραίο που κάνει όταν είναι στο κρεβάτι μας είναι που του λες "κάνε νάνι", λέει "ναν" και ξαπλώνει κατευθείαν! Κουνάει κ τον ποπό όπως τον κουνάμε εμείς όταν είναι μπρούμητος για να κοιμηθεί! Έχει γέλιο αλλά δυστυχώς αυτό κρατά 3 δευτερόλεπτα! Μετά ξανασηκώνεται και έτσι μας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τί είναι ο ύπνος γι' αυτόν! ;)

Βάσω, καλά αποτελέσματα αύριο στην εξέταση σου, ελπίζω να μην είναι τπτ! Ελπίζω να σου πει μόνο ξεκούραση και να πέσουν οι μαμάδες με τα μούτρα στις δουλειές που έχεις εσύ να κάνεις! ;)

Ηρώ, τί τραβάτε κι εσείς... Δυστυχώς εκτός από υπομονή και τα πρακτικά που ανακουφίζουν λίγο από τον πόνο των δοντιών δεν μπορείς να κάνεις και πολλά... Να δέχεσαι τη βοήθεια των παππούδων και να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς! Ελπίζω σύντομα να βγουν και να ησυχάσετε! Μπράβο και για τα κιλά! Συνέχισε έτσι και "κόλλησε" με κι εμένα που συνέχεια τσιμπολογάω...

Μαράκι, 10ωρο; Τόσες ώρες; Τουλάχιστον τα πληρώνεσαι; Αλλά και πάλι, πολλή κούραση! Καλό κουράγιο και καλή ξεκούραση όποτε μπορείς! Αυτό με τα ντουλάπια τελικά το κάνουν όλα! :lol: Ο Θοδωρής στις καλές του βάζει και τίποτα πίσω και χθες βρήκα μέσα στην τσάντα του το παντοφλάκι που φορούσε! :D

Άννη, μάλλον Κυριακή βολεύει καλύτερα, περιμένουμε να ακούσουμε και τις υπόλοιπες Αθηναίες!

Αυτά, καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε! Αλήθεια, τί σχέδια έχετε;!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημερα, εδω βρεχει απο το βραδυ, κριμα γιατι ηλπιζα Σαββατο σημερα να πηγαιναμε καμια βολτα με τον μπουμπη.Νομιζω οτι οταν βγαινει εξω, το βραδυ κοιμαται καλυτερα, ισως ειναι η κουραση, ισως το οξυγονο.

Εχθες εμεινε με τον μπαμπα του στο σπιτι το απογευμα και εδωσε ρεστα.Μπουσουλουσε σε ολο το σπιτι για 2 ωρες, σηκωνοταν, πιανοταν απο οπου μπορουσε και εννοειται μετα πουφφ..εσκαγε κατω.Πηγα εχθες και πηρα απο το βιολογικο της φρεσυντερμ, αντε να δουμε τι ειναι και αυτο, γιατι διπλη τιμη εχει απο τα υπολοιπα.Ευτυχως επειδη πινει λιγα ml ο δικος μου δε θα χρειαστει να παιρνουμε συχνα.

Ηρω, υπομονη, θα περασει που θα παει, θα βγουν τα δοντακια και ο μικρος θα ηρεμησει.Καλα για το οτι χανεις κιλα δεν το συζητω, χιλια μπραβο σου κοριτσαρα που εχεις εγκρατεια και τα καταφερνεις!

Ανδριαννα νομιζω οτι η τιμη ειναι πολυ καλη τουλαχιστον για ιδιωτικο και για τα δεδομενα της Αθηνας.Μακαρι να περναει καλα ο μικρος και να κανει πολλους φιλους!

Μαρακι ειδες πως μας καταντησαν, αντι να ειμαστε με τα παιδια μας στο σπιτι να δουλευουμε δεκα ωρες και χωρις απολαβες..τι να πω..ευχομαι να φτιαξουν τα πραγματα για ολες μας.

Ιωαννα και εμενα ο Λαζαρακος οταν παει στους παππουδες του κοιμαται σαν πουλακι!Με μενα ξεσηκωνεται μου φαινεται.

Βασω περαστικα, ευχομαι να ειναι ενα απλο πιασιμο.Κανενα τριψιματακι το διορθωνει καθολου, εστω και για λιγο;

καλημερα φιλες και απο την βροχερη Ξάνθη! Φυσαει κιολας οπότε καιρος για μεσα! Εχω πολλες μερες να σας γραψω αλλα απο τη μια οι δουλειες απο την αλλη η Θεοδωρα που εχει ζωηρεψει και ο μπαμπας μας που κανει καταληψη στο λαπτοπ το βραδυ δεν βρεθηκε καθολου χρονος.

Διαβασα τοσα πολλα και πραγματικα δεν ξερω ποσα θυμαμαι!

Μπραβο στα παιδακια που βγαλανε και αλλα δοντακια κια αρχισαν να κανουν τα πρωτα τους βηματα! εμεις περπαταμε μονο πιασμενες απο τη στρατα, την παμε βολτα σε ολο το σπιτι! Η μεγαλη πλακα ειναι στα πλακακια που γλιστραει και τρεχει.

Μαρια μπραβο για τις εξετασεις σας! Ελπιζω να σας περασει γρηγορα και η αλλεργια!

Δημητρουλα με το καλο η μετακομιση και προσεχε οσο μπορεις! Αντε περιμενουμε νεα και απο το γιατρο!!!

Αννυ απο οτι ειδα βρηκατε παιδικο,τελεια!!! Με το καλο να ξεκινησει ο Δημητρακης και να προσαρμοστει γρηγορα!

και εγω πηγα και μιλησα με την διευθυντρια μου , τελικα θα την παρω στον παιδικο που ειμαι εγω και τελικα το τμημα που θα μπω θα ειναι αυτο της Θεοδωρας καθως εκει υπαρχει μονο κενο. Απο Σεπτεμβρη θα αλλαξουμε! Η αληθεια ειναι οτι δεν χαρηκα, εγινε το χειροτερο που μπορουσα να σκεφτω ! Σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να ειμαι με την μικρη στην ιδια ταξη! Πρεπει να κρατηθουν ισορροπιες τις οποιες δεν ξερω κατα ποσο θα με αφησει η μικρη να κρατησω! Τεσπα ο χρονος θα δειξει...

Ειρηνη μου πραγματικα δεν ξερω τι να πω, ελπιζω να βρεθει η καλυτερη λυση και ολα να φτιαξουν!

Δεσποινα μου ζωηρεψε και ο Λαζαρακος ε? Αντε οποτε μπορειτε να κανονισουμε να τα πουμε!

Αυτα προς το παρον καποια αρχισε να μου τραβαει το ποδι...

φιλακια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες. Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω πολλά. Βασούλα, περαστικά στην μέση σου κοριτσάκι. Πολύς πόνος φαντάζομαι. Ελπίζω να μην έχει χειροτερέψει η κήλη σου.

Ιωάννα, πολύ γλυκό αυτό με το "νάνι". Είναι τρέλα αυτά τα κόλπα τους.

Βασ32 κι εμείς το Φρεζυλάκ της παίρναμε όταν πρωτοέπιασα δουλειά και δεν είχε ακόμα αρχίσει τις στέρεες. Της άρεσε, αλλά πράγματι πανάκριβο. Τελευταία φορά πήραμε από το Σ/Μ το ΝΑΝ για ώρα ανάγκης. Τις τελευταίες 2 νύχτες άρχισα να της δίνω γιατί νιώθω τρομερή μείωση στο γάλα μου. Δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσουμε στο Φρεζυλακ λόγω κόστους, αλλά σαφώς τα βιολογικά είναι καλύτερα, και αφού όλα βιολογικά της τα δίνουμε, μάλλον θα ξαναπάρουμε και το γάλα το βιολογικό.

Περαστικούλια στους αρρωστούληδες.

Χαρούμενα μηνογενέθλια σε όσα μωράκια έχουν.

Ήθελα να σας πω να ρίξετε μιά ματιά σ'αυτό το λίνκ και όσες μπορείτε, στείλτε ένα sms να βοηθήσουμε τα παιδάκια με καρκίνο.

http://www.madata.gr/mobile/epikairotita/social/91843.html

Αύριο είναι η τελευταία μέρα, αλλά τώρα το πήραμε χαμπάρι.

Καλό ΣΚ σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα Τάνια. Μαζί γράφαμε. Για τον παιδικό θα έλεγα-ως άσχετη με τα θέματα αυτά- ότι είναι ότι καλύτερο, όμως εσύ, ως δασκάλα ξέρεις καλύτερα. Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα η πεταλουδίτσα και να καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες που πρέπει.

Α, Ιωάννα, εσύ έρχεσαι Αθήνα? Πότε? Εγώ κορίτσια μόνο ΣΚ μπορώ-και όχι σίγουρα, θα'θελα πολύ να σε γνωρίσω Ιωάννα μου οπότε πείτε μου όταν κανονίσετε!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες.

Εχουμε ξεκινήσει τις ετοιμασίες της μετακόμισης για αυτό δεν πολυμπαίνω. Το καλό είναι ότι σήμερα θα έρθει η αδερφή μου κι έτσι θα βοηθήσει λίγο κρατώντας τον Νικόλα ώστε να συσκευάσω και τίποτα.

Εδώ χάλασε ο καιρός από χθες το απόγευμα αλλά άρχισε δειλά δειλά να βγαίνει ο ήλιος. Ελπίζω αύριο να είναι καλά για να πάμε κούνιες με την αδερφή μου στο Φλοίσβο.

Βάσω μου περαστικά στη μέση σου. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Μαράκι εσένα πως είναι η μέση σου; Θυμάμαι που πονούσες πάρα πολύ. Ολα καλά;

Ιωάννα μου κι εγώ Κυριακή προτιμώ να βρεθούμε. Πολύ χαριτωμένο αύτο που κάνει ο γιόκας σου. Πρέπει να το τραβήξεις βίντεο!

Ηρώ κουράγιο. ευτυχώς έχεις καλά πεθερικά και βοηθάνε.

Ειρήνη μη σε παίρνει από κάτω. Λένε ότι όλα γίνονται για καλό. Μπορεί τώρα να βρεις μια πολύ καλύτερη δουλειά.

X4pTp3.png

Καλημερα κι απο μας μανουλες! Σας εχω χασει αυτον τον καιρο γιατι ο αντρας μου συνεχιζει τα τρελα ωραρια, και πολυ λιγα απ τα νεα σας εχω διαβασει.

Αννυ, λυπαμαι πολυ για τον μπαμπα σου. Ευχομαι να εισαι καλυτερα και να παιρνεις δυναμη απο το πλασματακι σου.

Atlantis, διαβασα την περιπετεια σας, ευτυχως τωρα ολα καλα ε? Μπραβο και για τα καλα αποτελεσματα, και οσο για την αλλεργια, πολλοι λενε οτι στο χρονο περναει, οποτε μπορει ολα να φτιαξουν, κανε υπομονη!

Ειρηνη, σε καταλαβαινω τοσο πολυ για τη δουλεια, τι να πω, ελπιζω ολα να φτιαξουν, μη σου πω ελπιζω να βρεις αλλου δουλεια και να ησυχασεις μια και καλη.

Angie καλη δυναμη με την επιστροφη στη δουλεια, πραγματικα θελει πολλες αντοχες, εγω γυριζω 1η Ιουνιου και απο τωρα το σκεφτομαι.

Ηρω, κουραγιο με τα δοντια. Με την κορη μου ουτε που τα ειχαμε καταλαβει, τωρα με τον μικρο ενα ενα τα μετραμε και ποναμε κι εμεις πιο πολυ απ αυτον.

dim angel, ολα καλα να πανε με τη μετακομιση. Κι εμεις ειχαμε μετακομισει οταν ημουν 3 μηνων εγκυος στο γιο μου, απλα προσπαθησε να μην κουραζεσαι πολυ και να μη σηκωνεις βαρη και συντομα θα ειστε τακτοποιημενοι στο ζεστο σπιτικο σας.

Καποια στιγμη που θα προλαβαινω θα σας πω και τα δικα μας, δυστυχως ο μπεμπινος μου δεν ειναι τοσο καλα με την παλλινδρομηση και ισως χρειαστουμε νοσοκομειο, καντε μια ευχη να μη χρειαστει... Φιλακια σε ολες!

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Καποια στιγμη που θα προλαβαινω θα σας πω και τα δικα μας, δυστυχως ο μπεμπινος μου δεν ειναι τοσο καλα με την παλλινδρομηση και ισως χρειαστουμε νοσοκομειο, καντε μια ευχη να μη χρειαστει... Φιλακια σε ολες!

καλή μου όχι μια,χίλιες προσευχες θα κάνουμε να μην δείτε ούτε απέξω το νοσοκομείο....

ήλπιζα οτι θα είναι καλύτερα το παιδάκι,δεν ξέρεις πόσες φορές σας σκέφτομαι,πραγματικά βάζω τον ευατό μου στη θέση σου και δε μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι......

και μου έχει μείνει αυτό που είπες κάποια στιγμή,οτι προσευχόσουν το δευτερο παιδάκι να κοιμάται γιατί η μικρή σου ήταν πολύ δύσκολη στον ύπνο(όπως και η μικρή μου..)και ήρθε αυτό και έχασες τον κόσμο....

λυπάμαι πολύ,μακάρι να μην ήξερες ούτε τη λέξη παλλινδρόμηση..κάνε υπομονή και κουράγιο,κοίτα τα ματάκια του και θα βρείς το σθένος να αντιμετωπίσεις και αυτή την κρίση...

αν θες να μιλήσεις ειμαστε εδώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

καλή μου όχι μια,χίλιες προσευχες θα κάνουμε να μην δείτε ούτε απέξω το νοσοκομείο....

ήλπιζα οτι θα είναι καλύτερα το παιδάκι,δεν ξέρεις πόσες φορές σας σκέφτομαι,πραγματικά βάζω τον ευατό μου στη θέση σου και δε μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι......

και μου έχει μείνει αυτό που είπες κάποια στιγμή,οτι προσευχόσουν το δευτερο παιδάκι να κοιμάται γιατί η μικρή σου ήταν πολύ δύσκολη στον ύπνο(όπως και η μικρή μου..)και ήρθε αυτό και έχασες τον κόσμο....

λυπάμαι πολύ,μακάρι να μην ήξερες ούτε τη λέξη παλλινδρόμηση..κάνε υπομονή και κουράγιο,κοίτα τα ματάκια του και θα βρείς το σθένος να αντιμετωπίσεις και αυτή την κρίση...

αν θες να μιλήσεις ειμαστε εδώ!

Σ ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου, τα λογια σου μου εφεραν δακρυα στα ματια, ο Θεος να σ εχει καλα εσενα και την οικογενεια σου...

7rEQp3.png

fnlVp3.png

καλημέρα και σε όλες τις μανούλες!

σας ευχαριστώ πολύ όλες που χαρήκατε με τα καλά μας αποτελέσματα!να είστε καλά!

Ειρήνη μπες να μας πεις τα νεα σου..ίσως νιώθεις οτι δεν μπορούμε να σε καταλάβουμε,αλλά εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω τι να σου πώ,είναι μια δύσκολη απόφαση...εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!

η άννυ δεν έχει μπει ακομα....σε σκεφτόμαστε κοριτσάκι...

Δήμητρα ευτυχώς που θα έχεις βοήθεια!με το καλό να μπείτε στο νέο σας σπιτάκι!και περιμένουμε νέα απο το σποράκι!

άννα αν προλάβω σήμερα ή όποτε προλάβω θα σου στείλω ένα πμ,ίσως θυμάσαι οτι εμείς χτίζουμε.ελπίζω να μη σε απογοητεύσω μόνο...

Ελισάβετ πως είστε?πέρασε ο βήχας?σιδερένιοι!

Άννη εύχομαι να κάνετε την καλύτερη επιλογή παιδικού.δε θέλω να σε αγχώσω,αλλά είναι σπουδαία επιλογη...δώσε βάση στο τι θα τρώει το παιδί τις ώρες που θα είναι εκεί...

η Δέσποινα από την Κυπρο που είναι?όλα καλά εύχομαι να είναι!

η βικη?????????

Τάνια μου σε καταλαβαίνω,αλλά μην αγχώνεσαι για τις ισορροπίες,νομίζω οτι είναι πιο δύσκολο σε πιο μεγάλα παιδια.ίσως είναι καλύτερα έτσι...

εμείς είμαστε καλά,αν και εγώ είμαι κατακουρασμένη και αυπνη τρεις μέρες-νύχτες τώρα..

χθες για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της μικρής,βγήκαμε οι δυο μας με τον καλό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ήταν τέλεια!!!!!ήμουν ήσυχη για την μικρή,ήταν στα χέρια της αδερφης μου και το χάρηκα πάρα πολύ!για δυο ωρίτσες μόνο,αλλά θυμηθήκαμε τα παλιά;);););););););)

το βράδυ-για τρίτη συνεχόμενη βραδιά-η μικρή μου έδωσε να καταλάβω τι εστί βερίκοκο,ξύπναγε κάθε τέταρτο περίπου και ήθελε μόνο αγκαλιά για να ξανακοιμηθεί,αλλά θα περάσει και η σημερινή μέρα και αυτή η φάση ελπίζω...θα αντέξω ώς το βραδυ-νομίζω:cool:

''εσείς κι εγώ...

καλημέρα μανούλες και από εμάς,

χαθήκαμε λιγάκι αλλά πλέον ο χρόνος μας είναι πράγματι περιορισμένος γμτ... αναπολώ τις μέρες της εγκυμοσύνης το 3ο τρίμηνο που παρλάραμε όλημερίς και περιμέναμε τα μπεμπίνια μας....

Ιωάννα μου με το καλό να μας έρθεις, πράγματι Κυριακή πρωί-μεσημέρι είναι ιδανικά για όλους νομίζω να βρεθούμε!!! Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά!!!

Βάσω μου, περαστικά να είναι κοριτσάρα μου, να μην ταλαιπωρηθείς αλλο γιατί ξέρω ότι σε έχει ταράξει ρε γμτ.... φιλάκια πολλά!!!

bebos εύχομαι να μην χρειαστεί να μπείτε στο νοσοκομείο, και τελικά να ξεπεραστεί η παλλινδρόμιση... Να σε ρωτήσω, σόρρυ που δεν θυμάμαι, πότε υποτίθεται ότι καταλαγιάζει? δλδ σε ποια ηλικία?

Ειρήνη μου εξεπλάγην με την απόφαση του εργοδότη σου να αλλάξει την έδρα του... μήπως το κάνει καθαρά για το φπα ? Εσείς τί θα κάνετε τελικά?

Ηρώ μου κουράγιο και υπομονή μανούλα μου!!! και μπράβο για το 5ακι !! χιχιχι είναι ζόρι αλλά ανταμείβεσαι!!! Πας σε διαιτολόγο? κάθε πόσο και τί εξετάσεις σου ζήτησε? λιπομέτρηση σου έκανε? και πόσο πάει το "μαλλί" ?

Άντζυ μου κάθε αρχή και δύσκολη λένε!!! Υπομονή κοριτσάρα μου και όλα θα στρώσουν. Έχεις και μεγάλες διαδρομές εσύ ρε γμτ!!!

Τανίτσα μου κοριτσάρα μας έλειψες!!! Με τον σταθμό καταλαβαίνω που λές ότι δεν είναι και το ιδανικότερο, αλλά σίγουρα είναι μια καλή λύση... Εμείς που σκεφτόμαστε για παιδικό, 1ον παθαίνω ντουβρουτζα με τις τιμές και 2ον γμτ δεν εμπιστεύομαι κανέναν με το μωράκι μου ακόμα.... είμαι ζαβό το ξέρω.... Εσύ τουλάχιστον θα την έχεις από κοντά. Θα την βρεις την χρυσή τομή δεν σε φοβάμαι!!!!!!

Μαρία εύχομαι να υποχωρήσει η αλλεργία σας, είναι πολύ σπαστικό να αποκλείεις ομάδες τροφίμων σε μια ηλικία που ούτως ή άλλως έχουν περιορισμένη γκάμα...

Άννη μου με το καλό να ξεκινήσει ο Δημητράκης σας τον σταθμό!!! Τους πέρασες από κόσκινο διαβάζω, καλά έκανες!!!

Μαράκι μου τώρα με το φρεζυ-γάλα το βράδυ είδες καμία διαφορά στον ύπνο? Το έχεις σκεφτεί να βάλεις μέσα στο γάλα εκείνα τα δημητριακά που διαφημίζουν?

Δημητρούλι μου σούπερ η αδερφή σου!!! Με το καλό κοριτσάρα μου να κάνεις την μετακόμιση..

Σίγουρα ξεχνάω πολλά αλλά είχα μέρες να σας διαβάσω...

Εμείς πήγαμε στην γιατρό την Τετάρτη και καναμε το εμβόλιό μας, είμαστε 9 kg και 77 cm. Θα αρχίζαμε από αύριο το αυγουλάκι, λίγο κρόκο δλδ, αλλά δυστυχώς πάλι ο Θ. κόλλησε την Λου γρίπη... Χτες το βράδυ είχα βγεί έξω για ένα ποτό και κάτι με έτρωγε να γυρίσω γρήγορα, και το έκανα δλδ, μου λέει ο Θ είναι ζεστή, βάζω θερμόμετρο και είχε 38,4, υπέροχα..... Παρ' όλα αυτά ήταν ζωηρότατη, έπαιζε και έτρεχε πέρα δώθε χαχαχα. Εγώ κομμάτια και χτες και σήμερα. Το πρωί την πήρε ο μπαμπάς της και κοιμήθηκα λίγο παραπάνω γιατί ήμουν σαν ζόμπι. Τώρα κοιμούνται όλοι (εκτός από εμένα...). Αναβάλλονται λοιπόν πάσης φύσης έξοδοι για το σ/κ εκτός από το σ/μ που θα ζαλωθώ μόνη μου για άλλη μια φορά.

Πήγα τελικά και εγώ σε διαιτολόγο (για αυτό σε ρωτώ λεπτομέρειες Ηρώ μου), και κατόπιν αξιολόγησης έκρινε ότι έτρωγα λιγότερο απ ότι έπρεπε σε γενικές γραμμές και ο οργανισμός μου είχε γυρίσει σε άμυνα. Αποφασίσαμε ότι πρέπει να χάσω 17 κιλά (εδώ γελάνε) και ότι θα τα έχω χάσει μέχρι την αρχή του καλοκαιριού (εδώ ξεκαρδίζονται......).

Κατα τ' άλλα όλα τα ίδια και τα ίδια....

Ει μόδερς, όταν θα βρεθούμε την άλλη εβδομάδα να ντύσουμε όλα τα μπεμπίδια με τα αποκριάτικά τους? χιχιχιχι.... θα πάρουν φωτιά τα φλάς!!!!!!!!

Σας ζάλισα, -στοπ-.

GaiGp3.png

Σ ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου, τα λογια σου μου εφεραν δακρυα στα ματια, ο Θεος να σ εχει καλα εσενα και την οικογενεια σου...

σ'ευχαριστώ καλή μου,το ίδιο εύχομαι κι εγώ για εσάς..και να σου δίνει τη δύναμη να αντέχεις..

κάνε υπομονή και σκέψου οτι είναι κατι που θα περάσει κάποια στιγμή...

''εσείς κι εγώ...

καλημέρα και σε όλες τις μανούλες!

η βικη?????????

παρουσα!!!

εμείς είμαστε καλά,αν και εγώ είμαι κατακουρασμένη και αυπνη τρεις μέρες-νύχτες τώρα..

χθες για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της μικρής,βγήκαμε οι δυο μας με τον καλό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ήταν τέλεια!!!!!ήμουν ήσυχη για την μικρή,ήταν στα χέρια της αδερφης μου και το χάρηκα πάρα πολύ!για δυο ωρίτσες μόνο,αλλά θυμηθήκαμε τα παλιά;);););););););)

το βράδυ-για τρίτη συνεχόμενη βραδιά-η μικρή μου έδωσε να καταλάβω τι εστί βερίκοκο,ξύπναγε κάθε τέταρτο περίπου και ήθελε μόνο αγκαλιά για να ξανακοιμηθεί,αλλά θα περάσει και η σημερινή μέρα και αυτή η φάση ελπίζω...θα αντέξω ώς το βραδυ-νομίζω:cool:

Μαζί γράφαμε μανούλα μου!!! Αχ μπράβο σας που βγήκατε μαζί, και εμείς έτσι το ξεκινήσαμε χτες αλλά τελικά ο Θ δεν αισθανόταν καλά και έμεινε σπίτι..... Η Λου κοιμόταν από τις 21.30 και ξύπνησε στις 2 που γύρισα αλλά δυστυχώς άρρωστη όπως προείπα... Μετά εξορίσαμε τον μπαμπά στο σαλόνι και μόλις έκανε δράση το ντεπόν στον πυρετό κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα.

Περιττό να σου πώ ότι έξω καθόμουν σε αναμένα κάρβουνα, το κινητό στο χέρι, ήπια μόνο ένα ποτήρι κρασί και διάθεση μηδέν... Το χειρότεο όλων μου φάνηκε το ντουμάνι, άναψαν και κάτι πούρα στην παρέα και εκεί λέω άντε γειάαααααααααα. Τελικά τί γίνεται με αυτόν τον νόμο με το τσιγάρο?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...