Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια γρήγορη καλησπέρα κι από εμένα.

Περάσαμε κι εμείς την ίωσή μας, και οι δύο, και τώρα βήχουμε, και οι δύο........

Κατά τα άλλα ησυχία.

Εγκυούλα υπομονή με τη μετακόμιση......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανδριάνα, καλή επιτυχία στην αναζήτηση παιδικού. Κι εγώ το θεωρώ πολύ σημαντικό βήμα και είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις σωστή επιλογή. Αν και έχω την γιαγιά μόλις μιλήσει και καθαρίσει θα τον στείλω παιδικό. Το σκέφτομαι ώρες ώρες και ανυπομονώ!!

Βασιλική, ξέχασα να απαντήσω σε αυτό. Εγώ αντλώ 3 φορές κάθε μέρα. Πρωί, μεσημέρι (λίγο) και βράδυ και έτσι βγάζω αρκετό γάλα για τον μικρό και δεν χρειάστηκε ακόμα καθόλου ξένο. Έχω περάσει όμως περιόδους ξηρασίας που αντλούσα περισσότερη ώρα (όχι φορές γιατί δεν προλαβαίνω) και έτσι έβγαζα παραπάνω. Παίζω με τα μλ καθημερινά αλλά πάντα έχω περίσσιο, είτε πολύ είτε λίγο. Αλλά από χθες περνάω πάλι περίοδο ξηρασίας. Το βράδυ αντί για 250μλ άντλησα 190 με το ζόρι, και χθες και σήμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις απότομες μειώσεις. Έχουν να κάνουν με την περίοδο; Πάντως δεν έχει σχέση το πόσο τρώω με το πόσο γάλα βγάζω, διαπιστευμένο αυτό. Ίσως η περίοδος επηρεάζει, θα δούμε.

Έχω όμως αγοράσει και ένα πακέτο βιολογικό γάλα Frezylac για περίπτωση ανάγκης. Εύχομαι να το πιει, η παιδίατρος λέει θα δυσκολευτεί. Εγώ πάλι λέω σίγουρα θα το πιει αφού τρώει και γιαούρτι και τυρί. Έχω σκοπό στον χρόνο (ή και νωρίτερα...ουφ ουφ) να κόψω την μεσημεριανή και σταδιακά και την πρωινή άντληση και να αντλώ μόνο βράδυ και όσο κρατήσει.

Για μωράκι δεν σκεφτόμαστε ακόμα, θα ήθελα πολύ αλλά αν δεν περπατήσει καλά ο Λ δεν υπάρχει περίπτωση να το επιχειρήσω για το φόβο μου που σας έχω πει τόσες φορές (αποκόλληση) οπότε και μπορώ να συνεχίσω να αντλώ για όσο θέλω. Αλλά ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααα

Μαρια μ σε καταλαβαινω για την κουραση με τις αντλησεις. Εγω να φανταστεις τι ζορι εχω τραβηξει αντλουσα παραληλα με του θηλασμους λογω χαμηλης παραγωγής --ειδικα πριν τους 6 μηνες. Μπορει να θηλαζα 5 φορες και να αντλουσα άλες 6!!!!!!!!!!!!!! Μιλαμε όλη μερα ηταν εξουθενωτικο --και το έκανα μονο κ μονο για να μπορω να καλυπτω την μιση ποσοτητα που χρειζοταν ολη μερα--Δεν μου επαρκουσε λεμε το γαλα με τιποτα κ εδινα κ συμπληρωμα.. Ειλικρινα δεν ειμαι σιγουρη ακομη τι ηταν αυτο που εφταιξε κ η παραγωγη δεν ηρθε ποτε στα ισα της...Ακομα αναρωτιέμαι κ θα ανρωτιέμαι

ANYWAY τωρα ειμαστε προς το τελος μαλλον σιγα σιγα κ βλέπω κ άλλλες κοπέλες ειναι σε αυτο το δρομο

Πάντως πραγματι στεναχωριέμαι που τελειωνω θα το αισθανθειτε κ εσεις κοροτσια ειναι τελικα οντως μια σχεση στοργής--θα το καταλαβετε οταν το σταματησετε μετα απο τοσο πολυ καιρο....

Καλησπέρα μανάδες και μωρά!

Τί κάνετε; Ελπίζω όλα καλά!

Ελπίζω γρήγορα να περάσουν κι οι αρρώστιες και τα δερματικά κι οι αλλεργίες κι η αναστάτωση των δοντιών μήπως και ησυχάσουμε!

Μαρία, χαίρομαι πολύ που είναι καλά τα αποτελέσματα!

Για τις αλλεργίες που λέτε, αυτές της βρεφικής ηλικίας συνήθως περνάνε...

Άννη, καλή αρχή στον παιδικό, ελπίζω όλα να πάνε τέλεια!

Άννα, μεγάλη απόφαση αλλά όπως το λες είναι... Θα ζοριστείτε λίγο στην αρχή αλλά θα αποζημιωθείτε σύντομα! Εμένα ρωτούσες αν χτίζουμε; Όχι, δεν χτίζουμε (αν και ένα σπιτάκι έξω από την πόλη πολύ θα το ήθελα! ;) ) αλλά θα μετακομίσουμε την άνοιξη μάλλον σε ιδιόκτητο σπίτι, χωρίς προβλήματα!

Δήμητρα, καλό κουράγιο με την μετακόμιση! Σε καταλαβαίνω για την υγρασία κι εμείς έχουμε θέμα εδώ και χαίρομαι πολύ που θα απαλλαγούμε! Και με το καλό να πάτε στο γιατρό να δείτε το μωράκι!

Άντζυ, κάθε αρχή και δύσκολη! Παρόλο που θέλουμε να μας γράφεις τα νέα σου προτιμάμε να ξεκουράζεσαι και να περνάς χρόνο με τη Χρσυσανθούλα και να βρεις τους ρυθμούς σου!

Άλεξ, τί να πω για το Γιάννη;;; Μπράβο στο παιδάκι που σε αφήνει να κάνεις δουλειές! Αυτές τις λίγες φορές που μας αφήνουν πρέπει να τισ εκμεταλλευόμαστε!

Βάλια, σιδερένια και τα δοντάκια σας!

Ο Θ. μάλλον είναι ο τελευταίος που έβγαλε!

Ειρήνη, ζύγισέ τα όλα καλά και καλά ξεμπερδέματα! Πάντως οι φιλότιμοι και καλοί στη δουλειά τους δεν χάνονται, μην απελπίζεσαι μανούλα!

Τί έχω ξεχάσει;

Α, και το άλλο... Σάββατο 26 Φλεβάρη θα είμαστε Αθήνα για περιορισμένες εμφανίσεις! :D:tongue::D

Θα μείνουμε μάλλον ως Τετάρτη ή Πέμπτη, θέλω πολύ να σας γνωρίσω από κοντά οπότε το λέω από τώρα για να κανονίσουμε συνάντηση! Πότε μπορείτε καλύτερα; Καθημερινές ή Κυριακή; (Γιατί μετά το ταξίδι θα είμαστε λίγο off!)

Για το μέρος δεν έχω ιδέα που θα βόλευε και πού θα μπορούσε να μας φέρει ο σοφέρ-μπαμπάς μας!

Φιλάκια σε όλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

νύσταζε και κοιμήθηκε το παλιοζουζουνάκι!πως να μη νυστάζει με αυτόν τον ύπνο που κάνουμε?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χριστινάκι σιδερένιος ο Σταθούλης!

Βάσω μη στεναχωριέσαι για το γάλα,εγώ προσωπικά-και το έχω ξαναπεί,σου βγάζω το καπέλο για την υπομονή σου τόοοοοοσους μήνες,η μικρή σου πρέπει να είναι υπερήφανη για τη μανούλα της,που παρόλες τις αντιξοοτητες καταφερε να τη θηλάσει τόσο καιρό!

Μαρια σε αυχαριστώ για το ενδιαφέρον!

της δίνω ένα ένα φρουτάκι,να δούμε ποιο την ενοχλεί...σήμερα είναι η δευτερη μέρα μήλο,θα δούμε..

Ηρώ μπράβο στον μικρο!!!!!!!!

Αλεξάνδρα η ώρα η καλή για τη βάπτιση!

παω να κάνω καμιά δουλίτσα,σας φιλώ!

Geia σου Μαρακι

καταρχην πολυ ευχαριστα νεα για τη μαμα σου αν καταλαβα καλα βγηκαν καλες οι εξετασεις!!! Παντα καλα να ειναι .....

οσο για το γαλα ναι δεν παραπονιεμαι οτι μπορουσα το έκανα κ με το παραπανω αυτους τους μηνες---εστω κ αυτο το λιγο γάλα που ειχα προπαθουσα να το διατηρω όλο αυτο το διαστημα . Εξαλλου όλες το ίδιο καναμε ----οτι καλυτερο μπορουσε η καθεμια κ αναλογο με τις συνθηκες κ τη βοηθεια που ειχαμε απο άλλους παραγοντες

Ανδριάννα επιτελους ευχαριστο νεο που βρηκατε καλο παιδικο. θα ξεαγχωθηκες πιστευω τωρα

Αννα ευχομαι ολα να πάνε καλα με το νεο ξεκινημα το σπιτιυ σας..

Δημητρα ευχομαι να ναι το τελευταιο σας σπιτι αυτο!!!

Ηρω αστερι ο μικρος ξεκινησαμε βηματακια??

δεν θυμαμαι κατι άλλο τωρα ισως επανελθω:-):smile::-):smile:

Διαφημίσεις

im_so_tired-1934.jpg

ουφ..τελειώσαμε την γενική καθαριότητα επιτέλους...σήμερα μανουλομανουλες είχα την κοπέλα που με βοηθάει μια φορά στις 15 για τα χοντρά και σήμερα ξεθεωθήκαμε....το σπίτι όμως λαμπίκος!!!ααααα ξέχασα

good_afternoon_01.jpg

Δεσποινάκι χαρούμενα μηνογεννέθλια!

Μαρία ευχάριστα τα νέα της μανούλας σου! Μπράβο σας έφυγε το άγχος...!!!

Aννη μας μπράβο μανούλα που βρήκες παιδικό σταθμό για τον Δημητράκη! Καλή προσαρμογή, μην ξεχάσουμε το κράνος ε???

Δήμητρα κουράγιο με την μετακόμιση! Με το καλό και περιμένουμε νέα σας την Παρασκευή!

Αντζυ κουράγιο με τη δουλειά... όλες στο ίδιο καζάνι θα βράζουμε σε λίγο!!!

Νικόλ τι κάνετε? το Αναστασάκι καλά??

Βάλια μου ευχάριστα τα νέα για τα δοντάκια αλλά και για τον καλό πλέον ύπνο...φτου φτου ...σας!!! φιλάκια πολλά στον μικρό σου ε? μην τα ξεχνάς να του τα δίνεις???

Ιωάννα τι όμορφα νέα που θα έρθετε στην Αθήνα μακάρι να μπορέσουμε να τα πούμε και από κοντά!!!

Ειρηνάκι ηρέμησε λίγο γιατί τα παιδάκια μην νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνουν! Εγώ πάντως σου εύχομαι να πάνε καλύτερα τα πράγματα και για την δουλειά σου και για τα οικονομικά σας!!!

Αν ξέχασα κάτι sorry...σας φιλώ και σας χαιρετώ όλες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

moro_fili.jpg

Διαφημίσεις

Επιτέλους λίγη κινητικότητα σήμερα. Σας διαβάζω φιλεναδίτσες μου απ΄το κινητό αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Ευχαριστώ όσες με αναζήτησαν.

Χρόνια πολλά στα μωράκια που γίναν 10 μηνών.

Μπράβο στον Νικόλα που μεγάλωσε. Με το καλό κι η μετακόμιση Δημητρούλα.

Μαρία, μπράβο για τα καλά αποτελέσματα. Μόνο ευχάριστα να ακούμε από εδώ κ πέρα, τουλάχιστον σε ότι αφορά υγεία.

Οι αλλεργίες αυτής της ηλικίας ξεπερνιούνται Βάλια μου. Μην ανησυχείς κοριτσάκι.

Άννυ(άνδρια), χαίρομαι που βρήκες τον κατάλληλο παιδικό για τον Δημητράκη σου. Σίγουρα θάναι ευτυχισμένος.

Μαρία, χαίρομαι που μπορεί κ τρώει κάποια φρουτάκια χωρίς πρόβλημα. Ακόμα δεν εντόπισες ποιό φρούτο την πειράζει, ε;

Ειρήνη μου, τι να πω; Δύσκολα τα πράγματα. Κ δεν ξέρω αν αξίζει να το ρισκάρεις αφού κ πάλι είναι πιθανό να μην σε πληρώνει. Καλό κουράγιο! Αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι αφού μπορείς να δουλεύεις κι απ΄το σπίτι, μήπως το συνεχίσεις λίγο έτσι , να δεις πώς θα πάει.

Νικολίτσα μου, καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις όταν τις κάνετε. Φιλιά στην ζουζουνίτσα σου.

Εργαζόμενα κοριτσάκια καλό μας κουράγιο. Σας νιώθω. Πολύ ταλαιπωρία...

Η Αθηνα εξακολουθεί να ξυπνάει κάθε δύο ώρες. Ένα βράδυ μόνο κοιμήθηκε σερί μέχρι τις 6:00 κ από συνήθειο ξύπναγα μόνη μου κάθε δύο ώρες! Χάλια. Στην δουλειά πήζω . Το 10ωρο έχει πλέον καθιερωθεί δυστυχώς.

Η Αθηνά τις τελευταίες βδομάδες θέλει συνέχεια αγκαλιά κ απλώνει το χέρι κ δείχνει τα πάντα για να την πάμε εκεί να τα πιάσει. Θέλει να ανοίγει τα ντουλάπια κ να τα πετάει όλα κάτω. Α, κ όταν δείχνει λέει «τό» (δηλ. «αυτό»). Του ΄χει αλλάξει τα φώτα του πατέρα της. Ο οποίος εξελίσσεται σε πολύ καλή μαμά τελικά. Όχι ότι δεν το περίμενα, αλλά χαίρομαι που συνέβη.

Με τον θηλασμό συνεχίζω αλλά τελευταία έχω τεράστια μείωση στο γάλα δυστυχώς. Θα δούμε πώς θα πάει...

Κουλίνι, δεν θυμάμαι αν σε καλωσόρισα. Για το μπουσούλημα κι εμένα ακριβώς στα μηνογενέθλια των 9 μηνών. Πολλά όμως δεν μπουσουλάνε κ περπατάνε κατευθείαν.

Όνειρα γλυκά μανούλες!

Σίγουρα ξέχασα πολλά αλλά συγχωρέστε με ήταν πάρα πολλά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα φιλες μου!

Τι κανετε??? Εμεις δοξα το θεο καλα. Ο μικρουλης μονο συνεχιζει αυτες τις παλιομυξες με τα δοντια και σπανε λιγο τα νευρα μου, γιατι μολις βλεπει μυξοσκουπακι, ορο κτλ. εξαφανιζεται σε οποιο δωματιο βρει... Που θα παει...

Εγω νομιζα οτι αυτο που περασαμε οταν ηταν νεογεννητο μεχρι 4 μηνων με τους κολικους ηταν οτι χειροτερο, αλλα εχω αρχισει και αναθεωρω ριζικα...

Μαρια πολυ χαιρομαι με τη μαμα σου. Μπραβο σας! Αντε ολα περαστικα να ειναι.

Βαλια επιτελους κοιμαστε ε?? Σας ζηλευω! Μεγεια τα δοντακια!

Ανδριανα ξεχασα να σε ρωτησω χθες που μιλησαμε στο τηλ, ποσο παει το μαλλι στον παιδικο??? Πολυ ωραιος μου ακουγεται ομως!!! Οταν εντωμεταξυ θα εχει διακοπες, τι θα τον κανεις τον Δημητρακη??? Ρωταω για να απιρνω ιδεες!

εχω χασει αισιως μετα απο 5 εβδομαδες 5 κιλα! Τελεια??? Και συνεχιζω. Θελω αλλα 10 για να ειμαι λιγο πιο αδυνατη απο οταν εμεινα εγκυος στον Κ. Οχι οτι θα ειμαι αδυνατη τοτε, αλλα τουλαχιστον δεν θα ειμαι τετραπαχη οπως τωρα...

Αννυ μου ελπιζω να εισαι καλυτερα...

Ειρηνακι... δεν ξερω τι να σου πω... Ειναι πραγματικα φρικτο να χανεις τη δουλεια σου οταν μαλιστα οι υποχρεωσεις τρεχουν, αλλα και τι να κανεις??? Ας ειμαστε καλα και σιγουρα κατι θα βρεις. Δεν μπορει...

Κoulini νομιζω σε ξαναρωτησα. Πως σε λενε??? Εδω ολες πια γνωριζομαστε με τα ονοματα μας. Μην ανησυχεις για το μικρο σου. Θα περπατησει κατευθειαν μαλλον.

Σημερα λεμε να φυγουμε Θεσσαλονικη στους δικους μου. Εχω πολυ καιρο να παω και οι καημενοι θελουν πολυ να δουν το μωρο... οποτε εχω μαζεμα, αλλα ο μπεμπουλης δεν ειναι εδω γιατι χθες βγηκαμε κι εμεινε στη γιαγια του.

Δεσποινα (Κυπρος) που χαθηκες??? Και τα αλλα κοριτσια???

Σας θαυμαζω που πηγαινετε δουλεια κι εχετε και το σπιτι και το μωρο οταν γυρνατε. Οσο το σκεφτομαι, με πιανει υστερια. Δεν ξερω πως θα τα καταφερω. Φανταζομαι το σπιτι θα πιασει αραχνες κι οτι αλλο κυκλοφορει...

Γιατι εμενα θα ειναι και το παιδι στο σπιτι, οποτε... τρελλος χαμος!

Σας φιλω γιατι σας επρηξα!!!

Χαιρετισματα σε ολες!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημερα μανουλες!!Εχω καιρο να γραψω παλι και δεν θυμαμαι τιποτα απο τα τοσα πολλα που διαβασα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να πω τα συλληπητηρια μου στη φιλη Αννυ για την απωλεια της!

Περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια!

Αtlantis χαιρομαι που ηταν καλα τα αποτελεσματα!!

Αννη μπραβο που βρηκες παιδικο και σου αρεσε!Με το καλο να ξεκινησετε!

Αννα υπομονη......για καλο ειναι!Μαλλον θα ειναι λιγο δυσκολο στην προσαρμογη αλλα τι να κανεις?

Βαλια "με γεια" το δοντακι σας!!!Αντε σιγα σιγα θα αρχισουν να τρωνε παιδακια!χαχαχαχα:P:p:p:p

Αντζυ μου υπομονη κοριτσακι!Και εγω ενα πτωμα γυρναω και ο μικρος ανοιγει ολα τα συρταρια και κανει το σπιτι καλοκαιρινο και εχω να μαζευω και το χαος!

Δημητρουλι κουραγιο με τη μετακομιση και μην κουραστεις ε?

Στα δικα μας......εγω εχω ενα θεματακι με τη μεση μου ....ειχα σηκωσει τον μικρο απο το πατωμα(πριν τα Χριστουγεννα) και εμεινα και ακομα με χτυπαει το νευρο σε οοοολο το ποδι και με βασανιζει ακομη!Πηγα στον γιατρο και το Σαββατο θα παω για μαγνητικη και ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο αν και εχω μια κηλη στον σπονδυλο και απλα ελπιζω να μην εχει χειροτερεψει!Και εχω ενα αγχος........αλλο πραγμα!Ο μικρος μου εχει γινει ο ταρζαν ο ιδιος και με τρεχει αλλα τι να κανουμε???μες το προγραμμα ειναι κι αυτο!

Δεν θυμαμαι αλλα.....:rolleyes::rolleyes:

Ξεχασα να καλωσορισω το Κουλινι!Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!

Ειρηνακι πραγματικα τραβας τρελο ζορι!Ελπιζω να βρεθει μια λυση συντομα!Και να ειναι καλη!

Ηρω κουραγιο!Δοντια ειναι θα περασουν!Δεν μπορουμε να κανουμε και τιποτα γμτ!

Βασουλα περαστικα μωρε... Δυσκολο πραγμα η μεση. Προσεξε μη σηκωνεις βαρη. Δεν εκανες καμια φυσιοθεραπεια???

Ευχαριστουμε για το κουραγιο, αλλα πανε 5 μηνες πια. Υποτιθεται οτι μονο στα πρωτα υποφερουν. Δεν ξερω γιατι εμενα το παιδακι μου ταλαιπωρειται τοσο πολυ. Ασε που εχει μεγαλωσει πια και θελω να τον παω στην κουνια του. Αλλα ετσι οπως ειμαστε θα τρελλαθω στα δρομολογια και δεν εχω κουραγιο.

Φιλια στο αγορι σου!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...