Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δήμητρα χαρα στο κουράγιο σου με τη μετακομιση! Ο Νικόλας ολοκληρο αντρακι! Λοιπόν την άλλη Παρασκευη περιμένουμε νέα να μάθουμε τι είναι το σποράκι ;)

Αντζυ που είσαι εσυ ρε κορίτσι??? Ξερεις ποσες φορες σκεφτομαι τι θα κάνω όταν αρχίσω δουλεια, ποτε θα τα προλαβαίνω όλα :roll::roll:

Δεσποινα θηρίο κι ο Λάζαρος,ε! Σε ξεθεωσε! Πάντως μπραβο που είναι φαγανος!

Εγώ πάω για δουλεια στις 13/4 και θα τον γραψω απο 1/4 γιατι χρειαζεται και καποιες μερες για προσαρμογη. Θα πηγαίνω κι εγώ καποιες μέρες μαζί του!!!

Λοιπον μανουλες σας καληνυχτιζω να κατσω με τον αντρούλη μου!

Τι να κάνω Αννυ μου. Δεν έχω κι άλλη επιλογή. Εναμιση χρόνο σε αυτό το σπίτι, ολοκαίνουρια πολυκατοικία αλλά έβγαλε τεράστια προβλήματα υγρασίας. Τι να κάνουμε... Και δυστυχώς πάμε σε ακριβότερο σπίτι... αλλά ελπίζω να τα αξίζει τα λεφτά του. Το κουφό είναι ότι και την προηγούμενη μετακόμιση πάλι έγκυος τι έκανα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

images?q=tbn:ANd9GcRStB0gXtT0lOmCL-l8TdJmLlx95G800UV3FQvIcaOvfiXHVPsM

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!!

Ελπίζω να είστε όλοι/ όλες καλά!

Εμείς ξυπνήσαμε απ' τις 7.30 σήμερα... Τώρα ο Γιάννης είναι στο πάρκο και παίζει... Ελπίζω να με αφήσει να σιδερώσω τα 3 πλυντήρια που έχουν μαζευτεί...

Δήμητρα, καλή δύναμη με τη μετακόμιση!

Άντρια, μπράβο που βρήκατε παιδικό σταθμό! Μεγάλο βήμα για τον Δημητράκη! Ευτυχώς την εποχή που θα ξεκινήσει οι ιώσεις θα έχουν καταλαγιάσει...

Δέσποινα, κι εμείς σε παρόμοια φάση είμαστε με το θηλασμό... Του δίνω 150 ml συμπλήρωμα και το τρώει με πολλή όρεξη...

Ατλαντίς, μπράβο για τα αποτελέσματα της μανούλας σου! Πολύ ευχάριστο!!

Ηρώ, μπράβο στον Κων/νο που περπάτησε! Καλό κυνηγητό από δω και πέρα! :tongue:

Χριστίνα, θα περάσει το καρουμπαλάκι, μη στεναχωριέσαι! Μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτά! Να τον χαίρεσαι το Σταθάκη που είχε μηνογενέθλια!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημέρα μανούλες

Εχει ερημώσει πολύ το "καφέ" μας... και με στεναχωρεί :(:(

Αρχικά Αννη μου, συλληπητήρια. Ο Θεός να αναπαύση την ψυχούλα του.

Εύχομαι από εκεί ψηλά να σας προστατεύει. Εχεις την Κλειούλα σου και τον ανρούλη σου που σε χρειάζονται.

Ηρώ μου ζωή και σε έσας. Είναι πολύ άσχημο να "φεύγουν" αυτοί που αγαπάς. Μεγειά και τα δοντάκια του Κωνσταντίνου σου!!! Μπράβο που περπάτησε κιόλας!!!!!!!!!!!

Koulini καλως μας ήρθες! Να χαίρεσαι και τα δυο αντράκια σου!

Εμένα ο μικρός μου μπουσούλησε κανονικά 9 μηνών... Πριν απλά σερνόταν.

Το κάθε παιδάκι έχει τον ρυθμό του.

Ιωαννα μου μεγεια τα δόντια και σε εσας.

Αλεξάνδρα με το καλό οι ετοιμασίες της βάπτισης.

Βασιλική μου σπανακόρυζο;; Ωραία ιδέα μου έδωσες... Οσο για την ντομάτα εγώ του την έκοψα απο μονη μου γιατί μήνες πριν είχε αρχίσει και έβγαζε κοκκινιλες στα ποδια του. Ετσι δοκίμασα να κόψω πορτοκάλι και ντομάτα και συνήλθε. Μετά πρόσθεσα πάλι το πορτοκάλι και όλα καλά. Οταν έβαλα πάλι την ντομάτα έβγαλε πάλι κοκκινίλες. Οπότε τέρμα η ντομάτα...

Αυτό όμως κορίτσια σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να ξαναφάει ντομάτα; Ούτε κοκκινιστά φαγητά;

Xριστινάκι μου πως είναι ο Σταθούλης;;; Λες να έχει δίκιο η φίλη Αννη με το κράνος;;; Μήπως πρέπει να αγοράσουμε στα ταρζανάκια μας; :lol::lol:

Xαρούμενα μηνογεννεθλιάκια κιόλας... Αχ σε λίγο καιρό χρονίζουν τα αγγελούδια μας! Απίστευτο!

Δεσποινάκι μου χαρούμενα μηνογεννέθλια και σε εσάς!

Μαρία μου πολύ ευχάριστα τα νέα της μανούλας σου! Η Γεωργία σου πως είναι;

Aννη μου πολύ χάρηκα που βρήκες παιδικό σταθμό για τον Δημητρακη!!! Εύχομαι να προσαρμοστεί γρήγορα και εύκολα!!!

Δημητρα σου εύχομαι κουράγιο με την μετακόμιση... Με το καλό να δείτε και το σποράκι σας την άλλη Παρασκευή! Πωπωπω μεγάλωσε και ο Νικόλας σου!

Αντζυ μου κουράγιο με τη δουλειά... Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ παρόλο που δουλεύω από τον Αύγουστο κάθε μέρα είμαι πολύ κουρασμένη.

Νικόλ μου μπαίνε βρε καρδιά μου να μας λες τα νέα σου! Η Αναστασία σου τι κάνει; Είναι αγωνίστρια και εύχομαι οι εξετάσεις της να είναι μια χαρα!

Βάσω, Βίκη, Μαράκι, Θάλεια, Κική, Ειρήνη και όλες οι υπόλοιπες μανούλες που είσαστε;;;

Στα δικά μας τώρα... Ο μικρός μου έβγαλε και ένα δόντι ακόμα κάτω. Αρα έχουμε ένα πάνω που φαίνεται, αλλο ένα πάνω που έχει σκάσει μύτη και το κάτω!!! Εχει ηρεμήσει κατά πολυ και ευτυχώς δεν ξυπνάει τα βράδυα... (φτου, φτου, φτου). Θέλει να σηκώνεται παντού, να περπατάει και με την περπατούρα και άμα τον κρατάμε απο τα χέρια, να ανοίγει συρτάρια και ντουλάπια και γενικότερα να κάνει "σκανταλιές"...

Ουφ... μάλλον πολλά έγραψα πάλι... Sorry :?:???:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αντρια με το καλό ο παιδικός!!! Θα δεις ότι θα ξετρελαθεί. Εμένα ο μεγάλος το μεσημέρι που τους βάζουν στο σχολικό για να επιστρέψουν δεν ξεκολλάει με τίποτα από εκεί. Το πρωί δε που έρχεται το σχολικό το πιάνει αμόκ από την χαρά του! Υπομονή με τις ιώσεις μόνο, γιατί εμείς φέτος περάσαμε τα πάνδινα!!!!

Angie πολύ χαίρομαι αν είμαστε γειτόνισσες. Να ανοίξει ο καιρός, να πηγαίνουμε τα μικρά στο σελεπίτσαρι!!!! Όσο με την δουλειά υπομονή!!! Και στα δύο μου παιδάκια ξεκίνησα δουλειά με το που σαράντησα! Έχω φτάσει στο σημείο που το βράδυ καθόμαστε με τον άντρα μου στο καθιστικό και με παίρνει ο ύπνος όρθια!!!

valia81 αν υποθέσω ότι είσαι γεννημένη το 81 είμαστε και συνομήλικες. Η αλλεργίες εμφανίζονται ξαφνικά και περνάνε ξαφνικά. Οι περισσότερες αλλεργίες απ'ότι ξέρω περνάνε.

Ο μπεμπουλίνος μου νομίζω ότι καθυστερεί γενικότερα. Έχω ξεκινήσει και τον βάζω στο χαλί με τα παιχνίδια του, μήπως μπει στον πειρασμό και μπουσουλήσει αλλά τίποτα! Κάθεται στον κώλο του, παίζει και κοιτάει το μεγάλο που οργώνει το σπίτι. Όσο με το μπισκοτάκι νομίζω ότι το πήρε από φόβο γιατί εχθές που πήγα να του δώσω δεν το ήθελε και όταν του το έδινα στο χεράκι το πέταγε.

line_m123_beg_17_time_1219723200_text_f4ef20f0f1fef4ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

line_m121_beg_40_time_1271908800_text_f4ef20e4e5fdf4e5f1ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!

άντε,μπράβο,πολύ χαίρομαι που είχαμε νέα σας!!!!!

καλή δύναμη κοριτσάκια με τη δουλειά...

αχ,απόψε είπα το δεσπότη Παναγιώτη παλι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:κατι μισάωρα έχω κοιμηθεί...

το πρωι έστειλα μηνυμα στον καλό μου:

''άλλο ένα τέτοιο βραδυ και θα σας διώξω και την κόρη σου και σένα'':tongue::tongue::tongue:

αααααααααααααααααχχχχχχχ...

λοιπόν ούτε χθες φούντωσαν τα σπυράκια:D:D:D:Dοπότε ελπίζω να ανέχεται κάποια φρούτα τουλάχιστον!!

έβγαλε και τα δυο πάνω δοντάκια:oκαι έχω μια μικρή ελπίδα να οφείλεται εκεί η μεγαλύτερη απ'οτι συνήθως αναστατωση τα βράδια...

και ούτε για αστείο να μπουσουλίσει:lol:το κάθε παιδάκι έχει το δικό του ρυθμό,σε όλα...εμένα θέλει όοοοοοοολη την ημέρα να την κρατάς να περπατάει,να κλοτσάει μπάλες,παιχνίδια,τα στοπ της πόρτας κτλ,να ανοίγει ντουλάπια,το φούρνο,τις πόρτες(σπρώχνοντας)και κ υ ρ ί ω ς να βλέπει το πλυντήριο ρούχων!!!!είτε να δουλεύει,είτε να το ανοιγει:roll:τι έρωτας είναι αυτός????μπορεί να είναι σε άλλο δωμάτιο και να το ακούσει ή να το θυμηθεί και να πάρει μια τρελή στροφή όπως την κρατάς και να φύγει σφαίρα για εκεί!και μην τυχόν είναι κανένας στο μπανιο,χτυπιέται να της ανοίξουμε!για να μην αναφέρω την ηλεκτρική σκούπα!!

Αλέκα εννοείς οτι θα μείνει μέσα στο πάρκο όση ώρα θα σιδερώνεις??????????μπράβο το παιδάκι,φτου φτου!

εμένα ούτε για να πάω τουαλέτα...κάνει μονόζυγο;)και προσπαθεί να βγεί...μόνο στο καρότσι δεμένη την αφήνω για να κάνω κάτι...και τις δουλειές αφού κοιμηθεί το βραδυ:(

η Τάνια μας που είναι?

η Νάνσυ?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημεραααα σε ολες!!Σημερα γινομαστε 10 μηνων,χρονια πολλα σε ολους μας, να εχουμε υγεια, αυτο μετραει πανω απο ολα!!!

χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

Καλημέρα μάνες!!!

Τι κάνετε? Εμεις φαγαμε φρουτοκρεμα και κοιμόμαστε! Σας ευχαριστώ για τις ευχες για τον παιδικο! Koulini κι εγω είμαι υπερ του παιδικού και πιστευω οτι θα του αρεσει και θα κάνει δημιουργικα πραγματα, θα μάθει να διεκδικεί αλλα και να δίνει και διάφορα τέτοια! Που είναι η Τάνια να μας πει περισσότερα???

Δημητρα το θυμάμαι ότι έκανες πάλι μετακομιση όταν ήσουν έγκυος!!! Αντε μακαρι σ'αυτο το σπίτι να είναι όλα σούπερ! Την Παρασκευη περιμένουμε :-D

Αλεξ πες μου ότι κάθεται στο πάρκο τόση ωρα να τρελαθώ :-D:grin::-D

Δεσποινα χρόνια σας πολλά! Να ζήσετε!

Βάλια μου είπαμε σε λιγο ο Κ θα είναι με την μπριζόλα στο στόμα ;)

Το Μαρακι, η Βασω και η Δεσποινα από Κυπρο έχουν να μας γραψουν μερες, και η Δεσποινα απο Χρυσουπολη νομίζω...

Α και η Κικη...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα μανες

δε διαβασα τα νεα σας γιατι δεν ειμαι καλα...και δεν εχω και χρονο

Ελπιζω να ειστε ολες καλα κι εσεις και τα μπεμπονια σας!

Καλως μας ηρθες κουλινι

Για εμενα τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο. Απο λεφτα μηδεν και το κερασακι στην τουρτα η εταιρεια μεταφερεται στη Σαντορινη!!!!!!!

Μου εκανε καποια προταση αλλα λιγοτερα λεφτα και υπο τις ιδιες συνθηκες (οοοοοοοταν εχει δλδ θα μου δινει....) Απο την αλλη δουλειες δεν υπαρχουν αλλα στο τελος φοβαμαι πως απλα θα μου φαει περισσοτερα λεφτα

Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα

Ο καημενος ο Σ με ρωταει γιατι κλαιω και του λεω οτι ποναει το κεφαλι μου... Δραμα η κατασταση

αυτα "τα ομορφα νεα μας" εν ολιγοις

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαρία! Η νοικοκυρα η γυναικα φαίνεται από μικρή :tongue:

ναι,είδες,δεν το είχα σκεφτεί έτσι;);););)

Ειρήνη μου,τι να σου πω,πραγματικά δεν ξερω......

δηλ.σκέφτεσαι να πάς να μείνεις Σαντορίνη?

''εσείς κι εγώ...

Βρε Ειρήνη μου κι εγω δεν ξερω... Ο αντρας σου θα μπορει να σε ακολουθησει? Τα παιδια σου? Εδώ εχεις και τη μαμα σου... Εκει τι? Μια δουλεια με λιγοτερα λεφτα τα οποία εξαρταται και αν θα πάίρνεις...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Να 'μαι πάλι! Φάγαμε τη φρουτόκρεμά μας και πέσαμε για νάνι!

Κορίτσια, άντεξε στο πάρκο σχεδόν μιάμιση ώρα!! Στην αρχή με παρακολουθούσε με ευλάβεια που σιδέρωνα (δίπλα του εννοείται):tongue:, μετά βαρέθηκε και έπαιξε με τα παιχνιδάκια του και όταν τα βαρέθηκε κι αυτά σηκώθηκε και έκανε το γύρο του πάρκου πολλεεεεές φορές! Υπάρχουν μέρες που δεν κάθεται ούτε 10 λεπτά βέβαια!

Δέσποινα, χαρούμενα μηνογενέθλια!

Βάλια, μπράβο για τα δοντάκια!

Ειρήνη, εύχομαι να φτιάξουν τα πράγματα με τη δουλειά... Τα αγγελούδια σου να είναι καλά, και όλα τα άλλα θα γίνουν!

Μαρία, θα συμφωνήσω με την Άντρια πως η κόρη σου θα γίνει νοικοκυρά! Αλίμονο σε μας τις αγορομάνες! :tongue::tongue: Μπράβο για τα φρουτάκια και για τα δοντάκια σας!! Όσο για τον ύπνο, "υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός"!

Πάω να φτιάξω καφεδάκι! Φιλιά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

καλημερα μανουλες!!!!

αντε να δω τι θυμαμαι.

δημητρουλα εγκυουλα μας, καλη δυναμη στη μετακομιση, με το μαλακο ε; μεγαλωσε και ο κωνσταντινος σου! φτου φτου! εμεις ειμαστε 8650 και 72 ποντους, πηραμε 150 γρμ τον τελευταιο μηνα και η κορη μου εχει τρελη ορεξη και τρωει συνεχεια. φαντασου τι καιει!

βαλια μου μας ελειψες αντζουλα επισης! χαιρομαι που ειναι καλα τα μπεμπακια σας! και κοιμαστε πια και τα βραδια! αντζυ κοιμαται το μπισκοτακι σου;

αννη μου ωραια με τον παιδικο! αντε καληαρχη!

δεσποινα χαρουμενα μηνογενεθλιακια!

κουλινι καλως ηρθες μανουλα! δουλευεις με το που σαραντησες ε; μπραβο δυναμη!

μαρια μου τι να πω; ολο ταλαιπωρηστε! αμαν και τα σπυρακια! το καημενουλι σου! πολυ πλακα με το πλυντηριο!χαχαχα!

ειρηνη μου δεν ξερω τι να πω. τοσο δυσκολα ειναι ε; για αλλη δουλεια το σκεφτεσαι; κουραγιο μανουλα.

αλεξ μπραβο στο γιαννακη, αφηνει τη μανουλα να κανει που και που δουλιτσες.

εμεις καλα ειμαστε. ετοιμαζομαστε και εμεις για μια μεγαλη αλλαγη στη ζωη μας. λεμε να φυγουμε απο αυτο το σπιτι που νοικιαζουμε και να παμε σε ενα δυαρι που ειχε η γιαγια μου για να καθησουμε 3-4 χρονακια μπας και μαζεψουμε λιγα μετρητα και ετσι μετα να κανουμε το ντου και ή να αγορασουμε σπιτι ή να χτισουμε στο γραμματικο, το χωριο του τασου. οσο πιο πολλα μετρητα εχουμε τοσο πιο μικρο δανειο και καλυτερη ζωη μελλοντικα. θα ειναι δυσκολη η μεταβαση ομως καθως εχουμε συνηθισει στην ανεση. θελει και μια ψιλοανακαινιση τι σπιτακι το αλλο. ομως δεν εχουμε και αλλη επιλογη. τα αγαθα κοποις κτωνται και εξαλλου ο τολμων νικα! εχουμε ηδη αρχισει το ψαξιμο για αλλαγες. παλι γαλατσι θα ειμαστε, αρα θα εχω και παλι οση βοηθεια χρειαζομαι.

ιωαννα μου και εσεις αν θυμαμαι χτιζετε; πως ειναι να ειστε προς το παρον στριμωχτα;

δε φοβαμαι εχω αγωνια ομως. για να δουμε...

φιλακια σε ολες! συγγνωμη αν ξεχασα καμια μανουλα.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...