Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:tongue:Καλημέρα μανουλομανουλίνια απ ότι βλέπω λιγοστεύουμε και πάμε...δεν πειράζει μπήκαμε πάλι στα προγράμματα μας δουλειά, σπίτι άλλα τώρα έχουμε και τα μπεμπάκια!!!

Εμείς εχθές κάναμε και το πρώτο μας καρούμπαλο είμαστε έτοιμοι να τον πάμε στην ευρωκλινική αλλά ευτυχώς τον είδανε οι φίλοι μας οι γείτονες του 5ου που έχουν 2 παιδάκια και μας είπαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό τον είδαμε και μεις ότι ήτανε ευδιάθετος δεν έκανε και κάνα εμετό για να φοβόμαστε για διάσειση (τι να κάνουμε όταν είσαι πρωτάρης όλα τα βάζεις στο μυαλό σου..πιστεύω στο δεύτερο καλύτερα) και απλά τον είχα στο νου μου το βράδυ...όλα καλά....Ξημερώσαμε!!!

Μα βρε κορίτσια αυτό το παιδί όλο με την κεφάλα του χτυπάει...κουτουλίτσες αβέρτα...αχ ο κεφάλας μου!!!!

Τέλος πάντων μην σας κουράζω με τα δικά μας τέλος καλό όλα καλά!!!

Εύχομαι όλες να περάσατε ένα ήρεμο βράδυ!

Angicatoulini μου:tongue: προχώρα με την δίαιτα και έχεις και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς, όσο για το γάλα με θήλαστρο το βγάζεις? πόση ώρα κάνεις για να βγάλεις 190 μλ? και πιο θήλαστρο χρησιμοποιείς???

Σήμερα μαγειρεύω μακαρονάκια με κιμά γιαμι-γιαμι...:P:D:p κερνάμε73.jpg

Καλημέρα σας

images?q=tbn:ANd9GcTeY2zTWHU8ZnUZn9uU7erlTNkpOhSKfnhBj1Mh6h2xrVpz3Thy&t=1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ είμαι από Κερατσίνι - Πειραιά.

Βασ32 σχετικά με τις αλλεργίες, είναι μεγάλο ζόρι και άτιμο. Μπορεί να έχει φάει ντομάτα ή σπανάκι πολλές φορές, αλλά μία να την πειράξει.

Κορίτσια μπράβο για τον θυλασμό. Εγώ δυστυχώς θυλασα 40 μέρες τον μεγάλο και ένα μήνα περίπου τον μικρό. Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή που ειδικά στον δεύτερο έχοντας και τον μεγάλο με τις ζήλιες του μέσα στο σπίτι δεν την διέθετα. Μπράβο κορίτσια πάλι!!!!!

Χριστίνα λεβέντη να τον καμαρώσεις!!! Ευχαριστούμε για το κέρασμα!!!

Ξεκίνησα εχθές να του δώσω μπισκότο. Έχουμε δύο δόντια. Πνίγηκε ο κακομοίρης. Μήπως είναι νωρίς ακόμα? Απλά επειδή τον μεγάλο τον καθυστέρησα πολύ (επειδή με είχε φοβήσει η πεθερά μου) δεν θέλω να αργήσω και με τον μικρό.

line_m123_beg_17_time_1219723200_text_f4ef20f0f1fef4ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

line_m121_beg_40_time_1271908800_text_f4ef20e4e5fdf4e5f1ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Καλημερα κοριτσια.

Τι κανετε? Εγω ηρθα μια βολτα στη δουλεια.

Χαθηκαμε μωρε ολες...

ευχαριστω για τα συλλυπητηρια ολες σας.

Ειμαστε καλυτερα, βεβαια τα δοντια μας ταλαιπωρουν και το βραδυ δεν κοιμομαστε, αλλα δεν πειραζει. Υγεια να χουμε...

Εμενα χθες ο Κ. μου περπατησε! Ξετρελλαθηκα. Μεσα σε μια μερα τι προοδο κανουν τα ατιμα!

Αντζουλα τι κανεις?? Πως παει η δουλεια???

Θαλεια, Βαλεια??? Ειστε καλα???

Κικη που χαθηκες?????

Αννυ μου ελπιζω να εισαι καλυτερα.

Μπραβο στα μωρακια που μεγαλωσαν!!!

Ειρηνη πως παει??? Πληρωθηκες??? Το συγκαμα σας???

Δημητρα εσυ με την εγκυμοσυνη??? Ολα καλα??? Ο Νικολας σου??? Ποτε μετακομιζετε??

Νικολ μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα με τις εξετασεις σου και να μπαινεις να μας λες τα νεα σου. Οσο για το ζορι που τραβατε που ειπες, δεν πειραζει... Αρκει που εχεις το κοριτσακι σου και ολα τα αλλα ποιος τα χ*ζει??? Ολα θα ειναι μια χαρα στο τελος, ειμαι τοοοοσο σιγουρη. Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε εμεις. Ελπιζω να κατεβω συντομα Ναυπλιο και να μπορεσουμε να βρεθουμε.

Αντριανα μου πηγες σε κανενα ραντεβου για παιδικο??? Πες μας κανενα νεο.

Τις υπολοιπες δε σας ξεχασα, απλα τα λεμε που και που απο δω (Αλεξανρες, Αννα, Χριστινα, Βικυ, Ιωαννα).

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια σας!

Καλημερα!!!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Koulini:tongue: Καλημέρα, στο Κερατσίνι που μένεις??? εγω κατεβαίνω συχνά στην μαμά μου...μένει σύνορα Κερατσίνι - Πειραιά Καλοκαιρινου κοντά στον Άγιο Χαράλαμπο βοήθεια μας!!!

Εγώ μπισκοτάκι μιράντα του έδωσα την προηγούμενη βδομάδα του άρεσε πολύ και τα παπαριάζει και το τρώει σιγά-σιγά, του δίνω και ψωμάκι που και που! μην αγχώνεσαι θα το συνηθίσει και δεν θα πνίγεται!!!:wink:

Argi-theo :tongue: Καλημερούδια και σενα γλυκιά μας....Μπράβο στον Κωνσταντίνο...έλα πάμε στράτα-στρατούλα....αχ μωρέ μεγαλώνουν τα ζουζουνάκια μας!!! Να τον χαίρεσαι μανούλα!!!

Διαφημίσεις

Koulini:tongue: Καλημέρα, στο Κερατσίνι που μένεις??? εγω κατεβαίνω συχνά στην μαμά μου...μένει σύνορα Κερατσίνι - Πειραιά Καλοκαιρινου κοντά στον Άγιο Χαράλαμπο βοήθεια μας!!!

Εγώ μπισκοτάκι μιράντα του έδωσα την προηγούμενη βδομάδα του άρεσε πολύ και τα παπαριάζει και το τρώει σιγά-σιγά, του δίνω και ψωμάκι που και που! μην αγχώνεσαι θα το συνηθίσει και δεν θα πνίγεται!!!:wink:

Argi-theo :tongue: Καλημερούδια και σενα γλυκιά μας....Μπράβο στον Κωνσταντίνο...έλα πάμε στράτα-στρατούλα....αχ μωρέ μεγαλώνουν τα ζουζουνάκια μας!!! Να τον χαίρεσαι μανούλα!!!

Μένουμε Αμφιάλη κέντρο. Κοντά στην Εκκλησία της Βλαχέρνας.

line_m123_beg_17_time_1219723200_text_f4ef20f0f1fef4ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

line_m121_beg_40_time_1271908800_text_f4ef20e4e5fdf4e5f1ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

γειά σας κοριτσάκια μου!

η άννυ μας τι κάνει?πως είσαι καλή μου?η σκέψη μας είναι κοντά σου...μπες να μας πεις πως είσαι...μακαρι να μπορούσαμε να κάνουμε κατι να σε βοηθήσουμε να νιώσεις καλύτερα....εύχομαι να το παλεύεις καλα..

να καλωσορίσω κι εγώ τη νέα μανούλα!να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να είσαι πάντα καλά!

κοριτσάκια μου στεναχωριέμαι που μπαίνω μετά από μερες και βλέπω να είμαστε στην ίδια σελίδα:(:(:(:(:(

που είστε οι βασικές της ομάδας οεο??????????????????

παίζουμε τόσο καιρό οι αναπληρωματικές(χι,χι,ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε:tongue:)

ΑΝΤΖΥ?????????????που είσαι???????πως να λειτουργήσει το καφέ χωρίς εσένα παιδι μου?

έλα,μη χανόσαστε!καταλαβαίνουμε οτι με τη δουλειά είναι πολύ δύσκολο,αλλά σας θέλουμε!!!!!!

εγώ είμαι χαρούμενη γιατί βγήκε η βιοψία της μανούλας μου και είναι όλα καλά!και με το άλλο θέμα,δόξα το Θεό δεν φαίνεται να είναι κατι σοβαρό.

κλαψουρίζει,θα τα πούμε,φιλιά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

νύσταζε και κοιμήθηκε το παλιοζουζουνάκι!πως να μη νυστάζει με αυτόν τον ύπνο που κάνουμε?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χριστινάκι σιδερένιος ο Σταθούλης!

Βάσω μη στεναχωριέσαι για το γάλα,εγώ προσωπικά-και το έχω ξαναπεί,σου βγάζω το καπέλο για την υπομονή σου τόοοοοοσους μήνες,η μικρή σου πρέπει να είναι υπερήφανη για τη μανούλα της,που παρόλες τις αντιξοοτητες καταφερε να τη θηλάσει τόσο καιρό!

Μαρια σε αυχαριστώ για το ενδιαφέρον!

της δίνω ένα ένα φρουτάκι,να δούμε ποιο την ενοχλεί...σήμερα είναι η δευτερη μέρα μήλο,θα δούμε..

Ηρώ μπράβο στον μικρο!!!!!!!!

Αλεξάνδρα η ώρα η καλή για τη βάπτιση!

παω να κάνω καμιά δουλίτσα,σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Ειμαι πολύ χαρουμενη γιατι μάλλον καταλήξαμε σε παιδικο. Λουλουδοχώρα λέγεται... Εχει πολύ ωραίους χώρους, καθαρους και ανετους. Εχει κήπο (οχι πολύ μεγαλο) αλλα βγαίνουν ανα τμηματα τα παιδια εξω και είναι ομορφα διαμορφωμενος. Εχει πολυ ωραιες τουαλετιτσες (χαμηλές λεκάνες :tongue:) για όταν θα μαθει να κανει πιπι στην τουαλετα. Είναι 8 παιδια στο τμημα του Δ όλα γεννημενα το 2010 και 2 δασκαλες μία εκ των οποιων η διευθυντρια που γνωρισα. Είναι μιαα κυρια γυρω στα 50 καλοστεκουμενη, πολύ προσχαρη και γλυκια και μου φανηκε να ξερει καλα τα παιδιά!!! Α, και τα κρεβατακια που κοιμούνται έχουν πολύ πλάκα και είναι πολύ γλυκά! Γενικά μου δημιουργησε ασφάλεια και μαλλον αυριο μεθαυριο θα την παρω τηλ για το τελικο οκ! Αυτά τα νέα μας εμας!

Μαρια (atlantis) θελουμε κερασμα για τα καλά σου νέα!!! Μπραβο ρε κοριτσι, πάντα τετοια!

Ηρώ θα τρελλαθω! Το πρώτο παιδάκι Απριλίου που περπατησε!!! :lol::lol::lol: ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ!!!!!

Μαρία (Angicat) θα έρθει η μέρα που θα πάει παιδικό και δεν θα το καταλάβεις!

Αλεξ να χα την χαρη σου με τους γονεις!

Koulini (αληθεια πως σε λένε) κι εγω εδωσα μπισκοτο πρωτη φορα την Κυριακη γιατι το συζητούσα με την Βάλια, το μισό το τσάκισε και το αλλα μισο το ετριψε στο χαλι :mrgreen:

Χριστινάκι το εχω σκεφτει και για τον Δ, μηπως να τους αγοράσουμε κράνος???????? :-D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Να'μαστε κι εμείς. Χανόμαστε λίγο γιατί τρέχουμε με την μετακόμιση, ετοιμασίες κτλ. Μετακομίζουμε οριστικά την αλλη Πέμπτη λογικά και δεν ξέρω πόσο καιρό θα είμαι χωρίς νετ.

Η εγκυμοσύνη καλά πάει. Την άλλη Παρασκυεή έχω και γιατρό. Τη Δευτέρα πήγαμε και παιδίατρο για τη β' δόση του μην/κου. Ο Νικόλας έφτασε τα 9κιλά και 75εκ ύψος. Βηματάκια κάνει κι εμάς αλλά με το ένα χέρι και με κάλτσες. Οταν φοράει παπούτσια περπατάει στις μύτες. Σιγά σιγά.

Μπισκότα δεν του δίνω αλλά του δίνω κρακεράκια που και που τα όποία και τσακίζει, με πολλάαααα ψύχουλα βεβαίως.

Να καλωσορίσω κι εγώ την koulini. Να σου ζήσουν τα αγόρια σου.

Αννυ πολύ χαίρομαι που βρήκατε παιδικό. Πότε θα ξεκινήσει;

Ηρώ συγχαρητήρια για τον Κωνσταντίνο!

Μαρία μπράβο για τα αποτελέσματα της μαμάς σου. Τα σπυράκια της μικρής υποχώρησαν εντελώς;

Χριστίνα να χαίρεσαι τον μικρό σου.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

φιλες μου γεια σας!! ουφ,δε μπορώ να μπω σε ένα ρυθμό ρε κορίτσια..τρέχω κι όταν γυρνάω νυστάζω τόσο που απο τις 10 κοιμάμαι και πάλι δεν ξυπνάω στις 7 για τη δουλειά!κάθε μέρα καθυστερημένα φεύγω! δε θυμάμαι απο πότε και τι έχω να σχολιάσω,μη με παρεξηγήσετε πλιζ!!Ηρώ μου μπραβο στον Κωνσταντίνο σου,καλέ αυτος είναι έτοιμος να περπατήσει!!!

Άντρια μου αντε με το καλό να πάει ο Δημητράκης στον παιδικό!μακάρι να περνάει τέλεια!πότε πας δουλειά εσύ?

ΒΑΛΙΑ που είσαι κ εσυ καλέ??!!

Μαράκι μπραβο για τα καλά αποτελέσματα της μαμάς σου κι ευχομαι υγεία σε όλους μας!

κουλίνι είμαστε γειτόνισσες!!Αμφιάλη μένω κ εγω!λες να γνωριζόμαστε?καλωσήρθες κιόλας!να σου ζήσουν τα αγόρια σου!!

στην Άννυ μας τα είπα προσωπικά,εύχομαι κι απο δω θερμά συλληπητήρια για το χαμό του μπαμπάκα της....:-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπερα και απο εμενα, καλως ηρθες μανουλα, ευχομαι να σε εχουμε καθημερινα στην παρεα μας να μας λες νεα.Εμενα με ξεπατωσε ο Λαζαρος σημερα, δεν κοιμηθηκε καθολου οποτε απο τις μια που γυρισα ειμαστε μια αγκαλιτσα, μια μπουσουλημα και εγω απο πισω και μια στον καναπε παιχνιδι.Δεν κανει ακομα βημα, απλα μπορει και να σταθει 2-3 δευτερα χωρις να πιανει (του ελεγα το απογευμα "αντε βρε μας εφαγε ο Κων/νος" αλλα πουυυυ....).

Του εδωσα γιαουρτακι κατσικισιο το οποιο ξετρελαθηκε και λιγο κατσικισιο γαλα (το εβρασα πρωτα καλα).Εδειξε να του αρεσει και αυτο.

Με το θηλασμο παμε προς το τελος σιγα σιγα, ευχομαι εστω και αυτο το λιγο που του δινω να το κρατησω εως το χρονο που θα πιει μετα φρεσκο.Το βραδυ κοιμαται συνεχομενα γιατι πινει συμπληρωμα γυρω στα 150 ml οποτε και βαραινει.Το πρωι μονο τον θηλαζω και μετα μερα παρα μερα τρωει αυγο και κατα τις 11 το φρουτο του.Γενικα ειναι φαγανος, μεχρι τωρα οχι δεν εχει πει σε τιποτα.

Λοιπον να θυμηθω τι εχω να σχολιασω, Αγγελικη μη στεναχωριεσαι ετσι ειναι οι πρωτες ημερες στη δουλεια και εγω δεν μπορουσα να κρατηθω ξυπνια (οχι οτι τωρα κοιμαμαι αργοτερα), σιγα σιγα θα τα βολεψεις.

Αντρια μακαρι να πανε ολα καλα με τον παιδικο και κυριως φτου φτου μακρια απο εσας οι ιωσεις!!

Μαρακι πολυ χαιρομαι που η μαμα σου ειναι καλα,ετσι να ακουμε και κανενα καλο νεο!Δημητρουλα εγκυουλα ο Νικολας ψηλο παιδι ε;Φτου φτου και αυτος να ναι παντα καλα!

Συντοπιτισσες που χαθηκατε;;

Δήμητρα χαρα στο κουράγιο σου με τη μετακομιση! Ο Νικόλας ολοκληρο αντρακι! Λοιπόν την άλλη Παρασκευη περιμένουμε νέα να μάθουμε τι είναι το σποράκι ;)

Αντζυ που είσαι εσυ ρε κορίτσι??? Ξερεις ποσες φορες σκεφτομαι τι θα κάνω όταν αρχίσω δουλεια, ποτε θα τα προλαβαίνω όλα :roll::roll:

Δεσποινα θηρίο κι ο Λάζαρος,ε! Σε ξεθεωσε! Πάντως μπραβο που είναι φαγανος!

Εγώ πάω για δουλεια στις 13/4 και θα τον γραψω απο 1/4 γιατι χρειαζεται και καποιες μερες για προσαρμογη. Θα πηγαίνω κι εγώ καποιες μέρες μαζί του!!!

Λοιπον μανουλες σας καληνυχτιζω να κατσω με τον αντρούλη μου!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...