Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
      Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ για τα καλωσορίσματα σας!

Εμείς έχουμε σκάσει τα δύο πρώτα δοντάκια και περιμένουμε και τα άλλα δύο που δεν το βλέπω να συμβαίνει γρήγορα.

Πολύ ταλαιπωρία και δεν είχα συνηθίσει έτσι, αφού ο μεγάλος μου ούτε που καταλάβαινα πότε έβγαζε δόντι.

Καθόμαστε στον κώλο μας, αλλά δεν λέμε να μπουσουλίσουμε. Εσείς κορίτσια, μπουσουλίσατε? Του αρέσει να μου κρατάει τα χέρια και να είναι όρθιος. Λες να περπατήσει κατευθείαν?

line_m123_beg_17_time_1219723200_text_f4ef20f0f1fef4ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

line_m121_beg_40_time_1271908800_text_f4ef20e4e5fdf4e5f1ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες, καλημέρα!

Τις τελευταίες μέρες όλο δουλειές προκύπτουν κι έτσι δεν προλαβαίνω να γράψω...

Koulini, καλώς ήρθες στην παρέα και να τα χαίρεσαι τα αντράκια σου!! Ούτε ο δικός μου μπουσουλάει, αλλά σηκώνεται στο πάρκο και κάνει βόλτες! Θα περπατήσουν κατευθείαν φαίνεται!

Χριστίνα, με γεια τα δοντάκια σας και μπράβο στον μπαμπά σας που σας πήρε δωράκια!!

Ιωάννα, με το καλό το δεύτερο δοντάκι! Θα βγει, πού θα πάει;;!

Αλεξάνδρα, καλή δύναμη με τη δουλειά και καλές ετοιμασίες για τη βάφτιση!

Ηρώ, συλλυπητήρια για τη θεία σου... Ευτυχώς που βοήθησαν τα πεθερικά να ξεκουραστείς, πολύ σημαντικό αυτό! Όσο για τα δοντάκια, υπομονή... Ίσως τα επόμενα βγουν πιο ανώδυνα...

Angicat, προσπάθησε να μη δίνεις σημασία στην πεθερά-δεν είναι εύκολο, το ξέρω... Όλοι ξέρουμε πως το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο για το μωρό, αν εκείνη δεν το καταλαβαίνει, πρόβλημά της... Στο parents είχα δει τελευταία μια λίστα που σύγκρινε τα θρεπτικά συστατικά του μητρικού με το ξένο. Τύπωσέ την και κάντην κορνίζα, να τη βλέπει μπας και το εμπεδώσει! :tongue:

Εμείς είμαστε καλά, φτάσαμε τα 9200 και 74 εκατοστά και χτες ξεκινήσαμε ψαράκι. Αυγό τον άλλο μήνα μας είπε. Α! βγάλαμε και το πέμπτο μας δοντάκι! Αυτά!

Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημέρα και από εμάς.

Αλεξάνδρα σε σκεφτόμουνα αυτές τις μέρες. Μπράβο που είναι όλα καλά αλλά μην χάνεσαι κι εσύ. Φιλάκια στην ζουζούνα σου.

Μελίρρυτη Χριστίνα! Πάντα γλυκύτατα τα μηνύματά σου. Απ ότι φαίνεται ο αντρούλης σου είναι πολύ γλυκός επίσης. Να είστε καλά να χαιρόσαστε το μωράκι σας.

Ιωάννα, Δέσποινα, koulini καλημέρα και σε σας. koulini εμένα ο μικρός σχεδόν περπατάει. Κάνει 3 βήματα και πέφτει. Αλλά μπουσούλησε κιόλας (όχι ιδιαίτερα νωρίς, κοίτα να δεις που ξέχασα πότε). Μιας κοπέλας που γεννήσαμε μαζί, δεν μπουσουλάει και κατά τον χρόνο θα περπατήσει κατευθείαν. Είναι πολύ συνηθισμένο να μην μπουσουλάνε. Ο μεγάλος σου τι έκανε; Είναι πολύτιμη η εμπειρία από το πρώτο παιδί! Είσαι πολύ τυχερή.

Εγώ το πρωί άφησα τον Λ στο δωμάτιο να πάω μια πετσέτα στα άπλυτα και στο τσακ πρόλαβα την καταστροφή. Πως πέταξα δίπλα του και πως τσίριξα μηηηηηηη δεν λέγεται. Είχε πάει στο γραφείο, είχε πιαστεί από πάνω και προσπαθούσε να αρπάξει τον καφέ (κρύος αλλά γεμάτο ποτήρι). Με το μηηηηη σταμάτησε αλλιώς δεν θα τον προλάβαινα και θα έπρεπε να πλένω Λ και χαλιά πρωινιάτικα.

Τώρα κοιμάται και εγώ πίνω τον υπόλοιπο καφέ. Περιμένω να αδειαθετήσω και έχω πρηστεί πολύ. Ο Γ δεν θα έρθει σπίτι το μεσημέρι γιατί έχει δουλειά οπότε δεν θα μαγειρέψω. Αυτά για την ώρα.

mU4Ep3.png

alex 1979 Καλημέρα!

Σας ζηλεύω που τρώτε και ψαράκι. Εμάς δεν μας άφησε λόγω αλλεργίας στην ντομάτα. Του άρεσε του Γιαννάκη; Και από μετρήσεις τέλεια πάτε.

Πάω να ψάξω την λίστα στο πάρεντσ.

mU4Ep3.png

Καλημέρα μάνες!

Τι κάνετε? Τα μπεμπάκια σας??? Εμείς τα γνωστά όλη μερα παίζουμε και παίζουμε και ξαναπαίζουμε... Σήμερα το απογευμα έχουμε ραντεβου και με έναν παιδικό σταθμό! Ο αλλος που πήγαμε δεν με ενθουσιασε και το κυριοτερο δεν μου άρεσε πολύ η διευθυντρια... Τέλος πάντων θα δούμε!

Ηρώ μου πολύ χαιρομαι που ξεκουράστηκες! Να ναι καλα η πεθερα! Δεν θυμαμαι αν σου είπα κι εγω συλληπητηρια για την θεία σου... Ο Κ πήρε φόρα με τα δόντια και δεν σταματάει????

Ιωαννα μεγεια τα δόντια και σε εσας!

Μαρία (atlantis) το είπες στην παιδιατρο αυτο που παρατηρησες με τα φρούτα και τα σπυράκια???

Αλεξ ολοκληρος παιδαρος ο γιος σου!

Koulini εμενα μπουσουλησε 9+ αλλα μεχρι τότε σηκωνοταν και όταν του εδινα τα χέρια μου και περπατούσε. Κι εγώ νομιζα ότι θα περπατησει κατ ευθειαν... Πάντως ξέρω αρκετες περιπτώσεις που τα παιδιά δεν μπουσουλανε

Χριστίνα τι καλό άντρα που έχεις!!! Κι εμενα μου έφερε λουλουδια και το καλυτερο μια τουρτα Lacta απο τα Papagalino! Ο φίλος μας ο Σταθάκης τι κάνει?

Δεσποινα καλημερα! Τι κάνεις? Ο μπαμπάς σου πως είναι???

Αλεξάνδρα με το καλο οι ετοιμασίες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Koritsia καλησπέρα και καλο μεσημερακι να εχετε!!!!:tongue::tongue:

κουλινι απο που εισαι?????

Μαρια Αντζυκατ χαιρομαι που λυθυκε η παρεξηγηση με την πεθερα.Κανε κ λιγο το χαζο γιατιι δεν βγαινει περα αλλιως

Χριστινα σουπερ περασατε τον Αγ Βαλεντινο βλεπω εχεις πολυ καλο αντρα μπραβο.....

Κοριτσια εχτες καθώς εδινα στη μικρη σπανακορυζο με ντοματα μ φανηκε οτι πεταξε 3 σπυρακια γυρω απο το στομα κ κοκκινιλες. Σημειωτεον δεν ειναι πρωτη φορα που δινω σπανακοριζο αλλα κ ντοματουλα εχω ξαναδωσει πριν απο μερες και απο τα δυο χωρις καποιο προβλημα. Πήρα κ το γιατρο κ μου πε να μην της ξαναδωσω ντοματα. Παρολαυτα σε πολυ λιγη ωρα υποχωρησε απο μονες τους οι κοκκινιλες. Τελικα δεν καταλαβα απο τι ηταν. Το παιδι εχει ξαναφαει κ σπανακι και ντοματα χωρια αλλεργικη αντιδραση.. Μηπως ηταν κατι άλλο ??????

Σκεφτομαι μετα απο μερικες μερες να ξαναδοκιμασω να δω τελικα τι φταιει???????

Μπερδεμα:confused::confused::confused::confused::confused:

Βασιλική κι εμάς η ντομάτα μας έκανε αλλεργία την 3η φορά. Δεν είμαι σίγουρη αν είναι ή όχι αλλεργικός γιατί μπορεί να ήταν και κάτι άλλο αλλά εγώ δεν τολμάω να ξαναδώσω μέχρι το χρόνο. Είναι η αδερφή μου αλλεργική, παθαίνει αναφυλακτικό σοκ, πρήζετε και δεν μπορεί να αναπνεύσει και το θέαμα είναι τρομακτικό. Πόσο μάλλον στο ίδιο το παιδί σου. Προσοχή λοιπόν. Ακολούθησε τις οδηγίες της παιδιάτρου, δεν θα πάθει τίποτα να μην φάει ντομάτα ή κάποιο άλλο φαγητό. Εύχομαι (όπως και για μας) να μην είναι τελικά αλλεργικά στην ντομάτα γιατί θα γίνει δύσκολη η ζωή τους.

mU4Ep3.png

Koritsia καλησπέρα και καλο μεσημερακι να εχετε!!!!:tongue::tongue:

Κοριτσια εχτες καθώς εδινα στη μικρη σπανακορυζο με ντοματα μ φανηκε οτι πεταξε 3 σπυρακια γυρω απο το στομα κ κοκκινιλες. Σημειωτεον δεν ειναι πρωτη φορα που δινω σπανακοριζο αλλα κ ντοματουλα εχω ξαναδωσει πριν απο μερες και απο τα δυο χωρις καποιο προβλημα. Πήρα κ το γιατρο κ μου πε να μην της ξαναδωσω ντοματα. Παρολαυτα σε πολυ λιγη ωρα υποχωρησε απο μονες τους οι κοκκινιλες. Τελικα δεν καταλαβα απο τι ηταν. Το παιδι εχει ξαναφαει κ σπανακι και ντοματα χωρια αλλεργικη αντιδραση.. Μηπως ηταν κατι άλλο ??????

Σκεφτομαι μετα απο μερικες μερες να ξαναδοκιμασω να δω τελικα τι φταιει???????

Μπερδεμα:confused::confused::confused::confused::confused:

Βασιλικη μου τι κάνεις??? Αν εχεις ξαναδώσει ντομάτα και δεν είχε πάθει κάτι, μπορεί να είναι αλλεργική αντίδραση όπως λες....

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

alex 1979 Καλημέρα!

Σας ζηλεύω που τρώτε και ψαράκι. Εμάς δεν μας άφησε λόγω αλλεργίας στην ντομάτα. Του άρεσε του Γιαννάκη; Και από μετρήσεις τέλεια πάτε.

Πάω να ψάξω την λίστα στο πάρεντσ.

Γεια σας και πάλι! Είμαστε στους γονείς μου, οι οποίοι έχουν πέσει με τα μούτρα στον Γιάννη και είπα να το εκμεταλλευτώ! :tongue:

Μαρία, του άρεσε το ψαράκι! Δεν είχα βάλει πολύ βέβαια, 30 γρ. μου είπε ο γιατρός, την επόμενη 60 και την μεθεπόμενη 90. Το έφαγε ευχάριστα μπορώ να πω! Εσείς φαντάζομαι μετά το χρόνο, ε;

Βάσω, κάνε ό,τι σου είπε ο γιατρός, γνώμη μου είναι να μην το ρισκάρεις. Και τι έγινε αν δε φάει ντομάτα για 2 μήνες;

Αντρια, καλή επιτυχία στην αναζήτηση παιδικού σταθμού! Εύχομαι να βρείτε αυτό που ψάχνετε! Είναι πολύ σημαντικό τα πρόσωπα στα οποία θα εμπιστευτείς το παιδί σου να σου εμπνέουν εμπιστοσύνη! Φαντάζομαι η τούρτα όλα τα λεφτά, ε;;; Μπράβο στον αντρούλη σου που είναι ρομαντικός!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Maria Αλεκα και Ανδριαννα τι κανετε κοριτσακια???

ευχαριστω για τις απαντησεις

Εσεις λετε να μη δωσω λοιπον ντοματα πάλι.

Σημερα που κοιταζα το ιδιο σημειο που ειχε την κοκκινιλα εχτες παρατηρω κατι σα γρατζουνια να εχει μεινει---και σκεφτομαι μηπως τελικα αυτογρατσουνιστηκε και ηταν καπως φουσκωμενο κ κοκκινο εχτες.

Που να καταλάβεις τελικα τι γινεται?????

Επισης την ιδια μερα ειχε φαει κ αυγο το οποιο εχει ξαναφαει κ άλλες φορες=τωρα σκεφτομαι μηπως εφταιγε το αυγο... Πολυ μπερδεμα --αντε να βρεις τι φταει τωρα.

Πάντως αυγο θα ξαναδωσω και ντοματα θα το αφησω κανα μηνα!!!!!!

Ανδραννα τι γινεται με τους παιδικους πελαγωσατε ??ελπιζω οχι

Διαφημίσεις

Πέρασα να πω μια καλησπέρα αλλά απο ότι βλέπω μόνη μου είμαι. Ο Παναγιώτης σήμερα ήρθε νωρίς και τώρα παίζουνε με τον μικρό Στάθη....εγώ δεν έχασα ευκαιρία και λέω δεν μπαίνω να πω και μια καλησπέρα στις όμορφες μανουλομανούλες...

.kalispera.jpg

Άννα ψάχνεις παιδικό ε???:confused::confused::confused: πω πω όσο το σκέφτομαι και γω μήπως του χρόνου πάει...παραπάνω έξοδα, ψάξιμο.....άσε μόνο που το σκέφτομαι αγχώνομαι.....καλή δύναμη!!!

μμμμμμ βλέπω ότι είμαι μοναχούλα οπότε θα σας καληνυχτίσω για να πάω να παίξω με τους άντρες μου!!! Φιλάκια σε όλες και όλα τα μπομπιράκια μας....

77.gif

Καλημέρα μάνες!

Σήμερα το απογευμα έχουμε ραντεβου και με έναν παιδικό σταθμό! Ο αλλος που πήγαμε δεν με ενθουσιασε και το κυριοτερο δεν μου άρεσε πολύ η διευθυντρια... Τέλος πάντων θα δούμε!

Ανδριάνα, καλή επιτυχία στην αναζήτηση παιδικού. Κι εγώ το θεωρώ πολύ σημαντικό βήμα και είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις σωστή επιλογή. Αν και έχω την γιαγιά μόλις μιλήσει και καθαρίσει θα τον στείλω παιδικό. Το σκέφτομαι ώρες ώρες και ανυπομονώ!!

Εγω παλι δυστυχως αν κ ψιλοκανω αντλησεις με το νοσοκομειακο (της εχω λιγο περιορισει γιατι κουραστηκα) καθε μερα μου μειωνεται όλο κ περισσοτερο το γαλα μου. Μπορει σε αντληση να βγαλω μονο σταγονες πια... Τωρα πια στην καλυτερη περιπτωση να πιει απο μενα το πολυ πολυ κ 60-100μλ την μερα τιποτα παραπανω και μπορει κ λιγοτερο Τι νακάνω κ πάλι ευχαριστημενη ειμαι με τοσο αγωνα που εκανα να το διατηρησω εστω κ λιγο.

Α!!! σημερα στις 3 εχω ραντεβου με το γυναικολογο για τεστ παπ(δεν εχω αξιωθει ακομη να κανω) και γυναικολογικο ελεγχο. Εχω τοσο καιρο να πάω που ξεσυνηθησα την αβολη αυτη σταση και τωρα εχω αγωνια λιγακι!!! αχαχ

Βασιλική, ξέχασα να απαντήσω σε αυτό. Εγώ αντλώ 3 φορές κάθε μέρα. Πρωί, μεσημέρι (λίγο) και βράδυ και έτσι βγάζω αρκετό γάλα για τον μικρό και δεν χρειάστηκε ακόμα καθόλου ξένο. Έχω περάσει όμως περιόδους ξηρασίας που αντλούσα περισσότερη ώρα (όχι φορές γιατί δεν προλαβαίνω) και έτσι έβγαζα παραπάνω. Παίζω με τα μλ καθημερινά αλλά πάντα έχω περίσσιο, είτε πολύ είτε λίγο. Αλλά από χθες περνάω πάλι περίοδο ξηρασίας. Το βράδυ αντί για 250μλ άντλησα 190 με το ζόρι, και χθες και σήμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις απότομες μειώσεις. Έχουν να κάνουν με την περίοδο; Πάντως δεν έχει σχέση το πόσο τρώω με το πόσο γάλα βγάζω, διαπιστευμένο αυτό. Ίσως η περίοδος επηρεάζει, θα δούμε.

Έχω όμως αγοράσει και ένα πακέτο βιολογικό γάλα Frezylac για περίπτωση ανάγκης. Εύχομαι να το πιει, η παιδίατρος λέει θα δυσκολευτεί. Εγώ πάλι λέω σίγουρα θα το πιει αφού τρώει και γιαούρτι και τυρί. Έχω σκοπό στον χρόνο (ή και νωρίτερα...ουφ ουφ) να κόψω την μεσημεριανή και σταδιακά και την πρωινή άντληση και να αντλώ μόνο βράδυ και όσο κρατήσει.

Για μωράκι δεν σκεφτόμαστε ακόμα, θα ήθελα πολύ αλλά αν δεν περπατήσει καλά ο Λ δεν υπάρχει περίπτωση να το επιχειρήσω για το φόβο μου που σας έχω πει τόσες φορές (αποκόλληση) οπότε και μπορώ να συνεχίσω να αντλώ για όσο θέλω. Αλλά ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααα

mU4Ep3.png

Α να πω και κάτι τελευταίο (περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο και να απλώσω τα ρούχα).

Πήγα διαιτολόγο σήμερα και αν και τρώω το καταπέτασμα δεν πήρα ούτε γραμμάριο! Μου έδωσε δίαιτα για 2 εβδομάδες και βλέπουμε. Είμαι ακόμα 78 κιλά.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...