Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Δεν τον γνωρίζω τον γιατρό. Μίλησε σωστά θεωρώ. Τέρμα φυσικό αφού δίνεις ωάρια. Αυτός σου δίνει 12-15 γιατί πιστεύει ότι έχεις χαμηλή ποιότητα ; Και για το σπερμα δεν είπε τίποτα; Αυτά που είδε ο άλλος εξωσωματικός; Ωραία, για τον Σφακ… έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Δες και τι θα σου πει αυτός, ο ουρολόγος και ο ενδοκρινολόγος. Αυτοί με τα περισσότερα κοινά στα λεγόμενα τους θα είναι και ποιο κοντά στην αληθεια. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Ανήκω κι εγώ στο κλαμπ "Απριλίου 2010"! Γέννησα 22/4/10 ένα υπέροχο "γατάκι", που τώρα φυσικά έχει γίνει λιοντάρι!!!!

Έχω κι έναν μεγαλύτερο θηριάκι - 2,5 χρονών. Καταλαβαίνετε λοιπόν θέματα και θέματα που αντιμετωπίζω καθημερινά!!!

line_m123_beg_17_time_1219723200_text_f4ef20f0f1fef4ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

line_m121_beg_40_time_1271908800_text_f4ef20e4e5fdf4e5f1ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Ανήκω κι εγώ στο κλαμπ "Απριλίου 2010"! Γέννησα 22/4/10 ένα υπέροχο "γατάκι", που τώρα φυσικά έχει γίνει λιοντάρι!!!!

Έχω κι έναν μεγαλύτερο θηριάκι - 2,5 χρονών. Καταλαβαίνετε λοιπόν θέματα και θέματα που αντιμετωπίζω καθημερινά!!!

Καλώς ήρθες koulini! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Τι είναι (αγόρια, κορίτσια, ενα κι ενα???)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γειά σου φίλη, ελπίζω να περάσεις όμορφα μαζί μας. Είναι λίγο βαρύ το κλίμα αυτές τις μέρες αλλά ελπίζουμε κι εμείς η άφιξή σου να μας ξανανιώσει λίγο. Να σου ζήσουν τα μωράκια σου. Εγώ έχω απίστευτα νεύρα λόγω πεθεράς αλλά δεν μπορώ να τα γράψω τώρα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Και από τα νεύρα μου άνοιξε και η μύτη. :mad:

Καλώς σας βρήκα!

χα!χα! Παθούσα σχετικά με την πεθερά!!! Υπομονή! Δεν τα βγάζεις πέρα μαζί τους! Σε λίγο σχολάω (από την δουλειά)! Ελπίζω μέχρι αύριο να μας έχεις γράψει τα κατορθώματά της!

Καλό μεσημέρι! Πάω στα θηριάκια μου!

line_m123_beg_17_time_1219723200_text_f4ef20f0f1fef4ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

line_m121_beg_40_time_1271908800_text_f4ef20e4e5fdf4e5f1ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

γεια σας φιλεναδιτσες μου!

ηρθαμε λιγες μερες στους γονεις μου με το μωρο κ σας γραφω απο τον η/υ της αδερφης μου.ο Γ εμεινε σπιτι γιατι προεκυψαν κατι εξτρα δουλειες κ θα δουλευει στο υπογειο ολο το απογευμα.

το μονο που θελω να πω ειναι κουραγιο στην Αννυ κ την Ηρω για τις απωλειες τους. ο Θεος κ τα παιδακια σας να σας δινουν δυναμη.

Μαρακι (angicat) μην ακους την πεθερα σε τετοια θεματα. σε καταλαβαινω...

καλο βραδυ

pHNqp3.png9S1np2.png

Γεια σας φιλες.

Εμεις επιστρεψαμε στο σπιτι μας. Ευτυχως φορτισαμε τις μπαταριες μας καλα καλα. Να ναι καλα τα πεθερικα. Ουτε το δαχτυλακι μου δεν κουνησα τοσες μερες.

Σημερα πηγα το μωρο στο γιατρο γιατι ειχε πολλες μυξες και βηχα και ειπα μηπως κολλησε να παρουμε αντιβιωση πριν εξελιχθει και γινει χειροτερα, αλλα τελικα εβγαλε αλλα 2 δοντια (6 συνολικα) και βγαινουν κι αλλα 2... κουραστηκα με αυτα τα δοντια. Ας σταματουσαν τουλαχιστον για λιγο καιρο. και για τα 32 ετσι λετε να ειμαστε????

Ελπιζω ολες να ειστε καλα και περαστικα στα μωρουλια που υποφερουν απο σπυρακια-συγκαματα και οτι αλλο τα απασχολει.

Φιλια!

ticker.png

CEPYp3.png

Γεια σου Δεσποινάκι και Ηρώ. Μπράβο που περάσατε καλά. Το μικρό πιρανχας ο Κωνσταντίνος πρέπει να είναι όλα τα λεφτά αλλά δεν νομίζω να πάει όλα τα δόντια έτσι. Κάποια στιγμή ηρεμούν, συνηθίζουν. Όπως και να έχει είσαι τυχερή με την αγία πεθερά. Φιλιά και τα λέμε από τηλ.

Δεσποινα καλά να περάσετε κι εσείς. Ξεκουράσου!

Εγώ σόρρυ που δεν τα γράφω τα της πεθεράς αλλά είχα τσιτώσει και δεν θέλω να τα ξαναθυμάμαι. Το βράδυ μου ζήτησε συγνώμη αφού της εξήγησα. Μου έφερε και γιουβαρλάκια και ?100 (δώρο από έναν ξάδερφό του πεθερού μου για τον γάμο που έγινε πριν 2 χρόνια σχεδόν) και με το κατοστάρικο μου περάσαν όλα χαχαχαχα

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Έχω πολύ καιρό να σας διαβάσω...αλλά μάλλον δεν έχει και πολύ κίνηση...

Τι έγινε;;;;....Εγώ με τη δουλειά γυρίζω αργά...ξυπνάω νωρίς...επομένως προσπαθώ να κρατήσω και λίγο τις ισορροπίες και να αναπληρώσω το χαμένο χρόνο με το μπεμπάκι και τον Χ...Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά και για τη βάπτιση...Είναι αργά και δεν μπορώ να σας διαβάσω...

Ελπίζω όλα τα μπεμπάκια να είναι καλά!!!

Μετά από αρκετές μέρες είπα να περάσω...

Άννη, δεν μπορώ παρά να ευχηθώ καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε σένα και καλή ανάπαυση στο μπαμπά σου... Να είστε γεροί να τον θυμάστε, είμαι σίγουρη πως η Κλειώ θα φέρει ευκολότερα το χαμόγελο στα χείλη όλων σας... Έχεις δίκιο, είναι πολύ σημαντικό που έχεις τη μικρούλα σου!

Μια μεγάλη αγκαλιά με πολλή αγάπη από μένα!

Ηρώ, συλλυπητήρια και σε σένα και καλή ανάπαυση στη θεία που ταλαιπωρήθηκε τόσο...

Στα μπεμπάκια που ταλαιπωρούνται από ιώσεις, δερματικά και δόντια περαστικά και καλό κουράγιο στις μανούλες που ξενυχτούν στο πλευρό τους.

Εμείς καλά είμαστε περιμένουμε το δεύτερο δοντάκι να σκάσει μύτη, αλλά μάλλον είναι πιο αναποφάσιστο από το πρώτο!

Φιλάκια σε όλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Μανουλομανουλίτσες καλημέρα!!!

Annie μου καλημέρα και Ζωή σε σας, να είστε όλοι καλά και να τον θυμάστε πάντα στα καλύτερα του. Θέλω να σου πω επειδή γνωρίζεις ότι έχασα και γω τον μπαμπάκα μου πριν 7 μήνες ότι θέλει κουράγιο, υπομονή και ο χρόνος θα απαλύνει σιγά-σιγά τον πόνο. Να σκέφτεσαι ότι έχεις το μικρό σου πλασματάκι το οποίο θα σου δίνει απίστευτο κουράγιο με το που θα σου χαμογελάει και ότι μπορώ να βοηθήσω ψυχολογικά αλλά και φιλικά μην διστάσεις να με πάρεις τηλ.Στο στέλνω με msn sto facebook.Να προσέχετε και μην ξεχνάς ότι είμαστε όλοι εδώ μια παρέα και μια αγκαλιά!!!

Angicat, κουκλίτσα μου μεγειά το κούρεμα του Λευτεράκι σου!!! Μην αφήνεις να περνάνε οι μέρες για τον διαιτολόγο σου όσο κρατάμε κιλά τα συνηθίζουμε....!!! Παθών.... κάνω διατροφή έχω χάσει 5 κιλά σε 2 μήνες..... όσον αφορά την πεθεράαααααα γκρρρρ κάνε ότι νομίζεις με το παιδάκι σου και μην αφήνεις τρίτους να επεμβαίνουν!!! Σε φιλώ και σε καλημερίζω γλυκά!!!

Atlantis μας φιλάκια στην μικρή κουκουβαγίτσα σου και σας εύχομαι καλύτερους ύπνους απο δω και πέρα!!!

Angel καλημερούδια και σε σενά ομορφούλα και καλή σας αρχή με το μοσχαράκι!!! Το τρώει? όλα καλά?

Koulini καλώς μας ήρθες να χαίρεσε τα αντράκια σου περιμένουμε περισσότερα νέα σου...!!!

Angie, Valia, Άννα, Ιωάννα, Ειρήνη, Μαράκι Καλημέρα και σε σας να είναι καλά τα παιδάκια σας και σε όσες δουλεύουνε Καλή Δύναμη!!!!

Τώρα στα δικά μας, ο Σταθάκης το ΣΚ έβγαλε και το δεύτερο δόντι το πάνω τώρα έχουμε τέσσερα!!! Την Κυριακή πήγαμε σε γενέθλια το πρωί όπου η φιλεναδίτσα μας έκανε και αποκριάτικο πάρτυ, περάσαμε πολύ ωραία είχε έρθει και η μανούλα μου....Μετά ο Π μας έβγαλε για φαγητό στην Πειραϊκή και ύστερα για καφεδάκι, μαζέψαμε ήλιο και ευχαριστηθήκαμε την θαλασσίτσα που τόσο πολύ μου λείπει από τότε που ήρθα στην Αθήνα απο τον ωραίο Πειραιά μου!!! Εχθές κατεβήκαμε Πειραιά στην Μαμά μου και το απόγευμα ήρθε ο μπαμπάς μας όπου μας πήγε για γλυκάκι και φαγητό λόγω της ημέρας....μας έκανε δωράκια στο Στάθη ένα σκυλάκι και μένα ένα κινητάκι που τόσο πολύ το χρειαζόμουν... Ήρθε με μια αγκαλιά κόκκινα τριαντάφυλλά...Ευχαριστούμε Μπαμπάκα Παναγιώτη σε αγαπάμε πολύ-πολύ!!!!!

Χρόνια Πολλά και σε σας Μανουλομανουλίτσες.....!!!! όχι ότι πιστεύουμε σε αυτή την καθαρά εμπορική γιορτή αλλά έτσι είναι ευκαιρία να βρίσκουμε λίγο περισσότερο χρόνο για να χαιρόμαστε με δώρα και extra βολτούλες!!!:tongue::tongue::tongue:

happy-valentines.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...