Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια angicat η γιατρος τι λεει για το γαλα? Σου προτεινε εκεινη να το αλλαξεις ή απλα "συμβουλες" της πεθερας ειναι?

Βικυ πηρες στολη? Εμεις τελικα θα ντυθουμε πειρατης και γατουλα!

Μαρια atlantis σκεφτεσαι μηπως εχει αλλεργια σε καποιο φρουτο δηλαδη? Και υποτιθεται οτι αυτα που της δινεις δεν κανουν αλλεργιες. Ξερω για εσπερειδοειδη και φραουλες.

Παντως κι εγω με ολα αυτα τα δερματικα ---συγκαμα / ποδαρακια σαν το δερμα φιδιου / μαγουλακαι σκασμενα-- σκεφτηκα να την παω στο Συγγρου που ειδικευονται μηπως πρεπει να γινει καμια εξεταση αιματος

Ομως ιδιως αυτη την περιοδο που σερνεται τοσο εντονα ο H1N1 θελω να αποφυγω τα νοσκομεια Επισης εν οψει βαπτισης, αποφασισα να τις βαλω τις πουδρες που μας ειχε δωσει η πρωτη γιατρος και πηγαινε καλα και στα ποδαρακια-μαγουλακια εκοψα καθε μαλ@κια αλοιφη που μας ειχαν δωσει, την εχω σχεδον συνεφερει με αγνο ελαιολαδο

Και μετα τη βαφτιση βλεπουμε σε τι γιατρο θα παμε και που? Μη μου ειναι και συγκαμενο το αμοιρο κ κλαιει απο αυτο στη βαφτιση

αυτα τα ολιγα

Αντε καλε...μαζευτειτε να πουμε καμια κουβεντα

QuW0p3.png

γεια σας!

Εμεις ειμαστε καλα. Εγω τωρα συνηλθα μετα απο 2 κουτια αντιβιωση και ο μικρος εχει μυξες και διαροια. Μενουμε στην πεθερα εδω και 3 μερες για να μας βοηθησει λιγο μπας και κοιμηθουμε.

Δεν θα σχολιασω τιποτε αλλο γιατι γραφω απο το κινητο. Θα πω μονο στη γλυκια φιλεναδα Αννυ τα πιο θερμα μου συλλυπητηρια. Τα λογια ειναι περιττα. Καλη δυναμη σε ολη σου την οικογενεια. Να κοιτας την Κλειουλα σου κι ολα θα γινονται αμεσως πιο υποφερτα.

Καληνυχτα...

ticker.png

CEPYp3.png

Μαρια angicat η γιατρος τι λεει για το γαλα? Σου προτεινε εκεινη να το αλλαξεις ή απλα "συμβουλες" της πεθερας ειναι?

Οι συμβουλές της πεθεράς είναι αυτές και η παιδίατρος δεν ανέφερε καν ότι είναι ανησυχητικό το ύψος του. Δεν το συζητήσαμε καθόλου. Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι να ανησυχώ κι έτσι δεν της το ανέφερα. Απλά αναφέρω την θεωρία της για να γελάσετε. Η αλήθεια είναι ότι με πίκρανε λίγο, αλλά δεν βαριέσαι. Μεγάλα λόγια.

mU4Ep3.png

καλησπερα μανουλες..εχω μερες να μπω κ δεν θυμαμαι κ πολλα...μονο περαστικα να πω στα μωρακια μας,κ ποτε να μην εχουμε προβληματα υγειας.ολα τα αλλα λυνονται.

εγω δυστυχως εχασα τον μπαμπακο μου το ξημερωμα της Παρασκευης κ σημερα τον κηδεψα.

περναω πολυ δυσκολες ωρες αλλα με στηριζει πολυ η μικρη μου Κλειουλα.κ ο Κωστας φυσικα αλλα αν δεν ειχα το μωρο δεν ξερω τι θα εκανα.

πρεπει να μαζεψω τα κομματια μου κ να ξανασταθω στα ποδια μου...

λυπάμαι πολύ Άννυ μου...

ο Θεός να τον αναπαύσει και να σας δώσει τη δύναμη που χρειάζεται να το αντέξετε.................

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες μου,

Άννυ μου φιλενάδα μου, τα συλλυπητήριά μας για την απώλειά σας, σίγουρα είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο.... Πιστεύω όμως σε εσένα, είσαι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος και θα τα καταφέρεις να συνέλθεις για να στηρίξεις την οικογένειά σου. Πραγματικά, ότι χρειαστείς να ξέρεις ότι είμαστε κοντά σας... Φίλησε μας τα όμορφα μαγουλάκια της Κλειούλας μας.

GaiGp3.png

Καλησπέρα φίλες μάνες,

Αννυ συλληπητήρια για τον μπαμπά σου. Το μόνο που έχω να σου πω έχοντας βρεθεί σε παρομοια θέση κάποια χρόνια πριν είναι να κανεις κουράγιο, να μην πνίξεις τον πόνο σου και να θυμάσαι οτι η Κλειω σου μόνο μπορεί να σε κάνει να γελάς πραγματικά αυτές τις δύσκολες ωρες. Μακάρι να είχα κι εγώ τον Δημήτρη μου τότε...

Δεν σχολιάζω τίποτε άλλο γιατί είμαι πολύ στενοχωρήμενη με αυτό το γεγονός.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες..εχω μερες να μπω κ δεν θυμαμαι κ πολλα...μονο περαστικα να πω στα μωρακια μας,κ ποτε να μην εχουμε προβληματα υγειας.ολα τα αλλα λυνονται.

εγω δυστυχως εχασα τον μπαμπακο μου το ξημερωμα της Παρασκευης κ σημερα τον κηδεψα.

περναω πολυ δυσκολες ωρες αλλα με στηριζει πολυ η μικρη μου Κλειουλα.κ ο Κωστας φυσικα αλλα αν δεν ειχα το μωρο δεν ξερω τι θα εκανα.

πρεπει να μαζεψω τα κομματια μου κ να ξανασταθω στα ποδια μου...

Aννουλα θερμα συλληπητηρια!!!!!!!!!! ισως ετσι ξεκουραστηκε ο ανθρωπος κ να ηταν η πιο καταλληλη στιγμη για αυτον. Λυπάμαι πολυ κ ο Θεος να τον αναπάυσει!!!!

Κοριτσια γεια σας

ελπίζω οι υπολοιπες να ειστε καλα

το κλιμα εχει βαρυνει λίγο. Δυστυχως όλα μεσα στη ζωη ειναι. Η μια ζωη φευγει και μια νεα ερχεται. Αυτος ειναι ο κυκλος αλλα κ το θαυμα της ζωής.:(:(:o:cry: Τι να πω........

Εχω χαθει κ δεν ξερω πολλα νεα σας..

Δημητρα πώς πας με την εγκυμοσυνη?? Εχεις ναυτιες?????

με την μετακομιση τι κανατε????? Εχω μερες να μπω κ εχω χασει επεισοδι α συγνωμη..

Μαρια (αντζικατ) οι μαμαδες κ οι πεθερες γενικα εχουν την ταση να διατηρουν πεπαλαιωμενς αντιληψεις....Δεν μπορουν να αλλάξουν τωρα . Κ η μανα μ τα ιδια λεει κ επιμενει κιολας!!!Τι ηλικια εχει η δικια σου?????Δεν ξερει -----τι να της πεις.?????.

αστην πες της οτι σου λεει η παιδιατρος να κάνεις αυτα που κάνεις κ τελος..

Εγω παλι δυστυχως αν κ ψιλοκανω αντλησεις με το νοσοκομειακο (της εχω λιγο περιορισει γιατι κουραστηκα) καθε μερα μου μειωνεται όλο κ περισσοτερο το γαλα μου. Μπορει σε αντληση να βγαλω μονο σταγονες πια... Τωρα πια στην καλυτερη περιπτωση να πιει απο μενα το πολυ πολυ κ 60-100μλ την μερα τιποτα παραπανω και μπορει κ λιγοτερο Τι νακάνω κ πάλι ευχαριστημενη ειμαι με τοσο αγωνα που εκανα να το διατηρησω εστω κ λιγο.

Α!!! σημερα στις 3 εχω ραντεβου με το γυναικολογο για τεστ παπ(δεν εχω αξιωθει ακομη να κανω) και γυναικολογικο ελεγχο. Εχω τοσο καιρο να πάω που ξεσυνηθησα την αβολη αυτη σταση και τωρα εχω αγωνια λιγακι!!! αχαχ

γεια σας!

Εμεις ειμαστε καλα. Εγω τωρα συνηλθα μετα απο 2 κουτια αντιβιωση και ο μικρος εχει μυξες και διαροια. Μενουμε στην πεθερα εδω και 3 μερες για να μας βοηθησει λιγο μπας και κοιμηθουμε.

Δεν θα σχολιασω τιποτε αλλο γιατι γραφω απο το κινητο. Θα πω μονο στη γλυκια φιλεναδα Αννυ τα πιο θερμα μου συλλυπητηρια. Τα λογια ειναι περιττα. Καλη δυναμη σε ολη σου την οικογενεια. Να κοιτας την Κλειουλα σου κι ολα θα γινονται αμεσως πιο υποφερτα.

Καληνυχτα...

ταλαιπωρηθηκες πολυ ρε κοριτσακι !!!!!! περαστικα ..ειναι καλη η συμβιωση με την πεθερα???? ελπιζω όλα καλα

φιλακια

Ατλαντισ Μαρακι τωρα ειδα κ εσας με την ταλαιπωρια σας>>>Δεν σταματουν ποτε οι αγωνιες με τα μικρουλια μας Πώς ειναι τωρα τα πραγματα???Με τα φρουτα τι θα κάνετε????:confused::confused:

μανούλες καλημέρα. εχασα καποια επεισοδια.

αννη μου συλληπητηρια για τον μπαμπακα σου. ευχομαι να ζησετε ολοι καλα και να τον θυμαστε παντα οπως θα ηθελε και εκεινος. δεν μπορω να μπω στη θεση σου, δεν μπορω να φανταστω τη λυπη σου. η κλειω και ο κωστας σου θα απαλυνει τον πονο σου.

ηρω μου συλληπητηρια και για τη θεια σου, ησυχασε και εκεινη αν καταλαβα καλα. ζωη σε εσας. δε νομιζω να σου τα ειπα μερες πριν.

χρονια πολλα στις ερωτευμενες μανουλες, ευχομαι μονο αγαπη και υγεια για ολους μας.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...