Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα φιλες

λεφτααααααααα λεφτααααααααα λεφτααααααααα...........που θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω!!! Εμεις παντως, μονο αν βρεξει ο Θεος τιποτα χιλιαρικα μας βλεπω να σωνομαστε...

Κατα τα αλλα μια απο τα ιδια ειμαστε. Οοοοποτε θυμομαστε τρωμε και οποτε βαριομαστε, μπορει να μην τρωμε για 2 μερες...

και το γ@μ@συγκαμα καλα κρατει

σας αφηνω να δουλεψω και να σας διαβασω αργοτερα

φιλιααα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Ειρήνη με που θες να βρέξει χιλιάρικα, εγώ και πενηντάρικα λέω αμα ρίξει καλά θα 'ναι χαχαχαχαχαχα......

Να πω, Καλέ μην σπρώχνεστε, όλες θα γράψετε!!!!!!!!!!

Γεια κάντε μια σειρά παρακαλώ, ένα-ένα τα ποστ, θα μπλοκάρετε τον σέρβερ!!!!!!!

GaiGp3.png

Γεια σας και απο εμάς, είχαμε πάει παιδίατρο το μεσημέρι και κάναμε το τελευταίο εμβόλιο. Τώρα θα ξαναπάμε στον χρόνο για το Mantoux. Μας ζύγισε και μας μέτρησε είμαστε 10850γρ (+300γρ) και δεν ψηλώσαμε (πάλι)!!!. Απορώ γιατί δεν ψηλώσαμε αφού τα παντελόνια του πλέον δεν χρειάζεται να τα διπλώνω αλλά έτσι μας είπε. Δεν βαριέσαι! Σάμπως ο Βέγγος δεν έκανε καριέρα; χαχαχα

Επίσης πρότεινε εκπαίδευση ύπνου (αυτή με το κλάμα για 10 μέρες) και αρνήθηκα. Είπα πως καλά είμαστε. Κι εγώ θέλω να κοιμάται μόνος του (να μαγειρεύει και να σκουπίζει επίσης, γίνεται;;;; χαχαχα Α και να σιδερώνει μήπως; Έστω τα δικά του!!!) αλλά δεν μπορώ να τον αφήσω να κλαίει. Η δε πεθερά λύσσαξε να το κάνω. Έτσι Δευτέρα μεσημέρι που είναι να τον κοιμίσει αυτή θα της πω ότι ξεκινάμε την εκπαίδευση!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Να δω πόσα απίδια πιάνει ο σάκος! Πόσο θα αντέξει;

Μου είπε επίσης να μην δώσω ασπράδι και ψάρι μέχρι τον χρόνο (λόγω της αλλεργίας στην ντομάτα) και ότι δεν χρειάζεται να σταματήσω τα αλεσμένα, μπορώ να το κάνω μετά τον χρόνο. Μπορώ να δώσω και όσπρια. Ε αυτά γενικά. Εκεί μιλάμε ήταν όλα άρρωστα και είχα πάει και με ραντεβού. Κάτι βρεφάκια 2-3 μηνών που τα ετοίμαζε για νοσοκομείο, εμπύρετα τα καημένα.

Να σας πω ότι πάλι δεν πήγα διαιτολόγο γιατί δεν ήθελα (έκοψα την δίαιτα τώρα μερικές μέρες) και έκλεισα ραντεβού για Τρίτη βράδυ.

Αυτά προς το παρόν, θέλω έναν καφέ αλλά δεν έχω ντικάφ και έχω ήδη πιεί έναν κανονικό σήμερα.

Α ναι και έχω πολλά κέφια, δεν ξέρω γιατί. Έχω πολύ όρεξη και όλο γελάω σήμερα!

mU4Ep3.png

Δεν ψηλώσαμε επειδή του δίνω δικό μου γάλα το οποίο δεν έχει θρεπτικά συστατικά, σίδηρο και βιταμίνες και αν θέλω το καλό του παιδιού μου θα πρέπει να δώσω ξένο επιτέλους. Το μητρικό είναι καλό για όσο είναι μικρό το μωρό και του κάνω κακό τώρα που συνεχίζω. Τόσος κόσμος δίνει ξένο, καμιά δεν θηλάζει τόσο καιρό (το θεώρημα της πεθεράς).

Λόγια λόγια λόγια....απλά επειδή δεν πήρε ύψος 2 μήνες συνεχόμενους. Εν τω μεταξύ είδα στο βιβλιάριο έγραψε +1 πόντο απλά δεν το είπε. Άρα τελικά πήρε 1 πόντο (χαχαχαχα).

Τι έχετε να πείτε; Σόρρυ που σας πρήζω με τα δικά μου ενώ έχετε τόσα στο μυαλό σας αλλά να..με νευρίασε σήμερα. Εγώ πασχίζω για το "κακό" του παιδιού μου. Στον Γ μπροστά δεν λέει τέτοια.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Μμμ! Κι εμένα πήρε το μάτι μου μια ωραιότατη μακαρονάδα κ είπα να περάσω.

Απόψε ξενυχτίσαμε λιγάκι. Ήρθε ο κουμπάρος κ βλέπαμε ταινιούλα. Η Αθηνά δεν ήθελε με τίποτα να εγκαταλείψει την παρέα κ τελικά ξεράθηκε στα πόδια μου κατά τις 12:00.

Ελπίζω να το πάει σερί αλλά ξέρω ότι αποκλείεται. Έχει να το κάνει πάνω από 5 μήνες-από τότε που έπιασα δουλειά δηλαδή.

Πάω κι εγώ για ύπνο χωρίς να σχολιάσω τίποτα γιατί δεν αντέχω. Καίνε τα μάτια μου.

Όνειρα γλυκά μανούλες και μωρά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα φιλενάδες μου!!!!!

ΣΑΒΒΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!1

Δήμητρα και Μαράκι χαίρομαι που σας άρεσε η μακαρονάδα μου, ήταν χομ μέιντ βλέπετε.......χιχιχι

Μαρία άσε την πεθερά να λέει κουλά, μια χαρά είναι το μητρικό.. και η ανάπτυξή σας πολύ καλή, μπράβο στον Λευτεράκη.

Σήμερα λέω να αξιωθώ να πάω να πάρω μια στολή στο παιδί μου, σ/μ κλπ... Θα ήθελα να πήγαινα και ένα κομμωτήριο αλλά δεν υπάρχει χρόνος δυστυχώς ούτε σήμερα... ο θ θα με σφάξει αν του αφήσω την Λου. Κατά τ'άλλα είχαμε ένα χαριτωμένο βράδυ, με λυπήθηκε η κόρη μου γιατί ήμουν ένα ράκος. Τώρα πίνω καφεδάκι και την περιμένω να ξυπνήσει.

Κερνάω πρωινούλι!!!!!

49039B4809F6969AE0714C55A5DF7051.jpg

GaiGp3.png

καλημέρα!

τι κάνετε φιλαράκια?

αχ,μη χανόσαστε!

ευτυχώς που είναι και η Βικη και κερνάει τίποτις και όλο και κάποια τσιμπάει!

τι νέα έχουμε?τι κάνουν τα ζουζουνάκια μας?έχουμε κανένα αρρωστούλι?ελπίχω ο χ ι!

η άννυ έχει μέρες να μπει..μακαρι να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά της!

άντζυ εσένα ο μπαμπάς σου πως είναι?

Δέσποινα εσένα πως πάει?εύχομαι τα καλύτερα!

εμείς ακομα περιμένουμε αποτελέσματα....

η μικρή έχει αναρρώσει,κάνει και κανονικά κακάκια και σήμερα ξύπνησε 8 παρά!!!!!!!!!!έυχομαι να το καθιερώσει παλι!φυσικά ξυπνούσε κάθε μισή ωρα όλο το βράδυ με φωνές,αλλά αυτό είναι στανταρ:(:(:(τώρα παίρνει τον 15΄υπνάκο της!

έχουμε άλλο θέμα όμως...την τριτη μέρα της αντιβίωσης είχε διάρροια και κόψαμε τα φρούτα.ξαφνικά είδα τεράστια βελτίωση στα σπυράκια στο πρόσωπο,στην ατοπική δερματίτιδα που σας έχω πει οτι έχει,σε σημείο που σχεδόν εξαφανίστηκαν ενώ τα είχε τόσους μηνες.θεωρήσαμε οτι οφειλόταν στην αντιβίωση,οκ.

αφού έκανε κανονικά κακα λοιπόν της έδωσα φρούτα και εμφανίστηκαν πάλι τα σπυράκια:confused::confused::confused:είπα μηπως απλά πέρασε η δραση της αντιβίωσης,αλλά τελικά μάλλον της το προκαλούν τα φρούτα...σταμάτησα πάλι να της δίνω και εξαφανίστηκαν...από Δευτερα θα πάρω παλι τη γιατρό τηλ,να δούμε τι θα κάνουμε...δε θέλω να της κόψω τα φρούτα,αλλά αν είναι να της βάζω κρεμες-και κορτιζονούχες ανά καιρους,ίσως θα πρέπει να βρεθεί μια άλλη λύση,τι να πω....

ευτυχώς που έχετε κι εμάς και υπάρχουν μεγάλα ποστ:tongue::tongue::tongue:

οκ,ξύπνησε,σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

''έχεις τα πινέλα,

έχεις τα χρώματα,

ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα''

Καζαντζάκης

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μας.

Πήγαμε κι εμείς μια βολτούλα στη γειτονιά και σ/μ και πρώτη φορά τον έπιασε τον Νικόλα γκρίνια στο καρότσι. Πεινούσε, ήθελε κακά και νύσταζε. Με το που γυρίσαμε έκανε όλα τα παραπάνω και τώρα κοιμάται. Χιχιχι.

Μαρία τι φρούτα της δίνεις; Και είναι βιολογικά;

X4pTp3.png

Καλημέρα κι απο μας.

Πήγαμε κι εμείς μια βολτούλα στη γειτονιά και σ/μ και πρώτη φορά τον έπιασε τον Νικόλα γκρίνια στο καρότσια. Πεινούσε, ήθελα κακά και νύσταζε. Με το που γυρίσαμε έκανε όλα τα παραπάνω και τώρα κοιμάται. Χιχιχι.

Μαρία τι φρούτα της δίνεις; Και είναι βιολογικά;

καλημέρα!

καλόν ύπνο να έχει!

της δίνω βασικά μήλο,μπανάνα,αχλάδι.το πορτοκάλι και το μανταρίνι τα κόψαμε από νωρίς γιατί είδα οτι φούντωνε:(και ναι,πάντα βιολογικά:confused::confused:θα δούμε...

''εσείς κι εγώ...

καλησπερα μανουλες..εχω μερες να μπω κ δεν θυμαμαι κ πολλα...μονο περαστικα να πω στα μωρακια μας,κ ποτε να μην εχουμε προβληματα υγειας.ολα τα αλλα λυνονται.

εγω δυστυχως εχασα τον μπαμπακο μου το ξημερωμα της Παρασκευης κ σημερα τον κηδεψα.

περναω πολυ δυσκολες ωρες αλλα με στηριζει πολυ η μικρη μου Κλειουλα.κ ο Κωστας φυσικα αλλα αν δεν ειχα το μωρο δεν ξερω τι θα εκανα.

πρεπει να μαζεψω τα κομματια μου κ να ξανασταθω στα ποδια μου...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...