Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να 'μαι κι εγώ...

Γίνεται χαμός στην δουλειά και γι' αυτό έχω εξαφανιστεί... Σας ευχαριστώ που με αναζητήσατε. :)

Για να δω τώρα τι θυμάμαι... :confused::confused:

Ηρώ μου συλληπιτήρια. Να ζήτε να την θυμόσαστε. Περαστικά σε εσένα κοριτσάκι μου. Εύχομαι να μην ακούσεις άλλα δυσάρεστα. Υγεία και ευτυχία να έχουμε όλοι.

Βάσω να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Γιωργάκης! Να είναι γερός και καλότυχος! Οσο για το κρύωμα και τον παπά έχω να πω ότι είναι απαράδεκτος. Πως είναι ο Γιωργάκης;

Χριστινάκι μου πως είναι ο Σταθούλης; Περιμένουμε νέα.

Μαράκι μου πως είναι η Γεωργία σου;

Βικάκι το Λουσάκι τι κάνει; Οσο για τον αντρούλη σου τι να πω....

Μαρία μου εγώ του Κωνσταντίνου του φοράω 9-12 φορμάκια και κάποια ίσως και μεγαλυτερο νούμερο, αλλιως τα ρούχα του είναι 12μηνα όλα.

Δέσποινα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μπαμπάκα σου. Αισιοδοξία να έχετε!

Χαρούμενα μηνογεννέθλια για τον Νικόλα και τον Λαζαράκο!

Βρε Ειρήνη μου, πάλι συγκάηκε η μικρή σου; Περαστικά της.

Νικόλ μου σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου και εσένα και το κοριτσάκι σου. Εύχομαι το εγκεφαλογράφημα να είναι τέλειο και να συνεχίζουν να πηγαίνουν όλα καλά για το κοριτσάκι σου!

Στα δικά μας τώρα... Συνεχίζει και ξυπνάει τα βράδυα ο γιοκας μου. Αλλωτε απλά κλαίει και δεν σηκωνομαστε και ξανακοιμάται και τις περισσότερες φορές έχουμε ένα 2-3ωρο στο νερό που είμαστε ξύπνιοι... Δεν ξέρω πόσο θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία... και φανταστείτε ότι σχεδόν κάθε βράδυ δίνουμε depon...

Σήμερα περιμένουμε την Αννη με τον Δημητράκη για να παίξουν τα παιδάκια μας!!

Σίγουρα όλο και κάτι θα ξεχναω αφου σας γρλαφω με διαλλείματα.... :evil::evil::evil:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες Καλησπέρα γυρίσαμε φάγαμε και σας γράφουμε για να σας ενημέρωσουμε...

Η γιατρός μας είπε ότι είναι Δερματίτιδα και θέλει συχνά κρεμούλα για ενυδάτωση διότι παρατήρησε ξηροδερμία. Μας είπε ότι δεν είναι ανησυχητικό μας έδωσε ένα σαπούνι με βρώμη και μου είπε στο μπανάκι του να μην τον τρίβω με σφουγγάρι ή με πετσετάκι (ούτως η άλλως δεν τον έτριβα) μας έδωσε μια κρέμα ενυδατική (να του βάζω πιο συχνά για να μην δημιουργεί ξηρότητα το δερματάκι του) και μας έδωσε και μια κρέμα που θα μας την φτιάξουν στο φαρμακείο όπου θα την χρησιμοποιούμε μόνο όταν βλέπουμε έξαρση στο δερματάκι του για 3-4 μέρες. Αυτά μανουλομανούλες μου ηρέμησα τώρα και προχωράμε....!!!

Νικόλ μου χάρηκα που έμαθα νέα σας. Εύχομαι τα αποτελέσματα σας να είναι πολύ καλά να μου φιλήσεις την μικρή Αναστασία σου και να προσέχετε...!!!

Valia μου να μου φιλήσεις τον μικρό σου και να δώσεις πολλούς χαιρετισμούς στην Αννυ και στον μικρό Δημήτρη...Καλά να περάσετε!!!

Dim angel καλό κουράγιο με την αλλεργία ταλαιπωρία φαντάζομαι ε???

Alex φιλάκια στον μικρό σου που είναι υπομονετικός ο γλυκούλης σου με το μαμ μαμ του!!!

Taniabell περαστικά στην πεταλουδίτσα σου!

Δεσποινάκι ευχαριστώ για την συμβουλή της κρέμας αλλά αφού η γιατρός μας είπε άλλες κρεμούλες θα πάρουμε αυτές μας συγχωρείς ε??:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ειρηνάκι πάλι σύγκαμα ε?? αχου το μωρέ εύχομαι να περάσει γρήγορα τα τσούζουνε τα καημενούλια !!!ΥΠΟΜΟΝΗ............

Angie εύχομαι και συ να είχες ευχάριστα αποτελέσματα να μου φιλήσεις την μικρή σου!!!

Φιλάκια σε όλες τις μανουλομανούλες και τα μπεμπάκια μας!!!:P:p:p:p:p

happy-thursday-cute.gif

Καλημέρα!! Πολύ όμορφη μέρα σήμερα και έτσι ελπίζω να είναι για όλες μας.

Δεσποινάκι όσον αφορά την δουλειά εμείς λέμε καλά που έχουμε κάτι να βγαίνουν τα έξοδα. Ο δε Γ δεν έχει πάρει χαμπάρι τι θα πει χρέος και δάνεια και ονειρεύεται ποδήλατο (?500) και σύστημα τηλεόρασης για το αμάξι (?2000). Του είπα χθες να τα ξεχάσει και να μην τολμήσει να μου τα αναφέρει γιατί ανεβάζω πίεση και πως ακόμα και αν μας περίσσευαν θα προτιμούσα να τα βάλω στον λογαριασμό του παιδιού. Νευρίασε φυσικά!

Πεταλουδίτσα κοτζάμ κοπελίτσα!! Τελικά Τάνια σε ποιόν πήγες; Δεν είχαν απεργία χθες; Εμένα μου έκλεισε για Παρασκευή μεσημέρι τώρα αφού χάσαμε της Τρίτης.

Μπράβο και στο Κωνσταντίνο της Βάλιας που φτιάχνει τους ύπνους του σιγά σιγά. Βάλια μην χάνεσαι κι εσύ, μπες γράψε μας τι κάνει το γλυκουλίνι σου.

Χριστίνα ξηροδερμία έχουμε κι εμείς στα μπουτάκια του από τα πλυσίματα στις αλλαγές πάνας. Ενώ παλιά δεν του έβαζα κρέμες, τώρα του βάζω για να μην μένει ξηρό το δέρμα. Δεν βοηθάει και ο χειμώνας, τρίβονται και τα ρουχαλάκια πάνω τους. Μπουσουλάνε και ταλαιπωρούν και τα γόνατα, άσε. Εγώ έχω ξηρό δέρμα, ίσως το πήρε από μένα το παιδί. Μας βόλεψε η Naturals της Johnsons και μυρίζει υπέροχα. Βάλε πρώτα ότι σου είπε ο γιατρός να ηρεμήσει το δέρμα και μετά βλέπεις.

Αυτά από εμάς, ελπίζω να μην ξέχασα κάτι. Την καλημέρα μου.

Α ναι ξέχασα να σας πω πως χθες κουρέψαμε τον Λ. Πολύ κουκλάκι έγινε !! Τα πήραμε με την μηχανή και ευτυχώς κάθισε καλά. Θα προσπαθήσω να βάλω και φωτό μετά.

mU4Ep3.png

Καλημεραααα, μπηκα πρωι πρωι να σας πω τα ευχαριστα, ο Λαζαρακος κοιμηθηκε στις 9.30 και ξυπνησε στις 6, εφαγε 5 λεπτα και ξανακοιμηθηκε εως τις 8!!!Εννοειται οτι και εγω κοιμηθηκα στις 10 και σημερα νιωθω αλλος ανθρωπος!!Νομιζω οτι η βολτα που τον εβγαλα στις 4.30 το απογευμα στην παραλια και το οξυγονο που ανεπνευσε τον ωφελησε, τοσο που θα τον ξαναβγαλω και σημερα!

Χριστινακι εννοειται οτι θα χρησιμοποιησετε αυτη που σας ειπε η γιατρος σας, αυτη ξερει καλυτερα.

Μαρια ασε, τα οικονομικα ολονων ειναι δυσκολα, εμεις εχουμε περιοριστει κατα πολυ, το μονο που δεν μπορω να περιορισω ειναι τα ρουχα και παιχνιδια του μωρου, αν δω κατι ομορφο θα του το παρω. Να πω κιολας οτι το προβλημα δεν ειναι μονο η περικοπη του μισθου μου (δουλευω με συμβαση εργου ως φυσικος) αλλα και οι συνθηκες εργασιας και κυριως με τους προισταμενους.Δε βαριεστε ομως, αλλοι με περισσοτερα προσοντα και δεν εχουν δουλεια, εδω φιλοι μου εχουν ηδη φυγει εξωτερικο, αλλοι Ελβετια, αλλοι Ντουμπαι.

Πεμπτη σημερα, σας στελνω πολλα πολλα φιλια!!

Βόλτα στην παραλία! Τι είπες τώρα, άλλοι στα σαλόνια και άλλοι στα αλώνια!!! χαχαχα α ρε Λάζαρε ζωάρα σου κάνει η μανούλα σου!! Μπράβο που το αναγνώρισες και της ανταπόδωσες ξεκούραση!

Εμείς πάλι δεν πήγαμε πουθενά. Φοβάμαι τόσο πολύ τις ιώσεις. Απορώ πως την γλίτωσε ο καημένος μέχρι τώρα. Κάθε μέρα στο φροντιστήριο είναι όλα άρρωστα. Μα καλά τι τα στέλνουν μου λέτε; Έχω ήδη διώξει 4 με πυρετό. Τα έπιασε κρυάδα τα καημένα στο μάθημα. Τι μάνες θεέ μου. Για να τα ξεφορτωθούν τα στέλνουν και άρρωστα. Λέω να βάλω ανακοίνωση αλλά σκέφτομαι τις αντιδράσεις. Πως να του πεις του άλλου αφού πληρώνει να μην στέλνει το παιδί του; Πέρσυ το Υπουργείο είχε στείλει εγκύκλιο φέτος τίποτα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλες μου!!

Δεσποινακι χαιρομαι πολυ για την πορεια της υγειας του μπαμπα σου!!!!

Ηρω τα συλληπητηρια μου!Καμια φορα ειναι καλυτερα να αναπαυονται απο το να ταλαιπωρουνται!Ζωη σε εσας!

Νικολιτσα μουουουου μας ελειψες φιλεναδα!!!Φιλακια πολλα στο Αναστασακι και σε σενα!!Σμουτςςςςςς

Τανια μεγαλωσε η ζουζουνιτσα!!!!Μπραβο στο πεταλουδακι μας!:P:p

Ειρηνη παλι συγκαηκε η καιμενουλα???:(

Εμεις εκτος απο την επομενη ημερα της βαφτισης που καναμε ενα 38 μονο ξανακαναμε παλι προχθες παλι 38 και τιποτα αλλο οποτε σκεφτηκα οτι ισως ειναι απο δοντια γιατι δεν εχει τιποτα αλλο και ειναι και ευδιαθετος!Ευτυχως!!!!!!!!Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας!Ηρθε την Δευτερα ο νονος και ξελαδωθηκαμε κιολας!Σημερα θα μας φερει ο φωτογραφος τα δειγματα και τα DVD και ανυπομονω!!!

Χμμμμ τι αλλα???Δεν θυμαμαι!:rolleyes::rolleyes:

καλημέρα κοριτσάκαι!

αν και για εμάς που έχουμε ξυπνήσει από τις 6.30:(έχει πια μεσημεριάσει...τι θα την κάνω την κουκουβαγίτσα μου ρε παιδιά?????

εντάξει,πριν αρρωστήσει κοιμόταν 11.30,ξυπνούσε 8 παρα,την πάλευα..από τότε που αρρώστησε άρχισε να μην πίνει πολύ γάλα πριν τον βραδυνό υπνο και ξυπνούσε 6.00.ήλπιζα οτι όταν αρχίσει να τρώει πάλι κανονικά όλη την ημέρα θα επανερχόταν στο παλιό ωράριο-έστω και με τα 45 ξυπνήματα...αλλά που??

δε μπορώ...όλη την ημέρα σέρνομαι..γιατί αφού κοιμηθεί το βράδυ κάνω διάφορες δουλειές και δε μου φτάνουν 5-6 ώρες ύπνου..μέσα στην ημέρα κοιμάται τα γνωστά μας τέταρτα:(:(:(κάποιες φορές απελπίζομαι γιατί σκέφτομαι τι θα γίνει όταν επιστρέψω στη δουλειά-που δεν έχω το περιθώριο να μην έχω ενέργεια....άλλες λέω μόνο να είναι καλά,τίποτα άλλο και άλλες όπως σήμερα το πρωί που δοκίμασα να μην της δώσω γάλα και προσπαθούσα μια ώρα να την κοιμήσω πάλι(χωρίς επιτυχία βέβαια),με πιάνουν νεύρα και κλάμματα.......

δεν παραπονιέμαι,το μόνο που θα ήθελα είναι να κοιμόταν λίγο παραπανω...όσες έχετε θέματα ύπνου με καταλαβαίνετε φαντάζομαι...

κατα τα άλλα είναι καλύτερα,μαλιστα σταματήσαμε το σιροπάκι για τα σπυράκια.έχει πολύ καλύτερη διάθεση,θέλει να την κρατάμε να περπατάει σ υ ν ε χ ε ι α,φωνάζει και κάνει τα δικά της,θυμώνει και κάνει σαν τον ντόναλντ ντακ:mrgreen:,δεν θέλει να αλλάζουμε πάνα-στριφογυρνάει σαν σβούρα και παίζει με οτιδήποτε δεν είναι παιχνίδι όπως πολύ σωστά είπε η Βάσω!

Ηρώ λυπάμαι για την απώλειά σας.....

Νικολ μου ειλικρινά όλες σε έχουμε στο μυαλό μας,και σένα και την Αναστασία και θέλουμε να ειστε καλά!εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα αποτελέσματα στην εξεταση σας!

Χριστινάκι είναι καλύτερα ο Σταθούλης?με συγκίνησες με όσα είπες για τον μπαμπά σου.....να είσαι καλά καλή μου...

άντζυυυυυυυυυυυ!πως τα πας κοριτσάκι?αντέχεις?σε σκέφτομαι!

Βάλια υπομονή με τον ύπνο....θα ξημερώσει Κυριακή,μη μου λυπάσαι...

Ειρήνη πως ειναι η μικρή?εμεις σωθηκαμε με την πουδρα ντακταριν...περαστικά της!

λοιπον απο το πρωι γραφω,ήρθε μεσημερι...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Εμεις εκτος απο την επομενη ημερα της βαφτισης που καναμε ενα 38 μονο ξανακαναμε παλι προχθες παλι 38 και τιποτα αλλο οποτε σκεφτηκα οτι ισως ειναι απο δοντια γιατι δεν εχει τιποτα αλλο και ειναι και ευδιαθετος!Ευτυχως!!!!!!!!Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας!Ηρθε την Δευτερα ο νονος και ξελαδωθηκαμε κιολας!Σημερα θα μας φερει ο φωτογραφος τα δειγματα και τα DVD και ανυπομονω!!!

Χμμμμ τι αλλα???Δεν θυμαμαι!:rolleyes::rolleyes:

μπραβο!!!!!!!!!!!

ευχομαι να είναι τέλειες οι φωτο!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Υπομονη Μαρακι ερχονται καλυτερες ημερες ειμαι σιγουρη...καποια χρονια μετα θα συζηταμε εδω για τα πιτσιρικια που δεν ξυπνανε το πρωι να πανε σχολειο..μεχρι τοτε τι να πω..βοηθεια μας!

ΕΙ ΦΙΛΕΣ!!ΜΟΛΙΣ ΣΧΟΛΑΣΑ και μπήκα να σας πω ένα γεια πριν πάω για μπάνιο! τι κάνετε?Ηρώ μου συλληπητήρια κι απο μένα..

στα υπόλοιπα άρρωστα και ταλαιπωρημένα μας φιλαράκια εύχομαι καλή ανάρρωση απο μύξες,σπιθουράκια και όλα τα υπόλοιπα.εμείς καλά,έβγαλε χτες το ένα πάνω δοντάκι δίπλα στα αλλα δυο(το ματόδοντο που λεμε) και δεν έιχε πολύ ορεξη για φαγητό,ευτυχως με τη μαμα περνάει καλά ,γελάει,παιζει όλη μέρα και τρώει πολύ καλά!μετά έρχομαι εγώ,ξεζουμίζει και τα 2 ζιζιά και παίζουμε,τρώει το απογευματινό της γιαούρτι κ καπως έτσι πάει 9 παρά,εγώ κουτουλάω,την κάνω μπάνιο,μασάζ ,ζιζί και ύπνο.ουτε θυμαμαι αν ξυπνάει και πότε μες στη νύχτα!με αυτο το ρυθμό,ισα ισα το νεροχύτη προλαβαινω να μαζέψω..το υπολοιπο σπίτι στο έλεος του Θεού!

με το αφεντικό ευτυχως δεν εχουμε πλακωθει ακομα,τον αγνοώ και με αγνοεί για να τα πηγαινουμε καλά,βγαινω κυριως εξω για τράπεζες και δουλειές και έτσι κάνω και βόλτες στην Ερμού !καλα τωρα που το είπα,οι εκπτωσεις ειναι ξεφτίλα στην Αθήνα!στα στενά που περνάω τα χουν ολα ρουχα,παπούτσια 5 και 10 ευρω! και τα επώνυμα έχουν πέσει πολύ!

αλλά δεν έχουμε λεφτά!χαχα!

ελπιζω να επανέλθω το βραδυ για σχολιασμο να προλαβω

παω γιατι θα γκρεμισει το λαπτοπ η σκατούλα

φιλααααααακιααα!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Μανουλίτσες καλησπέρα. Γύρισα μόλις απ΄τη δουλειά και η μικρή κοιμάται οπότε βρήκα ευκαιρία να πω μια καλησπέρα.

Κατ'αρχην Ηρώ μου τα συλληπητήριά μου κοριτσάκι. Να ζήσετε να την θυμάστε. Το ίδιο και το φιλικό σου πρόσωπο. Όλα μαζί σου τύχαν κι εσένα βρε παιδάκι μου. Καλό κουράγιο.

Νικολίτσα μου, καλά αποτελέσματα να έχετε γλυκιά μου. Πολλά φιλιά στο αγαπημένο μας κοριτσάκι.

Ειρήνη, εύχομαι να είναι καλύτερα σήμερα το πωπουδάκι της. Πολύ ευαισθητούλα η καημενούλα φαίνεται. Περαστικά!

Αντζούλα, καλώς μας ξανάρθες! Μας έλειψες αρχηγέ.

Ξύπνησε, δεν προλαβαινω άλλα. Φιλάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΧΑΘΗΚΑ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΝΕΟ ΤΗς ΗΡΩΣ ---ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΟΠΕΛΑ Μ . ΑΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΑΙ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΝΕΦΕΡΕ. ΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΛΑΦΤΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ 34 Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ 36 Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΟΙΗΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ -Τ Α ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ-ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΒΕ Μ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ Μ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΒΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΧΑΛΙ ΜΙΛΑΜΕ--ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΖΗΤΑΩ ΛΕΦΤΑ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΖΕΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑΡΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΤΡΑΒΑΣ ΖΟΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ!!!!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΟΛΓΟΩΡΑ ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΑ ΜΑς ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ Σ Κ ΟΣΕς ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΡΑ Κ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ--ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΛΑΘΟς ΩΡΕς ΜΠΑΙΝΩ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ΜΙΚΡΗ Μ ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Κ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ Κ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ(ΤΡΛΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ)!!!!!!!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΒΑΖΕΙ. ΜΗΠΩς ΕΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΣΗ ΠΙΑ Κ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!ΑΚΟΥΣΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΕΣ Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΛΑ!!!! ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!!!!!!!!

καλημέρα φιλενάδες μου και μωράκια!!

περαστικά κορίτσια μου σε όλα τα μωράκια που ταλαιπωρούνται με πυρετούληδες , σπιθουράκια και άτιμα συγκάματα, όλα να γίνουν καλά γρήηηηηγορα!!!!!

Ηρώ μου τα συλλυπητήριά μου για την απώλειά σας, με το καλό να σε ξανακούσουμε όταν ηρεμήσεις.

Άντζυ τον σνομπάρεις τον εργοδότη τον ναζί? χαχαχαχα καλά κάνεις φιλενάδα!!!

Εμείς δεν έχουμε τπτ συνταραχτικό, εχτές έδωσα μοσχάρι πρώτη φορά και της άρεσε πολύ, δεν είχαμε τπτ παρενέργειες, οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτες. Αυγό γιαούρτι και γάλα μας μένει να δοκιμάσουμε από τα απαγορευμένα. Από βδομάδα λέμε να κάνουμε και το επόμενο εμβόλιο. Στο κέντρο μάνας βρήκα rdv σε 1,5 μήνα χαχαχαχα, οπότε θα φάμε στην μάπα πάλι την γιατρό μας. Ένιγουέι, σας αφήνω να πάω να ετοιμαστώ για δουλειά, φιλάκια πολλά σε όλα τα πατουσάκια μας!!!

Καλημέρα!!!!

13.jpg

GaiGp3.png

ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ--ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΛΑΘΟς ΩΡΕς ΜΠΑΙΝΩ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ΜΙΚΡΗ Μ ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Κ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ Κ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ(ΤΡΛΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ)!!!!!!!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΒΑΖΕΙ. ΜΗΠΩς ΕΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΣΗ ΠΙΑ Κ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!ΑΚΟΥΣΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΕΣ Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΛΑ!!!! ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!!!!!!!!

Φιλη μου αν κατάλαβα καλά, την αφήνεις να μασουλάει τα πάντα εκτός από παπουτσο-παντόφλες..... Για εμένα σημασία δεν έχει τί μασουλάει, αλλά ποιός το πιάνει πριν από αυτή, δλδ ας φάει τα πόδια της καρέκλας αρκεί να είναι καθαρά χιχιχι. Τις προάλλες που ήταν άρρωστη και ήταν η μαμά μου εδώ, βούτηξε το tobrex και μασούλαγε την ετικέτα , την έφαγε σχεδόν όλη, και μετά αναρρωτιόταν η μάνα μου γιατί έβγαλέ κοκκινίλα γύρω από το στόμα το παιδί. Το ανακάλυψα το απόγευμα που πήγα να της βάλω κολλήριο, και διαπίστωσα ότι η κόλλα της ετικέτας την πειράζει:-P:-P:-P

Άσε την στον χώρο της με καθαρά πραγματάκια και ας τρώει ότι θέλει (λέω εγώ τώρα......).

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...