Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πρέπει να βρω φορμάκια γιατί όντως δεν θα μένουν μέσα τα φανελάκια.

Βρε με τα πολλά ξεχάσαμε ότι γίναμε 10 μηνών χθες! Εμείς και ο Νικόλας της Δήμητρας.

Να μας ζήσουν Δήμητρα τα ταρζανάκια μας και με το καλό το 2ο!

Μαράκι αυτό με την αντίδραση στην αντιβίωση είναι πολύ συχνό φαινόμενο και ευτυχώς όχι πολύ σοβαρό. Άντε πουλάκι μου να γίνεται καλά να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο. Σας σκέφτομαι και σφίγγεται η καρδιά μου.

Δέσποινα πότε θα βρεθούμε; Αχ τώρα διάβασα δεν θα έχεις ιντερνετ οπότε μάλλον το άλλο ΠΣΚ. Φιλιά και καλά να περνάς.

Καληνύχτα και από μένα. Κι εμείς είχαμε μια δύσκολη νύχτα. Ο Λ ξύπνησε άσχετη ώρα χθες και το μάτι γαρίδα! Είδα κι έπαθα να τον κοιμίσω πάλι και ενώ κούναγα με έπιανε κατούρημα, βήχας, κράμπα!!!!!! χώρια την νύστα και άντε πάλι από την αρχή να κουνάω γιατί αυτός ξαγρυπνούσε. Πολύ πλάκα τώρα που τα σκέφτομαι!!!

Απόψε λέτε να στείλω τον Γ αν μου κάνει τα ίδια; Μωρέ τον λυπάμαι να του στείλω το βαρύ πυροβολικό!!!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας.

Δυστυχως τα νεα μου δεν ειναι καλα. η θεια μου πεθανε σημερα στις 11 το πρωι. Τελευταια επιθυμια της ηταν να γινει αμεσως η κηδεια κι ετσι στις 2 δεν προλαβαινα να φτασω μεχρι το Ναυπλιο. τι ηταν να το συζητησω χθες??? Ειχα ενα προαισθημα ειναι η αληθεια... Ησυχασε η γυναικα γιατι υπεφερε πολυ.

Και σαν να μην εφτανε αυτο, με πηρε το απογευμα ενας παιδικος μου φιλος και μου ειπε οτι πεθανε ενας αλλος φιλος μας και αν μπορω να παω αυριο θεσνικη.

ολα μαζι...

ειμαι ομως παλι χαλια απο την αρρωστια μου και δεν ειμαι καθολου καλα ψυχολογικα για να το περασω αυτο τωρα.

Σας φιλω ολες...

Καληνυχτα και συγνωμη για τα δυσαρεστα νεα μου και παλι...

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τα παιδάκια μας.

Argi-theo Ζωή σε σας κορίτσι μου να είστε όλοι καλά και να την θυμάστε να ξέρεις τώρα θα έχει ηρεμήσει από τους πόνους και θα την φροντίζουν εκεί πάνω. Δυστυχώς επειδή και γω έχασα τον μπαμπάκα μου απο αυτή την άτιμη αρρώστια καταλαβαίνω ακριβώς πως νοιώθετε εμείς ταλαιπωρούμασταν 3 χρόνια ας αναπαυθούν οι ψυχούλες τους και μεις όλοι να είμαστε καλά και να τους θυμόμαστε πάντα..... Μπαμπάκα μου σ αγαπώ!!!

Argi-theo κουράγιο.......

Angicat , Alex1979, despina 77, atlantis και Argi-theo σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας προς τον Σταθάκο μου, ταλαιπωρήθηκαμε γιατί ενω πήγαμε η γιατρός δεν είχε έρθει και η γραμματέας δεν είχε λάβει το μήνυμα της άμεσα οπότε πήραμε τα μπρος πίσω σήμερα έχουμε κανονικό ραντεβού στις 11:30 άντε να δούμε!

Despoinako 77 σιδερένιος ο πατερούλης σου.

Atlantis μου τα σπυράκια είναι σε όλο το ποδαράκι του απο πάνω στην αρχή του πωπουδάκο του μέχρι τον αστράγαλο λίγα έχει και στην κοιλίτσα του, είναι άσπρα και κάποια έχουν κάνει καπαλάκια....τι να πω περιμένω σήμερα τι θα μας πούνε, εν τω μεταξύ το βράδυ δεν κοιμήθηκε καλά γιατί τον πόναγαν τα ουλάκια του και είναι ταλαιπωρημένος ο φουκαράς!!!

Αυτά απο μας Ευχομαι όλες να είστε καλά τα παιδάκια μας πάνω απο όλα και τα ξαναλέμε..θα σας κεράσω και κάτι για να πάρουμε δύναμη το πρωί......

Διαφημίσεις

Καλημερα εξαφανισμενες μανουλες

χτες κ σημερα δουλευω απο το σπιτι

Ορεξη μηδεν! Ολα συνεχιζουν να πηγαινουν καταδιαολου... και το κερασακι στην τουρτα ειναι πως η μικρη χτες το απογευμα μετα απο μια μεγαλη παστα που μας σερβιρε κατασυγκαηκε ξανα κι ολη νυχτα δεν κοιμηθηκαμε---να φανταστειτε της εδωσα ντεπον μπας και απαλυνω λιγο τον πονο της

Ηρω ευχομαι αυτα να ηταν τα τελευταια δυσαρεστα

Τα μωρακια με τα σπυρακια πως τα πανε?

Ο Γιωργακης αναρρωσε?

δε θυμαμαι και πολλα, συγχωρεστε με

σας φιλω!

QuW0p3.png

Καλημέρα,

Ηρώ λυπάμαι πολύ. Ας αναπαυτεί η ψυχή της. Ζωή σε σας. Θα τα πούμε και στο τηλ. Αν χρειαστείς κάτι μην διστάσεις να με πάρεις τηλέφωνο δεν σε παίρνω για να μην ενοχλήσω. Περαστικά και σε σένα, κι εγώ στα πρόθυρα είμαι.

mU4Ep3.png

Καλημερα φιλες, Ηρω μου συλληπητηρια κοριτσακι και ευχομαι περαστικα.Ουφφ ολο ασχημα ακουω τωρα τελευταια.Λιγο με υγεια, λιγο με τις δουλειες που πανε κατα διαολου, μας εχει φυγει το χαμογελο, ευτυχως που εχουμε και αυτες τις μικρες ψυχες και ξεχνιομαστε.

Βρε Χριστινακι περαστικα σας, εγω σε κατι δερματικα που εχει παθει κατα καιρους ο μικρος βαζω λιγο ντακταντορ ή ντακταριν και φευγει.Δυνατη κρεμα/πουδρα βεβαια.

Ειρηνη υπομονη, στο λεω για να το ακουω και εγω, δουλευω στην ιδια δουλεια που δουλευα εδω και 6 χρονια με το ιδιο ωραριο και με τα ιδια σκα.. και εχω μειωση γυρω στο 30% στις αποδοχες μου.Καθε πρωι σιχτιριζω αλλα τι να κανουμε, εκει μας φτασανε.Ας ειμαστε καλα και βλεπουμε για μια καλυτερη μερα.

Καλημέρα μάνες!

Ηρώ μου ζωή σε σας! Μη σε παίρνει από κάτω, σκέψου μόνο ότι η θεία σου δεν πονάει πια. Παίξε με τον μικρό σου να ξεχαστείς.

Μαρία, Ειρήνη, Χριστίνα περαστικά στα μικρά σας. Χριστίνα πες μας τι σου είπε η γιατρός όταν γυρίσεις.

Δέσποινα 30% μείωση!!!! Αν είναι δυνατόν!!! Με τι ασχολείσαι, θύμησέ μου.

Εμείς είμαστε καλά. Εμένα με το που έφτιαξε ο καιρός ξεκίνησε και η αλλεργία μου και όσο σκέφτομαι ότι θα μου κρατήσει μέχρι τον Ιούνιο και δεν μπορώ να πιω τίποτα πάλι τρελαίνομαι! Πέρυσι δεινοπάθησα και πάμε για δεύτερο γύρο.

Πήρα και τις υπόλοιπες εξετάσεις μου για το τόξο, ερυθρά κλπ και είναι αρνητικές ευτυχώς. Εχω κι αλλες να κάνω αλλά στο Ικα δεν γίνονται και πρέπει να πάω σε νοσοκομείο και δεν έχω αξιωθεί να κλείχω ραντεβού.

X4pTp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πέρασα και εγώ για μια καλημέρα! Μόλις πήγα και πήρα τη στολή μας (που τη κλέψανε σαν ιδέα από τη δέσποινα, Thnks) που είναι τέλεια!!! Φραουλίτσα θα ντυθεί λοιπόν και η Θεοδώρα! Εσείς τι θα τα ντύσετε?

Ηρώ συλληπητήρια για την θεία σου και όπως λες και εσύ θα ηρεμήσεις η γυναίκα από τους πόνους που υπέφερε τον τελευταίο καιρό.

Μαρία και Χριστίνα περαστικά στα μικράκια σας! Να φύγουν γρήγορα τα σπυράκια. Αλήθεια βλέπετε τα μικρά να τα ενοχλεί? Δλδ φαγουρίζονται?

Ειρήνη πάλι συγκάηκε το μικρούλι σου? Μαλλον έχει πολύ ευαίσθητο δερματάκι και μέχρι να απαλλαγείτε από την πάνα θα ταλαιπωρείτε η καυμενούλα.

Δέσποινα περαστικά στον μπαμπά σου, εύχομαι να μπορέσει και να γίνει σύντομα καλύτερα! Και όπως λές και εσύ ευτυχως που έχουμε τα πιτσιρικακια και μας φτιαχνουν λιγο τη διάθεση, γιατί τον τελευταιο καιρό από το ένα δυσαρεστο στο άλλο πάμε.

Δήμητρα μπράβο για τις εξετάσεις άντε κλέισε ραντεβου και για τις άλλες γιατι αργουν και αυτοί να βγάλουν τα αποτελέσματα.

Αυτά θυμήθηκα για την ώρα! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!

Περαστικα σε όλα τα αρρωστα μωρακια και υπομονη στις μανουλες!!!

Ηρω μου συλληπητηρια!!!Δυστυχως και αυτα μεσα στη ζωη ειναι! Παιξε με τον Κωνσταντινο σου και ολα θα σου φαινοντια πιο ομορφα!!!

Χτες πηγαμε στον παιδιατρο κια καναμε εμβολιακι το επομενο σε 2 μηνες ξανα! Παρολη τη διαιτα που ειχε αποφασισει να κανει η πεταλ πηρε 200γρ και 1 ποντο!ειμαστε 8700 και 73 εκ. Ο βηχας ειναι απο μυξουλες και περα απο ορο δεν κανουμε κατι αλλο!!! Αυγο θα ξεκινησουμε τον αλλο μηνα.

Χτες πηγα για ψωνια αλλα δυστυχως δεν βρηκα τπτ να παρω:evil:

Ελπιζω τα δυσαρεστα για ολες μας να τελιεωσουν συντομα!!!

Νικολ, που εισαι βρε κοριτσακι? Αφου μας διαβαζεις μπες μωρε και γραψε μας λιγο να μαθαινουμε τα νεα σου!!! Μας εχεις λειψει πολυ!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Να΄μαι πάλι! Τάνια μου τι κάνεις?

Μεγάλωσε η πεταλουδίτσα σου!!! Μπράβο στο κοριτσάκι σου!!! Περαστικά σας και για τις μυξούλες και τον βήχα, συνέχισε με τον ορό και σύντομα θα φύγουν.

Αλήθεια η Νικόλ που είναι? Θέλουμε πολύ να μάθουμε τα νέα σου και της Αναστασίας!!! Ελπίζω όλα να είναι καλά και να μας γράψεις σύντομα!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Γειά σας

είχα να μπώ μέρες κ είδα πολύ άσχημα νέα.(τον τελευταίο καιρό όλο τέτοια ακούμε)

να δώ τι θυμάμαι

Ατλαντίς μου περαστικά σε όλους σας.Γρήγορα η Γεωργία σας να γίνει εντελώς καλά

Χριστίνα κ σε εσένα εύχομαι να μην έχει κάτι ο μικρός κ να φύγουν γρήγορα τα σπυράκια που έχει

Δέσποινα καλή ανάρρωση στο μπαμπά σου κ να γίνει σύντομα εντελώς καλά.

Άννυ κουράγιο κοριτσάρα μου.Ότι καλύτερο εύχομαι για τον μπαμπάκα σου.

Άντζυ καλά αποτελέσματα και για τον δικό σου μπαμπάκα.

Ηρώ μου ηρέμησε η θεία σου.θα σας προσέχει από εκεί ψηλά.κουράγιο φιλενάδα κ περαστικά.

να ευχηθώ κ περαστικά στα άρρωστα μπεμπάκια.κ κουράγιο στις μανούλες με τα ταλιμπανάκια..

Βάσω να σας ζήσει ο Γιωργάκης.Γερός κ καλότυχος να είναι

Τα δικά μας τώρα,η Αναστασία είναι καλά.έχουμε νέο εγκεφαλογράφμα τέλος του μήνα,ελπίζω όλα να πάνε καλά.έχουμε βγάλει κ 2 δοντάκια!!!

Τάνια,Θάλεια,Ηρώ,Ειρήνη,Βάλια ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μας ψάχνετε κ ρωτάτε για εμάς.Περνάμε ζόρρυ με τη μικρή κ δεν ξέρουμε τι θα γίνει.με συγκινείται ειλικρινά....

σας φιλώ...ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι

Grya.jpgGryap3.png

Γεια σας μανούλες! Ο Γιάννης το έριξε στον ύπνο κι έτσι πέρασα να πω μια καλησπέρα! Κατά τις 5 το πρωί ξύπνησε και φώναζε μαμ, μαμ! Πάω λοιπόν στο δωμάτιό του και τον βρίσκω καθιστό να με περιμένει! Είχε πολύ πλάκα, πρώτη φορά το έκανε αυτό! Ήθελα να βάλω τα γέλια!:tongue::tongue:

Ηρώ μου, ζωή σε σας! Να σκέφτεσαι ότι η θεία σου θα αναπαυτεί επιτέλους και θα είναι πλέον μαζί με το παιδί της... Πολύ στεναχωριέμαι όταν ακούω τέτοια πράγματα...

Δέσποινα, χαίρομαι που ο πατέρας σου είναι καλύτερα κι εύχομαι κάθε μέρα να βελτιώνεται η κατάσταση! Έχει και ο μπαμπάς μου σάκχαρο εδώ και 20 χρόνια και πολύ φοβάμαι τι μπορεί να του συμβεί... Και για τους υπόλοιπους μπαμπάδες εύχομαι να μάθουμε σύντομα καλά νέα!

Χριστίνα, να μας ενημερώσεις τι σας είπε η παιδίατρος για το Σταθάκη, οκ; Όλα να πάνε καλά!

Αtlantiς, τι ταλαιπωρία περνάτε κι εσείς και το μωράκι σας... Ο ανιψιός μου έπαθε ακριβώς το ίδιο, γέμισε άσπρα σπυράκια σε όλο το σώμα και το πρόσωπο λόγω αντιβίωσης (πέρασε τον η1ν1 επίσης) και τον τρέχανε στο παίδων... Του έκαναν αντισταμινική ένεση και συνήλθε το παιδί... Άντε να τελειώσουν σύντομα όλα αυτά και να ηρεμήσετε!

Ειρήνη μου, πάλι σύγκαμα; Βρε την καημενούλα, πώς ταλαιπωρείται έτσι; Έχει πολύ ευαίσθητο δερματάκι φαίνεται... Έχεις δοκιμάσει να της αλλάξεις κρέμα; Εμείς βάζουμε την bepanthol προληπτικά και όλα καλά ως τώρα.

Δήμητρα, υπομονή με την αλλεργία... Το παθαίνει και ο άντρας μου την άνοιξη και πλακώνεται στα χάπια... Τώρα όμως προηγείται το σποράκι, οπότε θα πρέπει να κάνεις υπομονή... Καλά αποτελέσματα σε όλες τις εξετάσεις σου! Αλήθεια, στη δεύτερη εγκυμοσύνη είναι λιγότερο το άγχος; Φαντάζομαι πως με το Νικόλα δε σου μένει και πολύς χρόνος για να σκέφτεσαι, έτσι δεν είναι;

Θάλεια, με 'γεια τη στολή σας!! Θα είναι μια γλυκιά γλυκιά φραουλίτσα η μικρή σου! Εμείς ακόμα δεν πήραμε στολή. Θα πάμε τζάμπο σήμερα για παιδικές ασφάλειες και ελπίζω να βρούμε και στολή.

Δε θυμάμαι άλλα μανούλες... Να έχετε όλες μια όμορφη μέρα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Νικόλ, δεν έχουμε "ξαναμιλήσει", θέλω όμως να σου ευχηθώ όλα να πάνε καλά με την Αναστασία, να ξεπεραστούν τα προβλήματα, να τη βλέπετε να μεγαλώνει και να την καμαρώνετε! Καλή δύναμη μανούλα, και σε σένα και στον μπαμπά της!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...