Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες σας διάβασα αλλά δυστυχώς δεν με παίρνει να σχολιάσω τα πάντα....εύχομαι όλες να είστε καλά!!! Angie κουράγιο εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά φιλάκια στην μικρούλα σου....

Συγνώμη που τα γράφω κοφτά και βιαστικά αλλά σε λίγο θα φύγουμε με το Στάθη για την Ευρωκλινική Παίδων που είναι εδώ κοντά μας γιατί εδώ και τρεις μέρες 'έχει βγάλει σπυράκια στο πόδι και στην κοιλίτσα, είπαμε άστο να δούμε 2-3 μέρες και βλέπουμε. Από εχθές το βράδυ είναι χειρότερα οπότε πρέπει να τον δει δερματολόγος. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό.

Θα επανέλθω αργότερα με νέα μας. Σας φιλώ όλες! Καλή εβδομάδα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

cranberry-orange-coffee-cake-l.jpg?400:400

Καλημέρα, κερνάω από το κέικ που έφτιαξα χθες (αν και μου άρπαξε λίγο γιατί αντλούσα και ξεχάστηκα, το έξησα όμως). Κοπιάστε!

Τι τον έπιασε Βικάκυ τον Θ; Με τόσο όμορφο παιδί και να μείνετε στο ένα; Αμαρτία! Έχετε τέλειο συνδυασμό γονιδίων πέστου, κρίμα είναι! Που θα πάει, θα τον πείσεις. Όσο για τον τσακωμό για χάρη πλάκα κι εμείς το παθαίνουμε.

Άντζυ μάλλον μου ξέφυγε αυτό που έγραψες για τον μπαμπά σου. Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι.

Και Καλημέρα Χριστινάκι, ελπίζω να μην είναι τίποτα. Μπορεί να είναι υδρωτήρια ή κάτι από τα παπούτσια.

mU4Ep3.png

Κορίτσια, του Λευτέρη δεν του κάνουν πλέον τα φορμάκια που έχουμε. Είχα πάρει 24μηνών από το τζάμπο και του είναι στενά. Κάτι άλλα από ASDA 9-12μηνών κοντομάνικα επίσης του μίκρυναν. Σκέφτομαι μήπως είναι καιρός να αγοράσω φανελάκια. Τι λέτε κι εσείς; Μέχρι πόσων μηνών φοράνε φορμάκια; Θα βρω μεγαλύτερο νούμερο στα Τζάμπο; Τα φανελάκια θα μένουν μέσα στο παντελόνι ή θα σηκώνονται και θα είναι απέξω η μέση του; Το μικρό ταλιμπανάκι δεν κάθεται ήσυχος στιγμή, ούτε το βράδυ στην κούνια του πλέον. Αλλιώς τον βάζω, αλλιώς τον βρίσκω.

mU4Ep3.png

Καλημέρα μανούλες! Καλή εβδομάδα!

Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο σ/κ! Εμείς το Σάββατο βγήκαμε για ψώνια, χτες είχαμε παρέα την αδερφή μου και βγήκαμε για κρέπες! Βοηθάει και ο καιρός αυτές τις μέρες για βολτίτσες!

Χριστίνα μου, περαστικά στο Στάθη σου και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!

Βάσω, να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Γιωργάκης! Περαστικά και για το κρύωμα... Απαράδεκτοι βρε παιδί μου να μην έχουν ζεστό νερό και θέρμανση... Για μωρό πρόκειται, δεν τους κόβει λίγο;;;;

Περαστικά και στην Ηρώ που είναι αρρωστούλα!

Άντζι και Ειρήνη, κουράγιο με τα αφεντικά σας (μην τους χαρακτηρίσω...), να σκέφτεστε τα παιδάκια σας και να παίρνετε δύναμη! Άντζι, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πατέρα σου!!

Άννα, με γεια το δοντάκι σας! Σίγουρα έπαιξε κι αυτό το ρόλο του στο μπούκωμα που είχε η μικρή... Μπράβο που είναι καλύτερα!

Μαρία (Atlantis), ελπίζω να είστε καλύτερα οικογενειακώς! Ο Η1Ν1 έχει μεγάλη έξαρση, είναι γεγονός, γι' αυτό προσοχή... Ο αδερφός μου δουλεύει σε νοσοκομείο και έχουν πάρα πολλά κρούσματα... Μάλιστα το πέρασε και η κουνιάδα μου με το γιο της, όχι σοβαρά ευτυχώς, και τώρα μάλλον το περνάει και το παιδάκι της κουμπάρας μου...

Αndria, καλή δύναμη με το μικρό σου εξερευνητή! Εμείς έχουμε πάρει ασφάλειες από ικέα, αλλά δεν τις έχουμε βάλει ακόμα. Προς το παρόν περπατάμε μόνο μέσα στο πάρκο, για μπουσούλημα ούτε λόγος βέβαια! :tongue: Θέλει τη μανούλα του ξεκούραστη ο Γιάννης!!

Θέλω κι άλλα να σχολιάσω, αλλά γκρινιάζει...! Θα τα πούμε μετά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπερα κοριτσια, περαστικα σε ολα τα μωρακια που ειναι αρρωστα και στις μανουλες.Μετα απο τοσες ημερες στα νοσοκομεια το μονο που μπορω να πω ειναι ο Θεος να μας εχει καλα!

Ο μπαμπας μου ειναι καλυτερα, βγηκε, ειναι σπιτι στην αναρρωση.Μπορει και περπαταει με βοηθεια, εχει καποια μικροπροβληματα στην ομιλια και στο δεξι χερι αλλα ο γιατρος ειναι αισιοδοξος οτι θα βελτιωθει πολυ η κατασταση.Ολα ξεκινησαν με μια εξαρση του ζακχαρου του η οποια του προκαλεσε το εγκεφαλικο.Ειναι πολυ δυσκολο κοριτσια να βλεπεις τον πατερα σου ανημπορο, σα μωρο παιδι να καθεται στα χαδια σου...αφηστε..

Αννυ μου ευχομαι τα καλυτερα για τον μπαμπακα σου, καντε μια προσευχη, θα κανω και εγω.Αντζυ το ιδιο και σε εσενα ευχομαι τα αποτελεσματα που περιμενετε να ειναι τελεια!

Συντοπιτισσες συναντηθηκατε ε;Κριμα, ευχομαι την επομενη φορα να καταφερω να ειμαι και εγω.

Α να σας πω, βεβαια νομιζω οτι οι Αθηναιες εχουν πολυ καλυτερες τιμες και προσφορες αλλα για τις υπολοιπες μπηκα στο λητω και βρηκα πολυ καλες τιμες ιδιως στα νικε τα παπουτσια.

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμας!

μερες εχω να μπω και ειχα πολλα να διαβασω για να δουμε τ θυμαμαι (ελπιζω να μην παρεξηγηθει καμια αν την ξεχασω;), ενα μυαλο τι να σου κανει!)

Βασουλα μου να σας ζησει ο Γιωργακης! Να ειναι πάντα υγιης και χαρουμενος!! Απο τις φωτο που ειδα ήσουν μια κουκλα!!!

Δεσποινα μου ελπιζω να βελτιωθει σιγα σιγα η κατασταση με τον πατερα σου! Συναντηθηκαμε εδω στην ξανθη αλλα η αληθεια εινα ιοτι δεν σου ειπα γιατι φανταστηκα οτι τρεχετε τωρα και δεν θα σου ηταν ευκολο! Οποτε μπορεις εσυ πες μας και το ξανακανονιζουμε!

Μαρια(ατλαντις) περαστικα σας οικογενειακως! Ελπιζω τα αποτελεσματα που περιμενετε να ειναι τα καλυτερα, το ιδιο εύχομαι και για εσενα αντζυ!

Αννυ μπράβο στον Δ που περπαταει!!

και μπράβο και στον Κωνσταντινο που στέκεται αντε ηρώ ωρα να αρχισει το τρεξιμο

εμεις οντως στη συναντηση περασαμε πολυ όμορφα , και ελπιζουμε να το κανονισουμε και παλι συντομα! Το σαββατο μας ηταν εφιαλτικο!! ολη την ημερα η μικρη ειχε κοιμηθει ενα 2ωρο το μεσημερι αλλα δεν εμ ενοιαζε μιας και συηθως κοιμαται νωρις το βραδυ! ελα ομως που είχε άλλα σχεδια τα οποια εεγαν οτι επρεπε να το ξενυχτησουμε και να κοιμηθουμε στις 7 το πρωι!που την ειχε τοση ενεργεια δεν μπορω ακομη να καταλαβω!! Επισης θεωρησε οτι απο τις 7 μεχρι της 8 ηταν αρκετος υπνος οποτε και επρεπε παλι να ξυπνησουμε! Μετα κοιμηθηκε στις 10 μεχρι τις 10:30 οπου αποφασισαμε να την βγαλουμε μια βολτα στο παρκο γιατι ειμασταν σαν ζομπι και οσο καθομασταν μεδσα ηταν χειροτερα!

Ευτυχως χτες το βραδυ κοιμηθηκαμε αφου και χτες ολη μερα δεν κοιμηθηκε!!!

Μανουλες που ξενυχτατε χτες εισασταν συνεχεια στο μυαλο μου και το μονο που εχω να σας πω ειναι ενα μεγαλο μπράβο!!!

Α μην ξεχασω κοριτσια που συναντηθηκαμε η μικρη απο χτες εχει μυξουλες, ελπιζω να μην ειχαμε τπτ και σας κολλησαμε!:rolleyes:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Τανια ουτε να το σκεφτεσαι που δε μου ειπες για τη συναντηση, δε θα μπορουσα να ερθω, αλλωστε δε χανομαστε, λιγο να φτιαξουν τα πραγματα και θα βρεθουμε παλι.

Ο μικρος Λαζαρακος εβγαλε δυο δοντια, τα κατω και αυτο που καταφερνει να κανει ειναι στον καναπε να σταθει κανα δυο δευτερολεπτα ορθιος χωρις να πιανει.Α και νομιζω οτι τον εχει πιασει μια λογοδιαρροια τις τελευταιες ημερες.Μπραβο στα υπολοιπα παιδακια που στεκονται και περπατανε, μπραβο και στον Ανασταση που μπουσουλαει, Δεσποινακι λιγο σου εμεινε για να αρχισεις και εσυ το κυνηγητο.

Γεια σας φιλες μου.

Εγω εχει καμια ωριτσα νιωθω λιγο καλυτερα, αν και τα λαιμα μου ειναι γεματα πυον...

Πηγαμε παιδιατρο. Φτασαμε τους 76 ποντους και τα 8500 κιλα!!! Χαιρομαι π0ου πηρε βαρος το αγορακι μου.

Καναμε και 2 εμβολια. Ειπε αβγο να ξεκινησουμε, αλλα ετσι οπως ειμαστε χαλια... θα περιμενω λιγο...

ειπε οτι μαλλον σιγουρα θα κολλησει... τι να κανω... Πηρα μασκες και κυκλοφορω ετσι. Το βραδυ κοιμαμαι χωρια τους και παει λεγοντας.

Χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο μπαμπας σου Δεσποινα. ελπιζω να το ξεπερασει εντελως.

Θυμαστε που σας ειπα την Πρωτοχρονια το βραδυ οτι δεν περασαμε και πολυ καλα, γιατι ενα αγαπημενο προσωπο ηταν χαλια στο δωματιο του????

Δυστυχως τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα. σταματησε τις χημειοθεραπειες την προηγουμενη εβδομαδα και ειχε ραγδαια επιδεινωση. Τωρα μιλησα ξανα με τα ξαδερφια μου και μου ειπαν οτι ειναι πια θεμα ωρων... Καλυτερα βεβαια για να μην ταλαιπωρειται η γυναικα, αλλα για εμας που την αγαπαμε ειναι τοοοσο σκληρο. δεν μπορω να συνελθω απο τη στεναχωρια μου. η ζωη εχει φανει τοσο σκληρη σε αυτη τη γυναικα. εχασε και το παιδι της πριν μερικα χρονια στα 17 του.

Ολα σε αυτους...

Σας στεναχωρω κι εσας το ξερω, αλλα ηθελα να το μοιραστω με καποιον...

Καληνυχτα...

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Δεσποινάκι εύχομαι ο μπαμπάς σου να αναρρώσει πλήρως γρήγορα και να μείνει μονο μια κακή ανάμνηση.

Και σε όλες που ταλαιπωρείστε με θέματα υγείας και ό,τι άλλο να πάνε όλα καλά γιατί αυτό το 2011 μας εχει .....κανονικά.

mWsZp3.png

Καλημέρα και από εμάς, σήμερα έχουμε παιδίατρο και εμβόλιο. Ο Λ ξεκουράζετε κι εγώ το ίδιο.

Πολύ ωραία που ο μπαμπάς σου είναι καλύτερα Δέσποινα και ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να είσαι κι εσύ μαζί μας. Ήταν πολύ όμορφα.

Τάνια με το που το διάβασα το σκηνικό που σας έκανε η πεταλουδίτσα με έπιασε πονοκέφαλος! Τι ήταν αυτό; Μαρτύριο!! Ελπίζω να μην το ξαναεπιχειρήσει το πουλάκι μου και να λυπηθεί την μαμά.

Φιλεναδίτσα Ηρώ μόλις σε πήρα τηλ και δεν το σήκωσες. Τι ακριβώς έγινε; Δεν μου έχεις πει. Θα τα πούμε το βραδάκι, ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαρά.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανούλες,τι κάνετε?

σας ευχαριστώ για τις ευχες σας,να είστε όλες καλά...δυστυχώς είχαμε πάλι μια μικρή περιπέτεια,η μικρή έβγαλε σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο μικρά σπιθουράκια,ήταν αντίδραση της αντιβίωσης στον ιό,τη σταματήσαμε και τώρα παίρνει σιροπάκι για τα σπυράκια:(:(:(:(θέλω να τελειώνει όλο αυτό..να σταματήσουμε να της δίνουμε φαρμακάκια,να βρεί πάλι τον εαυτό της και εμείς την ανεμελιά μας..

αναμένουμε και τα αποτελέσματα της βιοψίας,αλλά είμαι σίγουρη θα είναι όλα καλά.

Δεσποινα εύχομαι ολόψυχα ο μπαμπάς σου να αναρρώσει πλήρως και όσο πιο σύντομα γίνεται..δε φαντάζομαι ποσο δύσκολα πέρασες..

Ηρώ λυπάμαι πολύ...ο Θεός να είναι κοντά της..

πως είσαι εσύ?μακαρι να μην κολλήσει το παιδι...

Βασω μου να σας ζήσει ο μικρός!γερός και καλότυχος να είναι πάντα!!!!!!!!!ελπίζω να πέρασε ο πυρετούλης και να μην ήταν κάτι σοβαρό.

Άντζυ καλά αποτελέσματα στον πατερούλη σου...εύχομαι να είναι όλα καλά!

Χριστίνα πως είναι τα δικά σας σπυράκια?αχχχχχχχχχχχ..ελπίζω να μην ήταν τίποτα!

ξύπνησε!σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Μαρακι καταλαβαίνω και σε ευχαριστώ..είναι καταπληκτικό που η Αθηνούλα κάνει κατι καινουριο στα μηνογενέθλια!να είναι καλά!

Βικη μη του κάνεις τέτοια αστεία του αντρούλη σου,θα τον στείλεις:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:μη μασάς εσύ,άστον να χτυπιέται!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπέρα μανουλίτσες.

Δεσποινάκι πολύ χάρηκα που είναι καλύτερα ο μπαμπάς σου. Εύχομαι το ίδιο κ στους άλλους δυό μπαμπάδες, κ πολύ σύντομα να ξεπεραστεί εντελώς.

Μαύρισε η καρδιά μου κ για αυτή την γυναίκα. Καμμιά φορά, όταν η μάνα χάσει το παιδί της, παραιτείται από την ζωή κ φεύγει κι εκείνη για να είναι κοντά του. Το έχω ακούσει ουκ ολίγες φορές. Είναι πολύ σκληρό για εμάς που τους αγαπάμε αλλά εκείνοι λες κ το κάνουν επίτηδες για να βρεθούν κοντά στους αγαπημένους τους.

Μαράκι, περαστικά κ στα σπυράκια. Το ´χω ξανακούσει απ´τον πυρετό να ξεσπάνε σε σπυράκια. Το είχε πάθει της κουμπάρας μου η κόρη. Θα περάσει. Πολύ όμως έχετε ταλαιπωρηθεί κι εσείς βρε κοριτσάκι. Περαστικά!

Μαρία (angicat) για τα φορμάκια δεν ξέρω μέχρι τι ηλικίες φτάνουν. Πάντως εμένα μου δώσανε ένα για δύο χρονών οπότε λογικά θα υπάρχουν. Εμένα προσωπικά με βολεύουν πολύ κ δεν θα τα άλλαζα για φανέλες που όταν παίρνεις το μωρό αγκαλιά ή όταν τεντώνεται, βγαίνει η κοιλίτσα απέξω. Ότι βολεύει εσένα όμως.

Εμείς ζυγίσαμε την Αθηνά στην δική μας ζυγαριά κ είναι μόλις 8100. Πήρε βέβαια 250 γραμ. αυτό τον μήνα αλλά εξακολουθεί να είναι μινιόν. Φαίνεται όμως να ´χει πάρει ύψος, τουλάχιστον απ ´τα ρούχα αυτό πιστεύω. Κ τρώει πολύ αλλά κινείται κ πάρα πολύ κ κάνει κ 5-6 φορές την μέρα κακάκια. Πού να μείνει τίποτα μέσα της!

Είμαι πτώμα. Γύρισα 19:30 απ´τη δουλειά. Κ το βράδυ ήταν πολύ δύσκολο. Πάω νάνι. Σόρρυ για όσα δεν σχολίασα. Τα ´χω ξεχάσει όλα...

Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γεια σας κοριτσακια μου! ακομα στην ιδια σελιδα ειμαστε? ελπιζω να ειστε ολες καλα κ ας μη γραφετε.

tatti καλως ηρθες κ παλι στην παρεα μας. ευχομαι τα δυσκολα που περασατε να μην ξαναρθουν κ να ειστε ολοι καλα.

Μαρια (angicat) δεν ξερω για τα τζαμπο αλλα σε αλλη μαρκα θα βρεις σιγουρα φανελακια. μας ειχαν φερει κατι μινερβακια το ν.4, 12-18 μηνων κ ειναι τεραστια ενω του τζαμπο το 18 που φαραει τωρα ειναι ισα ισα. νομιζω οτι ειναι καλυτερα να φορανε τετοια φορμακια γιατι με τα φανελακια θα κρυωσει η μεσουλα τους.

Τανια,τι ηταν αυτο που επαθε η πεταλουδιτσα? ελπιζω να μην επαναληφθηκε το επομενο βραδυ! παντως μην ανησυχεις εμεις ειμαστε,οκ.

Ηρω ο Κωνσταντινος ψηλωσε πολυ! μπραβο κ για το βαρος! οσο για τη γυναικα που ταλαιπωρειται δεν ξερω τι να πω. πολυ στεναχωρηθηκα...

Μαρια μου (atlantis) τι ταλαιπωρια περναει η μικρουλα σου! ελπιζω σε 2-3 μερες να ειναι περδικι!

μανουλες απο αυριο δε θα εχω ιντερνετ για 1 βδομαδα. ελπιζω να ειστε ολες καλα κ οταν ξαναμπω να εχουμε πολλα ευχαριστα νεα! καληνυχτα!

images?q=tbn:ANd9GcTuq-RtlrI3aKfb0jV1yBs2vfqNNIgc_rbslHV_mAvX-T-kOZIz

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...